Connect with us

Administratie

In mandatul primarului PNL Adrian Dobre garantat de Andrei Volosevici PNL – s-a furat ca in „codru” (I)

Publicat

pe

DISTRIBUIE Articolul....
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Povestea legată de postul de director adjunct la CSM Ploiești, funcție ocupată de Melania Dragomir, datează din 2018, după ce, printr-o hotărâre de Consiliu Local, a fost modificată organigrama instituției. La scurt timp, șefa Biroului Juridic, Melania Dragomir, a fost numită în funcția de director adjunct, dar fără concurs.

La doi ani de la numirea în funcția de director adjunct la CSM Ploiești a Melaniei Dragomir, Primăria Municipiului Ploiești se pare că a început să își pună semne de întrebare cu privire la legalitatea ocupării postului de director adjunct, precizau cei de la Observatorul.

Anchetă la Primăria Ploiești după ce funcția de director adjunct de la CSM Ploiești a fost ocupată fără concurs de juristul instituției, Melania Dragomir. Salariul aferent este de peste 9.900 de lei!


Numirea în funcția de director adjunct a avut loc în luna septembrie 2018, la câteva zile după ce, prin hotărâre de Consiliu Local, a fost aprobată o nouă organigramă la CSM Ploiești.
Astfel, prin hotărârea Consiliului Local, Biroul Juridic era transformat în Compartiment Juridic, Resurse Umane, urmând ca noua structură să fie condusă de un director adjunct.
În baza unui act adițional la contractul individual de muncă, invocându-se art. 41 din Codul Muncii, Melania Dragomir a devenit noul director al CSM Ploiești, asta în condițiile în care cel de-al doilea post de director adjunct de la CSM Ploiești a fost ocupat prin concurs.
Invocându-se hotărârea Consiliului Local, postul de șef Birou era transformat în director adjunct, totodată fiind modificat și nivelul salarizării, salariul de bază brut urmând să fie, la nivelul anului 2018, la peste 7.500 de lei, iar ulterior, un an mai târziu, potrivit site-ului CSM Ploiești, să ajungă la 9.984 de lei brut.
Cristi Nica, fostul director al CSM Ploiești: „M-am bazat pe oamenii din subordine”
Cristi Nica, fost director de la CSM Ploiești, în perioada în care a avut loc numirea în funcție a Melaniei Dragomir susține că își amintește despre subiect, având în vedere că acest lucru s-a întâmplat la scurt timp după numirea sa în funcție.
Numirea în funcția de director adjunct a avut loc la puțin timp după ce eu am preluat funcția de conducere la CSM Ploiești. La acea dată, după ce a fost modificată organigrama, prin hotărâre de Consiliu Local, persoanele de la Juridic și de la Resurse Umane, cele care au legea în mână, mi-au spus că numirea în funcția de director adjunct se poate face fără concurs, fiind vorba de o nouă organigramă. Eram la început și m-am bazat pe oamenii din subordine. De altfel nu era de competența mea să verific legalitatea, pentru că pe hârtie au existat și alte semnături. Am înțeles că Primăria a solicitat documente de la CSM Ploiești. Nu știu să vă spun cine a semnat raportul de specialitate, dacă era sau nu Melania Dragomir, dar cu siguranță au fost mai multe acte depuse la dosar, care în prezent sunt la CSM Ploiești”, ne-a declarat fostul director al CSM Ploiești, Cristi Nica, actualmente șef Birou Stadionul Ilie Oană.
Ștefan Grozea, directorul CSM Ploiești: „În opinia mea trebuia concurs”
Contactat telefonic, actualul director al CSM Ploiești, Ștefan Grozea, susține că, „prin hotărâre de Consiliu Local, „în 2018, postul s-a transformat din șef birou în cel de director adjunct”.
„A fost o hotărâre de Consiliu Local prin care s-a modificat organigrama dar, din punctul meu de vedere postul putea fi ocupat provizoriu până la ocuparea lui prin concurs. În opinia mea postul este ocupat ilegal. Eu așa am găsit organigrama, care era stabilită cu mult timp înainte de a ocupa eu postul de director. Nu vreau să se înțeleagă că ar fi vorba despre vreun conflict. Este strict legat de modul de ocupare a postului, iar eu consider că trebuia organizat concurs”, a susținut Ștefan Grozea, care a precizat că „primarul Ploieștiului a solicitat documentele cu privire la această situație”.


Cristian Ganea, viceprimarul Ploieștiului: „CSM este condus de primar”!
Viceprimarul Ploieștiului, Cristian Ganea, cel care are în atribuții în coordonarea activității de la CSM Ploiești, s-a arătat mirat de faptul că ar exista o anchetă la nivelul Primăriei Ploiești cu privire la modul în care a fost ocupat unul dintre cele două posturi de director adjunct la Clubul Sportiv Municipal Ploiești.
„De când a fost numit noul director nu mai am nici cea mai mică informație de ceea ce se întâmplă la CSM Ploiești. Nu știu ce se dorește, ce anume se vrea. Știu că au fost solicitate niște acte, dar mie personal nu mi s-a spus nimic. Eu știam că postul a fost de șef Birou Juridic și s-a transformat în director adjunct, prin modificarea organigramei, care a vizat și noi atribuții. La această oră, CSM Ploiești este condus de primar”, a susținut Cristi Ganea, viceprimarul Ploieștiului.
Am încercat, încă de săptămâna trecută, să obținem un punct de vedere din partea directorului adjunct al CSM Ploiești, Melania Dragomir, însă încercările au rămas fără sorț de izbândă. Ieri și astăzi, am încercat, din nou, să obținem un punct de vedere din partea directorul adjunct Melania Dragomir, însă, din păcate fără niciun succes. Până la urmă am obținut un punct de vedere.
„S-a pus în aplicare Hotărâre Consiliului Local Ploiești”, a precizat Melania Dragomir, directorul adjunct al CSM Ploiești.
Un punct de vedere am încercat să obținem inclusiv din partea primarului Ploieștiului, Adrian Dobre, însă nu am avut noroc nici de această dată.
Rămâne de văzut însă cum anume se va rezolva această dilemă legată de ocuparea unui post fără concurs la CSM Ploiești, invocându-se strict modificarea organigramei și transformarea postului din șef birou în director adjunct, se mai preciza in investigatia celor de la Observatorul.
Tacere si jaf de voie pe bani publici…
Directorul adjunct al CSM Ploiești, Melania Dragomir, are in subordine „achizitiile”…
Ups, urmeaza dezvaluiri privind furturile din banii publici facute la CSM Ploiesti si girate de Adrian Dobre PNL care a fost garantat de Andrei Volosevici- PNL…(Sava N.).

Administratie

80.000 de euro și țigări de contrabandă, nedeclarate și ascunse pe corp și în șosete, descoperite și confiscate la frontieră

Publicat

pe

De

DISTRIBUIE Articolul....
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Echipa comună de control din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Albiţa a descoperit la controlul de frontieră, asupra unui bărbat cu cetățenie română și R. Moldova, suma de 80.000 de euro, nedeclarată și ascunsă, în vederea sustragerii de la controlul vamal, precum și 70 de pachete de țigări cu timbru de acciză R. Moldova, ascunse pe corp și în șosete.

În Punctul de Trecere a Frontierei Albiţa /I.T.P.F. Iaşi, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control, pentru a intra în ţară, un bărbat cu cetățenie română și R. Moldova, în vârstă de 44 de ani, pasager într-un microbuz cu destinația Brașov.
În baza profilului de risc, s-a procedat la efectuarea unui control amănunţit asupra mijlocului de transport şi persoanei, ocazie cu care echipa comună de control, formată din poliţişti de frontieră şi lucrători vamali, a descoperit asupra bărbatului suma de 80.000 de euro, nedeclarată și ascunsă, în vederea sustragerii de la controlul vamal, în șosete, precum și cantitatea de 70 de pachete de țigări cu timbre de acciză R. Moldova, ascunse pe corp și în șosete.
Conform prevederilor legale, a fost luată măsura reţinerii valutei pe o perioadă de 30 de zile pentru ca proprietarul banilor să poată face dovada proprietății acestora, precum și a bunurilor accizabile descoperite şi sancţionarea contravenţională a bărbatului cu amendă în valoare de 5.000 lei, mai transmite sursa precizata. (Paul D.).

Citeste in continuare

Administratie

Militarii Detașamentului de Apărare Antiaeriană Sky Guardians se instruiesc continuu în Polonia

Publicat

pe

De

DISTRIBUIE Articolul....
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Nu este timp de pauze, iar activitățile se succed cu repeziciune, chiar dacă aici, în nordul Europei, a venit iarna.

Aflați la datorie în cadrul Grupului de Luptă NATO din Polonia, militarii Detașamentului de Apărare Antiaeriană Sky Guardians se instruiesc continuu într-un mediu multinațional alături de aliații americani, britanici, croați și polonezi, sub coordonarea Comandamentului Forțelor Întrunite General Ioan-Emanoil Florescu.

Militarii focșăneni sunt angrenați în diferite acțiuni de pregătire într-un ritm alert. Structura generată de Batalionul 288 Apărare Antiaeriană Milcov este dislocată în baza de instrucție Bemowo Piskie din Polonia, unde, recent, a participat la o acțiune de pregătire tip MASCAL, în cadrul Tumak 22, un exercițiu multinațional organizat de Brigada 15 Mecanizată din Polonia care a integrat și militarii din cadrul Grupului de Luptă NATO.

Scenariile exercițiilor MASCAL sunt construite astfel încât numărul, tipul sau severitatea leziunilor victimelor depășesc capacitatea și capabilitățile unei formațiuni medicale.

Militarii focșăneni angrenați s-au implicat în acțiunea de instruire, conform procedurile învățate și verificate până acum. Scenariul exercițiului a fost fictiv, iar principalul obiectiv a fost analizarea reacțiilor personalului medical în cazul unui număr foarte mare de victime ca urmare a unui atac. Și nu a fost ușor, mai ales că iarna și-a intrat în toate drepturile în Polonia.

Chiar dacă a fost exercițiu, a fost o luptă cu secundele, pentru a fi antrenați în a salva vieți. Fiecare pe funcția lui, conform atribuțiilor, militarii noștri au acționat foarte bine. Și nu vorbim doar de formațiunea medicală, sanitarii, ci și de cei care au asigurat zona afectată, au acordat primul ajutor sau au transportat rapid răniții la punctele de triere.

A fost un efort colectiv, în care fiecare a avut de învățat. Din detașamentul nostru sunt militari care au participat la misiuni în Afganistan și Irak. Așa că, prin experiența dobândită, ei au știut să acționeze eficient și au transmis și celor aflați pentru prima dată departe de țară ce înseamnă să te antrenezi pentru astfel de situații.

S-a terminat o activitate și a început alta. La sediul Brigăzii 15 Mecanizată din Polonia a avut loc vizita de informare a militarilor din Detașamentul de Apărare Antiaeriană Sky Guardians.

În cadrul întâlnirii, militarii au făcut schimb de opinii și experiențe și au putut să vorbească despre echipamentele forțelor de apărare antiaeriană din ambele țări. A fost o acțiune benefică, mai ales că specialitatea comună i-a făcut să găsească multe subiecte.

Au trecut deja aproape două luni de când suntem la datorie în Polonia. Privesc în spate și văd multitudinea de acțiuni la care am luat parte. Mă bucur că suntem aici, tot timpul în priză, conectați la toate acțiunile Grupului de Luptă NATO.

Indiferent de grad, toți militarii detașamentului au parte de experiențe extraordinare aproape în fiecare zi. Pe lângă experiența acumulată în țară, aici avem parte de noi provocări și acumulări profesionale. Într-adevăr nu este ușor, ritmul activităților este foarte ridicat, dar putem să demonstrăm că suntem pregătiți, a declarat maiorul Florian Ion, comandantul Detașamentului de Apărare Antiaeriană Sky Guardians.

Trustul de Presă al MApN

Citeste in continuare

Administratie

𝐈𝐔𝐋𝐈𝐀𝐍 𝐃𝐔𝐌𝐈𝐓𝐑𝐄𝐒𝐂𝐔, 𝐩𝐫𝐞𝐬𝐞𝐝𝐢𝐧𝐭𝐞𝐥𝐞 𝐂𝐨𝐧𝐬𝐢𝐥𝐢𝐮𝐥𝐮𝐢 𝐉𝐮𝐝𝐞𝐭𝐞𝐚𝐧 𝐏𝐫𝐚𝐡𝐨𝐯𝐚 – „𝐈𝐧𝐜𝐞𝐩𝐞𝐦 𝐜𝐨𝐧𝐬𝐭𝐫𝐮𝐜𝐭𝐢𝐚 𝐬𝐨𝐬𝐞𝐥𝐞𝐥𝐨𝐫 𝐨𝐜𝐨𝐥𝐢𝐭𝐨𝐚𝐫𝐞 𝐚𝐥𝐞 𝐨𝐫𝐚𝐬𝐞𝐥𝐨𝐫 𝐂𝐨𝐦𝐚𝐫𝐧𝐢𝐜, 𝐀𝐳𝐮𝐠𝐚 𝐬𝐢 𝐁𝐮𝐬𝐭𝐞𝐧𝐢“

Publicat

pe

De

DISTRIBUIE Articolul....
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

𝐈𝐔𝐋𝐈𝐀𝐍 𝐃𝐔𝐌𝐈𝐓𝐑𝐄𝐒𝐂𝐔, 𝐩𝐫𝐞𝐬̧𝐞𝐝𝐢𝐧𝐭𝐞𝐥𝐞 𝐂𝐨𝐧𝐬𝐢𝐥𝐢𝐮𝐥𝐮𝐢 𝐉𝐮𝐝𝐞𝐭̧𝐞𝐚𝐧 𝐏𝐫𝐚𝐡𝐨𝐯𝐚 – „𝐈̂𝐧𝐜𝐞𝐩𝐞𝐦 𝐜𝐨𝐧𝐬𝐭𝐫𝐮𝐜𝐭̦𝐢𝐚 𝐬̦𝐨𝐬𝐞𝐥𝐞𝐥𝐨𝐫 𝐨𝐜𝐨𝐥𝐢𝐭𝐨𝐚𝐫𝐞 𝐚𝐥𝐞 𝐨𝐫𝐚𝐬̦𝐞𝐥𝐨𝐫 𝐂𝐨𝐦𝐚𝐫𝐧𝐢𝐜, 𝐀𝐳𝐮𝐠𝐚 𝐬̦𝐢 𝐁𝐮𝐬̦𝐭𝐞𝐧𝐢“

𝐃𝐮𝐩𝐚̆ 𝟑𝟎 𝐝𝐞 𝐚𝐧𝐢 𝐝𝐞 𝐚𝐬𝐭𝐞𝐩𝐭𝐚𝐫𝐞, 𝐢𝐧𝐜𝐞𝐩 𝐥𝐮𝐜𝐫𝐚𝐫𝐢𝐥𝐞 𝐥𝐚 𝐝𝐫𝐮𝐦𝐮𝐫𝐢𝐥𝐞 𝐜𝐚𝐫𝐞 𝐯𝐨𝐫 𝐝𝐞𝐛𝐥𝐨𝐜𝐚 𝐕𝐚𝐥𝐞𝐚 𝐏𝐫𝐚𝐡𝐨𝐯𝐞𝐢.

Citeste in continuare

TOP KINETO MEDICAL Ploiesti

Partener special – probleme juridice

Știri calde

Exclusiv6 ore ago

Administratia Andrei Volosevici distruge documentele cu privire la mafia imobiliara

DISTRIBUIE Articolul....FacebookPinterestTwitterLinkedinIn urma articolului nostru de ieri („De ce se implica IGPR in protejarea Mafiei imobiliare din Ploiesti/IGPR a luat...

Exclusiv14 ore ago

„Bomba ecologica de la Pleasa” si „serviciile secrete”

DISTRIBUIE Articolul....FacebookPinterestTwitterLinkedinPovestea din spatele afacerii „Bomba ecologica de la Pleasa” este demna de un film cu mafioti turnat la Holywood....

Exclusiv14 ore ago

Iesitul la pensie anticipata partiala, pentru cei cu afectiuni, beneficiari de certificat apt limitat si avand totodata conditia de vechime indeplinita, este, sa fim cinstiti, o oportunitate ( legala)

DISTRIBUIE Articolul....FacebookPinterestTwitterLinkedin De care profita atat cei mici cat si cei cu functii mari de conducere, din zona centrala. Prost...

Exclusiv2 zile ago

De ce se implica IGPR in protejarea Mafiei imobiliare din Ploiesti/IGPR a luat locul procurorului “Portocala” pentru apararea mafiei si fabricarea de dosare penale?

DISTRIBUIE Articolul....FacebookPinterestTwitterLinkedinAfacerea cu iz penal a unor afaceriști, notari publici și funcționari din Primăria Ploiești este protejata de IGPR. Mai...

Exclusiv2 zile ago

Albu Simona, nasa edilului si city manager al municipiului Ploiesti, în vizorul Agenției Naționale de Integritate (I)

DISTRIBUIE Articolul....FacebookPinterestTwitterLinkedinPloieștiul este raiul familiilor bine instalate în administrația publică. Soți, unchi, nepoate, veri, nasi, fini si fine, dacă studiezi...

Exclusiv3 zile ago

Actualizarea cuantumului soldei de grad/salariului gradului profesional deținut de personalul militar, respectiv polițiștii și polițiștii de penitenciare

DISTRIBUIE Articolul....FacebookPinterestTwitterLinkedinCu ocazia acțiunilor de protest pe care le-am organizat am solicitat aplicarea în integralitate a prevederilor Legii salarizării, precum...

Exclusiv3 zile ago

Norma de hrana s-a actualizat, dar ramane nepusa in plata

DISTRIBUIE Articolul....FacebookPinterestTwitterLinkedinSindicatul Democratic al Polițiștilor SIDEPOL rămâne în mod constant preocupat de punerea efectiv în plată a prevederilor ordinului ministrului...

Exclusiv4 zile ago

Adevaratele probleme pentru fostul procuror Negulescu Mircea si pentru Parchetul de pe langa Judecatoria Ploiesti/ Falsuri constatate de catre instanta dar si de Institutul National de Expertize Criminalistice, in Raportul de Expertiza Criminalistica nr 45/14.02.2022

DISTRIBUIE Articolul....FacebookPinterestTwitterLinkedinParchetul de pe langa Judecatoria Ploiesti nu a raspuns niciodata cum s-a putut ca documente si bunuri confiscate intr-un...

Exclusiv5 zile ago

Dezastrul ecologic de la Constanta versus “Bomba ecologica de la Pleasa”/Garda de Mediu Constanta versus Garda de Mediu Prahova (1-0)

DISTRIBUIE Articolul....FacebookPinterestTwitterLinkedinPrimăria Constanţa a fost amendată cu 100.000 de lei de Garda de Mediu pentru nereguli grave în ceea ce...

Exclusiv1 săptămână ago

Un nou dosar penal privind traficul de influenta, coruptia si santajul zguduie din temelii “administrația la firul ierbii” a edilului Andrei Volosevici

DISTRIBUIE Articolul....FacebookPinterestTwitterLinkedinNatura şi succesul acţiunilor ilicite ale reţelei de crimă organizată este condiţionat de aptitudinile şi performanţele individuale ale celor...

Exclusiv1 săptămână ago

Ministrul Afacerilor Interne, Lucian Bode, reactioneaza prin I.G.P.R si sesizeaza organele de cercetare penala cu privire la „Bomba ecologica de la Pleasa” si atentatul la siguranta nationala

DISTRIBUIE Articolul....FacebookPinterestTwitterLinkedinPovestea din spatele afacerii „Bomba ecologica de la Pleasa” este demna de un film cu mafioti turnat la Holywood....

Exclusiv2 săptămâni ago

Prim-ministrul României reactioneaza prin Corpul de control al prim-ministrului si sesizeaza MINISTERUL MEDIULUI, APELOR ŞI PĂDURILOR cu privire la „Bomba ecologica de la Pleasa” si atentatul la siguranta nationala

DISTRIBUIE Articolul....FacebookPinterestTwitterLinkedinPovestea din spatele afacerii „Bomba ecologica de la Pleasa” este demna de un film cu mafioti turnat la Holywood....

Exclusiv2 săptămâni ago

Acolo e Tara lui Papura Voda si ordinele ministrului sunt facultative

DISTRIBUIE Articolul....FacebookPinterestTwitterLinkedin OMAI S/108/2011 prevede ca functiile de executie efectueaza serviciul de permanenta, in unitate. Ordinul este obligatoriu si executoriu,...

Exclusiv2 săptămâni ago

Se aude zăngănit de cătușe la “Bomba ecologica de la Pleasa”/IPJ Prahova confirma dezvaluirile noastre

DISTRIBUIE Articolul....FacebookPinterestTwitterLinkedinOrganele de cercetare penala din cadrul IPJ Prahova au confirmat dezvaluirile ziarului Incisiv de Prahova cu privire la “Bomba...

Exclusiv2 săptămâni ago

Termenul echipă/structură operativă nu este prevăzut în cadrul dispozițional în vigoare

DISTRIBUIE Articolul....FacebookPinterestTwitterLinkedin În cursul lunii octombrie 2022, Sindicatul Polițiștilor din România Diamantul, a solicitat IGPR, să comunice aspecte legate de...

Partener media exclusiv

stiri actualizate Raspandacul

Parteneri

Top Articole Incisiv

error: Articolele nu se pot copia!