Connect with us

Actualitate

Cel mai tânăr general SRI, dosar șoc la DIICOT!/Din sediul DIICOT dispar actele originale!

Publicat

pe

(Preluare National – Catalin Tache):
Dorin Rădulescu – sau ”Dodo”, cum mai este bine cunoscut în sistem- este de departe poate cea mai mare speranță a sistemului, nu puțini fiind cei care nu neglijează deloc posibilitatea ca fulminanta carieră a acestuia să se oprească doar în vârful piramidei, ca și chiar adjunct operativ al unui serviciu secret. Oricum, până atunci trebuie remarcat nu doar că Dorin Rădulescu este cel mai tânăr general din cadrul Serviciului Român de Inormații, dar după ce a condus una dintre importantele secții județene ale serviciului, este încă din septembrie 2017 directorul a probabil cea mai plină de andrenalină structură din întreg sistemul : Direcția Generală pentru Prevenirea și Combaterea Terorismului din cadrul SRI. Acolo unde a fost numit prin ordin al directorulului Eduard Hellvig. Între timp Klaus Iohannis semnând ”la secret” și decretul de înaintare a acestuia la gradul de general. Totuși, deși meritele mai ales în cadrul misiunilor internaționale de antiterorism ale lui ”Dodo” Rădulescu sunt de netăgăduit, acesta a beneficiat de această explozie a carierei în ciuda unei ”vulnerabilități”, fie ea și una pe persoană fizică, aflate la ”mapa gri” a structurilor contrainformative.
Generalul Dorin ”Dodo” Rădulescu conduce Direcția Antitero a SRI
Este vorba despre unul dintre cele mai șocante dosare executate la DIICOT în perioada de aur a protocoalelor și în care prigoana ”antifraudă” declanșată de detașații SRI împotriva oamenilor de afaceri români atinsese apogeul. Anchetă care s-a soldat cu ”paradeli de destine”, cu peste 3.000 de angajați lăsați pe drumuri, cu ”aresturi preventive” de luni de zile la ”Beciul Domnesc” sau cu decizii absolut halucinante ale procurorilor de caz. Unele care i-ar fi făcut să crape de invidie până și pe de acum legendarii „Lucică” Onea și ”Portocală” Negulescu. Dar mai ales printr-o ”extragere” venită la țanc din tot grupul infracțional anchetat de DIICOT, în urma unui salvator acord de recunoaștere semnat de către procurori și parafat de judecători tocmai a inculpatului Rădulescu Ion. Fost cadru militar la rândul său și nimeni altul decât tatăl generalului Rădulescu Dorin, omul despre care deja se spune că va fi viitorul adjunct al SRI! Într-un dosar pornit în urma unei spețe ANAF lucrate, după cum reiese clar din documentele oficiale intrate în posesia noastră, de un ofițer detașat de la…SRI! Acord în urma căruia tatăl generalului SRI nu doar că a solicitat și a primit clemența procurorilor DIICOT ”pentru o pedeapsă cu închisoarea de până la 2(doi) ani cu suspendarea condiționată a executării pedepsei”, dar a scăpat astfel și de anchetarea celorlalte grave capete inițiale de acuzare.
Din sediul DIICOT dispar actele originale!
Totul în cadrul unei anchete care poate reprezenta un adevărat manual de ”modus operandi” al celebrelor ”culoare” asigurate de SRI în Justiție. Și pe care, în timp ce creatorul ”câmpurilor tactice”, generalul Dumitru Dumbravă face acum pe consilierul pe bani frumoși la o companie ungară iar ”tutorele” Florian Coldea continuă să facă jocurile la vârful politicii, societea românească s-a culcat pe urechea că, gata, ele ar fi dispărut cu desăvârșire…
Doi procurori și un ofițer SRI
Erau vremuri în care Victor Ponta și Gelu Diaconu raportau depășiri frenetice ale planului cincinal al Antifraudei la ”decapat” oameni de afaceri români. Mai ales a celor care acționau în domenii care atrăseseră atenția unor mari jucători internaționali, de altfel cei care de obicei și deveneau apoi beneficiarii finali ai contractelor din care erau zburați afaceriștii autohtoni, în urma dosarelor cu care se trezeau pe capete. Unul dintre nenumăratele cazuri fiind și cel al patronului Valentin Vasilescu, care s-a trezit cu un control Antifraudă la firma de pază. Iar după un control în care așa cum era ”cutuma” pe atunci orice cheltuială era considerată automat ori evaziune fiscală ori spălare de bani s-a terminat cu o plângere penală. La DIICOT, bineînțeles, că doar nu mai erau alte structuri de Parchet în țara asta… Cert este că a fost declanșată urmărirea penală. Doar instanța de judecată urmând să decidă în cele din urmă adevărul în această speță. Dincolo însă de concluziile controlului propriu-zis, ceea ce frapează în această speță este ”culoarul” pe care a fost apoi rostogolit dosarul după înaintarea actului de sesizare nr. A_DAF 2008/29.01.2015. Și care a purtat semnătura următorilor, după cum se recunoaște chiar în adresa oficială trimisă ulterior de inspectorul general antifraudă Raul Cristian Petrescu procurorilor DIICOT : ”inspectorii antifraudă Daniela Oana Cato, Andrei Constantin Radoslav și Violeta Alina Paraschiv, inspectorul șef antifraudă Cătălina Stoian, inspectorul șef antifraudă Cătălin Dumitrescu, detașat din cadrul Serviciului Român de Informații, Marius Stănilă, domnul procuror Remus Budăi, domnul procuror Petre Dragoș Voinescu”. Și iată cum, deși SRI-ul se încăpățânează încă să nu răspundă solicitărilor instanței în acest sens, ancheta se încadrează perfect în cele instrumentate de celebrele ”echipe mixte”, cererea către DIICOT fiind semnată inclusiv de detașatul SRI, Cătălin Dumitrescu!
Culoar în timp, Voinescu – Pâțu!
Însă aceasta este doar prima ”stranie coincidență” din acest dosar și care în cele din urmă, deși cu ceva întârziere a atras și atenția structurilor contrainformative. Care nu au putut să nu remarce misterioasa plasare a dosarului Vasilescu – Rădulescu pe ”orbita” Voinescu – Pâțu. Cel dintâi a semnat sesizarea penală către DIICOT în calitate de ”procuror Petre Dragoș Voinescu, inspector general antifraudă”.
Tatăl generalului SRI, ”extras” printr-un acord de recunoaștere din tot ”grupul infracțional organizat”
Iar Oana Pâțu a primit ”aleatoriu” sesizarea fostului său coleg de birou de la Giurgiu, Voinescu! Cu toate că este greu, dar foarte greu de explicat cum de a ajuns un dosar de evaziune fiscală la un procuror specializat în trafic de droguri și producerea de precursori… Sau de ce în ciuda prejudiciului stabilit de ”echipa mixtă” de la Antifraudă, dosarul nu a ajuns la Structura Centrală a DIICOT, așa cum o presupunea suma calculată, ci la o structură inferioară, cea a STB! Ca să nu mai vorbim de un alt ”mister total” care, în ciuda ”nervozității” unor nume grele din sistem, chiar că nu poate fi explicat nici măcar prin teoria ”găurilor de vierme”. Întrucât, după cum reiese din documentele intrate în posesia noastră, pe data de 10. 02. 2015 pe sesizarea A- DAF 2008/29.01.2015, se regăsește însemnarea cu pixul ” 10.02. 2015. Dna proc Pâțu Oana rog dispuneți”. Alături de ștampila cu numărul oficial de înregistrare: ” 303 D/P/ 2015 din 11.02.2015”!!! Deci dosarul înregistrat oficial la DIICOT pe 11 februarie 2015 îi fusese repartizat procuroarei Oana Pâțu de la DICOT cu o zi mai devreme, pe 10 februarie 2015! Rămânând desigur marea întrebare cum o fi primit actuala nominalizată a ministrului Cătălin Predoiu la funcția de adjunct al DIICOT respectiva sesizare. Că-ți vine să iei în calcul și un plic galben băgat pe sub ușă, că altă explicație este cam greu de găsit… Fiind totuși vorba de un dosar preluat ”aleatoriu” de un procuror înainte de a fi înregistrat!
Rădulescu, scăpat de o simplă privire
Pe scurt, ”miza” din întreg acest dosar se bazează pe cine a semnat de fapt ordinele bancare de ordinul unor sume uriașe de zeci și zeci de milioane de lei: inculpatul patron Vasilescu Valentin sau delegatul bancar al acestuia, inculpatul Rădulescu Ion. Procurorul DIICOT care a preluat în cele din urmă cazul de la Pâțu, Lăcrămioara Roman ajungând să decidă definitiv prin ordonanța din 2 aprilie 2019 că ” în urma examinării vizuale comparative nu sunt sesizabile diferențe între semnătura de pe ordinele de transfer bancar depuse de inculpatul Vasilescu în format electronic și semnătura aceluiași inculpat de pe alte documente aflate la dosar„. Deci, după o simplă privire ”la ochiometru” aruncată pe semnături, procurorul a decis că toate par cam aceeași semnătură de ”Vasilescu”, ceea ce a reprezentat scăparea lui Rădulescu, tatăl generalului SRI devenind astfel fericitul beneficiar al unui acord de recunoaștere. Însă ”examinarea vizuală comparativă” a procurorului se bate cap în cap cu nu mai puțin de trei expertize criminalistice diferite, efectuate cu metode ștințifice de către experți grafologi acreditați! Și în care se scrie negru pe alb că nu Vasilescu Valentin a semnat respectivele documente bancare!
Procurorul Oana Pâțu, nominalizata lui Predoiu ca și adjunct DIICOT
Astfel, expertul criminalist autorizat dr. Gheorghe Pășescu concluzionează în raportul de expertixă criminalistică nr. 1910/ 06.06. 2019: ”1. Semnăturile aflate pe înscrisurile menționate mai jos, la pozițiile indicate, NU au fost executate de Vasilescu Valentin. 2. Scrisul ce constituie cererea adresată către BCR sector 3 NU a fost executat de Vasilescu Valentin”! Apoi, expertul criminalist autorizat Gheorghiță Băhneanu are următoarea concluzie a raportului de expertixă din data de 05.04.2019 : ”Semnăturile de la rubricile semnătura plătitorului ale ordinelor de plată – formulare BCR (…) NU au fost executate de Vasilescu Valentin, ci sunt contrafaceri realizate prin imitarea liberă a unor semnături autentice ale acestuia de către persoana care a semnat în calitate de primitor Ordinele de plată în numerar nominalizate mai sus, respectiv Rădulescu Ion.” Concluzia finală fiind ”ordinele de plată nu au fost executate de Vasilescu Valentin ci, integral, de Rădulescu Ion. Mai mult semnăturile contestate cu forma ”Vasilescu”sunt contrafaceri realizate prin imitarea liberă a unor semnături autentice ale lui Vasilescu Valentin de către Rădulescu Ion”. Dar, în ciuda tuturor acestor expertize criminalistice, pocurorul a decis exact pe invers, după o simplă privire aruncată cu ochiul pe sutele de ”specimene” de semnătură…
Atenție, la DIICOT dispar originalele!
Dar chiar că nu mai are ce să ne mire în această anchetă demnă de ”dosarele X”, dacă pe ”culoarul” pe care a fost băgat deloc aleatoriu în urma ”întoarecrii în timp” din 10-11 februarie 2015 au ajuns apoi să dispară zeci de documente originale! Chiar din birourile procurorilor DIICOT! Pentru că, în cele din urmă, prin Ordonanța din 26.02.2019, până și procurorul de caz Lăcrămioara Roman constată că ”în dosarul 2754/D/P/2016(nr.anterior 303/D/P/2015) în baza procesului-verbal din data de 06.02.2019, în temeiul art. 543 C.p.p, s-a constatat dispariția unor înscrisuri originale ce aparțin acestui dosar, după cum urmează …”Și urmează înșiruirea a zeci de documente depuse la DIICOT în original, dar care … au dispărut! Astfel că procurorul de caz Lăcrămioara Roman a ajuns la următoarea concluzie prin care se recunoaște fără putința de tăgadă dispariția a kilograme întregi de documente contabile care puteau face foarte lesne lumină în acest caz, fără intimidantele arestări preventive de luni de zile, dacă ar fi fost barem ”examinate vizual ” : ”Dispun : 1. Înlocuirea înscrisurilor originale dispărute, astfel cum au fost enumerate mai sus, cu copiile oficiale ale acestor înscrisuri, aflate la dosarul cauzei. 2. Copiile oficiale ale înscrisurilor țin locul înscrisurilor originale până la găsirea acestora”.
Până atunci însă, noi înscrisuri oficiale absolut halucinante pentru cum se judecă dosarele ”de pe culoarele” Justiției vor ieși la iveală. De la declarații ”trei în unu” ale inculpatului tată d egeneral SRI făcut scăpat prin acordul de recunoaștere și până la ”alba-neagra” cu adresele BCR către DIICOT….

Actualitate

Principalele motive pentru care ai nevoie de un localizator GPS pentru mașina

Publicat

pe

Principalele motive pentru care ai nevoie de un localizator GPS pentru mașina

Deși unii ar putea crede că montarea unui localizator GPS în mașină este ceva ce fac în general spionii în filme, există multe motive pentru a instala un dispozitiv de urmărire.

Ce face un localizator GPS auto?

Un localizator GPS pentru mașina ta este un dispozitiv mic care se conectează la mașină și utilizează GPS-ul pentru a stabili poziția vehiculului.

În funcție de tracker, acesta poate avea și alte funcții care monitorizează starea generală și performanța mașinii, poate ține evidența vitezei și modului de conducere și chiar îți poate trimite alerte dacă mașina ta a fost mutată.

Beneficiile unui tracker GPS pentru mașina ta

Acum că ai o idee de bază despre ceea ce poate și nu poate face un dispozitiv de urmărire auto, să aruncăm o privire la principalele motive pentru care un tracker GPS este o idee foarte bună.

Află unde se află vehiculul tău în orice moment

Funcția principală a unui localizator GPS auto este de a furniza locația vehiculului. Există multe situații în care aceasta poate fi utilă.

De exemplu, dacă mergi la un loc de parcare și nu mai găsești mașina, poți folosi trackerul GPS pentru a vedea dacă a fost ridicată sau furată. Sau poate că soțul/soția sau adolescentul ar fi trebuit să fie acasă cu o oră în urmă și vrei să afli unde se află.

Obține ajutor în caz de urgență

Cea mai importantă utilitate a unui localizator GPS auto, conform opiniei majorității, constă în capacitatea sa de a furniza ajutor rapid în situații de urgență.

Cu un dispozitiv de urmărire auto, dacă ești blocat sau implicat într-un accident, vei putea să spui personalului de urgență exact unde te afli. Acest lucru este deosebit de important dacă te afli într-o zonă necunoscută.

Recuperează mai rapid un vehicul furat

Zilnic, sunt furate multe vehicule, iar în multe cazuri, hoții de mașini nu trebuie nici măcar să spargă sau să pornească o mașină, proprietarii lasă cheile sau telecomanda în interior, făcând vehiculul o țintă ușoară.

Cu un tracker GPS auto, poți furniza autorităților locația mașinii tale, crescând șansele de a o recupera după ce a fost furată.

Monitorizează adolescenții

Părinții adolescenților care conduc adesea se îngrijorează în privința siguranței copiilor la volan. Lipsa de experiență în conducere și probabilitatea mai mare de a depăși viteza sunt câtiva dintre factorii care fac din accidentele auto principala cauză de deces pentru adolescenți. Sau poate te întrebi unde se află dacă întârzie pe drumul de întoarcere acasă.

Dacă ai un adolescent care tocmai a obținut permisul de conducere, un tracker GPS care oferă și statistici de călătorie poate ajuta părinții să monitorizeze conducerea și să abordeze problemele cu adolescenții.

Obțineți detalii și statistici despre călătorii

Dispozitivele de urmărire a vehiculelor, precum cele oferite de CargoTrack, oferă detalii și statistici despre călătorii, cum ar fi data și ora la care a început o călătorie, distanța parcursă de mașina sau viteza medie.

Aceasta urmărește chiar și obiceiurile potențial nesigure, cum ar fi frânarea bruscă sau accelerarea rapidă. Aceste informații utile îți pot oferi o perspectivă asupra obiceiurilor de conducere ale tale sau ale membrilor familiei tale.

Obține diagnoza vehiculului

Pe lângă detalii și statistici despre călătorii, dispozitivele GPS CargoTrack te ajută să monitorizezi starea generală a vehiculului, oferind diagnoze pentru mașina ta sau amintindu-ți când este timpul pentru întreținerea de rutină. Poate să te avertizeze cu privire la probleme mai grave, astfel încât să știi când este momentul să duci mașina la mecanic.

Află imediat dacă mașina ta este mutată

Dispozitivele de urmărire GPS mai avansate, precum cele oferite de CargoTrack, pot trimite alerte pe smartphone-ul tău dacă mașina este mutată, remorcată sau chiar lovită în parcare, astfel încât să poți acționa rapid. Poți fi la curent indiferent unde te afli.

Pentru mai multe detalii despre dispozitivele de monitorizare GPS, contactați acum un reprezentant CargoTrack.

Citeste in continuare

Actualitate

Care este diferența dintre SEO local și SEO organic?

Publicat

pe

Care este diferența dintre SEO local și SEO organic

De ce este important să înțelegem diferența dintre SEO organic și SEO local?

Diferența dintre SEO organic și SEO local constă în intenție. SEO organic se referă la clasarea pentru un cuvânt cheie care nu are limite geografice, în timp ce SEO local se referă la clasarea pentru un cuvânt cheie care este relevant doar pentru zona ta.

SEO organic este cel mai important tip de optimizare pentru motoarele de căutare, deoarece poate clasifica site-ul tău în orice parte a lumii.

SEO local este o subcategorie a SEO organic, în care te concentrezi pe clasarea pentru cuvinte cheie relevante pentru locația ta geografică (oraș, județ, sector, cartier sau stradă). Este important să înțelegi diferența dintre aceste două tipuri de optimizare, deoarece una poate funcționa mai bine decât cealaltă în funcție de ceea ce dorești să realizezi cu site-ul tău.

SEO organic este un tip de optimizare pentru motoarele de căutare în care te concentrezi pe cuvinte cheie care nu sunt limitate de zone geografice.

Optimizarea organică este axată pe clasarea cuvintelor cheie care nu au limite geografice, în timp ce optimizarea locală se concentrează pe clasarea cuvintelor cheie care sunt relevante doar pentru zona ta de activitate.

Care este diferența dintre optimizarea SEO locală și organică pentru motoarele de căutare?

SEO este un proces de optimizare a site-ului tău care are scopul să obțină o poziție mai înaltă în pagina rezultatelor motoarelor de căutare la nivel național sau global. Nu este ceva ce poți realiza peste noapte și necesită timp și răbdare pentru a ajunge în top.

SEO local este procesul de optimizare a site-ului pentru a obține o poziție mai înaltă în rezultatele motoarelor de căutare pentru zona ta locală. Procesul de optimizare SEO local este mai rapid, și se poate ajunge în Top 3 Google Local în doar câteva luni sau săptămâni, în funcție de concurența pe nișa urmărită.

SEO local este o parte a SEO organic. Este vorba despre obținerea unei poziții mai înalte în rezultatele motoarelor de căutare pentru o anumită zonă, precum un oraș, județ, sector sau cod poștal.

SEO organic este despre obținerea unei poziții mai înalte în rezultatele motoarelor de căutare pentru cuvintele cheie relevante pentru afacerea și industria ta la nivel național sau global.

Dacă te gândești să apelezi la o firmă cu experiență în SEO organic și SEO local, poate dorești să descoperi care sunt prețurile pentru serviciile de optimizare SEO organic și local.

Avantajele strategiei pentru SEO local și organic

SEO local este procesul de optimizare a unui site pentru a obține un clasament mai înalt în rezultatele căutării locale. Este numit și Optimizare pentru Motoarele de Căutare Locale sau Marketing pentru Motoarele de Căutare Locale.

SEO organic este procesul de optimizare a unui site pentru a obține un clasament mai înalt în paginile de rezultate ale motoarelor de căutare, fără a plăti pentru link-uri sponsorizate (PPC sau Google Ads). Scopul optimizării SEO organice este de a vă asigura că site-ul obține un clasament suficient de înalt în paginile naturale, neplătite ale rezultatelor motoarelor de căutare pentru a genera trafic și potențiali clienți.

Există numeroase avantaje ale utilizării unei strategii locale și organice de optimizare pentru motoarele de căutare. Acestea includ creșterea clasamentelor, creșterea traficului și creșterea veniturilor.

Beneficiile obținute din căutările organice nu se limitează doar la un singur aspect. Orice afacere care implementează aceste strategii are șanse să obțină o gamă largă de rezultate pozitive.

Ca rezultat al creșterii clasamentelor, site-ul va primi mai mult trafic. Mai mult trafic duce la mai multe vânzări și, în final, la venituri mai mari.

De asemenea, strategia organică duce la o clasare mai ridicată în motoarele de căutare pe termen lung. Acest lucru înseamnă că atunci când potențialii clienți caută produse sau servicii, este probabil să găsească site-ul tău înaintea altora din industrie.

Strategii locale de optimizare pentru motoarele de căutare pentru afacerile mici

Optimizarea pentru motoarele de căutare locale este o strategie importantă de marketing online pentru proprietarii de afaceri mici, în special pentru cei cu o locație fizică.

Este important să ai o înțelegere solidă a peisajului local de optimizare SEO pentru a crea și implementa o strategie de succes. Există mulți factori diferiți care contribuie la succesul unei campanii de SEO local.

Dacă poți atrage trafic către site, șansele de succes cresc considerabil. Dorești cât mai multă vizibilitate posibilă pentru afacere, astfel încât să poți construi relații și încredere cu publicul țintă. Astfel, clienții pot utiliza această afacere pentru a interacționa pozitiv în cadrul comunității locale.

Pentru a avea succes într-o campanie locală de SEO, trebuie să apelezi la un specialist SEO Local pentru implementarea unei strategii de succes. Este important ca oamenii din zona să știe că ești acolo și ce produse sau servicii oferi.

Citeste in continuare

Actualitate

Optimizează succesul online al afacerii tale cu ajutorul experților de la optimizareseowebsite.ro – Agentia SEO și Web Design de încredere

Publicat

pe

De

optimizare seo website

În era digitală din ce în ce mai competitivă, deținerea unui site web bine construit și optimizat corespunzător este esențială pentru succesul afacerii tale online. Cu toate acestea, crearea și menținerea unui site web performant necesită experiență și cunoștințe specializate în domeniul optimizării SEO, web designului și marketingului online. Aici intervine optimizareseowebsite.ro, o agenție SEO și Web Design dedicată să te ajute să-ți atingi obiectivele online și să-ți maximizezi vizibilitatea pe internet. Cu o echipă de experți talentați și o abordare cuprinzătoare, optimizareseowebsite.ro se angajează să ofere soluții personalizate și eficiente pentru nevoile specifice ale afacerii tale.

I. Crearea de site-uri web performante:
Un site web este cartea ta de vizită online și trebuie să reprezinte în mod autentic și atrăgător identitatea afacerii tale. Echipa de la optimizareseowebsite.ro pune la dispoziție servicii de web design profesionale, prin care se asigură că site-ul tău este construit cu o estetică plăcută, o navigare intuitivă și o structură optimizată pentru motoarele de căutare. Fie că ai nevoie de un site de prezentare simplu sau de un magazin online complex, specialiștii noștri vor crea o platformă digitală eficientă și atractivă pentru a-ți promova afacerea în mediul online.

II. Optimizare SEO pentru vizibilitate maximă:
Dacă dorești să atragi trafic de calitate pe site-ul tău și să obții o poziție superioară în rezultatele căutării organice, optimizarea SEO este esențială. Echipa de la optimizareseowebsite.ro dispune de o experiență vastă în domeniul optimizării SEO și poate implementa strategii eficiente pentru a-ți crește vizibilitatea online. De la optimizarea on-page, cum ar fi structurarea corectă a conținutului și utilizarea cuvintelor cheie relevante, până la optimizarea off-page, cum ar fi crearea de backlink-uri și gestionarea eficientă a profilului de link-uri, specialiștii noștri vor asigura că site-ul tău beneficiază de toate elementele necesare pentru o clasare superioară în motoarele de căutare.

III. Campanii SEO și Marketing pe rețelele de socializare:
În era în care social media joacă un rol esențial în viața oamenilor, optimizareseowebsite.ro îți poate ajuta afacerea să profite de acest potențial enorm. Echipa noastră de experți în social media marketing va dezvolta și implementa campanii eficiente pe platformele de socializare relevante pentru afacerea ta, precum Facebook, Instagram, LinkedIn și altele. Prin promovarea inteligentă a conținutului de calitate și prin interacțiunea cu audiența ta țintă, vei putea obține o expunere crescută, creșterea numărului de urmăritori și, în final, generarea de noi clienți.

IV. PPC Marketing pentru rezultate imediate:
Dacă dorești rezultate rapide și un control precis asupra bugetului tău de marketing online, optimizareseowebsite.ro îți poate ajuta prin serviciile de PPC Marketing (Pay-Per-Click). Echipa noastră va dezvolta și gestiona campanii publicitare plătite, precum Google Ads și alte platforme relevante, pentru a-ți asigura că mesajul tău ajunge în fața audienței potrivite. Cu o abordare strategie și optimizări constante, vei putea atrage trafic calificat către site-ul tău și să obții rezultate tangibile într-un timp scurt.

V. Local SEO și publicare advertoriale:
Dacă afacerea ta se concentrează pe servicii și produse la nivel local, optimizareseowebsite.ro poate să-ți ofere servicii de Local SEO pentru a-ți crește vizibilitatea în zona ta de acțiune. Vom optimiza site-ul tău și vom utiliza tactici specifice pentru a atrage clienți locali interesați de serviciile tale. De asemenea, avem posibilitatea de a publica advertoriale bine optimizate și relevante pe site-uri partenere, astfel încât să obții expunere suplimentară și să-ți consolidezi autoritatea în domeniu.

Optimizareseowebsite.ro este agenție SEO și Web Design pe care o poți încredința pentru a-ți crește prezența online și a obține succesul în mediul digital. Echipa noastră de specialiști talentați, abordarea personalizată și expertiza în domeniu ne recomandă ca partener de încredere pentru afacerea ta. Indiferent de nevoile tale, de la crearea unui site web captivant la optimizarea SEO sau dezvoltarea de campanii de marketing online, suntem pregătiți să te susținem pe întreg parcursul procesului și să te ajutăm să atingi obiectivele tale online. Contactează-ne astăzi și descoperă cum optimizareseowebsite.ro te poate ajuta să-ți maximizezi potențialul online.

Citeste in continuare

Aveți un PONT?

ARTEHNIS

Cel mai complet ziar de investigații dedicat cititorilor din România.
Aveți un pont despre fapte de corupție la nivel local și/sau național?
Garantăm confidențialitatea!

Scrie-ne la Whatsapp: 0735.085.503
Sau la adresa: incisiv.anticoruptie@gmail.com
Departament Investigații - Secția Anticorupție

TOP KINETO MEDICAL Ploiesti

Știri calde

Exclusiv21 de ore ago

EPILOGUL UNEI CARIERE/GUSTUL AMAR AL UNUI SISTEM ODATA FUNCTIONAL: PENITENCIARUL

Astăzi dorim să prezentăm respectele noastre pentru oamenii buni ai sistemul penitenciar dar nu numai. Acei oameni care sunt devotați,...

Exclusiv3 zile ago

Don Quijote de la Mancha VS. Cei trei muschetari/Cavalerul tristei figuri VS. Cei trei mușca-tare/Ep.8 – POINT ! P.1

Dacă în episodul trecut ne amuzam cum a încercat Vlad „Minciunică” Socoleanu să prostească membrii Asociației proprii de proprietari cum...

Exclusiv3 zile ago

Cei care ati asteptat caderea OUG 59/2017 la CCR, mai aveti de asteptat.

S-a dat un nou termen pentru 27 iunie 2023. De ce tot dau juzii CCR, amanari peste amanari intr-o cauza...

Exclusiv3 zile ago

Ministerul Justitiei ar avea un efort bugetar mult mai relaxat decat M.A.I

Având in vedere amplele mișcari de masă ale sindicatelor din structura de apărare, ordine publică si siguranta natională, ministrul de...

Exclusiv4 zile ago

,,La Piovra”, Caracatița, a fost inventată în România, cică italienii vin să ia lecții de la noi

 TEMPUS FUGIT! ,,DOMNILOR” V-A EXPIRAT TIMPUL Dragi domni și doamne! Fiind un ziar de investigatii si anchete jurnalistice respectabil și...

Exclusiv4 zile ago

Fata morgana de la telefoane

Anul 1990 a venit in Romania cu un iz de libertate absoluta, portile marilor companii s-au deschis lasand usa deschisa...

Exclusiv5 zile ago

Eclipsa totală a sistemului penitenciar romanesc/TRIUMVIRATUL

Bezna în care se regăsește acum sistemul penitenciar este una totală. Este de pe acum clar, ca nimic și nimeni...

Exclusiv5 zile ago

Peste tot întâlnești “ciudățenii”/Inca speră că sunt mai inteligenți decât oamenii legii și nu vor fi prinși

Era aproape firesc sa asistăm la reprezentația data de DNA, joi la Poșta română. Asta pentru că cei care se...

Exclusiv6 zile ago

Calendarul tuturor acțiunilor de protest din luna iunie/Sindicatul Polițiștilor Europeni EUROPOL împreună cu liderii Sindicatului Național al Polițiștilor de Penitenciare – SNPP, sub coordonarea reprezentanților Federației PUBLISIND și ai Blocului Național Sindical

În aceste zile, subiectul principal este reprezentat de greva personalului din învățământ. Toată atenția este îndreptată spre această acțiune care...

Exclusivo săptămână ago

Soluția din acest dosar,  de respingere a acțiunii, este un câștig al fiecărui lider sindical, al fiecărui polițist sau personal al MAI

În momentul în care am ales să fiu reprezentant sindical, acum mai bine de 13 ani, îmi doream să fiu...

Exclusivo săptămână ago

UNIC în istoria Ministerului Afacerilor Interne!/NU se vor ocupa locurile în școlile de agenți de poliție!

Candidații rămași după ultima sesiune de probe fizice, actualizare de azi, 24.05.2023, nu acoperă locurile disponibile în școlile de agenți...

Exclusivo săptămână ago

Renumitul avocat George Botez confirma, in totalitate, dezvaluirile ziarului Incisiv de Prahova privind derapajele de la lege ale edilului Andrei Volosevici

Consilierul local, George Botez, a fost invitat, in data de 23.05.2023,  în emisiunea Față/ Verso de la Ploiești TV. Alina...

Exclusivo săptămână ago

Numai după prima probă susținută, cea fizică, aproximativ 40-50% dintre candidați nu au PROMOVAT

Sesiunea de admitere în școlile de agenți de poliție anunțată de Ministerul Afacerilor Interne în vederea reducerii deficitului de personal...

Exclusivo săptămână ago

Don Quijote de la Mancha VS. Cei trei muschetari/Cavalerul tristei figuri VS. Cei trei mușca-tare/Ep.7/TOUCHE ! P.3

Bine v-am regăsit, dragi cititori! Vă rog să iertați întârzierea dezvăluirilor cu care deja v-ați obișnuit și dacă îmi permiteți...

Exclusiv2 săptămâni ago

UPDATE/EXCLUSIV/Poliţist ploiestean acuzat de crimă/Lautarul Paraschiv Constantin (Tony) imobilizat la pământ de poliţie a decedat după comprimarea toracelui cu piciorul de catre politist?

Caz tras la indigo cu alte cazuri celebre din SUA Ieri dimineata , in jurul orelor 4.50, a avut loc...

Partener media exclusiv

stiri actualizate Raspandacul

Parteneri

Top Articole Incisiv

error: Articolele nu se pot copia!