Connect with us

Uncategorized

Protejatul IPJ Ilfov – recidivează/Un nou comportament de “cocalar” al finului edilului si fiul fostului viceprimar al comunei Branesti

Incisiv

Publicat

pe

Incisiv de Prahova a dezvaluit in repetate randuri faptul ca, polițistul ASP Anghel Mihai din cadrul Postului de Poliție Branesti încălca in mod repetat  statutul polițistului prevazut de Legea360/2002 si deontologia profesionala, un cadru MAI protejat de IPJ Ilfov.

https://www.incisivdeprahova.ro/2019/02/20/exclusivpolitistii-din-ipj-ilfov-la-petreceri-timpul-programului-faza-hilarapolitia-vegheaza-dar-nu-garanteaza-viii/

https://www.incisivdeprahova.ro/2019/02/19/exclusivpolitistii-din-ipj-ilfov-la-petreceri-timpul-programuluifaza-opiniilor-politice-si-transmisiunilor-live-de-la-volanul-masinii-de-serviciu-vii/

https://www.incisivdeprahova.ro/2019/02/18/exclusivpolitistii-din-ipj-ilfov-la-petreceri-timpul-programuluifaza-agresiunilor-vi/

https://www.incisivdeprahova.ro/2019/02/17/exclusivpolitistii-din-ipj-ilfov-la-petreceri-timpul-programuluifaza-organigramelor-umpute-cu-rude-v/

https://www.incisivdeprahova.ro/2019/02/12/exclusivpolitistii-din-ipj-ilfov-la-petreceri-timpul-programului-cu-condamnati-la-locul-de-munca-de-ziua-unui-fost-ofiter-sri-ii/

https://www.incisivdeprahova.ro/2019/02/11/exclusivpolitistii-din-ipj-ilfov-la-petreceri-timpul-programului-cu-condamnati-la-locul-de-munca-de-ziua-unui-fost-ofiter-sri/

Mai mult, precizam faptul ca, dupa aparitia dezvaluirilor din ziarul nostru, polițistul ASP Anghel Mihai din cadrul Postului de Poliție Branesti a inceput sa aiba un comportament deviant, de natura sexuala, in mod explicit pe pagina sa de socializare. (Alaturat va atasam pozele de pe pagina sa oficiala de Facebook).

 

Precizam de asemenea ca, polițistul ASP Anghel Mihai din cadrul Postului de Poliție Branesti adreseaza aceste injurii cu conotatii sexuale pentru intimidare, fostului sef de post al Politiei Branesti care este sotul politistei locale Serban Victoria de la Politia Locala Branesti, persoana care a fost agresata de acest cadru MAI (ASP Anghel Mihai), dosarul penal fiind pe rolul Parchetului de pe langa Tribunalul Ilfov, inregistrat sub nr 375/P/2018 si “cercetat” de politistii de la “control intern” din cadrul IPJ Ilfov sub forma “jocului de glezne”.

Iata, politistul de nadejde protejat de IPJ Ilfov recidiveaza si isi arata “pretuirea” si comportamentul deviant, de natura sexuala, in mod explicit si pentru un pompier de la SMURD. Deci, comportamentul deviant, de natura sexuala se manifesta la acest cadru MAI nu numai fata de politista locala, ci si fata de un pompier ca asa este mai nou “modern” la IPJ Ilfov.

In adresa de raspuns la solicitarile noastre repetate conexate sub nr 4024569/29.03/2019, IPJ Ilfov ne comunica urmatoarele: “aspectele prezentate in sesizarile dumneavoastra, au fost analizate de ofiterii Biroului Control Intern ocazie cu care au fost constatate anumite deficiente in sarcina politistului respectiv, din prisma comportamentului adoptat atat la serviciu cat si in societate”!

Cu toate ca sesizarile ZIARULUI Incisiv de Prahova au fost efectuate pe parcursul a cateva luni de zile cand ASP Anghel Mihai era activ (si cei de la Controlul Intern si/sau sefii IPJ Ilfov nu au vazut si nu au facut nimic in aceasta privinta), politistul nu mai poate fi sanctionat deoarece acesta s-a pensionat “brusc”, de frica am adauga noi.

In acest articol vă prezentăm „transformarea polițistului cocalar ” la 180° de cand șefii din IPJ Ilfov l-au pus la “adăpost” prin pensionare…căci de, e finul edilului în funcție de la Branesti! Așa cum sunt prezentate postarile acestuia pe rețeaua publică de socializare Facebook însoțite de mesaje de amenințare la adresa unor persoane, persoane știute de „domnia sa”…. ne este foarte greu să putem înțelege că, acest om s-a transformat peste noapte și a devenit ceea ce vedem.

Greu de inteles acest aspect și ne încăpățânam sa cercetăm trecutul acestui polițist (actualmente pensionar) întrebându-ne de ce IPJ Ilfov a făcut scut în fața acestui individ și de ce nu a fost cercetat de organele competente căci, derapaje de comportament a avut….Slavă Domnului!

Din punct de vedere psihologic, acceptarea din partea sefilor din instituția mai sus menționată, nu a făcut decât să întărească derapajele acestuia, atât în mediul social, cât și în colectivul din care acesta a făcut parte, dovadă fiind dosarul penal nr 375/P/2018 in care susnumitul este cercetat pentru săvârșirea infracțiunilor de ultraj și purtare abuzivă precum și hartuirea polițistului local Serban Victoria din cadrul Biroului Politia Locala Branesti. Oare sunt constituite motive de mândrie pentru un asemenea „SPECIMEN” pentru care ati facut „SCUT” atât la nivelul IPJ Ilfov cât si al Primăriei Branesti?

Întrebăm doar retoric, deoarece raspunsul am observat cu ochiul liber că este foarte evaziv…dar așa cum am precizat anterior, noi continuăm să întrebăm atât instituțiile statului cât și opinia publică! De asemenea mai întrebăm ce masuri se vor lua după aceste dezvăluiri?

Datorită acestor dezvăluiri ale jurnaliștilor nostri, opinia publică a fost informată în timp real despre modul în care acționează autoritățile locale cu privire la „acoperirea unor protejati”…. dar, dacă acest individ nu ar fi fost finul edilului si fiul fostului Viceprimar al comunei Branesti, tot de acest „SCUT” ar fi avut parte?

Si mai adresăm o intrebare, că doar am precizat că suntem încăpățânati și nu ne lăsăm intimidați de amenințări voalate….Asocierea cu un asemenea individ vă plasează pe un „piedestal ” de cinste?

Totuși facem o analiză finală și inventariem dosarele în care sunt implicați atât reprezentanții legali a unor autorități publice cât și colegi de breaslă ai acestui individ, cu intrebarea retorică de astfel….Dacă a meritat acest ” deranj” pentru acoperirea acestui tip de comportament? E clar că un asemenea comportament este unul deviant cu conotații sexuale!

In ceea cel privește pe domnul Primar în funcție Cismaru Niculae, oare nu a observat acest comportament al politistului având în vedere că își desfășura activitatea în comuna pe care o păstorește și mai cu seamă este nașul acestuia? (Cerasela N.).

 

Exclusiv

Port ilegal de uniforma la Politia Locala Ploiesti/Delirul deciziilor la Politia Locala Ploiesti ce confirma (in)competenta „crasa” (II)

Avatar

Publicat

pe

De

Reamintim ca, prin Raportul de „specialitate” nr 1672/25.08.2021 al Politiei Locale Ploiesti, condusa de plantatul cu mintea creata, edilul a intocmit Referatul de aprobare nr 348/25.08.2021 prin care Consiliul Local Ploiesti a fost pacalit sa voteze o aberatie: Sefii de serviciu si de Birouri de la Ordine Publica NU mai sunt politisti locali.

Interesant este ca, in articolul 17 din Legea privind înfiinţarea Poliţiei Locale  nr. 155 din 12 iulie 2010 se specifica urmatoarele:

(1) În timpul serviciului, polițiștii locali și personalul contractual din poliția locală cu atribuții în domeniul pazei bunurilor și a obiectivelor de interes local poartă uniformă și exercită atribuțiile prevăzute în fișa postului, potrivit prevederilor prezentei legi.

(2)

Polițistul local este învestit cu exercițiul autorității publice, pe timpul și în legătură cu îndeplinirea atribuțiilor și a îndatoririlor de serviciu, în limitele competențelor stabilite prin lege, și beneficiază de dispozițiile legii penale cu privire la persoanele care îndeplinesc o funcție ce implică exercițiul autorității de stat.

Deci, Sefii de serviciu si de Birouri din cadrul Politiei Locale Ploiesti NU mai au dreptul sa poarte uniforma de serviciu (nu mai sunt politisti locali, conform HCL 303/2021).

1a

1b

Mai mult, in articolul 25 din Legea privind înfiinţarea Poliţiei Locale  nr. 155 din 12 iulie 2010 se specifica, in clar,  urmatoarele:

(1)

Polițistul local dotat cu arme letale de apărare și pază poate face uz de armă în caz de legitimă apărare, stare de necesitate potrivit legii ori pentru îndeplinirea atribuțiilor de serviciu.

(2)

Personalul contractual care desfășoară activități de pază, dotat cu arme letale de apărare și pază, poate face uz de armă în caz de legitimă apărare ori stare de necesitate potrivit legi.

In acest context nu putem sa nu ne intrebam si sa intrebam public cum de Pitariu Paula Maria si Anton Catalin, sef Birou, respectiv Sef Serviciu la Ordine Publica purtau ilegal uniforma de politist local la sfarsitul acestei saptamani?

Speram sa fie doar asta infractiunea si ca acestia sa nu fie dotati si cu armament…Vom reveni. (Irinel I.).

„Purtarea, fără drept, de decorații, de uniforme sau de semne distinctive ale unui organ de stat, se pedepsește cu închisoare de la o lună la 3 luni sau cu amendă”.

 

Citeste in continuare

Administratie

„Triați-mă, dar nu mă veți determina să abandonez lupta pentru drepturile si libertățile fundamentale ale cetățenilor”!

Avatar

Publicat

pe

De

Judecătoarea Mădălina Elena Dârdeci (Tribunalul Bucureşti) reactionaeza in forta pe pagina sa de socializare la anuntul premierului Cîțu care vrea introducerea certificatului verde COVID „cât mai rapid”, inclusiv pentru accesul în magazine:
„Sunt un cetățean triat
Gânduri amare printre rânduri
TRIÁ, triez, vb. I. Tranz. A împărți un grup de obiecte sau de ființe pe categorii, după anumite criterii, separând, alegând; a selecționa, a clasa. [Pr.: tri-a] – Din fr. trier.
Sursa dex on line
Mai am puțin și împlinesc vârsta de 46 de ani și nu credeam că voi ajunge să fiu…triată în propria țară!
Mă aștept ca, în cel mai scurt timp, „să fiu însemnată” pentru că am ales altceva decât au stabilit „șefii la lume”…
Ce îmi mai rămâne de făcut?
Sa fiu exclusa din magistratura, „sa fiu bătută” cu pietre în piață publică…a, mă scuzați! Asta s-a întâmplat la momentul organizării unui referendum fără fond și fără formă, deci am deja experiență…si pot continua…
Îmi veți interzice accesul în magazine, dar exista piețe…imi veți interzice accesul în piețe? Nicio problema! Am prieteni care mă vor ajuta!
Asta nu ati înțeles și nici nu veți reuși sa intelegeti: că mai există români în tara asta! Și suntem mulți…
Altfel, continuați să mă umiliți, dar nu veți obține ceea ce vă doriți! Nici de la mine, nici de la copilul meu și nici de la mulți alții!
Triați-mă, dar nu mă veți determina să abandonez lupta pentru drepturile si libertățile fundamentale ale cetățenilor!
Pentru mine, asa cum am mai spus, jurământul pe Biblie este SFÂNT!”

 

Citeste in continuare

Uncategorized

Cum sa diagnosticati problemele electrice ale masinii

Avatar

Publicat

pe

Daca va faceti griji ca masina dvs. are probleme electrice, este esential sa o aveti verificata cat mai curand posibil de catre un expert in electrica auto. Intre timp, iata unele probleme electrice comune ale masinilor si modul de diagnosticare a acestora.

Probleme comune cu partile electrice ale masinilor

Lumini slabe sau care nu functioneaza

O problema obisnuita cu partea electrica a masinilor este cand luminile nu functioneaza. Aceasta poate fi o problema grava, cum ar fi farurile, luminile de frana si indicatoarele, care sunt extrem de importante pentru siguranta rutiera. Daca exista probleme electrice in masina dvs., luminile dvs. pot parea mai slabe sau functioneaza defectuos, deci merita sa le verificati.

Probleme cu sistemul audio

Daca aveti probleme cu sistemul stereo al masinii, ar putea fi un semn ca exista o problema cu cablarea din masina. Daca sistemul muzical se intrerupe frecvent sau difuzoarele nu functioneaza, ar putea fi un semn ca exista o problema electrica cu masina dvs.

Miros de ars

Un miros neobisnuit, cum ar fi arderea cand va aflati in masina, poate fi destul de deranjant, dar poate fi, de asemenea, un semn ca sistemul electric al masinii dvs. ar putea fi supraincalzit. Acest lucru ar putea duce la topirea izolatiei firelor, ceea ce duce la mirosul de ars. Acesta este un semn clar ca ar trebui sa luati in considerare vizita la un electrician auto, deoarece un scurtcircuit poate fi cu adevarat periculos in masina.

Sigurante arse

Dacă vehiculul dvs. a ars o siguranță, aceasta ar putea opri complet funcționarea mașinii dvs. sau ar putea opri doar deschiderea geamurilor, depinde de ce siguranță a ars. Este relativ simplu să diagnosticați și să înlocuiți o siguranță arsă în cutia de siguranță a mașinii, dar dacă se întâmplă adesea, ar putea fi un semn al defectului electric în mașină, deci merită să luați un mecanic pentru a verifica problema.

Probleme de pornire a motorului

Daca nu auziti sunetul de clic pe care il scoate motorul la pornire, ar putea fi un semn al unor probleme electrice grave. Daca masina dvs. nu porneste si exista o problema cu demarorul motorului, va trebui sa o inlocuiti cu un expert.

Diagnosticarea problemelor masinii dvs.

Daca sunteti ingrijorat de sistemele electrice din masina dvs., site-ul Electricianauto.net va recomanda sa mergeti la un electrician auto expert pentru a va asigura ca masina dvs. este in siguranta. Daca ati observat unele dintre problemele mentionate mai sus, exista o serie de moduri in care electricienii auto pot diagnostica exact problema electrica a masinii pe care o aveti.

Pentru a testa tensiunea joasa, care ar fi putut fi indicata de farurile slabe, va trebui sa efectuati testarea caderii de tensiune. Acest lucru este cel mai bine facut de un profesionist care va afla unde este defectiunea electrica si ce parte deteriorata a circuitului trebuie inlocuita. Electricienii auto vor putea, de asemenea, sa verifice si sa inlocuiasca si o baterie defecta, un alternator sau un electromotor.

Citeste in continuare

TOP KINETO MEDICAL Ploiesti

Partener special – probleme juridice

Știri calde

Exclusiv6 ore ago

La Poliția Locală Ploiești, contractul și acordul colectiv de muncă s-a prelungit în condițiile si dispozitiile art 20 din Legea 55/2020/Directorul Albu Catalin nu ar fi vrut alt contract colectiv de munca deoarece sindicatele solicitau zile libere in plus

Starea de alerta a fost benefica, pana acum, pentru climatul si linistea din Politia Locala Ploiesti. Prin disp. art. 20...

Exclusiv15 ore ago

Consiliul Local Ploiesti a fost pacalit sa aprobe un Regulament de Functionare si Organizare al Politiei Locale Ploiesti plin de contradictii, omisiuni si greseli, in totala contradictie cu prevederile si dispozitiile legii de functionare si care pot avea ca efect atragerea in zona penala a functionarilor publici

Delirul deciziilor la Politia Locala Ploiesti ce confirma (in)competenta „crasa” (III) Haosul de la Politia Locala Ploiesti In articolul „Port...

Exclusiv2 zile ago

Port ilegal de uniforma la Politia Locala Ploiesti/Delirul deciziilor la Politia Locala Ploiesti ce confirma (in)competenta „crasa” (II)

Reamintim ca, prin Raportul de „specialitate” nr 1672/25.08.2021 al Politiei Locale Ploiesti, condusa de plantatul cu mintea creata, edilul a...

Exclusiv3 zile ago

EXCLUSIV/Dosarul privind vaccinările fictive ia amploare/Asistenți medicali si doctori din Spitalul Județean de Urgență Ploiești urmeaza a fi retinuti saptamana viitoare

Potrivit unor surse judiciare, asistenți medicali si doctori din Spitalul Județean de Urgență Ploiești  implicaţi în această reţea in care...

Exclusiv3 zile ago

„Rocada” la conducerea A.P.M. Prahova/Florin Diaconu pe „faras”!

Iata ca ultimele articole pe aceasta tema ce au fost cel publicate de Incisv de Prahova in data de 03.09.2021–„...

Exclusiv3 zile ago

O piedica enorma in realizarea drepturilor politistilor o constituie secretizarea abuziva a normelor administrative emise de Guvern ( HG-uri) sau MAI ( OMAI-uri) avand ca obiect de reglementare, drepturi salariale

Secretizarea abuziva a normelor de salarizare se practica in MAI din urmatoarele motive: 1. De departe, cauza principala este banul,...

Exclusiv4 zile ago

Delirul deciziilor la Politia Locala Ploiesti ce confirma competenta „crasa”/(In)Competenta lui Albu Catalin tradusa doar prin calitatea de sot al Simonei Albu – city-manager

În Primăria Ploieşti sunt cel puţin 9 cazuri COVID active, potrivit informaţiilor comunicate miercuri de viceprimarul Daniel Nicodim pentru „Telegrama”....

Exclusiv5 zile ago

BULLYINGUL DE LA FICȚIUNE LA REALITATE/CONSILIUL NAȚIONAL pentru COMBATEREA DISCRIMINĂRII a stabilit că sunt întrunite elementele constitutive ale faptei de discriminare, aplicând persoanei reclamate- șeful unei structuri de poliție, sanctiunea amenzii în cuantum de 2000 de lei

În urma demersurilor SPR Diamantul, CONSILIUL NAȚIONAL pentru COMBATEREA DISCRIMINĂRII prin hotărârea nr. 611 din data de 25.08.2021, a stabilit...

D.N.A.6 zile ago

Scheleţii (cu Damf Penal) din dulapul premierului desemnat /Dacian Ciolos a fost implicat direct in procesul de absorbtie a fondurilor comunitare si in punerea pe picioare a Agentiei de Plati si Interventie pentru Agricultura (APIA)

Din evaluarea CV-ului fostului premier, Dacian Colos,  rezulta unele aspecte interesante: 2005 – 2007: Consilier al Ministrului Agriculturii si purtator...

Exclusiv6 zile ago

Klaus Iohannis a desemnat pe cineva in calitate de – premier desemnat – Pe Cumintenia Pamantului si pe firul rosu/Ciolos si spirala salarii-pret

Serios Klaus? Pe tipul care nu stie diferenta dintre debitor si creditor l-ai desemnat tu sa fie premier (vedeti video)?...

Exclusiv1 săptămână ago

Doctorand la SRI/Așa faci din prietenul lui Hayssam șef de partid, compromițând ideea de opoziție în România/Rețeta imposturii, cu personaje manipulabile de carton

Securitatea aka Sistemul când pune șefi de partid în România tot timpul îi alege pe cei mai proști și cu...

Exclusiv1 săptămână ago

„Lucrurile nu se schimbă de la un an la altul”/IN CĂUTAREA ȘEFULUI IDEAL…

Vremurile prin care trecem au nevoie de șefi puternici, care să inspire, care să determine echipa să-l urmeze , pentru...

Exclusiv1 săptămână ago

Ce au in comun cei doi fosti PMP-isti – Andrei Volosevici si Elena Udrea?/In afara de traseism politic?/Cele mai uimitoare și bizare coincidențe intre cei doi fosti PMP-isti!/Articol pentru cunoscatori si pentru cei din sistemele de siguranta nationala

Coincidența „sistemului” Unii oameni nu cred în coincidenţe, dar viaţa este plină de ele. Există o listă mare dintre cele...

Exclusiv1 săptămână ago

In trecut si in prezent, CCR a dat si da solutii dupa cum bate vantul/Cand minte CCR?/Cand zice ca salarizarea necesita lege organica sau cand zice invers?

Referitor la reglementarea salarizarii functionarilor publici prin ordonante si nu prin lege organica, aveti mai jos, doua decizii contradictorii, la...

Exclusiv2 săptămâni ago

Consilierii PMP și PSD vor să preia spațiul centrului de tineret/Amenajat de un ONG, un centru de tineri din Prahova e luat de consilierii locali PMP si PSD ca să facă ședințe, cununii și folclor

Un spațiu dezvoltat de ONG-ul Curba de Cultură într-o comună din Prahova, cu fonduri europene, pentru activități dedicate tinerilor din...

Partener media exclusiv

stiri actualizate Raspandacul

Parteneri

Top Articole Incisiv

error: Articolele nu se pot copia!