Connect with us

Actualitate

Soția a cerut ordin de protecție împotriva unui cunoscut fost deputat: ”M-a lovit și mi-a dat sângele pe nas!” / ”Era stresată… A avut un program epuizant” (EXCLUSIV)

Incisiv

Publicat

pe

Proces cu final neașteptat la Judecătoria Sectorului 1, acolo unde magistrații au avut de rezolvat un conflict… spontan apărut între doi foști parteneri de viață – dintre care unul cunoscut fost deputat, iar celălalt reputat medic. Acuzații reciproce, un certificat medico-legal și două versiuni diferite ale scandalului, toate aceste ingrediente au făcut ca judecătorii să aibă nevoie de 24 de ore pentru a pronunța sentința și pentru a stabili dacă vor emite sau nu un ordin de protecție.

Surse judiciare au declarat, în exclusivitate pentru GÂNDUL.RO, că fosta soție – medic de profesie – și-a acuzat fostul soț – membru al Parlamentului României – că ”a lovit-o cu palma peste față și i-a provocat o sângerare nazală”, în timp ce se afla chiar în mașina acestuia, pe Calea Victoriei, zona Ateneului Român. Ea a solicitat imediat emiterea unui ordin de protecție împotriva ”agresorului” și obligarea bărbatului la păstrarea unei distanțe de 200 de metri față de victimă, față de reședința și locul de muncă al femeii. E vorba despre familia fostului deputat Dănuț Liga, un personaj cunoscut în mediile politice.

Dănuț Liga a fost ales pe listele PRM – în legislatura 2004-2008 – devenind deputat independent în perioada mai 2005 – februarie 2006. Ulterior, Dănuț Liga a devenit membru PD, partid transformat în PDL. În timpul mandatului de parlamentar, Dănuț Liga a fost membru în grupurile parlamentare de prietenie cu Republica Austria, Regatul Suediei, Arabia Saudită și Regatul Spaniei. În legislatura 2008-2012, Dănuț Liga a fost ales deputat pe listele PDL, activând ca membru în grupurile parlamentare de prietenie cu Regatul Spaniei și Statele Unite Mexicane.

Dar Dănuț Liga s-a făcut remarcat și în 2017, atunci când s-a aflat în proces cu… Gheorghe Hagi, pentru o datorie neachitată de fostul deputat la hotelul Yaki din Mamaia, administrat de societatea Hagi Sport SRL.

Soția ex-deputatului: ”Am mai fost agresată și în trecut, m-a călcat peste degetele de la picioare și m-a lovit de perete”

Aceleași surse judiciare ne-au transmis, în exclusivitate, că ex-partenerii de viață transformați în protagoniștii unei scene tensionate au fost căsătoriți timp de 17 ani – între 2000 și 2017 -, aceștia fiind și părinții a doi copii, băiat și fată, născuți în 2002 și 2005. În luna iunie a anului 2017, cei doi au divorțat.

Cei doi copii locuiesc împreună cu mama lor, iar fostul soț are domiciliu atât în România – orașul Otopeni -, cât și în Statele Unite ale Americii.

Femeia de care Dănuț Liga s-a despărțit în acte a specificat în fața judecătorilor că a fost agresată de fostul parlamentar, în mașina acestuia, fiind lovită cu palma peste față, cerând instanței să analizeze diagnosticul primit la spital – agresiune fizică, TCF minor, epistaxis oprit –, dar și alte ”înscrisuri” – probe video și audio – care să îi confirme declarațiile și să demonstreze vinovăția fostului soț. Ulterior, a fost emis un ordin de protecție provizoriu împotriva fostului soț, confirmat, în ziua următoare, de un procuror.

Fosta soție a dezvăluit că a mai fost agresată și în trecut de fostul soț, acesta având un comportament violent în relația cu ea – la un moment dat pătrunzându-i în casă ”cu o cheie furată” -, totul survenind pe fondul discuțiilor legate de motivele care au dus la declararea divorțului.

”Suntem divorțați din anul 2017, acum locuim separat. M-a lovit cu palma peste față și mi-a dat sângele pe nas. Am mai fost agresată și în trecut, m-a călcat peste degetele de la picioare și m-a lovit de perete”, a declarat fosta soție a lui Dănuț Liga, considerând că emiterea unui ordin de protecție împotriva ex-partenerului de viață este absolut necesară.

Fostul deputat: ”Nici vorbă de violențe, de-a lungul timpului, programul epuizant al fostei soții este cauza conflictului”

În exclusivitate pentru GÂNDUL.RO, sursele judiciare au dezvăluit că varianta prezentată de fostul soț în fața magistraților de la Judecătoria Sectorului 1 din București a fost cu totul alta, ceea ce i-a plasat pe judecători în mijlocul unor contradicții flagrante.

Bărbatul a contrazis-o vehement pe fosta soție, afirmând că relația dintre ei, chiar și după divorț, a fost una foarte bună, inclusiv din momentul în care a fost declarată pandemia de coronavirus.

”Relațiile dintre noi au fost bune atât în timpul divorțului, cât și după finalizarea acestuia. Am păstrat în permanență legătura unul cu celălalt, neexistând niciun fel de neînțelegeri cu privire la copii sau cu privire la alte chestiuni legate de căsătoria pe care o încheiase. Mi-am ajutat fosta soție cu diferite treburi casnice, atunci când a avut nevoie, iar pe perioada pandemiei am petrecut chiar foarte mult timp cu copiii, întrucât mama lor, de profesie medic, era solicitată la locul de muncă mai mult decât de obicei. Aceeași relația bună s-a păstrat până în ziua premergătoare conflictului, iar atitudinea fostei soții poate fi explicată prin faptul că ultimele trei luni au fost extrem de solicitante pentru ea, fiind nevoită să lucreze după un program epuizant care se finaliza, uneori, și la orele 23.00”, a declarat Dănuț Liga în fața magistraților, potrivit surselor judiciare.

Pe 15 iunie, băiatul celor doi a susținut examenul de capacitate, motiv pentru care foștii soți s-au înțeles să-i fie amândoi alături. Numai că, pentru că parcase într-un loc nepermis, femeia a rămas fără permis de conducere, iar fostul soț – cu mașina sa – l-a dus pe băiat acasă. Ulterior, împreună cu ea, s-a îndreptat către locul de unde aceasta trebuia să își recupereze autoturismul.

”Pe fondul stresului, fosta mea soție nu și luat cu ea cheile de la mașină, motiv pentru care ne-am și întors din drum, însă nu i-am adus niciun reproș cu privire la acest aspect”, a mai declarat fostul deputat Dănuț Liga.

Motivul conflictului spontan, o discuție în contradictoriu: ”A deschis portiera mașinii, riscând să se accidenteze”

Acuzat că și-a lovit cu palma fosta parteneră de viață, provocându-i acesteia o sângerare nazală, ”pârâtul” Dănuț Liga a povestit și propria variantă referitoare la momentul care a declanșat conflictul și scena de violență.

Totul a pornit de la o discuție despre o prietenă a fostei soții – ”care are o relație extraconjugală” -, iar bărbatul a specificat că nu poate fi de acord ca respectiva să o viziteze pe fosta sa soție împreună cu noul iubit, ”întrucât copiii îl cunosc pe soțul acesteia, iar D (n.red. – băiatul lor) este prieten cu fiul lor”.

Ex-partenrul de viață a susținut că a observat că – în acel moment – femeia s-a enervat foarte tare și a început să țipe, spunându-i că regretă că a deschis acest subiect și că nici nu mai dorește să meargă cu el la respectiva locație pentru a-și ridica mașina. Apoi ar fi început să urle și să îi ceară să oprească, imediat, mașina.

”Dar mașina se afla în mișcare și m-am speriat ca nu cumva femeia să se accidenteze, coborând în mers, având în vedere că autoturismul se afla pe banda din mijloc de pe Calea Victoriei și nu puteam să opresc. Am încercat să o prind cu mâna dreaptă de marginea hainei, pentru a o împiedica să coboare din mașină din mers. Fosta soție se afla pe partea dreaptă a banchetei din spate a mașinii, astfel că era imposibil să o loveasc, în condițiile în care conduceam, iar fenomenele meteo erau extrem de periculoase”, a spus Dănuț Liga în fața magistraților, potrivit surselor judiciare.

Pentru ca întreg scenariul să fie cât mai contradictoriu – având în vedere că nu se putea desfășura în două moduri diferite -, ex-partenerul de viață a declarat că femeia a dorit să sară, din mers, din mașină, ”riscând să se accidenteze”, însă l-a și lovit ”cu geanta și telefonul mobil”.

În ceea ce privește sângerarea nazală pe care, lovind-o, i-ar fi provocat-o, bărbatul a susținut cu totul altceva.

”Am încercat să îmi liniștesc soția soția, asigurând-o că voi opri la primul semafor, însă aceasta a deschis portiera mașinii, riscând să se accidenteze. Am virat spre stânga, în piața Revoluției, timp în care eram lovit cu geanta și telefonul mobil, iar când am oprit autoturismul fosta soția s-a desprins de pe banchetă, lovindu-se, probabil, de portieră. Am observat că sângerează în zona nasului, am coborât din mașină și am încercat să o ajut, propunându-i să mergem la spital, dar a refuzat categoric”, a mai spus fostul deputat.

Dănuț Liga a menționat, de asemenea, că a plecat de la fața locului pentru a nu-i provoca femeii ”o alterare a stării nervoase în care se afla și a sunat-o ulterior, însă nu i-a mai răspuns”. Mai mult, a specificat și că a doua zi a fost sunat de către copii, aceștia fiind singuri și rugându-l să meargă împreună la masă, în oraș.

Ce au constatat magistrații: ”Aspecte divergente ale relatărilor celor două părți legate cauzele sângerării nazale…”

Instanța de judecată a constatat, de la bun început, că cererea pentru emiterea unui ordin de protecție formulată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 București ”este admisibilă din perspectiva categoriei persoanelor protejate de legea specială. petenta și intimatul au calitatea de foști soți, ȋncadrȃndu-se, astfel, ȋn noțiunea de „membru de familie”.

Potrivit femeii, la data de 15 iunie 2020, fostul soț ar fi exercitat împotriva sa ”violențe verbale și violențe fizice, adresându-i expresii jignitoare, împiedicând-o să coboare din mașina acestuia și lovind-o cu palma în zona feței, fapt ce i-ar fi cauzat sângerare nazală”.

Totuși, analizând probele depuse la dosar, s-a constatat că polițiștii din cadrul Secției 24 Poliție nu au putut constata, personal, niciun aspect din cele consemnate în cadrul formularului de evaluare a riscului, capitolul al II-lea – Constatările polițistului, referitor la starea pretinsei victime și/sau a agresorului, la fața locului. Sub aspectul probelor strânse de organele de poliție, judecătorii au reținut că acestea au constat în declarația persoanei vătămate, fișa de examinare de la INML, și biletul de ieșire eliberat de spital. Numai că…

Fosta soție a lui Dănuț Liga nu a reușit să demonstreze, totuși, că ex-partenerul de viață i-ar fi adresat cuvinte sau expresii jignitoare de natură a crea un pericol pentru demnitatea ei. Pe fondul discuțiilor aprinse, femeia i-ar fi cerut să oprească mașina, însă acesta nu a reușit din cauza necesității respectării regulilor de circulație, aflându-se în mers, pe banda a doua a străzii, motiv pentru care fosta soție, aflată pe bancheta din spate, în partea dreaptă față de șofer, i-ar fi creat acestuia senzația că urmează să coboare din mașină în timpul mersului.

Dănuț Liga a recunoscut că ”a atins-o pe femeie cu o mână, în timp ce cu cealaltă mână conducea mașina, însă din punctul său de vedere intenția a fost să o oprească să coboare din mașină”, astfel că relatarea sa a fost că ”își amintește că ar fi prins-o de geacă sau de picior, în timp ce ea a declarat că ar fi lovit-o cu palma peste față”.

Când Dănuț Liga a oprit mașina, femeia avea sânge în dreptul nasului, fapt recunoscut de acesta și explicat, cu ocazia interogatoriului din oficiu, prin faptul că aceasta s-ar fi smucit să coboare din mașină atunci când a oprit, și s-ar fi lovit de ușă, fiind, din punctul său de vedere, exclus ca sângerarea să se fi produs ca urmare a unei lovituri aplicate de el.

Judecătorii au constatat că între declarațiile părților există multe puncte concordante – atât în ceea ce privește locul unde s-a produs incidentul, contextul în care se aflau și poziționarea celor doi foști soți în autoturism, cât și episodul declanșator al conflictului, aspectele divergente ale relatărilor celor două părți fiind legate doar de cauzele care au dus la sângerarea nazală a femeii.

Pe de altă parte, nu a mai fost luată în calcul nici declarația fostului soț conform căreia ar fi fost lovit de femeie cu geanta și telefonul mobil, ”întrucât, pe de o parte, aceste afirmații nu au fost dovedite cu vreun mijloc de probă și, în plus, acesta nu a formulat vreo plângere la poliție cu privire la faptul că el ar fi fost victima unor acte de violență din partea fostei sale soții”.

”Pretinsa lovire cu palma nu este plauzibilă”

Conflictul spontan dintre cei doi foști soți s-a desfășurat într-o zi în care Capitala s-a aflat sub o ploaie torențială și, potrivit surselor judiciare, magistrații au luat în calcul și această informație meteorologică.

Femeia și-a acuzat ex-partenerul de viață că a lovit-o cu palma, în timp ce conducea mașina, provocându-i sângerarea nazală, numai că această declarație nu a fost considerată plauzibilă, ținând cont de circumstanțe.

”… acest lucru (n.red. – lovirea cu palma) nu este plauzibil, câtă vreme fostul soț conducea mașina, iar femeia se afla pe bancheta din spate, astfel că, având în vedere poziționarea părților în mașină, cel mai probabil, în cazul unei eventuale lovituri, aceasta s-a produs în timp ce intimatul conducea mașina, având cel puțin o mână pe volan și atenția concentrată la drum, locația unde s-a produs presupusul eveniment fiind în centrul Bucureștiului, un loc de obicei cu trafic intens, iar condițiile meteo fiind nefavorabile în ziua evenimentului (ploaie torențială).

… greu de crezut faptul că bărbatul, în timp ce conducea autoturismul, în condiții meteo nefavorabile, ar fi reușit să îi aplice petentei, care se afla în acel moment pe bancheta din spate a mașinii, în partea dreaptă, o lovitură cu palma la nivelul capului atât de puternică încât să îi cauzeze acesteia o sângerare nazală”

Așa cum precizam la începutul acestui articol, judecătorii au deliberat timp de 24 de ore, iar ulterior – ținînd cont de toate contradicțiile și de faptul că fosta soție nu a putut proba nici acuzațiile conform cărora ar fi fost agresată și în trecut (după ce ex-partenerul de viață i-ar fi intrat în casă ”cu o cheie furată”) au respins solicitarea de emitere a unui ordin de protecție împotriva bărbatului fostului deputat Dănuț Liga.

Citeste in continuare
Comenteaza si tu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Actualitate

CFR SA a recepționat lucrările executate între București Nord și Aeroportul Internațional Henri Coandă

Incisiv

Publicat

pe

De

Compania Natională de Căi Ferate CFR SA informează că vineri, 4 decembrie 2020, au fost recepționate lucrările de modernizare a infrastructurii și suprastructurii feroviare, executate pe linia CF București Nord – Aeroportul Internaţional Henri Coandă Bucureşti, între Mogoșoaia – Balotești și Halta Odăile – Terminalul Sosiri Aeroportul Internațional Henri Coandă.

Lucrările de modernizare a liniei CF care asigură legătura directă între Gara de Nord și Aeroportul Internaţional Henri Coandă Bucureşti au fost finalizate în proporție de 100%, iar primele trenuri de călători vor circula între Gara de Nord și Aeroportul Internaţional Henri Coandă Bucureşti, începând din 12 decembrie, odată cu intrarea în vigoare a Mersului Trenurilor 2020-2021.

Pentru asigurarea legăturii directe între Gara București Nord și Aeroportul Internaţional Henri Coandă Bucureşti, CFR SA a derulat două mari proiecte feroviare, și anume: Dublarea liniei de cale ferată Mogoşoaia – Baloteşti (contract în valoare 50,5 milioane lei, finanțat de la Bugetul de Stat) și construcție linie nouă pentru Racord C.F. (din zona Odăile) la Terminalul T1, Aeroportul Internațional Henri Coandă București (contract în valoare de 412.719.666 lei, finanțat din fonduri europene și buget de stat).

Prin finalizarea lucrărilor cuprinse în cele două obiective de investiţii feroviare Dublarea liniei de cale ferată Mogoşoaia – Baloteşti (7,9 km) și construcție linie nouă pentru Racord c.f. la Terminalul T1, Aeroport Internațional Henri Coandă București (2,95 km), Faza I, sistemul feroviar asigură o creştere a calităţii serviciilor de transport de călători spre şi de la Aeroport, prin introducerea de trenuri cu mers cadenţat, la un interval de 40 de minute (24h/24h), dar și o variantă avantajoasă pentru transportul de navetă între Gara de Nord București și Aeroportul Internaţional Henri Coandă Bucureşti, care va dura doar 20-23 de minute.

Informăm totodată faptul că, în această perioadă, între CFR SA, administrator al infrastructurii feroviare publice, și cei trei operatori de transport feroviar de călători, care au depus solicitări pentru asigurarea serviciului public de transport de călători pe această rută, este în desfășurare procesul de alocare a traselor pentru cele 36 de perechi de trenuri care vor circula pe linia CF București Nord – Aeroport Internațional Henri Coandă Bucureștiurmând ca din 12 decembrie 2020, odată cu intrarea în vigoare a Mersului Trenurilor 2020-2021, să circule și primele trenuri de călători pe ruta directă Gara de Nord – Aeroport.

Citeste in continuare

Actualitate

ALEGERI PARLAMENTARE 2020 | Primul român care și-a exprimat votul a fost o tânără din Nouă Zeelandă

Incisiv

Publicat

pe

De

Primul român care și-a exprimat votul în diaspora a fost o tânără din Nouă Zeelandă. O studentă din Auckland este primul român care a votat la alegerile parlamentare.  În orașul Auckland este amplasată o singură secție de votare.

Primii care au fost aşteptaţi la vot au fost românii din Noua Zeelandă, care şi-au  exercitat dreptul de vot la secţia deschisă în Auckland. Ei au fost urmaţi de cei din Australia.

Alegerile parlamentare din România au luat startul vineri, 4 decembrie, odată cu deschiderea primelor birouri de vot în străinătate, în condițiile în care pentru diaspora scrutinul este organizat pe parcursul a două zile: 5 decembrie și 6 decembrie, în intervalul orar 7:00 – 21:00 (ora locală).

Românii din diaspora îi vor alege pe cei patru deputați și doi senatori care îi vor reprezenta în noul parlament, un număr considerat de mulți ca insuficient raportat la amploarea comunităților de români aflate în străinătate.

În total, în diaspora au fost organizate anul acesta 748 de secţii de votare în 93 de ţări, cu 331 de secţii mai multe faţă de alegerile parlamentare din 2016.

 A doua zi a votării în străinătate la alegerile pentru Senat şi Camera Deputaţilor a început la ora 20:00 (ora României), când s-a deschis secţia de votare organizată la Auckland, Noua Zeelandă.

La ora 22:00 (ora României), va începe a doua zi a votării şi la secţiile de votare organizate în Canberra, Melbourne şi Sydney, urmate de secţiile de votare din Adelaide (22:30 ora României) şi Brisbane (ora 23:00 ora României).

Prima zi a votării în străinătate s-a încheiat în 19 secții de votare din Noua Zeelandă, Australia, Republica Coreea, Japonia, China, Filipine, Malaezia, Republica Singapore, Republica Indonezia, Regatul Thailandei, Vietnam și Kazahstan, potrivit Ministerului Afacerilor Externe.

Alegerile parlamentare organizate în străinătate se desfăşoară pe durata a două zile, 5 şi 6 decembrie,  în intervalul orar 7.00 – 21.00 (ora locală). Votul în străinătate se va finaliza luni dimineaţă, la ora 7.00, odată cu închiderea secţiilor de votare de pe coasta de vest a Statelor Unite ale Americii. În ambele zile există posibilitatea de prelungire a votării până cel mai târziu la ora 23:59 pentru alegătorii care se află la sediul secţiei de votare la ora 21:00, precum şi pentru cei care se află la rând în afara sediului secţiei de votare.

În Italia, Franța și Spania, românii au nevoie de o declarație pe propria răspundere pentru a se deplasa la vot.

Totodată, în contextul pandemiei de coronavirus, autorităţile din Malta şi Nigeria au transmis că nu vor permite deschiderea de secţii de votare.

Citeste in continuare

Actualitate

Spectacol dedicat aniversării a 30 de ani de relații diplomatice între Republica Coreea și România

Incisiv

Publicat

pe

De

Cu ocazia aniversării a 30 de ani de la stabilirea relaţiilor diplomatice dintre Republica Coreea și România, Ambasada Republicii Coreea în România, împreună cu  Incheon Metropolitan City Dance Theatre (IMDT) și Opera Națională București invită publicul la trei seri magice alături de “Damcheong”un spectacol de dans coreean, care va fi difuzat online în weekend-ul 11-13 decembrie, începând cu orele 19:00, pe site-ul oficial/canalul de Youtube al Operei Naționale București.

Piesa Damcheong” – în traducere directă, culoarea Celadon  al porțelanului –  are nenumărate nuanțe de verde și albastru, care se găsește în ceramica tradițională porțelanată produsă în Peninsula Coreeană. „Damcheong” reflectă spiritul dansului coreean, prin imagistica desprinsă din varietățile vieții tradiționale coreene. Coregrafia semnată de Directorul Artistic Sung-Joo Yun este un amestec magistral de vechi și nou, unde fiecare act transpune publicul într-o nouă călătorie, prin tradițiile de la palat, cele folclorice, agricole și religioase, în căutarea rădăcinilor dansului coreean. Doamna Yun este un maestro al dansurilor tradiționale și recunoscută pentru talentul său excepțional de a crea piese originale precum “Manchan – Jin, O-gui” (“Feast”) (2017), “Bi-ga” (“Lamentation”) (2018) and “Damcheong” (2019), care s-au bucurat de o deosebită apreciere la nivel internațional.

Spectacolul de dans este înregistrat, include subtitrări în limba română și este disponibil online gratuit pentru toți ce interesați să urmărească timp de două ore tradițiile coreene. Spectacolul “Damcheong” va putea fi vizionat DOAR in format streaming pe site-ul oficial și canalul de Youtube al Operei Naționale București,  timp de trei zile, de vineri, 11 decembrie, până duminică, 13 decembrie, începând cu orele 19:00.

Citeste in continuare

TOP KINETO MEDICAL Ploiesti

Partener special – probleme juridice

Știri calde

Exclusiv7 ore ago

Băieţi, o ştiţi pe aia cu săpatul gropii pentru altul?

Traian Basescu, acum 25 minute, pe Facebook: În această campanie, una din ţintele PNL a fost demobilizarea electoratului PMP şi...

Administratie1 zi ago

Alianța PNL+USR ar putea dăuna grav sănătății/Alina Mungiu-Pippidi DISTRUGE alianța PNL-USR-PLUS/’Așa au decis Klaus Iohannis și Serviciile Secrete’

Iată analiza integrală a sursei citate: A cui o fi vina că în România crește numărul de internați la terapie...

Administratie1 zi ago

Am dus mesajele dumneavoastră în Parlament și, parte dintre ele, le-am și promovat ca propuneri legislative/Grațiela Leocadia Gavrilescu candidează la Camera Deputaților din partea echipei PSD Prahova!

Se încheie, iată, și ultima campanie electorală din acest cumplit an al pandemiei, în care, direct sau indirect, fiecare dintre...

Exclusiv3 zile ago

„O rușine și o bătaie de joc a lui Vela și Iohannis pe obrazul României/Au decorat-o ilegal pe pisi”

O rușine și o bătaie de joc a lui Vela și Iohannis pe obrazul României. Au decorat-o ilegal pe pisi...

Exclusiv4 zile ago

DSP nu sună izolații! Ci pe Tătaru, să trimită urna!

(Preluare National – Catalin Tache): Pe Tătaru îl interesează doar să voteze izolații! Politizarea pandemiei de COVID în contextul organizării...

Administratie5 zile ago

1 decembrie, Ziua Naţională a României/ La mulți ani României, tuturor romanilor si celor ce simt si gândesc românește!

Ziua Națională a României este sărbătorită pe 1 decembrie, iar această dată, stabilită printr-o lege promulgată în 1990, marchează un...

Exclusiv5 zile ago

Asa SRI a devenit un for decizional asupra activitatii MP-PICCJ si procurorii un instrument sau mijloc tehnic special pentru SRI in campul tactic al democratiei din Romania!

La data de 28 noiembrie 2018, in plenul CCR, procurorul MP-PICCJ a spus un adevar ce ar trebui sa determine...

Exclusiv7 zile ago

Pentru cei care își iau amendă pentru că nu poartă masca de protecție: când vă zice organu` că ați încălcat ”legea” să îi cereți Ordinul Comun al Ministrului Sănătății și al Ministrului Afacerilor Interne emis în baza HG nr. 967/2020 care stabilește condițiile în care e obligatorie masca

Asta ca să se vadă cât de deștepți sunt din nou mai marii noștri: Art. 1 din Anexa nr. 2...

Exclusiv7 zile ago

Hai ca au gasit vinovatul pentru inginerul dat afara de PNL!/Ati ghicit, e Pe-Se-De!/Si nu e o gluma!

Aflat în vizită în județul Dâmbovița, premierul României, Ludovic Orban, a fost întrebat despre cazul de la Târgu Mureș de...

D.N.A.1 săptămână ago

PROMO/In data de 02.12.2020, inregistrari audio/stenograme senzationale cu un sef de institutie de forta

In data de 02.12.2020, Incisiv de Prahova demasca fata hadra a mafiei locale. Inregistrari audio/stenograme care va arunca in “aer”...

Exclusiv1 săptămână ago

DNA ar fi trebuit să înceapă deja urmărirea penală împotriva lui Marcel Vela, Ministrul Afacerilor Interne, pentru ca a dat de șase

Păi asta nu este divulgare de informații nedestinate publicității? Că mai are și folos necuvenit: voturi pentru Vela! DNA ar...

Exclusiv1 săptămână ago

PROMO/In curand, inregistrari audio/stenograme senzationale cu un sef de institutie de forta

In curand, Incisiv de Prahova demasca fata hadra a mafiei locale. Inregistrari audio/stenograme care va arunca in “aer” o institutie...

Exclusiv1 săptămână ago

Un ministru dintr-un stat membru al Uniunii Europene admite ca si-au batut joc de propria populatie si ca pandemia a fost speculata, cu pretul vietilor cetatenilor

O premiera! Pentru prima data, un ministru  dintr-un stat membru al Uniunii Europene admite ca si-au batut joc de propria...

D.N.A.2 săptămâni ago

Sotia procurorului Negulescu Mircea confirma: in „Justitia din Prahova” dosarele sunt repartizate „dupa sufletul omului” si „cine poate, oase roade”

La data de 20.06.2020 Incisiv de Prahova publica articolul „Mafia contraataca/Solicitare oficiala catre Comisarul şef de poliţie Marian IORGA –...

Aveti un Pont2 săptămâni ago

Institutii publice din Ploiesti afectate de Covid – 19/Noi focare de infectie printre angajatii din sectorul public/Administratia liberala in „silenzio stampa” si inexistenta

Odată ce PSD însuși a renunțat să mai tărăgăneze lucrurile, a devenit cât se poate de clar că partidele pornesc...

Partener media exclusiv

stiri actualizate Raspandacul

Parteneri

Top Articole Incisiv

error: Articolele nu se pot copia!