Connect with us

Actualitate

Reacții în lanț după zvonul privind participarea angajaților din instituțiile publice la protestul lui Dragnea

Publicat

pe

Colegii de la RepublikaNews revin cu reactiile la acuzele privind participarea angajatilor din institutiile publice la protestul lui Dragnea, acuze aduse in emisiunea lui Rares Bogdan.

Potrivit site-ului mitingcujapca.ro, mai mulți angajați din instuțiile publice ar fi fost obligați să meargă la mitingul din data de 9 iunie, la București.

Imediat după apariția acestor zvonuri, persoanele acuzate au făcut primele declarații:

Sesizare angajat APM Prahova

“De ani de zile sunt angajată la Mediu în Ploiești, nu credeam să ajung să trăiesc ziua în care voi fi obligată să ies în stradă de către superiori.”, scrie o angajată APM Prahova.

Directorul APM Prahova: “E o tâmpită!”

În replică, directorul APM Prahova spune că nu este adevărat și că nicio persoană din conducerea Agenției nu este membru PSD.

“Eu pe cine să omor dacă nu am nume?! În primul rând mitingul de sâmbătă este unul politic. Pe partea de sindicat, nu a venit nimeni să îmi ceară așa ceva, nu se pune problema. E o tâmpită, cum să oblig la așa ceva? M-ați văzut, sunt cu mințile la creier, cum să dau ordin politic pe instituție publică?! Asta e o prostie, în niciun caz nu am făcut așa ceva și să vină cu înregistrări sau cu înscrisuri că am trimis eu pe cineva acolo… Nu există, în funcțiile de conducere de aici nu este niciun PSD-ist. Noi suntem toți cu examen, nu avem niciun fel de probleme, nu există așa ceva, eu nu am fost informat, nu a venit nimeni la mine. Să vină să se plângă la mine că l-am trimis eu sâmbătă la miting. Dacă el are o problemă sau ea sau cine o fi are o problemă că partidul l-a trimis, e problema cu partidul, dar eu n-am trimis pe nimeni, Doamne ferește!”, a declarat pentru ziarul Incomod Florin Diaconu, șeful APM Prahova.

 

Și viceprimarul ALDE, George Pană, a reacționat la acuzațiile care i se aduc: “este o chestie josnică, să nu spun altfel”

“Am văzut chiar o postare, că a fost o emisiune TV aseară nu știu la ce post și am făcut publică poziția mea pe Facebook în urmă cu vreo câteva minute. Am pus adineauri acolo, este o chestie josnică, să nu spun altfel, n-am niciun fel de atribuție cu privire la comercianți, contractele pe care le au, perioada de desfășurare a activităților acolo și nici nu cunosc pe vreunul din ei, nici direct, nici indirect, nici prietenie, nici relații de serviciu sau profesionale și când apare câte-o chestie d-asta nu pot să o tratez decât ca pe o mare, mare minciună. Am pus câteva vorbe pe Facebook”, a declarat viceprimarul George Pană pentru ziarul Incomod.

Un altă informație de acest gen circula și în randul angajaților TCE: “Angajaților TCE li s-a dat o listă pe care să confirme prezența la miting. Vor primi 50 lei 3 mici și o bere.”

Directorul TCE: “Asta e fâs!”

”Nu am o astfel de informație, nu cred că cineva din interiorul societății și-a permis să facă așa ceva. Și-a dat nume, prenume, știți că e angajat TCE?! Asta e fâs! Eu nu am auzit de… Vă dați seama că nu permit așa ceva în societate. Mi se pare că este o informație falsă. La mine în societate eu așa ceva nu am permis. Nu permit să se facă politică în interiorul societății. Listă să plece cineva la miting la PSD nu cred că există. Eu nu am auzit așa ceva. Nu cred că cineva își permite să facă așa ceva, politică în interiorul societății, cu liste, nu cred așa ceva. Cine își permite așa ceva va suporta rigorile Regulamentului de Ordine Interioară. Și o face pe proprie răspundere, cu riscurile de rigoare, dacă face așa ceva, dacă este prins din interiorul societății că implică societatea în politică.”, a declarat pentru ziarul Incomod Alexandri Nicolae, director TCE S.A.

Inclusiv Președintele Consiliului Județean Prahova, Bogdan Toader, a declarat că PSD nu are nicio legătură cu persoanele acuzate.

„Din ce știu eu, la nici una din aceste instituții nu este coordonată activitatea de vreun membru PSD. Poate ar trebui să vorbiți la ALDE despre această problemă, întrucât participă și ei alături de noi. Vă pot garanta că din partea noastră nu s-a discutat cu niciun angajat al acestor instituții pentru așa ceva, din partea PSD, întrucât nici nu cunoaștem angajații de la aceste instituții. Nici nu-i cunosc, nici la TCE nu am intrat în clădire de pe vremea domnului Radu Popescu, ceea ce se întâmpla în 2010, la Hale și Piețe nu am intrat în sediu de dinainte de domnul Ilie, cred că era un domn Spînu când am intrat, iar la Agenția de Protecția Mediului care știu că au 20 de angajați, cred că nu au mai mulți, poate ar trebui să-l întrebați pe domnul Diaconu. Problema mea este că eu am vorbit cu președinții de organizații PSD în vederea organizării mitingului. Nu am ce să vă răspund decât că informațiile nu sunt corecte și nu îi cunosc pe angajații aceștia și dacă au mai multe informații să spună cine a făcut presiuni pentru ei să participe la miting. Din partea PSD sigur nu s-au făcut pentru că nu coordonăm activitatea acestor instituții.”

Întrebat dacă s-au făcut presiuni în cadrul altor instituții, care sunt coordonate de PSD, Bogdan Toader a răspuns:

“Eu nu știu să se fi făcut așa ceva, președinții noștri de organizație trebuie să aducă membrii birourilor pe care le coordonează. Nu ne interesează să avem intruși”, a spus Bogdan Toader.

 

Actualitate

Descoperă plăcerea somnului de calitate cu Laboratorul de Lenjerii – sursa ta de lenjerii de pat din bumbac finet!

Publicat

pe

De

lenjerii bumbac

Daca ești în căutarea lenjeriilor de pat care să-ți ofere o experiență de somn deosebită, Laboratorul de Lenjerii este destinația perfectă pentru tine. Ne mândrim cu faptul că oferim lenjerii bumbac finet, care adaugă un plus de confort și rafinament în dormitorul tău.

 

Cu o varietate de modele și culori elegante, Laboratorul de Lenjerii îți pune la dispoziție o colecție diversificată de lenjerii de pat, pentru a-ți transforma dormitorul într-un spațiu relaxant și plăcut. Indiferent de stilul pe care îl preferi, vei găsi cu ușurință lenjerii care se potrivesc perfect cu personalitatea ta și cu designul interior al camerei tale.

 

Ce face lenjeriile noastre deosebite? Folosim doar bumbacul finet de cea mai înaltă calitate pentru a crea produse de excepție. Fibrele fine și moi ale bumbacului asigură un contact delicat cu pielea ta, oferindu-ți o senzație de prospețime și confort în timpul somnului. Lenjeriile noastre sunt respirabile, absorb excesul de umiditate și mențin temperatura optimă a corpului, pentru a te asigura că vei avea parte de un somn liniștit și odihnitor în fiecare noapte.

lenjerii bumbac finet

lenjerii bumbac finet

Fie că îți dorești o lenjerie clasică, cu imprimeuri subtile sau o lenjerie cu modele îndrăznețe și moderne, Laboratorul de Lenjerii are tot ce-ți trebuie. De asemenea, poți alege între diferite dimensiuni, pentru a se potrivi perfect cu patul tău. Noi înțelegem importanța detaliilor și de aceea ne asigurăm că fiecare cusătură este finisată cu atenție, pentru a garanta calitatea și durabilitatea produselor noastre.

 

În plus față de calitatea excepțională a lenjeriilor noastre, ne asigurăm că experiența ta de cumpărare este una plăcută și ușoară. Website-ul nostru, laboratoruldelenjerii.ro, este o sursă convenabilă și accesibilă pentru a explora și a comanda lenjeriile de pat dorite. Ai posibilitatea de a vizualiza produsele noastre în detaliu, de a alege dimensiunile potrivite și de a beneficia de opțiuni de livrare rapidă și sigură.

 

La Laboratorul de Lenjerii, suntem dedicați să-ți oferim lenjerii de pat premium, care să îți transforme somnul într-o experiență de vis. Fie că te răsfeți pe tine sau dorești să faci un cadou special cuiva drag, alegerea lenjeriilor noastre este garantia unei calități superioare și a unei satisfacții depline.

 

Descoperă acum gama noastră de lenjerii de pat din bumbac finet pe laboratoruldelenjerii.ro și transformă-ți dormitorul într-un sanctuar al relaxării și al confortului!

Citeste in continuare

Actualitate

România a lansat oficial programul „Autovehicule tactice blindate de tip uşor” – ATBTU

Publicat

pe

De

România a lansat oficial programul „Autovehicule tactice blindate de tip uşor” – ATBTU, prin începerea licitaţiei de către Romtehnica. Este vorba de nouă variante de vehicule blindate, care vor fi dotate cu mitralieră de 7,62 sau 12,7 mm, unele au turelă automată, aruncător de 82 mm, lansator de rachete SPIKE sau pot tracta un aruncător de 120 mm. Mai sunt variante pentru cercetare, EOD sau MEDEVAC.

Vehiculele trebuie să aibă o greutate mai mică de 10 tone, un grad de protecţie prin blindaj de minim K2, M2a şi M2b, conform STANAG 4569, sistem de reglare a presiunii aerului, sistem de comunicaţii, de protecţie împotriva incendiilor, sistem de detectare, avertizare şi protecţie CBRN.

Preţul total estimat al achiziţiei este de 4,3 miliarde lei fără TVA. Producătorul trebuie să realizeze prin transfer tehnologic pe teritoriul României a unor capacităţi de asamblare, integrare, testare şi mentenanţă a vehiculelor, începând cu maşina numărul 279.

De asemenea, vehiculele vor fi livrate, începând cu 2023, în cinci loturi, pe parcursul a 10 ani. (F. Jipa).

Sursă foto: FOS Romania

Citeste in continuare

Actualitate

Turcia are alte valori, pe care le cultivă și le apără

Publicat

pe

De

Presa obedientă din România, dar și din lumea întreagă, cea închinată mult mai mult decât se cuvine Washingtonului, s-a întrecut pe sine pe parcursul campaniei electorale desfășurate în Turcia. Din simplul motiv că Recep Tayyip Erdogan este un partener incomod al Statelor Unite. Și este incomod pentru că urmărește obiective de interes național pentru statul turc. Mulți, foarte muți i-au cântat prohodul. Acum va trebui să coabităm cu Erdogan încă cinci ani.
Cei care au sugerat insistent că Erdogan va pierde puterea au făcut-o așteptându-se să aibă un partener mai comod în contracandidatul său, pe care au mizat. Nu le-a ieșit pasența. În ciuda faptului că, pe diverse căi, turcilor din țară și din străinătate li s-a sugerat că există toate șansele ca Erdogan să piardă. Populația s-a prezentat masiv la urne. Circa 90% dintre cetățenii cu drept de vot. La al doilea tur de scrutin au mai venit la urne încă 50.000 de persoane, care între timp au împlinit 18 ani. Și despre acest comportament exemplar sub aspect democratic s-au spus vrute și nevrute. Cum că prezența masivă la vot nu ar fi un rezultat al educației civice și democratice. Turcii s-ar fi prezentat masiv la vot pur și simplu pentru că legea i-a obligat. Și această afirmație este distorsionată. Este adevărat că Turcia este unul dintre puținele state din lume în care prezența la vot e obligatorie. Dar totuși cei care nu se prezintă riscă o sancțiune de doar doi-trei dolari. În ceea ce mă privește, prefer să rămân invidios. Și să-mi doresc ca la viitoarele alegeri să meargă și românii la vot într-un procent mult mai mare decât acel rușinos 30% de acum trei ani.Dacă opozantul său ar fi reușit să-l învingă în cel de-al doilea tur de scrutin, Recep Erdogan nu ar fi fost sub nicio formă lăsat la vatră, așa cum și-ar fi dorit adversarii săi. Să ne amintim că unul dintre cele mai relevante rezultate ale primului tur de scrutin a fost că partidul său a reușit să obțină o majoritate absolută în Parlament. Ceea ce i-ar fi permis oricum lui Erdogan să stăpânească în continuare situația în următorii patru ani. În schimb, Turcia ar fi fost destabilizată. Echilibrul politic s-ar fi transformat astfel într-o succesiune de crize. Consecințele ar fi putut fi nefaste pentru întreaga lume civilizată. Și mai cu seamă pentru echilibrul NATO. Turcia este cel mai puternic stat NATO sub aspect militar din Europa. Desigur, dacă nu luăm în calcul faptul că nu deține armament atomic. Ocupă o poziție geostrategică de maximă importanță, mai ales în configurația conflictului actual dintre Federația Rusă și coaliția neoficială a celor peste 40 de state care susțin cauza Ucrainei. Este indiscutabil cel mai important jucător regional și-și manifestă sub Erdogan din plin vocația unui jucător la nivel global. Întinsă pe două continente, puterea politică din Turcia este obligată să țină un echilibru uneori extrem de fragil între diversele grupe de populație, etnii și religii. E complicat, dar longevivul Erdogan s-a priceput să o facă.Turcia nu este un stat care poate supraviețui importând fără discernământ așa-numitele valori ale civilizației occidentale. Turcia are alte valori, pe care le cultivă și le apără. Din această perspectivă, cercurile de putere de la Washington și Bruxelles sunt dispuse să considere că Turcia lui Erdogan este un partener nesigur. Și au militat în mod activ, secret și nesecret, pentru înlăturarea acestuia. Și aducerea la Ankara a unui lider politic care ar putea fi transformat în marionetă. Ceea ce pentru o vreme cel puțin ar fi creat Occidentului o stare de liniște și de confort. Însă pe termen mediu și lung, ar fi fost generată o gravă instabilitate. În întreaga regiune. Ceea ce deranjează Occidentul în mare măsură – și de aici și tentativele la care am asistat de a manipula electoratul și opinia publică – este jocul de echilibru pe care Turcia îl face în raport cu Federația Rusă. Dar și acest joc de echilibru, deranjant în prezent, pe termen mediu și lung poate fi benefic.

Sorin Rosca Stanescu

Citeste in continuare

Aveți un PONT?

ARTEHNIS

Cel mai complet ziar de investigații dedicat cititorilor din România.
Aveți un pont despre fapte de corupție la nivel local și/sau național?
Garantăm confidențialitatea!

Scrie-ne la Whatsapp: 0735.085.503
Sau la adresa: incisiv.anticoruptie@gmail.com
Departament Investigații - Secția Anticorupție

TOP KINETO MEDICAL Ploiesti

Știri calde

Exclusiv20 de ore ago

Don Quijote de la Mancha VS. Cei trei muschetari/Cavalerul tristei figuri VS. Cei trei mușca-tare/Ep.8 – POINT ! P.1

Dacă în episodul trecut ne amuzam cum a încercat Vlad „Minciunică” Socoleanu să prostească membrii Asociației proprii de proprietari cum...

Exclusiv20 de ore ago

Cei care ati asteptat caderea OUG 59/2017 la CCR, mai aveti de asteptat.

S-a dat un nou termen pentru 27 iunie 2023. De ce tot dau juzii CCR, amanari peste amanari intr-o cauza...

Exclusiv20 de ore ago

Ministerul Justitiei ar avea un efort bugetar mult mai relaxat decat M.A.I

Având in vedere amplele mișcari de masă ale sindicatelor din structura de apărare, ordine publică si siguranta natională, ministrul de...

Exclusiv2 zile ago

,,La Piovra”, Caracatița, a fost inventată în România, cică italienii vin să ia lecții de la noi

 TEMPUS FUGIT! ,,DOMNILOR” V-A EXPIRAT TIMPUL Dragi domni și doamne! Fiind un ziar de investigatii si anchete jurnalistice respectabil și...

Exclusiv2 zile ago

Fata morgana de la telefoane

Anul 1990 a venit in Romania cu un iz de libertate absoluta, portile marilor companii s-au deschis lasand usa deschisa...

Exclusiv3 zile ago

Eclipsa totală a sistemului penitenciar romanesc/TRIUMVIRATUL

Bezna în care se regăsește acum sistemul penitenciar este una totală. Este de pe acum clar, ca nimic și nimeni...

Exclusiv3 zile ago

Peste tot întâlnești “ciudățenii”/Inca speră că sunt mai inteligenți decât oamenii legii și nu vor fi prinși

Era aproape firesc sa asistăm la reprezentația data de DNA, joi la Poșta română. Asta pentru că cei care se...

Exclusiv3 zile ago

Calendarul tuturor acțiunilor de protest din luna iunie/Sindicatul Polițiștilor Europeni EUROPOL împreună cu liderii Sindicatului Național al Polițiștilor de Penitenciare – SNPP, sub coordonarea reprezentanților Federației PUBLISIND și ai Blocului Național Sindical

În aceste zile, subiectul principal este reprezentat de greva personalului din învățământ. Toată atenția este îndreptată spre această acțiune care...

Exclusiv6 zile ago

Soluția din acest dosar,  de respingere a acțiunii, este un câștig al fiecărui lider sindical, al fiecărui polițist sau personal al MAI

În momentul în care am ales să fiu reprezentant sindical, acum mai bine de 13 ani, îmi doream să fiu...

Exclusiv7 zile ago

UNIC în istoria Ministerului Afacerilor Interne!/NU se vor ocupa locurile în școlile de agenți de poliție!

Candidații rămași după ultima sesiune de probe fizice, actualizare de azi, 24.05.2023, nu acoperă locurile disponibile în școlile de agenți...

Exclusivo săptămână ago

Renumitul avocat George Botez confirma, in totalitate, dezvaluirile ziarului Incisiv de Prahova privind derapajele de la lege ale edilului Andrei Volosevici

Consilierul local, George Botez, a fost invitat, in data de 23.05.2023,  în emisiunea Față/ Verso de la Ploiești TV. Alina...

Exclusivo săptămână ago

Numai după prima probă susținută, cea fizică, aproximativ 40-50% dintre candidați nu au PROMOVAT

Sesiunea de admitere în școlile de agenți de poliție anunțată de Ministerul Afacerilor Interne în vederea reducerii deficitului de personal...

Exclusivo săptămână ago

Don Quijote de la Mancha VS. Cei trei muschetari/Cavalerul tristei figuri VS. Cei trei mușca-tare/Ep.7/TOUCHE ! P.3

Bine v-am regăsit, dragi cititori! Vă rog să iertați întârzierea dezvăluirilor cu care deja v-ați obișnuit și dacă îmi permiteți...

Exclusivo săptămână ago

UPDATE/EXCLUSIV/Poliţist ploiestean acuzat de crimă/Lautarul Paraschiv Constantin (Tony) imobilizat la pământ de poliţie a decedat după comprimarea toracelui cu piciorul de catre politist?

Caz tras la indigo cu alte cazuri celebre din SUA Ieri dimineata , in jurul orelor 4.50, a avut loc...

Exclusivo săptămână ago

„Oportuniștii, lingăii, purtătorii de legitimații de poliție primesc salarii de excelență pentru că dorm frumos și nu-și deranjează colegii”

Ne cerem scuze colegilor care au fost în patrula ieri cu agentul de poliție Cănărău Ioan pentru că meritele lor...

Partener media exclusiv

stiri actualizate Raspandacul

Parteneri

Top Articole Incisiv

error: Articolele nu se pot copia!