Connect with us

Aveti un Pont

Educatia pe care am primit-o si conduita pe care am avut-o intotdeauna ma obliga sa nu mai fac parte din echipa PNL-Campina, o echipa care nu ma mai reprezinta si in consecinta nici din viitorul Consiliu local al municipiului Campina

Publicat

pe

„Doresc pe aceasta cale sa multumesc tuturor campinenilor care au inteles sa-si exercite dreptul la vot, indiferent de alegerea lor.

Sunt recunoscator tuturor acelora care prin votul lor mi-au acordat increderea si multumesc familiei si prietenilor care m-au sustinut pe toata perioada campaniei care tocmai s-a incheiat. Am ales sa candidez pentru un loc in Consiliul local al orasului meu natal, convins fiind ca unindu-si fortele, Partidul National Liberal si USR-PLUS, puteau face ca orasul sa capete unitate si sustinere pentru a incepe o perioada de transformari benefice si rapide in toate domeniile, dar mai ales in cel al educatiei si preocuparii pentru calitate si frumos, ca baze pentru orice realizare durabila si aducatoare de progres, iar Catalin Florescu, pentru mine reprezinta o garantie ca lucrurile se vor fi indreptat in acea directie.

Cu amaraciune insa, trebuie sa admit ca organizatia Partidului National Liberal – Campina nu a functionat ca o echipa, mai mult decat atat, directia unora dintre membrii a fost cu totul si cu totul diferita de cea asumata de alianta PNL-USR-PLUS si o simpla comparatie intre numarul voturilor acordate candidatului la functia de primar si cuantumul votului politic exprimat pe celelalte buletine, imi da dreptate.

Mai mult decat imi pot arata cifrele, am simtit acest lucru pe toata perioada campaniei cand doar o mica parte dintre liberali au ales sa munceasca zi de zi cum au stiut ei mai bine si sa fie alaturi de partenerii din alianta. Educatia pe care am primit-o si conduita pe care am avut-o intotdeauna lucrand in mediul de afaceri privat, unde intelegerile, protocoalele si contractele incheiate se respecta cu sfintenie, ma obliga sa nu mai fac parte din echipa PNL-Campina, o echipa care nu ma mai reprezinta si in consecinta nici din viitorul Consiliu local al municipiului Campina. Multumesc inca o data si urez tuturor campinenilor succes in a-si duce la indeplinire toate bunele intentii.” (Sava N.).

 

Administratie

Caracatița WHITE TOWER in orasul (Republica) lui Caragiale (VIII)/Dosarul WHITE TOWER intră în linie dreaptă! Nouă persoane duse la audieri după perchezițiile de la Primăria Ploiești

Publicat

pe

De

Cu procurorii la ușă, primarul Andrei Volosevici a încercat să deturneze atenția opiniei publice spre o altă problemă a municipiului Ploiești: criza gunoiului! Așa că de mână cu prefectul sef al PSD-ului județean Virgil Nanu, edilul a chemat presa la niscaiva declarații. Si au început lăudându-se cum au adus ei 53 de milioane de lei, ca mai apoi să se plângă de problema gunoiului. După ce a aruncat săgeți spre diverse personaje, prefectul Nanu a spus clar că…el nu are atribuții pentru a rezolva problema. Cu alte cuvinte, multă gargară, doar, doar  cineva uită de procurorii care adunaseră documente, ridicaseră calculatoare și luaseră mai mulți funcționari publici la audieri.

Dar revenind la subiectul zilei, PERCHEZIȚIILE DE LA PRIMĂRIE, procurorii au condus la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Ploiești nouă persoane pentru audieri. Subiectul dosarului este realizarea a zeci de apartamente în plus față de numărul prevăzut în autorizația de construire a blocului White Tower. Imobil care a obținut autorizația pentru…clădire de birouri administrative si nicidecum de locuințe. Scăparea este simplă: „dezvoltatorul” LUPU nu a fost nevoit să solicite PUZ si alte documente specifice, deci a făcut puțină economie și de bani, și de timp!

Printre persoanele aduse la audieri se numără VERONICA RĂDUNĂ, arhitectul șef al Ploieștiului, RITA NEAGU, adjunctul Direcției Urbanism din Primărie, COCA PĂTRAȘCU, șefa Serviciului Autorizații Construcții,  LUCIAN BĂLESCU seful Serviciului Verificare și Control Documentații Publice.

Adică șefii șefilor din DIRECȚIA DE URBANISM! În traducere cei care trebuiau să îl sancționeze pe MIHAI LUPU (pardon pe mămica septuagenară a acestuia MĂRIOARA LUPU, titulara PFA-ului cu pricina). Doar că nu poți sancționa pe nimeni, atâta timp cât zvonurile spun că toți șefii de la URBANISM dețin (prin interpuși) apartamente în WHITE TOWER!

Mai mult, surse din anchetă susțin că amenda primită de către VERONICA RĂDUNĂ, arhitecta șefă a Ploieștiului, din partea Inspectoratului Județean în Construcții Prahova, a fost plătită de către…MIHAI LUPU! Iar procurorii dețin documente în acest sens, pentru că plata amenzii a fost făcută direct din contul „dezvoltatorului”.

Primarul a făcut pe nevinovatul în conferința susținută alături de prefect și a susținut că „primarul nu are de unde să știe ce face femeia de serviciu….”, referindu-se la funcționarii de la URBANISM. Să compari directorii de la Urbanism cu femeia de serviciu, este puțin cam forțat, dar nu comentăm educația primarului, pentru că nu face obiectul acestui articol.

Cât despre RITA NEAGU, adjuncta Direcției de Urbanism, aceasta a fost extrem de apropiată de ANDREI VOLOSEVICI în primul mandat al acestuia, după ce SIMONA MUNTEANU a fost îndepărtată din funcția de arhitect sef a municipiului, la presiunile primarului. De altfel, declinul urbanistic al Ploieștiului a început după plecarea SIMONEI MUNTEANU în anul 2010. Din acel moment, nu a mai existat nici o ordine în ceea ce priveste urbanismul municipiului resedință de județ. Avem aglomerări de blocuri de locuințe în diverse zone, locurile de parcare lipsesc cu desăvârsire și totul în lipsa unui Plan Urbanistic General care ar fi reglementat toate aceste aspecte.

Deocamdată, surse judiciare susțin că în dosarul WHITE TOWER vor fi audiați, în perioada următoare, atât primarul ANDREI VOLOSEVICI, cât și nașa city manager SIMONA ALBU.

Să nu spuneți că nu v-am anunțat! Din timp! Vom reveni.!

„Spor la treaba” si/sau in  limbajul infractorilor narcomani: „A venit primavara”! Urmeaza ‘LOTUL II” si „LOTUL III”? Intrebam pentru niste prieteni, apropiati de infractorul narcoman si cap de „avorton” – cum este porecla acestuia (narcomanului dovedit), ca a lui „Portocala”- ! (Cerasela N.).

ADEVARUL PERCHEZITIILOR de la Urbanismul lui Volosevici si de pe strada Sondelor, la „numitul Paraschiv”!!!/Caracatița WHITE TOWER in orasul (Republica) lui Caragiale (VII) Familia LUPU încearcă să spele putina! Si alti…INFRACTORI!

 

 

 

 

Citeste in continuare

Actualitate

Ziarul Incisiv de Prahova vă urează LA MULŢI ANI! Să fiţi sănătoşi şi să ne citiţi şi în 2024!

Publicat

pe

De

Ziarul Incisiv de Prahova vă mulţumeşte pentru că aţi fost alături de noi şi în 2023, fie că sunteţi cititori, advertiseri, parteneri de afaceri sau personaje despre care scriem. Cu ajutorul vostru am putut să urmărim şi să vă transmitem ce se întâmplă în realitate, în urbea noastra şi în tara. Împreună, am putut să povestim despre voi, despre români, despre ilegalitati, despre grave derapaje de la lege si/sau legi, despre evoluţii, schimbări şi direcţii.

Noi am ţinut sub microscop anul 2023 cu sute de articole publicate zilnic, mii de analize, sute de ore de investigatii cu conţinut video.

Ne dorim să vă revedem în 2024, la fel de flămânzi după informaţie reala, la fel de dornici să vedeţi ce s-a mai întâmplat.

Vă mulţumim că aţi fost alături de noi şi vă dorim ca 2024 să fie un an profitabil pentru toti si sa nu mai avem parte de derapaje de la lege si abuzuri ale unor exponenti din cadrul autoritatilor statului.

(Redactia Incisiv de Prahova).

Citeste in continuare

Aveti un Pont

ÎNCĂRCAREA CARTELELOR PREPAY A DEVENIT MAI SIMPLĂ

Publicat

pe

De

reincarcare orange
REINCARCARE ORANGE

ÎNCĂRCAREA CARTELELOR PREPAY A DEVENIT MAI SIMPLĂ CA NICIODATĂ

Ne aducem aminte cu toții (cu nostalgie chiar) de momentul în care în urmă cu mulți ani, ne expirau minutele de pe cartela PrePay la ore incomode la care toate magazinele erau închise, nu mai zicem de punctele de lucru ale operatorilor de telefonie mobilă Orange, Vodafone sau Telekom. Singurele locații din care puteam face rost de o reîncărcare PrePay erau benzinăriile care reușeau mereu să ne șocheze cu prețurile mai mult decât uriașe pe care le practicau la absolut orice produs, nu doar la cartele reîncărcabile. Era oarecum o corvoadă în trecut să stai pe cartelă PrePay, erau vremurile în care abonamentele erau nu doar mai comode, dar aveau și mai multe beneficii față de cartela PrePay.

Astăzi însă, lucrurile s-au sucit la 180 de grade, abonamentele nu mai au beneficii suplimentare, întrucât beneficiile oferite de operatorii de telecomunicații au devenit aproape inutile în era internetului. Cu siguranță mulți dintre noi folosim mai des WhatsApp, Facebook Messenger atunci când dorim să discutăm cu cineva, decât să-l sunăm direct. În plus, și procesul de reîncărcare a fost foarte mult simplificat, astăzi dacă ai nevoie de o reîncărcare Orange, Vodafone sau Telekom, nu mai ești nevoit să te duci în oraș după ea, o poți cumpăra foarte simplu online, prin intermediul site-urilor de genul incarca.ro. Și partea cea mai bună la acest procedeu de achiziție este faptul că portalul este disponibil non stop.

Vremurile pe care le trăim sunt total diferite față de ce trăiam în urmă cu 20-25 de ani, internetul s-a dezvoltat fantastic și odată cu el, iată, au apărut soluții precum incarca.ro care ne fac efectiv viața mai ușoară. Cine dorește să cumpere o reîncărcare Orange spre exemplu de pe incarca.ro nu trebuie să facă altceva decât să intre pe site, să completeze câmpurile de pe prima pagină respectiv operatorul, tipul de reîncărcare adică credit sau extraopțiuni, valoarea reîncărcării, numărul de telefon pentru care se cumpără beneficiile, adresa de e-mail și cam atât. Bani pe card să fie suficienți pentru valoarea reîncărcării dorite și în maxim 2-3 minute de la finalizarea comenzii, se primesc beneficiile.

reincarcare orange

reincarcare orange

Așadar discutăm despre un proces de reîncărcare electronică devenit mai simplu ca niciodată. Nici măcar cont pe site nu trebuie să-ți faci. Pur și simplu introduci datele necesare pe prima pagină și în câteva minute îți încarci cartela PrePay direct de acasă, sau mai bine zis oriunde te-ai afla atât timp dacă ești conectat la internet pe telefonul mobil. Cei care utilizează acest serviciu de reîncărcare PrePay plătesc același preț pe care l-ar plăti și la centrele operatorilor Orange, Vodafone sau Telekom, nu se percep comisioane suplimentare sau alte taxe. Totul este super transparent și din cauza faptului că nu trebuie creat un cont de client, procedura de reîncărcareOrange, Vodafone sau Telekom durează 3 minute.

Trebuie să discutăm puțin și despre cei care se tem să facă cumpărături online, pe site-uri cu care nu au mai intrat în contact până acum, întrucât am observat cu toții faptul că încă există foarte mulți clienți PrePay care preferă să stea la coadă prin centrele operatorilor pentru o încărcare electronică. Site-ul incarca.ro beneficiază de criptare 100% a tranzacțiilor, este o funcție de securitate implementată de portal astfel încât să existe șanse 0 de pierdere a creditului sau de furt de date bancare. Portalul este super securizat așa că sunt șanse zero ca cineva să rămână ulterior fără bani pe card din pricina hackerilor. Înțelegem cu toții teama oamenilor dar dacă nu avem încredere în tehnologie, nu evoluăm, și iată, evoluția înseamnă să înlocuiești statul la coadă și timpul pierdut, cu 3 minute folosite din confortul casei.

Citeste in continuare

Aveți un PONT?

ARTEHNIS

Cel mai complet ziar de investigații dedicat cititorilor din România.
Aveți un pont despre fapte de corupție la nivel local și/sau național?
Garantăm confidențialitatea!

Scrie-ne la Whatsapp: 0735.085.503
Sau la adresa: incisiv.anticoruptie@gmail.com
Departament Investigații - Secția Anticorupție

TOP KINETO MEDICAL Ploiesti

Știri calde

Exclusiv2 ore ago

Macar o data la doi ani, apare cel putin o informatie importanta despre un nou furtisag al Directiei Generale Financiare din cadrul M.A.I.

Noi pagube provocate de Directia Generala a Hotilor, condusa de directorul general Razvan Grecu! Nu stiu cum se face ca...

Exclusiv2 ore ago

Federația Polițiștilor de Penitenciare, alături de Federația Simdicatelor din Sistemul Penitenciar, continuă seria protestelor anunțate, astfel că in data de 28.03.2024 vor fi pichetate Penitenciarele Deva, Giurgiu și Codlea, in paralel cu strangerea semnăturilor pentru refuzul de ore suplimentare

Faptul că guvernanții , in an electoral, au scăpat printre degete niște firmituri pentru polițiștii de penitenciare ( actualizarea soldei...

Exclusivo zi ago

Dosarul „Tetra” fabricat de procurorul, pe atunci, Negulescu Mircea, zis „Portocală, zis „Zdreanță” și autointitulat „distrugătorul de destine”

Unul dintre oamenii luați la țintă de gruparea din jurul fostului procuror Portocală a fost Cezar Stoichiciu, fost sef al...

Exclusivo zi ago

Se pun in pericol angajamentele internationale ale Romaniei in domeniul asistentei umanitare, din cauza lui Grecu & comp. care nu vor sa plateasca la timp si corect, drepturile legale ale „misionarilor”

In atentia veteranilor din teatrele de operatii! Mai multi veterani in teatrele de operatii mi-au transmis, pe diverse cai, insistent,...

Anchete2 zile ago

 INTOARCEREA “RABINULUI”

                                         ...

Exclusiv2 zile ago

WHITE TOWER (XXV)/Virgiliu Nanu, implicat direct în intabularea Fermei Dacilor și escrocheria White Tower

Virgiliu Nanu, implicat direct în intabularea Fermei Dacilor și escrocheria White Tower, titra un ziar central de investigatii, confirmand, in...

Exclusiv2 zile ago

Ameninţări drastice din partea poliţiştilor şi agenţilor din penitenciare/Sindicaliştii ameninţă că măsurile pe care le vor lua, vor fi şi mai drastice in data de 9 Mai 2024

Angajații din structurile de forță ale statului roman au fost luați în bătaie de joc de Guvern In Monitorul Oficial...

Exclusiv2 zile ago

Fiecare lider sindical s-a impăunat cu ” marea ” realizare, cand in fond nu este altceva decât o ingenunchere a mișcării sindicale/Oamenii ar trebui să se trezească din amorteala asta colectivă

După lungi teorii ale conspirației, astăzi, cu puțin timp in urmă,in Monitorul Oficial al României a fost publicata celebra și...

Exclusiv3 zile ago

WHITE TOWER (XXIV)/Realitățile scandalului WHITE TOWER: copii care și-au băgat mamele octagenare în pușcărie!

Copii care și-au băgat mamele octagenare în pușcărie! Aceasta este una dintre realitățile scandalului WHITE TOWER! Mihai LUPU și Radu...

Exclusiv3 zile ago

Sindicatul Politistilor din Romania „Diamantul” Oficial a intocmit un ÎNDRUMAR ELECTORAL PENTRU POLIȚIȘTI ȘI MILITARI

Statutul polițistului prin Legea 360/2002 și statutul cadrelor militare prevăzut în Legea 80/1995 fixează interdicții clare privind implicarea acestora în...

Exclusiv4 zile ago

Este dezonorant pentru un șef de poliție să se păteze în jocurile murdare ale politicienilor

Condiționalitatea factorului de comandă în structurile M.A.I. de fidelitatea față de o gașcă politică ori alta, nu a constituit vreodată...

Exclusiv4 zile ago

„Polițiștii și militarii nu suntem sclavii nimănui, iar niște drepturi acordate parțial nu sunt decât o altă ofensă adusă la sacrificiile pe care le facem și serviciul adus de către noi la menținerea ordinii publice și a siguranței naționale”

Așa cum v-am anunțat, la data de 25.03.2024, chiar de Ziua Poliției Române Sindicatul Democratic al Polițiștilor SIDEPOL trebuia să fie prezent...

Exclusiv6 zile ago

WHITE TOWER (XXIII)/Dupa rambusari ilegale de T.V.A asistam la mentinerea masurilor penale

 Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie (ÎCCJ)  a respins, ca nefondate, contestaţiile formulate de Parchetul de pe lângă Curtea de...

Exclusiv6 zile ago

Amânarea acțiunii de protest anunțate în 25 martie 2024, de Ziua Poliției Române – pentru data de 9 mai 2024, de Ziua Europei

Orice acord, negociere, relație bilaterală trebuie să aibă la bază încrederea între parteneri, aceasta bazându-se pe consecvență în respectarea angajamentelor...

Exclusiv7 zile ago

Au inceput protestele/Administrația Națională a Penitenciarelor se face că nu știe și se dă luată prin surprindere in fața Ministerului Justiției

Așa cum am anunțat prin comunicatul de presă, despre care Administrația Națională a Penitenciarelor se face că nu-l știe și...

Partener media exclusiv

stiri actualizate Raspandacul

Parteneri

Top Articole Incisiv

error: Articolele nu se pot copia!