Connect with us

Actualitate

Sus fustița, Marcele!

Publicat

pe

(Preluare National – Catalin Tache):
Aceasta este singura poziție politică pe care o poate lua Marcel Ciolacu! Atât și nimic mai mult! Fie și pentru simplul fapt că și dacă ar vrea, cu cele trei dosare – Otopeni, Loteria și CNAS- aflate încă în sertarele procurorilor anticorupție, urmașul lui Dragnea și al lui Dăncilă nu poate avea decât soarta predecesorilor săi. Adică să piardă la rândul său președinția partidului! Un partid căruia i s-a pecetluit deja soarta, Klaus Iohannis neavând liniște nici măcar după ce a primit ”guvernul meu” și al doilea mandat la Palatul Cotroceni! Cel puțin până când Partidul Social Democrat- cel care în urmă cu doar vreo doi-trei ani punea într-adevăr în pericol, pentru puțină vreme, hegemonia serviciilor la conducerea statului român!- nu va fi ras de pe fața clasei politice! Locul său urmând a fi luat, în cel mai bun caz, de vreo trei-patru grupulețe social-democrate care să se ”toace” între ele pînă la implozia totală.
Iar ultimul rol al lui Marcel Ciolacu acesta și este de altfel, cel de a ”manageria” fărâmițarea până la dispariție a PSD-ului… Misiune ingrată, dar care îi poate aduce în cele din urmă, dacă planul se aplică în grafic, recompensa vreunei sinecuri politice pe persoană fizică, pe model Sorin Grindeanu… Asta dacă nu cumva între timp ”Marcelică” se va ”tura” prea tare și va lua și el de bună ”legendarea” cu ”acoperitul” SIE, repetând astfel aceeași greșeală care îi va aduce în curând sfârșitul politic și lui Victor Ponta. Pentru că deja au cam expirat de mult ”conservele” rezerviste, ca să mai poți intoxica pe cineva cu adevărat inițiat cu ele… Iar pentru ca Marcel Ciolacu să revină mai repede cu picioarele pe pământ îi readucem aminte că scurta lui clipă de glorie a fost atunci când serviciile l-au luat în calcul pentru a fi ”premierul sistemului”, după ”decaparea” lui Dragnea. Dar dacă în locul său a fost preferată Viorica Dăncilă, asta chiar că spune multe despre ”influența” pe care Ciolacu chipurile ar mai avea-o la vârful sistemului.
Astfel că buzoianul va dansa așa cum i se va cânta, primul ”passo doble” fiind capitularea necondiționată și predarea funcției de președinte al Camerei Deputaților! Cel mai probabil după un ”simulacru” de rezistență politică în Parlament… După care poate începe faza finală a planului de ”exctincție” a Partidului Social Democrat!
Stinge lumina!
Exact așa cum Nicolae Moga nu a vrut să fie ministru de Interne, la fel nici Marcel Ciolacu nu a vrut să preia conducerea interimară a Partidului Social Democrat de la Viorica Dăncilă. Dar a trebuit să respecte consemnul, astfel că acum chiar nu se mai poate dezice de ”foaia de parcurs” pe care o are de executat. Și să se asigure că va fi ultimul președinte care va stinge lumina la Partidul Social Democrat! Pentru că ”oamenii președintelui” din sistem chiar nu mai vor să riște nimic, mai ales că în ultimii ani le-a cam trecut glonțul pe la ureche.02 0asaaa3 Sus fustița, Marcele!Astfel că, departe de un Bruxelles care oricum este complice tacit, PSD-ul va fi ”sfârtecat” până ce nu va mai reprezenta nici cel mai mic pericol pentru ”stabilitatea bipolară” prevăzută pentru statul român în următorii ani. Iar instalarea lui Marcel Ciolacu în fruntea partidului este un prim semnal că desfășurarea operațiunii este în grafic…

Penetrați de același partener!

Dragnea chiar a crezut până în ultima clipă că poate fi un adevărat ”partener de nădejde” al sistemului, provocând compasiune și lacrimi de râs deopotrivă adevăraților băieți deștepți din servicii. Cei care însă nu au ezitat nicio clipă să îl execute apoi”ca la carte”. A venit apoi rândul Vioricăi Dăncilă să-și închipuie cum ar fi să fie cu adevărat partenera de nădejde a aceluiași sistem. Mai ales pe când era ”întreținută” informativ de ditamai șefii de structuri, unii dintre aceștia chiar cerându-i discret sprjinul pentru a trece o anume ”mapă” mai repede prin vreo Ordonanță de Urgență, care să nu mai fie astfel pusă în dezbatere publică. Iar Dăncilă nu a pus întrebări și a executat de fiecare dată când a putut, astfel că, în cele din urmă, soarta sa a fost una mult mai ”dulce” decât cea a unui Liviu Dragnea care a mai încercat și să negocieze și chiar să pună câteva condiții… Chiar dacă niciodată nici de acum fostul ”el lider maximo” nu a bătut cu adevărat cu pumnul în masă!
Iar acum a venit rândul lui Marcel Ciolacu să se lase penetrat informativ de același ”partener constituțional” care a ”rezolvat”-o și pe Viorica Dăncilă. Și la fel cum Viorica nu a pus probleme, chiar că adevărații ”oameni ai președintelui” nu au de ce să-și facă astfel de griji nici în cazul lui Marcel! Cel care, la fel cum unii nu pot uita că a fost, totuși, ”gonacul” lui Omar Hayssam la vânătoare și ”momeala” lui Liviu Dragnea la pescuit, la fel nici Ciolacu însuși nu poate uita de dosarele ”fezandate” la diverse structuri ale Direcției Naționale Anticorupție. Cel puțin de trei dintre ele, cel privind Compania Națională Aeroporturi București, Casa Națională de Asigurări de Sănătate și Loteria Națională…
Pesediștii, soarta țărăniștilor…
”A fost odată Partidul Social Democrat…” își vor aduce probabil aminte mai curând decât se așteaptă unii dintre cei care asistă neputnicioși la cea mai spectaculoasă operațiune de ”curățire” a clasei politice românești… La fel cum probabil declamă și acum ”ultimul aliat” Aurelian Pavelescu că ”a fost odată Partidul Național Țărănesc”… Astfel că, dacă ar fi să vadă partea plină a paharului, Marcel Ciolacu poate trage speranțe că va intra direct în cărțile de istorie, drept ultimul președinte al Partidului Social Democrat. Un partid care nu doar că nu este lăsat să-și revină din pumnii electorali sau să-și ”lingă rănile” de după 24 noiembrie, dar la care urmează ”să se strângă șurubul” și mai tare decât până acum! Iar cum deja au fost identificate următoarele ”verigi slabe” din actuala conducere a Partidului Social Democrat, presiunea va fi exercitată tocmai asupra liderilor cu probleme… Din trecut sau din recenta guvernare, aproape că nici nu mai contează cât timp noul președinte al PSD-ului declară public că ”Ludovic Orban poate să stea liniștit, că nu depunem moțiune”… Și nu era deloc sarcastic, cum poate încă se mai amăgesc unii pesediști naivi…
Ultima Oră. Dinspre Marcel Ciolacu tocmai ce s-a transmis în teritoriu ca PSD-ul ”să stea liniștit”, urmând să acționeze ”în forță” de-abia în preajma alegerilor din primăvara anului viitor. Adică de fapt până ce… PNL-ul va cîștiga și localele!

Actualitate

Delonghi, electrocasnice de calitate italienească

Publicat

pe

De

Delonghi a fost înființată în 1902 de către familia cu același nume, ca un atelier de fabricare a diverselor piese sau componente industriale. Cu sediul în Treviso, Italia, aceasta a devenit un mare producător de aparate de aer condiționat și aparate portabile de înălzire, extinzându-se, ulterior, în aproape toate categoriile de electrocasnice.

Delonghi sunt în special cunoscuți pentru seria de espressoare Artista, aparatele de înghețată Delonghi și pentru aparatul portabil de aer condiționat, Pinguino. Design-ul produselor companiei Delonghi este cel ce le face unice. Linia Esclusivo de electrocasnice de bucătărie a câștigat premiul pentru design Red Dot în 2007, iar Directorul de Design, Giocomo Borin a fost recunoscut de către Home Furnishing News drept unul dintre cei mai influenți designeri în 2006.

În 2017, 5 dezumidificatoare Delonghi au primit Certificatul Asthma and Allergy Friendly de la Asthma and Allergy Foundation of America și Allergy Standards Limited. Acesta au fost primele dezumidificatoare ce au primit acest titlu din partea progamului.

Compania este prezentă și în România din 2013, când a început să producă espressoare de cafea în parcul industrial Tetarom din Cluj. În acel an, firma avea deja 213 angajați și înregistra o cifră de afaceri de 139 milioane de lei.

Dacă doriți să vă achiziționați un espressor Delonghi, aveți la alegere dintr-o gamă variată de modele disponibile pe site-ul eMAG. Puteți opta pentru:

  1. Esspresor manual Delonghi EC221.B

Delonghi

espressor Delonghi

Acest espressor are o putere de 1100 W și o presiune a pompei de 15 bari. Capacitatea rezervorului de apă este de 1 litru. Acesta prepară espresso, dar și Cappuccino System care îți permite să îți faci manual un cappuccino prin mixarea aburului, aerului și a laptelui într-o spumă cremoasă și bogată. Acest aparat poate fi folosit atât cu cafea măcinată cât și cu pods. Are două duze de cafea, sistem anti-picurare, oprire automată, sistem eco și indicatoare luminoase.

  1. Espressor automat Delonghi Caffe Magnifica ESAM4000-B

Cu o putere de 1450 W și o presiune a pompei de 15 bari, acest espressor poate prepara atât clasicul espresso cât și cappuccino. Sistemul de spumare al laptelui este de această dată unul automat. Poate fi alimentat atât cu cafea măcinată cât și cu cafea boabe. Rezervorul de apă măsoară 1.8 litri, iar cel de cafea 200 de grame. Poți prepara 2 cafele simultan. Printre funcțiile acestui espressor Delonghi se mai numără și oprirea automată, curățarea automată, sistemul eco, sistem de decalcifiere, setare temperatură, setare cantitate cafea, setare grad de măcinare, menținerea la cald a cănii și râșnița. Tehnologia CRF cu care este dotat constă într-un sistem compact, fără tuburi, boabele fiind măcinate instat, cafeaua fiind astfel una plină de savoare.

Dacă sunteți un iubitor al cafelelor și doriți să aveți parte de o cafea de calitate în fiecare zi, în interiorul propriei case, un espressor Delonghi este o alegere minunata. Sunt aparate de calitate, cu performanțe foarte bune și sunt create de părinții espresso-ului, italienii. Dacă vei alege cafeaua potrivită, alături de un espressor Delonghi, te vei bucura de cea mai bună cafea în fiecare dimineață.

Citeste in continuare

Actualitate

Un prahovean a fost numit consilierul prim-ministrului pe probleme de ordine publică și siguranța cetățeanului

Publicat

pe

De

Președintele Organizației Județene Dâmbovița a PNL, Virgil Guran, a fost numit consilier de stat pentru ordine publică și siguranța cetățeanului în cadrul Cancelariei prim-ministrului.

Decizia de numire a fost publicată în Monitorul Oficial 982/5 decembrie 2019.
Virgil Guran a fost președinte al PNL Câmpina si a fost si vicepreședinte al Organizației Județene a PNL Prahova, iar din octombrie 2018 este președinte al PNL Dâmbovița. În același timp, este vicepreședinte PNL la nivel național.
Totodata, Virgil Guran a fost deputat în mandatul 2012-2016. (Irinel I.).

Citeste in continuare

Actualitate

5 motive sa utilizezi echipamente si robineti electrici de la Bartom

Incisiv

Publicat

pe

De

In sectorul de produse industriale in domeniul controlului fluidelor, seriozitatea si calitatea sunt doua constante extrem de importante. Fie ca doresti sa dezvolti un proiect mic, fie ca vrei sa realizezi unul de amploare calitate, precizia si seriozitatea sunt aspectele care asigura reusita. Astfel ca alegerea partenerului care furnizeaza robineti electrici, solutii pentru preparare aer, cuple, conectori, fitinguri, dispozitive de control al fluidelor dar si solutii de implementare si mentenanta pentru acestea este o sarcina importanta. Specialistii din domeniu si numerosii clienti multumiti recomanda Bartrom. In randurile urmatoare ne propunem sa descoperim motivele pentru care acestia sunt partenerii de incredere indiferent de anvergura proiectului.

1. Bartrom  – varietate de produse, diversitate

Cand alegi Bartrom nu alegi o singura solutie, ci un numar mare de optiuni care sa se plieze perfect proiectului dezvoltat. Compania specializata in comercializare de dispozitive pneumatice si control al fluidelor vine cu o gama foarte variata de produse, accesorii si instrumente menite sa faciliteze realizarea proiectelor pe acest segment. Propun un numar mare de echipamente si accesorii care sa ofere solutii viabile si de durata atat pentru lucrari rezidentiale cat si pentru cele industriale.

2. Bartrom – eficienta ridicata

Un alt aspect care nu trebuie neglijat in domeniul controlului fluidelor este automatizarea. Proiectele care se dezvolta pe aceasta linie sunt mai usor de gestionat, sunt realizate pe termen lung si ofera randament imediat, fara costuri suplimentare. Instrumentele propuse de Bartrom sunt de durata. Pot fi implementate cu succes in diferite arii industriale si nu numai. Investitia in dispozitive si elemente recomandate de consilierii Bartrom, reprezinta o investitie inteligenta in eficienta, randament si contribuie la optimizarea activitatii.

3. Bartrom  –  solutii sustenabile

Intrucat Bartrom inseamna eficienta, echipamentele propuse de acestia sunt durabile, sustenabile si prietenoase cu mediul inconjurator. Toate elementele si accesoriile furnizate au amprenta calitatii si garanteaza lucrurile bine facute. Un alt detaliu important de care vei beneficia este legat de cel de consiliere. Colaborand cu specialistii vei beneficia de informatii utile astfel ca vei putea alege cea mai buna solutie pentru businessul pe care il desfasori sau pentru proiectul pe care il derulezi. Consilierea, mentenanta si logistica sunt detalii importante in acest domeniu atat de specializat.

4. Bartrom  – optiuni numeroase de control

In domeniul industrial componenta de control este la fel de importanta ca cea de automatizare. Elementele de siguranta, elementele de actionare si cele ce executie bine implementate sunt esentiale pentru realizarea unor proiecte de amploare. In aceasta nisa optiunile de verificare si control sunt esentiale pentru buna functionare a sistemelor dar si pentru siguranta personalului. In vederea optimizarii si eficientizarii activitatii de control fluide, Bartrom vine cu numeroase instrumente ce ajuta la imbunatatirea activitatii, atat pentru cei cu planuri mari cat si pentru antreprenorii cu businessuri mici.

5. Bartrom  – profesionalism, experienta, promptitudine

Ca si in alte domenii si in cel de pneumatica si control al fluidelor profesionalismul, experienta si promptitudinea sunt atuuri importante. Orice business durabil incepe cu oameni dornici de a ajuta, de aceea specialisti Bartrom iti stau la dispozitie cu sfaturi, informatii si solutii potrivite. Aceste aspecte sunt confirmate de sutele de clienti multumiti care continua sa se dezvolte cu ajutorul profesionistilor din aceasta echipa!

Citeste in continuare

Parteneri

Harmony Beauty Salon Ploiesti

Salon HARMONY, str Cantacuzino din Ploiești (intersecția Moș Craciun )
Servicii oferite :
- micropigmentare sprâncene
-extensii gene
- coafor
-unghii gel
-Cosmetica / tratamente cosmetice
- sala Fitness pt femei
FACEBOOK: https://www.facebook.com/Harmony-Beauty-Salon-278929815636909/

Partener special – probleme juridice

Știri calde

Actualitate21 de ore ago

OPINIE/Suntem slugile hoților ce controlează societatea!!!

Analiza efectelor ne ocupă majoritatea timpului în care am putea acumula experiență reală, cultură și civilizație și am putea îndrepta...

Actualitate21 de ore ago

„Au trecut totusi 135 de ani de la Farfuridi si Catavencu, si totusi, doamna Turcan, domnu’ Orban, ne aratati si noua de ce sunteti diferiti?”

Gata. M-am lamurit. Este a 35-a zi a guvernului de restauratie si am inteles, fara sa pot accepta, ca in...

Actualitate21 de ore ago

„Obositoriiph.ro”

„Raspuns la santajul facut de „obositorii”: Dupa ce unii din redactia „obositorii” erau slugi pe plantatie la „monitorii” si se...

Actualitate21 de ore ago

E groasă! Putin, scos din sărite de Ciucă!

(Preluare National – Catalin Tache): Iată că în timp ce clasa politică românească este în continuare cuprinsă de aceeași isterie...

Actualitate21 de ore ago

Guvernul Orban, lovitură pentru Hidroelectrica, Nuclearelectrica și Complexurile Energetice Oltenia și Hunedoara: PLUS 23%

(Preluare FLUX 24): Ministerul Mediului vrea să majoreze cu 23% contribuțiile specifice de gospodărire a resurselor de apă încasate de...

Actualitate21 de ore ago

Orban, prea periculos pentru România

Intenția anunțată de Ludovic Orban de a trece la o privatizare masivă a activelor statului român este extrem de periculoasă....

Actualitate21 de ore ago

DECORAREA LUI KLEMM SAU CUM A AJUNS STEAUA ROMANIEI O ”AFACERE” AMERICANA

(Preluare Inpolitics): Ambasadorul SUA în România, Hans Klemm, va fi decorat azi de către președintele Klaus Iohannis, în cadrul unei...

Actualitate2 zile ago

Incompetenta conducerii Politiei Locale Ploiesti taxata de instanta

Despre crasa incompetenta a conducerii Politiei Locale Ploiesti am mai scris. Despre abuzurile si incompetenta acesteia am mai dezvaluit, actiuni...

Actualitate2 zile ago

Alinso Group, a contribuit semnificativ ca judetul Prahova sa fie pe locul 4 în 2018 în ceea ce privește PIB-ul realizat (I)

De la intrarea României în UE în 2007, PIB-ul țării a crescut constant de la 123,7 miliarde de euro la...

Actualitate2 zile ago

„Sper ca ministrul Finantelor nu a dorit sa inceapa a spune adevarul mintind prin omisiune”

Ministrul finantelor, Florin Cîțu, ne promite o premieră: ,,luni, 9 decembrie 2019, va fi pentru prima oara in ultimii 3...

Actualitate2 zile ago

Caracatița Ministrului Mediului

(Preluare FLUX 24): Știrea de Iași face dezvăluiri explozive despre ministrul mediului Costel Alexe. DEZVĂLUIRILE DIN ȘTIREA DE IAȘI: International...

Actualitate2 zile ago

Felicitări domnului Iohannis!

(Preluare Incisiv National): Acum, pentru ca i-ati decorat pe domnii Helvigh și R. Ionescu, foarte bine, comparatia cu predecesorii acestora...

Actualitate2 zile ago

Una dintre victimele “Unitatii Haules” DNA Ploiesti pleaca din magistratura

Si pleaca dupa ce a fost aruncat dupa gratii si hartuit ani de zile de gasca lui Lucian Onea si...

Actualitate2 zile ago

Captivii de la conducerea României

A fost generat din nou un scandal uriaș. În urmă cu câteva zile. Când sute de oameni s-au călcat în...

Actualitate2 zile ago

Orice ”rezervist” trebuie să decidă ce alege : ori pensia ori leafa de la stat!

(Preluare National – Catalin Tache): Prevederea ar urma să se aplice inclusiv tuturor rezerviștilor din sistem, indiferent dacă au ieșit...

Partener media exclusiv

stiri actualizate

Top Articole Incisiv