Connect with us

Actualitate

Intern Intelligence Dumbravă/Extern Intelligence Predoiu/Exintell – Intell, șantaj la președinte!

Publicat

pe

(Preluare National – Catalin Tache):

A șuierat glonțul de argint pe la tâmpla statului român, după complotul dejucat al generalilor rezerviști din servicii, cei care ar fi încercat un șantaj fără precedent la președintele României! Indiferent de numele acestuia… Cert este că acum, după ce pericolul a trecut în bună măsură, putem dezvălui noi amănunte privind justețea care nu va putea fi explicată niciodată oficial a iminentei operațiuni de schimbare a liniilor la vârful sistemului. Totul după ce o alianță ”contra-naturii” a unor încă influenți rezerviști strânși în jurul generalilor Florian Coldea și Dumitru Dumbravă de la SRI și Silviu Predoiu de la SIE a forțat constituirea unei ”menghine” politice în care să-l strângă pe Klaus Iohannis! Și să-i oblige astfel pe ”oamenii președintelui” din sistem să nu continue operațiunea de ”auto-curățire” a serviciilor pe care le conduc.
Exintell – Intell, șantaj la președinte!
Aceeași schemă fiind de altfel folosită și pentru ”documentarea” operativă a Vioricăi Dăncilă, candidatul PSD ținut ”captiv” până în ultima clipă de către ”conservele” reactivate de generalul Silviu Predoiu. Cel care, beneficiind și de sprijinul logistic al ”cumătrului” Marian Hăpău de la șefia DGIA a coordonat ”frontul estic” pe care a acționat PRO România ”consultatului” Victor Ponta și ”asistata” guvernamentală Viorica Dăncilă. În timp ce Florian Coldea și Dumitru Dumbravă trebuiau să facă joncțiunea cu politicienii din ”ranița” generalului Predoiu, prin USR-ul lui Dan Barna. Și cum pe stradă se spune să te ferească Dumnezeu de fraierul șmecherit pe drum, la fel s-au convins și cei de la vârful sistemului, o dată în plus, despre pericolul reprezentat de frustrarea rezerviștilor neadaptați la civilie. Iar dacă Florian Coldea nu a putut ierta niciodată că a fost demis de la butoanele operative ale SRI-ului, generalul Silviu Predoiu a fost la rândul său măcinat peste noapte de dorința răzbunării, după ce președintele Klaus Iohannis nu l-a mai numit drept consilier prezidențial pe probleme de securitate națională, în locul generalului Ion Oprișor.
Exintell – Intell, șantaj la președinte!
Așa cum chiar a crezut Predoiu la retragerea ”în doi timpi” de la conducerea SIE. Iar ”șocul” resimțit de Coldea și Predoiu poate fi oarecum de înțeles, omenește vorbind, ținând cont că, totuși, cei doi au condus de facto principalele două servicii secrete ale țării timp de un deceniu! Numai că mobilizarea contrainformativă a fost una rapidă și generală de această dată, astfel că în cele din urmă ”complotul rezerviștilor” a fost dejucat. Acum mai urmând doar faza finală a destructurării ultimelor posibile ”focare de infecție” din rândurile ofițerilor ”colaboraționiști” activi, dar care îndeplinesc condițiile legale de pensionare…
Intern Intelligence Dumbravă…
Deși acum foștii camarazi de pe vremea de aur a binomului îl ”legendează” pe generalul Dumitru Dumbravă drept un băiat bun, dar pe care îl mai lua gura pe dinainte la vreun șpriț, creatorul și ”administratorul” de facto al ”câmpurilor tactice” este ”beneficiarul” și unei alte legendări. Cea a unui om ”cu Coldea în suflet” și de a cărei clipire sau nu din gene depindea soarta multor dosare și inclusiv destine băgate pe ”culoarele” către ”completul negru”. Asta când soarta politicienilor, demnitarilor și oamenilor de afaceri români- dacă urmau sau nu să umfle bilanțul ”destinelor paradite” -nu era decisă din start de temutele ”plicuri galbene” trimise judecătorilor. Și chiar dacă acum mănâncă o pâine, în afară de pensia-i mai mult decât generoasă oferită de statul român, de la una dintre cele mai mari companii ungare cu afaceri în țara noastră, Dumitru Dumbravă a pășit în civilie printr-o discretă intrare în mediul privat. Cu un capital de doar 200 lei…
Exintell – Intell, șantaj la președinte!Cu care a deschis, în septembrie 2018, într-un banal apartament de bloc, o firmă de consultanță. Pe care a numit-o Intell Cube Consulting SRL, inițiații sistemului descifrând imediat mesajul subliminal că Intell vine de la ”Intern Intelligence”. Sugerând astfel ”forța” din spatele SRL-ului unde generalul Dumbravă a devenit patron imediat după trecerea în rezervă din cadrul SRI…
Extern Intelligence Predoiu
Parcă respectând ”copy-paste” același tipar, după doar o lună, în octombrie 2018, generalul Silviu Predoiu, înființa, după trecerea sa în rezervă din cadrul SIE, tot cu un capital de 200 de lei și tot într-un apartament oarecare, tot o firmă de consultanță! Numită sugestiv de această dată Exintell Consult SRL, de parcă și generalul Predoiu ar fi vrut să transmită ceva despre conexiunile personale în domeniul atât de delicat de ”Extern Intelligence”… Ceea ce nu ar fi chiar ”fair”… Singura diferență fiind că, spre deosebire de rezerviștii sereiști din spatele lui Dan Barna și paravanul ”Intell”, ”Exintell”-ul lui Predoiu și-a asumat pe față asumarea ”îndrumării politice” a lui Victor Ponta!
Dăncilă, captiva ”conservelor”!
Mai mult decât atât, tot rezervistul Silviu Predoiu pare să-și fi asumat și o altă misiune mult mai ingrată, cea a ținerii drept ”captivă informativă” a Vioricăi Dăncilă, prin intermeidul a nu mai puțin de trei ”conserve” despre care există ”suspiciuni rezonabile” că o consultau tot ”a la Exintell”. Păi și atunci nu o mai avea dreptate și Mihai Tudose când zice că ”Victor Ponta a negociat toată vara cu Viorica Dăncilă la Vila Lac”…? Și uite cum nici nu mai este atât greu de identificat cine le-o fi făcut ”lipeala” celor doi la Vila Lac… La fel ca și faptul că ”aventura Exintell” s-a terminat prost pentru Victor Ponta, acesta urmând a fi izolat definitiv pe scena politică.
Ultima Oră. Președintele Klaus Iohannis l-a înaintat la gradul de general-locotenent pe Răzvan Ionescu, prim-adjunctul SRI…

Citeste in continuare
Publicitate
Comenteaza si tu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Actualitate

Delonghi, electrocasnice de calitate italienească

Publicat

pe

De

Delonghi a fost înființată în 1902 de către familia cu același nume, ca un atelier de fabricare a diverselor piese sau componente industriale. Cu sediul în Treviso, Italia, aceasta a devenit un mare producător de aparate de aer condiționat și aparate portabile de înălzire, extinzându-se, ulterior, în aproape toate categoriile de electrocasnice.

Delonghi sunt în special cunoscuți pentru seria de espressoare Artista, aparatele de înghețată Delonghi și pentru aparatul portabil de aer condiționat, Pinguino. Design-ul produselor companiei Delonghi este cel ce le face unice. Linia Esclusivo de electrocasnice de bucătărie a câștigat premiul pentru design Red Dot în 2007, iar Directorul de Design, Giocomo Borin a fost recunoscut de către Home Furnishing News drept unul dintre cei mai influenți designeri în 2006.

În 2017, 5 dezumidificatoare Delonghi au primit Certificatul Asthma and Allergy Friendly de la Asthma and Allergy Foundation of America și Allergy Standards Limited. Acesta au fost primele dezumidificatoare ce au primit acest titlu din partea progamului.

Compania este prezentă și în România din 2013, când a început să producă espressoare de cafea în parcul industrial Tetarom din Cluj. În acel an, firma avea deja 213 angajați și înregistra o cifră de afaceri de 139 milioane de lei.

Dacă doriți să vă achiziționați un espressor Delonghi, aveți la alegere dintr-o gamă variată de modele disponibile pe site-ul eMAG. Puteți opta pentru:

  1. Esspresor manual Delonghi EC221.B

Delonghi

espressor Delonghi

Acest espressor are o putere de 1100 W și o presiune a pompei de 15 bari. Capacitatea rezervorului de apă este de 1 litru. Acesta prepară espresso, dar și Cappuccino System care îți permite să îți faci manual un cappuccino prin mixarea aburului, aerului și a laptelui într-o spumă cremoasă și bogată. Acest aparat poate fi folosit atât cu cafea măcinată cât și cu pods. Are două duze de cafea, sistem anti-picurare, oprire automată, sistem eco și indicatoare luminoase.

  1. Espressor automat Delonghi Caffe Magnifica ESAM4000-B

Cu o putere de 1450 W și o presiune a pompei de 15 bari, acest espressor poate prepara atât clasicul espresso cât și cappuccino. Sistemul de spumare al laptelui este de această dată unul automat. Poate fi alimentat atât cu cafea măcinată cât și cu cafea boabe. Rezervorul de apă măsoară 1.8 litri, iar cel de cafea 200 de grame. Poți prepara 2 cafele simultan. Printre funcțiile acestui espressor Delonghi se mai numără și oprirea automată, curățarea automată, sistemul eco, sistem de decalcifiere, setare temperatură, setare cantitate cafea, setare grad de măcinare, menținerea la cald a cănii și râșnița. Tehnologia CRF cu care este dotat constă într-un sistem compact, fără tuburi, boabele fiind măcinate instat, cafeaua fiind astfel una plină de savoare.

Dacă sunteți un iubitor al cafelelor și doriți să aveți parte de o cafea de calitate în fiecare zi, în interiorul propriei case, un espressor Delonghi este o alegere minunata. Sunt aparate de calitate, cu performanțe foarte bune și sunt create de părinții espresso-ului, italienii. Dacă vei alege cafeaua potrivită, alături de un espressor Delonghi, te vei bucura de cea mai bună cafea în fiecare dimineață.

Citeste in continuare

Actualitate

Un prahovean a fost numit consilierul prim-ministrului pe probleme de ordine publică și siguranța cetățeanului

Publicat

pe

De

Președintele Organizației Județene Dâmbovița a PNL, Virgil Guran, a fost numit consilier de stat pentru ordine publică și siguranța cetățeanului în cadrul Cancelariei prim-ministrului.

Decizia de numire a fost publicată în Monitorul Oficial 982/5 decembrie 2019.
Virgil Guran a fost președinte al PNL Câmpina si a fost si vicepreședinte al Organizației Județene a PNL Prahova, iar din octombrie 2018 este președinte al PNL Dâmbovița. În același timp, este vicepreședinte PNL la nivel național.
Totodata, Virgil Guran a fost deputat în mandatul 2012-2016. (Irinel I.).

Citeste in continuare

Actualitate

5 motive sa utilizezi echipamente si robineti electrici de la Bartom

Incisiv

Publicat

pe

De

In sectorul de produse industriale in domeniul controlului fluidelor, seriozitatea si calitatea sunt doua constante extrem de importante. Fie ca doresti sa dezvolti un proiect mic, fie ca vrei sa realizezi unul de amploare calitate, precizia si seriozitatea sunt aspectele care asigura reusita. Astfel ca alegerea partenerului care furnizeaza robineti electrici, solutii pentru preparare aer, cuple, conectori, fitinguri, dispozitive de control al fluidelor dar si solutii de implementare si mentenanta pentru acestea este o sarcina importanta. Specialistii din domeniu si numerosii clienti multumiti recomanda Bartrom. In randurile urmatoare ne propunem sa descoperim motivele pentru care acestia sunt partenerii de incredere indiferent de anvergura proiectului.

1. Bartrom  – varietate de produse, diversitate

Cand alegi Bartrom nu alegi o singura solutie, ci un numar mare de optiuni care sa se plieze perfect proiectului dezvoltat. Compania specializata in comercializare de dispozitive pneumatice si control al fluidelor vine cu o gama foarte variata de produse, accesorii si instrumente menite sa faciliteze realizarea proiectelor pe acest segment. Propun un numar mare de echipamente si accesorii care sa ofere solutii viabile si de durata atat pentru lucrari rezidentiale cat si pentru cele industriale.

2. Bartrom – eficienta ridicata

Un alt aspect care nu trebuie neglijat in domeniul controlului fluidelor este automatizarea. Proiectele care se dezvolta pe aceasta linie sunt mai usor de gestionat, sunt realizate pe termen lung si ofera randament imediat, fara costuri suplimentare. Instrumentele propuse de Bartrom sunt de durata. Pot fi implementate cu succes in diferite arii industriale si nu numai. Investitia in dispozitive si elemente recomandate de consilierii Bartrom, reprezinta o investitie inteligenta in eficienta, randament si contribuie la optimizarea activitatii.

3. Bartrom  –  solutii sustenabile

Intrucat Bartrom inseamna eficienta, echipamentele propuse de acestia sunt durabile, sustenabile si prietenoase cu mediul inconjurator. Toate elementele si accesoriile furnizate au amprenta calitatii si garanteaza lucrurile bine facute. Un alt detaliu important de care vei beneficia este legat de cel de consiliere. Colaborand cu specialistii vei beneficia de informatii utile astfel ca vei putea alege cea mai buna solutie pentru businessul pe care il desfasori sau pentru proiectul pe care il derulezi. Consilierea, mentenanta si logistica sunt detalii importante in acest domeniu atat de specializat.

4. Bartrom  – optiuni numeroase de control

In domeniul industrial componenta de control este la fel de importanta ca cea de automatizare. Elementele de siguranta, elementele de actionare si cele ce executie bine implementate sunt esentiale pentru realizarea unor proiecte de amploare. In aceasta nisa optiunile de verificare si control sunt esentiale pentru buna functionare a sistemelor dar si pentru siguranta personalului. In vederea optimizarii si eficientizarii activitatii de control fluide, Bartrom vine cu numeroase instrumente ce ajuta la imbunatatirea activitatii, atat pentru cei cu planuri mari cat si pentru antreprenorii cu businessuri mici.

5. Bartrom  – profesionalism, experienta, promptitudine

Ca si in alte domenii si in cel de pneumatica si control al fluidelor profesionalismul, experienta si promptitudinea sunt atuuri importante. Orice business durabil incepe cu oameni dornici de a ajuta, de aceea specialisti Bartrom iti stau la dispozitie cu sfaturi, informatii si solutii potrivite. Aceste aspecte sunt confirmate de sutele de clienti multumiti care continua sa se dezvolte cu ajutorul profesionistilor din aceasta echipa!

Citeste in continuare

Parteneri

Harmony Beauty Salon Ploiesti

Salon HARMONY, str Cantacuzino din Ploiești (intersecția Moș Craciun )
Servicii oferite :
- micropigmentare sprâncene
-extensii gene
- coafor
-unghii gel
-Cosmetica / tratamente cosmetice
- sala Fitness pt femei
FACEBOOK: https://www.facebook.com/Harmony-Beauty-Salon-278929815636909/

Partener special – probleme juridice

Știri calde

Actualitate21 de ore ago

OPINIE/Suntem slugile hoților ce controlează societatea!!!

Analiza efectelor ne ocupă majoritatea timpului în care am putea acumula experiență reală, cultură și civilizație și am putea îndrepta...

Actualitate21 de ore ago

„Au trecut totusi 135 de ani de la Farfuridi si Catavencu, si totusi, doamna Turcan, domnu’ Orban, ne aratati si noua de ce sunteti diferiti?”

Gata. M-am lamurit. Este a 35-a zi a guvernului de restauratie si am inteles, fara sa pot accepta, ca in...

Actualitate21 de ore ago

„Obositoriiph.ro”

„Raspuns la santajul facut de „obositorii”: Dupa ce unii din redactia „obositorii” erau slugi pe plantatie la „monitorii” si se...

Actualitate21 de ore ago

E groasă! Putin, scos din sărite de Ciucă!

(Preluare National – Catalin Tache): Iată că în timp ce clasa politică românească este în continuare cuprinsă de aceeași isterie...

Actualitate21 de ore ago

Guvernul Orban, lovitură pentru Hidroelectrica, Nuclearelectrica și Complexurile Energetice Oltenia și Hunedoara: PLUS 23%

(Preluare FLUX 24): Ministerul Mediului vrea să majoreze cu 23% contribuțiile specifice de gospodărire a resurselor de apă încasate de...

Actualitate21 de ore ago

Orban, prea periculos pentru România

Intenția anunțată de Ludovic Orban de a trece la o privatizare masivă a activelor statului român este extrem de periculoasă....

Actualitate21 de ore ago

DECORAREA LUI KLEMM SAU CUM A AJUNS STEAUA ROMANIEI O ”AFACERE” AMERICANA

(Preluare Inpolitics): Ambasadorul SUA în România, Hans Klemm, va fi decorat azi de către președintele Klaus Iohannis, în cadrul unei...

Actualitate2 zile ago

Incompetenta conducerii Politiei Locale Ploiesti taxata de instanta

Despre crasa incompetenta a conducerii Politiei Locale Ploiesti am mai scris. Despre abuzurile si incompetenta acesteia am mai dezvaluit, actiuni...

Actualitate2 zile ago

Alinso Group, a contribuit semnificativ ca judetul Prahova sa fie pe locul 4 în 2018 în ceea ce privește PIB-ul realizat (I)

De la intrarea României în UE în 2007, PIB-ul țării a crescut constant de la 123,7 miliarde de euro la...

Actualitate2 zile ago

„Sper ca ministrul Finantelor nu a dorit sa inceapa a spune adevarul mintind prin omisiune”

Ministrul finantelor, Florin Cîțu, ne promite o premieră: ,,luni, 9 decembrie 2019, va fi pentru prima oara in ultimii 3...

Actualitate2 zile ago

Caracatița Ministrului Mediului

(Preluare FLUX 24): Știrea de Iași face dezvăluiri explozive despre ministrul mediului Costel Alexe. DEZVĂLUIRILE DIN ȘTIREA DE IAȘI: International...

Actualitate2 zile ago

Felicitări domnului Iohannis!

(Preluare Incisiv National): Acum, pentru ca i-ati decorat pe domnii Helvigh și R. Ionescu, foarte bine, comparatia cu predecesorii acestora...

Actualitate2 zile ago

Una dintre victimele “Unitatii Haules” DNA Ploiesti pleaca din magistratura

Si pleaca dupa ce a fost aruncat dupa gratii si hartuit ani de zile de gasca lui Lucian Onea si...

Actualitate2 zile ago

Captivii de la conducerea României

A fost generat din nou un scandal uriaș. În urmă cu câteva zile. Când sute de oameni s-au călcat în...

Actualitate2 zile ago

Orice ”rezervist” trebuie să decidă ce alege : ori pensia ori leafa de la stat!

(Preluare National – Catalin Tache): Prevederea ar urma să se aplice inclusiv tuturor rezerviștilor din sistem, indiferent dacă au ieșit...

Partener media exclusiv

stiri actualizate

Top Articole Incisiv