Connect with us

Actualitate

Iesiti din bulele false de pe internet si reconectati-va cu lumea/Veti fi surprinsi cate veti afla.

Publicat

pe

Un om = un vot direct + influenta directa pozitiva (in sensul de a vota cu un candidat anume) asupra a 4-5 persoane apropiate din jurul sau si asupra a 10-15 mai indepartate. In caz negativ, influenta urca, deoarece e mai usor a vorbi de rau pe cineva decat de bine.

De la aceasta regula de baza porneste orice strateg care se ocupa de comunicarea unui partid politic. Se segmenteaza audienta si apoi se transmit mesaje pentru fiecare segment, avand grija insa de a nu pune un segment impotriva altuia (tineri vs. batrani, femei vs. barbati etc).

Greseala lui Ponta din 2014, de exemplu, a fost ca, segmentand votantii, a transmis mesaje care au ajuns sa incaiere diverse segmente, care ulterior s-au intors impotriva lui la vot. Cel mai bun exemplu a fost cu diaspora, de unde fiecare persoana a influentat cateva voturi in tara. In ziua turului 2 al prezidentialelor, in 2014, de exemplu, s-au dat 8 miliaone de telefoane in tara.

Pornind de la regula de mai sus (1 om = 1 vot + influenta), a doua regula este ca, daca nu poti sa-ti atragi segmente de votanti, atunci nu-i alienezi contra ta, tocmai stiind ca cei care sunt contra ta sunt mai motivati sa-ti faca campanie anti, decat cei care-ti sunt favorabili sa-ti faca campanie pro.

Ma uit la comentariile diversilor pretinsi jurnalisti, intelectuali si lideri de opinie de dreapta si constat ca respectivii nu inteleg acest principiu de baza de marketing in general, si marketing politic in special.

Cand il umilesti, dispretuiesti, batjocoresti, iei in deradere pe un om, nu doar ca pierzi votul sau direct, dar pierzi si influenta pozitiva pe care o are asupra altor persoane. In cazul in care il alienezi contra ta, nu doar ca-l pierzi pe el, dar iti mai intoarce si pe altii impotriva (familie, prieteni, vecini etc).

Generalizatile „desteptilor” pretinsi de dreapta ca toti care au participat la mitingul PSD de ieri sunt asistati sociali, niste spalati pe crier, stirbi, adusi cu japca etc. nu fac decat sa-i alieneze si pe cei care intra in aceste categorii, dar si pe ceilalti care nu intra si s-au dus la miting.

Unul, de exemplu, care a fost adus „cu japca”, care a suferit umilinta, oboseala etc venind la Bucuresti, cand e umilit de „opozitie” isi gaseste justificare interioara pentru venire, de genul: da, am fost fortat sa vin, dar uite cum ma umileste celalalt, deci motivul pentru care am venit e justificat.

Ce scriu aici sunt chestiuni de abecedar in marketing, insa autosuficientii pretinsi de dreapta, care-si dau slava unii altora si lor insisi, refuza sa le ia in seama, deoarece se considera pe ei insisi deasupra acestor muritori de rand.

Exact pe principiul acesta a actionat Kovesi, Maior, Coldea si vedeti unde au ajuns.

Pentru a construi o opozitie la PSD, opozitie care nu exista in acest moment, trebuie sa iesiti din bula acestor impostori pretinsi de dreapta si sa mergeti intre oameni, la firul ierbii, pentru ca acolo sunt voturile.

Iar pentru cine vrea sa castige alegeri, trebuie sa inteleaga ca absolut fiecare om e important. In 1996 Ratiu, de exemplu, batea satele din Arad sa faca campanie, pentru ca a stiut ca fiecare om e important.

Degeaba ai citit un vagon de carti ori ai scris un brat de carti, daca nu ai invatat principiul de baza ca primul pas ca sa poti vinde ceva cuiva este sa-l tratezi cu respect. De aceea in tarile vestice cand intri intr-un magazin ti se zambeste si ti se da binete.

In Romania s-a ajuns, insa, ca cei pretinsi de dreapta sa se citeze intre ei, sa se laude intre ei, sa-si creeze niste argumente circulare, iar cine nu se califica dupa „chipul si asemenarea lor” sa fie facut in fel si chip. Apoi, dupa ce i-au batjocorit pe oameni, cand oamenii voteaza cu PSD ii acuza tot pe oameni ca sunt prosti.

Cand un partid politic intra in mirajul acestor impostori din presa, iar liderii partidului au impresia ca daca sunt laudati de aceste goarne propagandiste si castiga voturi, esecul este garantat. Exemplu cel mai concret in acest sens este PNL, care a pierdut 2 alegeri in 2016, si situatia in care e Iohannis azi, ambii ajunsi in situatia asta din cauza „sfaturilor” unora din presa care la randul lor au rupt legatura cu baza tarii.

Iesiti din bulele false de pe internet si reconectati-va cu lumea. Veti fi surprinsi cate veti afla. Chris Terhes, presedintele Romanian Community Coalition, cunoscuta in Romania si sub numele de „Coalitia romanilor pentru combaterea coruptiei”).

 

Actualitate

Muzeul Județean de Artă Prahova „Ion Ionescu-Quintus“ din Ploiești va fi locul de desfășurare al celei de-a cincisprezecea ediții a Bienalei Internaționale de Gravură Contemporană „Iosif Iser“.

Publicat

pe

De

 Vernisajul va avea loc miercuri, 6 decembrie 2023, începând cu ora 17.00, pe B-dul Independenței nr. 1.
 Bienala adună peste 458 de lucrări din 44 de țări, create de 290 de artiști, oferind o varietate de stiluri și tehnici în gravura contemporană. Expoziția include lucrări realizate prin diverse metode, de la litografie la serigrafie și abordări digitale, oferind vizitatorilor ocazia de a explora tendințele actuale în arta gravurii.
 Un juriu format din experți în artă, precum Pavel Șușară, Florin Sicoie și Valter Paraschivescu, va evalua lucrările expuse.
 Bienala este un spațiu de întâlnire pentru artiști și iubitori de artă, promovând dialogul și aprecierea pentru gravura contemporană.
 Premiile, oferite de diverse instituții, recunosc realizările artistice în diverse categorii. Lucrările premiate și cele donate vor fi adăugate la colecția Muzeului de Artă din Ploiești, contribuind la colecția acestuia.
 Muzeul Județean de Artă Prahova „Ion Ionescu-Quintus“ organizează acest eveniment pentru a sprijini și promova arta contemporană. Bienala „Iosif Iser“, începută în 1993, este un eveniment important pentru comunitatea artistică, atât în România, cât și la nivel internațional.
 Pentru mai multe informații, contactați Departamentul de Servicii Educaționale, Relații Publice și Documentare la Muzeul Județean de Artă Prahova „Ion Ionescu-Quintus“ la numărul de telefon 0244 52 22 64 sau prin e-mail la office@artmuseum.ro.
Ar putea fi un element grafic cu text care spune „CONSILIUL JUDEȚEAN PRAHOVA Uniunea Artiştilor Plastici din România MUZEUL JUDETEAN ARTĂ PRAHOVA MM „ION IONESCU-QUINTUS" IONESCU- Bienala Internaț›ională de Gravură Contemporană „losif Iser" The "losif Iser" International Contemporary Engraving Biennial Exhibition Ediția a XV-a, 2023 The Fifteenth Edition, 2023 SEC XV decembrie 2023- martie 2024 Sponsori: Vernisaj, 6 decembrie 2023, ora 1700 BES BE&SE Avocatu România AGERPRES Parteneri media: AMOS NEWS Actualitatea ArkeFapte”
Citeste in continuare

Actualitate

Actrița, cîntăreața și topmodelul Ramona Bădescu, cea mai cunoscută româncă din Italia, s-a înscris în partidul lui George Simion.

Publicat

pe

De

(Preluare Inpolitics):

Aceasta a spus că a venit alături de AUR pentru a depune toată iubirea sa pentru țară și pentru românii din diaspora, care au nevoie de sprijin.
„Trăiesc de 33 de ani la Roma, departe de țară, dar întotdeauna am fost aici cu gândul. Întotdeauna sângele meu a fost sânge de româncă. De fiecare dată am luptat pentru dreptatea românilor. De multe ori am fost priviți cu răutate, cu prejudecăți. De multe ori am primit amenințări cu moartea. De multe ori românii erau un popor despre care nu se știa. Acum știu, pentru că noi ne-am câștigat o identitate, identitatea românească. Acum luptăm și luptăm uniți”, a afirmat Ramona Bădescu, potrivit unui comunicat al AUR.

Citeste in continuare

Actualitate

Primărița din Cîmpulung, userista Elena Lasconi, și-a anunțat oficial disponibilitatea pentru a candida la prezidențialele de anul viitor și de a deveni prima femeie președinte a României

Publicat

pe

De

(Preluare Inpolitics):

”Eu îmi doresc să unesc poporul” a spus Elena Lasconi într-un interviu pentru Antena 3.

”Eu nu m-am gîndit nicio secundă la chestia asta, oricum mi se pare o pălărie prea mare. Dar eu am intrat (în politică, probabil n.n.) ca să fac bine pentru țară. Și dacă aș ști că aș putea să schimb în bine țara, aș face orice. Deci aș face orice pentru asta, inclusiv aș candida la prezidențiale. Așa, sună frumos, visăm frumos… să fiu prima femeie președinte a României” a spus ea.

O declarație interesantă a fost cea potrivit căreia ”o să fie din ce în ce mai urîte atacurile și deja am semnale, știu ce urmează să se pregătească, alte mizerii”.

Citeste in continuare

Aveți un PONT?

ARTEHNIS

Cel mai complet ziar de investigații dedicat cititorilor din România.
Aveți un pont despre fapte de corupție la nivel local și/sau național?
Garantăm confidențialitatea!

Scrie-ne la Whatsapp: 0735.085.503
Sau la adresa: incisiv.anticoruptie@gmail.com
Departament Investigații - Secția Anticorupție

TOP KINETO MEDICAL Ploiesti

Știri calde

Exclusiv13 ore ago

Fapte care nu pot fi acceptate într-un stat care se vrea a fi „de drept”, „nu de drepți”

Deoarece lista judecătorilor din cadrul Tribunalului București care ignoră cu o nonșalanță demnă de o cauză mai bună drepturile fundamentale...

Exclusivo zi ago

Reeditarea mafiei lui „Portocala”/Noi detalii despre actuala mafie a procurorului ”Portocală” ies la iveală!(I)

„Jurnalistul” de șantaje Catalin Stavri, purtătorul de cuvânt pe afaceri murdare al primarului Volosevici/DOCUMENTE/Inregistrari audio (IV) Boși, locotenenți, soldați: Mafia...

Exclusiv2 zile ago

SANTAJELE MAFIEI CU AUTORITATI ale statului roman/Grupul de crima financiar – organizata locala cu sprijinul politistilor corupti si cu sprijinul parchetelor si instantelor/Documente si inregistrari audio, in exclusivitate/Azi, orele 13.00

Noua mafie a lui Portocală, prejudicii de milioane de euro! Noi detalii despre mafia procurorului ”Portocală” ies la iveală! Contractele...

Exclusiv2 zile ago

Demersul studenților de la Academia de Poliție „A. I. Cuza”- continuă!!!

În urma ultimului incident declanșat de focarul de toxiinfecție alimentară ce a durat mai bine de 10 zile, timp în...

Exclusiv3 zile ago

Cel mai mare secret al Mafiei din adevarata „mafie a gunoaielor din Prahova” va fi deconspirat, luni, 04.12.2023, orele 13.00/Politisti corupti cu functie de conducere din MAI si I.P.J. Prahova – complici la santajele gruparii de criminalitate economico-financiar organizata pe care o acopera in acest judet/DOCUMENTE SI INREGISTRARI AUDIO –  IN EXCXLUSIVITATE

Articol pentru cititori dar, in special, O SCRISOARE DESCHISA pentru: Ministrul Afacerilor Interne, Cătălin Predoiu precum si pentru si/sau in...

Exclusiv3 zile ago

Mai poti sa respecti un grad de chestor, cand vezi ca un necunoscut e facut chestor, la 34 ani?

Purtatorul de vorbe al IGPR a fost avansat la gradul de chestor, la 34 ani. Nascut in ’89, cu Academia...

Exclusiv3 zile ago

Nici în 2023, cei care conduc MAI nu au fost capabili să creeze un sistem de recrutare la județul de înscriere/Incompetența a ucis un polițist la Constanța

Remus, un tânăr de 22 de ani, din Vâlcea, care a absolvit Școala de Agenți de Poliție Câmpina, promoție 2023,...

Exclusiv6 zile ago

Caracatita BUZATU si Justitia Sa Privata: TRIBUNALUL VASLUI, ultima veriga de lupta impotriva coruptiei generalizate, inainte de Consiliul JAI

Dupa acuzele aduse de la nivelul conducerii aliantei Nord-Atlantice, prin pozitia ferm si autoritar exprimata de secretarul general adjunct NATO,...

Exclusiv6 zile ago

VICTORIE ZDROBITOARE ÎN INSTANȚĂ, A POLIȚISTULUI CĂNĂRĂU ÎMPOTRIVA POLIȚIEI NEAMȚ. FIȘE DE EVALUARE ANULATE DE JUDECĂTORI pe bandă rulantă

Unul dintre cei mai cunoscuți (și cei mai hărțuiți) polițiști din Neamț, lider al Sindicatului Europol, Ioan Cănărău, a obținut...

Exclusivo săptămână ago

Putem discuta despre managementul defectuos în ceea ce privește planificarea polițiștilor în serviciu și de tronsoane de drumuri naționale neacoperite

Polițiștii giurgiuveni au protestat ieri pentru a opta oară în fața sediului IPJ Giurgiu față de decizia de modificare a...

Exclusivo săptămână ago

Consiliul de administrație și Senatul Academiei de Poliție “A. I. Cuza” au luat decizia: Academia de Poliție “A. I. Cuza” a fost închisă până la finalul anului

Academia de Poliție “A. I. Cuza” a fost închisă până la finalul anului, dezvaluie cei de la sindicatul Europol. După...

Exclusiv2 săptămâni ago

Gruparea de crima organizata locala acoperita de mafia din IPJ Prahova si de la varful MAI a fost devoalata pana si de avocati, in instanta

Ploiești: „Jurnalist” de șantaje, purtătorul de cuvânt pe afaceri murdare al primarului Volosevici/Inregistrari audio (IV) Ticăloșie deghizată în bune intenții!/Masca...

Exclusiv2 săptămâni ago

Care este asemănarea dintre un penitenciar și Academia de Poliție „A. I. Cuza”?/Umilințe, nerespectarea stimei de sine, înjosire și căprărie pana si pentru studentele din Academie

Întrebare de Radio Erevan: Care este asemănarea dintre un penitenciar și Academia de Poliție „A. I. Cuza”? Răspuns corect: paturile...

Exclusiv2 săptămâni ago

Ploiești: „Jurnalistul” de șantaje Catalin Stavri, purtătorul de cuvânt pe afaceri murdare al primarului Volosevici/Inregistrari audio (III)

Boși, locotenenți, soldați: Mafia din interiorul Poliției Române, filiala Prahova Poluarea și corupția au fost mereu în topul problemelor din...

Exclusiv2 săptămâni ago

Un pericol zilnic la sănătatea studenților și angajaților de la Academiei de Poliție „A. I. Cuza” din București

Dacă aceste imagini vi se par că seamănă cu secvențele de Gaza, pe care le-am văzut în ultimele săptămâni la...

Partener media exclusiv

stiri actualizate Raspandacul

Parteneri

Top Articole Incisiv