Connect with us

Actualitate

Avocatul din Ploiesti reclamagiu, vecinul care îţi trimite autorităţile pe “cap”

Incisiv

Publicat

pe

Reclamagiul, vecinul care îţi trimite autorităţile pe cap Acest tip de personaj este nemulţumit de tot ce-l înconjoară. Neobosit, reclamă pe toată lumea prin administraţia blocului, la primărie, mediu si/sau la poliţie. Reclamagiului nu-i convine niciodată nimic. Este paranoic, se crede tot timpul persecutat şi consideră că toţi ceilalţi îşi dedică vieţile unui singur ţel: să-i facă lui necazuri. Când n-are motive de nemulţumire, inventează unele dintre cele mai fanteziste. Este tot timpul cu ochii pe ceilalţi, ii fotografieaza  şi taxează orice gest care i se pare nepotrivit. Autoritatile din subordinea Primariei Ploiesti si/sau alte institutii s-au plictisit de el.

Psihologii spun că reclamagiul „de carieră” este în acelaşi timp extrem de suspicios, trăsătură dublată de un temperament coleric. Cel mai înţelept lucru de făcut când ai de-a face cu un astfel de individ este să-l eviţi, susţin specialiştii. Şi cum legea acordă tuturor acces liber la justiţie şi la autorităţi, reclamagiul de profesie – avocat – este aproape imposibil de domolit şi de pedepsit. Parcarea, autourismele si pozatul sunt noile tinte ale avocatului Gradinaru Cosmin Dan ce detine biroul pe strada Splaiului, vis-à-vis de Parcul Mihai Viteazul din Ploiesti.

Avocatului reclamagiu i s-a pus “pata” pe un service auto mic, dar cochet, de pe strada Splaiului din Ploiesti, service auto aflat in apropierea unei spalatorii auto.

Cu nonsalanta si cu mare “importanta” de cate ori trece avocatul reclamagiu pe langa service-ul cu pricina, in autoturismul sau marca Renault, incetineste sa fie observat si incepe sa “tranteasca” zeci de poze, ce mai, hartuire pe fata ca de, e om important.

Reprezentantii acestui mic dar select service auto au incercat in zadar sa stea de vorba omeneste cu avocatul reclamagiu, pentru a putea identifica ce il nemultumeste dar, vorba specialistilor : “Cel mai înţelept lucru de făcut când ai de-a face cu un astfel de individ este să-l eviţi”.

Cei de la service-ul respectiv au fost “calcati” de zeci de controale, pana si de la Mediu care NU au constatat absolut nimic: detin toate autorizatiile posibile si imposibile si toata activitatea se desfasoara legal.

In acest context, reprezentantii acestui service auto si-au montat camere profesionale de luat vederi pentru a surprinde intreaga activitate de hartuire/timorare a avocatului reclamagiu si intentioneaza sa depuna plangere penala.

Poate asa asociatia de propietari prin care avocatul depune reclamatii la diverse institutii ale statului se va potoli la randul ei. Vom reveni. (Irinel I.).

 

 

Citeste in continuare
Publicitate
Comenteaza si tu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Actualitate

Pentru însănătoșirea relațiilor ruso-române

Publicat

pe

De

Palatul Parlamentului din București. Deputații ruși și români, împreună cu Ambasadorul Federației Ruse în România, Valeri Kuzmin (al cincilea din drepta)/ Foto: Ambasada Rusiei din România
Ambasada Federației Ruse din București a difuzat un comunicat cu privire la vizita în România, în perioada 9–11 decembrie 2019, a delegației Dumei de Stat, Camera inferioară a Parlamentului rus. Delegația reprezintă Grupul de deputați pentru legăturile cu Parlamentul României și a fost invitată de către președintele Grupului parlamentar de prietenie cu Federația Rusă din Parlamentul României, Adrian Ampleev. Din delegația rusă, condusă de Dmitri Islamov (Partidul ”Rusia Unită”), mai fac parte deputații Olga Alimova (Partidul Comunist al Federației Ruse), Serghei Kriucek (“Rusia Justă”) și Anton Morozov (Partidul Liberal Democrat al Rusiei).
Oaspeții ruși s-au întâlnit cu vicepreședintele Camerei Deputaților a Parlamentului României, Carmen Mihălcescu, președintele Comisiei pentru politică externă, Rozalia Biro, cu membrii Grupului parlamentar de prietenie cu Federația Rusă, condus de Adrian Ampleev și cu directorul general al Departamentul pentru relații cu vecinătatea estică al MAE, Adrian Stănescu.
Seful delegației ruse, Dmitri Islamov și vice-președintele Camerei deputaților a Parlamentului Român, Carmen Mihălcescu/ Foto: Ambasada Rusiei din România
Palatul Parlamentului din București. Schimbul de cadouri: șeful delegației ruse, Dmitri Islamov (stânga) și gazda, deputatul român Adrian Ampleev/ Foto. Ambasada Rusiei din România
În cadrul întrevederilor, se spune în comunicat, s-au discutat chestiunile legate de însănătoșirea relațiilor ruso-române, pe baza pragmatismului și a avantajului reciproc, având în vedere tradițiile multiseculare de prietenie și de ajutor reciproc, precum și de restabilirea canalelor de dialog interparlamentar și, în general, a punților de comunicare și încredere reciprocă între Rusia și România, între popoarele noastre. Interlocutorii s-au pronunțat pentru extinderea și intensificarea cooperării comerciale și economice ruso-române.
S-a remarcat faptul că, în ciuda păstrării regimului de sancțiuni, schimburile comerciale bilaterale au ajuns, în ultimii ani, la nivelul de dinaintea crizei – aproximativ 5 miliarde de dolari. Ambele părți s-au pronunțat pentru păstrarea legăturilor culturale și umanitare între Rusia și România.
Delegația Rusă i-a transmis președintelui Grupului parlamentar de prietenie cu Federația Rusă din Parlamentul României, deputatului Adrian Ampleev, invitația de a efectua o vizită de răspuns în Rusia, în 2020 și a invitat parlamentarii români să ia parte la Forumul internațional “Dezvoltarea parlamentarismului” care va fi organizat, la inițiativa președintelui Dumei de Stat a Adunării Federale a Rusiei, Viaceslav Volodin, la Moscova, în iunie 2020.
Parlamentarii din Rusia au vizitat Centrul Rus de Știință și Cultură din București și au discutat activitatea acestuia cu directorul lui, Natalia Mujennikova. La Centrul cultural al Comunității rușilor-lipoveni din România a avut loc o întrevedere a membrilor delegației cu compatrioții lor, pentru care România a devenit a doua patrie.
Întâlnirea de la Centrul Cultural al Comunităților rușilor-lipoveni din România/ Foto: Vești din Rusia
În cadrul unei călătorii de cunoaștere a României, oaspeții din Rusia au vizitat Castelul Peleș din Sinaia, Castelul Cantacuzino din Bușteni și muzeul “Casa Ceaușescu” din București.

Citeste in continuare

Actualitate

“Politici publice pentru drepturile omului”

Publicat

pe

De

Centrul de Resurse Juridice (CRJ) vă invită joi, 12 decembrie 2019, începând cu ora 09.30, la conferința cu participare internațională ”Politici publice pentru drepturile omului”, în cadrul căreia va fi analizat procesul de realizare a acestora și cooperareainstituții publice – societatea civilă. Evenimentul va avea loc la Hotel Novotel, sala Paris Rive Gauche (Calea Victoriei 37B) din București.

În cadrul conferinței vor fi prezentate propunerile de politici publice elaborate de CRJ, din perspectiva implementării lor, pe patru domenii de interes: nediscriminarea în educație, drepturile persoanelor cu dizabilităţi mintale, integritatea publică și regimul finanţărilor nerambursabile pentru activităţi non-profit.
Temele vor fi abordate în ateliere de lucru paralele, participanții putând opta pentru domeniul propriu de interes.
Astfel, pe tema incluziunii și nediscriminării în educație vor fi abordate măsurile propuse pentru o abordare integratoare (mainstreaming) a nediscriminării, din perspectiva practicienilor. Planul de măsuri propus de CRJ se bazează pe o analiză recentă a programelor şcolare şi a formării cadrelor didactice, din mai multe perspective, respectiv egalitatea de gen, copii și tineri LGBTI, copii și tineri romi, cât şi pe o serie de dezbateri organizate la nivel local şi naţional.
În domeniul drepturilor persoanelor cu dizabilități mintale va fi abordată tema tutelei și punerii sub interdicție judecătorească din perspectiva drepturilor omului și a dreptului adulţilor cu dizabilități de a acționa în mod egal cu ceilalți în toate aspectele vieții. Procesul de sprijinire în luarea deciziilor a persoanelor aflate în unităţi de asistenţă socială sau de psihiatrie este esențial în eficientizarea procesului de dezinstituţionalizare.
În domeniul integrității publice vor fi discutate modificările legislative necesare privind consilierea de etică realizate prin Codul administrativ, riscurile și oportunitățile pentru consilierea de etică, precum și rezultatele cercetării.
Analiza stadiului problemelor și soluțiilor alternative în domeniul consilierii de etică.
De asemenea, în contextul modificărilor legislative pe tema finanțării nerambursabile din fonduri publice a activităților de interes general vor fi discutate rezultatele, experiențele și așteptările autorităților finanțatoare și ale organizațiilor neguvernamentale.
Conferința va reuni reprezentanți ai instituțiilor și autorităților publice, universități și reprezentanți ai societății civile și este organizată în cadrul proiectului PROGRES – Politici publice responsabile = Guvernare responsabilă, Cod SIPOCA: 142, Cod MySMIS2014: 112374, finanțat prin Programul Operațional Capacitate Administrativă 2014-2020.

 

Citeste in continuare

Actualitate

Te tăvălești de off-ul ”penalilor”, urli să curgă cătușe ”fără număr”, dar când vine vorba despre drepturile tale taci ca porcul în păpușoi

Publicat

pe

De

Mare agitație mare! Guvernul ”Gaură” taie pensiile de serviciu … cică și ale magistraților. Când majoritatea din 2016 (mă rog, tot aia e și azi, dar sub papucul Secu) încerca să adopte diverse modificări la Coduri, cu care magistrații nu au nicio treabă, doar trebuie să le aplice, era un urlet și un vaiet perpetuu.

Scria Veve editoriale pe FB, de Dănileț nu mai vorbesc, până și procurorii de la omoruri se tăvăleau de grija ”anticorupției”… evident, niște elucubrații … nutreț pentru proștii necesari pe străzi să îl aducă pe ”Guvernul meu” la putere.
Acum, când vrea ”guvernul lor” să le taie pensiile, ei se luptă pe ”CSM – ul meu”, strigând că ar fi cazul să câștige ”unul de la EI” … care ”ei”? … ai ”Guvernului meu” cumva?
Nici gând să critice pe ”stăpânii mei” că tot vehiculează tăieri peste tăieri … ei au treabă cu Secția …
Asta înseamnă că au bănăret să trăiască bine? Că singurul scop este să se protejeze pe persoană fizică pentru a conserva resursele acumulate?
Că altfel nu înțeleg: te tăvălești de off-ul ”penalilor”, urli să curgă cătușe ”fără număr”, dar când vine vorba despre drepturile tale taci ca porcul în păpușoi și continui lupta sterilă pentru a preda la cheie unora instituții ce vă garantează independența!?, se intreaba retoric Ingrid Mocanu pe pagina sa de socializare. (Irinel I.).

Citeste in continuare

Parteneri

Harmony Beauty Salon Ploiesti

Salon HARMONY, str Cantacuzino din Ploiești (intersecția Moș Craciun )
Servicii oferite :
- micropigmentare sprâncene
-extensii gene
- coafor
-unghii gel
-Cosmetica / tratamente cosmetice
- sala Fitness pt femei
FACEBOOK: https://www.facebook.com/Harmony-Beauty-Salon-278929815636909/

Partener special – probleme juridice

Știri calde

Actualitate11 minute ago

Pentru însănătoșirea relațiilor ruso-române

Palatul Parlamentului din București. Deputații ruși și români, împreună cu Ambasadorul Federației Ruse în România, Valeri Kuzmin (al cincilea din...

Actualitate1 oră ago

“Politici publice pentru drepturile omului”

Centrul de Resurse Juridice (CRJ) vă invită joi, 12 decembrie 2019, începând cu ora 09.30, la conferința cu participare internațională...

Actualitate4 ore ago

Te tăvălești de off-ul ”penalilor”, urli să curgă cătușe ”fără număr”, dar când vine vorba despre drepturile tale taci ca porcul în păpușoi

Mare agitație mare! Guvernul ”Gaură” taie pensiile de serviciu … cică și ale magistraților. Când majoritatea din 2016 (mă rog,...

Actualitate4 ore ago

Soc la MAI/Despescu nu se mai lasă dus de nas de Buda

(Preluare National – Catalin Tache): Chiar pe 1 Decembrie titram ”Buda s-a combinat cu Carmen Dan! Vela știe?” Dar iată...

Actualitate4 ore ago

Bulancea, Dumitriu si procurorul din DGASPC Teleorman vor functii de conducere

Procurorii DNA Marius Bogdan Bulancea (foto), Paul Silviu Dumitriu si Adrian George Matei – cel care a instrumentat dosarul DGASPC...

Actualitate4 ore ago

Jaful franțuzesc din metroul bucureștean

Preluare FLUX 24 Preţul anual plătit de Metrorex pentru mentenanţa trenurilor de metrou, de 42 de milioane de euro, depăşeşte...

Actualitate4 ore ago

ION ILIESCU EXPLICA DE CE AM AVUT REVOLUTIE CU VARSARE DE SINGE

(Preluare Inpolitics): Nu s-au stins încă ecourile bruștei reveniri în prim-plan a lui Ion Iliescu cu interviul pentru rușii de...

Actualitate21 de ore ago

Dobre terminat! Volo’, fostul si viitorul primar, achitat in mizeria de dosar fabricat de licheaua si zdeanta de procuror Negulescu Mircea

„Am avut în permanență încredere în justiție, iar astăzi justiția a facut dreptate în cazul meu. Mulțumesc tuturor celor care...

Actualitate1 zi ago

Practic, clasa politică românească a înfiinţat un stat ce funcţionează paralel cu cel teoretic, democratic şi legal, mecanismele oficiale de funcţionare a societăţii devenind pur formale

Nu e nimic nou sub soarele României. De când am început să percep ce se întâmplă în jurul meu (percepţie...

Actualitate1 zi ago

,,Apărarea statului de drept” de către procurorii lui Iohannis, în lupta lui ,,anti-corupție” ne-a costat clasări de cam un miliard de Euro (Microsoft, EADS, ALRO și acum și Rompetrol)

Pe 1 octombrie 2019 scriam o analiza in care arătam DE CE vrea Klaus Iohannis demisia șefului DIICOT, Felix Bănilă....

Actualitate1 zi ago

Măcel pe șefia Poliției Capitalei!

(Preluare National – Catalin Tache): Aurelian Ciocîrlan la conducerea Direcției Generale de Poliție a Municipiului București este ”news”-ul ce a...

Actualitate1 zi ago

DNA a pus ochii pe trei judecatori CCR

Umbla vorba-n targ ca trei judecatori CCR care au dat in ultimele luni solutii ce au incurcat grav Sistemul au...

Actualitate1 zi ago

Orban pune Securitatea de pază la Finanțe

Preluare FLUX 24 Sunt onorat și recunoscător să accept astăzi, cu responsabilitate și cumpătare, provocarea lansată de Prim-Ministrul României, Ludovic...

Actualitate1 zi ago

IOHANNIS LE RETRAGE ”STEAUA ROMANIEI” LUI CHIRAC SI BERLUSCONI

(Preluare Inpolitics): Președintele Klaus Iohannis a anunțat ieri că a decis să retragă decorațiile tuturor celor care au condamnări penale,...

Actualitate2 zile ago

OPINIE/Suntem slugile hoților ce controlează societatea!!!

Analiza efectelor ne ocupă majoritatea timpului în care am putea acumula experiență reală, cultură și civilizație și am putea îndrepta...

Partener media exclusiv

stiri actualizate

Top Articole Incisiv