Connect with us

Featured

Voi va dati seama ca Florin Vasile Cîțu sta de un an de zile in supermarket!?/Ce fakeuri de 2 lei cu Cîțu

Avatar

Publicat

pe

„Intre timp el a mai crescut, a mancat bine, evident numai bunatati, cand a intrat in supermarket era ministru de finante, ba chiar prim ministru fugar, cand a iesit era deja prim ministru. Acelasi tricou, acelasi ofiter SPP.
Diferenta a facut o  …. presa libera! Care citeaza pe oricine posteaza si e in trend!” (Sava N.).

Exclusiv

„Macelul” de la varful M.A.I din razboiul chestorilor va trece prin Prahova si in executia pregatita se va trece direct la jugulara cu acest dosar

Avatar

Publicat

pe

De

Joac-o p-asta!

Monitorizarea unei reveniri la sefia Politie dintr-un oras din Prahova, revenire „sustinuta” de un secretar de stat din MAI si presarata cu amenintari de razbunare pentru foste si actuale cadre MAI

Domeniul intelligence reprezinta o ultima frontiera in procesele de democratizare si reformare a sectorului de siguranta nationala.

Afacere locala

Un fost sef de politie al unui oras din Prahova care fusese mutat in urma numeroaselor sesizari ale populatiei si ale cadrelor MAI, revine in forta la sefia institutiei cu sprijinul unui membru PNL care a beneficiat de protectia acestuia in celebrul caz Covid si in  dosarul de exploatare de resurse fără licență.

Acesta deja a trimis vorbă prin anumiți acoliți că va veni înapoi să se răzbune pe anumiți lucrători MAI, unii ieșiți la pensie, alții activi.

Odata informati asupra situatiei reale serviciul secret in cauza a inceput deja dinainte o actiune de interceptare si monitorizare totala, mai ales ca in repunerea in functie este implicat un secretar de stat din M.A.I.

In consecinta, „macelul” de la varful M.A.I din razboiul chestorilor va trece prin Prahova si in executia pregatita se va trece direct la jugulara cu acest dosar, mai ales ca acolo NU există prea multe ”zone neacoperite”, fie cu factor uman, fie cu tehnică montată …Vom reveni. (Cristina T.).

 

Citeste in continuare

Featured

Dacă aș aplica argumentele ministrului justiției folosite pentru desființarea SIIJ aș spune de ce mai păstram DNA?

Avatar

Publicat

pe

De

Nici pe vremea când eram în administrația instanțelor nu suportam bilanțurile festiviste și retorica bătutului apei în piua.
Rezultate DNA pentru 2020, prezentate precum victoria de la Termopile astăzi, se pot sintetiza într-un paragraf, aceasta:
DNA a avut la nivel național de soluționat 6180 de dosare.
Din acestea a soluționat 2948 dosare (deci sub 50%), din care 161 (5,4%) prin trimiterea în judecată prin rechizitoriu și 145 prin acord de recunoaștere a vinovăției.
În 2020 s-au trimis în judecată prin rechizitoriu un număr de 360 de inculpați și au fost achitați de către instanțele judecătorești 151 de inculpați. Dacă am calcula așa rata de achitare ar ieși că aproape unul din 2 inculpați trimiși în judecată de DNA este achitat definitiv de către instanțe, fiind nevinovat.
Cei 102 procurori DNA la nivel național au lucrat numărul incredibil de 1,5 rechizitorii pe cap de procuror întreg anul și 28,9 dosare soluționate, de asemenea întreg anul
E tot ce trebuie știut. Dacă aș aplica argumentele ministrului justiției folosite pentru desființarea SIIJ aș spune de ce mai păstram DNA, conchide avocatul Adrian Toni Neacsu (Sava N.).

Citeste in continuare

Featured

”Vulpea” lui Cioloș și IT-iștii lui Chirilă, război total pe MAI!

Avatar

Publicat

pe

De

(Preluare National – Catalin Tache):

”Plantarea” Irinei Alexe la vârful Ministerului Afacerilor Interne a fost ”legendată” de către propaganda operativă drept o mare victorie a ”aripii” Barna din USR – PLUS.Totodată, fiind de la sine înțeles că astfel protectorul dintotdeauna al celei mai tinere pensionare chestor din istoria României ar fi repurtat o însemnată victorie de parcurs a ”Buldogului” Vasile Blaga.

Irina Alexe, mutarea din umbră a lui Dacian Cioloș…

Numai că toată această revenire de succes a vechiului și noului secretar de stat Irina Alexe pare desprinsă din bancurile de la Radio Erevan. Pentru că, după cum reiese din informațiile de ultimă oră intrate în posesia noastră, cel care a insistat și a bătut cu pumnul în masă pentru această nominalizare nu a fost nici Dan Barna, nici Vasile Blaga, ci ”Vulpea” Virgil Ardelean. Cel care a declanșat astfel, în numele lui Dacian Cioloș, asaltul final asupra Ministerului Afacerilor Interne. Iar după ce PLUS-ul lui Cioloș a forțat securizarea Direcției Generale Anticorupție în propria sferă de influență, prin păstarea la butoanele operative ale structurii a lui Liviu Emi Althamer, Irinei Alexe îi rămâne acum de îndeplinit propria parte de misiune. Totuși, confruntarea finală urmând a se da pe frontul serviciului secret al MAI! Acolo unde speră să își impună proprii oameni de paie atât ”Vulpea” lui Cioloș, cât și IT-iștii lui Chirilă! În timp ce Bode pare a rămâne ”captiv” al ”Grupării Sălaj”. Ceea ce presupune și avantajele muncii operative în echipă, dar și riscurile aferente apartenenței la un asemenea ”cerc”…

Doar gura mai e de Grupul de la Cluj!

Astfel după cum titram încă din 2 februarie, ”Vulpea și Buldogul se sfâșie pe Guvern”! Dezvăluind totodată că încă dinainte de alegerile parlamentare, falanga liberalo – naționalistă a noului Grup de la Cluj l-a avertizat pe chestorul Virgil Ardelean să o lase mai moale cu pianul userist pe scările viitoarei alianțe de guvernare.

Virgil Ardelean, mutare spectaculoasă la vârful MAI

Numai că ”Vulpea”, care încă își pune amprenta asupra unei bune părți din serviciul secret al Ministerului Afacerilor Interne și nu doar a dovedit că și-a păstrat șiretenia de altădată și în civilie. Astfel că, în timp ce dădea ”umile” asigurări în stânga și în dreapta liberalilor transilvăneni că de acum înainte va trage doar la ”căruța” impunerii lui Ilie Bolojan drept premier, ”Vulpea” și-a văzut de urmărirea propriilor interese. Și ale lui Dacian Cioloș, ”nepotul” pe care l-a ajutat să dea o nouă lovitură sub centură ”Buldogului”. Iar umilința acestuia este una cu atât mai ”dureroasă”, cu cât în timp ce toată lumea bună a sistemului crede că Vasile Blaga a impus-o pe Irina Alexe drept secretar de stat în cadrul Ministerului Afacerilor Interne, adevărul este cu totul altul. Și anume că Irina Alexe a ajuns din nou la vârful MAI strict prin sforile trase de ”Vulpea” Virgil Ardelean. Astfel că nici măcar ”paravanul” Baci nu a avut vreun cuvând de spus în toată această afacere. Ceea ce face ca și ”ejectarea” din cărțile MAI ale comisarului șef Radu Gravriș să poată fi privită de acum înainte într-o cu totul altă lumină. Pentru că șprițul de la Hanul lui Manuc i s-a dovedit fatal acestuia, cu doar câteva zeci de ore înainte de numirea drept secretar de stat pe postul cuvenit USR – PLUS, în urma complicatului algoritm politic al actualei coaliții de guvernare. La fel cum și varianta Cristina Manda a căzut tot în ultima clipă astfel că funcția de secretar de stat din partea USR – PLUS a fost în cele din urmă astfel vacantată pentru … ”pedelista” Irina Alexe.

Videanu, reactivat!

Iar jocul operativ din subteranele Ministerului Afacerilor Interne devine unul cu atât mai interesant, cu cât ”aripa PDL”-istă din cadrul Partidului Național Liberal are propria foaie de parcurs. Una cu totul diferită de cea a ”vechilor liberali”. Astfel că, dacă liberalii ardeleni încasează deocamdată lovitură după lovitură, cu un stoicism încă greu de explicat, cu totul altfel stau lucrurile cu pedeliștii din partid.

Daniel Chirilă speră să ”strângă șurubul” la Lucian Bode

Cei care sunt aproape de a ”exploda”, fiind pregătiți să acționeze pe mai multe fronturi. Pentru că, separat de ”hegemonia” din propriul partid, aceștia sunt gata să riposteze în forță și în fața ”aroganțelor” lui Dacian Cioloș. Cel perceput drept principalul rival politic, mai ales că fostul premier tehnocrat profită din plin de sprijinul ”logistic” asigurat de chestorul Virgil Ardelean. Mai mult decât atât, după cum susțin sursele noastre, mai nou și Adriean Videanu le suflă ”vânt în pupa” pedeliștilor din PNL. Revenirea ”în afaceri” a proaspătului ”rege imobiliar” fiind una demnă de luat în considerare, cel puțin din punct de vedere al aportului financiar al acestuia pentru ”cauza portocalie”!

Chirilă nu renunță!

Iar în tot acest ”puzzle” de interese care începe să prindă contur la nivelul diverselor ”frății” care luptă pentru controlul unei ”hălci” cât mai mari din Ministerul Afacerilor Interne trebuie adăugat și Dumitru Daniel Chirilă. Cel care, după ce a fost stopat în ultima clipă, în urma dezvăluirilor ”NAȚIONAL”, în tentativa sa de revenire la butoanele MAI din postura de secretar general al ministerului, forțează totuși păstrarea unei sfere proprii de influență. Mai ales că acesta beneficiază în continuare de sprijinul ”Ayatollah”-ului serviciilor, fostul șef al Serviciului de Telecomunicații Speciale, generalul Marcel Opriș, dar și de cel al afaceristului lobist Cristian Burci.

Adriean Videanu sare în sprijinul lui Vasile Blaga

Însă același ”IT”-ist de servicii Chirilă probabil că se bazează de ceva vreme că va putea ”strânge șurubul” la noul ministru Lucian Bode și prin intermediul unuia dintre consilierii de taină ai cestuia, încă de pe vremea când era la Ministerul Transporturilor. Numai că rămâne de văzut dacă, prins în ”nicovala” propriului ”Grup de la Sălaj” și ”ciocanul” lui Dacian Cioloș, molcomul Lucian Bode va îndrăzni să facă o mișcare prea bruscă de strategie. Una care ar risca să strice fragilul echilibru care există la acest moment între forțele transpartinice de interese care se sfâșie între ele. Cea mai bună dovadă fiind faptul că, nici măcar nu a apucat bine chestorul Virgil Ardelean să o impună pe Irina Alexe drept secretar de stat ”în numele lui Cioloș”, că fișa postului acesteia va fi deja înjumătățită! Ministrul Bode dându-și deja acceptul pentru înființarea a încă unui secretar de stat, a unui subsecretar de stat și a noi trei Direcții în cadrul MAI! Secretar de stat care ar urma să preia jumătate din atribuțiile actuale ale Irinei Alexe! Ceea ce arată că zarurile încă nu au fost aruncate pe masa de joc a Ministerului de Interne. Și inclusiv a ”perlei coroanei”, Direcția de Informații și Protecție Internă… Că deja cu DGA-ul ne-am lămurit că resetarea activității acesteia este deja o adevărată ”misiune imposibilă”, oricine va fi acesta…

Citeste in continuare

TOP KINETO MEDICAL Ploiesti

Partener special – probleme juridice

Știri calde

Exclusiv2 ore ago

„Macelul” de la varful M.A.I din razboiul chestorilor va trece prin Prahova si in executia pregatita se va trece direct la jugulara cu acest dosar

Joac-o p-asta! Monitorizarea unei reveniri la sefia Politie dintr-un oras din Prahova, revenire „sustinuta” de un secretar de stat din...

Exclusiv2 zile ago

Ce ascunde CV-ul lui Nicu Marcu de la ASF?/Hoțul de cuvinte de la ASF și opera ,,științifică” a autorului Nicu Marcu/Primul articol, furat/Al doilea nu există/Al treilea…/Documente

Necunoașterea limbii engleze în timp ce publica (peste) 20 de articole ,,științifice” în limba engleză (și le prezenta) este un...

Exclusiv3 zile ago

Epoletii din spatele acestor contracte/ZONA LIBERA GIURGIU/ZONA UNDE SE ASCUND CLANURILE DE INFRACTORI (II)

MAFIA DIN PORTUL GIURGIU II ZONA LIBERA GIURGIU: cazul Savin Bogdan Mihail ZONA UNDE SE ASCUND CLANURILE DE INFRACTORI CAZUL...

Exclusiv4 zile ago

EXCLUSIV/Au inceput tunurile/jafurile in ministerele coordonate de USR/”Damf” puternic de “servicii”/Claudiu Nasui si Societatea Nationala a Sarii SA – “Salrom”, tun de peste 1 milion de euro

In plina pandemie conducerea Societatii Nationale a Sarii SA – “Salrom”, cu sediul administrativ in Splaiul Unirii nr.76, Corp A,...

Exclusiv5 zile ago

Incredibil: Acum normele de competenţă ale instanţelor judecătoreşti din România le stabileşte Parchetul European/Desfiinţaţi instanţele

Judecătoarea Adriana Stoicescu: A trecut complet neobservată legea 6 din 18.02.2021 privind stabilirea unor măsuri pentru punerea în aplicare a...

Exclusiv5 zile ago

Gândiți-vă, că dacă nu era documentată această exmatriculare, unii dintre ei ar fi ajuns procurori/Sau să vă judece, judecători/Alții, poate ar fi ajuns procurori șef DNA

Fără îndoială, știrea zilei de ieri este că 49 de studenți de la facultatea de Drept a Universității București, din...

Exclusiv6 zile ago

Decizia apare exact in momentul in care fostul contabil de la paduri, Nicu Marcu, impopotonat Presedinte ASF si cu director de cabinet un general SRI si care a facut parte din securitatea anti-NATO a lui Ceaușescu inainte de 1989, vor sa impuna scumpirea RCA

Opriti-l! Nefrecventabilul parlamentar PNL, Florin Roman, care a fost si autorul unui proiect de lege prin care vrea sa nationalizeze...

Exclusiv1 săptămână ago

Practici prin care s-a sifonat banul public la Clubul Sportiv Municipal Ploieşti (CSM)! (I)

Entitatea ale cărei patrimoniu şi interese au fost păgubite/lezate este Clubul Sportiv Municipal Ploieşti (CSM), structură sportivă de drept public...

Exclusiv1 săptămână ago

Manual de musamalizare a ilegalitatilor comise la CSM Ploiesti care au dus la sifonarea banului public/Emiterea de adrese oficiale cu continut FALS/Andrei Volosevici ia masuri?DNA ia notite si verifica?

Conducerea PNL Prahova sabotata de mafia/incompoetenta din institutiile din subordine ”Să terminăm cu pilăraia, mafia şi nepotismul” –, este contrazisă...

Exclusiv1 săptămână ago

N-am înțeles în ce calitate se implică ambasada SUA, adicătelea niște funcționărași de mâna a 7-a ai Departamentului de Stat, în politica penală a statului român/S-au dus peste MJ, DNA, CSM etc

N-am înțeles în ce calitate se implică ambasada SUA, adicătelea niște funcționărași de mâna a 7-a ai Departamentului de Stat,...

Exclusiv2 săptămâni ago

Cum de nu a vazut BNR operatiunile prin care, ING Bank Romania falsifica destinatia de export a motoarelor de Boeing, astfel incat, pe legaturi securiste ante-1989, sa ajunga in Iran, tara aflata sub embargou?

Cand bancile se inchina la stat, oare chiar s-au prostit analistii financiar-bancari din bancile din Romania? Eu nu cred. Desi.. Două...

Exclusiv2 săptămâni ago

Economia României a scăzut ,,doar” cu -3,9% în 2020, ceea ce realmente reprezintă o ,,performanță” fantastică: care nu există în realitate, plăsmuită, ireală

Pe ,,surse alternative”, economia a scăzut cu 3,9% în 2020. Premierul are dreptate: e o performanță ,,fantastică” Căderea economiei cu...

Exclusiv2 săptămâni ago

Când a mințit?/ Florin Cîțu, după incendiul de la Matei Balș, 29 ianuarie 2021

Când a mințit? Florin Cîțu, după incendiul de la Matei Balș, 29 ianuarie 2021: ,,Deși au fost alocate resurse importante...

Exclusiv2 săptămâni ago

De ce existenta SIIJ trebuie sa-i preocupe pe toți cetățenii, nu doar pe magistrați?/Dacă vom accepta ca judecătorul care ne soluționează cauza să fie cercetat de aceeași structură de parchet care ne cercetează și pe noi…

Pe înțelesul tuturor: Ce face SIIJ? Cercetează penal numai presupusele infracțiuni săvârșite de judecători și procurori, indiferent că este o...

Exclusiv2 săptămâni ago

Oare care o fi realitatea cu SIIJ -ul?/ „Nu îmi plac bălăriile pe post de argumente/Așa că mă gândii să verific dacă sunt bălării sau nu/Și-mi ieșii că ar cam fi”

Oare care o fi realitatea cu SIIJ -ul? Am văzut că argumentele pentru desființarea SIIJ ar fi: 1. E ineficientă...

Partener media exclusiv

stiri actualizate Raspandacul

Parteneri

Top Articole Incisiv