Connect with us

Actualitate

De ce ar trebui sa luam aminte la scandalul Popa-Ghita-Kovesi

Publicat

pe

COMENTARIU DE BOGDAN TIBERIU IACOB (PRELUARE INPOLITICS.RO):

Între showurile mediatice ale ultimelor zile se numără cel produs de plîngerea penală a lui Sebastian Ghiță împotriva Laurei Kovesi, care i-ar fi cerut bani pentru aducerea în țară a fugarului Nicolae Popa, din Indonezia, acum cîțiva ani. Un scandal care implică și Poliția, ANAF-ul ori chiar pe magnatul Ion Țiriac și spre care ar trebui să privim cu multă atenție, pentru că are elemente mai actuale ca oricînd. Se știe de cînd lumea că prezentul ori viitorul pot fi cel mai bine descifrate analizînd trecutul.

Iar scandalul repatrierii lui Nicolae Popa, în 2011, a avut legătură nu cu victoria lui Traian Băsescu în al doilea mandat, ci cu o cu totul altă poveste, despre care s-a mai scris, dar sunt semne că a fost dată uitării. Unii observatori ai scenei politice au speculat în aceste zile că Popa fusese adus în țară cu surle și trîmbițe pentru ca Băsescu să aibă un atu în alegeri, dar se confundă două evenimente: arestarea lui Popa în Indonezia, care avusese loc, într-adevăr, chiar înaintea prezidențialelor din 2009 și fusese utilizată de Băsescu în lupta electorală, și repatrierea lui, produsă în aprilie 2011.

Chiar Sebastian Ghiță avea să dezvăluie anul trecut, la România TV, motivele respectivei repatrieri.

Să amintim ce scriam la vremea respectivă:

Ce spunea Ghiță, pe scurt, într-un interviu: undeva, în cursul anului 2010, sistemul (Laura Kovesi, Coldea etc) a ajuns la concluzia că o televiziune de știri cu renume care să treacă de partea ”binelui” ar fi o idee deloc de neglijat.
”Kovesi m-a abordat in cladirea SRI numita K2, unde stateam impreuna la masa si mi-a spus ca ascultându-l pe Vîntu si-a dat seama ca nu mai are finantare pentru Realitatea. A văzut cat de vulnerabil este Vantu si stia că va accepta intr-un fel sa primeasca finantare si sa cedeze Realitatea tv. Am acceptat acest lucru. Dansa s-a gândit ca va putea sa-l doboare si sa-l scoata din joc mult mai repede, iar probabil Realitatea TV să devină o televiziune supusa ce va da stiri pozitive la adresa mai marilor zilei, dar lucrul acesta nu s-a intamplat.
Am semnat acel contract de management cu Vîntu si am acceptat sa finantez Realitatea TV. La ceva timp au aparut frictiunile intre mine si Vîntu, iar Kovesi a stat la pinda şi a făcut un dosar pe baza acestor frictiuni/certuri dintre mine şi Vîntu. A inceput sa-mi explice cum si in ce fel pot fi conduse discutiile cu Vîntu astfel incat ele sa para santaj, amenintare sau sa se incadreze la niste fapte penale”.

Totul se întîmpla în toamna anului 2010-primăvara anului 2011.

A deține doar managementul postului nu era suficient pentru binom. Trebuia control acționarial, iar asta nu se putea decît prin îngenuncherea lui Vîntu.
Iar asta s-a realizat prin întocmirea unei plîngeri penale halucinante pe nunele mogulului, bazată pe amenințări pe care acesta le-ar fi proferat telefonic la adresa lui Ghiță. Conform dezvăluirilor unei reputate jurnaliste acreditată pe justiție, Ana Maria Roman, plîngerea lui Ghiță a fost făcută prin mail, seara, iar dimineața deja ea se transformase în dosar penal, probabil o premieră și în privința metodei, și a celerității.
Cîteva zile mai tîrziu, mai precis pe 20 aprilie 2011, Sorin Vîntu, încă patron al Realitatea TV, este reținut sub acuzația că ar fi vrut să-l îngroape pe Ghiță pe dealurile Moldovei, aidoma unor rackeți moldoveni, mai apoi propus pentru mandat de arestare.
Două zile mai tîrziu, pe 22 aprilie, este adus în țară, din Indonezia, celebrul fugar Nicolae Popa, mîna dreaptă a lui SOV.
Opinia publică află, în acel moment, că operațiunea de repatriere costase peste 120.000 de euro, suportați de MAI, și fusese efectuată cu ajutorul unui avion privat.
Postul Realitatea TV obține informații că avionul, un Gulfstream Aerospace G200, aparținea companiei Ţiriac Air, dar aceasta din urmă, contactată de ziariștii ”Cotidianul” refuză să comenteze.
Pe 29 aprilie, înainte de a intra în sediul Direcției de Cercetări Penale, pentru arestul de 29 de zile care i se dictase, Vîntu declară presei că managerul postului Realitatea TV, Sebastian Ghiţă, “este doar o unealtă în mâna Cotroceniului” şi că are o “surpriză” pentru preşedintele Băsescu, pe care a promis că o va face publică luni (2 mai n.n.)
Pe 2 mai, însă, pică o altă bombă: într-o conferință extraordinară de presă, afaceristul Elan Schwartzenberg anunță că e noul proprietar al Realitatea TV, cu 92% din acțiuni, preluate de la SOV exact în ziua arestării acestuia și că se păstrează contractul de management cu Sebastian Ghiță, încheiat în toamna precedentă.
Promisele dezvăluiri ale lui Vîntu nu au mai venit.
Aducerea lui Popa în țară, pe banii Asesoft, firma lui Ghiță, nu avusese decît rolul de a frînge ultima rezistență a mogulului și a-l face să cedeze postul Realitatea TV.
Schwartzenberg nu a furnizat nicio explicație a deciziei sale – ce l-a apucat să investească într-o afacere care produce pierderi masive – dar a dat asigurări că are acces la finanțări de peste 100 de milioane de euro pentru relansarea postului.
Adevăratul motiv al lui Elan a fost dezvăluit tot de Ghiță:
”Kovesi dorea pentru sistem Realitatea TV”.
Numai că lucrurile nu erau simple. Coldea, Kovesi și Ghiță nu se regăseau chiar în aceeași tabără în interiorul sistemului, ceea ce a condus la tensiuni în creștere.
”Dupa ce am ajuns acolo au inceput sa ma preseze: sa nu mai apara anumite persoane, sa nu mai apara anumite stiri, sa dau afara jurnalisti. Mi-am dat seama ca exagereaza si am inceput sa refuz. Au aparut conflicte intre mine si sistem si practic am cedat. L-au ales pe Elan, iar eu am ales sa construiesc România TV.
Probabil s-au gandit ca proiectul va esua, dar iata ca România TV a devenit cea mai urmarita statie tv din Romania. Si nici azi nu executa ordinele sistemului” spunea Ghiță.

Execuția sub un pretext jalnic a lui SOV a permis Binomului să împuște doi iepuri dintr-un foc: pe de-o parte, Kovesi & Coldea și-au asigurat serviciile unei televiziuni cu renume; pe de alta, Kovesi și-a întărit bilanțul pe 2011, derulat în perioada în care estima că i se termină al doilea mandat la șefia Parchetului General și are nevoie de unul nou, la șefia DNA, pentru a-și prezerva influența.
Pentru a-și atinge scopul, Binomul i-a înscenat o poveste cusută cu ață albă lui Vîntu, a aranjat repatrierea urgentă a lui Popa și l-a însărcinat pe Ghiță cu achitarea notei de plată.
Totul, de dragul influenței în mass-media.

O mare întrebare care s-ar pune azi, cum ar fi trebuit pusă și în 2011: de ce justiția din România l-a adus pe infractorul Popa cu ditamai charterul de lux, ca pe un prinț saudit, plătind o sumă enormă din bani publici, dar și negri, în loc să apeleze la curse obișnuite, așa cum sunt transportați toți infractorii din lumea asta?
O ipoteză ar fi că aducerea lui în condiții de nabab i-ar fi transmis în clar lui Vîntu ideea că Popa a bătut palma cu Kovesi & comp și e gata să toarne tot despre el, ceea ce a contribuit la cedarea lui și la predarea rapidă a postului.

De ce spunem totuși, că problema e mai actuală ca oricînd?

Pentru că ceea ce s-a întîmplat în 2011 ne-a relevat ce acțiuni teribile se pot întreprinde doar pentru a obține controlul unui organ de presă major într-o perioadă agitată politic.
Iar ceea ce se întîmplă azi, culmea, cu aceeași televiziune Realitatea TV, dovedește că nu s-a schimbat nimic. După amar de ani de insolvență, în loc să asistăm la faliment răsunător și de bun simț, vedem o aprigă bătălie de culise pentru menținerea în funcțiune cu orice preț și de reorientare a postului pe alte coordonate politice, ceea ce nu poate decît să anunțe un viitor luminos în anul electoral 2019, nu-i așa?
Pentru că în statul-paralel nimic nu se pierde, totul se transformă. (Bogdan Tiberiu Iacob)

 

Actualitate

FRONWAY Fronwing A/s 155/70 R13 75T – Siguranță și Confort pentru Toate Anotimpurile

Publicat

pe

Când vine vorba de siguranța și confortul în conducere, alegerea anvelopelor potrivite joacă un rol crucial. Pe un piață plină de opțiuni, anvelopele all season FRONWAY Fronwing A/s se disting ca o soluție versatilă, proiectată pentru a oferi performanță echilibrată în orice condiții meteo. Această recenzie detaliată explorează caracteristicile, performanța și valoarea pe care anvelopele 155/70 R13 FRONWAY Fronwing A/s le oferă șoferilor.

Proveniență și Producție:

Producția în China a devenit sinonimă cu inovația și calitatea în industria anvelopelor, iar FRONWAY nu face excepție. Cu modelul său anvelopele all season 155/70 R13 FRONWAY Fronwing A/s 75Toferă o combinație între tehnologie avansată și accesibilitate, adresându-se șoferilor care caută fiabilitate fără a compromite bugetul.

Specificații Tehnice și Siguranță:

Dimensiunea de 155/70 R13, cu un indice de sarcină de 75 și un indice de viteză T, este ideală pentru vehicule mici până la medii, oferind o capacitate de încărcare și viteze adecvate pentru conducerea zilnică. Latimea benzii de rulare de 155 mm și raportul înălțime/lățime de 70% asigură o distribuție optimă a presiunii, ceea ce contribuie la o uzură uniformă și la prelungirea duratei de viață a anvelopei.

Performanță All-Season:

Fronwing A/s este proiectată pentru a naviga eficient prin diverse condiții de drum – de la suprafețe uscate și ude, la zăpadă ușoară și gheață. Designul special al benzii de rulare și compoziția versatilă a cauciucului permit anvelopei să mențină tracțiunea și stabilitatea, îmbunătățind siguranța și confortul în conducere, indiferent de vreme.

Confort și Zgomot:

Unul dintre principalele avantaje ale anvelopelor FRONWAY Fronwing A/s este nivelul redus de zgomot, datorită designului optimizat al benzii de rulare. Această caracteristică asigură o călătorie mai plăcută și mai confortabilă, reducând oboseala șoferului pe distanțe lungi.

Durabilitate și Eficiență Economică:

Durabilitatea este un alt punct forte al anvelopelor Fronwing A/s, cu o formulă de cauciuc rezistentă care promite o lungă durată de viață, chiar și în condiții de utilizare intensă. Această durabilitate, împreună cu eficiența în consumul de combustibil datorită rezistenței scăzute la rulare, oferă o valoare adăugată semnificativă, economisind bani pe termen lung.

Concluzie:

Anvelopele FRONWAY Fronwing A/s reprezintă o alegere excelentă pentru șoferii care caută o soluție de anvelope all-season fiabile, confortabile și economice, pentru mai multe detalii poti citi si in aceasta revista https://www.roadandtrack.com/. Indiferent de provocările pe care le prezintă vremea și drumurile, Fronwing A/s oferă performanța necesară pentru a naviga în siguranță și confort. Având în vedere echilibrul între calitate, performanță și preț, FRONWAY Fronwing A/s se poziționează ca o opțiune inteligentă pentru proprietarii de vehicule care doresc să maximizeze eficiența și siguranța în toate condițiile de drum.

Citeste in continuare

Actualitate

BRICS se poate transforma oricând și într-o alianță militară pe față!

Publicat

pe

De

Voi, ăștia care trăiți cu impresia că învingerea Ucrainei va însemna că ne trezim cu rușii la ușă! Am o veste foarte proastă pentru voi! Rușii au fost întotdeauna la ușa noastră! Am trăit cu ei în coaste și vom trăi cu ei în coaste cât timp vom mai exista ca țară!

Voi, ăștia care visați ca Ucraina să câștige războiul și rușii să se retragă cu coada între picioare și să își ceară scuze! Voi ați terminat vreo școală „pe bune”?! Ați făcut istorie?! Rușii nu s-au retras cu adevărat niciodată, de nicăieri! Când a fost vreodată Rusia judecată, când a plătit Rusia daune cuiva?! Când vreodată Rusia a fost pusă în genunchi?! Când?!

Nu și-au cerut scuze niciodată pentru ce au facut! Dimpotrivă, au primit și despăgubiri pentru nenorocirile pe care le-au lăsat în urmă pe unde au fost! Pe ruși nu îi injuri, nu îi calci în picioare și după aia beți împreună, vă pupați la primărie, dansați, vă faceți frați de cruce și rămâneți prieteni pe vecie!

Cu rușii trebuie să fii atent. Să păstrezi relații de bună vecinătate. Nu spune nimeni să îi pupăm în fund. Ci că trebuie să avem o politică deșteaptă și relații diplomatice cordiale! Să arătăm că îi respectăm și că merităm să fim respectați. Relații cordiale, mă, istericilor! Că războiul se termină, dar Rusia rămâne lângă noi! Ce, nu v-a mai vândut Vestul rușilor?! Pactul Ribbentrop-Molotov vă spune ceva?! Expresia „sferă de influență” nu vă pare cunoscută, tolomacilor?!

Credeți că s-ar da înapoi să ne facă cadou rușilor acum dacă ar avea vreun avantaj promis și garantat de Kremlin din asta?! Rusia nu a jucat bambilici niciodată în istorie! Asta am făcut-o noi! Noi ne-am furat și ne furăm singuri căciulile! Pe planeta noastră Rusia este, totuși, o superputere. Și o superputere nucleară, cu resurse naturale pentru care Vestul ar da nu doar o mână și un picior să se înfrupte, ci ar sacrifica țări întregi. Cum face acum cu Ucraina.

Visul cu înfrângerea Rusiei este foarte, foarte frumos, dar în prezent este o utopie – ca să nu spun că e pura demagogie politică occidentală, care vă aruncă praf în ochi! Cât timp Putin trăiește, va fi tătucul lor. Lăsați naibii gogorițele și truismele sforăitoare și priviți realitatea în față: nu există șanse ca Rusia să fie îngenunchiată decât prin declanșarea unui al treilea război mondial și sacrificarea întregii planete pentru un rezultat incert.

Pentru că un al treilea razboi mondial va fi un război cu arme neconvenționale, cu arme chimice, biologice, nucleare. Și cum Putin e dement, cum spuneți voi, nu se va sfii să le folosească. Iar răspunsurile NATO vor fi în oglindă. Chiar și așa, nu e sigur că va exista o Rusie înfrântă Mai bine vă gândiți foarte bine ce faceți cu politicienii țării asteia și cât îi mai lăsați să își bată joc de noi!

Mai bine îi întrebati pe guvernanți, parlamentari și președinte ce poziție ar trebui să aibă România în contextul actual. Pentru că războiul se va încheia la un moment dat și rușii vor rămâne ca un cui în talpa noastră, că așa au fost mereu. Și să vă gândiți și la care ar trebui să fie poziția noastră în fața unei posibile alianțe a Rusiei cu China. Și amintiți-le tuturor demagogilor și visatorilor ca NATO nu va veni să ne apere pe noi dacă va avea ținte mai importante de apărat! Și va avea!

Între apărarea peninsulei Alaska și a României, ce credeți că va apăra NATO?! Spuneți-le idioților noștri de politicieni că BRICS se poate transforma oricând și într-o alianță militară pe față! Și România va fi așa cum a fost cu adevărat mereu: pe cont propriu! Pentru că indiferent de alianțele semnate, mereu am fost SINGURI! Nimeni nu ne-a susținut interesele pentru că așa era corect! Totul a avut și are un preț!

Un preț extrem de greu pentru națiunea română care acum doarme în papuci și care a lasat și lasă toți hoții, lingăii, corupții, incompetenții, scârnăviile, trădătorii de neam și de țară să o conducă!

General Mircea Chelaru

Citeste in continuare

Actualitate

Centrul de Formare Profesionala Eurodeal: Pregătire Esențială pentru Succesul Proiectelor cu Finanțări – cursuri de competente antreprenoriale

Publicat

pe

Într-o eră în care antreprenoriatul devine tot mai accesibil și proiectele de afaceri prind viață din ce în ce mai mult, pregătirea adecvată devine un element esențial pentru succes. Centrul de Formare Profesională Eurodeal se situează în fruntea acestui trend, oferind cursuri specializate și acreditate de competente antreprenoriale, indispensabile pentru cei ce își propun să își înceapă sau să își dezvolte afacerile, mai ales în contextul proiectelor ce vizează finanțări guvernamentale.

Educație Acreditată pentru Proiecte Sustenabile

Eurodeal se remarcă prin oferta sa de cursuri acreditate, recunoscute de Ministerul Muncii și Ministerul Educației, adaptate nevoilor antreprenorilor moderni. Aceste cursuri sunt obligatorii în cadrul proiectelor ce implică finanțări și sprijin din partea statului, asigurând antreprenorilor competențele necesare pentru a-și concretiza ideile în afaceri sustenabile și de succes.

Obligativitatea Pregătirii Profesionale

Într-un mediu concurențial și într-o economie în continuă evoluție, Eurodeal subliniază importanța pregătirii profesionale corespunzătoare pentru cei ce aspiră să își înceapă afacerile sau să își extindă activitatea. Participarea la cursurile Eurodeal devine astfel un pas esențial și obligatoriu pentru cei ce urmăresc să beneficieze de finanțări și sprijin guvernamental în proiectele lor antreprenoriale.

Expertiză Garantată și Accesibilă

Eurodeal pune la dispoziție participanților săi nu doar cunoștințe teoretice, ci și expertiză practică și consultanță specializată, provenită din experiența vastă a formatorilor, antreprenori cu reușite remarcabile în domeniu. Astfel, cursanții nu doar învață teoria, ci și o aplică în practică, pregătindu-se astfel pentru provocările reale ale mediului de afaceri.

Certificare Recunoscută: Poarta către Finanțări de Succes

Absolvirea cursurilor Eurodeal nu aduce doar cunoștințe și abilități noi, ci și o certificare recunoscută, care atestă pregătirea și competențele antreprenoriale ale cursanților. Acest certificat reprezintă un avantaj considerabil în demersul de accesare a finanțărilor necesare pentru dezvoltarea și extinderea afacerilor.

Înscrieri Deschise: Investiție în Viitorul Afacerii Tale

Pentru cei ce sunt hotărâți să își pună în aplicare proiectele de afaceri și să beneficieze de finanțări guvernamentale, Eurodeal invită la înscrieri pentru cursurile de antreprenoriat. Cu locuri limitate și o cerere în creștere, este recomandat să vă asigurați locul în timp util pentru a vă pregăti afacerea pentru succesul în domeniul antreprenorial.

Eurodeal – partenerul de încredere pentru succesul proiectelor cu finanțări!

cursuridecalificare.ro

???? Telefon: 021.255.52.71 / 0721.64.67.65
???? Adresă: Bulevardul Chișinău, nr. 1, Complex Delfinului | Cercul Magic, etajul 1, Sector 2, București, România.

Investiți în viitorul afacerii dvs. împreună cu Eurodeal – Cursuri de Antreprenoriat!

Sursa: Stirea Zilei  

 

Citeste in continuare

Aveți un PONT?

ARTEHNIS

Cel mai complet ziar de investigații dedicat cititorilor din România.
Aveți un pont despre fapte de corupție la nivel local și/sau național?
Garantăm confidențialitatea!

Scrie-ne la Whatsapp: 0735.085.503
Sau la adresa: incisiv.anticoruptie@gmail.com
Departament Investigații - Secția Anticorupție

TOP KINETO MEDICAL Ploiesti

Știri calde

Exclusiv20 de ore ago

Reîncep cercetările într-un dosar inventat de fostul procuror Portocală

Unul dintre oamenii luați la țintă de gruparea din jurul fostului procuror Portocală a fost Cezar Stoichiciu, fost sef al...

Exclusiv23 de ore ago

Comisia de Însemne Heraldice a M.A.I/”Mulți văd, puțini cunosc!”

Nu cu multă vreme în urmă eram contactat de redacția Europa Liberă pentru un punct de vedere legat de instituirea...

Exclusiv23 de ore ago

Set complex de criterii pe care foștii polițiști trebuie să le îndeplinească pentru a le fi validate dosarele

Pe pagina de internet a Poliției Române au fost publicate mai multe anunțuri privitoare la scoaterea la concurs a 295...

Exclusiv4 zile ago

WHITE TOWER (XV)/Afaceristul Dan Stefănescu audiat de procurorii ploiesteni. Mâna dreaptă a avocatului Vlad Nichita, reținută de procurori.

Daniel Ștefănescu, unul dintre cei mai bogați oameni de afaceri din România, audiat în dosarul White Tower. Procurorii confirmă astfel...

Exclusiv4 zile ago

Sindicatul Polițiștilor din România ”DIAMANTUL” anunță că se alătură initiativei de protest formulată de Sindicatul ”EUROPOL”

SINDICATUL “DIAMANTUL” IESE LA PROTEST PE 25 MARTIE 2024 A trecut mai mult de jumătate de de an de cand...

Actualitate5 zile ago

Nicolae Drăgan pierde mandatul de primar al comunei Târgsoru Vechi

Comuna Târgsoru Vechi rămâne fără primar, cu doar trei luni înaintea alegerilor locale. Nicolae Drăgan pierde la ICCJ, recursul în...

Exclusiv5 zile ago

George Ionescu pune mâna si pe USR Prahova! Bogdan Novac a demisionat de la sefia USR!

Cu mai puțin de 1% în toate sondajele de opinie, George Ionescu devine candidatul Alianței Dreapta Unită (USR, Forta Dreptei...

Exclusiv5 zile ago

Frauda scoate la iveala ca deputatul USR -Stelian Ion – se descurcă cu cuțitul – în caz contrar el riscând să primească un alt certificat medical, care să îl scape și de fioroasele barabule

Garsoniera ANL obținută prin fraudă de Stelian Ion, actual deputat USR, la Poarta 6 a portului Constanța a fost schimbată...

Exclusiv5 zile ago

Proteste, boicot și blocaje/Singurele majorări sunt cele de  sarcini și atribuții, drepturile financiare rămân tăiate!

În data de 12 martie 2024, în monitorul oficial al României au fost publicate modificările si completările Legii nr. 61/1991...

Exclusiv6 zile ago

Oamenii primarului Volosevici!/Câju și nosocomialele/Se pregătește încă un tun financiar de proporții!

Mariana Câju- de la Făgăraș, la București, cu escală prin Primăria Ploiești Lista consilierilor personali ai primarului Andrei Volosevici nu...

Exclusiv6 zile ago

Grup “organizat” de interese aflat in proximitatea premierului Marcel Ciolacul (partea a II a)

Revenim cu investigatia jurnalistica la persoanele din jurul actualului premier Marcel Ciolacu, in special la afaceristul local Gheorghe Doloiu, fost...

Exclusiv6 zile ago

AVERTISMENT DUR!/Polițiștii nu mai suportă această bătaie de joc și ca atare în loc să sărbătorească Ziua Poliției Române, vor protesta!

Actul normativ privind actualizarea drepturilor polițiștilor este lăsat la „dospit” într-un sertar pe undeva, bine ascuns în Guvern, dezvaluie mcei...

Exclusiv6 zile ago

Rolul CCR nu este rezumat doar la apararea drepturilor fundamentale, ci priveste apararea fiecarui articol din constitutie!/Motivare halucinanta

Motivare halucinanta a CCR pe exceptia ridicata impotriva OUG 59/2017 (pe motivul nesolicitarii avizului de la Consiliul Legislativ)! Decizia s-a...

Exclusiv7 zile ago

De la „disparitia” unui SITE ARHEOLOGIC la modul cum a „facut” Statescu Ciprian Gh. primul milion de euro cand era primar al orasului Baicoi ajungem si la angajarile fictive pe metoda Liviu Dragnea/ Toate dosarele musamalizate de politisti corupti din IPJ Prahova

Afară-i vopsit gardul, înăuntru-i leopardul Atata timp cat, Comisarul șef de poliție Gabi Teodor MANUC nu realizeaza ca a nimerit...

Exclusiv7 zile ago

Dacă un cetățean înjură un polițist, fapta este considerată contravenție, dar dacă un polițist rostește exact aceleași expresii jignitoare, este faptă penală de “purtare abuzivă”

Azi, legea încurajează șoferii drogați și băuți să fugă de polițiști, chiar cu riscul de a-i omorî Un șofer din...

Partener media exclusiv

stiri actualizate Raspandacul

Parteneri

Top Articole Incisiv

error: Articolele nu se pot copia!