Connect with us

Featured

Citu premier – o veste minunata: rusii K.O. si Tezaurul repatriat de la Moscova

Publicat

pe

(Preluare Inpolitics):

Premierul desemnat Florin Cîțu va zgudui Kremlinul din temelii, în acest moment fiind limpede că Vladimir Putin și ai săi generali sunt în alertă maximă. Pentru că la București vine la putere un guvern condus de un anti-rus îndîrjit, și nu de ieri, de azi. Cu Florin Cîțu premier, România își va recupera Tezaurul de la Moscova, va elimina toți spionii ruși și va tăia toate conexiunile economice ale României cu marele vecin de la Răsărit. ”Nu uitam! Nu luam prizonieri!” a promis el solemn.

Nu e o glumă, sunt pur și simplu declarațiile personale ale premierului desemnat, făcute în ultimii ani. Declarații din care transpare o rară înverșunare anti-rusească a unui om care chiar e urmărit pe persoană fizică de către ruși, conform propriilor mărturisiri și care e decis să rupă pisica în privința compatrioților generalului Kiseleff, cel care dă numele adresei sediului central al PSD.
Partidul care, trebuie spus, a blocat în permanență lupta lui Cîțu cu Moscova.
De acum, PSD a rămas fără pîrghii.
Iar lupta lui Cîțu cu Moscova va intra, în fine, în linie dreaptă, cu traducerea asigurată de noul ministru al Muncii, Raluca Turcan.

Kremlin, ai o problemă!
Și nici Soros nu se simte prea bine.

Iată cîteva spicuiri din războiul lui Florin Cîțu cu rușii, cu Vladimir Putin personal, și cu agenții Kremlinului din România, așa cum au fost postate pe Facebook în ultimii doi ani, respectînd redactarea autorului:

27 decembrie 2018
Dragnea si Teodorovici dati de gol de „taxa pe activele sistemului bancar”
Taxa pentru sistemul bancar, dar si plafonarea pretului la gaze, a aparut imediat dupa „escala” lui Teodorovici la Moscova. Este o taxa cu dedicatie pentru „investitorii” din afara Romaniei. Inclusiv Soros, daca l-ar interesa.

11 ianuarie 2019
Investitorii straini nu ne mai dau bani pentru plata pensiilor si salariilor bugetarilor!
Ministerul Finantelor Publice avea nevoie urgent sa imprumute ieri 400 milioane lei pentru 87 de luni. Bancile din Romania inca incearca sa vada efectul taxei pe lacomie asa ca nu au participat.
„Investitorii ” straini au oferit DOAR 333 milioane lei Romaniei si la dobanzi foarte mari. Va spuneam ca acum suntem la mana Rusilor si a Chinezilor prin intermediul fondurilor inregistrate in UK.

11 martie 2019
Dragnea, Vâlcov, Teodorovici acționează la ordin din exterior pentru a distruge economia României. OUG 114 a apărut după escala lui Teodorovici la Moscova. Am spus atunci că trebuie să fii foarte prost să introduci astfel de taxe în acest context economic. Rezultatul este doar unul singur – adâncirea CRIZEI ECONOMICE în care deja se află România.  OUG 114 TREBUIE ABROGATĂ. Altfel, într-un an de zile România este vândută “la reduceri” rușilor!

20 martie 2019
Dovada ca guvernul PSD-ALDE lucreaza pentru rusi.
De cateva luni de zile va spun ca multe din deciziile guvernului au legatura directa cu Moscova.
Ma tot intrebam de ce nu fac FSDI mai repede. Ne spuneau ca este esential pentru programul de guvernare al PSD + ALDE. Daca va mai aduceti aminte anul trecut Ungaria castiga dreptul de a exporta gazele romanesti exploatate off – shore. Dar, Putin, Dragnea si V. Orban aveau nevoie de un vehicul financiar prin care sa finanteze achizitionare de active, resurse in tari cu importanta strtegica din UE. Un vehicul prin care sa intre bani rusesti si sa iasa bani “curati”.

23 martie 2019
Este momentul sa rupem definitiv legatura cu comunismul si sa lasam economia sa respire. Cine se plange de preturi prea mari sa ceara statului sa iasa din economie. Nu invers(…)
Sistemul actual impus de PSD+ALDE este o copie fidela a sistemului implementat de Putin si exportat in tari din America Latina si Africa. Este un comunism re-brand-uit. Atat. Acelasi comunism care a suferit cateva operatii estetice.

3 aprilie 2019
Orlando de la Varadero, agentul Rusiei, responsabil pentru trecerea Romaniei la economia PLANIFICATA!
Niciun ministru de finante in perioada postdecembrista nu a impus tinte unor companii private prin hotarare de guvern(…) Este clar ca apropierea de EST, s-a autonumit guvernator intr-o banca a lui Putin, este premeditata(…)
Eugen Teodorovici simte si respira comunism(…)
Doar in COMUNISMUL atat de iubit de agentul Rusiei statul impune planul de dezvoltare al unor companii. Nici Venezuela nu a facut asa ceva.
Atat le spun. Romanii nu-i iubesc pe comunisti si pe tradatori. Si comunistii si tradatorii platesc pana la urma. La fel si cei care i-au sustinut din pozitiile lor de functionari.
P.S. Stati pe aproape. In zilele urmatoare prezint informatii care arata ca iesirea Romaniei din UE este premeditata si deja sunt pregatite finantari pe filiera Rusia si China.

6 aprilie 2019
Orlando si rusii!
Guvernul Dragnea ajuta Rusia sa-si creeze dominatie in inima UE folosind metode la limita legii(…)
Din primul moment v-am spus ca OUG 114 are rolul de a distruge companiile private care activeaza in Romania si de a favoriza “investitorii” rusi(…) Liviu Dragnea, Tariceanu, Teodorovici, Valcov si hamsterii lor, fara niciun dubiu pentru mine favorizeaza Moscova in detrimentul partenerilor nostri strategici UE si SUA.
Vor raspunde pentru asta. Toti!
Este Eugen Teodorovici spion rus?

30 aprilie 2019
PSD+ALDE, socialistii astia care conduceti astazi Romania, slugile Moscovei, vine si randul vostru! Eliminam slugile Moscovei din Romania incepand cu 26 mai 2019.

8 mai 2019
Dragnea nu se mai ascunde si rupe relatia cu SUA. Astazi, cand la Sibiu vin liderii UE si cu o zi inainte de Summit-ul, guvernul Dragnea semneaza inca un acord care pune pe butuci relatia cu partenerii strategici americani. Romania, cea mai saraca tara din UE, a sfidat SUA si UE si a bagat 300 de milioane euro in banci controlate de Moscova si Beijing.

13 mai 2019
Imnul PSD, lansat ieri, foloseste in videoclipul oficial un avion al companiei Aeroflot (liniile aeriene federatia rusa), cu care a zburat Orlando in Cuba, si steagul Rusiei.

25 mai 2019
SRI si SIE au datoria fata de romani sa prezinte toate informatiile pe care le au despre legaturile personale ale lui Liviu Dragnea, Eugen Teodorovici, Darius Valcov, Calin Popescu Tariceanu, cu oligarhii rusi si oficialii de la Moscova.

29 mai 2019
Nu cred in coincidente!
Dancila interzice UBER, Bolt, Clever- aplicatii de taxi “capitaliste” si pe piata intra IMEDIAT aplicatia de taxi de la rusi.
„Gigantul rus Yandex intră cu aplicația de taxi Yango pe piața românească. Yandex Taxi a preluat în 2017 operațiunile Uber din Rusia și din alte țări ale fostei URSS”.
Cate dovezi mai vreti sa intelegeti ca PSD+ALDE ne-au vandut rusilor si chinezilor?(…)
Lupta continua. Dancila si gasca ei de infractori ne duc inapoi in comunism.
Trebuie sa-i oprim URGENT si sa-i punem sa plateasca pentru tot.
Nu uitam! Nu luam prizonieri!

25 iulie 2019
Cum a sters Kremlinul datoria de 1.5 miliarde dolari a Cubei catre Romania folosindu-se de Dancila/Теодорович si PSD(…)
Iar acum aflam si ce au pus la cale Теодорович si Kremlinul in Cuba: “ștergerea a 90% din datorie și negocierea modului de recuperare a restului de 10%”- Datoria este de 1.5 miliarde dolari.
Astfel avem filmul prefect prin care Kremlinul folosindu-se de Dancila/Теодорович si restul gastii a reusit sa STEARGA datoaria Cubei catre Romania- 1.5 miliarde euro.
Toti vor raspunde. Daca nici aici nu este vorba de tradare de tara…
P.S. Este Теодорович spion rus?

1 august 2019
Teodorovici da un cap in gura economiei romanesti!
Teodorovici (cel cu banca de la Moscova) astazi presedinte executiv al PSD arunca Romania haos. Foamea de bani naste monstri. Continua sirul infractiunilor inceput cu OUG 114, pentru care va raspunde intr-o zi. (totul in favoarea rusilor).
P.S. Putin vrea actiune in Romania.

10 septembrie 2019
PSD tot cu rusii!
Rusia isi impune doi comisari in viitoare structura a CE: Ungaria si Romania.
Adevarul iese intotdeauna la suprafata. Eu am tot spus si am prezentat tot felul de dovezi.
Acum este clar PENTRU TOATA LUMEA de ce BII, banca lui Putin, si-a mutat sediul de la Moscova la Budapesta (Bucuresti a fost prima optiune a rusilor) si este sustinuta cel mai puternic de Dancila si bichonul ei.

24 septembrie 2019
Viorica continua sa ne UMILEASCA pe banii nostri!
Astazi, premierul Romaniei, se lauda ca a plecat din Romania in plina CRIZA ECONOMICA si POLITICA sa se vada cu ministrul energiei din SUA(…)
P.S. Bichonul rus s-a dus si el sa mai semeneze un contract de imprumut cu Banca Mondiala. Asta dupa ce datorita incompetentei sale legendare deja a mai returnat un imprumut de la Banca Mondiala, nefolosit, care ar fi trebuit sa informatizeze ANAF.
In afara de imprumuturi multe si scumpe, ce a mai facut bichonul rus pentru romani?

9 noiembrie 2019
Trei ani de zile Dragnea, Dancila, Teodorovici si restul PSD-istilor au lucrat in interesul Rusiei si impotriva romanilor. De trei ani de zile au SUSPENDAT activitatea Comisiei comune romano-ruse.
Am promis, la audierea mea in comisiile reunite, sa ma implic in repatrierea tezaurului de la Moscova. Ieri, impreuna cu Prim-Ministrul Ludovic Orban, am cerut sustinerea Guvernatorului BNR in acest demers si am primit-o. Astazi, MAE a comunicat RELUAREA activitatii Comisiei comune romano-ruse. PSD-istii nu credeau. Dar SOC. Uite ca facem noi ce nu ati vrut sa faceti voi in ultimii trei ani.

1 februarie 2020
Dupa cum stiti #SpionulRus (va aduceti aminte de el) si cele cateva trusturi media #FakeNews platesc sa fiu urmarit. Dupa aceea vin si va mint. Ca sa nu va mai minta va spun eu ce fac in timpul liber. Acum ma intalnesc cu niste prieteni, unii romani iar altii straini. Suntem la un restaurant.
Dupa, o sa ma duc sa ma tund. Vedeti? Nu este nevoie sa platiti pe cineva sa ma urmareasca.

Sunt doar o mică parte, subliniem, din postările antirăsăritene ale celui care, de acum, are toate pîrghiile necesare punerii rușilor la punct și respectării promisiunii sacre, făcute în repetate rînduri, ”nu uităm, nu luăm prizonieri”. Fără a mai vorbi de recuperarea grabnică a Tezaurului. În principiu, se anunță vremuri interesante.

c

Exclusiv

Pionul poate ajunge nebun, dar niciodată rege

Publicat

pe

De

Anca IRIMIA, cardașa lui Radu BOBOC (ofițerul care a obligat deținuții să-i spele uniforma), ar fi piesa de ”rezistență” a ”mișcării de rezistență” în uzurparea tronului Penitenciarului Botoșani. Pe cine își dorește ”rezistența” botoșăneană să ungă director al Penitenciarului Botoșani, asta rămâne de văzut. Ce n-a luat în calcul gașca de uzurpatori e că, secretarul de stat Bogdan ILEA și directorul general Dan HALCHIN nu tolerează și nu încurajează jocuri de culise și nici nu agreează personajele care ar vrea să-și însușească în mod fraudulos o calitate (director de penitenciare), dezvaluie Federația Sindicatelor din Administrația Națională a Penitenciarelor.

Pionul poate ajunge nebun, dar niciodată rege

În șah, pionul poate ajunge nebun, dar niciodată rege. Ce se întâmplă la Penitenciarul Botoșani pare a fi o partidă de șah. Una de proastă calitate, evident. Dama atacă regele, fiind ajutată și de doi pioni. La nivelul Penitenciarului Botoșani s-au lansat zvonuri că dama (Anca IRIMIA) ar avea susținerea Administrației Naționale a Penitenciarelor (ANP) și ar dori să-i dea regelui (directorului) șah mat. Atacul a început, fiind în fază incipientă, de aceea planul trebuie zădărnicit din fașă. Ceea ce nu știu uzurpatorii, este că nici Ministerul Justiției (MJ) și nici Administrația Națională a Penitenciarelor (ANP) nu se implică în aceste jocuri murdare. Dacă s-ar implica ANP sau MJ în uzurpări de tronuri, ar crea un sentiment de insecuritate pentru directorii de penitenciare, făcându-i vulnerabili în fața jocurilor de culise generate de șopârlele cameleonice care se cred iguane, mai precizeaza sursa citata.

Dama și pionii au capacitatea de a gestiona problemele recurente ale penitenciarului sau de a coordona eficient polițiștii de penitenciare, dacă se implică în tot felul de acțiuni de can-can? (Sava N.).

Citeste in continuare

Administratie

Federația Polițiștilor de Penitenciare continuă protestele

Publicat

pe

De

Ieri, Federația Polițiștilor de Penitenciare împreună cu Federația Sindicatelor din Sistemul Penitenciar au pichetat sediile Penitenciarelor Giurgiu, Deva și Codlea ca formă de protest pentru neaplicarea integrală a Legii salarizării pentru polițiștii de penitenciare.

„În timp ce altor categorii de bugetari legea salarizării s-a aplicat, așa cum era planificat, la sfârșitul anului 2022, și, în plus, altor bugetari li s-au oferit și 20% la salariu, peste ceea ce Guvernele României și-au asumat prin legea salarizării, în cazul angajaților din structurile de apărare, ordine publică și siguranță națională această legea încă nu este aplicată în integralitate, păgubind financiar angajații din aceste structuri.
Cu toate că protestele celor două federații se desfășoară de aproape două săptămâni, debutând cu pichetarea Penitenciarelor Botoșani și Târgu Jiu, ministra justiției, Alina Gorghiu, nu iși găsește timp să se intereseze de soarta sistemului penitenciar, fiind preocupată mai mult de imaginea proprie, în campania politică deja declanșată, decât prezentă în viață ministerului pe care il conduce.
Aceași abordare o are și șeful sistemului penitenciar, chestor de poliție penitenciară Dan Halchin, director general al Administrației Naționale a Penitenciarelor, care se arată mai mult interesat de vizite prin țări exotice, care nu au nimic în comun cu sistemul penitenciar românesc, decât de preocupările și ingrijorările angajaților din penitenciare.
Așadar, continuăm seria protestelor, revendicând aplicarea integrală a legii salarizării, pichetând săptămânal sediile penitenciarelor, urmat de blocarea activității in penitenciare, prin refuzul de ore suplimentare.”, precizează federațiile sindicale. (Paul D.).

Citeste in continuare

Exclusiv

Guvernul a adoptat o ordonanţă de urgenţă care modifică legea privind statutul cadrelor militare

Publicat

pe

De

. Ce urmărește demersul legislativ?
Le statea pe suflet celor din aparatul central al MAI ca jandarmii si pompierii inca mai reuseau sa fuga la pensie anticipata partiala, cu ” apt limitat”, dezvaluie Emil Pascut de la sindicatul Diamntul.
Se pare ca azi v-au rezolvat si pe voi, jandarmii si pompierii.
In sedinta guvernului de azi, s-a adoptat un OUG care modifica Legea 80/1995, astupand spartura prin care fugeau „soarecii” .
Atentie ca inca nu s-a publicat in MO!
OUG-ul produce efecte din ziua publicarii in MO si nu din ziua publicarii stirii de presa.
Deci „soarecii” care au minte si viteza in coada si care indeplinesc (atentie!) conditia suplimentara de la art.18 din lege 223 din 2015 (in activitate, care au o vechime efectivă de minimum 20 de ani, dintre care cel puţin 10 ani vechime în serviciu,) inca pot sa mai fuga prin spartura, mai dezvaluie sursa citata! (Cerasela N.).
Citeste in continuare

Aveți un PONT?

ARTEHNIS

Cel mai complet ziar de investigații dedicat cititorilor din România.
Aveți un pont despre fapte de corupție la nivel local și/sau național?
Garantăm confidențialitatea!

Scrie-ne la Whatsapp: 0735.085.503
Sau la adresa: incisiv.anticoruptie@gmail.com
Departament Investigații - Secția Anticorupție

TOP KINETO MEDICAL Ploiesti

Știri calde

Exclusiv4 ore ago

Pionul poate ajunge nebun, dar niciodată rege

Anca IRIMIA, cardașa lui Radu BOBOC (ofițerul care a obligat deținuții să-i spele uniforma), ar fi piesa de ”rezistență” a...

Exclusiv5 ore ago

Guvernul a adoptat o ordonanţă de urgenţă care modifică legea privind statutul cadrelor militare

. Ce urmărește demersul legislativ? Le statea pe suflet celor din aparatul central al MAI ca jandarmii si pompierii inca...

Exclusivo zi ago

Macar o data la doi ani, apare cel putin o informatie importanta despre un nou furtisag al Directiei Generale Financiare din cadrul M.A.I.

Noi pagube provocate de Directia Generala a Hotilor, condusa de directorul general Razvan Grecu! Nu stiu cum se face ca...

Exclusivo zi ago

Federația Polițiștilor de Penitenciare, alături de Federația Simdicatelor din Sistemul Penitenciar, continuă seria protestelor anunțate, astfel că in data de 28.03.2024 vor fi pichetate Penitenciarele Deva, Giurgiu și Codlea, in paralel cu strangerea semnăturilor pentru refuzul de ore suplimentare

Faptul că guvernanții , in an electoral, au scăpat printre degete niște firmituri pentru polițiștii de penitenciare ( actualizarea soldei...

Exclusiv2 zile ago

Dosarul „Tetra” fabricat de procurorul, pe atunci, Negulescu Mircea, zis „Portocală, zis „Zdreanță” și autointitulat „distrugătorul de destine”

Unul dintre oamenii luați la țintă de gruparea din jurul fostului procuror Portocală a fost Cezar Stoichiciu, fost sef al...

Exclusiv2 zile ago

Se pun in pericol angajamentele internationale ale Romaniei in domeniul asistentei umanitare, din cauza lui Grecu & comp. care nu vor sa plateasca la timp si corect, drepturile legale ale „misionarilor”

In atentia veteranilor din teatrele de operatii! Mai multi veterani in teatrele de operatii mi-au transmis, pe diverse cai, insistent,...

Anchete3 zile ago

 INTOARCEREA “RABINULUI”

                                         ...

Exclusiv3 zile ago

WHITE TOWER (XXV)/Virgiliu Nanu, implicat direct în intabularea Fermei Dacilor și escrocheria White Tower

Virgiliu Nanu, implicat direct în intabularea Fermei Dacilor și escrocheria White Tower, titra un ziar central de investigatii, confirmand, in...

Exclusiv3 zile ago

Ameninţări drastice din partea poliţiştilor şi agenţilor din penitenciare/Sindicaliştii ameninţă că măsurile pe care le vor lua, vor fi şi mai drastice in data de 9 Mai 2024

Angajații din structurile de forță ale statului roman au fost luați în bătaie de joc de Guvern In Monitorul Oficial...

Exclusiv3 zile ago

Fiecare lider sindical s-a impăunat cu ” marea ” realizare, cand in fond nu este altceva decât o ingenunchere a mișcării sindicale/Oamenii ar trebui să se trezească din amorteala asta colectivă

După lungi teorii ale conspirației, astăzi, cu puțin timp in urmă,in Monitorul Oficial al României a fost publicata celebra și...

Exclusiv4 zile ago

WHITE TOWER (XXIV)/Realitățile scandalului WHITE TOWER: copii care și-au băgat mamele octagenare în pușcărie!

Copii care și-au băgat mamele octagenare în pușcărie! Aceasta este una dintre realitățile scandalului WHITE TOWER! Mihai LUPU și Radu...

Exclusiv4 zile ago

Sindicatul Politistilor din Romania „Diamantul” Oficial a intocmit un ÎNDRUMAR ELECTORAL PENTRU POLIȚIȘTI ȘI MILITARI

Statutul polițistului prin Legea 360/2002 și statutul cadrelor militare prevăzut în Legea 80/1995 fixează interdicții clare privind implicarea acestora în...

Exclusiv5 zile ago

Este dezonorant pentru un șef de poliție să se păteze în jocurile murdare ale politicienilor

Condiționalitatea factorului de comandă în structurile M.A.I. de fidelitatea față de o gașcă politică ori alta, nu a constituit vreodată...

Exclusiv5 zile ago

„Polițiștii și militarii nu suntem sclavii nimănui, iar niște drepturi acordate parțial nu sunt decât o altă ofensă adusă la sacrificiile pe care le facem și serviciul adus de către noi la menținerea ordinii publice și a siguranței naționale”

Așa cum v-am anunțat, la data de 25.03.2024, chiar de Ziua Poliției Române Sindicatul Democratic al Polițiștilor SIDEPOL trebuia să fie prezent...

Exclusivo săptămână ago

WHITE TOWER (XXIII)/Dupa rambusari ilegale de T.V.A asistam la mentinerea masurilor penale

 Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie (ÎCCJ)  a respins, ca nefondate, contestaţiile formulate de Parchetul de pe lângă Curtea de...

Partener media exclusiv

stiri actualizate Raspandacul

Parteneri

Top Articole Incisiv

error: Articolele nu se pot copia!