Connect with us

Aveti un Pont

Se cere cu orice preț MAI-ul pentru Dragoș Tudorache/Șantaj la PNL: USR cere Internele, Justiția și Finanțele!

Publicat

pe

(Preluare National – Catalin Tache):

Se cere cu orice preț MAI-ul pentru Dragoș Tudorache

E șoc și groază la vârful Partidului Național Liberal, după ce liderii USR – PLUS au transmis oamenilor președintelui că Iohannis ”va mai pupa guvernul meu” doar dacă ”alianța contra naturii” primește după alegerile din 6 decembrie nici mai mult nici mai puțin  decât portofoliile Internelor, Justiției și Finanțelor! Adică trei ministere vitale pentru orice guvernare și fără de care Partidul Național Liberal- deși nominalizat de șeful statului să facă formal noul Guvern- nu ar face decât figurație!

Vor rezista Iohannis și Orban solicitărilor lui Barna și Cioloș?

Desigur, cedarea Ministerului Afacerilor Interne, Ministerului Justiției și Ministerului Finanțelor ar reprezenta un adevărat act sinucigaș pentru liberali. Astfel că unii lideri ai PNL-ului dau deja a lehamite din mână, mirându-se doar de ce șefii partidului nu iau o atitudine tranșantă față de acest ”tupeu obraznic”. Fără să știe însă că aceștia nu o pot face, neavând încă OK-ul Cotrocenilor! Acolo unde se caută deja soluții disperate pentru a nu se pierde sub nicio formă sprijinul obligatoriu al USR – PLUS pentru ca toată nebunia campaniei electorale și organizarea atât de riscantă – politic cel puțin vorbind – a alegerilor în plină pandemie să nu fi fost în zadar. Numai că instransigența useriștilor nu a putut fi clintită până acum cu nicio altă soluție de compromis. Mai ales în ceea ce privește ”predarea necondiționată” a Internelor către Dragoș Tudorache. Deși acesta nu face niciun secret de la Bruxelles, acolo unde este europarlamentar, că va desființa din nou DIPI! Sau de fapt ceea ce a mai rămas din fostul ”Doi ș un sfert”, mai ales dacă serviciul secret al MAI va primi din nou linia de muncă informativă în cadrul campaniei anti-clanuri.

Mircea Toader, fostul ”influencer” pedelist

Una declanșată și susținută public, să nu uităm, atât de Palatul Cotroceni, cât și de conducerea Guvernului. Solicitarea USR – PLUS privind impunerea din nou a lui Dragoș Tudorache în fruntea MAI fiind identificată ca făcând parte dintr-o operațiune care poartă deja numele de cod ”Măgarul”. Structurile contrainformative care au instrumentat activitatea gălățeanului Mircea Toader , fosta eminență cenușie a regimului portocaliu, știu foarte bine de ce!

Tudorache ministru, DIPI dispare!

Și dacă pretențiile useriste asupra ministerelor Justiției și Finanțelor sunt unele de ultimă oră și liberalii nu și-au putut reveni încă pe deplin din stupefacția acestei ”obrăznicii”, cu totul altfel stau lucrurile în ceea ce pivește încăpățânarea demnă de o cauză mai bună a ”aliaților de dreapta” de a nu accepta nicio altă formulă de compromis în afara numirii lui Dragoș Tudorache în fruntea MAI! Mai ales că de acum le este clar tuturor celor prinși în ”lanțul negocierilor” subterane deja declanșate pentru ca USR – PLUS să susțină viitorul ”guvernul meu” că principala țintă a întoarcerii fostului judecător din Galați în fruntea Internelor rămânea ”destructurarea” a ceea ce a mai rămas din actuala Direcție de Informații și Protecție Internă. Însuși Tudorache neavând nicio ”greață” din a își asuma public, de la Bruxelles, acest deziderat de a desființa din nou DIPI! Mai ales dacă serviciul secret al MAI primește la fișa postului și ”munca informativă”.

Și-o mai aduce aminte Tudorache de convorbirea cu Blaga? Alții da…

Numai că spre deosebire de fostul mandat ”tehnocrat” al lui Tudorache, atunci când liberalii au asistat impasibili la ”reorganizarea” fostei DGIPI, de această dată situația s-a schimbat radical… Liderii liberali, fie ei apropiați de șeful statului, loiali premierului sau aparținând altor grupări de influență fiind conștienți că dacă nu ia măsuri ferme împotriva clanurilor interlope, actualul Guvern va avea mari probleme. Numai că, după ruperea ”lanțului trofic informativ” de către același Dragoș Tudorache în 2016, acum lucrurile s-au complicat serios. Astfel că, în acest moment, liderii liberali și oamenii președintelui deopotrivă nu mai privesc cu aceeași nepăsare o nouă desființare – de această dată cel mai probabil definitivă ! – a DIPI. Ceea ce face și mai dificilă negocierea neoficială privind ”înghițirea” lui Tudorache la conducerea Internelor.

Oare ce-or mai face Blaga, Toader, Bivolaru…?

Până la surprinzătoarea ”execuție sumară”, în doar o lună de zile, a serviciului secret al MAI, Dragoș Tudorache s-a remarcat imediat după preluarea Internelor și venirea de la Bruxelles, acolo unde activa de un deceniu și a lăsat în urmă o leafă de 11.000 euro cu o stranie solicitare. Nu, nu este vorba de preluarea în subordine a Direcției Operațiuni Speciale… Astfel că, în ianuarie 2016, acesta cerea și primea ”de îndată” ce era instalat la șefia Cancelariei lui Dacian Cioloș o locuință de serviciu într-o zonă selectă. Asta deși, bineînțeles, deținea deja un apartament în București… Astfel că mulți inițiați ai sistemului au zâmbit amar încă de atunci, convinși că are de ce să se mândrească fostul pedelist gălățean MirceaToader cu fulminanta ascensiune politică a celui remarcat de acesta încă de când era doar un oarecare judecător la Tribunalul Galați…

Ascensiune ajunsă în punctul culminant pentru cel care a renunțat la suma fabuloasă primită de la Comisia Europeană pentru un salariu bugetar la București fără să-și facă prea multe griji privind plata împrumutului de 850.000 euro luat de la o bancă pe persoană fizică. Fiind probabil mai îngrijorat doar de notele informative din dosarul ”Unchiul și nepotul” și din care reieșea că nu doar chestorul Liviu Popa urma să fie sprijinit de către Vasile Blaga să revină în forță și să preia șefia Poliției Române, a DIPI sau funcția de secretar de stat. Pentru că, în convorbirile avute se pare chiar cu … Dragoș Tudorache, Vasile Blaga ar fi insistat și pentru persoane care să fie ”unse” la șefia unor structuri MAI. Iar după cum a rămas totuși în ”arhiva” DIPI, cea devenită de altfel ”obsesia” lui Tudorache, printre numele vizate se aflau cel al Alinei Rozica Oprea ca și secretar general adjunct al MAI, al lui Robert Vâță inspector general al Jandarmeriei și actuala pensionară Irina Alexe pentru postul de secretar de stat însărcinat cu coordonarea prefecților.

Ce-i dept, între timp ”Doi ș un sfert”-ul a fost destructurat, Dragoș Tudorache țintește din nou șefia MAI iar Vasile Blaga încă este ținut în șah cu vechile sale dosare… Și după cum susțin sursele noastre, deja ”uitat” într-o celulă de penitenciar, până și ”Gurul” Gregorian Biovolaru s-ar putea dovedi mult mai guraliv de această dată… Oricum, miza Internelor se dovedește astfel una mai aprinsă ca niciodată, mai ales că useriștii s-au ”baricadat” pe linia Tudorache – MAI. Plus că liberalii încă nu sunt pe deplin lămuriți dacă ”ofertele de nerefuzat” făcute pentru Justiție și Finanțe sunt chiar reale sau doar ”aruncate” pe masa negocierilor pentru ca USR – PLUS să obțină MAI-ul pe care și-l dorește atât de mult. La Justiție și Finanțe urmând a accepta și posturi de secretar de stat în schimb. Bașca oameni ”plantați” încă de acum, dinaintea alegerilor, pe diverse posturi de conducere. Iar ”asaltul” USR-ist asupra PNL-ului este de-abia la început…

 

Aveti un Pont

Înmatriculări Auto Timisoara: Servicii Profesionale și Eficiente pentru Înmatricularea Autovehiculelor

Publicat

pe

Bun venit la www.inmatriculari-timisoara.com, firma de înmatriculări auto de top din Timișoara! Suntem dedicați să oferim servicii rapide, eficiente și fără bătăi de cap pentru toți clienții noștri care doresc să-și înmatriculeze autovehiculele în Timișoara și împrejurimi.

De ce să Alegi Serviciile Noastre de Înmatriculări Auto?

 1. Profesionalism și Experiență Cu ani de experiență în domeniu, echipa noastră este formată din profesioniști care cunosc în detaliu toate procedurile necesare pentru înmatricularea unui vehicul. Ne asigurăm că documentele dumneavoastră sunt complete și corecte, astfel încât să evitați orice probleme sau întârzieri.
 2. Servicii Complete Oferim o gamă completă de servicii, inclusiv:
  • Înmatriculări auto noi și second-hand
  • Transcrieri auto
  • Radieri auto
  • Obținerea numerelor provizorii
  • Consultanță personalizată
 3. Eficiență și Rapiditate Știm cât de prețios este timpul dumneavoastră. De aceea, ne străduim să procesăm înmatriculările cât mai rapid posibil, fără a compromite calitatea serviciilor.
 4. Prețuri Competitive Ne mândrim cu oferirea unor servicii de înaltă calitate la prețuri accesibile. Credem că înmatricularea auto nu ar trebui să fie un proces costisitor sau stresant.

Procesul de Înmatriculare Auto

La www.inmatriculari-timisoara.com, am simplificat procesul de înmatriculare pentru a fi cât mai facil pentru clienții noștri:

 1. Consultație Inițială Vom discuta nevoile și situația dumneavoastră specifică pentru a înțelege exact ce documente sunt necesare.
 2. Pregătirea Documentelor Ne ocupăm de colectarea și completarea tuturor documentelor necesare, inclusiv certificatul de autenticitate, cartea de identitate a vehiculului și asigurarea auto.
 3. Depunerea Actelor Echipa noastră va depune toate actele la autoritățile competente și va urmări stadiul procesului până la finalizare.
 4. Obținerea Plăcuțelor de Înmatriculare În final, ne asigurăm că primiți plăcuțele de înmatriculare în cel mai scurt timp posibil.

Contactează-ne

Dacă doriți să beneficiați de serviciile noastre de înmatriculări auto în Timișoara, nu ezitați să ne contactați. Suntem aici să vă ajutăm să treceți prin procesul de înmatriculare fără griji și într-un timp record.

Citeste in continuare

Administratie

Caracatița WHITE TOWER in orasul (Republica) lui Caragiale (VIII)/Dosarul WHITE TOWER intră în linie dreaptă! Nouă persoane duse la audieri după perchezițiile de la Primăria Ploiești

Publicat

pe

De

Cu procurorii la ușă, primarul Andrei Volosevici a încercat să deturneze atenția opiniei publice spre o altă problemă a municipiului Ploiești: criza gunoiului! Așa că de mână cu prefectul sef al PSD-ului județean Virgil Nanu, edilul a chemat presa la niscaiva declarații. Si au început lăudându-se cum au adus ei 53 de milioane de lei, ca mai apoi să se plângă de problema gunoiului. După ce a aruncat săgeți spre diverse personaje, prefectul Nanu a spus clar că…el nu are atribuții pentru a rezolva problema. Cu alte cuvinte, multă gargară, doar, doar  cineva uită de procurorii care adunaseră documente, ridicaseră calculatoare și luaseră mai mulți funcționari publici la audieri.

Dar revenind la subiectul zilei, PERCHEZIȚIILE DE LA PRIMĂRIE, procurorii au condus la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Ploiești nouă persoane pentru audieri. Subiectul dosarului este realizarea a zeci de apartamente în plus față de numărul prevăzut în autorizația de construire a blocului White Tower. Imobil care a obținut autorizația pentru…clădire de birouri administrative si nicidecum de locuințe. Scăparea este simplă: „dezvoltatorul” LUPU nu a fost nevoit să solicite PUZ si alte documente specifice, deci a făcut puțină economie și de bani, și de timp!

Printre persoanele aduse la audieri se numără VERONICA RĂDUNĂ, arhitectul șef al Ploieștiului, RITA NEAGU, adjunctul Direcției Urbanism din Primărie, COCA PĂTRAȘCU, șefa Serviciului Autorizații Construcții,  LUCIAN BĂLESCU seful Serviciului Verificare și Control Documentații Publice.

Adică șefii șefilor din DIRECȚIA DE URBANISM! În traducere cei care trebuiau să îl sancționeze pe MIHAI LUPU (pardon pe mămica septuagenară a acestuia MĂRIOARA LUPU, titulara PFA-ului cu pricina). Doar că nu poți sancționa pe nimeni, atâta timp cât zvonurile spun că toți șefii de la URBANISM dețin (prin interpuși) apartamente în WHITE TOWER!

Mai mult, surse din anchetă susțin că amenda primită de către VERONICA RĂDUNĂ, arhitecta șefă a Ploieștiului, din partea Inspectoratului Județean în Construcții Prahova, a fost plătită de către…MIHAI LUPU! Iar procurorii dețin documente în acest sens, pentru că plata amenzii a fost făcută direct din contul „dezvoltatorului”.

Primarul a făcut pe nevinovatul în conferința susținută alături de prefect și a susținut că „primarul nu are de unde să știe ce face femeia de serviciu….”, referindu-se la funcționarii de la URBANISM. Să compari directorii de la Urbanism cu femeia de serviciu, este puțin cam forțat, dar nu comentăm educația primarului, pentru că nu face obiectul acestui articol.

Cât despre RITA NEAGU, adjuncta Direcției de Urbanism, aceasta a fost extrem de apropiată de ANDREI VOLOSEVICI în primul mandat al acestuia, după ce SIMONA MUNTEANU a fost îndepărtată din funcția de arhitect sef a municipiului, la presiunile primarului. De altfel, declinul urbanistic al Ploieștiului a început după plecarea SIMONEI MUNTEANU în anul 2010. Din acel moment, nu a mai existat nici o ordine în ceea ce priveste urbanismul municipiului resedință de județ. Avem aglomerări de blocuri de locuințe în diverse zone, locurile de parcare lipsesc cu desăvârsire și totul în lipsa unui Plan Urbanistic General care ar fi reglementat toate aceste aspecte.

Deocamdată, surse judiciare susțin că în dosarul WHITE TOWER vor fi audiați, în perioada următoare, atât primarul ANDREI VOLOSEVICI, cât și nașa city manager SIMONA ALBU.

Să nu spuneți că nu v-am anunțat! Din timp! Vom reveni.!

„Spor la treaba” si/sau in  limbajul infractorilor narcomani: „A venit primavara”! Urmeaza ‘LOTUL II” si „LOTUL III”? Intrebam pentru niste prieteni, apropiati de infractorul narcoman si cap de „avorton” – cum este porecla acestuia (narcomanului dovedit), ca a lui „Portocala”- ! (Cerasela N.).

ADEVARUL PERCHEZITIILOR de la Urbanismul lui Volosevici si de pe strada Sondelor, la „numitul Paraschiv”!!!/Caracatița WHITE TOWER in orasul (Republica) lui Caragiale (VII) Familia LUPU încearcă să spele putina! Si alti…INFRACTORI!

 

 

 

 

Citeste in continuare

Actualitate

Ziarul Incisiv de Prahova vă urează LA MULŢI ANI! Să fiţi sănătoşi şi să ne citiţi şi în 2024!

Publicat

pe

De

Ziarul Incisiv de Prahova vă mulţumeşte pentru că aţi fost alături de noi şi în 2023, fie că sunteţi cititori, advertiseri, parteneri de afaceri sau personaje despre care scriem. Cu ajutorul vostru am putut să urmărim şi să vă transmitem ce se întâmplă în realitate, în urbea noastra şi în tara. Împreună, am putut să povestim despre voi, despre români, despre ilegalitati, despre grave derapaje de la lege si/sau legi, despre evoluţii, schimbări şi direcţii.

Noi am ţinut sub microscop anul 2023 cu sute de articole publicate zilnic, mii de analize, sute de ore de investigatii cu conţinut video.

Ne dorim să vă revedem în 2024, la fel de flămânzi după informaţie reala, la fel de dornici să vedeţi ce s-a mai întâmplat.

Vă mulţumim că aţi fost alături de noi şi vă dorim ca 2024 să fie un an profitabil pentru toti si sa nu mai avem parte de derapaje de la lege si abuzuri ale unor exponenti din cadrul autoritatilor statului.

(Redactia Incisiv de Prahova).

Citeste in continuare

Aveți un PONT?

Cel mai complet ziar de investigații dedicat cititorilor din România. Aveți un pont despre fapte de corupție la nivel local și/sau național? Garantăm confidențialitatea! Scrie-ne la Whatsapp: 0735.085.503 Sau la adresa: incisiv.anticoruptie@gmail.com Departament Investigații - Secția Anticorupție

Știri calde

Exclusiv15 ore ago

Angajații Arhivelor Naționale primesc noi atribuții, dar fără soluții pentru inechitatea salarială.

Angajații din Arhivele Naționale au primit, peste noapte, noi atribuții, fără a fi consultate, conform Sindicatului Europol. O modificare puțin...

Gemevo Gemevo
Exclusivo zi ago

Irigatoarele bucale: Soluția eficientă pentru persoanele cu aparate ortodontice sau lucrări dentare

Menținerea unei igiene orale impecabile este esențială pentru toată lumea, dar este deosebit de importantă pentru cei care poartă aparat...

Exclusiv2 zile ago

CSM Ploiești în criză: „MILITIANUL” Dănuț Burghelea, favorit pentru funcția de director în mijlocul controversei

CSM Ploiești a „anunțat” (pe şestache) organizarea unui concurs pentru ocuparea postului de director al instituției, fără a consulta aleșii...

Exclusiv3 zile ago

Confruntările de putere în subteranele Administrației Locale din Neamț

Când Șoarecele se Crede Leu Un grav accident în județul Neamț l-a pus într-o situație dificilă pe prefectul interimar –...

Exclusiv3 zile ago

Controverse în Legislația Rutieră: Confuzie și Presiune Asupra Polițiștilor Rutieri, dezvăluite de Sindicatul Europol

Sindicatul Europol a atras atenția asupra unei situații tensionate din cadrul Ministerului Afacerilor Interne și IGPR, referitoare la neactualizarea procedurilor...

Exclusiv3 zile ago

Conflicte Sindicale și Lipsa Transparenței în Administrarea Financiară la SC Hale și Piețe SA Ploiești

Sindicatul Administrației Publice și Asistenței Sociale „Alexandru Ioan Cuza” (SAPAS), reprezentat legal de către Președinte – domnul Radu Florian Constantin,...

Exclusiv4 zile ago

„Alba neagra” privind drepturile și libertățile cetățenești/Intrigă la o Secție de Poliție dintr-un oraș din Prahova (V)

Avem informații detaliate conform cărora, pentru a acoperi posibile abuzuri ale agentului de poliție Picior Alexandru de la Poliția Boldesti-Scaieni,...

Exclusiv4 zile ago

Ancheta complexă: Scandalul implicării politice și economice la Șantierul Naval 2 Mai și cheltuielile bugetare sub semnul întrebării

Pe data de 04 iulie 2024, ziarul nostru, Incisiv de Prahova, a publicat un articol intitulat „Jocuri dubioase politico-economice: Oprea...

Exclusiv4 zile ago

Opacitatea sumelor: RetuRO și enigma mafiotă de spălare de bani a sistemului de Garanție-Returnare

Conform dezvăluirilor din serialul nostru de la Incisiv de Prahova (aici, aici, aici, si aici, ), Returo este o schemă subtilă...

Exclusiv4 zile ago

Clarificarea informațiilor despre rațiile militare etichetate în limba română și pregătirea pentru exercițiul național din septembrie

Contextul clarificărilor: Deputatul Dumitru Coarnă a adresat o interpelare Ministrului Apărării legată de informațiile apărute despre rațiile militare etichetate în...

Exclusiv4 zile ago

Semnalare de fapte suspecte în dosarul despăgubirilor imobilelor: se apelează la Integritatea Judiciară

D. Ș., cu domiciliul în Orașul Otopeni, ne atrage atenția noua si Inspectorului șef al Inspecției Judiciare asupra unor posibile...

Exclusiv4 zile ago

Turbulențe și incertitudini în privința aplicării ordonanțelor privind testările antidrog pentru polițiștii rutieri din România

In cadrul unei intervenții la Digi 24, Cosmin Andreica, reprezentant al Sindicatului EUROPOL, a subliniat încă o dată faptul că...

Exclusiv4 zile ago

Controverse și acuzații în mediul poliției Neamț: de la proteste la posibile acte de corupție

Se pare că verificările privind protestul considerat „neautorizat” în fața sediului IPJ Neamț sunt efectuate de către comisarul șef de...

Exclusiv5 zile ago

Despre comunicare și diferențiere în scrierea publică: o analiză a Comunicatului Poliției Române

Prin școala generală am învățat că există diferențe de limbaj – extindem termenul la noțiunea de ”comunicare” – pentru diverse...

Exclusiv5 zile ago

Nemulțumiri profunde ale Polițiștilor din Constanța: Protest major împotriva Reorganizării IPJ și a condițiilor de muncă

Polițiștii din Constanța anunță un protest masiv: nemulțumiri profunde privind reorganizarea IPJ și condițiile de muncă, dezvaluie Sindicatul Politistilor- Sidepol....

Partener media exclusiv

stiri actualizate Raspandacul

Parteneri

Top Articole Incisiv