Connect with us

Actualitate

Din ”feisbuceală”, mama Daniela și băiatul Radu au fost băgați direct la guvernare. Și încă pe ce posturi!

Publicat

pe

(Preluare National – Catalin Tache):

Deja Ludovic Orban face adevărate ”demonstrații de forță”, dovedind că este politicianul cel mai bun ”încasator” de până acum din toată și așa debila clasă politică de la noi, fiind la doar un pas să egaleze până și recordul lui Emil Boc. Dar performanțele de ”sparring partner” ale lui Orban nici nu erau greu de anticipat, după plecăciunile slugarnice pe care ”urmașul Brătienilor” le făcea public în fața Laurei Codruța Kovesi, după ce fosta șefă a DNA îl umilise cum vrusese cu un așa-numit dosar care l-a scos din cursa pentru Primăria Capitalei.
Dar în fond și la urma urmei, mai ales Ludovic Orban își merită cu prisosință soarta, acesta devenind un veritabil ”sac de box” al ”oamenilor președintelui”. Cei care se străduiesc din răsputeri să-l țină încă ”viu” la Palatul Cotroceni pe un Klaus Iohannis a cărui soartă a fost la rândul său pecetluită odată cu intrarea în cel de-al doilea mandat. Dar mai ales să ”securizeze” prioritatea absolută a serviciilor. Și nu, nu este vorba de prevenirea coronavirusului. Și nici măcar de reactivarea ”câmpurilor tactice” din Justiție. Ci doar de păstrarea ”imperiului IT” creat pe vremea când Sebastian Ghiță era încă miliardarul adevăraților băieți deștepți din servicii. Cei care între timp și-au găsit bineînțeles o altă ”legendă vie” care să demonstreze chipurile cum că în afacerile IT, România chiar ar fi țara tuturor posibilităților. Și care nu aveau cum să asiste pasivi la faptul că pe umerii lui Ludovic Orban tocmai ce s-a cocoțat până la vârful piramidei ”noul Ghiță”. Tânărul Radu Nicolescu, ”băiatul mamei” Daniela Nicolescu, cea a cărei firmă IT a fost sponsorul de bază în campania online și mai ales pe rețelele de socializare a ”vechiului” PNL din jurul lui Orban. Iar după cum reiese din informațiile de ultimă oră intrate în posesia noastră se pare că ultima ”rangă în dinți” încasată de Ludovic Orban se datorează în mare parte și numirii mamei Daniela drept secretar de stat la Ministerul Economiei, dar mai ales a promovării fiului Radu drept consilier de stat al premierului tocmai pe probleme de IT.
Cu adevărat marii jucători de pe piața contractelor IT cu statul nesuportând această ”aroganță”, mai ales că exista deja riscul ca prelungirea contractelor de mentenanță cu unele ministere de forță și chiar structuri informative să fie deturnate în cel mai scurt timp spre ”noul Ghiță” aciuit pe banii mamei la Cancelaria premierului Ludovic Orban. Astfel că Iohannis a dansat imediat așa cum i s-a cântat, șeful statului știind foarte bine cine i-a păstrat-o pe Viorica Dăncilă în finala prezidențială, astfel că nu avea cum să refuze această ”mică rugăminte”…
De pe ”feisbuceală”, direct în Guvern…
Desigur că și Ion Iliescu se prezenta drept ”sărac, dar cinstit”, însă asta nu a împiedicat apariția în jurul său a unei adevărate generații de ”baroni roșii” multimiliardari. Acum, ce-i drept, Ludovic Orban nu a ajuns premier pentru că ar fi câștigat niscai alegeri prezentându-se ca un român ”sărac, dar cinstit”și care și-a chibuzit atât de bine venitul total pe familie de 3.000 de lei, încât și-a crescut și copilul mare în vila idilică de pe malul liniștit al unui lac bucureștean. Dar uite că legislația nu i-a mai lăsat aceleași ”ușițe” și atunci când a trebuit să explice ”campania fantastică” și deloc ieftină de care a beneficiat în mediul online și mai ales pe facebook. Că prea ar fi fost de tot ca din cei 3.000 de lei să-și țină și familia, să plătească și acareturile vilei și să mai susțină și acea campanie frenetică!
Și uite cum a apărut în ecuație o firmă de IT, Etis Design, înființată în anul 2008 de familia Nicolescu. Și care brusc a început să arunce cu zecile de mii de lei în postări ale filialelor PNL din București, Vrancea, Bacău, Neamț, Botoșani, Buzău, Vaslui, Prahova, în pagina personală de facebook a lui Ionel Dancă, actualul șef al Cancelariei premierului și chiar a lui Klaus Iohannis. Firma familiei Nicolescu devenind astfel unul dintre principalii sponsori ai campaniei online a liberalilor. După care, din ”feisbuceală”, mama Daniela și băiatul Radu au fost băgați direct la guvernare. Și încă pe ce posturi!
Avertizat, a făcut pe bărbatul!
Astfel că tânărul Radu a fost numit consilier de stat în Cancelaria premierului Ludovic Orban, șeful său direct devenind astfel Ionel Dancă, adică exact cel căruia i-a sponsorizat pagina de facebook! Acum, ”băiatul mamii” chiar nu are cum să se plângă că nu ar fi fost mereu un adevărat răsfățat al sorții, din moment ce doar anul trecut a declarat venituri la vedere provenind din salarii încasate de la trei instituții de stat : Senat, Camera Deputaților și Ministerul Comunicațiilor. Plus dividentele încasate de la firma familiei, cea care a sponsorizat campania penelistă. Astfel că aducerea sa direct la Cancelaria premierului, mai ales că ulterior a fost prezentat fie și neoficial ca ”noul coordonator al strategiei guvernamentale în domeniul IT” nu avea cum să nu inflameze spiritele la vârful sistemului.
De acolo de unde de altfel, după cum susțin sursele noastre, Ludovic Orban a și fost avertizat, la modul cel mai serios, că predarea ”imperiului IT” către ”noul Ghiță” Radu Nicolescu nu va fi ”înghițită” de către marii jucători de pe această piață uriașă de miliarde de euro anual. Numai că, deși în rest a îndeplinit cu un exces de zel deja proverbial toate doleanțele sistemului, tocmai aici s-a găsit Ludovic Orban să facă pe bărbatul de stat. Și să nu se dezică de protejatul său fost sponsor, cel a cărui familie probabil că visa cu ochii deschiși la ”imperiul IT” construit cu atâta ”trudă” de servicii… Mai ales acum, când deja se poartă un adevărat ”măcel” pentru redistribuirea zonelor de influență, multe din contractele cu instituțiile de stat urmând a fi prelungite pentru următorii opt ani sau chiar mai mult, cum este cazul MAI… Astfel că în timp ce Ludovic Orban va avea în curând același statut social ca și predecesoarea Viorica Dăncilă, cel de șomer, vulnerabilitatea apariției unui ”nou Ghiță” care să revendice ”imperiul IT” al serviciilor pare să fi fost deja eradicată…

Actualitate

Se strâng donații pentru cei din linia întâi

Publicat

pe

De

Companiile Bitdefenter, Banca Transilvania, Mobexpert și eMAG au demarat campania „Donează pentru linia întâi”, ce vizează strângerea de fonduri pentru cadrele medicale, dar și pentru celelalte instituții implicate în combaterea virusului COVID-19. Până la acest moment, companiile au contribuit cu 4 milioane de lei și materiale medicale.

Pentru cei care doresc să efectueze donații pentru medici, www.emag.ro/doneaza este platforma care va redirecționa toate fondurile către Departamentul pentru Situații de Urgență, Ministerul Sănătății și Ministerul Afacerilor Interne. Campania a demarat în data de 6 aprilie, iar primele 24 de ore au fost foarte promițătoare. Peste 2500 de oameni au contribuit cu peste 200.000 lei la cauză, iar pentru luna aprilie se urmărește strângerea a 50 de milioane de lei. La această campanie pot participa atât persoanele fizice, cât și cele juridice.

 

Cele 4 companii au în plan transparența în comunicare, iar cei care doresc să urmărească progresul strângerii de fonduri o pot face prin intermediul paginii www.emag.ro/doneaza/live.

 

În ceea ce privește strângerea de materiale necesare medicilor, primele semne încep să se vadă. Primul transport de măști medicale a ajuns deja în România. 4.15 milioane de unități au fost livrate prin avion din China, iar următoarele transporturi vor fi realizate cu avioane Tarom. eMAG, Bitdefender, Banca Transilvania și Mobexpert sunt în permanentă căutare a celor mai utile materiale pentru medici.

 

Obiectivul inițiatorilor acestui demers este transmiterea unui mesaj de speranță, prin ajutorul acordat medicilor și celor care au grijă de noi, astfel încât să trecem cu bine de criza medicală, iar economia și societatea să își revină rapid la normal.

 

Citeste in continuare

Actualitate

EDITORIAL/Incisiv de Prahova!/ Iată cum se numeste ziarul pe care intră de frica si politicienii corupți!

Publicat

pe

De

Evident, toți discută politică, fiecare după cum îl duce capul. Pornind de la știrile ce au ținut prima pagină a presei din primele trei luni ale acestui an, cu dezvaluiri cutremuratoare care ar misca orice parchet si/sau procuror de bun simt, personajele spun deschis, pe șleau, ce cred despre ce au zis și ce au făcut X, Y si Z, dar și multe alte figuri politice, intrate deja în folclor, precum anumiti traseisti, „magari” si „magarite”. Oamenii vorbesc și despre televiziunile de știri, precum Pro Tv cu emisiunile sale de dezvaluiri.

Pentru că doar vorbele singure ar putea plictisi un cititor grăbit, care de cele mai multe ori nu are timp nici să se ducă să voteze, ziarul Incisiv de Prahova dezvaluie si va dezvalui, fara menajemente, toate „matrapazlacurile” politicienilor – indiferent de culoarea politica.
Şi plângea ”fata mea plângea, la icoane se ruga”, ca să parafrazăm o manea. Dar de ce, Salam, plângea? Şi de ce se şi ruga? Păi de milă ”de ţara mea”, cum ar zice o traseista, fosta şefa prin guvern pana de curand, dacă n-ar fi ocupată să repună de zor mafia pe care o coordoneaza „pe harta lumii” subsaharienne.
Pe ea, pe „Luminoasa” – ridicată ca o alpinistă din modesta pepinieră prahoveana de sfori şi infractori, cea suită ca pasărea măiastră în cer şi precum coafura de pavian pe crengile executivului român si al administratiei locale, o exaltă în nemuritoare vorbe ale unora care dormiteaza cu poza ei sub perna, gen militieni, procurori, judecatori si/sau din servicii.
Astfel edificaţi cu privire la prilejul istoricului speech o putem urmări în continuare, netulburaţi, pe reprezentanta PSD in Prahova, dupa ce a reprezentat, pe rand, cam toate partidele, incercand cu disperare sa promoveze candidati la primarie cu probleme penale.
Inca, precizam…o puteti urmari! Dinastia si puterea se pierd in timp si legea este lege pentru oricine, chiar si pentru „Luminoasa” cu al ei ‘Yubi”.
Potrivit ei, ”momentul în care a zis da” a fost după ce i-a ”urmărit pe actualii ei colegii pesedişti cum se luptă”…
Eteee, aici a început să-mi dea târcoale o lacrimă de patriot… Mi-am amintit de trădătorul Iscariot. Şi am realizat ce legătură strânsă este între mântuirea ţării, Peneş Curcanul, Dramele Parisului, cu tot cu Rocambole şi „Luminoasa” întruchipând-o pe ”Ana lui Manole”. M-a cotropit emoţia. Lacrimile mi-au ţâşnit şuvoaie de drag ce mi-e de Curcanul lui Alecsandri.
Oamenii, încă din antichitate, când se aflau neputincioşi în faţa unui sistem aparent imuabil şi indestructibil, recurgeau la unicul mijloc prin care puteau răsturna sistemul care îi oprima şi oamenii din fruntea acestuia, devenind totodată mai optimişti şi mai veseli. Aparent acest aspect nu prezintă o mare importanţă, dar starea generală de spirit a maselor este extrem de importantă în istoria unui popor, putând produce schimbări majore şi neaşteptate.
Incisiv de Prahova nu va recurge la PAMFLET, iar dezvaluirile vor fi asumate, ca de obicei, sub semnatura, dezvaluri bazate doar pe probe solide. Urmeaza dezvaluiri marca consacrata „Incisiv de Prahova”.

Citeste in continuare

Actualitate

„Noul Birou Politic Teritorial al ALDE Prahova a incercat si incearca sa elimine din randul membrilor sai pe cei care au luptat sa obtina functii politice pentru a satisface interese pecuniare sau de alta natura pentru ei, familie si prieteni”

Publicat

pe

De

Daca este reala precizarea domnului Nemes Constantin – Incisiv de Prahova saluta decizia partidului politic ALDE Prahova si asigura membrii acestui partid de o colaborare sincera in beneficiul cititorilor!

Nemes Constantin din ALDE Prahova revine cu precizari la dezvaluirile noastre privind implicarea unor personaje in activitati circumscrise crimei organizate economico – financiare.:
„Stimata doamna, apreciez munca dumneavoastra de a face cunoscut opiniei publice aspecte din activitatea „subterana” a unor politicieni, activitate care nu le face cinste. Este adevarat ca activitatea lor descrisa de dumneavoastra a fost ajutata de functiile publice detinute prin intermediul partidului, dar faptele unui om cad in raspunderea sa, atata timp cat nu face parte dintr-o grupare infractionala construita in jurul structurilor de partid. Si in acel caz, membrii gruparii trebuiesc sanctionati, nu membrii partidului, fara deosebire. Noul Birou Politic Teritorial al ALDE Prahova a incercat si incearca sa elimine din randul membrilor sai pe cei care au luptat sa obtina functii politice pentru a satisface interese pecuniare sau de alta natura pentru ei, familie si prieteni. Pe masura identificarii celor care s-au abatut de la Statutul ALDE, ii vom sanctiona sau ii vom exclude fara rezerve. Dovada in copie a excluderii nu v-am trimis-o in postare, deoarece nu am postat ca imputernicit de partid, ci „ca simplu cetatean”. Mentin afirmatia ca au fost exclusi prin Hotararea BPT Ph ALDE din 12 martie 2020”. (Cristina T.).

Citeste in continuare

Parteneri


Harmony Beauty Salon Ploiesti

Salon HARMONY, str Cantacuzino din Ploiești (intersecția Moș Craciun )
Servicii oferite :
- micropigmentare sprâncene
-extensii gene
- coafor
-unghii gel
-Cosmetica / tratamente cosmetice
- sala Fitness pt femei
FACEBOOK: https://www.facebook.com/Harmony-Beauty-Salon-278929815636909/

Partener special – probleme juridice

Știri calde

Actualitate13 ore ago

EDITORIAL/Incisiv de Prahova!/ Iată cum se numeste ziarul pe care intră de frica si politicienii corupți!

Evident, toți discută politică, fiecare după cum îl duce capul. Pornind de la știrile ce au ținut prima pagină a...

Actualitate13 ore ago

„Noul Birou Politic Teritorial al ALDE Prahova a incercat si incearca sa elimine din randul membrilor sai pe cei care au luptat sa obtina functii politice pentru a satisface interese pecuniare sau de alta natura pentru ei, familie si prieteni”

Daca este reala precizarea domnului Nemes Constantin – Incisiv de Prahova saluta decizia partidului politic ALDE Prahova si asigura membrii...

Actualitate13 ore ago

„Au fost deja comandate 150 de ventilatoare şi imediat ce vor ajunge în România le vom putea trimite rapid în ţările care au nevoie de ele, bineînţeles în Spania şi Italia”

Ursula von der Leyen, preşedinta Comisiei Europene: „Am creat o rezervă strategică comună de echipamente medicale a Uniunii Europene. (…)...

Actualitate13 ore ago

Criză majoră de droguri în România!

(Preluare National – Catalin Tache): Se înmulțesc ”durerile de cap” pentru efectivele Poliției Române în plină pandemie de coronavirus, odată...

Actualitate13 ore ago

LOVITURA IN STAREA DE URGENTA: AVOCATUL POPORULUI SUGEREAZA ROMANILOR SA ATACE IN INSTANTA AMENZILE

(Preluare Inpolitics): Instituția Avocatului Poporului, extrem de activă în ultima perioadă, lucru salutar, este tot mai critică la adresa autorităților...

Actualitate13 ore ago

Pirlog vrea sa-i defileze pe Scutea si pe Licu

Celebrul procuror #rezistent Bogdan Ciprian Pirlog – prim-adjunctul Parchetului Militar Bucuresti – ne obliga sa marcam o premiera in istoria...

Actualitate13 ore ago

Frica de asumare

Președintele Klaus Iohannis ezită să-și asume răspunderea. Se teme. Dovedește nu bărbăție, ci lașitate. Își dorește să fie în poză....

Actualitate13 ore ago

Există și în România un loc în care accesul femeilor este strict interzis

Pe teritoriul țării noastre există un loc în care accesul femeilor nu este permis. Mai exact, locul cu pricina este...

Actualitate13 ore ago

Ce a spus Stephen Hawking în 2001 despre virusul care va decima omenirea?

Fizicianul Stephen Hawking a murit pe data de 14 martie 2018, la vârsta de 76 de ani. Omul de știință...

Actualitate13 ore ago

Studiu Google: Cum s-a schimbat comportamentul de ieșit din casă al românilor

Google a decis să folosească informațiile despre localizare pe care le preia din smartphone-urile oamenilor și să vadă cum s-a...

Actualitate2 zile ago

EDITORIAL/Cei care au obiceiul lui Dragnea ar trebui sa își poarte de grija si sa nu sfârșească ca el

As vrea sa facem un scurt remember unor politicieni din urbea noastra, încă aflați în funcții, ca acestea sunt trecatoare,...

Actualitate2 zile ago

România tratează criza economică cu politici de tip #IOC.

Bună dimineața Iohannis sau noapte bună Iohannis? ,,I” vine de la Isărescu, ,,O” de la Orban și ,,C” de la...

Actualitate2 zile ago

Isărescu îi face ”guvernul meu” lui Iohannis!/Isar și Cîțu, atac raider la BNR!

(Preluare National – Catalin Tache): ”Cîțu, interzis la BNR” titram pe 2 februarie, atunci când dezvăluiam că ministrul Finanțelor a...

Actualitate2 zile ago

URGENȚELE DE LA COTROCENI

Starea de urgență pe care a decretat-o i-a fugit cumva de sub picioare președintelui Klaus Iohannis. Acesta a constatat repede...

Actualitate2 zile ago

Nu înțeleg de ce mortul din 3.04 e raportat abia în seara asta. Or fi așteptat să vadă dacă rămâne mort sau învie?

Decesul 174 – ”Bărbat, 42 ani, internat în 22.03.2020 în Secția de Psihiatrie a SJU Satu Mare. Debut în 28.03.2020...

Partener media exclusiv

stiri actualizate Raspandacul

Top Articole Incisiv

error: Articolele nu se pot copia!