Connect with us

Administratie

Suntem colonie sau nu mai suntem?/Nici măcar colonie nu suntem/Suntem subcolonie

Publicat

pe

DISTRIBUIE Articolul....
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Dar dacă suntem, a cui suntem?
Iar autoritățile competente ce păzesc de nu apără suveranitatea și independența statului român?
Desființarea SIIJ face parte din ordinele primite de colonie?
Potrivit art. 1 alin. (1) din Constituția României, România este stat suveran și independent.
În ultimii ani, în mod constant, ba s-au perindat ambasadorii pe la Guvern, Ministere, autorități publice, ba s-au dus ai noștii cu căciula în mână pe la ei.
După care au ieșit ambasadele cu comunicate de presă să ne spună nouă cum susțin ele sau resping, ne sugerează sau ne impun ce decizii să luăm la nivel intern.
Nu o fi asta cumva o ingerință în suveranitatea și independența României?
Zice Convenția de la Viena că un ambasador al unei țări într-un alt stat trebuie să fie acreditat de statul care îl trimite, cât și de statul care îl primește.
La noi ambasadorii altor state sunt acreditați de MAE.
Ambasadorul unei alte țări în România are privilegii și imunități, dar are și o obligație: să nu își bage nasul în treburile interne ale României (art. 41 pct. 1 din Convenția de la Viena).
La noi nu numai că și-au băgat nasul, și-au băgat și picioarele în treburile interne ale României.
Ce a făcut statul român și MAE?
Nimic.
Cum să îndrăznească și să retragă acreditarea ambasadorului care nu își respectă singura obligație pe care o are în România? Doamne ferește!
Ultima temă de actualitate, desființarea SIIJ-ului, ia să vedem faptele, cronologic:
18.02.2021 – Comunicat de presă al DNA – ambasada SUA a fost în vizită la DNA.
” Procurorul șef al Direcției Naționale Anticorupție (DNA), domnul Crin Nicu Bologa, a avut marți 16 februarie 2021, o întâlnire, la sediul instituției, cu o delegație a Ambasadei SUA la București din care au făcut parte domnul David Muniz, Însărcinatul cu Afaceri ad interim al SUA, doamna Jessica Kim, procuror, consilier rezident pentru România și Bulgaria al SUA pe tema anticorupție și doamna Bianca Menendez, consilier politic al Ambasadei SUA.
În cadrul întâlnirii s-au purtat discuții privind lupta împotriva corupției și rolul DNA în combaterea acestui fenomen în România.
A fost subliniată importanța activităților de training și schimb de experiență cu procurorii și investigatorii americani la care personalul operativ al DNA a participat în cadrul programului condus de doamna Jessica Kim și a altor programe derulate cu sprijinul experților americani. De asemenea, s-a prevăzut continuarea acestor forme de cooperare bilaterală în următoarea perioadă, având ca scop consolidarea pe mai departe a capacității instituționale a DNA de a-și îndeplini rolul prevăzut de lege.”
19.02.2021 – Comunicatul Ambasadei SUA la București pe pagina sa de Facebook (ca să înțeleagă tot prostul cum stă treaba)
” In cursul acestei săptămâni, Chargé d’Affaires David Muniz şi Consilierul Juridic Rezident Jessica Kim au participat la numeroase întâlniri, continuând sprijinul pe care Ambasada il acordă promovării
statului de drept în România, INCLUSIV DESFIINTARII SIIJ.
Săptămâna a debutat cu o întrevedere cu ministrul Justiţiei Stelian lon, pentru a evidenția Parteneriatul Strategic şi pentru a discuta prioritățile esențiale referitoare la sistemul de justiție, inclusiv reformele necesare pentru asigurarea independentei sistemului judiciar.
David Muniz si Jessica Kim au mai participat la o intalnire la Directia Natională Anticoruptie (DNA), evidenţiind parteneriatul solid dintre Ambasadă şi DNA şi declarând că sprijină activitatea importantă a DNA in lupta continua împotriva corupției din România.
Alte întâlniri importante au avut loc la Direcţia de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism, la Parchetul de pe lângă Inalta Curte de Casatie şi Justiție, la Agentia Nationala de Administrare a Bunurilor Indisponibilizate, la Consiliul Superior al Magistraturii şi la Agentia Națională de Integritate in cadrul întâlnirilor s-a subliniat implicarea comună a ţărilor noastre in consolidarea eforturilor de combatere a corupției din Romania. ”
Parcă dacă se desființează SIIJ-ul, competența pentru cercetarea penală a magistraților revine la DNA și DIICOT.
Pe unde au fost cei de la ambasada SUA?
Taman pe la DNA și DIICOT, să le vorbească despre desființarea SIIJ. Că asta e treaba reprezentanților unei ambasade, nu?
18.02.2021 – Guvernul aprobă proiectul de lege privind desființarea SIIJ și îl depune în Parlament.
Ce să înțeleg eu ca cetățean din asta?
Că a așteptat Guvernul binecuvântarea ambasadei SUA?
Doar ambasada SUA zice că la începutul săptămânii s-a întâlnit cu Ministrul Justiției Stelian Ion ca să discute ” Parteneriatul Strategic şi pentru a discuta prioritățile esențiale referitoare la sistemul de justiție, inclusiv reformele necesare pentru asigurarea independentei sistemului judiciar.”
Sistem judiciar independent de cine? Probabil de poporul român.
Pe la cine se duseră ambasadorii SUA?
Taman pe la cei cărora urmează să le revină competența de cercetare a judecătorilor: DNA și DIICOT, unde au subliniat ”implicarea comună a ţărilor noastre in consolidarea eforturilor de combatere a corupției din Romania”.
Ce treabă are implicarea ambasadei SUA prin România? Adică prin treburile interne ale României?
Ce făcură ambasadorii după ce se duseră în vizită?
Deteră declarații că susțin desființarea SIIJ. Bingo!
Ce zise CSM -ul de proiectul de desființare a SIIJ?
Că încalcă independența judecătorilor și afectează dreptul la un proces echitabil (ăla care trebuie garantat de statul român conform art. 21 alin. 3 din Constituție).
Nu prea se pupă asta cu declarațiile ambasadei SUA că susține desființarea SIIJ pentru promovarea statului de drept și independența sistemului judiciar.
23.02.2021 – Comunicat de presă al Ministrului Justiției. Triumfător acesta ne spune că și ambasadorul Germaniei în România susține demersurile pentru desființarea SIIJ și corectarea legilor justiției.
Ce treabă are ambasadorul Germaniei cu SIIJ-ul din România și legile justiției?
Parcă nici nemții sau companiile cu capital nemțesc nu au probleme cu justiția prin România.
Care va să zică, noi colonia cui suntem? A SUA? A Germaniei? A SUA și Germaniei?
Ce să înțeleg eu ca cetățean?
Că se duseră străinii (americanii) să vadă cam cum stau apele înainte pe la cei care urmează să aibă competența să îi cerceteze pe magistrați, dacă sunt copii cuminți și ascultători, după care ieșiră mândrii să spună: Da, domnule, sunt buni ăștia, îi susținem!
Eh, bine, nu spuseră chiar așa pe față. O ziseră pe ocolite: susținem desființarea SIIJ.
Dacă mai iau în calcul și că nu a îndrăznit nimeni să se aproprie până acum de companiile străine sau cu capital străin, pe când cele cu capital românesc au fost îngropate cu patroni, locuri de muncă și producție cu tot, constat că nu e deloc bine.
Pot eu ca cetățean să cred, în condițiile astea, că justiția e subjugată și e în mâna străinilor?
Și ce să vezi?
Cu toate că își încălcară ambasadorii obligațiile, MAE nu zice pâs.
Autoritățile și instituțiile care au în atribuții apărarea siguranței naționale (știu ele care sunt) nu fac nimic, ca întotdeauna. Aaa, ba da, se ocupă de ascultarea cetățenilor, că doar poporul român este pericol la securitatea națională.
Ca să se înțeleagă, conform art. 1 din Legea nr. 51/1991, siguranța națională este definită astfel ”Prin siguranţa naţionala a României se înţelege starea de legalitate, de echilibru şi de stabilitate socială, economică şi politica necesară existenţei şi dezvoltării statului naţional român, ca stat suveran, unitar, independent şi indivizibil, menţinerii ordinii de drept, precum şi climatului de exercitare neingradita a drepturilor, libertăţilor şi îndatoririlor fundamentale ale cetăţenilor, potrivit principiilor şi normelor democratice statornicite prin Constituţie.”
În concluzie, să urmărim cu interes care și cum va vota fiecare parlamentar și partid politic cu privire la proiectul de desființare SIIJ.
Cu această ocazie vom putea vedea direct care sunt niște trompete ale străinilor și care nu.
Iar după aia, să facă bine și să stea în banca lor și să nu ne mai trâmbițeze nouă pe la TV că nu mai pot ei de grija poporului român.
După ce se deconspiră, cât tupeu să mai aibă?
Să mai urmărim și ce fac serviciile secrete și MAE. Că se pare că nu fac nimic din ce intră în atribuțiile lor stabilite prin lege.
LATER EDIT: Nici măcar colonie nu suntem. Suntem subcolonie, că nici nu se mai deranjează ambasadorul să se deplaseze.
Am dat un search după: Chargé d’Affaires David Muniz, membru al delegației ambasadei USA care s-a perindat pe la toată lumea.
În ce țări credeți că a mai fost? Tirana, din Albania; Podgoriţa, din Muntenegru; Priştina, din Kosovo; Kirkuk, din Irak; Kuala Lumpur, Malaysia și Ekaterinburg, Rusia. De ce mi se pare mie că nu e a bună, se intreaba Elena Radu pe pagina sa de socializare? (Paul D.).

Administratie

80.000 de euro și țigări de contrabandă, nedeclarate și ascunse pe corp și în șosete, descoperite și confiscate la frontieră

Publicat

pe

De

DISTRIBUIE Articolul....
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Echipa comună de control din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Albiţa a descoperit la controlul de frontieră, asupra unui bărbat cu cetățenie română și R. Moldova, suma de 80.000 de euro, nedeclarată și ascunsă, în vederea sustragerii de la controlul vamal, precum și 70 de pachete de țigări cu timbru de acciză R. Moldova, ascunse pe corp și în șosete.

În Punctul de Trecere a Frontierei Albiţa /I.T.P.F. Iaşi, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control, pentru a intra în ţară, un bărbat cu cetățenie română și R. Moldova, în vârstă de 44 de ani, pasager într-un microbuz cu destinația Brașov.
În baza profilului de risc, s-a procedat la efectuarea unui control amănunţit asupra mijlocului de transport şi persoanei, ocazie cu care echipa comună de control, formată din poliţişti de frontieră şi lucrători vamali, a descoperit asupra bărbatului suma de 80.000 de euro, nedeclarată și ascunsă, în vederea sustragerii de la controlul vamal, în șosete, precum și cantitatea de 70 de pachete de țigări cu timbre de acciză R. Moldova, ascunse pe corp și în șosete.
Conform prevederilor legale, a fost luată măsura reţinerii valutei pe o perioadă de 30 de zile pentru ca proprietarul banilor să poată face dovada proprietății acestora, precum și a bunurilor accizabile descoperite şi sancţionarea contravenţională a bărbatului cu amendă în valoare de 5.000 lei, mai transmite sursa precizata. (Paul D.).

Citeste in continuare

Administratie

Militarii Detașamentului de Apărare Antiaeriană Sky Guardians se instruiesc continuu în Polonia

Publicat

pe

De

DISTRIBUIE Articolul....
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Nu este timp de pauze, iar activitățile se succed cu repeziciune, chiar dacă aici, în nordul Europei, a venit iarna.

Aflați la datorie în cadrul Grupului de Luptă NATO din Polonia, militarii Detașamentului de Apărare Antiaeriană Sky Guardians se instruiesc continuu într-un mediu multinațional alături de aliații americani, britanici, croați și polonezi, sub coordonarea Comandamentului Forțelor Întrunite General Ioan-Emanoil Florescu.

Militarii focșăneni sunt angrenați în diferite acțiuni de pregătire într-un ritm alert. Structura generată de Batalionul 288 Apărare Antiaeriană Milcov este dislocată în baza de instrucție Bemowo Piskie din Polonia, unde, recent, a participat la o acțiune de pregătire tip MASCAL, în cadrul Tumak 22, un exercițiu multinațional organizat de Brigada 15 Mecanizată din Polonia care a integrat și militarii din cadrul Grupului de Luptă NATO.

Scenariile exercițiilor MASCAL sunt construite astfel încât numărul, tipul sau severitatea leziunilor victimelor depășesc capacitatea și capabilitățile unei formațiuni medicale.

Militarii focșăneni angrenați s-au implicat în acțiunea de instruire, conform procedurile învățate și verificate până acum. Scenariul exercițiului a fost fictiv, iar principalul obiectiv a fost analizarea reacțiilor personalului medical în cazul unui număr foarte mare de victime ca urmare a unui atac. Și nu a fost ușor, mai ales că iarna și-a intrat în toate drepturile în Polonia.

Chiar dacă a fost exercițiu, a fost o luptă cu secundele, pentru a fi antrenați în a salva vieți. Fiecare pe funcția lui, conform atribuțiilor, militarii noștri au acționat foarte bine. Și nu vorbim doar de formațiunea medicală, sanitarii, ci și de cei care au asigurat zona afectată, au acordat primul ajutor sau au transportat rapid răniții la punctele de triere.

A fost un efort colectiv, în care fiecare a avut de învățat. Din detașamentul nostru sunt militari care au participat la misiuni în Afganistan și Irak. Așa că, prin experiența dobândită, ei au știut să acționeze eficient și au transmis și celor aflați pentru prima dată departe de țară ce înseamnă să te antrenezi pentru astfel de situații.

S-a terminat o activitate și a început alta. La sediul Brigăzii 15 Mecanizată din Polonia a avut loc vizita de informare a militarilor din Detașamentul de Apărare Antiaeriană Sky Guardians.

În cadrul întâlnirii, militarii au făcut schimb de opinii și experiențe și au putut să vorbească despre echipamentele forțelor de apărare antiaeriană din ambele țări. A fost o acțiune benefică, mai ales că specialitatea comună i-a făcut să găsească multe subiecte.

Au trecut deja aproape două luni de când suntem la datorie în Polonia. Privesc în spate și văd multitudinea de acțiuni la care am luat parte. Mă bucur că suntem aici, tot timpul în priză, conectați la toate acțiunile Grupului de Luptă NATO.

Indiferent de grad, toți militarii detașamentului au parte de experiențe extraordinare aproape în fiecare zi. Pe lângă experiența acumulată în țară, aici avem parte de noi provocări și acumulări profesionale. Într-adevăr nu este ușor, ritmul activităților este foarte ridicat, dar putem să demonstrăm că suntem pregătiți, a declarat maiorul Florian Ion, comandantul Detașamentului de Apărare Antiaeriană Sky Guardians.

Trustul de Presă al MApN

Citeste in continuare

Administratie

𝐈𝐔𝐋𝐈𝐀𝐍 𝐃𝐔𝐌𝐈𝐓𝐑𝐄𝐒𝐂𝐔, 𝐩𝐫𝐞𝐬𝐞𝐝𝐢𝐧𝐭𝐞𝐥𝐞 𝐂𝐨𝐧𝐬𝐢𝐥𝐢𝐮𝐥𝐮𝐢 𝐉𝐮𝐝𝐞𝐭𝐞𝐚𝐧 𝐏𝐫𝐚𝐡𝐨𝐯𝐚 – „𝐈𝐧𝐜𝐞𝐩𝐞𝐦 𝐜𝐨𝐧𝐬𝐭𝐫𝐮𝐜𝐭𝐢𝐚 𝐬𝐨𝐬𝐞𝐥𝐞𝐥𝐨𝐫 𝐨𝐜𝐨𝐥𝐢𝐭𝐨𝐚𝐫𝐞 𝐚𝐥𝐞 𝐨𝐫𝐚𝐬𝐞𝐥𝐨𝐫 𝐂𝐨𝐦𝐚𝐫𝐧𝐢𝐜, 𝐀𝐳𝐮𝐠𝐚 𝐬𝐢 𝐁𝐮𝐬𝐭𝐞𝐧𝐢“

Publicat

pe

De

DISTRIBUIE Articolul....
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

𝐈𝐔𝐋𝐈𝐀𝐍 𝐃𝐔𝐌𝐈𝐓𝐑𝐄𝐒𝐂𝐔, 𝐩𝐫𝐞𝐬̧𝐞𝐝𝐢𝐧𝐭𝐞𝐥𝐞 𝐂𝐨𝐧𝐬𝐢𝐥𝐢𝐮𝐥𝐮𝐢 𝐉𝐮𝐝𝐞𝐭̧𝐞𝐚𝐧 𝐏𝐫𝐚𝐡𝐨𝐯𝐚 – „𝐈̂𝐧𝐜𝐞𝐩𝐞𝐦 𝐜𝐨𝐧𝐬𝐭𝐫𝐮𝐜𝐭̦𝐢𝐚 𝐬̦𝐨𝐬𝐞𝐥𝐞𝐥𝐨𝐫 𝐨𝐜𝐨𝐥𝐢𝐭𝐨𝐚𝐫𝐞 𝐚𝐥𝐞 𝐨𝐫𝐚𝐬̦𝐞𝐥𝐨𝐫 𝐂𝐨𝐦𝐚𝐫𝐧𝐢𝐜, 𝐀𝐳𝐮𝐠𝐚 𝐬̦𝐢 𝐁𝐮𝐬̦𝐭𝐞𝐧𝐢“

𝐃𝐮𝐩𝐚̆ 𝟑𝟎 𝐝𝐞 𝐚𝐧𝐢 𝐝𝐞 𝐚𝐬𝐭𝐞𝐩𝐭𝐚𝐫𝐞, 𝐢𝐧𝐜𝐞𝐩 𝐥𝐮𝐜𝐫𝐚𝐫𝐢𝐥𝐞 𝐥𝐚 𝐝𝐫𝐮𝐦𝐮𝐫𝐢𝐥𝐞 𝐜𝐚𝐫𝐞 𝐯𝐨𝐫 𝐝𝐞𝐛𝐥𝐨𝐜𝐚 𝐕𝐚𝐥𝐞𝐚 𝐏𝐫𝐚𝐡𝐨𝐯𝐞𝐢.

Citeste in continuare

TOP KINETO MEDICAL Ploiesti

Partener special – probleme juridice

Știri calde

Exclusiv7 ore ago

Administratia Andrei Volosevici distruge documentele cu privire la mafia imobiliara

DISTRIBUIE Articolul....FacebookPinterestTwitterLinkedinIn urma articolului nostru de ieri („De ce se implica IGPR in protejarea Mafiei imobiliare din Ploiesti/IGPR a luat...

Exclusiv15 ore ago

„Bomba ecologica de la Pleasa” si „serviciile secrete”

DISTRIBUIE Articolul....FacebookPinterestTwitterLinkedinPovestea din spatele afacerii „Bomba ecologica de la Pleasa” este demna de un film cu mafioti turnat la Holywood....

Exclusiv15 ore ago

Iesitul la pensie anticipata partiala, pentru cei cu afectiuni, beneficiari de certificat apt limitat si avand totodata conditia de vechime indeplinita, este, sa fim cinstiti, o oportunitate ( legala)

DISTRIBUIE Articolul....FacebookPinterestTwitterLinkedin De care profita atat cei mici cat si cei cu functii mari de conducere, din zona centrala. Prost...

Exclusiv2 zile ago

De ce se implica IGPR in protejarea Mafiei imobiliare din Ploiesti/IGPR a luat locul procurorului “Portocala” pentru apararea mafiei si fabricarea de dosare penale?

DISTRIBUIE Articolul....FacebookPinterestTwitterLinkedinAfacerea cu iz penal a unor afaceriști, notari publici și funcționari din Primăria Ploiești este protejata de IGPR. Mai...

Exclusiv2 zile ago

Albu Simona, nasa edilului si city manager al municipiului Ploiesti, în vizorul Agenției Naționale de Integritate (I)

DISTRIBUIE Articolul....FacebookPinterestTwitterLinkedinPloieștiul este raiul familiilor bine instalate în administrația publică. Soți, unchi, nepoate, veri, nasi, fini si fine, dacă studiezi...

Exclusiv3 zile ago

Actualizarea cuantumului soldei de grad/salariului gradului profesional deținut de personalul militar, respectiv polițiștii și polițiștii de penitenciare

DISTRIBUIE Articolul....FacebookPinterestTwitterLinkedinCu ocazia acțiunilor de protest pe care le-am organizat am solicitat aplicarea în integralitate a prevederilor Legii salarizării, precum...

Exclusiv3 zile ago

Norma de hrana s-a actualizat, dar ramane nepusa in plata

DISTRIBUIE Articolul....FacebookPinterestTwitterLinkedinSindicatul Democratic al Polițiștilor SIDEPOL rămâne în mod constant preocupat de punerea efectiv în plată a prevederilor ordinului ministrului...

Exclusiv4 zile ago

Adevaratele probleme pentru fostul procuror Negulescu Mircea si pentru Parchetul de pe langa Judecatoria Ploiesti/ Falsuri constatate de catre instanta dar si de Institutul National de Expertize Criminalistice, in Raportul de Expertiza Criminalistica nr 45/14.02.2022

DISTRIBUIE Articolul....FacebookPinterestTwitterLinkedinParchetul de pe langa Judecatoria Ploiesti nu a raspuns niciodata cum s-a putut ca documente si bunuri confiscate intr-un...

Exclusiv5 zile ago

Dezastrul ecologic de la Constanta versus “Bomba ecologica de la Pleasa”/Garda de Mediu Constanta versus Garda de Mediu Prahova (1-0)

DISTRIBUIE Articolul....FacebookPinterestTwitterLinkedinPrimăria Constanţa a fost amendată cu 100.000 de lei de Garda de Mediu pentru nereguli grave în ceea ce...

Exclusiv1 săptămână ago

Un nou dosar penal privind traficul de influenta, coruptia si santajul zguduie din temelii “administrația la firul ierbii” a edilului Andrei Volosevici

DISTRIBUIE Articolul....FacebookPinterestTwitterLinkedinNatura şi succesul acţiunilor ilicite ale reţelei de crimă organizată este condiţionat de aptitudinile şi performanţele individuale ale celor...

Exclusiv1 săptămână ago

Ministrul Afacerilor Interne, Lucian Bode, reactioneaza prin I.G.P.R si sesizeaza organele de cercetare penala cu privire la „Bomba ecologica de la Pleasa” si atentatul la siguranta nationala

DISTRIBUIE Articolul....FacebookPinterestTwitterLinkedinPovestea din spatele afacerii „Bomba ecologica de la Pleasa” este demna de un film cu mafioti turnat la Holywood....

Exclusiv2 săptămâni ago

Prim-ministrul României reactioneaza prin Corpul de control al prim-ministrului si sesizeaza MINISTERUL MEDIULUI, APELOR ŞI PĂDURILOR cu privire la „Bomba ecologica de la Pleasa” si atentatul la siguranta nationala

DISTRIBUIE Articolul....FacebookPinterestTwitterLinkedinPovestea din spatele afacerii „Bomba ecologica de la Pleasa” este demna de un film cu mafioti turnat la Holywood....

Exclusiv2 săptămâni ago

Acolo e Tara lui Papura Voda si ordinele ministrului sunt facultative

DISTRIBUIE Articolul....FacebookPinterestTwitterLinkedin OMAI S/108/2011 prevede ca functiile de executie efectueaza serviciul de permanenta, in unitate. Ordinul este obligatoriu si executoriu,...

Exclusiv2 săptămâni ago

Se aude zăngănit de cătușe la “Bomba ecologica de la Pleasa”/IPJ Prahova confirma dezvaluirile noastre

DISTRIBUIE Articolul....FacebookPinterestTwitterLinkedinOrganele de cercetare penala din cadrul IPJ Prahova au confirmat dezvaluirile ziarului Incisiv de Prahova cu privire la “Bomba...

Exclusiv2 săptămâni ago

Termenul echipă/structură operativă nu este prevăzut în cadrul dispozițional în vigoare

DISTRIBUIE Articolul....FacebookPinterestTwitterLinkedin În cursul lunii octombrie 2022, Sindicatul Polițiștilor din România Diamantul, a solicitat IGPR, să comunice aspecte legate de...

Partener media exclusiv

stiri actualizate Raspandacul

Parteneri

Top Articole Incisiv

error: Articolele nu se pot copia!