Connect with us

Uncategorized

De ce să alegeți să petreceți o vacanță în Maramureș?

Publicat

pe

Pensiuni Maramures

România are multe zone turistice deosebite, în care se păstrează obiceiurile și tradițiile și în care se găsesc condensate o serie de obiective care nu trebuie să fie ratate de niciun turist, fie el român sau străin. Una dintre cele mai intresante și mai mediatizate regiuni prin farmecul peisajelor și prin destinațiile unice este zona Maramureș.

Dacă nu ați ajuns încă în această regiune sau doriți să reveniți este bine să stiți că acum aveți la dispoziție un site specializat în care puteți să găsiți cazare maramures sau să postați informații pentru găzduirea la pensiunea, vila, cabana, casa, apartamentul pe care le administrați în scop turistic. Acest site este unul deosebit de util ambelor părți intreresate de rezervarea unei unități de cazare în această zonă mirifică.

De ce să alegeți să faceți vacanța în Maramureș?

În acestă regiune, ce cuprinde patru zone folclorice vechi, precum Ţara Chioarului, Ţara Lăpuşului, Ţara Codrului şi Ţara Maramureșului, grație respectului față de istorie și tradiții al localnicilor există foarte multe lucruri de văzut și de vizitat.

Iată câteva motive pentru care recomandăm oricărui turist să vină să viziteze regiunea Maramureș:

  • Întotdeauna aveți ceva de văzut. Indiferent de sezon, există numeroase târguri și festivaluri la care puteți admira frumusețea jocului, petrecerii și costumelor tradiționale maramureșene.

  • Bucatele specifice pe care le puteți degusta sunt delicioase și făcute după rețete tradiționale, respectatate cu strictețe și transmise din generație în generație.

  • Puteți vizita foarte ușor o serie de obiective turistice deosebite, printre care menționăm: Parcul Național Munții Rodnei, Cimitirul Vesel din Săpânța, Mocănița de pe Valea Vaserului, Muzeul Etnografic, Mănăstirea Bârsana, Memorialul Durerii din Sighetu Marmației, Băile Sărate de la Ocna Șugatag, Biserici și Mănăstiri, trasee turistice montane în Borșa spre Pietrosul Rodnei (2303m), spre Cascada Cailor, spre Creasta Cocoșului.

  • Din acestă paletă nu putem să neglijăm faptul că există numeroase psibilități de cazare pentru toate gusturile și preferințele și pentru orice tip de buget. Hoteluri, pensiuni tradiționale și moderne, vile, case se găsesc pretutindeni pe Valea Izei, în Borșa, Ocna Sugatag, Vișeul de Sus, Baia Mare, Baia Sprie, Sighetu Marmației, Cavnic, Vadu Izei, Moisei, Săpânța, Bârsana sau în alte locuri, unde puteti alege unități de cazare pentru a petrece un sejur sau un concediu reușite.

Asadar, există posibilitatea de a petrece oricând o vacanță minunată încărcată de aventură și de amintiri plăcute.

Cu ce vă poate ajuta catalogul online Cazaremm.ro pentru a vă bucura de avantajele oferite de această zonă?

Toți cei care doresc să găsească o unitate de cazare sau care intenținează să-și promoveze afacerea în domeniul turistic au acum la dispoziție un site special, dedicat regiunii numit Cazaremm.ro. Orice persoană care dorește să găsească o cazare potrivită și ieftină poate alege de aici dintre numeroasele ofert pe cea pe care o preferă. Și orice administrator care dispune de o pensiune maramures, hotel, casă, vilă, apartament sau cameră de închiriat poate posta informații privind oferta sa pe acest catalog turistic online. Astfel acesta este locul ideal în care toții cei interesați de regiune pot găsi și susține ofertele cele mai interesante.

Citeste in continuare
Comenteaza si tu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Uncategorized

Și uite că, în cele din urmă au aflat și americanii de mina de bitcoin rusească din buza Ploieștiului…

Publicat

pe

De

”Vinerea Neagră” pentru ”minerii” SRI!

(Preluare National – Catalin Tache):
Este de departe cel mai bine păzit secret al sistemului, până și cei mai sus poziționați generali ai structurilor contrainformative ale altor servicii secrete preferând să fie extrem de reținuți atunci când vine vorba despre ”minerii SRI”. Mai ales că până la cel mai înalt nivel al sistemului s-a tot avut grijă să fie minuțios inseminată ”scurgerea de informații” privind legendarea activității acestor ofițeri sub acoperire strict la solicitarea expresă a partenerilor americani, în dosare ultra-secrete la a căror instrumentare ar contribui și DIICOT-ul, sub coordonarea consilierilor FBI. Numai că, în urmă cu aproape o lună era ”să se spargă buboiul”! Iar șocul și groaza care a cuprins instant o mână de inițiați ai serviciului arată că, totuși, ”vinerea neagră” din 13 martie poate fi ”începutul sfârșitului” pentru această afacere… Una care rămâne de văzut cât a fost o operațiune sub acoperire desfășurată ca la carte de către cei care au preluat această linie operativă de la Direcția Operațiuni Speciale din cadrul IGPR și cât a fost deturnată de o mână de generali într-un posibil extrem de profitabil business pe persoană fizică…
Până unde or fi săpat ”minerii” serviciilor la solicitarea americanilor?


De asemenea, extrem de interesant este și că, imediat după ce le-au ”căzut fețele” celor câțiva ofițeri SRI bănuiți a fi implicați în această poveste, după 13 martie a început să se schimbe subit și atitudinea agențiilor guvernamentale partenere de peste Ocean. Astfel că în ultima lună la nivelul Serviciului s-au încasat – cu stoicism, ce-i drept- mai multe ”răngi în dinți” de la Washington decât în ultimii ani la un loc! Posibil indiciu că americanii, adică tocmai cei care au solicitat sprijinul unor operațiuni sub acoperire de ”minerit” Bitcoin în vederea destructurării rețelelor care spală astfel miliarde de dolari pentru narcotraficanți sau alte grupări transfrontaliere de criminalitate financiară, până la celule teroriste au început să aibă propriile dubii. Și pe lângă nedumerirea de ce în ciuda angajamentelor ferme guvernamentale și prezidențiale luate de la București, HUAWEI continuă să se apropie de câștigarea proiectului de implementarea rețelei 5G în România se pare că agențiile ar vrea să afle acum și pentru cine au ”săpat galerii” Bitcoin ”minerii” SRI…
”Fermă” rusească de criptomonede în Prahova!


Au dispărut 93,5 miliarde dolari!
Bitcoin s-a prăbușit cu 48% într-o singură zi
În plină pandemie de COVID-19, pe 13 martie valoarea criptomenedei bitcoin se prăbușea cu nu mai puțin de 48% într-o singură zi! Și astfel, după mai multe ”atacuri raider” și ”rafale” de vânzări agresive petrecute în doar 24 de ore, nu mai puțin de 93,5 miliarde de dolari dispăreau de pe piața criptomonedelor, după ce bitcoin ajunsese să se tranzacționeze la un moment dat și cu doar neverosimilul preț de 4.001 dolari pe monedă! Ce-i drept, în ultimele săptămâni criptomoneda începe să-și revină destul de evaziv, cu creșteri și scăderi zilnice concomitente într-o ultimă lună raportată totuși pe minus cu 26,18%. Dar despre ”vinerea neagră” din 13 martie se poate totuși vorbi doar despre ca un adevărat ”crah” financiar. Iar prea puțini dintre cei luați prin surprindere pe 13 martie vor mai avea șanse să își revină. După cum însă la fel de adevărat este și că ”jucătorii” care au ”simțit” momentul când să vândă și apoi să cumpere bitcoin după doar o zi s-au îmbogățit nu doar ei, ci orice generație după ei de acum înainte! Astfel că, deși nu au indicii în acest sens, puținii inițiați ai sistemului care își permit să vorbească între ei despre ”minerii” SRI se întreabă în ce categorie s-or fi încadrat aceștia… Mai ales că așa cum este ”cutuma” cu acoperire legală, cel mai probabil s-a acționat și de această dată prin intermediul unor ”paravane” din ”zona gri”, deja banalii ”băieți deștepți” ai serviciilor…


DIICOT și ”sora mai mică” DOS…
”Măcel” pe piața criptomonedelor
Iar ”afacerea Bitcoin” în sistemul de la noi pare să fi pornit odată cu recunoașterea oficială a fostului procuror șef Daniel Horodniceanu, cel care în raportul de activitate al DIICOT pe anul 2017 nu s-a sfiit să recunoască pentru prima oară public faptul că procurorii au în instrumentare cazuri care dovedesc că ”traficanții internaționali de droguri utilizează Bitcoin în tranzacții, criptomoneda fiind folosită mai ales pentru plata tranzacțiilor efectuate pe Darknet.” Dosare deschise la solicitarea expresă a anchetatorilor americani, bineînțeles… Și astfel nu au întârziat să apară și primele succese judiciare, cum ar fi extrădarea în Statele Unite ale Americii a patronului unei firme clujene de tranzacții cu monede virtuale, clujeanul Vlad Cătălin Nistor fiind expres solicitat de către autoritățile americane prin Service Secret pentru implicarea în mai multe înșelăciuni comise de o grupare de români peste Ocean. Rolul acestuia fiind de a-i ajuta pe aceștia ”să spele” sumele obținute din infracțiunile comise în SUA, transformând sumele astfel obținute în bitcon, criptomonedă nerecunoscută de sistemul bancar, dar cu putere de cumpărare în mediul online. Apoi, tot într-un dosar instrumentat de către procurorii DIICOT cu sprijinul Direcției Operațiuni Speciale a Poliției Române, recunoscută în sistem și drept ”sora mai mică” a SRI-ului din Ministerul de Interne s-a înregistrat și prima indisponibilizare de către autoritățile judiciare de criptomonede Bitcoin. Operațiune fără precedent desfășurată în cadrul unui dosar deschis de asemenea în urma unei cereri de asistență judiciară internațională transmisă tot de către Service Secret din SUA privind implicarea unui grup de români în diferite forme de fraudă informatică și spălarea banilor. Prejudiciul adus cetățenilor americani fiind de 34 milioane de dolari. Era în februarie 2019… Și de atunci, după ce SRI a trecut la ”next level” al asistenței de după DIICOT și DOS, singura noutate pe ”frontul Bitcoin” rămâne audierea secretă în cadrul controversatului dosar DIICOT ”Ayahuasca” a lui George Rotaru, cel mai cunoscut dealer de criptomonede Bitcoin din România… Posibil semn ori că se pregătește în cel mai mare secret o mega-operațiune în acest sens, ori că ”minerii” SRI or fi început ”să sape” și pe cont propriu… Ceea ce de altfel ar fi putut explica și nervozitatea tot mai accentuată a Agențiilor partenere…
ULTIMA ORĂ! Tica-tac… Se apropie momentul când cineva va trebui să dea niște explicații ”dureroase”. Pentru că, totuși, se va împlini un an de când un raport contrainformativ al unui alt serviciu secret anunța, identifica și documenta existența unei ”ferme de bitcoin” în județul Prahova, sub acoperirea unei mari companii străine și identificată ca fiind o sursă ”inepuizabilă” de venituri pentru serviciile secrete rusești! Și uite că, în cele din urmă au aflat și americanii de mina de bitcoin rusească din buza Ploieștiului…

Citeste in continuare

Uncategorized

Idei pentru succesul tau in online

Publicat

pe

Sunt mari sansele ca acest articol sa fie citit de pe un telefon mobil, din ce in ce mai mult smartphone-ul devine cel mai des utilizat dispozitiv pentru a naviga pe internet. Acest lucru poate fi util pentru tine daca te gandesti la dezvoltare magazin online trebuie sa te gandesti foarte bine la faptul ca prezenta in online este esentiala pentru oricine doreste sa se bucure de succes. 

(mai mult…)

Citeste in continuare

Aveti un Pont

Dupa ce criterii te ghidezi atunci cand alegi o baterie externa

Publicat

pe

De

Device-urile pe care le folosim pentru a comunica, pentru a ne informa sau a ne distra consuma multa energie. Pentru a ramane conectat la lumea exterioara, trebuie sa gasesti o modalitate de a te asigura ca bateria dispozitivelor tale inteligente nu se epuizeaza niciodata.

Cea mai simpla si eficienta solutie este reprezentata de achizitionarea unei baterii externe. Aceasta te poate insoti si iti poate incarca device-urile indiferent unde te afli, pe plaja, la gratar, in drumetie pe munte sau in timpul unei calatorii lungi cu trenul sau avionul.

Astfel, vei reusi sa continui activitatile pe care le desfasurai prin intermediul telefonului sau al tabletei fara sa te preocupe nivelul de incarcare al bateriei.

In ziua de astazi, oricine detine (sau ar trebui sa detina) o baterie externa. Datorita cererii crescute, acumulatorii externi detin diferite caracteristici, compatibile cu cererile fiecarui utilizator. Astfel, poti gasi baterii in diverse dimensiuni, culori, care se incarca cu lumina solara sau care au mai multe porturi USB destinate unei incarcari multiple.

Alegerea unui power bank potrivit nevoilor tale reprezinta o modalitate sigura de a-ti face viata mai simpla si mai usoara.

Pentru a descoperi care este bateria de care ai nevoie, parcurge lista de mai jos, in care au fost incluse cele mai utile baterii externe din magazinul online GadgetWorld.ro. Cu siguranta, aici vei gasi ceea ce cauti!

Baterie externa 7600 mAh Kruger&Matz Metalica

Capacitate: baterie li-ion cu o capacitate de 7600mAh;

Nr. cicluri de incarcare: > 800;

Culoare: negru;

Dimensiuni: 12,9 cm – 5,8 cm – 1.5 cm – 220.3 gr;

USB 1: 5v 1A;

USB 2: 5v 2.1A.

Acest model de baterie este deosebit de elegant. Designul invelisului metalic este finisat in stilul telefoanelor si laptopurilor premium. Acest tip de power bank este potrivit persoanelor cu gust, care isi petrec mult timp in mediul business si acorda multa atentie detaliilor.

Baterie externa 6000 mAh weatherproof cu Leduri

Capacitate: 6000mAh;

Tensiune / intrare curent: DC 5V 2A max.;

Curent tensiune / iesire: dublu curent continuu de 5V 2.1A;

Dimensiuni: 15 x 7,7 x 1,5 cm;

Greutate: 192g;

Timp de incarcare: 3,75 ore;

Temperatura: 0 ~ 45 ° C;

Tip baterie: litiu polimer;

Lanterna: 18 x 0,06W;

Iesire: 2 x USB;

Intrare: 1 x Micro USB;

Culoare: rosie.

Destinata aventurierilor, aceasta baterie externa este indispensabila atunci cand pleci in drumetie pe munte sau cand vrei sa petreci o noapte in cort.

Este rezistenta in conditii de ploaie (conform certificatului IP 54), la praf si la mici socuri. Aceasta calitate se datoreaza materialului solid din care este confectionata si designului specific, prevazut cu cauciuc.

Contine 18 LED-uri, iar intensitatea luminii poate fi controlata cu usurinta de catre utilizator. Astfel, depinde de tine daca luminile led vor lumina puternic, slab sau in modul „stroboscop” (intermitent si foarte rapid).

Baterie externa panouri solare

Material: PET, tesatura din PVC;

Putere: 14W;

Tensiune de iesire: max. 5V;

Curent de iesire: max. 2.1A;

Dimensiune: 53.5 * 29cm (desfasurat), 29 * 16.5 * 2cm (pliat);

Greutate: 414 g;

Rata de conversie: 20%.

Daca esti in cautarea unei solutii prietenoase cu mediul inconjurator, inseamna ca ai nevoie de un gadget care sa se incarce cu energie solara. Spre deosebire de alte modele de pe piata, aceasta baterie are o putere de 14W, datorita careia incarcarea device-ului va fi de trei ori mai rapida.

Alege un powerbank pe masura personalitatii si a nevoilor tale si bucura-te de avantajele acestuia!

Citeste in continuare

Parteneri


Harmony Beauty Salon Ploiesti

Salon HARMONY, str Cantacuzino din Ploiești (intersecția Moș Craciun )
Servicii oferite :
- micropigmentare sprâncene
-extensii gene
- coafor
-unghii gel
-Cosmetica / tratamente cosmetice
- sala Fitness pt femei
FACEBOOK: https://www.facebook.com/Harmony-Beauty-Salon-278929815636909/

Partener special – probleme juridice

Știri calde

Actualitate21 de minute ago

EDITORIAL/Fabula medievala

John era un viteaz cavaler al regelui Arthur dar avea si el o obsesie pentru frumosii sani ai reginei! Stia...

Actualitate21 de minute ago

Spre deosebire de Banca Nationala a Romaniei (BNR), Banca Nationala a Poloniei face din nou ceva pentru populatie si a redus ieri, pentru a doua oara consecutiv, rata de dobanda cheie

Spre deosebire de Banca Nationala a Romaniei (BNR) si de Manole Isarescu, Banca Nationala a Poloniei si Adam Glapinski (care...

Actualitate21 de minute ago

Vela, pune un SG!

(Preluare National – Catalin Tache): Fără îndoială, alături de medici, efectivele Ministerului Afacerilor Interne se află în prima linie a...

Actualitate22 de minute ago

In plina pandemie- SPP îşi înnoieşte flota cu 40 de autoturisme 4×4 prin programul Rabla

Serviciul de Protectie si Paza, maretul serviciu secret care il apara pe Iohannis cand merge la solar in plina pandemie...

Actualitate24 de minute ago

Imunitate pentru medici? Sau amnistie anticipată?

L-am auzit toți, în urmă cu mai multe zile, pe profesorul Adrian Streinu-Cercel făcând o solicitare șoc. Referindu-se la presiunile...

Actualitate25 de minute ago

Guvernul propune micsorarea numarului de semnaturi necesare pentru candidaturi sau inlocuirea semnaturilor cu sume de bani

Liderul ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, afirmă că Orban se comportă ca un mare dictator: ”Guvernul Lucovid Orban a modificat prin...

Actualitate25 de minute ago

PALEOLOGU JR: BISERICA NU E PRAVALIE, SA STEA INCHISA DE PASTI

(Preluare Inpolitics): Fostul candidat prezidențial Theodor Paleologu cere românilor să stea acasă de sărbătoarea Paștelui și afirmă, pe Facebook, că...

Actualitate1 zi ago

EDITORIAL/Incisiv de Prahova!/ Iată cum se numeste ziarul pe care intră de frica si politicienii corupți!

Evident, toți discută politică, fiecare după cum îl duce capul. Pornind de la știrile ce au ținut prima pagină a...

Actualitate1 zi ago

„Noul Birou Politic Teritorial al ALDE Prahova a incercat si incearca sa elimine din randul membrilor sai pe cei care au luptat sa obtina functii politice pentru a satisface interese pecuniare sau de alta natura pentru ei, familie si prieteni”

Daca este reala precizarea domnului Nemes Constantin – Incisiv de Prahova saluta decizia partidului politic ALDE Prahova si asigura membrii...

Actualitate1 zi ago

„Au fost deja comandate 150 de ventilatoare şi imediat ce vor ajunge în România le vom putea trimite rapid în ţările care au nevoie de ele, bineînţeles în Spania şi Italia”

Ursula von der Leyen, preşedinta Comisiei Europene: „Am creat o rezervă strategică comună de echipamente medicale a Uniunii Europene. (…)...

Actualitate1 zi ago

Criză majoră de droguri în România!

(Preluare National – Catalin Tache): Se înmulțesc ”durerile de cap” pentru efectivele Poliției Române în plină pandemie de coronavirus, odată...

Actualitate1 zi ago

LOVITURA IN STAREA DE URGENTA: AVOCATUL POPORULUI SUGEREAZA ROMANILOR SA ATACE IN INSTANTA AMENZILE

(Preluare Inpolitics): Instituția Avocatului Poporului, extrem de activă în ultima perioadă, lucru salutar, este tot mai critică la adresa autorităților...

Actualitate1 zi ago

Pirlog vrea sa-i defileze pe Scutea si pe Licu

Celebrul procuror #rezistent Bogdan Ciprian Pirlog – prim-adjunctul Parchetului Militar Bucuresti – ne obliga sa marcam o premiera in istoria...

Actualitate1 zi ago

Frica de asumare

Președintele Klaus Iohannis ezită să-și asume răspunderea. Se teme. Dovedește nu bărbăție, ci lașitate. Își dorește să fie în poză....

Actualitate1 zi ago

Există și în România un loc în care accesul femeilor este strict interzis

Pe teritoriul țării noastre există un loc în care accesul femeilor nu este permis. Mai exact, locul cu pricina este...

Partener media exclusiv

stiri actualizate Raspandacul

Top Articole Incisiv

error: Articolele nu se pot copia!