Connect with us

Sport

Joaca online la Piatadeponturi.ro

Avatar

Publicat

pe

Platforma Piata de Ponturi va asteapta cu o mare diversitate de bonusuri cazino special create pentru toti iubitorii de cazino. Aici veti gasi optiuni de joc deosebit de interesante atat pentru amatori cat si pentru profesionisti.Oferta online atrage atentia tuturor jucatorilor pentru ca aici aveti ocazia sa jucati la foarte multe cazino-uri de elita. Daca vreti sa descoperiti lumea cazino-urilor si sa profitati de sansa de a face bani online, incepeti sa jucati cu incredere.

Acum puteti experimenta din propria locuinta atmosfera unui cazino adevarat.Daca sunteti un mare iubitor de ruleta, aveti nenumarate avantaje.Interactiunea intre jucatorii se face in mod optim si va este protejata pe deplin intimitatea.Accesati site-ul online piatadeponturi.ro si bucurati-va de succes. Formati-va propriul stil de joc care va ajuta sa obtineti castiguri cat mai mari.Aici gasiti cazino-uri generoase, care va acorda bonusuri atractive inca de cand incepeti sa jucati. Conditiile sunt usor de indeplinit astfel ca nu trebuie decat sa va inregistrati si sa profitati de bonusuri in bani si runde gratuite.

Bonusuri cazinomotive rezonabile de a persevera

Dupa ce epuizati rotirile gratuite puteti incasa multe alte bonusuri cazino cu depunere, care sunt mult mai mari si va aduc sanse mai multe de castig.Verificati-va mereu contul pentru a vedea care sunt incasarile si pierderile. Daca sunteti pe profit chiar daca este vorba despre valori mici inseamna ca va aflati pe drumul cel bun.Jucatorii profesionisti aleg de cele mai multe ori sa joace pe sume mai mari iar cei cu mai putina experienta depun sume mai mici in joc pentru ca sunt mai precauti.

Pentru prima categorie de jucatori rundele gratuite nu prezinta prea mare importanta pe cand pentru a doua este o sansa in plus de a  castiga experienta. Desigur ca investitiile mari atrag dupa sine castiguri considerabile iar cele obtinute prin runde gratuite sunt mult mai mici.

Bonusuri cazinosunt cele care fac diferenta

La Piata de Ponturi veti gasi mereu cele mai tari bonusuri cazino in mediul online. In plus, aici sunt foarte multe cazino-uri populare care va asteapta cu oferte fel si fel.Un bonus la cazinou va ofera o experienta placuta mai ales atunci cand cerintele si conditiile sunt usor de indeplinit. Primiti recompense la inscriere dar puteti participa si la promotii pentru a simti din plin placerea jocului.

Siguranta ca jucati intr-un mediu securizat si o atitudine responsabila din partea operatorilor va ofera increderea deplina ca merita sa ramaneti fideli acestor cazino-uri. Calitatea serviciilor ocupa un loc decisiv.Securitatea jucatorilor trebui tratata ca prioritate si privita cu maxima seriozitate. Asigurati-va ca jucati la cazino-uri licentiate si beneficiati de protectie.

Jucati responsabil, fiti indrazneti si disciplinati daca vreti sa ajungeti in top si sa atrageti cat mai multe castiguri.Acum aveti posibilitatea sa va schimbati total viata si sa obtineti sume mari de bani din jocurile de noroc. Daca reusiti sa va suplimentati veniturile in mod constant, efortul dumneavoastra este cu adevarat rasplatit.

Citeste in continuare
Comenteaza si tu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Exclusiv

„Înțeleg că DOS, elita poliției române și a filajului national, a pierdut un kkănar de interlop de la Arad”

Avatar

Publicat

pe

De

„Înțeleg că DOS, elita poliției române și a filajului national, a pierdut un kkănar de interlop de la Arad. A fugit ăla cu Ferrari pe autostradă, sub nasul lor, într-o megaoperațiune a lui Bode. Înainte de scăparea kkănarului din Arad, în aceeași zi, au intrat într-o altă casă, la descindere, în aceeași megaoperațiune, că au încurcat CNP-ul și s-au dus la altul acasă. Amintesc că șeful DOS este șeful Miliției Române și tot ei de la DOS l-au pierdut pe Ghiță în 2016 din fața casei SRI, chiar dacă șeful de atunci al DOS era Vasilică de la cămătari/ interlopi DGA. Asasinatul de la Arad tot nu l-au rezolvat, râde asasinatul de ei, și în general sunt de vină CSM, CCR, ÎCCJ, CJUE etc că majoritatea procurorilor și polițiștilor României sunt proști, hoți, incompetenți și papagali”, precizeaza Sorina Ruxandra Matei pe pagina sa de socializare. (Cerasela N.).

Citeste in continuare

Administratie

Nori negri: batalia din PNL ameninta sa insingereze Romania pina in toamna

Avatar

Publicat

pe

De

(Preluare Inpolitics):

Situația se complică dramatic: bătălia pentru putere din partidul de guvernămînt se va împleti tot mai ”armonios” cu guvernarea, iar decontul va fi suportat în mod categoric de cetățeni, conform principiului de fier ”o să vadă ei ce o să pățim noi”. Printre marile probleme politico-economice care stau să izbucnească se numără nu atît moțiunea de cenzură, lipsită total de șanse, în opinia noastră, cît rectificarea bugetară, evaluarea miniștrilor la jumătate de an și posibila remaniere.

Să o luăm metodic.

Chestiunea remanierii unor miniștri agită apele de cîteva zile, mai pe surse, mai oficial. Pe surse de vorbește de executarea unor miniștri liberali apropiați de Ludovic Orban, ceea ce ar avea sens în contextul bătăliei pentru putere din partid, ca și a unora din tabăra USRPLUS.
Problema, dacă e reală, e complicată dramatic, însă, de poziționările publice ale lui Ludovic Orban și Dan Barna, care dezmint remanierea.

Conform statutului PNL, candidații de miniștri trebuie validați de forurile interne, începînd cu Biroul Executiv și cel Politic Național, ceea ce înseamnă, teoretic, că premierul nu poate opera vreo modificare fără acordul propriului partid, nemaivorbind de USRPLUS. Dacă Florin Cîțu trece peste statut, atunci conflictul din PNL riscă să devină exploziv, iar Ludovic Orban poate pune în discuție o altă prevedere statutară, conform căreia BPN poate decide retragerea din guvern a unui membru al partidului, ori chiar a tuturor, ceea ce îl include și pe primul ministru. Un eventual nou refuz al lui Cîțu nu l-ar lăsa fără funcția de prim ministru, vulnerabilă doar în fața moțiunii de cenzură, dar l-ar putea lăsa fără statutul de membru al PNL, ceea ce ar crea o situație deloc dezirabilă pentru el.
Toate aceste manevre sunt, repetăm, teoretice, dar realizabile, și istoria a demonstrat că în marile bătălii nu se aleg mijloacele.

Pe de altă parte, Florin Cîțu ar putea dezminți el însuși remanierea, eliminînd problema din start.
Numai că aici ar avea masiv de pierdut personal, ca imagine, pentru că ar însemna că se solidarizează cu toți actualii miniștri și nu ar mai putea formula vreo critică o bună perioadă de aici încolo.
Or, știm încă din ianuarie, de la premier, că la jumătatea anului va face o amplă analiză a activității miniștrilor. A dezminți remanierea înainte de respectiva evaluare ar fi un dezastru de imagine; a o face după evaluare, cum spuneam, înseamnă că totul e perfect în cabinet, iar Cîțu ar deconta toate nefăcutele de aici încolo.

Evaluarea miniștrilor se va lega, însă, de alt eveniment care se anunță extrem de complicat: rectificarea bugetară.

Sfîrșitul lunii iunie înseamnă, conform legii, dezlegarea la prima rectificare bugetară din an, iar anul acesta, la cum s-a votat bugetul, cu mare întîrziere, în martie, și pe repede înainte, ea e mai necesară ca oricînd.
Rectificarea vine obligatoriu, însă, la pachet, cu elaborarea raportului situaţiei economice şi bugetare pentru primele şase luni, care se va face în următoarele săptămîni. Iar raportul respectiv va scoate la iveală care miniștri s-au dovedit buni manageri ai banului public și au gestionat eficient bugetul alocat și care nu, unii, probabil, nefiind în stare nici măcar să cheltuie respectivii bani.

Un asemenea raport ar constitui un argument irefutabil pentru remaniere, dar va avea Cîțu hotărîrea necesară?

Pe de altă parte, rectificarea însăși e un casus belli. Dacă economia duduie și prognozele sunt optimiste pe cît pretinde premierul, rectificarea nu poate fi altfel decît pozitivă.
Dacă se dau bani în plus, însă, unde vor fi ei direcționați? În spiritul european al vremurilor noi, ar trebui să meargă către ministerele cercetării, digitalizării și inovației, al mediului, al educației, al economiei, al dezvoltării ori al transporturilor.
Spiritul tradițional mioritic spune altceva, însă: ei trebuie să meargă la MApN, MAI, SRI, SIE, SPP, STS și trebuie să se taie de la ministerele sus pomenite, plus sănătate, muncă ori agricultură.
De aici, o primă mare problemă pentru premierul Cîțu, care nu ar sufla în front în fața instituțiilor de forță.

Dar dacă, varianta de groază, deficitul bugetar va da semne că iese din parametrii propuși, iar rectificarea ar fi negativă?

Atunci, primul ministru chiar ar fi în corzi, pentru că mesajele sale triumfaliste din ultima vreme ar fi spulberate de viața reală.
În plus, Florin Cîțu are un istoric personal cu rectificările bugetare, în cazul cărora, ca senator liberal finanțist, a fost mereu, în ultimii ani, foarte activ. Și foarte agresiv.
Ne amintim o declarație trăznită a sa din perioada guvernării pesediste, prin 2017, cînd a anunțat constituirea unei comisii parlamentară de anchetă în cazul unei rectificări pozitive a bugetului, pe motiv că, la cum arată finanțele țării, ea ar fi imposibilă fără vreo fraudă. Ori faptul că, doi ani mai tîrziu, el acuza guvernul PSD de prezentarea de date false privind execuția bugetară și anunța, din nou, înființarea unei comisii de anchetă privind raportarea de date false. Acum, a ajuns el însuși ”la serviciu”.

Ar fi un mare avantaj pentru Ludovic Orban, care ar putea specula incompetența adversarului său.

Chiar și cu o rectificare negativă, însă, Cîțu va fi tentat să facă jocuri politico-electorale, ceea ce înseamnă că va împinge demersul pînă înaintea congresului PNL, cînd va începe să pompeze bani către anumiți baroni locali, selectați pe sprînceană. Vot la congres plătit din banii statului.

Iar foamea e mare, în teritoriu. După cum se știe, și reiese clar din facsimilul de mai jos, guvernul a anunțat deja primarii, prin ministrul Attila Cseke, că s-au terminat banii din Planul Național de Dezvoltare Locală și ori să se descurce cu fonduri proprii, ori să sisteze lucrările începute, pînă la rectificare. Adică o situație de-a dreptul dramatică.

Cum Orban e conștient de asemenea jocuri, e de așteptat ca el să preseze guvernul să facă rectificarea cît mai repede, ceea ce va constitui încă un front de luptă în PNL.

În fine, să mai punctăm că, dacă prin absurd, moțiunea de cenzură de mîine ar fi votată, situația s-ar complica enorm, pentru că o perioadă de timp am avea un guvern interimar care nu are dreptul să facă rectificări bugetare, acestea presupunînd legi sau OUG-uri. Caz în care Florin Cîțu ar putea juca lejer cartea victimizării, dîndu-se legat de mîini și de picioare, iar marele perdant ar deveni gruparea Orban, fără de care moțiunea nu ar putea trece.

Citeste in continuare

Administratie

FOTO Dani Chiriţă nu (mai) are nevoie de mărcile lui Volosevici!

Avatar

Publicat

pe

De

Într-o perioadă în care fostele glorii ale Petrolului Ploieşti, deţinătorii CIS-ului pentru ACS Petrolul 52 se simt şantajaţi de către Andrei Volosevici în încercarea de a impune Primăria Ploieşti ca partener al actualei echipe din Liga a 2 a, Daniel Chiriţă face o mutare spectaculoasă.

Conform celor de la Stiri Actuale, sătul să tot fie prins cu uşa în circul mărcilor Petrolului, circ care se desfăşoară în aceste zile în Ploieşti, Daniel Chiriţă şi-a înregistrat propria marcă: LEGENDA LUPILOR! Cu alte cuvinte, Kiru nu mai este interesat de circul mărcilor şi renunţă de bunăvoie la denumirea Petrolul 95 sub care şi-a desfăşurat activitatea sportivă până acum, mai ales că proiectul său este un proiect sportiv 100% privat, care nu a folosit nici măcar UN LEU din fonduri publice

Şi mai mult, în aceste zile, a demarat colantarea autocarului lui Kiru, autocar care va transporta echipa fostului fotbalist la toate meciurile din deplasare.

Suntem convinşi că în ciuda tuturor răuvoitorilor, Dani Chiriţă va face performanţă în fotbalul românesc sub noua denumire, pentru că ….LEGENDELE NU MOR NICIODATĂ! 

 

https://stiriactuale.ro/exclusiv/20503-foto-dani-chirita-nu-mai-are-nevoie-de-marcile-lui-volosevici.html

Citeste in continuare

TOP KINETO MEDICAL Ploiesti

Partener special – probleme juridice

Știri calde

Exclusiv23 de minute ago

Prin această scrisoare, se cere public președintelui României, părintele proiectului „România educată”, să își spună punctul de vedere cu privire la consecințele pe care le va avea asupra funcționării CNATDCU inițiativa ministrului Cîmpeanu, dacă se va transforma în lege

De nici nu mai știu câți ani, Emilia Sercan ne tot prezintă cazuri de plagiate răsunătoare. Le citim, ne minunăm,...

Exclusiv1 zi ago

Dacă vă întrebati de ce ii platiti in fiecare lună 100.000 de lei brut Președintelui ASF, Nicu Marcu: ca să vă trimită să verificați dacă OZN-urile au RCA, așa cum rezultă de pe pagina de Facebook ASF

Dacă vă întrebati de ce ii platiti in fiecare lună 100.000 de lei brut Președintelui ASF, Nicu Marcu, fost contabil...

Exclusiv2 zile ago

Bezna mintii: Politia Locala Ploiesti isi face datoria sub directorul general „plantat” – Albu Catalin

“În data de 25.07.2021, în jurul orei 01.00, un echipaj din cadrul Serviciului Ordine Publică, a observat în timp ce...

Exclusiv2 zile ago

„Se utilizeaza si functii de politie abrogate!/Pentru analfabetii functionali din aparatul central nu e nicio problema”

Dupa doi ani de judecata am obtinut de la IGPR, raspunsul de mai jos. E relevant intrucat demonstreza ca functiile...

Exclusiv2 zile ago

Blat cu juriștii de la CNAIR si lucrări ilegale, albite prin OUG de Cioloș

Politicienii fac lucruri trăsnite: de la inaugurări de autostrăzi parțiale la legalizat lucrări neautorizate. Conform celor de la Newsweek Romania,...

Exclusiv3 zile ago

Vremuri ,,frumoase neamule!’’/ Interfața lui Eugen Tomac

De ce un oraș pitoresc precum București, trebuie să găzduiască pramatii ținute în brațe de alți golani îmbogățiți din politică?...

Exclusiv5 zile ago

Discursul dublu al primarului Andrei Volosevici/Pe de o parte, ataca nefondat Garda de Mediu ca nu isi face datoria, pe de alta parte, se pozeaza, la intimidare, spunem noi, cu directorul celui mai mare poluator din Ploiesti/Cand este consecvent Andrei Volosevici?

Cand este consecvent Andrei Volosevici? Probabil cand primarul Andrei Volosevici nu il va contrazice pe primarul Andrei Volosevici si cand...

Exclusiv5 zile ago

„Io n-am înțeles niciodată ceva la Macovei&Guseth: cum să vorbești tinerilor de Sighet și Memorialul Durerii și să susții ingerința ilegală a Serviciilor secrete în Justiție?”

Io n-am înțeles niciodată ceva la Macovei&Guseth: cum să vorbești tinerilor de Sighet și Memorialul Durerii și să susții ingerința...

Exclusiv5 zile ago

Au inceput sa apara tot mai multe reactii pertinente la declaratiile primarului Andrei Volosevici/Reactii pe banda video

Au inceput sa apara tot mai multe reactii pertinente la declaratiile primarului Andrei Volosevici. Precizam ca aceleasi reactii pertinente le...

Exclusiv6 zile ago

Comisia Europeana a incept sa taie drastic din cioacele trecute pe hartie de niste hoti care lucreaza in beneficiul altor hoti.

Comisia le-a dat in cap cu cioaca de jumatate de miliard de Euro pentru GSP-Gabriel Comanescu, asa cum arata bratul...

Exclusiv1 săptămână ago

Motivele care au generat insuccesul electoral de la alegerile parlamentare din 2020 ale PMP/Tradari din interiorul partidului ale unor grupari care si-au luat partidul pe nume personal in schimbul primirii unor foloase necuvenite si… in interes imobiliar/Politica cu sechestrari, cu clanul lui Sadoveanu, numit si clanul Belgienilor si incalcari grave ale statutului

Ne-a atras atentia un articol din Incisiv National  -„BOMBA. Cristian Diaconescu a aflat cum se faceau alegerile la PMP: „liderii...

Exclusiv1 săptămână ago

Raportul Comisiei Europene pe statul de drept nu numai zici că e scris de bucătăreasa USR dar conține și falsuri grosiere.

 Comisia Europeană scrie că DNA a avut rezultate mai bune în condițiile în care chiar DNA în scrie în bilanțuri...

Exclusiv1 săptămână ago

Cu PNRR-ul esuat si cu cele mai mari dobanzi din UE, premierul Romaniei ne zice: “va vand…”

Iar a incurcat indicatorii! ,,Va vand un mic secret, urmează alte estimari, care vor duce creşterea economica aproape de două...

Exclusiv1 săptămână ago

Stiati ca si noi platim pentru campania interna din PNL!? Echipa lui Citu de la guvern, platita din bani publici, lucreaza de zor pentru alegerea sa la sefia PNL, adica intr-o chestiune absolut privata!

Stiati ca si noi platim pentru campania interna din PNL!? Echipa lui Citu de la guvern, platita din bani publici,...

Exclusiv1 săptămână ago

Deci, PNRR-ul de cioace al lui Ghinea/Barna/Citu va fi aprobat la 1900 toamna/Iulian Bulai este un tantalau/Tantalaul zice ca Bula si cu Drula au obtinut (deja) 5.1 miiiarde pentru autostrazi

Comisia Europeana a incept sa taie drastic din cioacele trecute pe hartie de niste hoti care lucreaza in beneficiul altor...

Partener media exclusiv

stiri actualizate Raspandacul

Parteneri

Top Articole Incisiv

error: Articolele nu se pot copia!