Connect with us

Actualitate

Daniel Băluţă, primarul Sectorului 4: Suntem pregătiţi şi asigurăm toată siguranţa în secţiile de votare / Să alegeți cu gândul la viitorul copiilor voștri

Incisiv

Publicat

pe

Daniel Băluţă, primarul Sectorului 4 al Capitalei, a declarat, în cadrul unui interviu, despre modul în care a văzut această campanie electorală, despre proiectele pe care le-a finalizat în perioada 2016-2020, dar și despre proiectele cu care vine în noul mandat.

Actualul primar al Sectorului 4, Daniel Băluţă, este unul dintre candidaţii la un nou mandat și spune că își dorește să continue proiectele de modernizare şi dezvoltare ale Sectorului 4, potrivit News.ro.

Daniel Băluţă: Fiecare campanie are specificul ei. Anul acesta, din cauza pandemiei SARS-CoV-2 am fost constrânşi să ne supunem rigorilor impuse de nevoia de a ne apăra sănătatea. Întâlnirile faţă în faţă au fost limitate, la fel şi adunările în pieţe, parcuri şi aşa mai departe. Am găsit noi căi de a ajunge la oameni.

Am remarcat că foarte puţini candidaţi au venit cu un program concret, închegat, pentru oameni. Cei mai mulţi au aruncat în luptă calomnia, critica, şantajul. Au jignit, au miniţit, au manipulat.

Daniel Băluţă, despre  campania pe care a avut-0

„A fost plină, antrenantă, provocatoare şi frumoasă. Am avut ocazia să cunosc, dar şi să reîntâlnesc, atât direct cât şi virtual, extrem de mulţi oameni din sectorul nostru care mă susţin, care îşi doresc să vadă noile proiecte împlinite. Am avut prilejul să descopăr noi nevoi ale cetăţenilor de aici, pentru care deja am soluţii şi sunt nerăbdător să le pun în practică, împreună cu echipa mea. Avem proiecte cu care am intrat în linie dreaptă pentru finalizare, iar cu altele suntem în faza de început. Această interacţiune intensă cu oamenii care locuiesc în sectorul 4 mi-ar plăcea să o continui şi după data de 27 septembrie. Foarte mulţi dintre ei au venit cu idei, cu propuneri interesante, pertinente pentru modernizarea sectorului nostru şi mă bucură foarte mult să văd cum comunitatea noastră se implică în viaţa sectorului. O administrare bună o faci printr-un bun dialog cu opinia pubilcă, cu cetăţenii, printr-o colaborare deschisă, constructivă, bazată pe respect reciproc. Sincer, sunt deosebit de onorat de încrederea bucureştenilor din Sectorul 4.

Săptămânile acestea au putut să-şi reamintească de unde am pornit acum 4 ani. Au văzut ce am reuşit să facem, împreună, pentru sectorul nostru. Ce urmează să facem. Îmi place să las faptele să vorbească.

Eu cred că în alegerile pentru primari contează foarte mult omul. Ce poate face el pentru comunitate, cât de mult îşi doreşte, real, să facă pentru cei care i-au acordat încrederea lor. Cât de mult iubeşte oamenii şi cât de interesat este să aducă prosperitatea şi confortul în viaţa lor.

Este mult mai simplu când oamenilor le arăţi fapte. Le spui făcând, că îţi pasă de ei. Că vrei să aibă locuri de muncă bine plătite, o viaţă uşoară, sănătoasă, că vrei să îşi ducă copiii la şcoli moderne, sigure, că îţi doreşti să aibă mai mult timp pentru familiile lor, să respire un aer curat, să aibă unde să îşi petreacă timpul liber.

Daniel Băluţă a vorbit și despre câteva dintre proiectele pe care le-a finalizat în calitate de primar al Sectorului 4.

„Sunt foarte multe. Cum spuneam, încrederea oamenilor din Sectorul 4 şi voinţa de a face m-au motivat să merg înainte. În aceşti 4 ani am început modernizarea masivă a Sectorului 4 şi am investit major în sănătate, în infrastructură, în educaţie. Am început să construim pentru protejarea mediului înconjurător şi îmbunătăţirea calităţii aerului din sudul Bucureştiului şi, până acum, am plantat peste 30.000 de copaci şi am amenajat mii de spaţii verzi. Am am reuşit să anvelopăm peste 600 de blocuri şi am reabilitat şi am pus în siguranţă şcolile şi grădiniţele din întreg sectorul. Am construit peste 200 de locuri de joacă, unde copiii noştri pot să îşi petreacă timpul şi pot face mişcare în aer liber în condiţii de igienă şi siguranţă. Am amenajat cea mai mare parcare publică din Bucureşti. Peste 750 de locuri sunt deja folosite de bucureşteni în ”Parcarea cu Tei” de lângă Palatul Naţional al Copiilor. Am început programul de digitalizare a administraţiei locale şi mă pot mândri că Sectorul 4 este cel mai SMART sector din Bucureşti”, spune el.

„Ştiu că împreună, doar împreună, vom face din Sectorul 4 noua capitală Bucureştiului”

Daniel Băluţă, despre proiectele pe care le are pentru viitor

Programul pe următorii 4 ani este şi mai complex. Spre deosebire de 2016, când am pornit de la zero pe aproape toate palnurile, acum, consolidăm şi creştem economic, educaţional, sanitar şi social viaţa oamneilor din Sectorul 4. Despre unele dintre proiecte am vorbit deja, pe unele dintre ele le-am demarat. Vom construi o staţie de metrou în cartierul Berceni, care va transforma zona de sud a Bucureştiului într-un veritabil hub de business. Am primit banii – 50 milioane euro de la Ministerul Fondurilor Europene şi pot spune că am intrat în linie dreaptă cu acest proiect.

Începem, împreună cu Federaţia Române de Hochei pe Gheaţă, construcţia unui patinoar olimpic în curtea Liceului Traian Vuia, pe un teren de 2,5 hectare. Patinoarul va fi acoperit şi va avea peste 1.500 de locuri în tribune. Va găzdui atât campionate naţionale şi internaţionale de hochei şi patinaj artistic, cât şi diferite spectacole pentru public.

Aducem o nouă premieră şi vom construi primul teatru din Sectorul 4! Va fi amplasat în parcul Tudor Arghezi pe care îl amenajăm pe Bulevardul Metalurgiei

Consider că accesul la cultură nu este un moft, ci un drept, aşa că am finalizat procedura de proiectare a acestui obiectiv de investiţii extrem de important şi urmează să lansăm licitaţia publică privind construirea teatrului.

Vom finaliza programul de extindere şi modernizare a infrastructurii rutiere , dar şi reabilitarea termică a tuturor blocurilor din sector.

Sunt doar câteva proiecte pe care le avem în vedere şi povestesc acum despre ele pentru că mie îmi place să vorbesc aplicat, despre ce am făcut. Iar aceste proiecte sunt în diferite faze de execuţie.

Reporter: Cum vede familia dumneavoastră perspectiva unui nou mandat?

Daniel Băluţă: Întotdeauna m-am bazat pe familia mea. Este oaza mea de linişte, de speranţă, de fericire. Întotdeauna am ţinut cont de părerea celor mai importante persoane din viaţa mea şi mereu m-am condus, în tot ce am făcut, după hotărârea de a le face mândre de mine.

Familia mea mă susţine mereu. Toate deciziile le luăm împreună. Cu toţii ne dorim o viaţă mai bună la noi acasă, în Sectorul 4 şi pentru asta muncim cot la cot. Ca părinţi, ne dorim tot ce este mai bun pentru copilul nostru, şi fiecare zi înseamnă încă un pas în construirea viitorului pentru toţi copiii, nu numai pentru îngerul nostru iubit. Este normal ca fiecare părinte să îşi dorească o viaţă cât mai bună pentru copilul lui, să îl aibă în preajmă mereu. Mă străduiesc să le îndeplinesc aceste dorinţe sau măcar o parte dintre ele, tuturor părinţilor din sectorul 4.

Reporter: Cum se împacă pregătirea medicală cu administraţia publică?

Daniel Băluţă: Experienţa m-a învăţat că cele două sunt complementare, îmbinându-se foarte bine una cu cealaltă. Ambele înseamnă dragoste de oameni, empatie, hotărâre, chemarea de a ajuta, de a face ceva bine, de a fi parte din viaţa oamenilor, chiar să fii îndăgostit de casa ta, iar Sectorul 4 este casa mea şi a familiei mele.

Pregătirea medicală m-a ajutat foarte mult, de exemplu, când am gândit proiectele pe sănătate, m-a ajutat enorm de mult, deşi niciodată nu mi-aş fi dorit să trecem prin experienţa pandemică a acestui an, în această perioadă de luptă cu SARS-CoV-2 şi ravagiile lăsate în urma lui. Am ştiut exact unde, când şi cum să acţionez. În continuare, însă, fac apel la conştiinţa, responsabilitatea şi conformarea tuturor cetăţenilor din Sectorul 4: suntem foarte departe de câştigarea războiului cu noul coronavirus. Noi, administraţia, luăm toate măsurile, dar singuri, numai noi, nu vom face faţă. Avem nevoie de tot concursul cetăţenilor din Sectorul 4. Acest război este unul de echipă. Doar împreună vom reuşi să avem grijă de sănătatea noastră şi a celor dragi.

Reporter: Ce mesaj vreţi să le transmiteţi alegătorilor din Sectorul 4, acum, la final de campanie?

Daniel Băluţă: După 4 ani petrecuţi împreună, în care ei, oamenii din Sectorul 4, au fost în permanenţă pe locul 1 pe lista mea de priorităţi, vreau să îi asigur că şi în continuare voi lupta tot pentru ei. Hai, că se poate!

Îi rog pe toţi oamenii din Sectorul 4 să nu se lase influenţaţi de zvonuri. Să gândească, să treacă orice informaţie prin prisma judecăţii lor, să analizeze faptele, lucrurile palpabile, pe care le pot vedea, trăi şi simţi ei. Exact ca Toma. Să pună în balanţă, corect, fără patimă, viaţa lor de acum 4 ani şi viaţa lor de azi.

Îi rog să iasă duminică la vot. Fără teamă. Să iasă masiv la vot. Şi să aleagă pentru o viaţă bună, tihnită. Să aleagă continuitatea, cu gândul la copiii lor, la viitorul copiilor lor.

Participarea la vot nu îi va supune niciunui pericol. Îi asigur cu toată fermitatea de acest lucru. Suntem pregătiţi şi le asigurăm toată siguranţa în secţiile de votare. Avem măşti, avem dezinfectanţi, vom asigura păstrarea distanţei sociale.

Am luat absolut toate măsurile pentru ca votul să se desfăşoare în cele mai sigure condiţii.

Hai, că se poate! Duminică, votăm pentru copiii noştri!

Citeste in continuare
Comenteaza si tu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Actualitate

Cei mai multi consumatori la nivelul UE care furnizeaza date cu caracter personal, sunt romani!

Incisiv

Publicat

pe

De

1 din 4 cetățeni ai UE cu vârste cuprinse între 16 și 74 de ani au susținut că au evitat să furnizeze informații personale serviciilor de rețea sociale sau profesionale în 2019 din motive de securitate.

În toate statele membre ale UE, cea mai mare parte a persoanelor care au evitat să furnizeze informații personale serviciilor de rețea sociale sau profesionale s-a înregistrat în Franța (40%), urmată îndeaproape de Olanda (39%), Finlanda (37%) și Slovacia și Suedia (fiecare 36%).

În schimb, o parte mai mică a populației s-a abținut de la furnizarea unor astfel de informații în Lituania (6%), Bulgaria și Ungaria (ambele 8%), Croația și România (ambele 9%).

Reţineţi 
Dacă alegeţi să faceţi cumpărături online sau să participaţi la licitaţii online, asiguraţi-vă că sunteţi la curent cu politica de rambursare şi de gestionare a proceselor de litigii şi fiţi atent să nu vi se taxeze un preţ excesiv. De asemenea, este recomandat să utilizaţi un serviciu de custodie. Acest serviciu va reţine plata dumneavoastră şi o va trimite vânzătorului odată ce aţi confirmat primirea articolului achiziţionat. De regulă, se percepe o mică taxă pentru acest serviciu.

Atenţie 
Nu cumpăraţi niciodată de la ofertanţi evaluaţi slab pe site-urile de licitaţii şi asiguraţi-vă că faceţi cumpărături numai de pe site-uri legitime de cumpărături.

Gândiţi-vă 
Nu răspundeţi e-mailurilor spam, chiar şi cu scopul de vă dezabona şi nu faceţi click pe link-uri şi nici nu apelaţi numere de telefon listate într-un e-mail spam. Asiguraţi-vă că deţineţi software de protecţie şi consultaţi un specialist în calculatoare.

Cercetaţi
Dacă într-un e-mail sau o fereastră pop-up vi se oferă un produs sau un serviciu ce vă interesează întra-adevăr şi oferta pare rezonabilă, asiguraţi-vă că înţelegeţi toate termenele şi condiţiile precum şi costurile implicate înainte de efectua o achiziţie sau de a furniza date dumneavoastră.

Întrebaţi-vă
Deschizând acest e-mail suspect voi prejudicia securitatea calculatorului meu?

“Tinand cont de perioada in care ne aflam majoritatea dintre noi suntem tentati sa achizitionam produse online iar odata cu acestea furnizam informatii personale fara sa ne gandim la consecinte. Ni se cer foarte multe date pentru livrarea produselor sau pentru emiterea documentelor fiscale, date care sunt transmise si firmelor de curierat, nu numai agentului economic de la care achizitonam. Oare ce se intampla cu aceste date? Sunt toti acesti agenti economici operatori de date cu caracter personal? “, a declarat Sorin Mierlea – Presedinte InfoCons.

Citeste in continuare

Actualitate

Barbu Mateescu: ”Temele lui Trump și cum americanii au ajuns să li se opună” (OPINIE)

Incisiv

Publicat

pe

De

În cazul în care președintele în funcție al Statelor Unite va câștiga al doilea mandat, se va confrunta cu un set aparte de provocări: atractivitatea componentelor concrete ale discursului său este în scădere.

Una din temele care îi sunt dragi este oprirea migrației ilegale spre Statele Unite. O alta, cu încărcătură mai mare pentru partidul său decât pentru el însuși, este desființarea Obamacare – o lege care obligă furnizorii privați de asigurări medicale să respecte câteva norme defavorabile pentru ei, dar de folos pentru beneficiari, interzicându-le respectivilor furnizori, de exemplu, să refuze semnarea de contracte pentru persoanele cu boli pre-existente. Prin comparație cu modelele din alte țări dezvoltate, Obamacare este doar o mică nuanță într-un sistem care în continuare se bazează în mod fundamental pe inițiativa privată pentru asigurarea sănătății, dar republicanii – extrem de sensibili la orice implică intervenția statului – au tratat Obamacare drept un pas spre socialism.

Pe ambele subiecte, opinia publică din Statele Unite este mai defavorabilă ca oricând punctelor de vedere susținute de Trump și de Partidul Republican. Gallup monitorizează percepția americanilor cu privire la migrație începând din 1965. Ponderea americanilor care consideră că nivelul migrației spre SUA trebuie să crească este la cea mai mare cotă din istorie: 34%. (Cu câteva luni înainte ca Trump să devină președinte, ponderea era 21%). Fenomenul invers s-a petrecut cu ponderea celor care cred că migrația trebuie să scadă: 28% din americani cred acest lucru, iarăși o cotă fără precedent. Din nefericire Gallup nu a monitorizat subiectul migrației ilegale în 2020, ultima dată când a studiat această temă fiind primăvara anului 2019. Față de anul 2016, când Trump nu își începuse încă mandatul, ponderea celor care cred că subiectul migrației ilegale spre SUA este important sau foarte important a scăzut de la 60% la 54%, rămânând un subiect de îngrijorare pentru o majoritate a americanilor dar necrescând ca relevanță, ci dimpotrivă. În acest timp, merită spus, SUA nu a construit miticul zid cu Mexic iar măsurile luate pentru stoparea migrației ilegale au fost simbolice. Problema, practic, nu a fost rezolvată – dar relevanța ei pentru americanul de rând s-a redus la cea mai mică pondere din 2001 încoace.

Conform KFF Health Tracking Poll, introducerea Obamacare a divizat inițial societatea americană. Din februarie 2013 până la finele lui 2016, cu foarte mici excepții de moment, americanii care se opuneau Obamacare erau în majoritate. În iunie 2017, când discuțiile despre desființarea Obamacare au ajuns la apogeu, lucrurile s-au schimbat și așa au rămas până în ziua de azi. America intră în alegerile prezidențiale cu cea mai mare pondere din istorie a celor care au o părere favorabilă despre Obamacare (55%). În ceea ce privește pe cei care au o părere proastă despre Obamacare, ponderea lor (39%) este aproape un record negativ absolut, în ultimul deceniu fiind mai mică la momentul primelor discuții despre lege, adică în iunie 2010: 35%.

O victorie a lui Trump s-ar înregistra, în mod cert, doar în cazul în care el ar obține votul electorilor însă nu și votul popular. Ar fi a treia oară în 20 de ani că acest lucru se întâmplă în SUA. Desființarea colegiului electoral și adoptarea sistemului uzual din Europa – adică președinte să devină pur și simplu cine primește mai multe voturi la nivel național – este dorită conform Gallup de 61% din americani. Împărțirea lor pe preferințe politice este previzibilă având în vedere cine a fost favorizat respectiv defavorizat de situație în trecut – marea majoritate a democraților (89%) doresc acest lucru iar marea majoritate a republicanilor (77%) nu. Relevantă mi se pare însă poziționarea independenților, 68% dintre ei dorind sistemul electoral mai simplu, în care votul popular indică președintele. Iar cei care se autoidentifică drept independenți reprezintă 42% din populația SUA, democrații și republicanii reprezentând, fiecare, sub 30%.

În serialul „The Wire”, câștigătorul unui scrutin pentru primăria orașului Baltimore observă a doua zi după victorie: „Sunt un primar alb într-un oraș care nu e [alb].” În mod similar, pe câteva subiecte relevante, Trump s-ar putea pomeni câștigător într-o țară în care punctele sale de vedere nu sunt apreciate. N-am niciun dubiu că această disonanță nu va fi procesată – câștigătorii, oriunde pe glob, suferă de o orbire temporară. De plătit va plăti partidul republican în 2022, la următoarele alegeri ce vor determina componența unei bune părți a congresului american.

Informațiile de mai sus sunt importante și în alt sens. O explicație ieftină pentru un eșec al lui Trump ar fi coronavirusul. În planul colegiului electoral este posibil ca pandemia să fi „mișcat” situația din destule state încât Trump să piardă. Existența COVID-19 nu trebuie însă să ascundă faptul că, pe subiecte ce n-au nicio legătură cu virusul, Trump mergea într-o direcție iar populația Statelor Unite în alta.

Citeste in continuare

Actualitate

Pe platforma «Sportul se joacă» sunt prezentate cele 12 discipline incluse în programul olimpic

Incisiv

Publicat

pe

De

Ca urmare a parteneriatului între Ministerul Educației și Cercetării, Ministerul Tineretului și Sportului, Comitetul Olimpic și Sportiv, Institutul Aspen România și cu sprijinul BCR, s-a lansat platforma online „Sportul se Joacă”. Aceasta reprezintă o platformă educațională deschisă, de alfabetizare în sport, joacă și mișcare, o platformă care promovează exerciții distractive, fără a fi necesare resurse materiale speciale, cu scopul de a inspira adulții din țara noastră să se joace „de-a sportul” cu copiii.

Programul își propune să promoveze sportul de masă, încurajându-i pe copii să facă mișcare. Astfel, copiii se pot juca de-a sportul în cadrul a 12 discipline incluse în programul olimpic: atletism, baschet, biatlon, canotaj, gimnastică, handbal, judo, lupte, scrimă, tenis, tenis de masă și tir sportiv.

Platforma „Sportul se Joacă” este activă din data de 22 octombrie 2020, iar pe site-ul www.sportulsejoaca.ro vor putea fi accesate 120 de clipuri cu diferite exerciții din cele 12 discipline sportive olimpice.

 

„Sportul deține un rol esențial în dezvoltarea armonioasă a copiilor noștri. Prin intermediul platformei «Sportul se joacă», în care sunt prezentate cele 12 discipline incluse în programul olimpic, elevii vor avea posibilitatea de a descoperi ce sport li se potrivește”, a declarat Monica Cristina Anisie, ministrul educației și cercetării.

O parte din marii campioni ai României s-au alăturat acestui proiect și au devenit Ambasadori ai programului „Sportul se Joacă”: Mihai Covaliu, Marian Drăgulescu, Alina Dumitru, Ana-Maria Brânză, Paula Ivan, Éva Tófalvi, Mihaela Ștef, Laura Coman, Gianina Beleagă, Ionela Cozmiuc, Elisabeta Lipă, George Cosac și Răzvan Pîrcălabu. 

«Sportul se joacă» este un program care va ajuta, în primul rând, prin ceea ce conține: un număr de peste 120 de exerciții, exerciții prin care copiii vor descoperi, practic, lumea minunată a sportului, vor descoperi disciplinele olimpice și vor avea oportunitatea să aleagă ce îi atrage cel mai mult, ce li se potrivește și ce vor să practice mai departe”, a declarat Mihai Covaliu, președintele COSR.

Platforma poate fi accesată pe www.sportulsejoaca.ro, pe canalul de YouTube „Sportul se joacă” și pagina de Facebook „Sportul se joacă”.

Luni, 26 octombrie, Monica Cristina Anisie, ministrul educației și cercetării, va participa la o videoconferință cu inspectorii școlari pentru Educație fizică și sport, alături de Ionuț Stroe, ministrul tineretului și sportului și Mihai Covaliu, președintele COSR.

Citeste in continuare

Harmony Beauty Salon Ploiesti

Salon HARMONY, str Cantacuzino din Ploiești (intersecția Moș Craciun )
Servicii oferite :
- micropigmentare sprâncene
-extensii gene
- coafor
-unghii gel
-Cosmetica / tratamente cosmetice
- sala Fitness pt femei
FACEBOOK: https://www.facebook.com/Harmony-Beauty-Salon-278929815636909/

Partener special – probleme juridice

Știri calde

Aveti un Pont9 ore ago

Vă invit să lecturați această sinteză, iar dacă vă pasă de viitorul vostru vă propun să votați acel partid/candidat care va pune pe tapet această problemă GRAVISSIMĂ.

„STAREA NAȚIEI ÎN 2020”, DESCRISĂ PE SCURT ÎN 6 PUNCTE, AR PUTEA FI CEL MAI TARE SUBIECT DE CAMPANIE ELECTORALĂ....

Aveti un Pont3 zile ago

Editorial/Epidemia omoară oamenii sau „democrația”?/In plin „JIHAD” la PNL Prahova se utilizeaza varianta „EBa” la alegerile parlamentare: Mihai Apostolache

Voturile prahovenilor sunt tratate, din nou, cu partea „dorsala” de catre PNL Prahova! Asa se procedeaza cu nemaurile, nu se...

Aveti un Pont4 zile ago

IN GUVERNAREA PNL, IN PRAHOVA – GOLANI CHELIOSI SI INTERLOPI TRANSMIT MESAJE, PROBABIL, PUSE „IN GURA” EDILULUI (NOU ALES), DE SCHIMBARI IN CADRUL UNOR INSTITUTII DE SIGURANTA NATIONALA

Nu credeam să existe atîta golănie în Poliție! Si, inca nu cred! Cred ca exista cheliosi – interlopi, (chiar puscariasi...

Aveti un Pont5 zile ago

Unul dintre Ionești va avea, probabil, norocul să fie iarăși în Parlament căci e perioada liberalismului ăla normal, educat și meritocratic (I)

PNL Prahova a propus un deputat condamnat pentru trafic de influență, pe locul III pe lista pentru Camera Deputaților si...

Exclusiv7 zile ago

Guvernul PNL = Guvern CRIMINAL

Pentru vremelnicii care conduc astăzi Romania, luați o foaie de hârtie și notați. Cea mai mare CRIMĂ pe care o...

Exclusiv7 zile ago

PNL Prahova a propus un deputat condamnat pentru trafic de influență, pe locul III pe lista pentru Camera Deputaților si pe locul I, un MINISTRU DE JUSTITIE care incalca legea/Cel de pe locul II va avea parte de o atentie „deosebita” din partea ziarului „Incisiv de Prahova”/In curand

Chiar ne-am „saturat” sa fim luati de „prosti”… Organizația PNL Prahova condusă de senatorul Iulian Dumitrescu, ajuns acum președinte al...

Aveti un Pont7 zile ago

Coviduță nu se atinge de ștampile, saci, secții de vot/E un comunist, urăște alegerile și democrația/Cică e și foarte petrecăreț, îi plac mult cluburile, nunțile, botezurile, manelele, astea de distracție/Participă zi de zi, noapte de noapte, la pelerinaje și slujbe

Eram puțin îndoită, dar acum m-am convins: Coviduță nu se atinge de ștampile, saci, secții de vot. E un comunist,...

Aveti un Pont1 săptămână ago

Obligativitatea purtarii mastii de protectie in spatii publice deschise nu exista in Legea nr 55/2020/Se instituie un abuz in serviciu al autoritatii fata de cetateni prin HG, norma secundara, infralegala in aplicarea legii

Prin HG nr.856/2020 se instituie in anexa 2 la art.3 si 4 masura purtarii mastii de protectie in spatii publice...

Aveti un Pont1 săptămână ago

Incisiv de Prahova lanseaza, in curand, o platforma in care toti jurnalistii locali si/sau din presa centrala, toti „formatorii de opinie” si/sau toti detinatorii de site-uri sa isi dovedeasca „capacitatea” de formatori de opinie si sa prezinte diplomele reale obtinute care ii recomanda

Fiecare om e un „critic”. Viata e plina de „complimente surprinzatoare”, remarci dure, momente de „constienta de sine si de...

Aveti un Pont1 săptămână ago

Se instituie un abuz in serviciu al autoritatii fata de cetateni prin HG, norma secundara, infralegala in aplicarea legii!

Prin HG nr.856/2020 se instituie in anexa 2 la art.3 si 4 masura purtarii mastii de protectie in spatii publice...

Aveti un Pont1 săptămână ago

Breaking News/Alegeri parlamentare 2020/Bataie pe ciolan, in PNL/Surse: Ministrul Justiţiei, Cătălin Predoiu, pe pozitia numarul 1 la Senat in Prahova

Alegeri parlamentare 2020. Este tensiune mare în PNL. Liderii de filială fac pelerinaj la Ludovic Orban, pentru a-şi impune pe...

Aveti un Pont2 săptămâni ago

Asemanarile dintre Gheorghe Ciuhandu, Constantin Boşcodeală, Gheorghe Anghel si Andrei Volosevici/Fapte penale identice dar solutie a instantei diferita doar in cazul primarului PNL reales – Andrei Volosevici?

Fostul primar al Timișoarei, Gheorghe Ciuhandu, a fost găsit vinovat de abuz în serviciu de către Curtea de Apel Timișoara...

Aveti un Pont2 săptămâni ago

Oare nu ii spune nimeni acestuia din imagine ca nu exista lege pentru o astfel de masura de protectie sanitara?

Oare nu ii spune nimeni acestuia din imagine ca nu exista lege pentru o astfel de masura de protectie sanitara?...

Aveti un Pont2 săptămâni ago

Chiar nimeni nu ii spune ca aceasta hotarare intra sub incidenta penala a abuzului in serviciu intrucat nu este prevazuta aceasta masura de sanatate publica/individuala nu este prevazuta de lege, astfel cum prevede Constitutia Romaniei!

Arafat decreteaza dar fara a preciza legea aplicabila ca in cazul exitentei unei incidente de 3 la mie a cazurilor...

Aveti un Pont2 săptămâni ago

Citu care a girat numirea lui Baranga in functia de presedinte al ONPCSB ar trebui anchetat penal pentru semnare unui act oficial in acest sens!

Citu care a girat numirea lui Baranga in functia de presedinte al ONPCSB ar trebui anchetat penal pentru semnare unui...

Partener media exclusiv

stiri actualizate Raspandacul

Parteneri

Top Articole Incisiv

error: Articolele nu se pot copia!