Connect with us

Exclusiv

Cum de nu a vazut BNR operatiunile prin care, ING Bank Romania falsifica destinatia de export a motoarelor de Boeing, astfel incat, pe legaturi securiste ante-1989, sa ajunga in Iran, tara aflata sub embargou?

Publicat

pe

Cand bancile se inchina la stat, oare chiar s-au prostit analistii financiar-bancari din bancile din Romania? Eu nu cred. Desi..

Două fapte: Institutul National de Statistica a comunicat o necredibila crestere economica de +5,3% in trimestrul IV 2020 (față de trimestrul III). Analiștii financiar-bancari consultați de Bloomberg estimaseră +0,5%. De zece ori mai puțin.Și încă un fapt: în 2020 din trei lei împrumutați prin credite noi din sectorul bancar, doi s-au dus la stat și cel mult un leu la populație și companii. Prin urmare, statul roman, a fost principalul client la care s-au inchinat bancile in 2020, în timp ce BNR se asigura că mențin cele mai mari dobânzi la credite din Uniunea Europeană. La se va întâmpla și în 2021 cu închinatul băncilor: tot la stat.Creditul guvernamental (adică banii împrumutați de la băncile din Romania de administrație) s-a majorat în 2020 până la 145,6 miliarde lei (+25,3% într-un singura an, respectiv cu 29,4 miliarde de lei). Creditul guvernamental nu include nimic neperformant, pentru ca statul nu e in default.Creditul neguvernamental în schimb (pentru populație și companii) și care în raportările BNR include și împrumuturile devenite neperformante, s-a majorat cu doar 5,5% într-un singur an, respectiv cu doar 15 miliarde de lei ( o parte din această sumă reprezintă categoric neperformanță iar o altă parte credite pe garanții date tot de stat pentru (unele) IMM-uri care au sărit sau nu peste rând). Deci, tot la stat s-au închinat băncile, și aici.

Eu cred că analiștii financiari nu s-au înșelat în privința prognozelor făcute pentru trimestrul IV (premierul le râde în nas ca o prognoza o creștere de 10 ori mai mică decât în realitatea LUI ,,fantastică” – def – ,,care nu există în realitate, creat, plăsmuit de imaginație, ireal”). Dar reacția analiștilor ,,de după”, despre care demonstrez aici că în 2020 s-au închinat la stat, și mai ales ,,ajustarea” prognozelor lor îmi confirmă un singur lucru: până când în România nu se va ține din ce în ce mai mult cont de analizele nepartizane, independente, va fi vai de steaua noastră. Un prim pas este să ne lamurim si cu analistii financiari din bancile din Romania.

Agentia de presa Bloomberg scrie un articol in care avem o stire (la zi, si anume ca economia Romaniei ar fi crescut in trimestrul IV 2020 față de trimestrul III cu 5,3%, preluată din datele comunicate ,,pe surse alternative” de la Institutul National de Statistica, ceea ce conduce la comunicarea unei contracții economice de -3,9%.

Dar stirea scrisă pe Bloomberg ascunde în esență o alta, care realmente este de breakingnews. Bloomberg, înainte de eliberarea din ,,închisoarea” statistică a unor date importante, cum e evolutia PIB, face un sondaj. Pe baza lui, calculează o medie a estimărilor. Iar media estimărilor de la la analiștii consultați de Bloomberg a fost o crestere de 0,5 în trimestrul IV. Ce a comunicat INS în trimestrul IV (pe surse ,,alternative”)?

O creștere de peste 10 ori mai mare, respectiv de +5.3%. La prima vedere, ar parea ca analistii financiari bancari din Romania sunt buni de nimic si ar trebui concediați toți. Insa doar la prima vedere, pentru ca in esenta datele comunicate de INS pentru trimestrul IV sunt absolut necredibile.

De aceea, m-as fi asteptat de la analistii financiari bancari asupra carora planeaza suspiciunea de incompetenta (daca datele comunicate de INS ar fi reale), sa reactioneze, sa ceara explicatii, sa arate public elementele care au stat la baza prognozei lor si daca cifrele comunicate de INS sunt sau nu credibile.

Ati vazut vreao reactie a analistilor financiari bancari in sensul asta? Nimic! Din contra, unii, de la doua banci, doresc sa se adanceasca in ridicol.

Zice unul dintre ei, de la banca ce trebuie sa returneze statului circa 600 de milioane de lei in urma fraudei constatate de Curtea de Conturi si ICCJ la banca ,,lor” de locuinte: ,,Urmare a datelor INS am revizuit in sus si prognoza de crestere economica pentru 2021, de la +2,7% la +4,2%”.

Zice altul, de la o banca tot infractoare din punctul de vedere al incalcarii embargoului impus de SUA Iranului, grup bancar ce a platit 600 de milioane de dolari ,,intelegere” pentru a scapa de incriminarea penala pentru incalcarea embargoului: ,,ne-am marit prognoza de crestere de la +3,7% in 2021 la +5,5%” in urma comunicarii datelor INS.

Cu siguranta acesti analisti nu fumeaza nimic de la debitul de tigari. Sa inteleaga toata lumea: faptul ca economia ar fi scazut mai putin decat asteptarile (cu necredibilul -3,9% anual generat de necredibilului +5,3% in trimestrul IV, de 10 ori mai mult decat ceea ce estimau analistii) poate fi o veste buna pentru propagandistii ,,fericirii din anul 2000”, dar, statistic, este o veste nefavorabila pentru anul 2021: pentru ca economia s-ar fi contractat mai putin in 2020 (-3,9%), se creeaza ceea ce se numeste efect de baza.

Adica anul 2021 porneste de la o baza mai mare decat se estima initial, si, pe aceleasi masuri economie, cresterea economica este MAI MICA. Deci ar fi trebuit sa revizuiasca in jos pentru 2021, statistic, de bază, in niciun caz in sus.

Pe scurt: nu cred ca analistii financiari bancari din Romani au ajuns sa fie prosti (pe vremea cand faceam eu emisiuni la The Money Channel, niciun analist invitat, inclusiv Citu sau Isar, nu isi permiteau sa vina cu prosteli din astea).

E drept, ca pe vremea aia, bancile nu stateau sa suga de la stat (cvasi-exclusiv) ceea ce inseamna creditare noua si dobanzi mari.

Iar ca sa fie credibili si sa vanda credite, analistii financiar-bancari nu riscau vreodata sa para de doua ori prosti.

Concluziv, eu nu cred ca au fost prosti cand au estimat in medie 0,5% in trimestrul IV iar INS a venit cu necredibilul de 10 ori mai mare. Eu cred ca abia acum unii isi doresc cu tot dinadinsul sa para prosti. Poate si pentru ca actionarii privati ai bancilor comerciale de unde provin ei sunt mangaiati pe crestet de BNR. Chiar, cum de nu a vazut BNR frauda de la BCR Banca pentru Locuinte? Si cum de nu a vazut BNR operatiunile prin care, ING Bank Romania falsifica destinatia de export a motoarelor de Boeing, astfel incat, pe legaturi securiste ante-1989, sa ajunga in Iran, tara aflata sub embargou, se intreaba analistul economic Radu Teodor Soviani. (Cristina T.).

Exclusiv

„Un sef de IPJ, si incompetent si ipocrit, deschide actiune in raspundere civila delictuala (in numele IPJ-ului) impotriva unei subordonate”

Publicat

pe

De

Un sef de IPJ, si incompetent si ipocrit, deschide actiune in raspundere civila delictuala (in numele IPJ-ului) impotriva unei subordonate, pentru a recupera echivalentul a aproximativ 5000 euro, reprezentand drepturi salariale achitate unor politisti din unitate pentru ore suplimentare efectuate si nerecuperate, dezvaluie Emil Pascut de la sindicatul Diamantul.
Munca s-a prestat, deci nu e vorba de o munca inexistenta. Exista argumente si pentru neacordarea orelor recuperare in interiorul termenului de 60 zile.
Insa nu in zona justificarilor vreau sa ma duc eu acum. Justificarile vor fi prezentate complet si detaliat, in instanta, mai precizeaza sursa citata.
Aspectul incompetentei si al ipocriziei vreau eu sa il evidentiez, sa il disec precizeaza Emil Pascut:
„Exista o intreaga procedura reglementata de OMAI 35/2019 pentru plata acestor drepturi, fiind implicati o serie de functionari atat in etapa de executare a orelor suplimentare cat si in etapa ulterioara a platii orelor suplimentare. Deci nu este doar unul singur, implicat.
Specific, plata orelor suplimentare se aproba, cf art.7 din Ordinul 35/2019, de catre „ordonatorul de credite”, adica de ipocritul sef, in cazul nostru. Deci se naste un act administrativ de dispozitie in baza caruia financiarul face platile.
In speta noastra, avem munca suplimentara prestata, avem dispozitii de plata semnate de ipocrit si care nu au fost nici contestate si nici anulate.
Adica sunt BETON, sunt legale si executorii!
Nici nu mai pot fi revocate/anulate pentru ca s-a iesit, de mai mult de doi ani, din termenul de actiune.
Si cu toate astea, ipocritul asta incompetent vrea sa recupereze de la colega noastra, suma de cca 5000 euro, platita de IPJ catre patru politisti, (atentie!) in baza dispozitiilor lui „legale”!
Adica subordonata, colega noastra, sa finanteze munca depusa de patru politisti in beneficiul IPJ, platita anterior in baza dispozitiilor legale si neatacate ale ipocritului sefului IPJ!
Care e fapta ilicita? Care este raportul de cauzalitate?
Dispozitia de plata ” legala” ( necontestata, neanulata) este pretinsa fapta „ilicita” care a cauzat plata orelor suplimentare.
Ea este actul juridic care a generat plata.
Iar o plata dovedita ca nelegala ( daca se dovedeste nelegalitatea, atentie, pe caile prevazute de lege) trebuie recuperata prioritar de la prostul vinovat, cel care a emis dispozitiile ilegale.
Adica de la tine, sefulica! Dupa ce reusesti sa-ti anulezi propriile dispozitii de plata, in instanta. Ca pana atunci sunt prezumate a fi „legale”!
Si prost, si ipocrit!
Deci intr-o ipoteza de lucru corecta, reclamantul IPJ, prin reprezentant procesual, seful IPJ, ar fi trebuit sa ii cheme la judecata pe seful IPJ in solidar cu seful de la financiar, solicitand anularea dispozitiilor de plata si recuperarea pagubei de la:
1) seful IPJ (care a ordonat platile);
2) seful financiarului care a facut platile in baza dispozitiilor (inca legale, neanulate) ale sefului IPJ.
Ziceti domnu’ șăf de IPJ si domnu șăf de financiar, ati procedat legal sau ilegal cand ati ordonat plata/facut plata? Ca eu sunt confuz! Sunteti sau nu sunteti prosti ca noaptea?”
OMAI 35/2019, art. 7:
(1) Plata majorării se face pe baza centralizatorului lunar cu personalul care a prestat muncă suplimentară, al cărui model este prevăzut în anexa care face parte integrantă din prezentul ordin.
(2) Centralizatorul lunar prevăzut la alin. (1) se întocmeşte de şeful ierarhic nemijlocit, se aprobă de ordonatorul de credite sau, după caz, de persoanele delegate potrivit competenţelor şi se comunică structurii financiar-contabile până la data de 5 a lunii. La momentul întocmirii centralizatorului lunar, şeful ierarhic nemijlocit întocmeşte şi un raport către ordonatorul de credite prin care îşi asumă motivele pentru care nu a fost posibilă acordarea timpului liber corespunzător. (Cerasela N.).
Citeste in continuare

Exclusiv

WHITE TOWER (XXXII)/Vinovatii reali sunt inca protejati

Publicat

pe

De

Scandalul WHITE TOWER este departe de a se termina prea curând. Procurorii fac audieri pe bandă rulantă, iar surse judiciare susțin ca nu a mai existat un asemenea caz complex. (aici)

Modul cum pseudo-ziaritul narcoman, santajist si spagar, locotenentul procurorului „Portocala” a incercat sa il pacaleasca pe procurorul de caz, dupa ce primise MITA mai multe apartamente, prin sotia si mama sa:

La data de 11.01.2024, pentru a scapa de raspunderea penala care il incumba si cu speranta ca il va pacali pe procuror si organele de cercetare penala, pseudo-jurnalistul narcoman, santajist, spagar si denigrator s-a prezentat la Parchet pentru a il „denunta” pe Lupu Mihai, prietenul sau de unde luase spaga si pentru care intervenise la „Volosevici”!

Acesta, cu tupeul sau de interpop a explicat organelor de cercetare penala ca s-a prezntat singur, nesilit de nimeni (poate doar la auzul zanganitului catuselor) pentru a „sifona” ca la asa zisa redatie de santaje, spagi si denigari s-a prezentat Lupu Mihai (10.01.2024) care a oferit un interviu in care a vorbit despre construirea blocului White Tower, cat si despre presupuse nedreptati la care a fost supus de catre autoritatile statului.

A declarat ca NU STIE daca sa mai aiba incredere in Lupu Mihai si daca sa publice acest interviu.

Tupeu de interpop in contextul in care o instanta a constatat ca acesta a primit spaga apartamentele prin sotia si mama sa, eliminate de la masa credeala.

Pseudo -ziaristul narcoman, spagar si santajist Stavri Catalin a declarat sub juramant ca este prieten cu avocatul Nichita Vlad si fara sa precizeze motivul „vizitei” la organele de cercetare penala (probabil considerand ca ii va mai merge ca pe vremea procurorului „Portocala” , fiind vizibil incosevent in cele relatate celor de la urmarire penala a declarat ca si el se considera inselat de Lupu MIhai, dar nu doreste sa faca o plangere penala. Deci, sa recapitulam: saracutul interpop se simte inselat dar nu depune plangere penala. mai mult, il denunta doar…. De râsu-plânsu, va dezvaluiam in articolele anterioare!

IPJ Prahova prin politistii corupti au acoperit adevaratii faptuitori

Pe data de 28 octombrie 2022, publicam articolul: Metoda „Mihai Chirica” de la Iasi in plina derulare la „Republica de la Ploiesti”/Volo’, esti bine? (I) (aici).

Intre timp, edilul Mihai Chirica și numeroși funcționari din Primăria Iași, trimiși în judecată de DIICOT, în prag de alegeri.

În comunicatele emise anterior de DIICOT, acuzaţiile din dosar sunt de constituire a unui grup infracţional organizat, abuz în serviciu, uzurparea funcţiei, delapidare, spălarea banilor, folosirea cu rea-credinţă a bunurilor sau creditului societăţii într-un scop contrar intereselor acesteia, fals intelectual, fals în înscrisuri sub semnătură privată şi uz de fals.

 

La noi, in Republica Ploiesti, adevaratii faptuitori inca se bucura de protectie!

“Lupu Mihai m-a asigurat ca pana la data de 31.12.2022 se va rezolva acest lucru, fiind un demers simplu, pe care el l-a mai facut anterior”

Iata ce lucruri intereseante a declarat persoana vatamata L.R.A.:

Atentie la date, ca sa putem face legatura cu politistii corupti care protejeaza si au protejat aceasta caracatita. Date care corespund cu publicarea articolului sus mentionat, in sensul ca noi am publicat articolul pe 28 octombrie 2022, pe 21.10.2022 cei de la SIC ne-au trimis la „plimbare”, iar actiunea se petrecea in septembrie 2022.

“ La data de 09.09.2022, s-a incheiat, in fata notarului public Tudose George – Radu, promisiunea de vanzare-cumparare autentificata sub nr 4320, prin care PFA Lupu Marioara Dominica, reprezentata legal de titularul Lupu Marioara, se oblige sa-I vanda lui L.R.D apartamentul tip 10, situate in Muncipiul Ploiesti, Bdul Bucuresti, nr 28K, sc A, et 9!!!!, compus din doua camera de locuit si dependinte…La momentul incheierii acestei promisiuni de vanzare-cumparare, promitentul-cumparator a achitat integral pretul convenit de 173.998 ron (36.000 euro).

La aproximativ 2 luni dupa ce a inceiat promisiunea de vanzare-cumparare, L.R.A s-a deplasat la blocul White Tower pentru a vedea care este  stadiul finisajelor, ocazie cu care ar fi aflat de la locatari ca etajul 9 ar fi construit illegal.

Atunci a luat legatura cu Lupu Mihai care i-a zis sa stea linistit, ca exista o problema doar cu faptul ca apartamentele de la etajul 9 ar fi fost construite cu destinatia birouri sau spatii comerciale, iar ele au fost vandute ca apartamente de locuit. Lupu Mihai l-a asigurat ca pana la 31.12.2022 se va rezolva acest lucru, fiind un demers simplu, pe care el l-a mai facut anterior (sa declare birouri sau spatii tehnice, iar apoi sa le vanda ca apartamente), motivandu-I ca in felul acesta plateste mai putin impozit”.

Cu toate ca cei de la SIC din IPJ PRAHOVA detineau aceste informatii si declaratii cu construirea ilegala, in timp ce rasopundea mincinos ziarului Incisiv de Prahova, cu o abnegatie si obedienta greu de imaginat a propus, la toate dosarele penale si sesizarile primite, doar inceperea urmaririi penale pentru inselaciune acoperind adevaratii faptasi (aici). Dezvaluim de cativa ani de zile ca serviciul SIC din IPJ Prahova a fost utilizat de procurorul Portocala pentru santajarea unor oameni de afaceri si/sau pentru protejarea unor infractori (aici) Mai mult, va dezvaluiam ca interpopul „locotenent” -Catalin Muresan, cel cu „Bomba ecologica de la Pleasa”, este protejat in afara de celebrul „dansator” Marcel Balan si de nasi si fini de la BCCO si…surpriza, chiar SIC din IPJ Prahova (aici). Parca se leaga…

Si daca ne uitam cine semneaza….exact sifonul mafiei care acorda protectia

 

 

 

Etc, etc, etc….

In aceeasi perioada cei de la SIC din cadrul IPJ Prahova se facea ca nu stie de construirea ilegala, cu toate ca aveau declaratii:

 

Si cu toate „verificarile” si declaratiile pagubitilor cei de la SIC din IPJ Prahova au suferit brusc de „orbul gainilor” si au dispus doar inceperea urmaririi penale pentru inselaciune acoperind adevaratii faptasi.

Sub protectia politistilor corupti acesti infactori isi vad linistiti de alte infractiuni, de denigrari, santaje si spagi (aici).Vom reveni. (Cristina T.).

 

 

N.R-

Canabis pe toate strazile

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Citeste in continuare

Exclusiv

Consilierii de integritate din unitati nu sunt mai degraba un fel de „nulitati recompensate”?

Publicat

pe

De

Casc si eu gura pe pagina de internet a DGA, sa vad cum se lupta oamenii astia cu coruptia. (Cu gandul sa gasesc ceva material de sprijin pentru procesele pe majorare anticoruptie pe care urmeaza sa le declanseze sindicatul.) Croit sa ma las impresionat, precizeaza Emil Pascut de la sindicatul Diamantul.
„Vad pe pagina de prevenire, citatul asta:
„Nimic nu e mai periculos pentru conştiinţa unui popor decât priveliştea corupţiei şi a nulităţii recompensate […]. Aceasta priveliște îi ia poporului încrederea în valoarea muncii si în siguranța înaintării prin meritˮ.
(Mihai Eminescu)
Va spun cinstit, mi-a mers la inima. Mai ales expresia asta cu ” nulitatea recompensata”.
Deja ma gandeam ca toate „nulitatile astea recompensate” cu pozitii de sefi in MAI ( inclusiv la financiarul din aparatul central) erau si mai multi daca nu se lupta DGA si mai rarea din ei, discret, chiar si fara stim noi.
Mai dau pagini si vad un ” raport narativ” cu aplicarea planului de integritate pentru anul 2022. Doar 2022.
2023, nimic.
Oare 2023 sa fi fost an de pauza in lupta anticoruptie?
Oare au avut pauza si cu majorarea anticoruptie de 12.5% sau asta a mers blana, la DGA, si in 2023?
In lipsa de alt raport de activitate, ma uit pe cel din 2022. Plin de fite, cuvinte pompoase, activitati peste activitati.
DGA face drege, consilierul de integritate din fiecare unitate de politie este si ala un mic erou care munceste ca mineru’, 24 din 24.
Si ma intreb cat valoreaza toata vorbaria asta fancy, cand ei nu au fost in stare sa faca un lucru simplu. Sa se asigure ca toate functiile de sef, inclusiv functiile de conducere pentru agenti ( sef de post, sef de schimb, sef de tura) au in fisa postului, atributiile de prevenire coruptie mentionate la art.26 din OMAI 62/2018.
Sa dai un ordin de ministru pentru prevenire coruptie, iar DGA, sefii de unitati si consilierii de integritate sa conlucreze pentru blocarea executarii lui, mie imi apare ca o manifestare fățișă de luptă in favoarea coruptiei si nu de lupta anticoruptie.
Oare nu trebuiau sa mentioneze in registrul riscurilor de coruptie ca sunt incapabili sau ca nu vor muschii lor sa asigure executarea art 26 din OMAI 62/2018?
Oare consilierii astia de integritate din unitati nu sunt mai degraba un fel de „nulitati recompensate” ? (Recompensa fiind majorarea anticoruptie de 12,5%) Ca mie cam asa imi par. Am o banuiala ca astia, consilierii de integritate, freaca duda cu mare succes, in contul majorarii de 12,5%”, mai precizeaza Emil Pascut.
Consilierul pentru integritate este persoana desemnată la nivelul structurilor aparatului central al MAI, instituțiilor și structurilor aflate în subordinea MAI, respectiv structurilor subordonate acestora ai căror conducători au calitatea de ordonatori terțiari de credite, pentru sprijinirea activităților de prevenire a corupției desfășurate de către DGA în condițiile prezentului ordin. ( art.22 OMAI 62/2018). (Sava N.).
Citeste in continuare

Aveți un PONT?

ARTEHNIS

Cel mai complet ziar de investigații dedicat cititorilor din România.
Aveți un pont despre fapte de corupție la nivel local și/sau național?
Garantăm confidențialitatea!

Scrie-ne la Whatsapp: 0735.085.503
Sau la adresa: incisiv.anticoruptie@gmail.com
Departament Investigații - Secția Anticorupție

TOP KINETO MEDICAL Ploiesti

Știri calde

Exclusiv3 ore ago

„Un sef de IPJ, si incompetent si ipocrit, deschide actiune in raspundere civila delictuala (in numele IPJ-ului) impotriva unei subordonate”

Un sef de IPJ, si incompetent si ipocrit, deschide actiune in raspundere civila delictuala (in numele IPJ-ului) impotriva unei subordonate,...

Exclusivo zi ago

WHITE TOWER (XXXII)/Vinovatii reali sunt inca protejati

Scandalul WHITE TOWER este departe de a se termina prea curând. Procurorii fac audieri pe bandă rulantă, iar surse judiciare...

Exclusiv4 zile ago

Consilierii de integritate din unitati nu sunt mai degraba un fel de „nulitati recompensate”?

Casc si eu gura pe pagina de internet a DGA, sa vad cum se lupta oamenii astia cu coruptia. (Cu...

Exclusiv5 zile ago

EVADARILE DIN PENITENCIARELE ROMANESTI, INSTITUTII IN SUBORDINEA MINISTERULUI JUSTITIEI, O AMENINTARE LA ADRESA SIGURANTEI NATIONALE !?

Ultimii doi ani au scos la lumina slabiciunile Directiei Siguranta Detinerii si Regim Penitenciar, din cadrul Administratiei Nationale a Penitenciarelor,...

Exclusiv5 zile ago

Solicitare de a-i înceta calitatea de „desemnat” a ofițerului de nota 4,09/Cms. șef  Mititelu Daniel este împuternicit de fostul împuternicit inspector șef Terciu Ciprian – Ioan succesiv, timp de 12 luni pe această funcție

Realizam ca nu numai la IPJ Prahova se intampla lucruri „absconse”! (aici) Dacă nu am fi avut observator la concursul...

Exclusiv5 zile ago

Pensionarii militari, foste cadre militare, au sanse in perioada asta, sa dezghete, insa doar pentru ei, actualizarea „soldei de grad”/Pensionarii militari, fosti politisti, spera sa li se aplice si lor/Nicio sansa

Pensionarii militari, foste cadre militare, au sanse in perioada asta, sa dezghete, insa doar pentru ei, actualizarea „soldei de grad”,...

Exclusiv6 zile ago

Un distins cetățean european cu drepturi și libertăți a tăiat anvelopa unei mașini de poliție.

Un distins cetățean european cu drepturi și libertăți, în timp ce se plimba pe străzile din orașul Lupeni, județul Hunedoara...

Exclusiv6 zile ago

Ordinul ministrului bate fisa cadru de la DOP

Sunt IPJ-uri care au inteles ca ordinul MAI 62/2018 trebuie pus in executare, inclusiv pentru sefii de post, indiferent de...

Exclusivo săptămână ago

WHITE TOWER (XXXI – a)/Sub protectia politistilor corupti, gruparea de criminalitate economico-financiar organizata (din dosarul WHITE TOWER) a pus „laba” si pe Termo Ploiesti!/Cum au picat pe interceptări și cine plimba stick-ul cu caietul de sarcini cu preturi gata aranjate …?

De aproape un an, scandalul WHITE TOWER tine prima pagină a ziarelor locale și naționale, dar autoritățile par a închide...

Exclusivo săptămână ago

„Dorel” de la Dolj/DGF cloceste si livreaza inselaciunea

Nici  IPJ Dolj nu a auzit de expresia ” salariul de functie in plata”! DGF cloceste si livreaza inselaciunea iar...

Exclusivo săptămână ago

WHITE TOWER (XXXI)/Modalitatea cum pseudo-ziarisul narcoman, santajist si spagar, Catalin Stavri, locotenenul procurorului „Portocala” a incercat sa il pacaleasca pe procurorul de caz, dupa ce primise MITA mai multe apartamente, prin sotia si mama sa

Scandalul WHITE TOWER este departe de a se termina prea curând. Procurorii fac audieri pe bandă rulantă, iar surse judiciare...

Exclusivo săptămână ago

Avem și noi Mafie?/Fostul politist Frangulea Alexandru – alias „Capitan la 15 ani” a protejat afacerile murdare ale sefilor SRI Prahova

Realitatea este insa ca in nici o tara din lume lupta impotriva infractorilor nu se poate duce cu politisti si...

Exclusivo săptămână ago

Garda de Mediu Prahova si IPJ Prahova nu sunt interesate de sănătatea populației!?/Este o problema de siguranta nationala, de SRI!

In parcarea de la Kaufland Comarnic stationeaza autoturisme cu deseuri periculoase în ele, mai exact cu deseuri medicale? Ce rețele...

Exclusivo săptămână ago

Administrația Națională a Penitenciarelor contabilizează, controlează, sancționează și pe alocuri delirează !

ANP are  un  director al Direcției de Siguranță și Regim Penitenciar capabil să gestioneze situațiile de criză? https://youtu.be/MuYmQpRkw6Q?t=3 Din câte...

Exclusivo săptămână ago

Conform DGF, excelenta a crescut in ianuarie 2024 prin magie, fara sa fie implicat programul de salarizare MAISAL. Asta probabil ca au auzit ei prin targ ca niste fosti sefi BCCO ii ameninta cu plangeri penale pentru modificarea ilegala a programului informatic

Daca nu poti sa-i convingi, zapaceste-i! Un fost sef de financiar mi-a explicat magistral, in cateva cuvinte, tehnica lui Grecu,...

Partener media exclusiv

stiri actualizate Raspandacul

Parteneri

Top Articole Incisiv

error: Articolele nu se pot copia!