Connect with us

Actualitate

Legea privind educația sanitară în școli, discutată azi la Curtea Constituțională. Ce reclamă Iohannis

Incisiv

Publicat

pe

CCR discută, miercuri, sesizarea președintelui Klaus Iohannis asupra actului normativ care modifică legea privind protecția și promovarea drepturilor copilului.

În 24 iunie, Iohannis a trimis la CCR o sesizare de neconstituționalitate asupra actului normativ care modifică și completează Legea 272/2004 privind protecția și promovarea drepturilor copilului.

Legea prevede că în școli se vor derula, cu acordul părinților sau reprezentanților legali ai copiilor, programe de educație pentru viață, inclusiv de educație sanitară și sexuală.

„Prin modul în care a fost adoptată, precum şi prin conţinutul normativ, legea dedusă controlului de constituţionalitate contravine dispoziţiilor art. 1 alin. (3) şi alin. (5) din Legea fundamentală, precum şi prevederilor art. 61 coroborat cu art. 75 alin. (1), alin. (4) şi alin. (5) prin raportare la art. 73 alin. (3) din Constituţie”, spune șeful statului în sesizare, arătând că actul normativ i-a fost trimis de către Parlament în vederea promulgării pe 5 iunie.

Preşedintele arată că, în forma iniţiatorului, iniţiativa legislativă conţinea zece articole şi aducea Legii nr. 272/2004 un număr de 40 modificări şi completări, iar Camera Deputaţilor a amendat “substanţial” actul normativ, intervenind legislativ asupra a 63 de texte.

Iohannis transmite că modificările efectuate de deputaţi au un obiect de reglementare complet diferit faţă de cel avut în vedere de iniţiator şi, implicit, de Senat, încălcându-se prevederile Constituţiei referitoare la competenţa Camerei decizionale în procedura legislativă.

„Legea dedusă controlului de constituţionalitate a fost adoptată cu încălcarea dispoziţiilor constituţionale referitoare la întoarcerea legii, întrucât Camera Deputaţilor a eludat competenţa decizională a Senatului, sustrăgându-i acesteia această calitate”, se precizează în sesizarea la CCR.

De la „educație sanitară” la „educație sexuală”

Iohannis subliniază că nerespectarea acestui aspect de procedură atrage neconstituționalitatea în ansamblu a legii.

Președintele arată în sesizarea la CCR că legea face referire la programe de „educație sanitară”, înlocuind termenul de „educație sexuală”, subliniind că această terminologie nou introdusă impunea modificarea corespunzătoare a tuturor celorlalte prevederi din Legea nr. 272/2004.

„Nu reiese cu claritate dacă programa şcolară este modificată, în sensul introducerii acestei discipline pe tot parcursul anului şcolar sau, dimpotrivă, este eliminată acea garanţie, instituită iniţial, prin care legiuitorul a urmărit ca programele de educaţie pentru viaţă să fie efectiv puse în practică cel puţin o dată pe semestru, în beneficiul elevilor. Prin eliminarea acestei sintagme nu reiese cu certitudine dacă programele vor avea loc pe întregul parcurs al anului şcolar, o dată pe semestru, o dată pe an sau deloc. Apreciem că această intervenţie legislativă, în realitate, are un efect contrar scopului avut în vedere de legiuitor – cel al asigurării interesului superior al copilului prin participarea acestuia la programe educaţionale”, se menţionează în sesizarea la CCR.

Iohannis cere ca legea să fie declarată neconstituțională

De asemenea, Iohannis spune că o prevedere a legii a făcut obiectul unor modificări recente, operate prin Legea nr. 45/2020, intrată în vigoare pe 9 aprilie.

Iohannis conchide că legea eludează valorile statului de drept și conține dispoziții ce afectează calitatea și predictibilitatea sa și cere CCR să admită sesizarea de neconstituționalitate și să constate că actul normativ este neconstituțional, în ansamblu.

Citeste in continuare
Comenteaza si tu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Actualitate

Editia print a ziarului Incisiv de Prahova blocata la distribuire in judetul Prahova/Cine este baronul de Calarasi Iulian Dumitrescu?/INFRACTIUNI PE BANDA RULANTA

Publicat

pe

De

In conformitate cu TOATE prevederile legale in materie, redactia Incisiv de Prahova a editat si tiparit un numar de 150.000 de exemplare care sunt si/sau au fost distribuite in judetul Prahova.

In mai multe localitati (Floresti, Brebu, Aricestii Rahtivani, Brazi, Filipestii de Padure, Slanic, etc), consilierii locali ai PNL blocheaza distribuirea legala a ziarului, mergand in urma celor care le distribuie si „stragand” ziarele pentru ca informatiile sa nu ajunga la alegatori.
Posta Română a distribuit niște materiale de campanie!
Dna Musat Mariana, actual consilier PNL Slanic si candidat la actualele alegeri le ” aduna”
Este infracțiune!


Avand in vedere cele de mai sus (disperarea este foarte mare), va invitam sa vizualizati ziarul de pe print si pe online. (Redactia Incisiv de Prahova)

Incisiv de Prahova

Citeste in continuare

Actualitate

Premiera astăzi şi mâine la Teatrul Naţional „Radu Stanca” Sibiu

Incisiv

Publicat

pe

De

„Autobahn” sau despre cum trecem unii pe lângă alţii
Premiera astăzi şi mâine la Teatrul Naţional „Radu Stanca” Sibiu

Emoţiile, trăirile, pasiunile şi micile momente de fragilitate de peste zi, cuvintele şi mai ales tăcerile noastre, sunt surprinse, în varianta scenică a textului „Autobahn”, într-un tablou aproape coregrafic inspirat de ritmurile, conştiente sau nu, apăsătoare sau eliberatoare, ale propriilor noastre existenţe. Conceput iniţial ca o mini-serie de teatru-film ce a avut premiera în cadrul #FITSonline, spectacolul „Autobahn”, regia Andrei şi Andreea Grosu, va avea premiera la Sala Mare a Naţionalului sibian vineri, 25 septembrie, şi sâmbătă, 26 septembrie 2020, fiind prima producţie prezentată în premieră de la redeschiderea spaţiilor de joc. Spectacolul îi are în distribuţie pe actorii: Cendana Trifan, Mariana Mihu-Plier, Gabriela Pîrliţeanu, Horia Fedorca, Adrian Matioc, Raluca Iani, Ofelia Popii, Ciprian Scurtea, Marius Turdeanu, Viorel Raţă, Adrian Neacşu, Cezara Creţu, Diana Văcaru-Lazăr, Mihai Coman şi Iustinian Turcu.

„Autobahn” – un tablou aproape coregrafic al propriilor noastre existenţe

Adaptarea pentru scenă a proiectului „Autobahn” dezvăluie subtilităţi de dincolo de imaginea cinematografică. Pentru că teatrul este viu. Iar textul lui Neil LaBute este despre viaţă – despre viaţa noastră, despre micile şi marile eşecuri care ne definesc existenţele, în drumurile pe care fiecare le parcurge înspre propriile scopuri. În fuga nebună pe autostrada fără limită de viteze, în care cu toţii ne intersectăm întâmplător singurătăţile, oare ce putem descoperi: inutilitatea de a ne ascunde, imposibilitatea de a ne salva sau absurditatea vieţii? Traseele personajelor captive în maşinile propriilor destine derapează într-un ritm alert pe scena teatrului, într-o ultimă confruntare cu propriile temeri şi speranţe. Scena devine o prelungire firească a camerei de filmat, deschizând interpretări secundare sau închizând destinele personajelor sub pecetea unui tragism implacabil. Gesturile se precipită, ritualurile domestice o iau razna, zâmbetele artificiale se topesc. Emoţia se intensifică. Nu mai este loc de small talks. Se trăieşte!

Caseta artistică a spectacolului „Autobahn”, de Neil LaBute

REGIA: Andrei şi Andreea Grosu

DIRECTOR DE IMAGINE şi MONTAJ: Alexandru Condurache

SCENOGRAFIA: Vladimir Turturica

MUZICA: Mihai Dobre

ASISTENT REGIE ŞI SUFLEOR: Corina Predescu

MANAGER PROIECT: Claudia Maior

IMAGINE ŞI MONTAJ: Alexandru Condurache

DISTRIBUŢIA:
Scena 1 – „Funny”: Cendana Trifan şi Mariana Mihu-Plier;

Scena 2 – „Bench seat”: Gabriela Pîrliţeanu şi Horia Fedorca;

Scena 3 – „All apologies”: Adrian Matioc şi Raluca Iani;

Scena 4 – „Merge”: Ofelia Popii şi Ciprian Scurtea;

Scena 5 – „Long division”: Marius Turdeanu şi Viorel Raţă;

Scena 6 – „Road trip”: Adrian Neacşu şi Cezara Creţu;

Scena 7 – „Autobahn”: Diana Văcaru-Lazăr, Mihai Coman şi Iustinian Turcu

Număr limitat de locuri pentru reprezentaţiile indoor

Toate spectacolele prezentate în spaţiile indoor se vor juca în prezenţa unui număr limitat de spectatori: 80 de locuri la TNRS – Sala Mare, respectiv 100 de locuri la Fabrica de Cultură – Sala „Lulu”. Accesul în spaţiile de joc este permis cu o oră mai devreme decât ora de începere a evenimentelor, cu respectarea unei distanţe de minim 1,5 metri, după efectuarea triajului epidemiologic şi doar spectatorilor care poartă mască de protecţie în mod corect. Biletele pentru toate spectacolele prezentate de TNRS, pot fi achiziţionate de pe site-ul teatrului (www.tnrs.ro/program), din Agenţia Teatrală TNRS – Str. Nicolae Bălcescu, nr. 17 sau din reţelele partenere: Entertix.ro, Kompostor.ro, Bilet.ro, Eventbook.ro, Iabilet.ro, MyStage.ro şi TomTix.ro.

Citeste in continuare

Actualitate

Daniel Băluţă, primarul Sectorului 4: Suntem pregătiţi şi asigurăm toată siguranţa în secţiile de votare / Să alegeți cu gândul la viitorul copiilor voștri

Incisiv

Publicat

pe

De

Daniel Băluţă, primarul Sectorului 4 al Capitalei, a declarat, în cadrul unui interviu, despre modul în care a văzut această campanie electorală, despre proiectele pe care le-a finalizat în perioada 2016-2020, dar și despre proiectele cu care vine în noul mandat.

Actualul primar al Sectorului 4, Daniel Băluţă, este unul dintre candidaţii la un nou mandat și spune că își dorește să continue proiectele de modernizare şi dezvoltare ale Sectorului 4, potrivit News.ro.

Daniel Băluţă: Fiecare campanie are specificul ei. Anul acesta, din cauza pandemiei SARS-CoV-2 am fost constrânşi să ne supunem rigorilor impuse de nevoia de a ne apăra sănătatea. Întâlnirile faţă în faţă au fost limitate, la fel şi adunările în pieţe, parcuri şi aşa mai departe. Am găsit noi căi de a ajunge la oameni.

Am remarcat că foarte puţini candidaţi au venit cu un program concret, închegat, pentru oameni. Cei mai mulţi au aruncat în luptă calomnia, critica, şantajul. Au jignit, au miniţit, au manipulat.

Daniel Băluţă, despre  campania pe care a avut-0

„A fost plină, antrenantă, provocatoare şi frumoasă. Am avut ocazia să cunosc, dar şi să reîntâlnesc, atât direct cât şi virtual, extrem de mulţi oameni din sectorul nostru care mă susţin, care îşi doresc să vadă noile proiecte împlinite. Am avut prilejul să descopăr noi nevoi ale cetăţenilor de aici, pentru care deja am soluţii şi sunt nerăbdător să le pun în practică, împreună cu echipa mea. Avem proiecte cu care am intrat în linie dreaptă pentru finalizare, iar cu altele suntem în faza de început. Această interacţiune intensă cu oamenii care locuiesc în sectorul 4 mi-ar plăcea să o continui şi după data de 27 septembrie. Foarte mulţi dintre ei au venit cu idei, cu propuneri interesante, pertinente pentru modernizarea sectorului nostru şi mă bucură foarte mult să văd cum comunitatea noastră se implică în viaţa sectorului. O administrare bună o faci printr-un bun dialog cu opinia pubilcă, cu cetăţenii, printr-o colaborare deschisă, constructivă, bazată pe respect reciproc. Sincer, sunt deosebit de onorat de încrederea bucureştenilor din Sectorul 4.

Săptămânile acestea au putut să-şi reamintească de unde am pornit acum 4 ani. Au văzut ce am reuşit să facem, împreună, pentru sectorul nostru. Ce urmează să facem. Îmi place să las faptele să vorbească.

Eu cred că în alegerile pentru primari contează foarte mult omul. Ce poate face el pentru comunitate, cât de mult îşi doreşte, real, să facă pentru cei care i-au acordat încrederea lor. Cât de mult iubeşte oamenii şi cât de interesat este să aducă prosperitatea şi confortul în viaţa lor.

Este mult mai simplu când oamenilor le arăţi fapte. Le spui făcând, că îţi pasă de ei. Că vrei să aibă locuri de muncă bine plătite, o viaţă uşoară, sănătoasă, că vrei să îşi ducă copiii la şcoli moderne, sigure, că îţi doreşti să aibă mai mult timp pentru familiile lor, să respire un aer curat, să aibă unde să îşi petreacă timpul liber.

Daniel Băluţă a vorbit și despre câteva dintre proiectele pe care le-a finalizat în calitate de primar al Sectorului 4.

„Sunt foarte multe. Cum spuneam, încrederea oamenilor din Sectorul 4 şi voinţa de a face m-au motivat să merg înainte. În aceşti 4 ani am început modernizarea masivă a Sectorului 4 şi am investit major în sănătate, în infrastructură, în educaţie. Am început să construim pentru protejarea mediului înconjurător şi îmbunătăţirea calităţii aerului din sudul Bucureştiului şi, până acum, am plantat peste 30.000 de copaci şi am amenajat mii de spaţii verzi. Am am reuşit să anvelopăm peste 600 de blocuri şi am reabilitat şi am pus în siguranţă şcolile şi grădiniţele din întreg sectorul. Am construit peste 200 de locuri de joacă, unde copiii noştri pot să îşi petreacă timpul şi pot face mişcare în aer liber în condiţii de igienă şi siguranţă. Am amenajat cea mai mare parcare publică din Bucureşti. Peste 750 de locuri sunt deja folosite de bucureşteni în ”Parcarea cu Tei” de lângă Palatul Naţional al Copiilor. Am început programul de digitalizare a administraţiei locale şi mă pot mândri că Sectorul 4 este cel mai SMART sector din Bucureşti”, spune el.

„Ştiu că împreună, doar împreună, vom face din Sectorul 4 noua capitală Bucureştiului”

Daniel Băluţă, despre proiectele pe care le are pentru viitor

Programul pe următorii 4 ani este şi mai complex. Spre deosebire de 2016, când am pornit de la zero pe aproape toate palnurile, acum, consolidăm şi creştem economic, educaţional, sanitar şi social viaţa oamneilor din Sectorul 4. Despre unele dintre proiecte am vorbit deja, pe unele dintre ele le-am demarat. Vom construi o staţie de metrou în cartierul Berceni, care va transforma zona de sud a Bucureştiului într-un veritabil hub de business. Am primit banii – 50 milioane euro de la Ministerul Fondurilor Europene şi pot spune că am intrat în linie dreaptă cu acest proiect.

Începem, împreună cu Federaţia Române de Hochei pe Gheaţă, construcţia unui patinoar olimpic în curtea Liceului Traian Vuia, pe un teren de 2,5 hectare. Patinoarul va fi acoperit şi va avea peste 1.500 de locuri în tribune. Va găzdui atât campionate naţionale şi internaţionale de hochei şi patinaj artistic, cât şi diferite spectacole pentru public.

Aducem o nouă premieră şi vom construi primul teatru din Sectorul 4! Va fi amplasat în parcul Tudor Arghezi pe care îl amenajăm pe Bulevardul Metalurgiei

Consider că accesul la cultură nu este un moft, ci un drept, aşa că am finalizat procedura de proiectare a acestui obiectiv de investiţii extrem de important şi urmează să lansăm licitaţia publică privind construirea teatrului.

Vom finaliza programul de extindere şi modernizare a infrastructurii rutiere , dar şi reabilitarea termică a tuturor blocurilor din sector.

Sunt doar câteva proiecte pe care le avem în vedere şi povestesc acum despre ele pentru că mie îmi place să vorbesc aplicat, despre ce am făcut. Iar aceste proiecte sunt în diferite faze de execuţie.

Reporter: Cum vede familia dumneavoastră perspectiva unui nou mandat?

Daniel Băluţă: Întotdeauna m-am bazat pe familia mea. Este oaza mea de linişte, de speranţă, de fericire. Întotdeauna am ţinut cont de părerea celor mai importante persoane din viaţa mea şi mereu m-am condus, în tot ce am făcut, după hotărârea de a le face mândre de mine.

Familia mea mă susţine mereu. Toate deciziile le luăm împreună. Cu toţii ne dorim o viaţă mai bună la noi acasă, în Sectorul 4 şi pentru asta muncim cot la cot. Ca părinţi, ne dorim tot ce este mai bun pentru copilul nostru, şi fiecare zi înseamnă încă un pas în construirea viitorului pentru toţi copiii, nu numai pentru îngerul nostru iubit. Este normal ca fiecare părinte să îşi dorească o viaţă cât mai bună pentru copilul lui, să îl aibă în preajmă mereu. Mă străduiesc să le îndeplinesc aceste dorinţe sau măcar o parte dintre ele, tuturor părinţilor din sectorul 4.

Reporter: Cum se împacă pregătirea medicală cu administraţia publică?

Daniel Băluţă: Experienţa m-a învăţat că cele două sunt complementare, îmbinându-se foarte bine una cu cealaltă. Ambele înseamnă dragoste de oameni, empatie, hotărâre, chemarea de a ajuta, de a face ceva bine, de a fi parte din viaţa oamenilor, chiar să fii îndăgostit de casa ta, iar Sectorul 4 este casa mea şi a familiei mele.

Pregătirea medicală m-a ajutat foarte mult, de exemplu, când am gândit proiectele pe sănătate, m-a ajutat enorm de mult, deşi niciodată nu mi-aş fi dorit să trecem prin experienţa pandemică a acestui an, în această perioadă de luptă cu SARS-CoV-2 şi ravagiile lăsate în urma lui. Am ştiut exact unde, când şi cum să acţionez. În continuare, însă, fac apel la conştiinţa, responsabilitatea şi conformarea tuturor cetăţenilor din Sectorul 4: suntem foarte departe de câştigarea războiului cu noul coronavirus. Noi, administraţia, luăm toate măsurile, dar singuri, numai noi, nu vom face faţă. Avem nevoie de tot concursul cetăţenilor din Sectorul 4. Acest război este unul de echipă. Doar împreună vom reuşi să avem grijă de sănătatea noastră şi a celor dragi.

Reporter: Ce mesaj vreţi să le transmiteţi alegătorilor din Sectorul 4, acum, la final de campanie?

Daniel Băluţă: După 4 ani petrecuţi împreună, în care ei, oamenii din Sectorul 4, au fost în permanenţă pe locul 1 pe lista mea de priorităţi, vreau să îi asigur că şi în continuare voi lupta tot pentru ei. Hai, că se poate!

Îi rog pe toţi oamenii din Sectorul 4 să nu se lase influenţaţi de zvonuri. Să gândească, să treacă orice informaţie prin prisma judecăţii lor, să analizeze faptele, lucrurile palpabile, pe care le pot vedea, trăi şi simţi ei. Exact ca Toma. Să pună în balanţă, corect, fără patimă, viaţa lor de acum 4 ani şi viaţa lor de azi.

Îi rog să iasă duminică la vot. Fără teamă. Să iasă masiv la vot. Şi să aleagă pentru o viaţă bună, tihnită. Să aleagă continuitatea, cu gândul la copiii lor, la viitorul copiilor lor.

Participarea la vot nu îi va supune niciunui pericol. Îi asigur cu toată fermitatea de acest lucru. Suntem pregătiţi şi le asigurăm toată siguranţa în secţiile de votare. Avem măşti, avem dezinfectanţi, vom asigura păstrarea distanţei sociale.

Am luat absolut toate măsurile pentru ca votul să se desfăşoare în cele mai sigure condiţii.

Hai, că se poate! Duminică, votăm pentru copiii noştri!

Citeste in continuare

Parteneri


Harmony Beauty Salon Ploiesti

Salon HARMONY, str Cantacuzino din Ploiești (intersecția Moș Craciun )
Servicii oferite :
- micropigmentare sprâncene
-extensii gene
- coafor
-unghii gel
-Cosmetica / tratamente cosmetice
- sala Fitness pt femei
FACEBOOK: https://www.facebook.com/Harmony-Beauty-Salon-278929815636909/

Partener special – probleme juridice

Știri calde

Actualitate13 minute ago

Editia print a ziarului Incisiv de Prahova blocata la distribuire in judetul Prahova/Cine este baronul de Calarasi Iulian Dumitrescu?/INFRACTIUNI PE BANDA RULANTA

In conformitate cu TOATE prevederile legale in materie, redactia Incisiv de Prahova a editat si tiparit un numar de 150.000...

Aveti un Pont7 ore ago

Soc!Alegerile locale din Prahova monitorizate de un serviciu secret, prin toate metodele si mijloacele/Informatii de mituire a alegatorilor in favoarea unui partid politic local

Informatii de ultima ora intrate in posesia redactiei Incisiv de Prahova releva ca, in zilele de vineri, 25, sâmbătă, 26,...

Exclusiv1 zi ago

Candidatul la Primaria Blejoi – Preşedintele Organizaţiei Blejoi a Partidului Prahova în Actiune, Stelian Aurel Grigore – cercetat penal in 3 dosare pentru savarsirea mai multor infractiuni dar si pentru fraudarea bugetului local al comunei Blejoi

Candidatul la Primaria Blejoi – Preşedintele Organizaţiei Blejoi a Partidului Prahova în Actiune, Stelian Aurel Grigore, cercetat penal in 3...

Actualitate2 zile ago

Iulian Dumitrescu fuge de confruntarea cu Bogdan Toader

Invitația la dezbaterea electorală dintre Bogdan Toader și Iulian Dumitrescu, lansată de jurnalistul Marius Visarion, a fost acceptată cu promptitudine...

Actualitate2 zile ago

Liberalii din Consiliul Județean sabotează proiectele pentru prahoveni, la îndemnul șefului lor de la Călărași, Iulian Dumitrescu!

Prin neprezentarea la ultima ședință, programată pentru astăzi, consilierii județeni PNL demonstrează că investițiile la Spitalul Județean și la Universitatea...

Actualitate2 zile ago

SONDAJ/Incisiv de Prahova a avut din nou dreptate/Bogdan Toader castiga alegerile (fiind cu 8% procente peste senatorul din Calarasi)

Cum vor vota prahovenii pentru Consiliul Judetean: Bogdan Toader castiga alegerile! Cu ceva timp in urma, Incisiv de Prahova a...

Actualitate2 zile ago

Abuz în serviciu al directorului PNL-ist, Constantin Oprea, de la Sucursala Ploiești a Poștei Române, din disperarea că șeful lui, pe linie de partid, Iulian Dumitrescu, va pierde alegerile pentru Consiliul Județean Prahova.

Le e frică să nu afle prahovenii cine e cu adevărat. Poșta Română Prahova, condusă de penelistul Constantin Oprea, se...

Anchete2 zile ago

Senatorul Stefan Radu Oprea: PNL-iștilor, de ce vă este frică nu scăpați!/Bogdan Toader va fi în continuare Președintele Consiliului Județean Prahova

PNL-iștii prahoveni, angajați pe funcții mari la Poșta Română, execută cu supușenie ordinul lui Iulian Dumitrescu. Acestuia îi este frică...

Aveti un Pont2 zile ago

Model de administratie liberala/Interesele absconse ale candidatului PNL- Mihai Viorica care vrea sa puna mana pe Primaria Aricestii Rahtivani/DOCUMENTE (IV)

„Increngatura” de interese „sentimentale” si economice duc intotdeauna la sifonarea banului public, cam aceasta este pe scurt modelul de administratie...

Aveti un Pont3 zile ago

Model de administratie liberala/GROAPA DE GUNOI DIN ARICESTII RAHTIVANI/(III)/Provocare publica privitor la acest subiect

Avand in vedere reactiile cu privire la serialul dezvaluirilor noastre „Model de administratie liberala/INCENDIU LA GROAPA DE GUNOI DIN ARICESTII...

Aveti un Pont4 zile ago

Bogdan Novac, fiul fostului demnitar comunist Aurel Novac – OFERTA politica pentru brezeni/PAMFLET

Stimati cititori, va prezentam, mai jos, oferta politica a candidatului avocat, fiul fostului demnitar comunist Aurel Novac, fost ministru al...

Exclusiv1 săptămână ago

Votează Bogdan Toader- Președintele Consiliului Județean Prahova! Poziția 4 pe buletinul de vot!Votează Alianța pentru Prahova!

Votează Bogdan Toader- Președintele Consiliului Județean Prahova! Poziția 4 pe buletinul de vot!Votează Alianța pentru Prahova!  

Aveti un Pont1 săptămână ago

Model de administratie liberala- Filipestii de Padure – Prahova/Falsuri, abuzuri, delapidari, distractii la mare si nu numai, totul pe banii publici/Clanul Sportivilor (I)

Cu toate ca”Regina” PNL Prahova „plange” si asta o face de obicei atunci cand eclozeaza mai multe si apare lupta...

Aveti un Pont1 săptămână ago

Model de administratie liberala/UN NOU INCENDIU, IERI SEARA, LA GROAPA DE GUNOI DIN ARICESTII RAHTIVANI, la firma unde candidatul PNL la Primaria ARICESTII RAHTIVANI – Mihai Viorica – este agent IMOBILIAR (II)

Incendiu la Ecomaster Service, din nou, si seara trecuta. Deci, temerile cetatenilor din comuna Aricestii Rahtivani sunt din ce in...

Aveti un Pont2 săptămâni ago

Model de administratie liberala/INCENDIU LA GROAPA DE GUNOI DIN ARICESTII RAHTIVANI, la firma unde candidatul PNL la Primaria ARICESTII RAHTIVANI – Mihai Viorica – este agent IMOBILIAR

Sambata la orele 18.00 unul din cititorii ziarului Incisiv de Prahova, ne-a transmis pe emailul redactiei un filmulet cu mesajul...

Partener media exclusiv

stiri actualizate Raspandacul

Top Articole Incisiv