Connect with us

Aveti un Pont

Alertă: România, atacată din Tiraspol și Sevastopol!

Avatar

Publicat

pe

(Preluare National – Catalin Tache):

Ambasadorul Zuckerman forțează din nou mâna Guvernului României

Deși parcă nu avea destule ”bube” în cap cu gestionarea pandemiei de COVID -19, statul român este supus unei adevărate agresiuni diplomatice fără precedent. Una care, culmea, vine tocmai din partea principalului partener strategic al României! Astfel că spre indignarea tot mai fățișă a marilor Cancelarii din Uniunea Europeană, Guvernul României cedează contract după contract și miliard după miliard Guvernului Statelor Unite ale Americii. Astfel că toate marile contracte de armament de până acum, a căror valoare totală depășește deja patru miliarde de dolari gata plătite au fost încredințate direct către Washington în regim ”G2G”. Ci nu prin licitație și negociere pentru  contractele offset aferente.

Iată însă că nici această ” taxă de șmecherie”nu este îndeajuns, întrucât americanii au trecut deja la ”next level” în ceea ce privește planurile pe care par să le aibă cu un stat român neputincios în fața ”protecției” oferite deja cu japca de către aceștia. Pentru că asta este ”viața de slugă”  în condițiile în care toți factorii decizionali ai statului român continuă să iasă din poziția ”ghiocel” doar atunci când marii producători americani de armament îi pun să sară ”la castană” cu vreun nou contract! Și ăla plătit, culmea, în avans… Numai că băieții deștepți ai industriei de armament de peste Ocean vor acum să ne bage pe gât și alte arme. Unele tot mai costisitoare, bineînțeles. Însă ”lobiștii” sunt atenți ca nu cumva opinia publică, dar mai ales adevărații patrioți români din sistem – atâți câți au mai rămas dintre cei care nu au uitat că au depus jurământul militar doar în fața statului român!- să nu întrebe până la urmă de ce nu construim în parteneriat și spitale, școli sau autostrăzi! Ci doar cumpărăm armament second – hand… Astfel că reprezentanții marilor  contractanți au nevoie de o motivare infailibilă, cu care să închidă gura unor eventuale ”nedumeriri” exprimate de partea română. Ceea ce însă din păcate oricum nu se va întâmpla, la ce clasă politică debilă avem! Totuși, ca măsură de prevedere, Adrian Zuckerman tocmai ce a recitat o declarație publică halucinantă, un avertisment diplomatic fără precedent,  prin care detonează informația că  ”România poate fi atacată din Transnistria sau din Crimeea”. O adevărată declarație de război care pe ce credeți că se bazează? Pe ”complexa analiza informativă” cum că Tiraspol se află la 400 de kilometri de România și Sevastopol la 600 de kilometri distanță! Motiv pentru care ambasadorul SUA a avertizat România că trebuie să ne înarmăm și mai abitir! Probabil până la pragul în care producătorilor americani de armament să le fie din start pus la dispoziție întregul PIB și să hotărască ei direct ce mai lasă și pe la Educație, Sănătate sau Economie! Iar slugărnicia afișată de cei care ar trebui să fie ”liderii” statului român este atât de dezgustătoare, încât obedientul ministru al Apărării, rezervistul Nicolae Ionel Ciucă tocmai ce a mai ”înghițit” un acord de cooperare militară cu … Ucraina! Politica SUA fiind deja clară în ceea ce ne privește! Vor să ne protejeze, pe banii noștri, dar pentru asta mai întâi ne bagă la înaintare ca să luăm bătaie, să poată sări de-abia pe urmă ”fratele mai mare”!

Probabil nici trupele ruse din Tiraspol sau Sevastopol habar nu au că urmează să atace România.

”Instalatorii” Poloniei

Cu toate că am contractat deja de la americani armament în valoare de șapte miliarde de dolari, nu am reușit încă să prindem nici măcar cea mai mică ”anexă” offset. Totuși, iată că în cele din urmă ne-au fost aruncate niscai ”firimituri”, dar nu direct de către americani, ci de polonezi! Pentru că statul polonez, unul cu adevărat puternic, nu doar că a obținut contracte offset de până la 35 % din toate achizițiile de armament de la americani, dar la Mielec funcționează deja cea mai mare uzină pentru construcția de elicoptere multirol Black Hawk din afara Statelor Unite ale Americii! Astfel că românii au ajuns doar un fel de ”instalatori” ai polonezilor, după ce cu atâta fast a fost anunțat că Romaero va gestiona un biet centru de mentenanță pentru elicopterele produse în … Polonia! Mai mult, pentru cele câteva posibile zeci de slujbe ce s-ar putea astfel crea, Guvernul României deja s-a angajat să spargă din nou ”pușculița” ministerelor de forță, pentru achiziționarea elicopterelor Black Hawk. Cele produse în Polonia, cu sprijin logistic american! Astfel că primele 12 elicoptere vor fi achiziționate ”cu banii jos” pentru Ministerul Afacerilor Interne! Ministerul Apărării Naționale urmând să își aducă și el apoi ”obolul” prin cumpărarea altor câteva zeci de aparate polono-americane…

Băgați la ”swingereală” cu ucrainenii!

Americanii ne pun să luăm bătaie ca să ne poată apăra

După cum dezvăluiam în mai multe rânduri, serviciile secrete românești sunt pur și simplu oripilate de presiunea pe care americanii o pun pentru ca Armata Română să se înfrățească de urgență cu Armata Ucraineană! În condițiile în care între structurile informative românești și cele ucrainene există deja o rivalitate fățișă. Dar mai ales în situația în care Ucraina nu este – și nu va fi nici prea curând! – stat membru al NATO! Motiv pentru care Germania, Franța și Uniunea Europeană au refuzat până acum să intervină prea fățiș în conflictul ruso-ucrainean. Numai că Administrația SUA și mai ales strategii Pentagonului au nevoie de o ”internaționalizare” a conflictului ucrainean, pentru a putea astfel justifica o eventuală intervenție a NATO. Și uite cum România a fost din nou ”partenerul”, de fapt  ”fraierul de serviciu”  care tocmai ce a fost băgat într-o ”swingereală” controlată cu forțele armate ucrainene! Un nou pas al planului intensificării exercițiilor militare comune în vederea constituirii unei flote militare ”unice” a Bucureștiului și Kievului în Marea Neagră fiind bifat chiar zilele acestea. Pentru că, în timp ce Zuckeman șoca prin declarația că fiind aproape de Rusia, înseamnă că România ar putea fi atacată militar, generalul Nicolae Ionel Ciucă tocmai ce semna la București un nou contract cu omologul ucrainean, Andrii Taran. Asta cu toate că toate analizele informative ale DGIA, SIE sau MAE indică clar că o asemenea decizie de constituire a unor detașamente militare comune ale României cu Ucraina este cea mai proastă alegere diplomatică în acest moment. Și din care România chiar nu are ce câștiga, în afara ”șansei” de a băga astfel și mai adânc mâna în bugetul oricum exorbitant destinat înarmării.

Îndrăznește să prezinte cineva în CSAT ”frăția” dintre serviciile secrete române și cele ucrainene?

Însă nimeni dintre șefii structurilor informative abilitate,  dintre reprezentanții diplomației de la București și nici măcar consilierii prezidențiali pe probleme de securitate nu au îndrăznit să ridice această problemă nici măcar pe culoarele CSAT-ului. Astfel că, vrem –nu vrem, militarii români vor trebui să ”defileze” alături de cei ucraineni! Iar Armata Română să riște alături de cea a unui stat care nu este membru NATO! Dar se află în plin conflict, fie el și ”înghețat”, cu Federația Rusă. În timp ce armatele occidentale au refuzat să întindă această mână de ajutor încă imprevizibilei Ucraina…Mai ales că un aspect important al acordului recent semnat de generalul Ciucă prevede ”schimbul de informații militare” cu ucrainenii!!! Asta ca să fim siguri că putem fi ”penetrați informativ” chiar din toate părțile!

Generalul Ciucă prezintă garda și ”informațiile militare” ministrului ucrainean Taran

Zuckerman! Doar un alt Klemm…

Numai că lipsa totală de reacție a conducătorilor statului român poate crea monștri. Și uite că, după ce fostul ambasador Hans Klemm ajunsese să descindă ziua în amiaza mare la Universitatea de Vest pentru a bătea cu pumnul în masă ca ”antiplagiatul” lucrării Laurei Codruța Kovesi să fie unul ”OK”, acum Adrian Zuckerman avertizează Guvernul să cumpere și mai mult armament! Și mai scump! Și tot prin încredințare directă Guvernului SUA! De ce? Pentru că ”Tiraspol se află la 400 de kilometri și Sevastopol la 600 de kilometri”…

 

Aveti un Pont

Războiul COVID, al treilea război mondial

Avatar

Publicat

pe

De

Că ne aflăm în stare de război e clar. De ce e clar? Pentru că cetățenii statelor nu pot da în judecată în nume propriu industria farma. Concret, Pfizer nu poate fi dată în judecată decât de către guvernele statelor în numele cetățenilor săi. Asta este tipic stării de război. Iar faptul că acest război COVID este mondial este un lucru deja dovedit. Cu câteva excepții, toate statele sunt supuse acelorași reguli draconice. Mai rămâne să vedem cine este la butoanele acestei conflagrații de tip nou.

Grație senzaționalului document dezvăluit zilele trecute de jurnalista de investigație Iosefina Pascal, am putut afla cu stupoare câteva realități cutremurătoare cu care se confruntă cetățenii lumii.

1. Statelor li s-a impus practic de către Organizația Mondială a Sănătății (OMS) un aranjament contractual și financiar care le subordonează și care le răpește componente importante ale suveranității naționale.

2. Contractele încheiate în numele cetățenilor lumii de către compania Pfizer și de către cele mai multe state ale lumii, și cele mai importante, sunt fără precedent în istorie întrucât absolut toate riscurile trec asupra cetățenilor care practic nu au niciun drept să se apere și, deasemenea, toate cheltuielile legate de vaccinuri, al căror cuantum este exclusiv în viitor apanajul Pfizer, indiferent de produsul care va fi distribuit.

3. Cetățenii lumii, prost reprezentați de către guverne, devin, din punctul de vedere al politicii sanitare, dependenți exclusiv de Pfizer. Și de celelalte componente ale industrie mondiale Big Pharma care merg în trend cu Pfizer.

4. Statele mai slabe cum este România, conform contractului încheiat în numele nostru de către UE, în măsura în care la un moment dat nu vor putea achita costurile vaccinurilor – care pot crește exponențial și care vor fi utilizate pe o perioadă nedeterminată – pot fi executate silit. Prin blocarea activelor pe care le dețin. Prin preluarea pe nimic datoriilor suverane de către fonduri de investiții.

5 Excepție de la această regulă, deci încă neangrenate până peste cap în acest război COVID, fac câteva state cum ar fi Federația Rusă sau China, care au fost capabile să își producă propriile vaccinuri, pe care le administrează cum le taie capul și care, prin consecință, nu devin legate ombilical de Pfizer.

Dar cine este de fapt Pfizer? Cine sunt investitorii? Cine stă în spatele acestui colos Pharma? Ce putere financiară ne conduce prin intermediul Pfizer? Prin ce mecanism statele lumii au ajuns să se subordoneze unui mecanism infernal și să participe cu mâinile legate, asumându-și toate riscurile, la un război global?

În încercarea de a lămuri câteva lucruri voi începe cu sfârșitul. Pe parcursul deceniului trecut, OMS a obținut un drept fără precedent. O putere colosală. Dreptul de a impune statelor decizii obligatorii legate de sănătatea cetățenilor lumii. Mai exact spus, începând din deceniul trecut nu mai este la latitudinea statelor dacă aplică sau nu recomandările OMS. Ele de fapt nu mai sunt recomandări. Devin pur și simplu legi. Așa se face că din momentul declanșării nebuniei COVID, cu toate episoadele ei, OMS a putut declara existența unei pandemii și a dobândit forța de a dicta statelor politica sanitară de urmat. În baza acestui statut, OMS a preluat politicile de sănătate, substituindu-se statelor.

Și acum să încercăm să răspundem la celelalte întrebări. O facem consultând Wikipedia, care citează cifre declarate oficial, ceea ce puteți să faceți și dumneavoastră pentru a obține detaliile de mai jos, precum și detalii suplimentare.

Pfizer, numarul unu mondial in sectorul Big Pharma, este deținută de fonduri de investiții între care și Vanguard Goup (8,13 %), BlackRock (7,7 %), State Street Corporation (5,28%), așa cum notează Wikipedia. Ca să ne facem o idee despre dimensiunile acestor entități financiare, la nivelul anului 2021 BlackRock gestionează active în valoare de 9 trilioane de dolari, Vanguard Group administrează active de 7 trilioane dolari, iar State Street Corporation 3,1 trilioane de dolari (management) și 38 trilioane dolari (custodie și administrare). Vă puteți ușor imgina că aceste fonduri sunt mai puternice decât statele lumii. Și majoritatea companiilor din Big Pharma este în aceeași situație.

La fel corporațiile din Big Tech – Google, Facebook, Microsoft, Amazon – sunt la rândul lor detțnute de fonduri de investiții, între care BlackRock, Berkshire Hathaway, Vanguard Group și așa mai departe. Spre exemplu, Bill Gates mai deține din Microsoft doar 1,36%. În același timp, presa și media americana mainstream sunt deținute de șase mari entități financiare private.

Aceasta ca să ne facem o imagine de ansamblu. Practic, fondurile de investitii controleaza întreaga economie mondiala, gestionează economiile pricipalelor puteri economice, țări și guverne. Au investitii încrucișate unele în altele. Și sunt anonimizate.

Iată, așadar, în ce situație ne găsim. Poate în felul acesta este mai ușor să înțelegem cum și în ce condiții și-a permis premierul Florin Cîțu să angajeze contra cost, pe miliarde de euro, cele 120 de milioane de doze de vaccin, cele mai multe Pfizer, și de ce îndatorează statul român mai mult decât s-a întâmplat oricând în istorie, asumându-și în numele nostru, dar fără să ne intrebe, pericolul ca într-o bună zi datoriile suverane ale României să fie preluate de fonduri de investiții. Probabil cele la care m-am referit mai sus. Încă o dată subliniez faptul că îi suntem datori pentru uluitoarele dezvăluiri jurnalistei Iosefina Pascal.

Sorin Rosca Stanescu

 

Citeste in continuare

Aveti un Pont

Cum să îți securizezi site-ul tău de e-commerce

Avatar

Publicat

pe

servere vps

Cum să îți securizezi site-ul tău de e-commerce

În cazul unui magazin online, pe lângă funcționalitatea la standarde înalte de calitate și viteza optimă de încărcare, securitatea este un aspect foarte important.

Clienții trebuie să aibă încredere că datele lor vor fi în siguranță de fiecare dată când cumpără de la tine iar informațiile lor sunt perfect securizate. Te va ajuta nu numai la imaginea brandului, dar asta te va scuti și de multe bătăi de cap, mai ales de când a intrat în vigoare și GDPR-ul.

De aceea, dacă ai un site de e-commerce, pe lângă produse și prețuri competitive,  trebuie să alegi și soluții tehnice care te pot feri de orice atac cibernetic ce ar favoriza pierderea datelor clienților tăi.

În primul rând ar trebui să alegi o soluție de găzduire web care să impacteze în mod pozitiv nu numai o încărcare rapidă a paginii, indiferent de mărimea traficului și a categoriilor aflate pe site, ci și să ofere o securitate crescută a datelor.

O găzduire pe un server VPS KVM este una dintre cele mai bune soluții pentru care poți să optezi. Funcţionează similar unui server dedicat oferind și oferă un nivel similar de izolare a resurselor alocate şi securitate a datelor. KVM este o tehnologie de virtualizare dezvoltată în Linux care permite crearea de medii izolate – servere virtuale (VPS). Este parte a sistemului de operare Linux şi beneficiază imediat de orice actualizări sau imbunătăţiri ale sistemului de operare. Unul din avantajele KVM este utilizarea accelerării hardware oferită de procesoarele moderne pentru virtualizare.

Alege cel mai bun pachet de găzduire VPS KVM care să fie potrivit nevoilor tale

În al doilea rând este foarte important să alegi o platformă sigură pe care va funcționa site-ul tău de e-commerce. Și în general, cele mai populare platforme sunt și cele mai sigure, pentru că au număr mare de utilizatori și sunt mereu updatate și susținute de investiții constante de securitate.

Unele dintre cele mai bune platforme folosite pentru site-urile de comerț online sunt, dar și cele mai sigure sunt: WordPress, OpenCart, Joomla!, Drupal, WooCommerce sau Magento.

În al treilea rând este foarte important să faci toate update-urile necesare pentru platforma pe care ai ales-o. Dezvoltatorii lor lansează periodic versiuni îmbunătățite tocmai pentru a evita orice breșe de securitate, dar și pentru a avea design-uri și tool-uri cât mai interesante.

Ține cont de asemenea să ai un back-up al bazelor de date. De regulă, un site de comerț electronic este compus din sute de produse, descrieri și fotografii, dar și date de contact ale clienților care au comandat (adrese de email, numere de telefon, adrese fizice etc). Din diverse erori tehnice ale serverelor sau chiar din cauza unor persoane rău intenționate este posibil ca tot conținutul site-ului tău și implicit datele clienților tăi să fie pierdute. De aceea, este indicat să faci back-up la intervale regulate de timp și să salvezi bazele de date pe unități secundare pentru a avea ușor acces la ele, orice s-ar întâmpla.

Citeste in continuare

Aveti un Pont

Pensiune cu piscina Dambovita

Avatar

Publicat

pe

Pensiune cu piscina, la munte, la poalele Carpatilor Meridionali, intr-un colt de Rai, potrivita atat pentru odihna si relaxare, cat si pentru excursii si drumetii montane. Este Enothera, casa de vacanta din Valeni – Dambovita, locatia perfecta pentru o vacanta la munte, indiferent de anotimp.

Pentru cazare sunt oferite sase camere cu toate facilitatile incluse, iar la dispozitia turistilor mai sunt puse parcarea privata gratuit la proprietate, o curte si gradina frumos amenajate, foisoare, facilitati de gratar, un loc generos de joaca pentru copii si nu in ultimul rand, o superba piscina exterioara, acoperita si incalzita.

Cu o priveliste minunata asupra padurilor inconjuratoare si a Muntilor Carpati, Enothera este locatia perfecta pentru o vacanta la munte, indiferent de anotimp. Pensiunea ofera tot confortul de acasa, insotit de aer curat si liniste cat cuprinde.

Departe de zgomotul citadin, Enothera isi rasfata oaspetii intr-un decor rustic – elegant, fiind destinatia ideala pentru vacante, turismul de afaceri, evenimente speciale si de familie, ca de altfel, un loc de regasire pentru toti cei care viseaza la o oaza de liniste.

Pensiune cu piscina in aer liber

Pensiunea Enothera dispune de o piscina sezoniera in aer liber, inconjurata de un spatiu verde, ce ofera posibilitatea de evadare din mediul torid al orasului si totodata, o destindere totala, insotita de o panorama mirifica spre munti, absolut impresionanta.

La piscina incalzita in aer liber oaspetii isi pot bucura sufletul, limpezi mintea si odihni trupul. Ii ajuta muntii, padurea, linistea si starea de bine care ii va insoti pretutindeni. Amplasata ideal in zona montana, piscina Enothera, cu apa incalzita la 25 – 29 grade Celsius, ofera oaspetilor acces gratuit la sezlonguri cu umbrelute, unde se pot destinde si rasfata indiferent de moment.

Piscina reprezinta, de altfel, punctul forte al pensiunii, reprezentand pentru fiecare oaspete modalitatea ideala de relaxare atunci cand apa marii este prea rece sau cand afara este prea frig. Temperatura apei, mentinuta in permanenta la gradul ideal de confort, face ca piscina sa fie locul ideal de relaxare pentru orice vizitator, inclusiv pentru copii si persoane in varsta deopotriva.

 

 

 

Locul ideal de vacanta la munte

Aici, la poalele Carpatilor, pasionatii de drumetii montane si de aventuri pe munte gasesc locul ideal de vacanta. Enothera este locul perfect inclusiv pentru persoanele care isi doresc deconectare totala de la mediul urban, pentru a se incarca cu energie pozitiva pentru o noua saptamana.

Arhitectura cu specific montan, aerul curat de munte si imprejurimile fac din aceasta pensiune cu piscina locatia perfecta pentru distractie, relaxare si odihna, in intimitate. Gratie stilului aparte al pensiunii, dormitoarele nu sunt identice, insa toate dispun de aceleasi facilitati, oferind vedere la curtea interioara, la gradina, la piscina si la muntele de la care oaspetii nu-si mai pot lua privirea.

Pensiunea este perfect amplasata pentru a explora padurile si raurile, manastirile din zona si alte obiective de interes turistic sau atractii ce nu pot fi ratate  in zona. La pensiunea Enothera, fiecare isi va gasi locul preferat, unde frumusetea naturii, puritatea aerului si desisul padurilor sunt principalele elemente favorizante pentru petrecerea unor clipe de neuitat.

Citeste in continuare

TOP KINETO MEDICAL Ploiesti

Partener special – probleme juridice

Știri calde

Exclusiv3 ore ago

Precizarile MAI nr 43072 din 04.12.2017 privind actualizarea veniturilor salariale folosite la stabilirea pensiilor militare

Pe link aveti precizarile MAI nr 43072 din 04.12.2017 privind actualizarea veniturilor salariale folosite la stabilirea pensiilor militare. IPJ Mehedinti...

Exclusiv6 ore ago

De la obligarea urinării în sala de examen, la note de 10 transformate din nota 2.50/Jandarmeria Română, o instituție a absurdului!

În imaginile de mai jos veți putea vedea adevărate „miracole” ale examenului de admitere în școlile Jandarmeriei Române. După ce...

Exclusiv1 zi ago

Este haios când unii care habar n-au despre ce vorbesc n-au fost revoltați când în România drepturile absolute au fost încălcate, dar sunt revoltați acum când perfect legal poți îngrădi drepturi relative pentru protejarea sănătății populației

Potrivit Convenției CEDO, drepturile fundamentale se împart în 2 categorii: 5 drepturi absolute și 19 drepturi relative. Diferența dintre cele...

Exclusiv4 zile ago

O… emanatie scoasa de un sef de structura SRPT, cu pretentie de dispozitie, motivata de cvasicunoscutul „c-asa vrea p.. mea”!

Criticile noastre privind unele apucaturi manageriale de la nivelul IPJ Neamt risca sa creeze o perceptie incorecta asupra intregului colectiv....

Exclusiv5 zile ago

Noul comandant al Academiei de Poliție, Claudiu Chindriș, alaturi de sefi din D.I.P.I (Tiberiu – Silviu DUMITRACHE) au destructurat o grupare de crima organizata de la varful M.A.I.

Noul comandant/rector al Academiei de Poliție (numit la data de 16.septembrie 2021), Claudiu Chindriș, a avut diverse funcții în ambele...

Exclusiv5 zile ago

Nu există decât o soluție. Lockdown/Pentru că Parlamentul României nu știe să facă o lege/Acesta este nivelul

După aproape 2 ani, Parlamentul României n-a aflat că NU POȚI condiționa de certificat pe termen NELIMITAT ( starea de...

Exclusiv6 zile ago

GAME ON!/Jocul de-abia începe!/Ofiterul activ – SRI – care a fost, ilegal, consilier al Ministrului Justitiei (Robert Cazanciuc – PSD), a fost „plantat” intr-o multinationala, al treilea cel mai mare contribuabil al României

Motto: „Mi-erai coardă, ți-eram pește / Și împărțeam patul frățește. / Dar tu, coardă, m-ai trădatu’ / Și cu altu’...

Exclusiv1 săptămână ago

Cea mai mare teapa data data de diversi Arafati asiguratilor de sănătate, cea mai mare teapa data tuturor asiguraților

Oare de ce nimeni nu vorbeste despre confiscarea lunara de la dumneavoastra a sumei de 600 de milioane de Euro,...

Exclusiv1 săptămână ago

La Poliția Locală Ploiești, contractul și acordul colectiv de muncă s-a prelungit în condițiile si dispozitiile art 20 din Legea 55/2020/Directorul Albu Catalin nu ar fi vrut alt contract colectiv de munca deoarece sindicatele solicitau zile libere in plus

Starea de alerta a fost benefica, pana acum, pentru climatul si linistea din Politia Locala Ploiesti. Prin disp. art. 20...

Exclusiv1 săptămână ago

Consiliul Local Ploiesti a fost pacalit sa aprobe un Regulament de Functionare si Organizare al Politiei Locale Ploiesti plin de contradictii, omisiuni si greseli, in totala contradictie cu prevederile si dispozitiile legii de functionare si care pot avea ca efect atragerea in zona penala a functionarilor publici

Delirul deciziilor la Politia Locala Ploiesti ce confirma (in)competenta „crasa” (III) Haosul de la Politia Locala Ploiesti In articolul „Port...

Exclusiv1 săptămână ago

Port ilegal de uniforma la Politia Locala Ploiesti/Delirul deciziilor la Politia Locala Ploiesti ce confirma (in)competenta „crasa” (II)

Reamintim ca, prin Raportul de „specialitate” nr 1672/25.08.2021 al Politiei Locale Ploiesti, condusa de plantatul cu mintea creata, edilul a...

Exclusiv2 săptămâni ago

EXCLUSIV/Dosarul privind vaccinările fictive ia amploare/Asistenți medicali si doctori din Spitalul Județean de Urgență Ploiești urmeaza a fi retinuti saptamana viitoare

Potrivit unor surse judiciare, asistenți medicali si doctori din Spitalul Județean de Urgență Ploiești  implicaţi în această reţea in care...

Exclusiv2 săptămâni ago

„Rocada” la conducerea A.P.M. Prahova/Florin Diaconu pe „faras”!

Iata ca ultimele articole pe aceasta tema ce au fost cel publicate de Incisv de Prahova in data de 03.09.2021–„...

Exclusiv2 săptămâni ago

O piedica enorma in realizarea drepturilor politistilor o constituie secretizarea abuziva a normelor administrative emise de Guvern ( HG-uri) sau MAI ( OMAI-uri) avand ca obiect de reglementare, drepturi salariale

Secretizarea abuziva a normelor de salarizare se practica in MAI din urmatoarele motive: 1. De departe, cauza principala este banul,...

Exclusiv2 săptămâni ago

Delirul deciziilor la Politia Locala Ploiesti ce confirma competenta „crasa”/(In)Competenta lui Albu Catalin tradusa doar prin calitatea de sot al Simonei Albu – city-manager

În Primăria Ploieşti sunt cel puţin 9 cazuri COVID active, potrivit informaţiilor comunicate miercuri de viceprimarul Daniel Nicodim pentru „Telegrama”....

Partener media exclusiv

stiri actualizate Raspandacul

Parteneri

Top Articole Incisiv

error: Articolele nu se pot copia!