Connect with us

Actualitate

În protestul grefierilor (și judecatorilor) împotriva ,,abrogarii” pensiilor speciale eu tin cu ei

Publicat

pe

Ar fi caraghios să credeți că măsura ,,abrogării” pensiilor speciale, acum amânată, este țintită împotriva alde Augustin Lazăr – bătrânul procuror comunist care trage media pensiilor special în sus, nu în jos. Nu. Această măsură este țintită împotriva actualilor judecători și procurori, pentru a pune, pentru a patra oară în ultimele 2 luni (arăt în articol cum și de ce), presiune pe ei. Acești judecători sunt acum izbăviți de protocoale ticăloase prin care SRI subordona justiția, chiar dacă acum o parte din rețelele manevrate în trecut de SRI acționează ,,pe persoană fizică” și nu pe protocol și încă sunt tolerate de lichele și oameni fără căpătâi din SRI. Am detaliat, mai jos, precizeaza analistul Radu Teodor Soviani:

În protestul grefierilor (și judecatorilor) împotriva ,,abrogarii” pensiilor speciale eu tin cu ei. Iata de ce.
Mai mult de 6.000 de grefieri protestază astăzi la nivel național, potrivit agenției Mediafax (Foto – Mediafax – protest Curtea de Apel București), față de presiunile puse asupra justitiei de guvernul prin declarațiile și proiectul legislativ (în cele din urmă amânat) legat de ,,abrogarea” pensiilor speciale pentru magistrați și personalul auxiliar. Ar putea urma blocarea instanțelor prin întreruperea ședințelor de judecată. Avansez ipoteza că personalul auxiliar face ceea ce ar face și judecătorii, care că ei nu pot protesta, prin lege.
Fapte legate de pensile magistraților
3.800 de procurori/judecători aveau în iunie 2019 aveau pensie de serviciu și încă 1.789 de persoane din categoria ,,personal auxiliar în instanțe judecătorești și parchete”.
Pensia medie a unui judecător/procuror era de 18.150 de lei (3.780 de Euro). Ceea ce înseamnă o factură anuală de circa 170 de milioane de Euro. Adică 0,08% din PIB.
Nu știu care este pensia medie a personalului auxiliar, dar probabil că este la sfert.
Acum, să vedem ipotezele:
Ziarul Adevărul face un calcul foarte relevant, pe baza informațiilor publice pe care le-a obținut, și arată că dacă pensiile magistraților ar fi dimensionate la valoarea contribuțiilor, pensia medie ar scădea la 3.172 de lei (660 de Euro).
Desigur, pentru unul ca Augustin Lazăr – ,,biciul Securității de la închisoarea de la Aiud”, și 660 de Euro este prea mult și sunt convins că și actualii judecători și procurori, în proporție de peste 37%, gândesc la fel ca mine. Deasemenea, sistemul actual și legislația actuală, promite pensie specială și acelor ,,Augustini Lazăr” de școală nouă, ca acest procuror Nicolae Marin de la SIIJ, viitor beneficiar de pensie specială dar în prezent activ ca șef operativ al Secției Speciale de Investigare a Infracțiunilor din Justiție.
Însă astfel de procurori precum Augustin Lazăr sau Nicolae Marin (șefi) sunt, în opinia mea, ceea ce în economie se numește ,,dummy”. Adică acele variabile folosite în analiza econometrică a seriilor de date pentru a indica prezența foarte improbabilului, precum războiul.
Într-un stat de drept este foarte improbabil ca un fost ,,bici al Securității” de dinainte de 1989 și care a subordonat justiția SRI-ului și post revoluție, încă din 1998 (ca Augustin Lazăr), așa cum am scris în EXCLUSIVITATE aici în 2 iulie 2018, să ajungă șef de Parchet într-un stat membru NATO și UE.
La fel cum tot foarte improabil (la fel ca războiul) este ca șeful operativ al Parchetului care îi investighează pe magistrați să devină subiect de plângere penală pentru achiesarea la rezoluțiile infracționale ale unor terminații tot ale fostei Securități fiind chiar extrem de cooperant în a se transforma în ,,mâna” infractorilor, așa cum am arătat AICI.
Deci Lazăr, pensionar special, este ,,dummy” din punct de vedere economic. Iar Nicolae Marin de la SIIJ și viitor pensionar special, este deasemenea ,,dummy” în să din punct de vedere econometric, întrucât el este încă activ.
Ei sunt problema reală în sistemul de justiție care pare să își pună acum întrebarea: cum faci să elimini nu pensiile speciale ale magistraților ci privilegiile unor ,,dummy’, vopsiți în magistrați și care se ocupă de injustiție.
,,Să îți fie rușine Nicolae Marin că te-ai pus platoșă de vreme rea unor ofițeri ai securității legendați ca turnători la Aiud în condițiile în care acei magistrați infiltrați de securitate au fost criminalii cu trese pe umeri care astăzi se hrănesc din pensiile de serviciu plătite cu sângele acelor oameni.” scriam în 8 octombrie 2019, arătând că în fapt acesta este problema: cu cine se întâlnește pensia specială și dacă ea ajunge să fie plătită unor ,,magistrații” hrăniți din banii victimilor injustiției promovate de ei, în loc să își piardă dreptu la pensie.
În esență, cele 172 de milioane de Euro (factura anuală a pensiilor magistraților și procurorilor), adică 0,08% din PIB, nu reprezintă un efort bugetar nemiantâlnit și care să nu poată fi gestionat.
Problema reală este cine așteaptă la ,,primire” cele 172 de milioane de Euro și dacă au calitatea legală și morală de a fi speciali sau, per contrario, lustrați și deposedați de pensii speciale.
Ar fi caraghios să credeți că măsura ,,abrogării” pensiilor speciale, acum amânată, este țintită împotriva alde Augustin Lazăr – bătrânul procuror comunist care trage media pensiilor special în sus, nu în jos. Nu. Această măsură este țintită împotriva actualilor judecători și procurori, pentru a pune, pentru a patra oară în ultimele 2 luni (arăt în articol cum și de ce), presiune pe ei. Acești judecători sunt acum izbăviți de protocoale ticăloase prin care SRI subordona justiția, chiar dacă acum o parte din rețelele manevrate în trecut de SRI acționează ,,pe persoană fizică” și nu pe protocol și încă sunt tolerate de lichele și oameni fără căpătâi din SRI. Însă, așa cum voi arăta în acest articol, se simte deja o proporție ceva mai mare de judecători care începe să judece corect astfel că, sistemul ticălos de restaurație caută alte instrumente decât protocoalele, nesiguranța financiară fiind cea aleasă astăzi. Ca să îi timoreze pe judecători.
Arăt că 172 de milioane de Euro anual (0,08% din PIB) sunt bani de semințe față de prostiile făcute deja de guvernul de restaurație. Am arătat aici (actualizat acum) că deja prostiile din ultima lună costă mult mai mult de atât bugetul de stat. Dobânzile s-au majorat cu 6% în ultima lună și dacă aplicați majorarea celor 13,5 miliarde de lei dobânzi plătibile în 2019 (și mai mari anul viitor), vom ajunge la o factură nou nouță emisă de un guvern de restaurație, doar în ultima lună, de 810 milioane de lei anual (0,08% din PIB). Adică fix cât reprezintă factura pentru TOATE pensiile speciale ale magistraților.
De unde se poate desprinde și prima concluzie, e drept că foarte superficială: guvernul vrea să taie pensiile speciale pentru a își acoperi majorarea costurilor cu dobânzile din ultima lună pe care chiar el a generat-o. Evident, nu pot să cred că este chiar așa.
Pentru că lucrurile sunt mult mai complexe și trebuie puse în contextul agendei guvernului de restaurație Orban de a pune presiune asupra judecătorilor care în acest moment manifestă, din punctul păpușarilor lor, o independență fără precedent, chiar dacă încă foarte scăzută. Estimarea mea este că în acest moment în jur de 40% dintre cei 5.500 de magistrați tind să judece independent. Presiunea nu este pe alde Augustin Lazăr care va găsi el niște cocoșei pe care să îi vândă, niște acțiuni la purtător sau să anuleze vreo donație și să găsească din ce să creeze aparențele că are venituri legitime. Presiunea este pe actualii judecători. Pe ei dorește să îi timoreze guvernul Orban și, prin timorare, să îi subordoneze.
Iar presiunea a început încă de la prezentarea programului de guvernare. Am fost primul jurnalist care am arătat public că arhiva SIPA reprezintă o prioritate ne-explicată a programului prezentat în Octombrie 2019:


Prima presiune: prin sigilarea arhivei SIPA (și nepublicarea ei), păpușarii guvernului și-au propus să păstreze controlul asupra rețelei infracționale din justiție (judecători, procurori, grefieri, avocați, etc.). Ascunderea datelor compromițătoare, cu știința de către cei menționați anterior că aceia care sigilează știu despre faptelor lor, reprezintă în esență păstrarea controlului, obedienței și lipsei de independență asupra deciziei ,,justiției” din civil sau penal.
A doua presiune a fost prin discuțiile ,,dialogul” aparent imbecil inițiat de ministrul Justiției, Cătălin Predoiu, care i-a întrebat pe judecători dacă vor desființarea Secției Speciale de Investigare a Infracțiunilor din Justiție. Eu afirm că atâta timp cât există la SIIJ un șef ca Nicolae Marin, păpușarii și nici Predoiu nu vrea în fapt desființarea SIIJ. Pentru că, nu-i așa, judecătorii și procurorii care sunt deja șantajabili prin SIPA sunt deja ai lor. Deci domnul Predoiu a preferat să pară nătâng prin întrebarea: ,,vrei calule ovăz?” adresată judecătorilor pentru a mima faptul că el vrea desființarea SIIJ. Nu, alde Predoiu nu vor desființarea Secției Speciale de Investigare a Infracțiunilor din Justiție, ci controlarea ei, prin alde Marin. Le e mai utilă așa: judecătorilor le dă impresia că pot fi ,,pedepsiți de SIIJ” și le limitează astfel independența, încercând să îi transforme în slugi, în timp ce, în lipsa unui alt cuvânt mai bun dar deja licențiat de doamna Kovesi, procurorii SIIJ ,,stau cu curul pe dosare”.
A treia presiune asupra magistraților a fost chiar prin acțiunile bruște ale operativului SIIJ, adjunctul Nicolae Marin. Scriam și argumentam în articolul din 8 octombrie 2019 că ,,opinez că Nicolae Marin, procuror șef adjunct al SIIJ a vrut, prin ieșirea de duminica aceasta, să bage spaima în judecători atunci când a scurs informația că urmește penale cele mai recente două șefe al ICCJ. Astfel, Nicoale Marin s-a impersonat într-un ,,bici” și vom vedea mai depare în articol, al cui.”. Găsiți în articol toate detaliile, dar ele se învârt în jurul faptului că Nicolae Marin a vârât prin surse, în presă, că el ar fi depus plângere penală împotriva Liviei Stanciu și Cristinei Tarcea, foste președinte al ICCJ pentru modul în are au girat formarea completurilor de 5 judecători de la ICCJ. În fapt Marin a vrut să bage spaima în judecători.
Și a patra presiune se manifestă chiar astăzi: vă tăiem pensiile. Nu știm cu cât, nu știm de când, dar sigur vi le tăiem, în fapt cea mai puternică presiune pentru cei 40% magistrați independenți (estimarea mea). Așa cum am arătat în articol, nu este nicio problemă de echitate și nici de bani, problema reală fiind cu care dintre magistrații foști de protocol se întâlnesc aceste pensii speciale. Și nu că există o pensie medie de 3780 de Euro pentru foști magistrați ci mai degrabă că unii dintre cei care se întâlnesc cu pensiile speciale au ieșit prea devreme la pensie.
Observând nu mai puțin de patru presiuni în două luni asupra magistraților, presiuni pe care le identific în articol, eu nu pot decât să țin cu grefierii (și judecătorii) care protestează astăzi. Pentru că, realmente, ei nu sunt beneficiarii actualelor pensii în plată. Iar lor li se arată pisica nesiguranței financiare după perioada activă, pentru a fi manevrabili. Sigur că mulți dintre ei sunt manevrabili cu sau fără pensie specială, dar am sentimentul că există o întrebare care se consolidează printre judecători, post-denunțarea protocoalelor. Iar întrebarea este: oare la actualele salarii (și viitoarele pensii) nu am putea să judecăm independent? Nu am putea să nu ne mai subordonăm unor rețele cimentate de SRI? Nu am putea să nu ma achiesăm la rezoluțiile infracționale ale avocaților (unii dintre ei judecători ,,speciali” pensionați la 42 de ani, trecuți în avocatură și deveniți traficanți de influență)? Nu am putea să fim, chiar judecători?
Am convingerea fermă că răspunsurile post-protocoale sunt într-o proporție din ce în ce mai mare: ,,Ba da”. Iar acest ,,Ba da” se încearcă a fi inhibat de guvernul de restaurație.
Și încă ceva:
Am actualizat seriile de date din studiul ale cărui rezultate preliminare vi le-am făcut cunoscute în urmă cu fix 8 luni:
Cel mai recent studiu al meu arată că, în căile definitive, 67% dintre judecătorii din Romania nu dau doi bani pe lege
Iar actualizarea seriei de date (aprilie 2019-noiembrie 2019) îmi permite să obțin rezultate preliminare actualizate. Care îmi arată că, s-a diminuat ușor proporția judecătorilor din căile definitive de atac, care nu dă doi bani pe lege, cu 4 puncte procentuale, până la 63% (pe cale de consecință majorându-se proporția judecătorilor care respectă legea și nu rețelele mafiote, până la 37%). Asta îi sperie pe păpușarii guvernului de restaurație care, încearcă din nou să îi intimedeze. De data asta și financiar.
Desigur, există și soluția, atât financiară cât și legală pentru păstrarea nivelului actual al pensiilor. Ea impune însă determinare (pe care actualul guvern nu a are), renunțare la vechile metehne (actualul guvern venind însă tocmai pentru revigorarea lor) și dorința, cu adevărat, ca România să devină stat de drept. Și, în lipsa acestei dorințe, se arată pisica tăierii pensiilor speciale. Ba se taie, ba se amână, pentru că inclusiv impredictibilitatea le folosește scopului restaurației. Și vechilor metehne. (Cristina T.).

Actualitate

Dr Bogdan Nica este noul director al APM Prahova/Dezvaluirile ziarului Incisiv de Prahova sunt din nou confirmate

Publicat

pe

De

Incisiv de Prahova a avut din nou dreptate. Astfel, ziarul nostru a dezvaluit in exclusivitate – in data de 26.02.2020 – ca noul director al APM Prahova va fi specialistul Bogdan Nica, dezvaluiri efectuate in serialul „Increngatura politica ascunsa a gunoaielor XII”, privind mafia din acest domeniu.

Increngătura politică ascunsa a gunoaielor(XII)/SURSE CONFIRMA/ Noul director al APM Prahova va fi numit dr Bogdan Nica


Specialist de anvergura, cu rezultate si performante corporatiste si manageriale, cat si directorale, care ar fi aceptat propunerile de la nivelulurile de decizii din cadrul ministerului de resort pentru a prelua nenorocirile si mostenirea dezastruoasa/penala lasata in urma de grupul clandestin organizat Florin Diaconu, Teodor Dulceata (din cadrul Ministerului, secretar general adjunct), Doina Gheorghe (Sef Serviciu Autorizari APM Prahova), Gabriela Munteanu (Director Garda de Mediu Prahova, fost sef serviciu al Directiei de Protectie Prahova), dna Corcodel (desi este economist a fost incadrata de Florin Diaconu pe o pozitie de referinta, in cadrul agentiei prahovene subminand continuu si sistematic fluxul de autorizare si de suspendare a autorizarii de mediu pentru agentii economici) si aghiotantul S.Ghe, de profesie „filor” (de la filaj) care extrage si transporta in conditii dubioase arhiva personala a lui Diaconu- sustrasa in ultima perioada din agentie. Acesta are un nas important care l-a sustinut in directia promovarii si angajarii pe functie bine platita in agentie desi este pensionar militar, pentru conferirea sistemelor de protectie structurii mafiote descrise.
Dinamica in speta se succede in cascada intrucat evenimentele din ultimale 24 de ore au generat un cutremur care a condus la numirea dr Bogdan Nica si la un control de amploare ce se deruleaza la APM Prahova, incepand de azi, de specialisti de la Centru.
Probabil doua persoane din aceasta institutie au intrat brusc in concediu (revenim pe aceasta tema).
Reamintim ca, in pofida solutiilor asumate de Guvern pentru inchiderea procedurilor de infringement declanşate de Comisia Europeană impotriva României in domeniul tăierilor ilegale de lemn şi pentru nefinalizarea Programului national de control al poluarii, au fost analizate recent, la Bruxelles, de catre ministrul Mediului, Costel Alexe, si comisarul european pentru mediu, oceane şi pescuit, Virginijus Sinkevičius, catastrofele de mediu in Judetul Prahova au continuat, sub ochii si cu acordul si sprijinul celor doi directori Florin Diaconu si Gabriela Munteanu.
Comisia Europeana i-a reprosat Romaniei nerespectarea obligaliilor nationale, asumate prin directiva privind evaluarea strategică de mediu:
„ In cazul Romaniei, autoritatile nationale nu au fost în masură sa verifice efectiv operatorii si sa aplice sanctiuni corespunzatoare. Inconsecventele din legislatia natională nu permit interventia ferma a autoritatilor romane.”
Prin urmare, Comisia a decis sa trimita Romaniei o scrisoare de punere în intarziere, acordandu-i un termen de o luna, pentru a lua masurile necesare în vederea remedierii deficientelor identificate de Comisie. In caz contrar, Comisia poate decide sa trimita autoritatilor romane un aviz motivat.
Comisarul european pentru mediu, Virginijus Sinkevičius, a subliniat ca apreciaza deschiderea pe care actuala conducere a Ministerului Mediului, Apelor si Padurilor o manifesta catre societatea civila şi ca isi doreste sa viziteze cat mai curand România. Astfel, masurile nu au intarziat sa apara!
Vor fi luate la purificat TOATE autorizatiile de mediu emise ilegal de gasca lui F. Diaconu dar si toate avizele de suspendare. (Cristina T.).

Citeste in continuare

Actualitate

PNL Prahova intra in normalitate/Adrian Dobre nu mai este presedintele PNL Ploieşti/La şefia organizaţiei a fost numită interimar Roberta Anastase

Publicat

pe

De

Biroul politic permanent al PNL Ploieşti a fost dizolvat, joi seară, în urma unei şedinţe a Biroului Judeţean al PNL Prahova. Adrian Dobre nu mai este presedintele organizatiei. La şefia organizaţiei a fost numită interimar Roberta Anastase.

Prin această hotărâre se intra in normalitate.
Reamintim ca, Incisiv de Prahova a anticipat aceasta masura si a dezvaluit in exclusivitate ca primarul Adrian Dobre NU va mai apuca sa candideze la alegerile parlamentare de pe locul I, la Senat.
Conducerea PNL Prahova a fost iritata de sicanele repetate ale primarului care este „prea bun pentru urbea noastra”, sicane care au culminat cu filaje efectuate de consilierii sai pe anumiti functionari publici din institutiile subordonate si/sau de executarea unor functionari publici, in mod ilegal, doar din razbunarea personala a primarului si cu acordul si sprijinul conducerii Politiei Locale Ploiesti (prin celebra si ilegala Comisie de Disciplina).
Prin această hotărâre PNL Prahova pune STOP prejudicierii imaginii cauzata de primarul Adrian Dobre si gasca cu care s-a inconjurat in organizatia creata dupa chipul si asemanarea sa. (Cerasela N.).

Citeste in continuare

Actualitate

Gata, Vela a reorganizat Jandarmeria!

Publicat

pe

De

(Preluare National – Catalin Tache):
Par să bată deja clopote de nuntă la vârful Ministerului de Interne, după ce seria de ”lovituri” cu dezvăluiri privind idila dintre inspectorul general al Jandarmeriei Române, colonelul Bogdan Enescu și atât de tânăra sa subalternă, jandarmerița Cătălina Constantin a fost iată nu doar confirmată, dar și asumată de o nouă fotografie. Dar nu cea în care omul pus de ministrul Marcel Vela în fruntea IGJR ca să reorganizeze ”de îndată” Jandarmeria își mângâia motanul în pielea goală, bineînțeles… Ci una cu valențe de Dragobete, în care cei doi îndrăgostiți își dau pupici, ceea ce nu mai lasă niciun fel de îndoială asupra adevăratei legături dintre ei, în afara relațiilor de serviciu.
Colonelul Bogdan Enescu nu mai este singur…
Desigur că unora li se poate părea cel puțin stranie această expunere publică a ”telenovelei” trăite de șeful Jandarmeriei, mai ales în condițiile în care ”pupăcioșii” se afișează în astfel de ipostaze în uniformele de serviciu. Dar important este că, uite, barem a reorganizat în cele din urmă și Vela ceva din toată Jandarmeria asta și anume oficializarea legăturii dintre inspectorul general Bogdan Enescu și tânăra jandarmeriță din subordinea sa. Iar dacă tot va fi ca aceasta să ajungă în curând ”prima doamnă a Jandarmeriei”, așa cum se aude, atunci barem își duce și ministrul Marcel Vela mandatul până la capăt și devine ”nașul mare”. Că tot anunța cu ceva vreme în urmă anchetarea ”cumetriilor” din structurile MAI…
Marcel Vela a cerut schimbarea imaginii Jandarmeriei. Și uite ce a obținut…
Desigur că asumarea acestei relații putea fi soluția optimă de la bun început pentru a nu mai prelungi atât suspansul. Mai ales că în fond și la urma urmei, încă de la nominalizarea colonelului Bogdan Enescu în fruntea Inspectoratului General al Jandarmeriei, ministrul Marcel Vela a anunțat public că prioritatea absolută a noului inspector general este tocmai schimbarea din temelii a imaginii Jandarmeriei Române. Ceea ce uite că s-a și întâmplat de aceestă dată, cu toate că poate are totuși cineva curiozitatea de la vârful MAI să afle dacă afișarea pe rețelele de socializare a unor astfel de scene ”pupăcioase” în uniformele de serviciu încalcă sau nu în vreun fel regulamentele interne sau pe cele militare. Pentru că, totuși, până la urmă colonelul Enescu este conducătorul unei structuri militare. Fie și pentru simplul fapt de a ști și comandanții altor structuri militare dacă s-a dat liber la folosirea uniformei în promovarea legăturilor amoroase, existând precedente în care alți militari au fost sancționați drastic până acum pentru folosirea uniformei la trasul în poze pe persoane fizică. Mai ales într-o astfel de ipostază, fie ea cât se poate de tandră… Pentru că atunci barem o pune Ministerul de Interne și de publicarea unui calendar cu astfel de ipostaze în uniformă între alți jandarmi și jandarmerițe, veniturile urmând a fi folosite, de ce nu, în achitarea de tehnică de luptă, poate inclusiv chiar cătușe roz…

Citeste in continuare

Parteneri


Harmony Beauty Salon Ploiesti

Salon HARMONY, str Cantacuzino din Ploiești (intersecția Moș Craciun )
Servicii oferite :
- micropigmentare sprâncene
-extensii gene
- coafor
-unghii gel
-Cosmetica / tratamente cosmetice
- sala Fitness pt femei
FACEBOOK: https://www.facebook.com/Harmony-Beauty-Salon-278929815636909/

Partener special – probleme juridice

Știri calde

Actualitate3 ore ago

Dr Bogdan Nica este noul director al APM Prahova/Dezvaluirile ziarului Incisiv de Prahova sunt din nou confirmate

Incisiv de Prahova a avut din nou dreptate. Astfel, ziarul nostru a dezvaluit in exclusivitate – in data de 26.02.2020...

Actualitate3 ore ago

PNL Prahova intra in normalitate/Adrian Dobre nu mai este presedintele PNL Ploieşti/La şefia organizaţiei a fost numită interimar Roberta Anastase

Biroul politic permanent al PNL Ploieşti a fost dizolvat, joi seară, în urma unei şedinţe a Biroului Judeţean al PNL...

Actualitate3 ore ago

Gata, Vela a reorganizat Jandarmeria!

(Preluare National – Catalin Tache): Par să bată deja clopote de nuntă la vârful Ministerului de Interne, după ce seria...

Actualitate3 ore ago

„Nu e nicio problemă că acolo e viciu de legalitate, că legea aia n-o vedeți, să constatăm peste ani, când vouă nu vă mai convine nu știu ce sau când e pericol la bănișorii voștri”

Știu toate asociațiile de judecători că decretele au viciu. Dar știți ce zic? Nu e treaba noastră, e a procurorilor....

Actualitate3 ore ago

Agamita Dandanache si Farfuridi

Daca vreti sa ii vedeti pe Agamita Dandanache si pe Farfuridi, trebuie sa vedeti dialogul dintre demisul si refuzatul Ludovic...

Actualitate3 ore ago

GUVERNUL, PANDEMIA SI DOUA OBLIGATII ASUMATE DE PRESEDINTE PRIN STRATEGIA DE APARARE

(Preluare Inpolitics): Capitolul 1.3 care stabilește obiectivele naționale de securitate din Strategia de apărare a Țării elaborată de administrația prezidențială...

Actualitate22 de ore ago

ANI este cea mai mica problema a primarului oraşului Băicoi- Marius Constantin/ In vizorul altor institutii ale statului

Agenţia Naţională de Integritate a constatat starea de incompatibilitate în ceea ce-l priveşte pe Constantin Marius Ioan, primar al oraşului...

Actualitate22 de ore ago

Primul caz de cornavirus confirmat în România/Arafat e singurul care stie ce vorbeste/ Costache e depasit din punct de vedere al comunicarii

Tot ceea ce au declarat Raed Arafat, Victor Costache si Marcel Vela despre primul caz de coronavirus confirmat in Romania…...

Actualitate22 de ore ago

Din ”feisbuceală”, mama Daniela și băiatul Radu au fost băgați direct la guvernare. Și încă pe ce posturi!

(Preluare National – Catalin Tache): Deja Ludovic Orban face adevărate ”demonstrații de forță”, dovedind că este politicianul cel mai bun...

Actualitate22 de ore ago

„Evident, o gluma precum Citu nu putea sa se nasca decit pe 1 aprilie!…”

Daca e dezastru, macar sa radem, ca doar rasul ne-a ramas, precizeaza cei de la Lumea Justitiei. Nu ne mai...

Actualitate22 de ore ago

BOMBA DE LA BNR: 17 BANCI ANCHETATE PENTRU SPALARE DE BANI

(Preluare Inpolitics): O adevărată nucleară a fost detonată azi de Banca Națională, prin Nicolae Cinteză, director în Direcţia Supraveghere din...

Actualitate22 de ore ago

Useristul Andrei Caramitru dorește închiderea bisericilor pe fondul apariției noului coronavirus și consideră Taina Sfântului Maslu ca fiind o practică medievală

Useristul Andrei Caramitru dorește închiderea bisericilor pe fondul apariției noului coronavirus și consideră Taina Sfântului Maslu ca fiind o practică...

Actualitate22 de ore ago

Christine Lagarde, directoarea FMI de la aceea data: „Batranii traiesc prea mult si este un risc pentru economia globala, trebuie facut ceva”

La fiecare întâlnire semestrială, FMI supune analizei câte un subiect fierbinte. La întâlnirea de acest gen de la inceputul anului...

Actualitate22 de ore ago

CUM NE-AM DAT CHILOȚII JOS ÎN FAȚA CRIZEI SCULATE ȘI A ISTERIEI GENERALIZATE

  Cu ocazia isteriei coronavirusului care plutește în aer și a proviziilor de sfârșitul lumii, am avut o revelație. Înainte...

Actualitate1 zi ago

Liberalii au fost chemați la consultări la ora 16.00, iar discuțiile au durat aproximativ 15 minute.

„Așteptăm decizia președintelui. PNL va susține decizia președintelui. Avem convingerea că va lua decizia corectă. Vom acționa în litera și...

Partener media exclusiv

stiri actualizate Raspandacul

Top Articole Incisiv

error: Articolele nu se pot copia!