Connect with us

Administratie

In mandatul primarului PNL Adrian Dobre garantat de Andrei Volosevici PNL – s-a furat ca in „codru” (I)

Publicat

pe

Povestea legată de postul de director adjunct la CSM Ploiești, funcție ocupată de Melania Dragomir, datează din 2018, după ce, printr-o hotărâre de Consiliu Local, a fost modificată organigrama instituției. La scurt timp, șefa Biroului Juridic, Melania Dragomir, a fost numită în funcția de director adjunct, dar fără concurs.

La doi ani de la numirea în funcția de director adjunct la CSM Ploiești a Melaniei Dragomir, Primăria Municipiului Ploiești se pare că a început să își pună semne de întrebare cu privire la legalitatea ocupării postului de director adjunct, precizau cei de la Observatorul.

Anchetă la Primăria Ploiești după ce funcția de director adjunct de la CSM Ploiești a fost ocupată fără concurs de juristul instituției, Melania Dragomir. Salariul aferent este de peste 9.900 de lei!


Numirea în funcția de director adjunct a avut loc în luna septembrie 2018, la câteva zile după ce, prin hotărâre de Consiliu Local, a fost aprobată o nouă organigramă la CSM Ploiești.
Astfel, prin hotărârea Consiliului Local, Biroul Juridic era transformat în Compartiment Juridic, Resurse Umane, urmând ca noua structură să fie condusă de un director adjunct.
În baza unui act adițional la contractul individual de muncă, invocându-se art. 41 din Codul Muncii, Melania Dragomir a devenit noul director al CSM Ploiești, asta în condițiile în care cel de-al doilea post de director adjunct de la CSM Ploiești a fost ocupat prin concurs.
Invocându-se hotărârea Consiliului Local, postul de șef Birou era transformat în director adjunct, totodată fiind modificat și nivelul salarizării, salariul de bază brut urmând să fie, la nivelul anului 2018, la peste 7.500 de lei, iar ulterior, un an mai târziu, potrivit site-ului CSM Ploiești, să ajungă la 9.984 de lei brut.
Cristi Nica, fostul director al CSM Ploiești: „M-am bazat pe oamenii din subordine”
Cristi Nica, fost director de la CSM Ploiești, în perioada în care a avut loc numirea în funcție a Melaniei Dragomir susține că își amintește despre subiect, având în vedere că acest lucru s-a întâmplat la scurt timp după numirea sa în funcție.
Numirea în funcția de director adjunct a avut loc la puțin timp după ce eu am preluat funcția de conducere la CSM Ploiești. La acea dată, după ce a fost modificată organigrama, prin hotărâre de Consiliu Local, persoanele de la Juridic și de la Resurse Umane, cele care au legea în mână, mi-au spus că numirea în funcția de director adjunct se poate face fără concurs, fiind vorba de o nouă organigramă. Eram la început și m-am bazat pe oamenii din subordine. De altfel nu era de competența mea să verific legalitatea, pentru că pe hârtie au existat și alte semnături. Am înțeles că Primăria a solicitat documente de la CSM Ploiești. Nu știu să vă spun cine a semnat raportul de specialitate, dacă era sau nu Melania Dragomir, dar cu siguranță au fost mai multe acte depuse la dosar, care în prezent sunt la CSM Ploiești”, ne-a declarat fostul director al CSM Ploiești, Cristi Nica, actualmente șef Birou Stadionul Ilie Oană.
Ștefan Grozea, directorul CSM Ploiești: „În opinia mea trebuia concurs”
Contactat telefonic, actualul director al CSM Ploiești, Ștefan Grozea, susține că, „prin hotărâre de Consiliu Local, „în 2018, postul s-a transformat din șef birou în cel de director adjunct”.
„A fost o hotărâre de Consiliu Local prin care s-a modificat organigrama dar, din punctul meu de vedere postul putea fi ocupat provizoriu până la ocuparea lui prin concurs. În opinia mea postul este ocupat ilegal. Eu așa am găsit organigrama, care era stabilită cu mult timp înainte de a ocupa eu postul de director. Nu vreau să se înțeleagă că ar fi vorba despre vreun conflict. Este strict legat de modul de ocupare a postului, iar eu consider că trebuia organizat concurs”, a susținut Ștefan Grozea, care a precizat că „primarul Ploieștiului a solicitat documentele cu privire la această situație”.


Cristian Ganea, viceprimarul Ploieștiului: „CSM este condus de primar”!
Viceprimarul Ploieștiului, Cristian Ganea, cel care are în atribuții în coordonarea activității de la CSM Ploiești, s-a arătat mirat de faptul că ar exista o anchetă la nivelul Primăriei Ploiești cu privire la modul în care a fost ocupat unul dintre cele două posturi de director adjunct la Clubul Sportiv Municipal Ploiești.
„De când a fost numit noul director nu mai am nici cea mai mică informație de ceea ce se întâmplă la CSM Ploiești. Nu știu ce se dorește, ce anume se vrea. Știu că au fost solicitate niște acte, dar mie personal nu mi s-a spus nimic. Eu știam că postul a fost de șef Birou Juridic și s-a transformat în director adjunct, prin modificarea organigramei, care a vizat și noi atribuții. La această oră, CSM Ploiești este condus de primar”, a susținut Cristi Ganea, viceprimarul Ploieștiului.
Am încercat, încă de săptămâna trecută, să obținem un punct de vedere din partea directorului adjunct al CSM Ploiești, Melania Dragomir, însă încercările au rămas fără sorț de izbândă. Ieri și astăzi, am încercat, din nou, să obținem un punct de vedere din partea directorul adjunct Melania Dragomir, însă, din păcate fără niciun succes. Până la urmă am obținut un punct de vedere.
„S-a pus în aplicare Hotărâre Consiliului Local Ploiești”, a precizat Melania Dragomir, directorul adjunct al CSM Ploiești.
Un punct de vedere am încercat să obținem inclusiv din partea primarului Ploieștiului, Adrian Dobre, însă nu am avut noroc nici de această dată.
Rămâne de văzut însă cum anume se va rezolva această dilemă legată de ocuparea unui post fără concurs la CSM Ploiești, invocându-se strict modificarea organigramei și transformarea postului din șef birou în director adjunct, se mai preciza in investigatia celor de la Observatorul.
Tacere si jaf de voie pe bani publici…
Directorul adjunct al CSM Ploiești, Melania Dragomir, are in subordine „achizitiile”…
Ups, urmeaza dezvaluiri privind furturile din banii publici facute la CSM Ploiesti si girate de Adrian Dobre PNL care a fost garantat de Andrei Volosevici- PNL…(Sava N.).

Administratie

“Pentru niste hoți nu ies la vot”

Publicat

pe

De

Dan Bittman loveste dur in Guvernul PNL:

 

Dan Bittman loveste dur in Guvernul cu prosti al PNL si al lui Werner!!! Fff tare!!! “Pentru niste hoți nu ies la vot”

Publicată de Adrian Calin pe Miercuri, 21 octombrie 2020

 

Citeste in continuare

Administratie

Noul primar german al Timișoarei critica tăios liberalii într-o postare pe Facebook/Sunt dezamagit de PNL

Publicat

pe

De

”Sunt dezamăgit de atitudinea de astăzi a PNL care a decis, în câteva minute, după o săptămână de negocieri productive, să blocheze încheierea Parteneriatului pentru Timișoara și Timiș, asupra căruia convenisem deja aseară. Voința cetățenilor, exprimată clar prin vot, este ca Alianța USR PLUS și PNL să construiască majorități stabile pentru Timiș și Timișoara. Împreună avem peste ⅔ atât în CL cât și în CJ. Am câștigat Timișoara și am obținut peste 22% pe județ. Obiectivul meu este să respect voința alegătorilor care și-au dorit ca Alianța USRPLUS și PNL să împartă puterea pe care ne-au dat-o prin vot(…)

Dl Alin Nica (președintele CJ Timiș n.n.) trebuie să decidă ce fel de politică vrea să facă, politica de scandal între Guvern și Parlament sau o politică pentru binele timișenilor și timișorenilor.
Dl Nica, aveți termen până luni seară să luați o decizie. Sfatul meu este să cântăriți atent situația epidemiei de COVID-19 și voturile cetățenilor și să hotărâți în funcție de interesele timișorenilor și timișenilor, nu de îndemnurile la război de la București” scrie Fritz. (Irinel I.).

 

Citeste in continuare

Administratie

Minciunile si interesele obscure ale lui Orban pe timp de pandemie/”Nu spune nimeni ca Alba este pe primul loc la testare și locul 29 la mortalitate”

Publicat

pe

De

Vad peste tot pe TV ca Alba este pe primul loc la incidență. Dar nu spune nimeni ca Alba este pe primul loc la testare și locul 29 la mortalitate. Misiunea noastră este sa salvăm vieți, nu să dăm bine în statistici, precizeaza directorul executiv al DSP Alba, Alexandru Sinea. (Cristina T.).

.

Citeste in continuare

Harmony Beauty Salon Ploiesti

Salon HARMONY, str Cantacuzino din Ploiești (intersecția Moș Craciun )
Servicii oferite :
- micropigmentare sprâncene
-extensii gene
- coafor
-unghii gel
-Cosmetica / tratamente cosmetice
- sala Fitness pt femei
FACEBOOK: https://www.facebook.com/Harmony-Beauty-Salon-278929815636909/

Partener special – probleme juridice

Știri calde

Aveti un Pont18 ore ago

Editorial/Epidemia omoară oamenii sau „democrația”?/In plin „JIHAD” la PNL Prahova se utilizeaza varianta „EBa” la alegerile parlamentare: Mihai Apostolache

Voturile prahovenilor sunt tratate, din nou, cu partea „dorsala” de catre PNL Prahova! Asa se procedeaza cu nemaurile, nu se...

Aveti un Pont2 zile ago

IN GUVERNAREA PNL, IN PRAHOVA – GOLANI CHELIOSI SI INTERLOPI TRANSMIT MESAJE, PROBABIL, PUSE „IN GURA” EDILULUI (NOU ALES), DE SCHIMBARI IN CADRUL UNOR INSTITUTII DE SIGURANTA NATIONALA

Nu credeam să existe atîta golănie în Poliție! Si, inca nu cred! Cred ca exista cheliosi – interlopi, (chiar puscariasi...

Aveti un Pont3 zile ago

Unul dintre Ionești va avea, probabil, norocul să fie iarăși în Parlament căci e perioada liberalismului ăla normal, educat și meritocratic (I)

PNL Prahova a propus un deputat condamnat pentru trafic de influență, pe locul III pe lista pentru Camera Deputaților si...

Exclusiv4 zile ago

Guvernul PNL = Guvern CRIMINAL

Pentru vremelnicii care conduc astăzi Romania, luați o foaie de hârtie și notați. Cea mai mare CRIMĂ pe care o...

Exclusiv4 zile ago

PNL Prahova a propus un deputat condamnat pentru trafic de influență, pe locul III pe lista pentru Camera Deputaților si pe locul I, un MINISTRU DE JUSTITIE care incalca legea/Cel de pe locul II va avea parte de o atentie „deosebita” din partea ziarului „Incisiv de Prahova”/In curand

Chiar ne-am „saturat” sa fim luati de „prosti”… Organizația PNL Prahova condusă de senatorul Iulian Dumitrescu, ajuns acum președinte al...

Aveti un Pont4 zile ago

Coviduță nu se atinge de ștampile, saci, secții de vot/E un comunist, urăște alegerile și democrația/Cică e și foarte petrecăreț, îi plac mult cluburile, nunțile, botezurile, manelele, astea de distracție/Participă zi de zi, noapte de noapte, la pelerinaje și slujbe

Eram puțin îndoită, dar acum m-am convins: Coviduță nu se atinge de ștampile, saci, secții de vot. E un comunist,...

Aveti un Pont5 zile ago

Obligativitatea purtarii mastii de protectie in spatii publice deschise nu exista in Legea nr 55/2020/Se instituie un abuz in serviciu al autoritatii fata de cetateni prin HG, norma secundara, infralegala in aplicarea legii

Prin HG nr.856/2020 se instituie in anexa 2 la art.3 si 4 masura purtarii mastii de protectie in spatii publice...

Aveti un Pont1 săptămână ago

Incisiv de Prahova lanseaza, in curand, o platforma in care toti jurnalistii locali si/sau din presa centrala, toti „formatorii de opinie” si/sau toti detinatorii de site-uri sa isi dovedeasca „capacitatea” de formatori de opinie si sa prezinte diplomele reale obtinute care ii recomanda

Fiecare om e un „critic”. Viata e plina de „complimente surprinzatoare”, remarci dure, momente de „constienta de sine si de...

Aveti un Pont1 săptămână ago

Se instituie un abuz in serviciu al autoritatii fata de cetateni prin HG, norma secundara, infralegala in aplicarea legii!

Prin HG nr.856/2020 se instituie in anexa 2 la art.3 si 4 masura purtarii mastii de protectie in spatii publice...

Aveti un Pont1 săptămână ago

Breaking News/Alegeri parlamentare 2020/Bataie pe ciolan, in PNL/Surse: Ministrul Justiţiei, Cătălin Predoiu, pe pozitia numarul 1 la Senat in Prahova

Alegeri parlamentare 2020. Este tensiune mare în PNL. Liderii de filială fac pelerinaj la Ludovic Orban, pentru a-şi impune pe...

Aveti un Pont1 săptămână ago

Asemanarile dintre Gheorghe Ciuhandu, Constantin Boşcodeală, Gheorghe Anghel si Andrei Volosevici/Fapte penale identice dar solutie a instantei diferita doar in cazul primarului PNL reales – Andrei Volosevici?

Fostul primar al Timișoarei, Gheorghe Ciuhandu, a fost găsit vinovat de abuz în serviciu de către Curtea de Apel Timișoara...

Aveti un Pont1 săptămână ago

Oare nu ii spune nimeni acestuia din imagine ca nu exista lege pentru o astfel de masura de protectie sanitara?

Oare nu ii spune nimeni acestuia din imagine ca nu exista lege pentru o astfel de masura de protectie sanitara?...

Aveti un Pont1 săptămână ago

Chiar nimeni nu ii spune ca aceasta hotarare intra sub incidenta penala a abuzului in serviciu intrucat nu este prevazuta aceasta masura de sanatate publica/individuala nu este prevazuta de lege, astfel cum prevede Constitutia Romaniei!

Arafat decreteaza dar fara a preciza legea aplicabila ca in cazul exitentei unei incidente de 3 la mie a cazurilor...

Aveti un Pont2 săptămâni ago

Citu care a girat numirea lui Baranga in functia de presedinte al ONPCSB ar trebui anchetat penal pentru semnare unui act oficial in acest sens!

Citu care a girat numirea lui Baranga in functia de presedinte al ONPCSB ar trebui anchetat penal pentru semnare unui...

Aveti un Pont2 săptămâni ago

Domnul Petrescu, șef al ORNISS, este încă în funcție?/Prin sentința penală nr. 1605 din 29.06.2016 s-a dispus anularea următoarelor acte ale numitului Baranga Laurențiu: Diploma de Bacalaureat, Diploma de studii postuniversitare emisă de Academia de Poliție, etc

Domnule Petrescu, șef al ORNISS… pe bani publici, desigur! Haideți să vă informez de când și ce se știa despre...

Partener media exclusiv

stiri actualizate Raspandacul

Parteneri

Top Articole Incisiv

error: Articolele nu se pot copia!