Connect with us

Actualitate

Cum a ajuns mafia italiana sa spele bani tocmai in Romania?/Evident, prin intermediul unor politicieni romani si a unor generali din serviciile de informatii

Incisiv

Publicat

pe

In anul 2002 la Ploiesti. Aici isi avea cartierul general italianul Sergio Pileri si cei doi frati ai sai, trimisi in Romania de mafie. Pileri isi desfasura linistit mai multe tipuri de afaceri, de la restaurante, pana la firme de salubritate. El a devenit in scurt timp unul dintre reprezentantii de vaza ai comunitatii italienilor din Romania. Initial, Sergio Pileri a intrat in atentia Serviciului Roman de Informatii – SRI pentru ca se afla in anturajul fostul sef al SRI Prahova Corneliu Paltanea. Acest Pileri beneficia de protectia colonelului Paltanea, care era supravegheat pentru afaceri dubioase cu petrol. Pileri incepuse sa dezvolte in Romania un grup de companii in domeniul salubritatii, a ecologizarii si a rampelor de gunoi.

Numele sau a aparut public la conducerea companiei SALUB din Ploiesti. La randul ei, SALUB era detinuta de un SRL numit Agenda 21. In fine, in spatele acestei firmei se afla familia mafiota Ciancimino, condusa de Masimo Ciancimino, arestat si el in 2011, fiul lui Don Vito. Interesant este ca familia Ciancimino este originara din localitatea siciliana Corleone, exact ca si in celebrul film de Oscar, Nasul. Initial, mafiotii au finantat cu 9 milioane de euro activitatea firmei Agenda 21 din Romania. Agenda 21, condusa de unul dintre membrii familiei si era detinuta de SIRCO, pe care anchetatorii italieni pusesera sechestru. Printre cei anchetati era si avocatul Giorgio Ghiron, aparatorul nasului Vito Ciancimino. Un alt anchetat a fost si Gianni Lapis, care a incercat sa incheie un contract cu Gazprom pentru piata europeana, prin intermediul unui fost colonel KGB, Alexander Medvedev. Printre persoanele de incredere ale mezinului Ciancimino se numarau si fratii Sergio si Giorgio Pileri, care au in Romania multe afaceri in Bucuresti, Tulcea, Ploiesti, Targu-Mures. Firmele italienilor, pe langa Agenda 21, care se ocupa de reciclarea gunoaielor, sunt Ecorec, Salub si Ecologica SA. Fratii Pileri au mai investit si in Hipodromul de la Ploiesti, in „”Il Toscanino””, un bistro din Bucuresti. Ei au mai infiintat in Romania si societati financiare: General Consulting si Agentia Obiettivo Lavoro. Pe langa acestea se pot mandri si cu Agentia de Investigatii A&D. Repetam: legaturile dintre Sergio Pileri si fostul sef al SRI Prahova, Corneliu Paltanea, sunt de notorietate. Provenzano, prin intermediul romano-italianului Paul Brener, a deschis mai multe firme in tara noastra. Cu Brener au intrat in contact Gheorghe Fulga, seful Serviciului de Informatii Externe, dar si cativa pesedisti: Ion Moucha si Constantin Nita.

Bottom of Form

Apoi, au inceput sa traga sforile pentru a obtine autorizatii de deschidere a unor gropi de gunoi. Prima lovitura majora au dat-o in 2004, cand au cumparat firmele de salubritate ECOREC din Bucuresti si SALUB din Ploiesti. Din nefericire pentru mafioti, colonelul Paltanea, protectorul lor de la Prahova, a fost arestat in 2005 pentru coruptie de colonelul magistrate Vasile Doana, procuror militar in structura DNA Centrala. Sergio Pileri avea insa deja deschisa calea in politica din Romania si in zona serviciilor de informatii prin intermediul aceluiasi colonel Paltanea. Sergio Pileri a cumparat 80 la suta din firma ECOREC – care detinea groapa de gunoi de la Glina de la generalul Victor Dombrovschi, cel care a lucrat in Serviciul de Informatii Externe. Cand Paltanea a fost trecut in rezerva, a fost pus de Pilieri director la una din firmele sale, Salub. Asa cum va spuneam, acest Dombrovschi si mafiotul Pileri sunt acum arestati. Dombrovschi a devenit apoi paravanul si partenerul de afaceri al mafiei italiene.

Tranzactia prin care mafia a preluat groapa de gunoi ar fi fost evaluata la circa 100 de milioane de euro. Banii reprezentau averea ascunsa a marelui cap mafiot Don Vito Ciancimino. Banii insa nu au ajuns doar la generalul Dombrovschi, ci si in conturile fostului senator PDL Mircea Andrei, protejatul Elenei Udrea din guvernarea Boc. Acest Mircea Andrei, fost procuror, un personaj extrem de influent si bogat este cheia politica a afacerilor facute de Sergio Pileri in Romania. Despre Mircea Andrei nu ati auzit mare lucru, pentru ca ani de zile a fost protejat in mass media de mogulul Sorin Ovidiu Vantu, fostul patron de trust de presa, prietenul fostului director al SRI, Radu Alexandru Timofte.

Mircea Andrei a fost şi avocatul ofiţerilor SRI Ovidiu Soare şi Gheorghe Dumitrache, condamnaţi definitiv pentru  luare de mită. Condamnatul Gheorghe Dumitrache nu este nici el un oarecare, fiind chiar cuscrul lui Liviu Luca, partenerul de afaceri al lui SOV si tatal a doi ofiteri, unul la SRI si altul la conducerea DGIPI.

Insa in momentul in care fostul senator Mircea Andrei si Dombrovschi incasau banii mafiei italiene, procurorii italieni au prins firul tranzactiilor si in 2006 au deschis un mega dosar de spalare de bani. Masimo Ciancimino, fiul lui Don Vito, se saturase sa tina ascunsi banii tatalui sau si i-a trimis in Romania sa fie spalati in groapa de la Glina! (Cerasela N.).

 

Actualitate

În urmă cu 5 ani, frica de el însuși nu îl determina pe Klaus Iohannis să fugă de dezbaterea prezidențială

Incisiv

Publicat

pe

De

În urmă cu 5 ani, în 8 noiembrie 2014, făceam o propunere de dezbatatere prezidențială între Ponta și Iohannis, constatând că Ponta fuge de la dezbatere (acum Iohannis este cel care fuge). În urmă cu 5 ani, propuneam public PSD-ului și Administrației prezidențiale un format de dezbatare între cei doi candidați din turul 2 al prezidențialelor. Klaus Iohannis a acceptat public propunerea mea, în urmă cu 5 ani, Ponta fiindu-i cel căruia îi era frică. #Klausiohannis, îți fac acceeași propunere pe care ți-am făcut-o în urmă cu 5 ani, pentru dezbaterea finală (și îți atașez propunerea din urmă cu 5 ani). #KlausIohannis, ti-e frică mai mult de tine sau de #VioricaDancila? Pentru ca Viorica Dancila ti-a lansat multiple invitatii de dezbatere, dar le-ai refuzat. Dar pe a mea, Klaus Iohannis, de ce ai refuza-o dacă ai acceptat-o în urmă cu 5 ani? Iată ce a acceptat Iohannis în urmă cu 5 ani, ,,de principiu”: ,,Ideea de a propune dezbaterea la Cotroceni este proprie, a fost spontana la momentul la care am transmis-o catre candidati/presedintie si a venit din lipsa unei conturari firesti in spatiu public a ceea ce ar trebui sa insemne o astfel de dezbatere. Inca o data multumesc public tuturor celor care apreciat, sustinut si distribuit (pe facebook aceasta idee), indiferent daca aceasta dezbatere va avea loc sau nu. Din punctul meu de vedere ar trebui ca acum sa se defineasca o cutuma: dezbaterea finala dintre candidati sa aiba loc, de acum incolo, la Cotroceni (nu numai in cazul acestor alegeri).” Iohannis a acceptat de principiu, Ponta nu, Iohannis ullterior alegând un mediu mult mai prietenos pentru singurele două dezbateri (cu jurnalista care avea să îi devină purtătoare de cuvânt după câștigrea alegerilor, Mădălina Pușcalău, și cu Rares Bogdan, care avea să îi devină locotenent, acum prim-vicepreședinte PNL – partidul care îl susține pe Klaus Iohannis). Iată propunerea în discutie, acceptata in principiu de Iohannis, in urma cu 5 ani, precizeaza analistul Radu Teodor Soviani:

Propunerea mea, ca om de media, pentru dezbaterea finala Iohannis-Ponta: Palatul Cotroceni, Miercuri, 12 noiembrie 2014, ora 20.00

Întrucât găsesc deja deranjant că două ,,echipe” de negociere ale candidaților nu se hotărăsc unde și cum să aibă loc dezbaterea finală pentru prezidențiale iar acest lucru m-ar putea priva pe mine, în calitate de român, de a vedea o dezbatere între cei care îmi vor votul, îmi permit să lansez în spațiul public o soluție care mi se pare decentă, sinceră, realizabilă, neutră. Detaliez în continuare propunerea mea pentru locație, format, moderatori.

Soluția este: Palatul Cotreceni, miercuri 12 noiembrie, de la ora 20.00 la ora 24.00. Accesul tuturor televiziunilor/ziarelor/media on-line trebuie permis simultan.

De ce Palatul Cotreceni? Niciunul dintre cei 2 candidați nu își dorește să ajungă nici la Universitatea de Vest, nici în studiourile Realității, Antena3, România TV sau B1TV. Cei doi candidați își doresc să ajungă la Cotroceni. Deci, natural, dezbaterea trebuie să aibă loc acolo unde este destinația procesului electoral pentru alegerea Președintelui.

Într-un gest de minimă curtoazie pentru procesul electroal, sunt convins că Președintele în exercițiu va pune la dispoziție sala în care se desfășoară Consiliul Suprem de Apărare a Țării, pentru că, nu-i așa, unul dintre cei 2 candidați va ajunge să conducă CSAT-ul. Dealtfel Președintele le este dator ambelor tabere: oricât au încercat PSD, PNL, chiar și PDL să îl mute mai devreme pe Președinte de la Palatul Cotroceni, lăudându-se cu ,,punem punct regimului Băsescu”, în final toate forțele politice implicate au contributi la retragerea naturală a domnului Băsescu, și anume la expirarea mandatului consituțional. Și când spun ,,au contribuit”, am proprietatea cuvintelor: chiar au contribuit. Toți.

Așa că nu am dubii că Administrația Prezidențială (și nu Președintele direct), va pune la dispoziție această locație. Mai mult, Administrația Prezidențială are toate echipamentele necesare pentru a transmite în direct dezbaterea pe toate televiziunile care doresc să o preia. Fără să fie favorizat nimeni. Toți ar trebui să preia dezbaterea.

Despre format: 4 ore, între ora 20.00 – 24.00, cu 4 segmente, pe 4 teme

  1. Segmentul 1: Ora 20.00-21.00: Despre politică externă. În principal atribuțiile președintelui sunt despre politică externă. Așa că, un interval orar de 60 de minute este absolut necesar pentru această temă.
  2. Segmentul 2: Ora 21.00 – 22.00: Despre securitate națională și despre justiție. Securitatea națională intră direct în atribuțiile șefului CSAT, iar justiția este parte a securității naționale. Ambii candidați trebuie să fie conștienți că, indiferent care dintre ei va rămâne la Cotroceni după această dezbatere, justiția va merge înainte.
  3. Segmentul 3 : Ora 22.00 – 23.00: Despre economie și administrație economică. Economia face parte din securitatea națională a oricărui stat și este extrem de important ca să știm exact ceea ce cunosc respectivii candidați despre administrația economică și despre economie în general.
  4. Segmentul 4: Ora 23.00 – 24.00: Conferință de presă comună a celor 2 candidați. Toți jurnaliștii care se acreditează până marți trebuie să aibă acces la această conferință de presă.

Despre moderatori: câte un singur moderator pentru fiecare din primele 3 segmente.

A aduce câte un moderator partizan din fiecare tabără mi se pare un demers prin care riscăm să asistăm de facto la mai mult joc de scenă din partea moderatorilor de televiziune decât conținut al candidaților. De aceea, pentru fiecare segment detaliat mai sus, trebuie să fie adus un singur moderator.

Cum se selectază moderatorul pentru fiecare segment

Ideal ar fi ca părțile să fie de acord cu un moderator pentru fiecare segment, în baza independenței profesionale manifestate de aceștia (moderatori), de-a lungul timpului. Foarte probabil nu se va întâmpla așa, dar nu exlcud. De aceea, în condițiile în care nu se înțeleg pe moderatori, fiecare parte va propune câte 3 moderatori pentru fiecare segment, pe care îi consideră cei mai buni (politică externă, securitate națională, economie). Iar dacă părțile nu sunt de acord, cele până la 6 nume se pun într-o urnă și miercuri, 12 noiembrie 2014, ora 12, se trag la sorți cei 3 moderatori. În felul ăsta nu va fi nimeni acuzat că a favorizat pe nimeni. Pentru conferința de presă nu este nevoie de un moderator, pentru că Administrația Prezidențială știe cum să dea accesul la cuvânt jurnaliștilor.

Repet, scriu acest scenariu și format de dezbatere pentru că mă enervează enorm ideea ca să nu am acces, ca și votant, la o dezbatere directă între cei doi. Mă enervează și manipulările de genul unul vrea, altul fuge, cel care vrea minte că vrea, cel care fuge nu știu ce… Toți cei raționali implicați în această dezbatere, ar trebui să sprijine ideea pe care o lansez acum, în calitate de om de media (cu experiență de 14 ani în acest domeniu).

În rest, luni și marți, candidații nu au decât să se ducă la orice televiziune prietenă/neprietenă vor dori, singuri sau împreună. Mă interesează confruntarea finală. Din punctul meu de vedere, prezenta singulară pe televiziuni nu va lua voturi de la vreun candidat și le va deturna spre celălalt, întrucât opțiunile sunt deja făcute (din punctul meu de vedere). Nehotărâții vor înclina balanța spre cine va f i viitorul Președinte (și includ în categoria nehotărâți atât pe cei care au votat cu candidatul care le place în primul tur, dar nu a ajuns în al doilea, cât și pe cei care nu s-au prezentat la vot în 2 noiembrie, dar o vor face). Am văzut acest scenariu aplicat în anul 2004, când unul dintre candidați a obținut 40,9% în primul tur iar celălalt 32,9%. Atitudinea legată de dezbateri a fost cam aceeași ca și acum.

Miercuri mi-aș dori să fie dezbaterea, joi toate televiziunile să disece dezbaterea, iar vineri toate televiziunile să ne lase în pace cu orice altceva în așteptarea votului de duminică.

Prin urmare, îi invit pe toți cei care au un cuvânt de spus în dezbaterea electorală finală să țină de cont de această opinie,  pe care mi-o asum, ca om de media. (Sava N.).

 

Citeste in continuare

Actualitate

Băieți, avem nevoie de un partid proaspăt. Țara o cere!

Incisiv

Publicat

pe

De

Să trăiți, șefu! Dacă-i ordin, cu plăcere! Întocmai și la timp, șefu! Cu entuziasm și cîntec înainte…

Și-au făcut UFD. Uniunea Forțelor de Dreapta. Vă mai amintiți? Ce vremuri… Plin de civili. Vîntu. Vîntu everywhere. Pardon: Timofte.

Pe urmă s-a stricat jucăria. Destul de repede.

Băieți, avem nevoie de alt partid proaspăt. Repede! Țara o cere…

Repede, au făcut unul nou. Să trăiți, șefu! Întocmai și la timp. I-a zis ApR, că trebuia să-i zică într-un fel. Alianța pentru România. Plin de civili. Viermuia practic de civili.

S-a stricat repede și ăsta. Ce să-i faci. Țară mediocră. Produse deficitare. Se strică lucrurile repede.

Băieți, faceți repede altul! S-a stricat și ApR-ul. Ca să nu mai spun că s-a stricat și agregatul mai vechi, ăla primul construit, PRM-ul. Nu mai avem unelte și utilaje. Repede, băgați cărbuni!

Gata, șefu! Repede. Întocmai și la timp. Cu entuziasm. Cu cîntec înainte, marș.

L-au scos pe Gigi de la naftalină, au făcut Partidul Noua Generație. S-a stricat și ăsta, într-un ciclu electoral. Civilii nu prea erau proaspeți. De la capăt. Repede! Altul! Repede!!

Au făcut PP-DD. 14%, pupa-ți-aș eu ordinul pe unitate. Imens. Un succes deosebit. Dar evident că s-a stricat și ăsta. Alți civili calitatea a doua, umpic mai obosiți. Reșapați de pe la alte partide civile.

Șefu, s-a stricat și ăsta. Ce facem?

Repede! Altul! De la zero! Pe Dănuț la pușcărie, restul reciclare. Ce-i cu voi? Unde e entuziasmul? De ce stați? Ați obosit? Faceți unul nou. Găsiți pe alții. Noi, proaspeți. Să sclipească.

Gata, șefu! Noi, proaspăți, acuma scoși din depozit. Cum îi zicem? Păi ziceți-i și voi UNPR, așa la întîmplare. Cuum, șefu?? UNPR, băi surzilor. Uniunea Națională Pentru Progresul României. Ce-i așa greu de înțeles?

Gata, șefu! Așa îi zicem! UNPR, șefu! Cum să aibă volanu, șefu: pe stînga sau pe dreapta?

Șefu, s-a stricat și ăsta. Facem altul? Binențeles, oștenii mei. Altul! Repede! Țara o cere! Aoleu, șefu? Altul, șefu? Din nou? Iar o luăm de la capăt? Comentaaaați? CUUULCAT!!

S-au culcat pe burtă în secunda următoare. Deh, civili ascultători. Au făcut zece flotări. S-au ridicat. S-au scuturat de praf. Au făcut repede repede altul nou. Pas cu pas. Cum îi zicem, șefu? Că am terminat toate acronimele la OSIM.

Au făcut un focus grup. I-au zis, la întîmplare, Uniunea Salvați Bucureștiul. Gata, șefu. USR, șefu. Plin de civili deosebiți, șefu. Proaspeți, șefu. Acuma scoși de pe linia de producție. Practic virgini. Ia uite-l ce frumos sclipește. 23%, șefu. Rămîne așa, sau mai tăiem?

Excelent. Avansare la escepțional. Lăutari. Chef. Acordeoane. Șefu, cu respect, șefu: un cadou pentru Dvs. Știam că se strică repede, așa că am făcut suplimentar încă două, rezerve, că ne-a mai rămas material.

Le-am dat și nume, șefu. Îi zice cum vă place Dvs, șefu, cuvinte mari, frumoase, civile. Pro România, șefu. ALDE, să trăiți, cu respect raportăm Pentru Dvs, șefu. Proaspete, șefu. E frumoase, șefu? Le lansăm, șefu?

Le-au lansat. Genial. Deosebit. Nemaipomenit. Din nou avansări la escepțional. Degeaba. Nici nu le-au pornit bine, că…

Aoleu, șefu. Avem o veste proastă, șefu. Ce e, mă? Șefu, s-a stricat toate, șefu. O fi de la climă. De la încălzirea globală. Cloncăne, șefu. Pierde procente pe la toate semeringele.

Iar, mă? Ce dracu faceți mă voi acolo, de se strică astea așa repede? Nepricepuților! Ce mai stați! Faceți altul! Repede! Întocmai și la timp! Țara o cere!

Aoleu, șefu. Iar o luăm de la capăt, șefu? Chiar de la zero, șefu? Am obosit, șefu.

Șefu se întoarce și se uită urît la ei pe sub chipiu. Băieții încremenesc. Știm, șefu. Țara o cere, șefu. Să trăiți, șefu…

Uitați-vă la ei. Ce entuziasm. Cîtă determinare. Iar trebuie să facă un partid nou de la zero. Săracii meșteri sisifi…precizeaza Mirel Palada pe pagina sa de socializare. (Paul D.).

 

 

Citeste in continuare

Actualitate

Coldea, ”regele gunoaielor”! Eduard Hellvig si Razvan Ionescu au dejucat “combinatiile” incercate de “coldistii” sistemului

Incisiv

Publicat

pe

De

(Preluare National – Catalin Tache):

Florian Coldea l-a ținut ”la aparate” pe Dan Barna până în ultima clipă, sperând ca astfel ”șantajul” său emoțional să funcționeze din nou și actualii lideri ai sistemului să cedeze în cele din urmă, așezându-se disperați la masa negocierilor subterane. Dar iată că de această dată urmașii lui Coldea au dat proba maturității, demonstrând că tocmai ce au devenit noii ”băieți deștepți” ai sistemului! Asta după ce, în sfârșit,  l-au tratat pe omul care s-a aflat la butoanele operative ale Serviciului Român de Informații cu ”sictirul” profesional care se cuvine ”rezerviștilor” pe care încă îi ”mănâncă” și nu își văd liniștiți și conform regulamentelor interne ale structurilor de care au aparținut de pensiile lor oricum generoase.

Mai ales că dacă poate doar Dan Barna mai credea în șansele  ”plantării” sale la Cotroceni- că Dacian Cioloș oricum nu a făcut-o niciodată, generalul Coldea a conștientizat în schimb pe deplin că nu trebuie să se culce doar ”pe urechea” acestui joc la cacealma cu ”falanga useristă”. Astfel că și-a jucat ultima carte a influenței la două capete, marjând și pe domeniul privat. Numai că, în timp ce până și foștii săi camarazi și parteneri din fruntea altor instituții din vremea de aur a binomului și-au făcut firme de consultanță la vedere, pentru a putea astfel justifica la o adică barem o parte din ”conturile trecutului”, Florian Coldea a preferat să acționeze și aici tot din umbră. Cel mai probabil din cea a unei firme de avocatură, care ar fi încercat să deschidă ușile unor importante firme ”în numele lui Coldea”, cu diverse ”oferte de nerefuzat” privind acordarea unei ”consultanțe” prezentată pe cât de discretă, pe atât de pragmatică în schimb. Numai că, după ce se pare că o astfel de ”săgeată” și-a atins ”ținta”, în loc să se mulțumească de acum cu comisionul aferent unei tranzacții, unora le-a trecut prin cap să îl transforme pe Coldea de-a dreptul în ”regele gunoaielor”! Cu sau fără voia lui, rămâne de văzut… Mai ales că ”mișcările de trupe” din aceste zile sunt oricum mai atent urmărite și decât meciul decisiv România – Suedia de vineri seară, ”preluările ostile”nemaifiind chiar atât de simple ca altădată…

Demitizat!

Acesta este ”blestemul” cu care se confruntă în aceste zile generalul Florian Coldea, cel căruia îi va fi tot mai greu să găsească și să convingă noi potențiali ”parteneri” că se mai bucură de influența de altădată. Și fără ”butoane”, chiar că asocierea cu un rezervist, fie el și ditamai fostul conducător de facto al unui serviciu secret nu mai reprezintă ”rețeta succesului” nici măcar în afaceri! Pentru că oricum  în ”combinații” cu sistemul chiar că nu mai este loc, mai ales după ce actuala conducere a SRI-ului, reprezentată în special de Eduard Hellvig și Răzvan Ionescu nu le-a mai permis ”jocurile murdare” unora dintre puținii ”coldiști” care încă mai erau conectați ”live” la Florian Coldea. Iar așa după cum avertizam cu puțină vreme în urmă, oricum după adjudecarea mandatului prezidențial din 24 noiembrie se va trece instant ”în marș forțat” la eliminarea ultimelor ”cozi de topor” din structuri și ”bipolarizarea” sistemului, operațiune se pare girată inclusiv de principalii parteneri externi. Astfel că un Coldea ”demitizat” inclusiv  de înfrângerea umilitoare a lui Dan Barna chiar că ar trebui să-i pună pe gânduri pe cei care ar mai putea risca atâta pe această de acum ”mână moartă” a sistemului… Mai ales că la acest nivel al jocului chiar că nimeni nu mai este ”singur pe stradă”, oricine ar face curățenie pe aceasta…

Din parcarea Jolie Ville, la vila din La Roquebrune!

Greu de spus cum a ajuns să reprezinte ”piața salubrizării” un ”obiectiv tactic” pentru Florian Coldea și apropiații acestuia… Ori dacă interesul i-a fost trezit direct generalului rezervist sau acesta a fost activat prin intermediari… Oricum, cert este faptul că dacă în urmă cu doar câteva luni dezvăluiam că acesta și-a făcut intrarea pe piața ”consultanței”, așteptându-se ”OK-ul domnului general” pentru a se face diverse ”deal”-uri, de această dată Coldea pare dispus să joace ”la rupere” și să-și extindă ”prea ca la țară” sfera serviciilor oferite. Sau cine știe, cu toate că este mai greu de crezut,  poate o fi trecut altcineva la ”next level”al afacerilor în numele său! Numai că atunci situația se complică proporțional cu agitația deja tradiționalelor ”săgeți mediatice” trimise la înaintare. Că aproape îți vine să o iei pe urmele lui Traian Băsescu și să îl întrebi ”păi este bine, domnule general”? Să stea ascuns prin parcarea de la Jolie Ville, după cum dezvăluiam cu ceva vreme în urmă, când la o adică ar putea să se odihnească ferit de orice griji în vila de pe Coasta de Azur, din mirifica locație La Roquebrune Cap Martin? Mai ales că gurile rele din sistem sunt gata să bage mâna în foc că proprietatea de fițe ar aparține de fapt ”cuplului Coldea – Neidoni”, cel din urmă fiind se pare la această oră cel mai apropiat om de încredere al generalului, după ejectarea acestuia din sistem…

 

 

 

Citeste in continuare

Parteneri

Partener special – probleme juridice

Știri calde

Actualitate10 ore ago

În urmă cu 5 ani, frica de el însuși nu îl determina pe Klaus Iohannis să fugă de dezbaterea prezidențială

În urmă cu 5 ani, în 8 noiembrie 2014, făceam o propunere de dezbatatere prezidențială între Ponta și Iohannis, constatând...

Actualitate10 ore ago

Băieți, avem nevoie de un partid proaspăt. Țara o cere!

Să trăiți, șefu! Dacă-i ordin, cu plăcere! Întocmai și la timp, șefu! Cu entuziasm și cîntec înainte… Și-au făcut UFD....

Actualitate10 ore ago

Coldea, ”regele gunoaielor”! Eduard Hellvig si Razvan Ionescu au dejucat “combinatiile” incercate de “coldistii” sistemului

(Preluare National – Catalin Tache): Florian Coldea l-a ținut ”la aparate” pe Dan Barna până în ultima clipă, sperând ca...

Actualitate10 ore ago

PNL are misiunea de desfiintare a Sectiei, asa ca ce se mai agita atat cu „statistici” si vrajeli?

La nici cateva zile de la investire, ministru Predoiu   s-a pus pe treaba: a anuntat ca a solicitat deja de...

Actualitate10 ore ago

Aștia cu non dezbaterea și Coreea de Nord sunteți niște cretinei/Mai rău decât sovieticii.

Stați ca a scris și Madam Prună. Deci io cred ca și madam Pruna e plătită de Dăncilă și Pesedeu....

Actualitate10 ore ago

“UN DROGAT A AJUNS MINISTRU DE FINANȚE”

(Preluare FLUX 24): Eu nu am scris nimic pana azi, din bun simt, de Florin Citu, pe care îl știu...

Actualitate10 ore ago

Klaus Iohannis nu este nazist

În unele dintre cercurile de oameni cu care eu am contact, Klaus Iohannis este antipatizat. Și taxat în fel și...

Actualitate10 ore ago

Tariceanu isi anunta noul proiect politic: ”Mostenirea” Diaconu

(Preluare Inpolitics): Liderul ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, anunță noua linie directoare a partidului său după alegerile de duminică, și anume...

Actualitate1 zi ago

Despre cele 3,2 milioane de voturi ale lui Klaus Iohannis din primul tur și despre nuclee dure

Din punctul meu de vedere, un premier devine cu adevărat premier abia atunci când apucă să facă și să aplice...

Actualitate1 zi ago

Accidentul rutier, magarul, investigatiile politistilor si imperecherea

Un act oficial circulă pe Facebook, aceasta devenind viral pe internet. Având toate caracteristicile unei investigatii demne de M.A.I, va...

Actualitate1 zi ago

Hellvig l-a facut pe Coldea!

Razboi pe viata si pe moarte in interiorul SRI, intre tabara lui Eduard Hellvig, care il sprijina in alegeri pe...

Actualitate1 zi ago

Cine dă tunul de 350 de milioane la MAI!

(Preluare National – Catalin Tache): Noul ministru Marcel Vela trebuie să fie atent, foarte atent, dacă liderii unora dintre atotinfluentele...

Actualitate1 zi ago

Iohannis promitea in 2014 sa fie primul communicator al românilor in fata carora spunea ca are datoria sa vina. Acum democratia nu mai este cu dezbatere

Klaus Werner Iohannis, pe 21 decembrie 2014, la depunerea jurământului de învestitură ca preşedinte al României în faţa Parlamentului se...

Actualitate1 zi ago

F E D E R A Ț I A R O M Â N Ă D E A U T O A P Ă R A R E W. O. S. D. – R O M Ȃ N I A

DEPARTAMENTUL AUTOAPĂRARE Comisia Autoapărare Civilă S E M I N A R T E H N I C A U...

Actualitate2 zile ago

Mitica de la SRI face pe profesorul

In caz ca va-ntrebati ce mai face pensionarul SRI Dumitru Dumbrava, aflati ca este bine-mersi, ceea ce va doreste si...

Partener media exclusiv

stiri actualizate

Top Articole Incisiv