Connect with us

Featured

În SUA au votat morții. În România vor vota nenăscuții?

Publicat

pe

Dovezile curg într-o veritabilă avalanșă. În Statele Unite, pe care le considerăm exemplu de democrație consolidată, s-a furat de s-a rupt la ultimul scrutin prezidențial. Iar victima este un președinte în exercițiu. Care, conform Constituției, este și șeful Executivului. Dacă acolo s-a furat cât s-a furat și aproape pe față, dacă acolo s-a descoperit că au votat numeroși decedați, la ce ne putem aștepta, peste numai câteva zile, de la alegerile legislative din România?

Excelența sa, domnul Adrian Zuckerman, ambasadorul extraordinar și plenipoteniar al Statelor Unite în România ar trebui să iasă la rampă și, printre nenumăratele lecții cu care ne miluiește, să ne explice și mecanismul prin care i s-a tras covorul de sub picioare președintelui care l-a numit în post. Până când va manifesta suficientă bunăvoință pentru a face acest gest către cetățenii statului în care în definitiv s-a născut, să ne mulțumim însă cu ceea ce aflăm din presă și de la oficialii de peste Ocean.
În Statele Unite au votat morții. Iar ei nu sunt deloc puțini. Sunt suficient de mulți pentru a înclina balanța. În bătălia dintre Moș Gerilă și Moș Crăciun. Și, în ciuda dovezilor, iată, lucrurile merg mai departe. Procurorii federali și procurorii statelor în care s-a săvârșit frauda electorală nu reacționează. Sau, dacă reacționează, o fac tardiv. Mai degrabă putem spune că au amuțit.
În România, ni s-a servit zilele trecute o informație extrem de interesantă. Și anume că STS ar fi desăvârșit softul prin care contribuie decisiv la combaterea epidemiei de coronavirus. STS este un serviciu secret și o instituție militarizată a statului român, care, de-a lungul timpului, a servit cu însuflețire puterea instalată. După cum se știe, STS se ocupă nu numai de pandemie, ci și de alegeri. STS dispune nu numai de un soft performant, cu ajutorul căruia sunt monitorizate persoanele infectate cu coronavirus. Sau cele suspecte. Cum ar fi contacții. STS dispune în același timp și de softuri performante cu ajutorul cărora este monitorizat votul cetățenilor. În linii mari, că este vorba de pandemie sau este vorba de alegeri, treaba funcționează la fel. În primul scenariu sunt urmărite telefoanele, în cel de-al doilea, voturile. Pentru a fi monitorizate telefoanele tuturor românilor, a căror reședință este în acest stat sau în alte state europene sau extraeuropene, este la mintea cocoșului că Serviciul de Telecomunicații Speciale dispune de o bancă de date extinsă. La baza acesteia stau protocoalele încheiate în baza unei legi, cu toate serviciile telefonice. În temeiul acestor protocoale, serviciile de telefonie și-au pus la dispoziția STS băncile de date privindu-i pe abonați. Și așa se face că în curând STS, pentru a ne proteja de pandemie, va fi capabil să comunice cu fiecare dintre noi transmițându-ne semnalele lansate de Direcțiile de Sănătate Publică. Vom afla astfel cu promtitudine dacă suntem sau nu suntem infectați. Dacă suntem sau nu suntem contacți. Dacă este sau nu este cazul să ne testăm. Și, în viitor, să ne vaccinăm.
În mod asemănător se vor produce lucrurile și în cea ce privește alegerile. Dacă tot dispune STS de bănci extinse de date legate de posesorii telefoanelor mobile și fixe, de ce nu ar folosi instituția acest puternic instrument, pentru a influența alegerile în direcția dorită? Pentru a apăra cu mijloacele de care dispune sub aspect electoral fragila noastră democrație care, după cum afirmă mulți, se inspiră din ce în ce mai mult de la marea democrație americană? În definitiv, prin intermediul telefoanelor noastre mobile, de ce ne-ar fi transmise doar mesaje legate de starea de sănătate fizică a națiunii române? De ce nu am primi și alte feluri de mesaje? Vizând sănătatea electorală. Sau sugestii mai mult sau mai puțin inspirate legate de persoanele cărora e bine să le dăm votul. Sau cărora nu e bine să le dăm votul la alegerile parlamentare din 6 decembrie.
La ultimele alegeri, cele locale, vezi Doamne STS ar fi achiziționat de la o societate privată cu două zile înainte un soft destinat repartizării automate a mandatelor de consilieri. Un soft care s-a blocat. Care nu a funcționat conform parametrilor. Nu am auzit de nicun fel de anchetă declanșată de Parchet împotriva celor responsabili din STS. Sau împotriva firmei care a pus în operă măgăria. Tot STS s-a făcut responsabil la ultimele alegeri și de absența prin încălcarea flagrantă a legii a camerelor de supraveghere electronică, ce trebuiau montate în fiecare spațiu cu relevanță electorală. Nici aici nu am văzut vreo anchetă. În fine, STS avea obligația ca pe tabletele pe care le-a achiziționat pe bani publici să înregistreze în mod corect toate procesele verbale, pentru ca rezultatele să fie tot corect centralizate. S-a achitat STS de această obligație. Numai că în mod incorect. De multe ori, ceea ce s-a aflat pe tablete nu s-a regăsit în procesele verbale. Probele au fost prezentate din belșug atât de către partidele politice, cât și de către presă. Dar fără niciun fel de rezultat. Iar acum, tot STS se ocupă și de alegerile parlamentare. Dispunând în plus și de faimosul soft destinat vezi Doamne pandemiei și prin intermediul căruia ne sunt, de fapt, monitorizate telefoanele. Sunt tare curios ce va ieși.
Se pare că, din multe puncte de vedere, suntem cu un pas înaintea partenerului nostru american. Sau poate suntem doar un teren de încercare. Sunt chiar curios cum le va ieși. (Sorin Roșca Stănescu)

 

Citeste in continuare
Comenteaza si tu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Administratie

Regia Autonomă de Servicii Publice Ploiești, prin Biroul Apă Canal a efectuat astăzi 25.11.2020, monitorizarea specifică lucrării de execuție ’’Înlocuire rețea canalizare și racorduri’’, aflat pe strada General Eremia Grigorescu Bl.73, Ploiești

Publicat

pe

De

Comunicat de presă

Luând în considerare predarea de amplasament din data de 09.11.2020, pentru proiectul ’’Înlocuire rețea canalizare și racorduri’’, aflat pe strada General Eremia Grigorescu Bl.73, Ploiești, județul Prahova, efectuat de către S.C. Apa Nova Ploiești S.R.L, conform proiectului nr.31/2020 și programului de investiții ANP 2020, Regia Autonomă de Servicii Publice Ploiești, prin Biroul Apă Canal a efectuat astăzi 25.11.2020, monitorizarea specifică lucrării de execuție. Menționăm totodată că, monitorizarea se face periodic, până la finalizarea execuției lucrării. .

Citeste in continuare

Featured

Somăm PNL să înceteze atacurile mizerabile la adresa candidaților PSD Prahova! 

Publicat

pe

De

Liberalii își acoperă disperarea prin atacuri la adresa principalilor adversari politici! Simt că șansele ca PNL de a câștiga alegerile din 6 decembrie au scăzut considerabil și continuă să iasă cu atacuri abjecte împotriva candidaților PSD! Bogdan Toader, președintele PSD Prahova și candidat la Camera Deputaților: “Din păcate, PNL nu a înțeles nimic și otrăvește aerul acestei campanii electorale. De aceea, somăm PNL să înceteze atacurile împotriva candidaților PSD Prahova, să renunțe la stilul de campanie bazat pe minciună și pe denigrarea adversarilor politici! Pe această cale, anunțăm că vom intenta un proces împotriva organizației PNL Prahova și a conducerii acestei filiale, pentru încercarea de manipulare a opiniei publice, pentru defăimare și pentru calomnie. Se adeverește ceea ce am spus de foarte multe ori: nici în anul 2020, PNL nu a înțeles că electoratul nu poate fi manipulat! PNL nu și-a schimbat atitudinea și nici vechile metehne. Nu mai desconsiderați prahovenii, nu le jigniți inteligența! Alegătorii știu că sunt supuși unui tir de minciuni cu care voi, liberalii, încercați să îi manipulați! Vă înțelegem disperarea. Haosul creat de guvernarea dezastruoasă vă determină să faceți aceste gesturi, însă nu considerăm normală această campanie denigratoare. Înțelegem că sunteți îngroziți de scăderea din sondajele de opinie și vedeți cum vă fuge pământul de sub picioare. Înțelegem că nu aveți ce să le prezentați românilor și prahovenilor, dar nu aceasta este calea de urmat într-o campanie electorală! Noi, reprezentanții Partidului Social Democrat, vom continua informarea cetățenilor prin prezentarea obiectivelor din programul de guvernare propus de PSD pentru perioada 2021-2024. De asemenea, vom prezenta măsurile prin care vom repara erorile/ororile făcute de PNL, prin Guvernul Orban, în domeniul Educației, în Sănătate, în industria ospitalității și în mediul de afaceri. Pe 6 decembrie, ne vedem la vot, pentru a scăpa țara de Guvernul Groazei!”, a precizat Bogdan Toader, lider al social-democraților prahoveni și candidat PSD la Camera Deputaților.

Citeste in continuare

Featured

Pregatiti-va de omorarea si a brumei de economie care mai exista in Romania, dupa alegeri, prin lockdown

Publicat

pe

De

Cu gestionarea pandemiei scapata de sub control, presedintele Iohannis si-a reluat obiceiul (urat) de a citi (prost) prompterul. De data asta, i l-au montat prea in stanga lui. In loc sa testeze (mult) mai mult si sa limiteze astfel raspandirea virusului, au ales strategia criminala a netestarii suficiente, Romania testand zilnii in noiembrie 2020 mai putin decat Italia in martie. Ei favorizeaza astfel in mod criminal raspandirea virusului si imbolnavirea populatiei.

In timpul asta Klaus Iohannis minte cu sange rece ca au dublat numarul de paturi de terapie intensiva din martie si pana acum (ministrul sanatatii spunea ca acum sunt functionale cam 1390 de paturi, iar in martie spuneau ca exista mai mult de 1300 complet echipate).

Imaginile aparute de la Matei Bals, in care oamenilor li se administreaza oxigen pe scaune si pe paturi de campanie puse pe holuri, demonstreaza o data in plus ca Presedintele minte, ca premierul minte, ca ministrul sanatatii minte si ca gestionarea pandemiei a esuat in Romania.

Iar de asta sunt in primul rand vinovati, la 9 luni de cand stiu deja de ea, cei care au gestionat-o: un guvern incompetent, sustinut (si votat) de o opozitie indiferenta la nevoile si fata de vietile oamenilor si de un presedinte aflat in afara oricarei realitati rezonabile. Nu testeaza -> nu limiteaza -> favorizeaza raspandirea virusului. Pregatiti-va de omorarea si a brumei de economie care mai exista in Romania, dupa alegeri, prin lockdown, dezvaluie analistul economic Radu Teodor Soviani. (Cerasela N.).

Citeste in continuare

TOP KINETO MEDICAL Ploiesti

Partener special – probleme juridice

Știri calde

D.N.A.13 ore ago

Sotia procurorului Negulescu Mircea confirma: in „Justitia din Prahova” dosarele sunt repartizate „dupa sufletul omului” si „cine poate, oase roade”

La data de 20.06.2020 Incisiv de Prahova publica articolul „Mafia contraataca/Solicitare oficiala catre Comisarul şef de poliţie Marian IORGA –...

Aveti un Pont2 zile ago

Institutii publice din Ploiesti afectate de Covid – 19/Noi focare de infectie printre angajatii din sectorul public/Administratia liberala in „silenzio stampa” si inexistenta

Odată ce PSD însuși a renunțat să mai tărăgăneze lucrurile, a devenit cât se poate de clar că partidele pornesc...

Exclusiv2 zile ago

Aduceti izoleta si pentru Marcel Vela/Il stiti, e baiatul ala care se lauda cu amenzi neconstitutionale de 600 de milioane de Euro de a facut Romania de batjocura in fata lumii

E baiatul ala care participa (nu a infirmat niciodata, desi l-am intrebat expres) la petrecerea dezmatatilor din guvernul Romaniei, fara...

Exclusiv3 zile ago

Ce ati facut timp de 8 luni si pret de 14 miliarde de Euro?

Secretarul de stat in Ministerul Sanatatii, Horatiu Moldovan, in martie 2020: ,,În afară de achiziţiile de ventilatoare, în România există...

Exclusiv5 zile ago

Paiata Manole a dat unda verde unei marionete de la BNR sa imprastie frica in populatia si economia Romaniei, amenintand, in plina criza economica si in recesiune deplina cu represiune financiara la adresa economiei din Romania

Nu pot decat sa constat ca turnatorul securitatii Petrov nu poate decat sa rabufneasca la adresa Presedintelui SUA, Donald Trump,...

Exclusiv7 zile ago

România este într-adevăr lider european, inevitabil!/Se împrumută la cele mai mari dobânzi din Uniunea Europeană

La nici două zile de când Adrian Zuckerman, ambasador de origine română al SUA în România ne asigura că ,,România...

Aveti un Pont1 săptămână ago

Legăturilor subterane între fosta „elită” DNA ST. Ploiești și judecătoarea Zamfirescu Anca Corina/Zidul de protecție creat in jurul „elitelor” de la DNA ST. Ploiești ce actioneaza ca un grup de crimă organizată

In prezentul articol ne vom referi strict la judecătoarea Zamfirescu Anca Corina si la zidul de protecție creat in jurul...

Aveti un Pont1 săptămână ago

Reamintim ca – ziarul Incisiv de Prahova a lansat o aplicatie de mobil care ofera utilizatorilor posibilitatea sa gaseasca toate stirile importante intr-un singur loc/Ne respectam pentru ca va respectam!

Pierre Auguste Renoir, înainte de a muri, a spus: „Cred că am început să înţeleg anumite lucruri” Ziarul Incisiv de...

Aveti un Pont1 săptămână ago

Exact ca foștii informatori ai Securității comuniste cocoțați încă în poziții cheie în statul român, a ales să rămână cocoțat

,,Îmi este RUȘINE pentru că m-am alăturat celor vinovați și responsabili de faptul că în anul 2020 pacienți încuiați la...

Aveti un Pont1 săptămână ago

Evadare ca-n filme la Penitenciarul Giurgiu.

La data de 30.10.2020, Incisiv de Prahova publica articolul „Protejatul Ministrului Justitiei de la conducerea Penitenciarului Giurgiu se da în...

Exclusiv1 săptămână ago

Atenție, urmează poze care vă pot afecta emoțional- in articol!/”Ati pierdut ocazia sa taceti!/ Bagati-va dracu cuvintele’ n dos ! Macar astazi!”

Ati pierdut ocazia sa taceti ! Cu totii! Politicieni actuali, fosti, simpatizanti si aspiranti la „scaune la stat”! Pentru ca...

Exclusiv1 săptămână ago

Să îți fie RUȘINE Nelu Tătaru – ministrul sănătății din România!

Să îți fie rușine pentru că în loc să îți ceri iertare familiilor victimelor celor pe care i-ați omorât în...

Administratie2 săptămâni ago

Reamintim ca – ziarul Incisiv de Prahova a lansat o aplicatie de mobil care ofera utilizatorilor posibilitatea sa gaseasca toate stirile importante intr-un singur loc/Ne respectam pentru ca va respectam!

Pierre Auguste Renoir, înainte de a muri, a spus: „Cred că am început să înţeleg anumite lucruri” Ziarul Incisiv de...

Aveti un Pont2 săptămâni ago

Riscul materializat ca Institutul Național de Statistică să fie subordonat guvernului iar la comanda ,,sari”, statistica nationala sa raspunda: ,,Cat de sus”?

,Avem confirmarea ca economia a crescut in al treilea trimestru”, a declarat ieri, 12 noiembrie 2020, Florin, ministrul finantelor publice....

Aveti un Pont2 săptămâni ago

Reamintim ca – ziarul Incisiv de Prahova a lansat o aplicatie de mobil care ofera utilizatorilor posibilitatea sa gaseasca toate stirile importante intr-un singur loc/Ne respectam pentru ca va respectam!

Ziarul Incisiv de Prahova a lansat o aplicatie de mobil care ofera utilizatorilor posibilitatea sa gaseasca toate stirile importante intr-un...

Partener media exclusiv

stiri actualizate Raspandacul

Parteneri

Top Articole Incisiv

error: Articolele nu se pot copia!