Connect with us

Actualitate

S-a activat ”Furia Roșie”!

Incisiv

Publicat

pe

(Preluare National – Catalin Tache):

Așa după cum dezvăluiam la sfârșitul lunii iulie, Viorica Dăncilă a decis să se ”întoarcă la origini”, cu tot cu partidul a cărui președinție a obținut-o, cel puțin în ceea ce privește revenirea la vechile campanii electorale de altădată. Adică tocmai cele care i–au adus PSD-ului atâtea importante victorii în alegerile trecute. Iar după ce de la Palatul Victoria s-a dat ”verde” pentru adoptarea unei linii dure și a unei campanii făcute la pas prin teritoriu, ”rețeta succesului” inventată de reactivatul Octav Cozmâncă pe timpuri , iată că lucrurile s-au pus deja în mișcare. Mai mult chiar, după cum anunțam încă din 29 iulie, ”veterani” ca Șerban Mihăilescu și alți foști grei ai partidului  au primit misiunea de a reactiva bazinul electoral tradițional al PSD-ului, fără ca aceștia să aibă însă vreo funcție oficială la Guvern.

Iar în ultima lună de zile nu doar Șerban Mihăilescu a fost reactivat, dar și  Miron Mitrea și alți foști lideri pesediști, aceștia având încă o influență crescută în teritoriu, în ciuda faptului că pe vremea lui Victor Ponta sau Liviu Dragnea fuseseră dați deja la ”coșul de gunoi” al partidului. Iată însă că au fost recuperați fie și neoficial, primind însărcinarea de a lua ”administrația locală” de piept și a revigora cu orice preț altădată atât de temutul aparat de propagandă pesedist. Pentru că teama cea mare a strategilor care luptă din umbră pentru ca Viorica Dăncilă să ajungă barem în turul al doilea al prezidențialelor – ceea ce, la cum a lăsat Liviu Dragnea partidul ar reprezenta cu adevărat o mare performanță- rămâne ”pasivitatea” primarilor PSD. Pentru că dacă primarii PSD și ceilalți aleși locali nu vor trage cu dinții la prezidențiale, așa ca pe timpuri, atunci toate eforturile de la Centru vor fi nule. În același timp însă, ce-i adevărat, primarii au nevoie de un imbold pentru a-și sufleca mânecile și a se pune din nou pe treabă. Pentru că, după cât timp i-au ținut foștii  lideri ai partidului ”în ceața” coabitării, acum pur și simplu aceștia vor ”sânge pe pereți”! Iar Viorica Dăncilă li-l va și da! Strict din punct de vedere al agresivității pe care o va dovedi în campania electorală, desigur. Pentru că dacă în ultimele luni și-a făcut un drum până la pozițiile de președinte al PSD-ului, premier și candidat la președinția României strict ca un om al compromisului și ca o ”bună gospodină” care ”duce” multe în spate, Dăncilă va juca de acum înainte totul pe cartea atacului. Iar ”ținta în mișcare” va fi chiar șeful statului, cel căruia i se va cere pur și simplu să ”pregătească elicopterul” pentru a pleca la Sibiu! Mai mult decât atât, după cum reiese din informațiile de ultimă oră intrate în posesia noastră, Viorica Dăncilă nu doar că nu va mai evita ”contactele” verbale cu șeful statului, dar chiar le va provoca. Iar operațiunea de activare a ”Furiei Roșii” a fost deja declanșată odată cu stabilirea turului de forță diplomatic din Statele Unite ale Americii. Programul oficial al vizitei la Washington, prezentat în exclusivitate de ”Național” și care se va confirma pe deplin doar peste câteva zile  fiind special pus în același timp cu deplasarea lui Iohannis la New York. Iar acesta din urmă va avea mari surprize atât cu privire la primirea de care se va bucura premierul României- mai ales de colegii de masă ai premierului la gala anuală oferită de Marele Rabin al SUA- cât mai ales la poziția ofensivă pe care o va adopta Dăncilă. Cea care, în timp ce Iohannis va recita din nou un scurt monolog cu sala goală la ONU, va semna memorandumul de cooperare nucleară cu SUA și se va întâlni cu vicepreședintele american,  cu secretarul Apărării de la Casa Albă și cu secretarul general adjunct al ONU.

”Focul la ei”!

Practic, începând chiar din data de 22 septembrie, atunci când Viorica Dăncilă se va deplasa la bordul unei curse de linie în America, spre deosebire de șeful statului, aceasta va fi singura strategie de campanie a premieului, vorba regretatului Florin Halagian… ”Focul la ei”, la Klaus Iohannis și la ”oamenii președintelui”, adică exact ceea ce nu au îndrăznit să facă ultimii doi lideri ai Partidului Social Democrat, Victor Ponta și Liviu Dragnea. De altfel, tocmai faptul că Dragnea cel care ”executa sumar” orice abatere de la propria-I ”ideologie” de partid a dus în schimb o păguboasă politică de autovictimizare personală, mulțumindu-se doar să pozeze în ”martirul” politicii românești. Fără a-i administra însă nicio ”rangă în dinți” șefului statului, ceea ce a și dus de altfel la ”catastrofa” de la alegerile europarlamentare. Iar acum, după ce Ponta a dezertat de la Palatul Victoria, deși avea o majoritate parlamentară în spate iar Dragnea ”s-a lăsat legat”, cu toate că și el avea la dipsoziție o guvernare stabilă i-a sictirit atât de mult pe ”primarii PSD”, încât mulți din aceștia dădeau deja a lehamite din mână. Convinși că niciun lider al partidului nu îi va mai chema ”la luptă” împotriva lui Iohannis. Dar iată că minunea se va petrece  totuși  și asta mult mai curând decât se așteaptă unii. Mai ales că Viorica Dăncilă nici nu mai are mult timp pentru a -și arăta noua față de ”președinte jucător”.

Să mai ”înghită” și ”neamțul”…

Viorica Dăncilă a ”înghițit” multe în ultima vreme, atât de la proprii colegi de la vârful partidului în frunte cu fostul ”el lider maximo”, cât și de la ”gașca prezidențială”, nu de puține ori depășindu-se până și nivelul abject al ”glumelor de autobază” și trecându-se la mojicii misogine care nu au ce căuta în politica românească. Dar iată că ”a dus”, abilitate rar întâlnită în politica românească, mai ales după ”decăderea” lui Traian Băsescu. Iar acum s-a luat decizia că a venit vremea să mai ”înghită” și alții, cu tot cu ”neamț”… Pentru că noua strategie pe care o va adopta premierul va fi să nu mai permită niciun afront personal, din partea nimănui. Și să contraatace surprinzător, de altfel momentul schimbării de macaz a atitudinii fiind ”calculate” cu mare chibzuință, pentru a se ”doza” cât mai bine efortul unei asemenea poziționări de forță. Pentru că dacă Viorica Dăncilă începea mai devreme să-și arate ”colții”, atunci este greu de crezut că ar fi putut duce ritmul până la jumătatea lui noiembrie. Iar dacă ”sărea la beregata” lui Iohannis și a ”guvernului meu” prea târziu, atunci nu ar mai fi avut răgazul necesar să-și descarce toată ”muniția”.

Fără explicații!

Iar prima schimbare care se va vedea la premier va fi faptul că acesta nu va mai da nicio explicație. Considerându-se că PSD-ul tocmai de aceea a ajuns unde a ajuns, pentru că a pierdut timpul cu justificări și explicații la atacurile gen ”ciuma roșie”. Numai că liderii pesediști au mușcat momela ”dezinformării” profesioniste a serviciilor ”până la cârlig”, intrând astfel într-o spirală a dezvinovățirii… până ce au pierdut alegerile. Iată însă că tocmai ce a fost declanșat planul de activare a ”Furiei Roșii” și singurul cuvânt de ordine al campaniei Vioricăi Dăncilă va fi atacul la Klaus Iohannis. Rămânând doar de văzut dacă ”nucleul dur” pesedist va fi trezit din amorțeală la timp pentru a se mobilize din nou la vot…

 

 

Actualitate

Tatăl lui Ludovic Orban, Imre Orban, a fost ofițer de Securitate

Incisiv

Publicat

pe

De

Bugetul.ro a mers pe urmele acestei dezvăluiri, descoperind chiar o declarație făcută de șeful liberalilor în acest sens.

În anul 2006, Ludovic Orban a recunoscut că tatăl său a fost angajat al Securității, conform HotNews.ro. Însă, șeful PNL a precizat că Imre (Emeric) Orban a încheiat orice colaborare cu Securitatea înainte de a se naște el.

„Liberalul Ludovic Orban a declarat in cadrul emisiunii 100% (Realitatea TV), raspunzand intrebarilor de final, ca Securitatea a incercat sa-l racoleze in perioda cand se afla in armata, dar ca a refuzat categoric. „Am si suferit de pe urma acestui refuz fiindca mi s-a violat corespondenta si a trebuit sa rad diferite chestii uscate de pe faianta de la WC”, a declarat Orban.

Orban a recunoscut ca tatal sau a fost angajat al Securitatii avand gradul de capitan in rezerva, dar spune ca a incheiat orice colaborare cu Securitatea inainte de a se naste el”, scria HotNews.ro.

Inclusiv pe site-ul CNSAS apare parcursul profesional al lui Orban Imre, născut la 3.10.1920 și decedat în anul 2005.

Tatăl lui Ludovic Orban a lucrat pentru Securitate între 1948 și 1956. Conform CNSAS, la 29.02.1956, el a fost trecut în rezervă, confirmându-se astfel ce a declarat șeful PNL, anume că tatăl său a încheiat colaborarea cu Securitatea înainte de a se naște el.

Unitatea pentru care a activat Imre Orban a fost Direcția Regională Brașov/Stalin, potrivit CNSAS precizeaza publicatia sus mentionata.

Incisiv de Prahova vine cu noi precizari:

Deci. Imre Orban  a fost ofiter de Securitate intre 1947 si 1958. A fost dat afara odata cu plecarea consilierilor sovietici. Asta spune multe!…Nu?…
Ăsta a fost Orban Imre (Emeric). Nascut in 1920 in Odorheiul Secuiesc. Ofiter de miliție si apoi de securitate. Copii: Leonard (primul comisar european din partea Romaniei); Ludovic (Lajos) – prim ministru. Cum tot numai ăstia, tovarăși ?!? (Cristina T.).

 

 

Citeste in continuare

Actualitate

“Nu mi se pre normal sa avem la cel mai inalt nivel pe turnatorul securitatii Petrov”! Dar de “Manole” cunoscut si ca Mugur Isarescu aveti retineri?

Incisiv

Publicat

pe

De

Il aud la tv pe domnul Tariceanu, “nu mi se pre normal sa avem la cel mai inalt nivel pe turnatorul securitatii Petrov”! Bravo domnule Tariceanu! Cand ati facut alianta in 2004 cu turnatorul securitatii petrov, nici dumneavoastra nu stiati, ca petrov, ca Directia de informatii a armatei era parte a securitatii? Astept din partea dumneavoastra si continuarea declaratiei: “nu mi se pare normal ca la cel mai inalt nivel sa il avem pe turnatorul securitatii – Manole. Cunoscut si ca Mugur Isarescu”. Daca va retine ceva sa declarati asta, va informez eu ca DIE, care se ocupa cu spionarea NATO inainte de 1989, era tot parte a fostei securitati, precizeaza pe pagina sa de socializare analistul Radu Teodor Soviani. (Irinel I.).

Citeste in continuare

Actualitate

Cine a băgat ”conserve” la USR!

Incisiv

Publicat

pe

De

(Preluare National – Catalin Tache):

Creatorii ”partidului anti-sistem” Uniunea Salvați România au avut mare grijă ca să respecte de la bun început chiar prima regulă a sistemului! Și anume aceea ca pe funcțiile de conducere să fie promovați tocmai oameni șantajabili! Iar ”găsirea” la țanc a dosarului de la CNSAS a atât de vocalei lidere a USR-ului bucureștean, Roxana Wring este doar prima ”conservă” deschisă parcă special pentru a umple Uniunea cu mirosul pestilențial al colaboraționismului cu serviciile, încă de pe vremea Securității ceaușiste.

De asemenea, la doar câteva zile după decaparea Roxanei Wring i s-a arătat ”pisica” și rivalului de moarte al președintelui Klaus Iohannis pe dreapta politică românească… Însă în cazul lui Dan Barna aceasta nu a fost chiar ”moartă” cu totul! Pentru că ”ancheta jurnalistică”, adică publicarea unui dosar de la minister arată mai mult o crasă imoralitate, decât o ilegalitate evidentă. Dar cel puțin astfel i s-a transmis ”incontrolabilului” Barna că oricând cel care a băgat ”conservele” la USR le poate deschide public. Asta dacă adevărații băieți deștepți consideră că oricum acestora li se apropie ”termenul de expirare”, dacă nu cumva chiar s-au ”împuțit” cu totul între timp…

De ce nu o fi jucat a LOTO?

Cu toate că speța de acum fostei lidere useriste ar trebui în mod normal să se afle în mijlocul unei puternice controverse, cazul ei de colaborare cu Securitatea a fost ”îngropat” imediat cu demisia din fruntea Organizației USR București. Dar, totuși, biografia mai mult sau mai puțin romanțată a Roxanei Wring lasă în urma sa o mare întrebare : cum de nu o fi jucat aceasta la LOTO, la ce ”baftă” a putut avea în viață, mai ales pe vremea comuniștilor? Pentru că, în anul de grație 1977, imediat după terminarea facultății aceasta a fost angajată direct la ONT Carpați, la sediul central din ”buricul” Capitalei! Repet, în 1977, atunci când miile de studenți care la fel au terminat studiile universitare credeau că l-au luat pe Dumnezeu de picior dacă apucau la repartiție un loc unde totuși barem puteau ajunge direct cu trenul! Ce-i drept, după doi-trei ani sistemul relațional intervenea și atunci și se mai puteau obține derogări pentru întoarcerea în marile orașe unde au studiat. Dar ca Roxana Wring să fie repartizată direct de pe băncile facultății la ONT Carpați, asta da minune! Și cu toate că ghizii cu normă întreagă sau colaboratorii care aveau privilegiul însoțirii grupurilor de turiști străini erau de departe privilegiații sorții acelor vremuri, iată că Roxana Wring a părăsit instituția după doar doi ani! Ea lucrând la ONT Carpați între septembrie 1977 și noiembrie 1979, perioadă în care l-ar fi cunoscut pe britanicul Michael Roland Wring, un inginer petrolist care ulterior a făcut afaceri și în România. Iar comuniștii cei răi nu i-au dat drumul să plece din țară Roxanei Wring ”decât după șase luni”! Ce-i drept, un termen care în afară de Roxana Wring tuturor celorlalți care au încercat să părăsească România ceaușistă li se pare iarăși un adevărat miracol, din moment ce până și evreii, sașii sau șvabii erau fericiți dacă primeau această permisiune după doi-trei ani…

 

 

Citeste in continuare

Parteneri

Partener special – probleme juridice

Știri calde

Actualitate1 zi ago

Tatăl lui Ludovic Orban, Imre Orban, a fost ofițer de Securitate

Bugetul.ro a mers pe urmele acestei dezvăluiri, descoperind chiar o declarație făcută de șeful liberalilor în acest sens. În anul...

Actualitate1 zi ago

“Nu mi se pre normal sa avem la cel mai inalt nivel pe turnatorul securitatii Petrov”! Dar de “Manole” cunoscut si ca Mugur Isarescu aveti retineri?

Il aud la tv pe domnul Tariceanu, “nu mi se pre normal sa avem la cel mai inalt nivel pe...

Actualitate1 zi ago

Cine a băgat ”conserve” la USR!

(Preluare National – Catalin Tache): Creatorii ”partidului anti-sistem” Uniunea Salvați România au avut mare grijă ca să respecte de la...

Actualitate1 zi ago

Vasilica ia lectii de drept pe Facebook

Ridicati-va, intra instanta! Mai precis, onorata instanta Vasilica Danilet, dezvaluie colegii de la Lumea Justitiei. Credeati ca a lasat Vasilica...

Actualitate1 zi ago

Uzina de cancer: companie austriaca, acuzata de genocid industrial in Romania

(Preluare Inpolitics): O mare companie austriacă specializată în producția de aluminiu, Hammerer Aluminium Industries, este ținta unor acuzații extrem de...

Actualitate3 zile ago

Jurnalista Sorina Matei face dezvaluiri teribile despre un important judecator din Romania

“Justiția în România. Fiți atenți aici. Un judecător important dintr-o instanță mare din România pe care o știe toată lumea-...

Actualitate3 zile ago

,Economia globală se află într-o încetinire sincronizată și, ne revizuim încă o dată ÎN JOS creșterea economică pentru 2019”

,Economia globală se află într-o încetinire sincronizată și, ne revizuim încă o dată ÎN JOS creșterea economică pentru 2019, la...

Actualitate3 zile ago

S-a dat ”oralul” la Corpul de control!

(Preluare National – Catalin Tache): Miercuri, 16 octombrie, de la ora 16.10, a fost programat interviul pentru titularizarea împuternicitului de...

Actualitate3 zile ago

Ponta, etichetat drept ”psihopat” si analizat alaturi de mari criminali

(Preluare Inpolitics): Am avut un eveniment spectaculos și grav, totodată, după dezvăluirile Rise Project privind afaceri neprincipiale ale unui politician...

Actualitate3 zile ago

In apărarea lui Klaus Iohannis

O importantă instituție autonomă a statului român și-a încălcat statutul și a intervenit în plină campanie electorală printr-o decizie politică,...

Actualitate3 zile ago

DEZILUZIE LA POLITIA LOCALA PLOIESTI

Pe data de 09.10.2019, Incisiv de Prahova publica articolul “Comisarul de poliție ANA MARIUS CĂTĂLIN de la DNA ST Ploiesti...

Actualitate4 zile ago

EXCLUSIV/Iata cate ceva despre gasca lui Orban din sfere ale puterii PSD…/Oare nu or fi stiut PSD – isti despre relatiile oculte ale lui Orban propus premier acum!

Laura Rusescu „amanta” lui de pe vremea ministeriatului 2007,  se pare ca are si un copil cu ea cam acum...

Actualitate4 zile ago

Doamna Laura Codruta Kovesi va avea de oscilat in privinta primului caz din Romania pe care il va investiga: sa fie Teldrum sau ,,Grupul” lui Dan Barna

Am reusit cu greu (pentru ca site-ul se incarca greu) sa citesc investigatia riseproject: Adevarul despre Dan Barna. O investigatie...

Actualitate4 zile ago

RESTAURATIA SISTEMULUI TICALOSIT

Asociatia Judecatorilor pentru Apararea Drepturilor Omului avertizeaza intr-un comunicat emis luni. AJADO il distruge pe Iohannis: „Intentia declarata a Presedintelui...

Actualitate4 zile ago

Premiera in justitie- Decizia Curtii Constitutionale privind specializarea completurilor de judecata invocata in procesul lui Cristinel Toader la Tribunalul Prahova.

Consiliul Superior al Magistraturii și Colegiul de conducere al instanței supreme ar fi trebuit să elaboreze un set de reguli...

Partener media exclusiv

stiri actualizate

Top Articole Incisiv