Connect with us

Diverse

Au intrat în țară! GRU își spală banii falși la Galați!

Publicat

pe

(Preluare National – Catalin Tache):

GRU are ”spălătorie” de bani la Galați

După cum dezvăluiam cu doar câteva zile în urmă, structurile contrainformative românești sunt în stare de alertă maximă, așa cum nu au mai fost de mult. Iar misiunea acestora este îngreunată de faptul că tupeul tot mai obraznic al SZRU – Serviciul de Informații Externe al Ucrainei- în ceea ce privește raportarea față de structurile omoloage din România este deja ”altoit” pe o mai veche operațiune a GRU, temutele informații militare rusești. Este vorba despre un ”proiect de suflet” al Moscovei derulat de ani buni de zile și care, deși unul extrem de costisitor și-a atins totuși scopul propus. Și anume divizarea mișcării unioniste de pe ambele tabere ale Prutului.

Mișcarea unionistă, controlată de la Odesa

Supraveghetorii ruși reușind să penetreze atât clasa politică românească la chiar vârful comisiilor parlamentare de specialitate, cât mai ales ”elita” socio-politică din Republica Moldova. Pentru că, dacă în România principala țintă a operațiunilor hibride desfășurate chipurile de FSB sau SVR, dar având de fapt în spate serviciul de spionaj militar GRU a fost Partidul Mișcarea Populară, în Republica Moldova există informații de ultimă oră care arată un ”blat secret anti – unionist” între principalii lideri care susțin interesele Partidului Social Democrat și cele ale Partidului Național Liberal în Basarabia.

Iar după cum reiese dintr-un raport contrainformativ incendiar intrat în posesia noastră, situația este și mai șubredă în Ucraina. Acolo unde în timp ce zeci de mii de români din regiunea Cernăuți au fost pur și simplu abandonați în fața iredentismului naționalist ucrainean, tot ”centrul de greutate” al mișcării a fost mutat în Odesa. Numai că ”societatea civilă românească” de aici a fost identificată ca practicând cel puțin un joc dublu, ca să nu spunem direct că există indicii temeinice că se află de multă vreme în slujba  Moscovei! Desigur, o asemenea operațiune transfrontalieră costă al naibi de mult. Numai că ”vânătorii de spioni” ai statului român- atât câți au mai rămas din ei – au reușit să identifice și sursa finanțării!

SVR și GRU au oameni în Parlamentul României

Existând suspiciuni rezonabile că la mijloc ar fi vorba de o rețea specializată în spălarea de ”bani falși” ! Iar circuitul ”banilor rusești” destinați destabilizării relațiilor româno-moldovene are drept destinație finală o anume bancă elvețiană din Geneva, una extrem de permisivă cu conturile oligarhilor ruși agreați de Regimul Putin! Însă cu o ”extensie” în România, la Galați! Acolo de unde ”unioniștii” racolați de SVR, GRU sau SZRU s-ar înțepa direct la această ”conductă cu bani”, fie ei și falși. Dar în care Moscova pompează sume considerabile.

Preluați de servicii acum 10 ani!

În urmă cu un deceniu, la nivelul servicilor de informații se constituia o echipă operativă mixtă, însărcinată cu monitorizarea cu maximă discreție a ”plantării” pe teritoriul românesc a unei grupări coordonate din umbră de la Moscova. Și chiar dacă GRU lăsase drept ”momeală” la vedere pentru structurile contrainformative românești o grupare infracțională din Ucraina și care era filată atât pentru plasarea de monedă falsă, cât mai ales pentru contrabanda cu țigări, ”beneficiarul final” a fost în cele din urmă identificat.

Ludovic Orban a autorizat operațiunea contrainformativă

Iar informațiile inițiale privind încercarea de racolare a unor tineri politicieni români, în special basarabeni de origine sau cunoscuți ca având legături extrem de strânse în Republica Moldova par să se fi confirmat cu totul. Ceea ce și explică de ce, fapt fără precedent în istoria postdecembristă a constraspionajului românesc, respectivii membri ai ”proiectului ”rusesc cu privire la deturnarea mișcării unioniste sunt minuțios documentați de aproape zece ani! Și filați până în pânzele albe, inclusiv pe teritoriul altor state, gruparea fiind considerată un pericol mai mult decât apreciabil la adresa securității naționale. Mai ales că, între timp, unii dintre novicii de acum zece ani au ajuns să ocupe locuri halucinant de influente la chiar vârful clasei politice românești, gruparea putându-se lăuda inclusiv cu performanța de -și planta câțiva oameni în chiar Parlamentul României!

Și la conducerea altor instituții ale statului român care lucrează direct cu cetățenii Republicii Moldova sau ai Ucrainei. Culmea coincidenței, parlamentarii suspectați a face parte din ”proiectul GRU” activând exact în cadrul comisiilor parlamentare care îi interesează cel mai mult pe coordonatorii lor. Inclusiv prin prisma ținerii sub control a mișcării unioniste din Republica Moldova!

”Mascații” Poliției, spionați!

Ce-i drept, situația a riscat să ia o întorsătură cu totul nebună în urmă cu câțiva ani, atunci când structura contrainformativă a Ministerului Afacerilor Interne a identificat mai mulți ofițeri moldoveni aflați la specializare în România și care îi spionau pe colegii lor de la actualul serviciu SIAS, trupele de intervenție ale Poliției Române. Singura grijă a ofițerilor trimiși de la Chișinău să se antreneze cu instructorii SIAS – pe banii statului român, bineînțeles!- fiind ”decodificarea” mijloacelor de comunicații interinstituționale între structurile de forță din sistemul nostru. Astfel că a fost nevoie de multă prudență și abilitate diplomatică pentru a nu ieși un scandal monstru, care ar fi anulat operațiunea de monitorizare a celor implicați. Ce-i drept, respectivii ofițeri moldoveni au fost retrași de urgență și de atunci nici că s-a mai recurs la astfel de stagii comune de antrenament.

 Cahul, 27 iulie…

În urmă cu câteva săptămâni, ”Național” declanșa o amplă operațiune contrainformativă, prin dezvăluirea privind ”mâna cea lungă” a Moscovei care ”înșfăcase” una dintre principalele instituții ale statului român în legătura cu cetățenii din Republica Moldova și Ucraina. A urmat imediat începerea unei ”curățenii” de urgență în sistem, inclusiv premierul Ludovic Orban punându-și semnătura pe documente oficiale vitale în încercarea de a ține în frâu tentativa Moscovei de a își șterge toate urmele. Mai ales după ce agențiile informative partenere de peste Ocean nu doar că au alertat autoritățile de la București, dar au și asigurat sprijinul loogistic pentru identificarea tuturor palierelor din politica românească penetrate prin ”proiectul GRU”.

”Proiectul GRU”, finanțat din contrabanda cu țigări

Astfel că, pentru prima oară în ultimii ani, ”minunea” nu doar că nu a durat trei zile, dar structurile contrainformative românești au trecut la contraatac. Un succes remarcabil fiind reprezentat de documentarea întâlnirii care a a avut loc în data de 27 iulie, în Raionul Cahul. Ca și a discuțiilor private avute în mai multe comune din raion, printre care Alexandru Ioan Cuza, Andrusul de Jos sau Slobozia Mare. Informațiile astfel obținute nefăcând decât să alerteze și mai mult serviciile. Dar mai ales ”celula de criză” care oricum era convinsă că urmează ce este mai rău pentru România.

SVR și GRU au fiecare omul lor în Parlament

Și anume încercarea de contopire a două proiecte distincte până acum a serviciilor secrete rusești. Fiecare având în frunte ”plantat” câte un parlamentar român! Primul fiind dezvoltat de SVR în Nordul Republicii Moldova, în propria sa sferă de influență din jurul centrului studențesc de la Bălți. Acolo de unde sunt racolați încă de fragezi tineri studenți cu vederi unioniste, dar care sunt deturnați apoi, prin mijloacele specifice ”feminie” încă des uzitate de serviciile rusești. Celălalt fiind afiliat proiectelor GRU derulate prin intermediul altui parlamentar român, ”dar având la Odesa incidența operativă de control a întregului Sud al Republicii Moldova”. De altfel, Odesa fiind considerat în prezent ”lancea” serviciilor secrete rusești și ucrainene împotriva intereselor statului român în Republica Moldova și unde gradul de penetrare al ”proiectelor pro-românești” este deja de sută la sută!

Coordonați de un procuror anticorupție!

Iar cea mai bună dovadă că atunci când sunt lăsate, structurile contrainformative știu să își facă foarte bine treaba este raportul prin care sunt identificați nu doar parlamentarii români, moldoveni și asociațiile civice din România, Republica Moldova și Ucraina aservite ”proiectului GRU” derulat de la Odesa, dar și componența grupării de crimă organizată specializată în contrabandă cu țigări.

Și care asigură astfel finanțarea întregii operațiuni. Aceasta fiind condusă de un fost procuror anticorupție deja cercetat în mai multe dosare de corupție și contrabandă. Dar și de un primar, un polițist de frontieră, coordonator al unor grupuri infracționale de contrabandiști, plus emisarul care aduce din România în Republica Moldova banii rezultați din contrabandă. Iar dacă nu dezvăluim cu nume și prenume identitatea acestora nu este pentru că GRU rămâne cel mai temut și ”neortodox” serviciu secret, ci doar pentru a respecta cutuma oferirii șansei unor ”retrageri de onoare”. În principal pentru cei care au și cetățenie română. Mai ales că acum ”se știe că se știe…”. La fel după cum se știe și că bună parte din banii derulați prin ”proiectul GRU” rămâne la Galați, înainte de a ajunge în băncile elvețiene…

 

Aveti un Pont

Ce să ne facem când, în politică, moralitatea este sub asediu?/Un asediu al minciunii, ipocriziei, incompetenței, imposturii, lipsei de viziune, dezinteresului, purtat de chiar cei care ar trebui să apere moralitatea vieții politice

Publicat

pe

De

”We do not have government by the majority.

We have government by the majority who vote”

Thomas Jefferson

Astăzi la guvernare sunt „băieții buni”! Ce ușurare! Si președintele este un „băiat bun”! Excelent! Ce bine că am scăpat de „băieții răi” din palatul Victoria, că de la Cotroceni a plecat,de câțiva ani, chiar și tatăl „băieților răi”! Iar acuși-acuși vin alegerile generale, poate clarificăm lucrurile și în Parlament, să nu se mai tot laude unii ba că sunt partidul cu cei mai mulți aleși, ba că fără votul lor „băieții buni” nu ar fi putut guverna si câte si mai câte. Perfect!

Unde mai pui și faptul că statutul de „băiat bun” vine la pachet cu o serie de privilegii, între care, deloc de neglijat, este și acela că poți repeta greșelile și chiar și ticăloșiile „băieților răi”, ori poți inventa unele noi, fără teamă. Și asta pentru că, după cum știe chiar și un copil de la clasa pregătitoare, orice “faptă rea” făcută de un „băiat bun”, cum ar fi spre exemplu emiterea a 25 de ordonanțe de urgență într-o singură seară, transferul în bloc al “băieților răi” în echipa “băieților buni” sau acțiunile și declarațiile la limita sau dincolo de competențele constituționale, devine automat o “faptă bună” (sau măcar una care poate fi trecută cu vederea). Doar scopul este unul nobil, scăpăm de “băieții răi”, nu?

Și uite așa spectacolul politic continuă, astăzi sunt aplaudati cei huiduiti mai ieri, publicul fiind atent mai degraba la cine decât la ce si cum se joacă, toate merg mai departe în același fel, doar periodic locurile se schimbă, „băieții răi” devenind „băieții buni” și invers. Ne jucăm prea mult și prea ușor cu aceste noțiuni de bun și rău, ajungând să le anulăm semnificația.

Într-o notă mai serioasă, vreau să amintesc faptul că dincolo de o serie de elemente precum comunitatea de teritoriu și limbă, de conștiința identității istorice, de religie, o națiune este definită și de o serie de factori culturali. În această ultimă categorie se regăsește și setul de valori și principii morale care ne ajută să definim binele și răul, să le recunoaștem și, implicit, să le separăm și sancționăm.

Dar ce să ne facem când, în politică, moralitatea este sub asediu? Un asediu al minciunii, ipocriziei, incompetenței, imposturii, lipsei de viziune, dezinteresului, purtat de chiar cei care ar trebui să apere moralitatea vieții politice. Iar în absența moralității noțiunile de bine și rău își pierd sensul. Ca urmare, fără repere raționale și pertinente, cel puțin în plan politic, șansele ca să facem alegeri greșite sunt foarte ridicate. Iar apoi, pentru a fi cât de cât confortabili cu opțiunile noastre, ne împărțim pripit în „noi” și „ei” și decidem că băieții noștri sunt „băieții buni”, cărora li se poate ierta orice, iar ai lor sunt „băieții răi”, tot ce fac este greșit și evident, sunt responsabili pentru tot răul ce ni se întâmplă.

Ostilitatea față de orice altă formațiune politică decât „a ta” se extinde rapid, în mod periculos, de la reprezentanții de frunte și candidații acesteia, către suporterii respectivului partid, aceștia devenind inamici doar pentru că nu ne împărtășesc opiniile politice. Astăzi ura și disprețul față de „ai lor” reprezintă, pentru votanți, elemente motivaționale mai puternice decât simpatia și loialitatea pentru „ai noștri”. Îl votam pe X nu atât pentru că ne place de el cât pentru că îl urâm pe Y.

Pasiunile politice exacerbate nu mai reprezintă o noutate a vieții politice într-o democrație. Atunci însă când patimile ating un asemenea nivel încât în ochii susținătorilor unui partid orice fel de acțiuni, indiferent ce norme legale și/sau morale încalcă, sunt justificate atât timp cât împiedică (re)venirea la putere a oponenților, loialitatea partizană se transformă într-o gravă amenințare la adresa democrației din care, în mod paradoxal, s-a născut.

Polarizarea politică este astăzi ceva mai mult decât o divergență de opțiuni. Ea se accentuează gradual, împingându-ne spre punctul în care putem ajunge să refuzăm să locuim sau să muncim alături de cineva care nu ne împărtășește convingerile politice. Faptul că într-o serie de țări au apărut deja asemenea manifestări, inclusiv în forme violente, nu înseamnă că ele sunt normale și nici că noi ar trebui să le așteptăm resemnați. Trăim într-o lume agitată, marcată de o multitudine de factori de risc, de la terorism, criminalitate organizată și migrație ilegală până la pandemii și schimbări climatice accelerate, ne aflăm într-o regiune geografică apropiată de numeroase focare de tensiune, reci dar și fierbinți. Chiar trebuie să adăugăm la toate aceste provocări externe, dincolo de problemele noastre cronice din economie, sănătate, educație și pe cele generate de o dezbinare socială accentuată, construită pe criterii de convingeri politice? Chiar diferă atât de mult viziunile noastre pentru România, pentru viitorul nostru și al copiilor noștri, încât să ajungem să ne urâm între noi din această cauză? Nu cred. De fapt sunt convins că nu este așa.

Înțeleg motivele pentru care „actori marcanți” ai vieții noastre politice, unii aflați în importante funcții – numiți sau aleși, alții astăzi doar râvnind la pozițiile celor dintâi, în loc să ne aducă împreună, ne dezbină zi de zi, cu sprijinul „dezinteresat” al unor formatori de opinie, prin chemări agresive și iresponsabile la lupta împotriva „celorlalți”. Este vorba despre interese mărunte, meschine, demne de tot disprețul nostru, așa cum sunt și cei care le promovează.

Este evident că pentru o schimbare reală, atât de necesară, avem nevoie de lideri capabili să vadă ansamblul, nu doar detaliul, să fie suficient de generoși pentru a-și asuma obiective pe termen lung ce, mai mult ca sigur, nu le vor aduce recunoaștere în timpul mandatului lor, oameni care să nu caute profit în ceea ce ne desparte, ci în ceea ce ne apropie. Iar noi să alegem dintre ei cântarind cu atenție, dincolo de candidat și etichetă, OMUL, adică aptitudinile și atitudinile, responsabilitatea, capacitățile dovedite și, nu în ultimul rând, proiectele, ideile și angajamentele LUI.

Da, știu, sună utopic dar de ce să nu încercăm? Se spune că vedem anumite lucruri ca imposibile nu pentru că ele ar fi așa ci invers, că ne par imposibile tocmai pentru că ne temem să le încercăm. Nu este ușor, nu se va întâmpla de pe o zi pe alta, dar trebuie să încercăm, trebuie să începem schimbarea. De ce nu de la alegerile din acest an? Să avem încredere în capacitatea noastră de a lăsa ura și furia deoparte și să decidem în baza unor argumente pertinente, solide, de care sa nu ne rușinăm mai târziu. La urma urmei, dacă noi nu credem în noi înșine, în puterea noastră de a ne schimba, de ce ar face-o alții, se intreaba retoric fostul sef al SIE, Silviu Predoiu. (Cristina T.).

 

 

Citeste in continuare

Aveti un Pont

Dominic Fritz, “omul nou” ales cu vot incontestabil la șefia Timișoarei, care a doborât molia Robu, zice senin că este șomer de 3 ani/După ce lucrezi la Președinție în Germania, in mod normal si absolut firesc, te duci și te faci șomer în Timișoara

Publicat

pe

De

Dominic Fritz, “omul nou” ales cu vot incontestabil la șefia Timișoarei, care a doborât molia Robu, zice senin că este șomer de 3 ani. La Gâdea zice că trăiește din fonduri proprii, ceva total evaziv, în interviuri a zis că trăiește din donații.

Apoi bagă ceva cu voluntariatul, tot evaziv, și schimbă vorba cu zâmbetul pe buze.

Senzația mea e că de domn Fritz, care avea 7 ani la Revoluție dar care perorează de neocomunism, o să tot auzim în anii următori. Că după ce lucrezi la Președinție în Germania, in mod normal si absolut firesc, te duci și te faci șomer în Timișoara și mănânci de pe jos ca să să dobori moliile, dezvaluie Sorina Ruxandra Matei pe pagina sa de socializare. (Paul D.).

 

Citeste in continuare

Aveti un Pont

Rată de pozitivare de 20,6% în România. Cea mai mare vreodată?

Publicat

pe

De

Dumneavoastra, cititorii mei, știți că am renunțat din luna mai să mai încerc vreo abordare științitică a evoluției cazurilor de COVID in România. Și asta pentru că zi de zi aveam dovada de ”garbage in” în privința datelor comunicate de grupul de comunicare strategică. Prin urmare, o cercetare serioasă nu putea evita rezultatul predictibil: garbage in – garbage out. Am păstrat însă datele pe care le-am colectat manual, până în prin zi de lockdown-16 mai 2020. Cifra cu infecțiile noi raportate la numărul de teste prelucrate comunicată astăzi este însă șocantă. Astăzi, 28 septembrie 2020, ”grupul” a comunicat cu siguranță cea mai mare rată de pozitivare a testelor (raportată la perioada lockdown-ului), și probabil cea mai mare rată de pozitivare, vreodată. La numai 6.126 de teste noi, au fost raportate 1261 de cazuri pozitive. Ceea ce înseamnă o rată de pozitivare de 20,6%. Nu îmi aduc aminte să fi fost vreodată mai mare de pozitivare post-lockdown, dar cifrele colectate de bine arată că:

  • până în 16 mai 2020 (începând cu 19 martie 2020), numărul noi de cazuri depistate zilnic era de 279, reprezentând 22% din numărul comunicat astăzi, 28 septembrie 2020.
  • Rata medie zilnică de pozitivare (pacienți depistați pozitiv raportată la numărul de teste) a fost în lockdown la o medie zilnică de 7,54% (de 3 ori mai mică decât rata de pozitivare comunicată astăzi).
  • Cea mai mare rată de pozitivare din lockdown a fost înregistrată în 3 aprilie 2020 (18,89%, dar raportată la numai 1551 de teste noi). Această rată de pozitivare RECORD, vine, pe de-o parte, în contextul în care fiecare dintre noi a putut observa imaginile cu îmbulzeala de la unele secții de votare iar pe de altă parte relevă cu exactitate modul în care autoritățile din România au gestionat pandemia, precizeaza analistul Radu Teodor Soviani. (Cerasela N.).

Citeste in continuare

Parteneri


Harmony Beauty Salon Ploiesti

Salon HARMONY, str Cantacuzino din Ploiești (intersecția Moș Craciun )
Servicii oferite :
- micropigmentare sprâncene
-extensii gene
- coafor
-unghii gel
-Cosmetica / tratamente cosmetice
- sala Fitness pt femei
FACEBOOK: https://www.facebook.com/Harmony-Beauty-Salon-278929815636909/

Partener special – probleme juridice

Știri calde

Aveti un Pont13 ore ago

Rată de pozitivare de 20,6% în România. Cea mai mare vreodată?

Dumneavoastra, cititorii mei, știți că am renunțat din luna mai să mai încerc vreo abordare științitică a evoluției cazurilor de...

Actualitate4 zile ago

Votează Bogdan Toader- Președintele Consiliului Județean Prahova! Poziția 4 pe buletinul de vot!Votează Alianța pentru Prahova!

Votează Bogdan Toader- Președintele Consiliului Județean Prahova! Poziția 4 pe buletinul de vot!Votează Alianța pentru Prahova!

Actualitate4 zile ago

COMUNICAT/APEL AL PARTIDEI ROMILOR PRO-EUROPA SUCURSALA PRAHOVA: VOTATI BOGDAN TOADER LA CONSILIUL JUDETEAN PRAHOVA, VOTATI CANDIDATII PSD

APEL AL PARTIDEI ROMILOR PRO-EUROPA SUCURSALA PRAHOVA: VOTATI BOGDAN TOADER LA CONSILIUL JUDETEAN, VOTATI CANDIDATII PSD „Apel catre comunitățile de...

Diverse4 zile ago

Abuzurile PNL la Filipestii de Padure/Intimidari cu Politia Locala Filipestii de Padure pentru a stopa campania si distribuirea ziarului Incisiv de Prahova si/sau ale unor alte materiale de campanie

Primarul suspendat al Primariei Filipestii de Padure si trimis in judecata pentru fapte de coruptie, Morarescu Costel, cel cu falsuri,...

Actualitate4 zile ago

Editia print a ziarului Incisiv de Prahova blocata la distribuire in judetul Prahova/Cine este baronul de Calarasi Iulian Dumitrescu?/INFRACTIUNI PE BANDA RULANTA

In conformitate cu TOATE prevederile legale in materie, redactia Incisiv de Prahova a editat si tiparit un numar de 150.000...

Exclusiv5 zile ago

Candidatul la Primaria Blejoi – Preşedintele Organizaţiei Blejoi a Partidului Prahova în Actiune, Stelian Aurel Grigore – cercetat penal in 3 dosare pentru savarsirea mai multor infractiuni dar si pentru fraudarea bugetului local al comunei Blejoi

Candidatul la Primaria Blejoi – Preşedintele Organizaţiei Blejoi a Partidului Prahova în Actiune, Stelian Aurel Grigore, cercetat penal in 3...

Actualitate6 zile ago

Iulian Dumitrescu fuge de confruntarea cu Bogdan Toader

Invitația la dezbaterea electorală dintre Bogdan Toader și Iulian Dumitrescu, lansată de jurnalistul Marius Visarion, a fost acceptată cu promptitudine...

Actualitate6 zile ago

Liberalii din Consiliul Județean sabotează proiectele pentru prahoveni, la îndemnul șefului lor de la Călărași, Iulian Dumitrescu!

Prin neprezentarea la ultima ședință, programată pentru astăzi, consilierii județeni PNL demonstrează că investițiile la Spitalul Județean și la Universitatea...

Actualitate6 zile ago

SONDAJ/Incisiv de Prahova a avut din nou dreptate/Bogdan Toader castiga alegerile (fiind cu 8% procente peste senatorul din Calarasi)

Cum vor vota prahovenii pentru Consiliul Judetean: Bogdan Toader castiga alegerile! Cu ceva timp in urma, Incisiv de Prahova a...

Actualitate6 zile ago

Abuz în serviciu al directorului PNL-ist, Constantin Oprea, de la Sucursala Ploiești a Poștei Române, din disperarea că șeful lui, pe linie de partid, Iulian Dumitrescu, va pierde alegerile pentru Consiliul Județean Prahova.

Le e frică să nu afle prahovenii cine e cu adevărat. Poșta Română Prahova, condusă de penelistul Constantin Oprea, se...

Anchete6 zile ago

Senatorul Stefan Radu Oprea: PNL-iștilor, de ce vă este frică nu scăpați!/Bogdan Toader va fi în continuare Președintele Consiliului Județean Prahova

PNL-iștii prahoveni, angajați pe funcții mari la Poșta Română, execută cu supușenie ordinul lui Iulian Dumitrescu. Acestuia îi este frică...

Aveti un Pont6 zile ago

Model de administratie liberala/Interesele absconse ale candidatului PNL- Mihai Viorica care vrea sa puna mana pe Primaria Aricestii Rahtivani/DOCUMENTE (IV)

„Increngatura” de interese „sentimentale” si economice duc intotdeauna la sifonarea banului public, cam aceasta este pe scurt modelul de administratie...

Aveti un Pont1 săptămână ago

Model de administratie liberala/GROAPA DE GUNOI DIN ARICESTII RAHTIVANI/(III)/Provocare publica privitor la acest subiect

Avand in vedere reactiile cu privire la serialul dezvaluirilor noastre „Model de administratie liberala/INCENDIU LA GROAPA DE GUNOI DIN ARICESTII...

Exclusiv2 săptămâni ago

Votează Bogdan Toader- Președintele Consiliului Județean Prahova! Poziția 4 pe buletinul de vot!Votează Alianța pentru Prahova!

Votează Bogdan Toader- Președintele Consiliului Județean Prahova! Poziția 4 pe buletinul de vot!Votează Alianța pentru Prahova!  

Aveti un Pont2 săptămâni ago

Model de administratie liberala- Filipestii de Padure – Prahova/Falsuri, abuzuri, delapidari, distractii la mare si nu numai, totul pe banii publici/Clanul Sportivilor (I)

Cu toate ca”Regina” PNL Prahova „plange” si asta o face de obicei atunci cand eclozeaza mai multe si apare lupta...

Partener media exclusiv

stiri actualizate Raspandacul

Top Articole Incisiv