Connect with us

Actualitate

Strategia anti-anticipate

Publicat

pe

În mod normal, dacă nu există un pact secret între așa-zișii socialiști și așa-zișii liberali, PSD are posibilitatea de a evita suprapunerea alegerilor parlamentare înainte de termen cu alegerile locale. Dar are interesul?
Dacă facem abstracție de scenariul vehiculat al unui meci jucat pe sub masă, răspunsul corect este că ideal pentru PSD este ca alegerie parlamentare să aibă loc toamna târziu. Adică la termen. La limită însă, PSD ar putea să se aleagă totuși cu un câștig, e adevărat ceva mai mic, chiar și în condițiile în care joacă așa cum trebuie, pe mâna PNL. Prin urmare, cum va proceda acest partid, care își propune să rămână în vârful topului sub aspect electoral?
Toate cercetările de piață dau PNL drept câștigător al viitoarelor alegeri. Fie că sunt locale, fie că sunt parlamentare. Conform sondajelor, începând din acest an, liberalii vor putea conduce următorii patru ani, în condițiile în care va avea un președinte al lor, un Guvern al lor, un Parlament al lor și o Justiție a lor. Și toate serviciile secrete la degetul mic. Este la fel de adevărat că alte analize îl indică pe Klaus Iohannis drept principalul beneficiar al acestor evoluții politice. Dar totul este condiționat de suprapunerea acestei proiecții a momentului pe care ne-o dau cercetările de piață cu dinamica reală a vieții politice. Sondajele ne spun ce s-ar întâmpla dacă azi ar avea loc alegeri. Dar nu au cum să ne spună ce se va întâmpla dacă PSD răstoarnă calendarul prestabilit de liberali.
Interesul PSD este ca toate alegerile să se desfășoare la termen. Ceea ce presupune că unul sau mai multe guverne liberale, Orban 2, Orban 3 sau Mama Omida 1 și eventual și Mama Omida 2 vor gestiona de la Palatul Victoria administrația publică centrală până spre sfârșitul acestui an, când vom avea un nou Parlament. Moment în care PNL ar înceta în fine de-a mai fi partid minoritar. Sau nu.
O știre de o uriașă importanță a trecut aproape neobservată. Curtea Constituțională a României a descoperit că guvernele acestei țări nu aplică de ani de zile, încă de pe vremea lui Cioloș, indicele de corecție asupra cuantumului pensiilor. Nu intru în detalii tehnice. Rezultatul este că, de îndată, acest indice de corecție trebuie aplicat. Retroactiv. Suma cu care este astfel împovărat bugetul statului este colosală. Și se adaugă altor restanțe importante, cum sunt mărirea cu 40% a punctului de pensie și dublarea alocațiilor pentru copii. Deconectat mulți ani de la guvernare, PNL nu este pregătit să facă față unor asemenea provocări. Încercând să facă față, va face prostii. Din ce în ce mai mari. Și din ce în ce mai vizibile. Prostii care, în timp, îi vor submina credibilitatea. Și implicit priza electorală. În aceste condiții, pentru a reveni la putere, PSD are nevoie de timp. Acest timp poate fi contractat sau diluat.
Dimpotrivă, pentru a încerca să se stabilizeze la putere pe termen lung, PNL trebuie să accelereze alegerile, astfel încât o dezamăgire abruptă a populației să devină vizibilă și să-și producă efectele când e prea târziu. Adică după ce se vor fi consumat alegerile. Din acest motiv, strategia PNL este, așa cum a anunțat și marea libeală Raluca Turcan, de a suprapune alegerile parlamentare desfășurate înainte de termen cu alegerile locale în intervalul 14-28 iunie. În timp ce alegerile locale au o dată limită, 28 iunie, când expiră mandatele primarilor, cele parlamentare, dacă sunt înainte de termen, ar putea fi organizate oricând. Dar din nou intervine un interes strategic al liberalilor, care la acest capitol sunt susținuți masiv și de către USR, acela de a-și maximaliza eventualul câștig de la locale prin organizarea parlamentarelor anterior în intervalul 14-28 iunie. Dacă luăm drept dată de referință ziua de 14 iunie, atunci ne separă de acest moment al parlamentarelor înainte de termen fix 120 de zile. Cum acționează PNL pentru a se încadra în acest termen? Cum contrareacționează sau ar putea contrareacționa PSD, în ipoteza în care nu există o înțelegere prestabilită cu liberalii, prin care social-democrații intermediați de Marcel Ciolacu să fi consimțit să-i cedeze lui Klaus Iohannis puterea pe întreg mandatul său prezidențial?
Liberalii, pentru a juca această carte, vor face presiuni din ce în ce mai mari în direcția accelerăriii calendarului în Parlamentul României. Să fie cât mai repede supus unui vot Guvernul Orban 2. Pentru ca acesta, la fel de repede, să fie respins. După care, cu maximă viteză, Klaus Iohannis ar urma să propună, măsurând de trei ori și tăind o dată, Guvernul Orban 3. Pentru ca acesta să fie respins în Parlament cu maximă viteză. După care Iohannis dizolvă Parlamentul, iar Guvernul Orban 3, rămas la butoane, organizează cu maxiă viteză alegeri parlamentare de preferință în 14 iunie, iar dacă nu se poate altfel, în următoarele 14 zile, adică până pe 28 iunie. PNL se poate teoretic încadra în acest calendar. Dar cu condiția ca PSD și celelalte partide parlamentare, altele decât USR, să accepte să intre în jocul președintelui Klaus Iohannis și a lui Ludovic Orban, încă lider PNL. La sfârșitul acestei luni am putea să avem în plenul Camerelor reunite o respingere a Guvernului Orban 2. Încă o săptămână va dura până când președintele Kaus Iohannis va organiza un nou simulacru de consultări, îl va desemna pe Orban 3, iar acesta va veni fix cu același Guvern și cu un al treilea program de guvernare, care va fi la indigo cu al doilea program de guvernare, plus minus câteva virgule. Din nou vor trece circa două săptămâni, cel puțin, până când acest Guvern Orban 3 va fi votat sau respins în Camerele reunite ale Parlamentului. Asta se va întâmpla spre sfârșitul lunii martie. Moment în care Klaus Iohannis va dizolva Parlamentul. Și se va stabili data alegerilor parlamentare înainte de termen, exact așa cum a proorocit Raluca Turcan. Din această perspectivă mecanismul funcționează perfect în favoarea PNL.
Ce poate face PSD? PSD poate trânti Guvernul Orban 2 utilizând aceleași argumente și aceleași pârghii prin care a trântit Guvernul Orban 1. În paranteză fie spus, temându-se că PSD ar proceda altfel, liberalii au decis să nu-și susțină prin vot propriul Guvern. Vom fi peste câteva zile din nou în prezența unei premiere politice la nivel mondial. Un partid refuză să își susțină Guvernul pe care el însuși tocmai l-a propus. Este chiar mai tare decât mișcarea, tot unicat, a PSD, care, printr-o moțiune de cenzură, și-a dărâmat după câteva luni propriul Guvern. Guvernul Grindeanu. Atunci, la limită, a putut fi lansată pe piață o explicație. Și anume că Grindeanu a dezamăgit și nu a îndeplinit, întocmai și la timp, programul de guvernare. Acum, nesusținerea în Parlament a prorpiei propuneri de formulă guvernamentală, în condițiile în care Guvernul și programul au fost validate de întreg staff-ul PNL, din care fac parte toți parlamentarii liberali, ține în mod evident de teatrul absurdului.
Marea bătălie va fi însă în următorul moment. După invalidarea Guvernului Orban 2, va fi propus prin același mecanism Guvernul Orban 3. De această dată, PNL va atinge culma ridicolului. Nu numai că nu va vota respectivul Guvern. Va vota contra. Cu alte cuvinte azi îl propune și mâine îl răpune, fără a-i lăsa timp să facă nicio greșeală. Și mai mult decât atât. Pentru a reuși, PNL va trebui să finalizeze negocierile pe care le-a declanșat zilele trecute, când s-a rugat de celelalte partide parlamentare și de parlamentarii neînregimentați să voteze contra sa. PNL va oferi fel de fel de daruri reale sau ipotetice numai și numai în scopul ca un număr cât mai mare de parlamentari să-i dea în cap. Pentru că altfel nu se poate ajunge la anticipate. Este momentul în care PSD ar putea pune în operă un scenariu distrugător din perspectivă liberală.
PSD, în alianță desigur și cu celelalte partide parlamentare, minus USR, ar putea valida Guvernul Orban 3. Înfrângând votul negativ al liberalilor. Și ce vom avea? Un Guvern Orban 3 la Palatul Victoria, cu atribuții extinse, dar cu imaginea făcută praf în primul și în primul rând chiar de către liberalii care au transpirat pentru ca acest Guvern Orban 3 să nu fie validat. Evident scenariul nu se oprește aici. Ce urmează?
Urmeză ca, în cel mai scurt timp, PSD, constatând că țara este prost administrată și eventual așteptând încă o mișcare de geniu a lui Ludovic Orban, să introducă și să susțină o nouă moțiune de cenzură câștigătoare. Ei bine, începând din acel moment, întreg calendarul pus la cale de Klaus Iohannis se dă literalmente peste cap. Calendarul anunțat de mult prea liberala Raluca Turcan nu mai poate fi îndeplinit. Alegerile înainte de termen nu-și vor mai avea rostul. Și nici Klaus Iohannis în tandem cu Ludovic Orban nu vor mai fi capabili să regizeze încă trei reprize de circ politic. PSD își va cumpăra astfel un timp prețios, la capătul căruia ar putea reintra în grațiile electoratului.
Există însă o mare necunoscută. Și îmi iau această măsură de precauție să anunț pe șleau despre ce este vorba. Marea necunoscută o reprezintă din nou jocul de stol al dronelor din Parlamentul României. Parlamentarii cu cheiță în spate de la servicii, care pot din nou fie să se conformeze calculelor de mai sus, fie să le dea peste cap, după cum le va dicta stăpânul.
Sorin Rosca Stanescu

Actualitate

Aniversări, 21 septembrie | Agenţia AMOS News

Incisiv

Publicat

pe

De

  • Astăzi îşi aniversează ziua de naştere:

Crin Antonescu, f. preşedinte PNL (n. 1959);

Dan Darabont, f. viceprimar PSD al Capitalei, f. prefect al Capitalei, f. primar al Sectorului 6 (n. 1964);

Ducu Bertzi, interpret şi compozitor de muzică folk (n. 1955);

Dumitru T. Murariu, Director al Muzeului Naţional de Istorie Naturală „Grigore Antipa” Membru corespondent al Academiei Române (n. 1940);

Gemil Tahsin, istoric și om politic, f. deputat din partea  Uniunii Democrate a Tătarilor Turco-Musulmani din România (n. 1943);

Ilie Gheorghe, actor și regizor (n. 1940);

Gl. Ioan Nedelcu, medic, f. comandant al Spitalului Clinic Militar Central (n. 1951);

Ioana Ginghina, actriţă (n. 1977);

Victor Știr, scriitor și publicist, membru al Uniunii Scriitorilor din România (n. 1956); 

o~- Comemorări: -~o

 

Dem Rădulescu, actor (n. 21 septembrie 1931, Râmnicu Vâlcea – d. 17 septembrie 2000, București);

Vali Sterian, muzician (n. 21 septembrie 1952, Știubei, jud. Buzău – d. 16 septembrie 2000, București);

 

Citeste in continuare

Actualitate

Orban: Moldova va avea în următorii 10 ani trei autostrăzi

Incisiv

Publicat

pe

De

Potrivit unei declarații oferite duminică de premierului Ludovic Orban, Moldova va beneficia în următorii 10 ani de trei autostrăzi. Acesta a subliniat că „marea” problemă a Moldovei este aceea că „a fost ocolită” de investiţii mari.

Investiții în infrastructura din Moldova

„O companie care să investească într-o localitate are nevoie de lucruri simple: acces la apă, canalizare, gaz, curent electric şi căi de transport. Tocmai aceste lucruri trebuie realizate pentru Moldova, pentru a putea asigura conectarea Moldovei cu toată infrastructura de transport europeană, iar pentru fiecare localitate să asigurăm aceste minime elemente de civilizaţie: apă, canal, gaz, curent, asfalt şi să putem să atragem investiţii. Moldova va fi net beneficiara investiţiilor Guvernului pe care îl conduc, în următorii 10 ani”, a spus premierul.

Orban a mai afirmat că judeţul Neamţ va fi străbătut de două autostrăzi: cea de pe axa nord – sud, dar şi Autostrada Unirii

„Moldova nu are astăzi nicio autostradă. Moldova va avea, sper eu, la finalul celor 10 ani sau chiar în 8 ani, trei autostrăzi: autostrada de pe coridorul 9 Paneuropean Bucureşti – Siret, Autostrada Unirii Târgu Mureş – Tîrgu Neamţ – Iaşi – Ungheni şi Autostrada Bacău – Braşov. Acestea nu sunt poveşti, ci obiective de investiţii pentru care la ora actuală avem garanţia finanţării de 75% şi vom găsi bani pentru a asigura finanţarea integrală a acestora. Judeţul Neamţ va fi străbătut de două autostrăzi: cea de pe axa nord – sud, dar şi Autostrada Unirii. Sunt obiective de investiţii fundamentale care vor garanta toate oportunităţile de dezvoltare de aici şi vor garanta că investiţiile vor trece Carpaţii”, a afirmat el.

Preşedintele PNL Neamţ, Mugur Cozmanciuc, candidatul liberalilor la funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean, a afirmat că alegerile din 27 septembrie vor consfinţi „sfârşitul erei PSD”.

„Aceste alegeri sunt cele în care judeţul Neamţ îşi va alege drumul schimbării. Pe 27 consfinţim sfârşitul erei PSD, a unui baron care conduce acest judeţ, Ionel Arsene, cel care nu a făcut altceva decât să condamne judeţul la subdezvoltare. Noi ne dorim bunăstare pentru fiecare comunitate, fiecare gospodărie şi respect, pe care îl avem pentru dumneavoastră”, a afirmat Cozmanciuc.

Citeste in continuare

Actualitate

Remember 21 septembrie 1990 – Presa acum 30 de ani

Incisiv

Publicat

pe

De

Preşedintele lliescu este bolnav?

Din surse neoficiale aflăm că absenta domnului preşedinte Iliescu de la reuniunile de lucru programate să aibă loc ieri la Palatul Cotroceni – între care şi o întîlnire cu reprezentanţi ai sindicatelor ziariştilor profesionişti – se datorează unei afecţiuni datorate stării de oboseală acumulate în ultima vreme. Cercuri apropiate preşedinţiei s-au abţinut să formuleze amănunte.

S.O.S. 

Pierdut pistol din dotare. Găsitorului bună recompensă! Contactaţi-mă sub indicativul Persoană Navală.

O.K. RAŢIU AMIRAL? 

La întîlnirea domnului deputat Ion Raţiu cu greviştii din portul Constanţa, aceştia i-au propus, în calitatea sa de specialist în navigaţie, să preia conducerea flotei române. Din păcate – pentru economia românească – oferta a fost refuzată politicos.    

EVRIKA! 

„Noi nu sîntem foarte mulţumiţi. Avem frecvent sentimentul că n-am făcut tot ce trebuie” – mărturiseşte – în calitate de „calomniat” – într-un interviu, Zoltan Boroş, redactorul şef al emisiunii în limba maghiară de la T.V. Într-adevăr: mai e loc şi de dat cu bîta.

​​Ziarul Libertatea din 21 septembrie 1990 pag. 1-a ►


Nu primim bacșiș! No tips! $
Caricatură de ANDO

(INFORMAŢII PENTRU CARE NU BĂGĂM MÎNA ÎN FOC)

VA AVEA GULDENBURGUL TREI PĂRŢI?

PARTEA A III-A

Episodul 1. Îşi face apariţia, în chip miraculos, marele Guldenburg Autohton. El explică ţăranilor că rădăcina răului trebuie căutată în aceea că au fărîmiţat pămîntul fără nici un temei legal, interpretînd greşit lozinca de a lua înapoi pămîntul furat de comunişti; 2. Sătenii recunosc că desfiinţarea gospodăriei colective şi împărţirea pămîntului s-au făcut cam cu japca şi ilegal. Să intrăm, în legalitate, cer ei. Să se dea o lege! 3. Foarte receptiv, Gulderaburgul Autohton cere Offenhachului Autohton să facă o lege pentru trecerea pământului furat de comunişti în mîna adevăraţilor lui stăpîni. 4. Toată lumea bucuroasă se adună într-un mare miting, la care ia cuvîntul însuşi Guldenburgul Autohton. Cine au fost de cînd lumea stăpinii acestor locuri? întreabă Guldenburgul Autohton, şi tot el răspunde imediat: Guldenburgii! Aşa-i, aprobă Offenbachul Autohton, sprijinit de Lauritzen: Guldenburg! Guldenburg! Şi cui i-au furat comuniştii pămîntul? Tot lor! Este adevărat? Adevărat, recunosc nişte ţărani mai bătrîni, împinşi, din urmă de oamenii lui Lauritzen. Ei, bine! Dacă-i adevărat, să intraţi imediat în legalitate, să refaceţi clădirile părăginite, să ridicaţi la loc grajdurile şi saivanele, să aduceţi înapoi vitele şi toate bunurile furate, căci toate au fost obţinute de pe pămîntul furat de comunişti familiei mele! Şi mitingul se încheie în scandările sincronizate ale oamenilor lui Lauritzen: Guldenburg! Guldenburg! 5. Ţăranii înghit găluşca cu noduri, dar sînt ajutati de Offenbachul Autohton, care-i bate grijuliu după ceafă şi Ie dă cîte o înghiţitură de apă, în timp ce Lauritzer îi ameţeşte cu cai verzi pe pereţi, călăriţi de oamenii săi. 6. După un timp, tot mai ocupat cu intrarea în Europa, Guldenburgul Autohton o pune pe madam Guldenburg (cea oficială!) să găsească un Meerungen Autohton, care se dovedeşte a fi un foarte bun administrator. Cu ajutorul sătenilor, liberi acum de orice grijă, producţia de cereale pe care a fost profilată în exclusivitate ferma) creşte an de an. Meerungenul Autohton opreşte o parte pentru el şi pentru găluştele pe care se străduieşte să le generalizeze în hrana sătenilor, dar cea mai mare parte o încarcă pe umerii Guldenburgului Autohton, care, locuind acum în Casa Europeană, îşi asumase dificila, dar patriotica sarcină de a o măcina pe Ia renumitele mori înşirate între Monte Carlo şi Las Vegas. 9. … Ultimul episod, deşi nescris, se preconizează a fi cu muzică si cu spectacol pe care, după mai multe repetitii îl va da un cunoscut Compozitor si Dirijor Autohton. Este fixată si data. Dar dintr-o explicabilă eroare, autorul a scris: Primăvara 1907, în loc, fireşte, de 1997, ceea ce se poate deduce şi din următoarea precizare a sa: N.B. Aflînd că în unele locuri sătenii au şi început să joace Partea I a serialului nostru, ii avertizăm că nu vom modifica nimic din celelalte două părţi, toată răspunderea pentru urmări revenind celor care se lasă jucaţi. Dacă totuşi unii, ignorînd sfatul nostru, se vor incăpăţina să continue, atunci le recomandăm ca partea a IlI-a s-o joace exclusiv pe scenă. 

AMBIDEXTRU

​​​Ziarul Libertatea din 21 septembrie 1990 pag. a 2-a ►

​​​Ziarul Libertatea din 21 septembrie 1990 pag. a 3-a ►

​​​Ziarul Libertatea din 21 septembrie 1990 pag. a 4-a ►

– comentariu de Darie Preda, pe marginea unui articol apărut în cotidianul vest-german „Frankfurter Allgemeine Zeitung”, difuzat de postul de radio „Vocea Americii”, luni 17 septembrie, ora 21.10.

Publicistul Viktor Meier, cunoscut specialist în problemele Europei de est şi sud-est, inserează în coloanele ziarului „Frankfurter Allgemeine Zeitung” un medalion Laszlo Tokes, ca-racterizîndu-l în titlu pe episcopul reformat drept „tactician contestat”. După cum scrie Viktor Meier, recent, Laszlo Tokes a fost rănit într-un accident rutier în Ungaria, unde a fost operat de îndată la Miskolc. Ce bine e că accidentul nu a avut loc în România. De ce? Pentru că un asemenea accident în România l-ar fi determinat pe unii să afirme imediat că de vină este bineînţeles, din nou, securitatea, devenită un fel de mit.
„Situaţia este însă alta, Laszlo Tokes călătorea dincolo de hotarele tării, maşina fiind condusă de propriul şofer. Aşadar, nimeni nu mai poate da vina pe români” – atrage atenţia Viktor Meier.
„Relaţiile lui Laszlo Tokes cu statul român, cum se exprimă Viktor Meier, s-au deteriorat în ultimul timp, ca şi atitudinea opiniei publice româneşti faţă de episcop. Dar, nici un stat din lume – continuă publicistul Viktor Meier – nu asistă în mod nepăsător cînd unul din cetăţenii lui declară, în străinătate, avînd influenţă, că un e-ventual ajutor economic trebuie condiţionat.
Episcopul Laszlo Tokes neagă că s-ar fi exprimat astfel în S.U.A. Viktor Meier este de părere însă că declaraţiile lui Laszlo Tokes, sfaturile sale – cum se spune în text -merg in această direcţie. Atitudinea a reieşit din faptul că, spre deosebire de U.D.M.R, Laszlo Tokes ar fi aproape un fundamentalist în cadrul opoziţiei – scrie Viktor Meier. Laszlo Tokes neagă caracterul democratic al guvernului Iliescu şi, continuă Viktor Meier, citez: „În discuţii personale nu ascunde ce crede el despre români şi despre un anume exponent. Un tactician contestabil, deci. Tactica n-ar fi punctul său forte. O recunosc pînă şi compatrioţii săi din Ardeal.
Urmează o scurtă fişă biografică a episcopului Laszlo Tokes, care este, poate, cel mai tînăr episcop pe care pare să-l fi avut de multă vreme Biserica Reformată.
Viktor Meier se referă apoi la aspecte mai generale. Situaţia politică şi economică din România nu este nici pe departe perfectă – scrie el, dar se degajă impresia că în unele cercuri din Vest se înclină cu mult prea mare uşurinţă către punctul de vedere. „Să punem totul pe umerii actualei conduceri”, ignorîndu-se povara colosală rămasă de la un regim ca cel a lui Ceauşescu. S-ar părea, potrivit lui Viktor Meier, că o asemenea atitudine ar fi fost chiar favorizată de către episcopul Laszlo Tokes.
„Pe Laslo Tokes par să-l intereseze mai mult chestiunile strict de natură general-maghiară decît problematica românească. Are dreptul să o facă, numai că reacţiile ce urmează nu trebuie să-l mire atunci. Ele nu corespund rolului jucat de episcop în luna decembrie a anului trecut” – scrie Viktor Meier.

Citeste in continuare

Parteneri


Harmony Beauty Salon Ploiesti

Salon HARMONY, str Cantacuzino din Ploiești (intersecția Moș Craciun )
Servicii oferite :
- micropigmentare sprâncene
-extensii gene
- coafor
-unghii gel
-Cosmetica / tratamente cosmetice
- sala Fitness pt femei
FACEBOOK: https://www.facebook.com/Harmony-Beauty-Salon-278929815636909/

Partener special – probleme juridice

Știri calde

Exclusiv3 zile ago

Votează Bogdan Toader- Președintele Consiliului Județean Prahova! Poziția 4 pe buletinul de vot!Votează Alianța pentru Prahova!

Votează Bogdan Toader- Președintele Consiliului Județean Prahova! Poziția 4 pe buletinul de vot!Votează Alianța pentru Prahova!  

Aveti un Pont4 zile ago

Model de administratie liberala- Filipestii de Padure – Prahova/Falsuri, abuzuri, delapidari, distractii la mare si nu numai, totul pe banii publici/Clanul Sportivilor (I)

Cu toate ca”Regina” PNL Prahova „plange” si asta o face de obicei atunci cand eclozeaza mai multe si apare lupta...

Aveti un Pont6 zile ago

Model de administratie liberala/UN NOU INCENDIU, IERI SEARA, LA GROAPA DE GUNOI DIN ARICESTII RAHTIVANI, la firma unde candidatul PNL la Primaria ARICESTII RAHTIVANI – Mihai Viorica – este agent IMOBILIAR (II)

Incendiu la Ecomaster Service, din nou, si seara trecuta. Deci, temerile cetatenilor din comuna Aricestii Rahtivani sunt din ce in...

Aveti un Pont7 zile ago

Model de administratie liberala/INCENDIU LA GROAPA DE GUNOI DIN ARICESTII RAHTIVANI, la firma unde candidatul PNL la Primaria ARICESTII RAHTIVANI – Mihai Viorica – este agent IMOBILIAR

Sambata la orele 18.00 unul din cititorii ziarului Incisiv de Prahova, ne-a transmis pe emailul redactiei un filmulet cu mesajul...

Aveti un Pont1 săptămână ago

UPDATE/Haosul dintr-o institutie publica din subordinea primarului liberal Adrian Dobre, un primar garantat de Andrei Volosevici/Adrian Vaida este trimis la deschiderea anului scolar de către șeful Poliției Municipale, Manea Cristian, chiar daca gardianul public a fost in contact cu persoane depistate cu Covid!

Jurista Poliție Locale Ploiești, Zafiu Oana Mihaela, a fost depistată pozitiv Covid-9. Din această cauză, „secretara” institutiei, alias Vasilescu Gabriel...

ghid targetare facebook ads 2020 ghid targetare facebook ads 2020
Administratie1 săptămână ago

Ghid Remarketing Prin Facebook Ads – Romania 2020

Într-un scenariu ideal, toți vizitatorii site-ului dvs. ar decide să cumpere produsele dvs., să se înscrie pentru serviciile dvs., să...

Barfoteca Zilei1 săptămână ago

Model de administratie liberala/Cântăreața fotomodel Codruța Filip, angajată la Sănătate să monitorizeze spitalele regionale

Newsweek publica un material despre cantacioasa de la Ministerul Sanatatii angajata fara concurs. Ministerul Sanatatii dezminte, spune ca nu exista...

Actualitate1 săptămână ago

Bogdan Toader: Abuz, șantaj și intimidare, metode de campanie, la PNL Prahova

Bogdan Toader, candidatul Alianței pentru Prahova la un nou mandat de președinte al Consiliului Județean Prahova, acuză reprezentanții Partidului Național...

Aveti un Pont2 săptămâni ago

Model de administratie liberala/UN BREZEAN PENTRU BREZENI/VECHIUL SI NOUL CANDIDAT NAE NICOLAE FEREASTRAERU – PRIMARUL CARE A VANDUT CRUCEA BREZENILOR, dand-o, printr-o suveica, in propietate private

Dupa ce am prezentat si dezvaluit in exclusivitate modelele de administratie liberala propuse de PNL Prahova – “Tragi-comedia din „statul...

Aveti un Pont2 săptămâni ago

Model de administratie liberala- Brebu – Prahova/”Sa imi suga p_la babele de la biserica…sa imi suga cu popa cu tot…pai acolo e o mahala si niste idioate”/Imi suge mie p_la USR-ul”/Inregistrari audio halucinante…” (I)

Ne cerem scuze pentru vocabularul utilizat de primarul cocalar girat de PNL Prahova! Cu ceva timp in urma am primit...

Aveti un Pont2 săptămâni ago

„Unde dai și unde crapă” poposeste in curtea Secției de Investigare a Infracțiunilor din Justiție (SIIJ)

Secția de Investigare a Infracțiunilor din Justiție (SIIJ) va începe audierile în calitate de suspecți a unor personaje din Prahova...

Aveti un Pont2 săptămâni ago

Campanie electorala dura-marca PNL Prahova/Candidatul PNL la Primaria Comarnic a comandat controale la firmele care sustin PSD-ul si utilizeaza supermanii de la Antifrauda pe post de „bata electorala” (III)

Candidatul PNL la primaria Comarnic, cinstitul liberal Dorian Botoaca (ala care a furat de a rupt, ala care face parte...

Aveti un Pont2 săptămâni ago

OPINIE/După umila mea analiză a primilor 3 candidați cu șanse la Primăria Ploiesti, ținând cont de criterii precum competența administrativă, independența față de partid în urmărirea obiectivelor și caracterul

După umila mea analiză a primilor 3 candidați cu șanse la Primăria Ploiesti, ținând cont de criterii precum competența administrativă,...

Aveti un Pont2 săptămâni ago

Tragi-comedia din „statul Republica PLOIESTI”/Increngaturi periculoase: DNA, DIPI, Negulescu Mircea, Sergiu Lascu, Laura Codruta Kovesi, Adrian Dobre si Andrei Volosevici/Recompensa administratiei liberale fata de gasca penala (I)

Chiar daca PNL si Andrei Volosevici se comporta la Ploiesti de parca nu ar fi avut primar in functie, trebuie...

Actualitate2 săptămâni ago

Reamintim ca – ziarul Incisiv de Prahova a lansat o aplicatie de mobil care ofera utilizatorilor posibilitatea sa gaseasca toate stirile importante intr-un singur loc/Ne respectam pentru ca va respectam!

Ziarul Incisiv de Prahova a lansat o aplicatie de mobil care ofera utilizatorilor posibilitatea sa gaseasca toate stirile importante intr-un...

Partener media exclusiv

stiri actualizate Raspandacul

Top Articole Incisiv

error: Articolele nu se pot copia!