Connect with us

Actualitate

Profitul unei afaceri online crește dacă apelezi la servicii de marketing digital

Avatar

Publicat

pe

Serviciile oferite firmelor de către o agenție de marketing digital au drept scop principal sporirea rentabilității firmelor.


Cum se poate face asta?

Prin derularea de campanii cu obiective clare referitoare la:
– c
reșterea vânzărilor;

– sporirea popularității unui produs ori serviciu;

– poziționarea unui agent economic sau a unui produs/serviciu în topul căutărilor pe motoarele online.

Sunt ținte ce se pot obține mai ușor dacă se achiziționează un pachet personalizat de servicii de marketing digital de la o agenție cu experiență în domeniu și care are reușite notorii în activitatea desfășurată.

Dezvoltarea comerțului electronic, concentrarea pe obiectivele companiilor stabilite pe termen scurt, mediu sau lung, impune a se apela de către orice firmă care vrea să reziste pe piață, să se dezvolte, la această soluție complexă de promovare pe internet.

Vânzările online vor fi mai bine optimizate și direcționate spre anumite segmente de clienți, care vor fi îndemnați ca să cumpere produsele și să acționeze în sensul de a alege platforma unui anume magazin online.

Aceștia vor putea găsi acolo un mediu performant tehnic, capabil să le ofere o experiență de shopping deosebită, un site ce are o interfață prietenoasă pentru utilizatori datorită implementării unor strategii moderne de e-commerce, specifice pentru perioada actuală.

O agenție de marketing digital sprijină companiile în încercarea lor de a afla cum gândesc clienții și oferă sugestii pertinente despre cum pot să fie aceștia orientați spre a le alege produsele și serviciile.

Având informații cât mai complete despre beneficiarii produselor și serviciilor unei firme, se pot găsi soluțiile cele mai adecvate specificului fiecăreia afaceri în parte, așa încât respectivul comerciant să își crească profitul spre maxim, să își fidelizeze clienții oferindu-le experiențe memorabile de cumpărare.

O mare problemă pentru comercianții online este reprezentată de dobândirea de trafic web. O regulă spune că nu toți userii sunt egali din punctul de vedere al unui business online.

Dobândirea traficului este importantă, dar esențial este ca acesta să fie unul de calitate.

De aceea internauții – țintă trebuie convinși prin mijloace moderne, specifice vremii actuale, ca să interacționeze cu firma respectivă, să se convertească și să cumpere produsele și serviciile brandului, iar în final să treacă de la statutul de simpli vizitatori și clienți la acela de ambasadori înfocați ai brandului.

Planurile de conversie executate în cadrul campaniilor web specifice de către specialiști au scopul de a maximiza numărul de vizitatori calificați și de a-i orienta spre un anumit site de comerț.

O agenție de marketing online bună operează cu multiple canale media precum ar fi: motoare de căutare, rețele sociale, site-uri și bloguri care au conținut valoros, așa încât compania ce apelează la asemenea servicii pot să atragă în relativ scurtă vreme mai mulți vizitatori online ce pot fi convertiți în clienți fideli.

Publicitatea s-a schimbat în prezent. O prezență vizibilă pe social media este esențială în cazul unei afaceri online, mai ales când vorbim de e-commerce. Specialiștii spun că este mai bine să nu fii prezent pe o anumită rețea, decât să îți faci în mod greșit vizibilă prezența acolo.

Multe rețele sociale există acum, fiecare ghidându-se după reguli proprii. Există mari diferențe, spre exemplu, între între Facebook și profesionistul LinkedIn.Prin utilizarea adecvată a fiecărei rețele sociale în parte, agenție de marketing digital va putea să atragă o audiență potrivită, ceea ce aduce mari beneficii companiei cliente.

E nevoie de utilizarea unor strategii care să valorifice la maxim rețelele sociale, atât din perspectivă organică cât și publicitară, pentru a atinge obiectivele stabilite de comun acord cu clienții agenției.

O agenție de marketing digital poate să vă facă o companie ca să fie prezentă în momentul corect când un consumator tocmai vrea să ia o decizie de cumpărare a unui produs sau serviciu, chiar și dacă acest lucru se petrece după un anumit interval de timp, de la momentul inițial, al primei luări de contact cu oferta de vânzare.

Cu cât este mai complex bunul ori serviciul mai scump, cu atât procesul de luare a deciziei de cumpărare este mai îndelungat. Remarketing-ul sau retargetarea se folosește pentru a identifica vizitatorii de acest gen și apoi pentru a trimite în zilele sau chiar săptămânile ce urmează mesaje adaptate etapei de vânzări în care potențialul client se află.

Conversia dezvoltată pe strategii puternice de remarketing pentru clienți cu domenii de afaceri diverse segmentează publicul în funcție de nevoile și comportamentul acestora și reglează asttfel publicitatea spre a fi adaptată fiecărui segment de consumatori în parte.

Cumpărarea inteligentă de cuvinte cheie precum și pozițiile plătite se referă la posibilitatea de a face publicitate pe motoarele de căutare cele mai accesate, precum Google sau Bing, pentru a afișa cuvinte relevante după o anumită căutare.

Iată de ce este bine a se apela la o companie la o agenție de marketing digital profesionistă, precum este LemonIce din București.

Citeste in continuare
Comenteaza si tu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Actualitate

Trei cutremure în România, în noaptea de luni spre marți, în Vrancea

Incisiv

Publicat

pe

De

Trei cutremure au fost înregistrate în noaptea de luni spre marți, în județul Vrancea, informează INCDFP (Institutul Naţional de Cercetare – Dezvoltare pentru Fizica Pământului). Acestea au avut magnitudini de 3,1, 2,0, respectiv 2,1.

Potrivit Institutului Național de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Pământului, în ziua de 15 iunie 2021 la ora 03:08:00 (ora locală a României) s-a produs în zona seismică Vrancea, Vrancea, un cutremur slab cu magnitudinea ml 3.1, la adâncimea de 18km.

Cutremurul s-a produs în apropierea următoarelor orașe: 81km E de Brașov, 92km NE de Ploiești, 103km S de Bacău, 111km V de Galați, 112km NV de Brăila, 142km N de București, 166km NE de Pitești, 183km SV de Iași, 195km E de Sibiu, 206km N de Ruse.

Al doilea cutremur, cu magnitudinea ml 2.0

În ziua de 15 iunie 2021 la ora 03:51:52 (ora locală a României) s-a produs în zona seismică Vrancea, Vrancea un cutremur slab cu magnitudinea ml 2.0, la adâncimea de 18km.

Cutremurul s-a produs în apropierea următoarelor orașe: 81km E de Brașov, 91km NE de Ploiești, 105km S de Bacău, 111km V de Galați, 111km V de Brăila, 140km N de București, 165km NE de Pitești, 185km SV de Iași, 195km E de Sibiu, 205km N de Ruse.

Al treilea cutremur, cu magnitudinea ml 2.1

În ziua de 15 iunie 2021 la ora 06:31:00 (ora locală a României) s-a produs în zona seismică Vrancea, Vrancea un cutremur slab cu magnitudinea ml 2.1, la adâncimea de 17km.

Cutremurul s-a produs în apropierea următoarelor orașe: 85km E de Brașov, 90km NE de Ploiești, 107km V de Galați, 107km V de Brăila, 108km S de Bacău, 138km N de București, 166km NE de Pitești, 187km S de Iași, 199km E de Sibiu, 202km N de Ruse.

Citeste in continuare

Actualitate

Un bărbat a intrat în stop cardio-respirator după ce s-a înecat cu mâncare

Incisiv

Publicat

pe

De

Un bărbat de 30 de ani, din localitatea vâlceană Zătren a intrat în stop cardio-respirator, după ce s-a înecat cu mâncare. Potrivit Adevărul, ar fi vorba de un angajat al unui centru de îngrijire şi asistenţă socială din localitate. Bărbatul s-ar fi înecat cu o bucată de pâine, în pauza de masă, la serviciu și colegii au sunat de urgență la 112.

Primii salvatori sosiți la fața locului au fost paramedicii din Grădiştea, care au venit de la 25 de kilometri depărtare, aceştia începând imediat manevrele de resuscitare.

După ce l-au stabilizat și l-au scos din stopul cardio-resoirator, bărbatul a fost predat colegilor de la Serviciul de Ambulanță Județean (SAJ) Vâlcea, dar din cauza stării critice în care se afla pacientul, s-a luat decizia de a fi transportat de urgență la o unitate medicală, unde să primească îngrijiri de specialitate.

Doar că cel mai apropiat spital judeţean, cel din orașul Râmnicu Vâlcea, se afla la 80 de kilometri distanță, astfel că medicii au optat pentru transferul pe cale aeriană, fiind solicitat un elicopter SMURD de la Craiova, care a aterizat pe un islaz din comună, pentru a putea prelua victima.

Când a fost preluat de elicopter, bărbatul avea tensiunea fiind extrem de mică, 61/31, dar saturaţia oxigenului în sânge arăta valoarea 92, potrivit sursei citate.


CITEȘTE ȘI:

Un bărbat din Galați a murit înecat cu un mic

Fetiță de 9 ani din Bistrița-Năsăud, decedată acasă, după ce s-ar fi înecat cu vomă. La autopsie, s-a stabilit că era infectată cu COVID-19

Un bebeluş de 6 luni a murit, cu puțin timp înainte de sosirea ambulanței. Descoperirea șocantă de la autopsie!


Citeste in continuare

Actualitate

Au inceput inscrierile la UPG Ploiesti

Incisiv

Publicat

pe

De

Au inceput inscrierile la UPG Ploiesti

Cei care vor să devină studenți la Universitatea „Petrol-Gaze” Ploiești pot depune documentele pentru înscriere, fiind anunțat programul de desfășurare a concursului de admitere atât pentru studiile universitare de licență, cât și la master. Este al doilea an în care desfășurarea concursului de admitere în noul an universitar are loc în pandemie, motiv pentru care documentele necesare înscrierii pot fi depuse atât prin prezentarea fizică a candidaților, cât și prin intermediul on-line. Potrivit purtătorului de cuvânt al UPG Ploiești, conf. univ. dr. Mirela Dulgheru, și în noul an, pentru studiile universitare de licență, admiterea se va face pe bază de dosar, atât pentru locuri fără taxă, cât și plătite – taxa anuală fiind de 3.200 de lei, care se poate achita în patru rate. Fiecare dintre facultăți și-a făcut publică oferta educațională, existând și o serie de nouăți în ceea ce privește locurile care sunt scoase la concurs în mod distinct. Astfel, în afara locurilor fără taxă și cu taxă, a acelora stabilite special pentru cei de etnie romă și pentru absolvenții proveniți din licee situate în mediul rural, unele facultăți au locuri atât pentru cei proveniți din sistemul de protecție socială, cât și pentru românii de pretutindeni.

Potrivit programului stabilit pentru desfășurarea concursului de admitere la UPG Ploiești la studii universitare de licență, sesiunea de vară 2021, înscrierea candidaților a început astăzi și va continua până pe data de 19 iulie. Așa cum s-a anunțat, în vederea depunerii documentelor, programul de lucru față în față cu candidaţii este de luni până vineri, între orele 9.00 –15.00 (cu pauză între orele 12.00-12.30), în perioada 14.06.2021- 9.07.2021, la decanatele facultăților; de luni până vineri între orele 9.00 –15.00 (cu pauză între orele 12.00-12.30) și sâmbăta şi duminica și între orele 9.00 –13.00, în perioada 10.07.2021-24.07.2021, la punctele de înscriere din cadrul universității, dar și on-line 24/24 pentru înscrierea pe platforma de admitere, în perioada 14.06.2021-18.07.2021, și între orele 0.00-15.00, în data de 19.07.2021. Admiterea în anul universitar 2021-2022 se va face tot pe bază de dosar, dar la unele dintre facultăți candidații vor susține și un test. Astfel, susținerea probei de aptitudini pentru candidaţii la Facultatea de Litere şi Ştiinţe – domeniul Ştiinţe ale Educaţiei, care va consta într-un interviu susținut prin intermediul platformei electronice, va avea loc în perioada 13-19 iulie, iar proba de competență lingvistică, pentru candidații înscriși la programul cu predare în limba engleză la Facultatea de Tehnologia Petrolului și Petrochimie, constând într-un test pe platforma electronică, a fost programată pe data de 16 iulie. Afişarea primului set de liste cu candidaţii admişi pe locuri finanţate de la buget (fără taxă), admişi pe locuri cu taxă şi candidaţi în aşteptare, va fi pe data de 20 iulie. „Între 21 și 23 iulie 2021, va avea loc confirmarea locurilor ocupate de candidaţii admişi pe locuri finanţate de la buget (fără taxă) la sediul UPG Ploiești, confirmare care se va face prin depunerea în original a diplomei de Bacalaureat sau a adeverinţei de promovare a examenului de Bacalaureat (pentru absolvenţii din promoţia 2021) de către toţi candidaţii admişi, depunerea opţiunii pentru o singură specializare de către candidaţii admişi pe locuri finanţate de la buget (fără taxă) la mai multe specializări, încheierea contractelor de studii pentru candidaţii admişi pe locuri finanţate de la buget (fără taxă). Confirmarea locurilor ocupate de candidaţii admişi pe locurile cu taxă la sediul UPG Ploiești se face prin achitarea ratei I a taxei de studii de către candidaţii admişi pe locurile cu taxă (la unul sau mai multe domenii), on line pe platforma admiterii, direct la casieria UPG sau prin ordin de plată cu dovada plății, și încheierea contractelor de studii pentru candidaţii admişi pe locuri cu taxă”, a anunțat UPG Ploiești. Afişarea celui de-al doilea set de liste cu candidaţii admişi pe locuri finanţate de la buget (fără taxă), admişi pe locuri cu taxă şi candidaţi respinși va vea loc pe 23 iulie, confirmarea locurilor ocupate pe locuri fără taxă și cu taxă urmând să se facă pe data de 24 iulie, similar procedurii stabilite după anunțarea primului set de liste cu candidații admiși, lista actualizată cu locurile rămase libere pentru sesiunea de toamnă urmând să fie afișată la începutul lunii septembrie a.c. Pe de altă parte, reprezentanții UPG Ploiești au ținut să le transmită candidaților și o serie de informații care țin strict de documentele necesare înscrierii: „Candidații din promoția curentă care nu au adverința de absolvire/diploma de Bacalaureat, în perioada 14.06.2021-9.07.2021 pot depune pe platforma admiterii / sau fizic la punctele de înscriere ale facultăților restul documentelor necesare pentru înscriere, urmând ca în perioda 10.07.2021-19.07.2021 să depună copia/ originalul adeverinței / diplomei. Candidaţii admişi pe locuri finanţate de la buget care nu depun în original diploma de Bacalaureat sau adeverinţa de promovare a examenului naţional de Bacalaureat (pentru absolvenţii din promoţia 2021) sunt excluşi de pe liste. Locurile rămase libere vor fi ocupate în ordinea mediilor de admitere de candidaţii înscrişi la specializarea respectivă care au bifat opţiunea fără taxă sau de candidaţii care au bifat opţiunea cu taxă şi fără taxă şi care au fost admişi pe locuri cu taxă, numai dacă şi-au achitat prima rată a taxei de studii şi au încheiat contractul de studii, urmând ca ulterior rata de studii să le fie restituită şi contractul de studii refăcut”.

Oferta educațională pentru studiile universitare
UPG Ploiești a făcut publică oferta educațională pentru noul an universitar atât pentru studiile universitare de licență, cât și pentru master, anunțând și câte locuri au fost scoase la concurs. Astfel, pentru studii universitare de licență, la Facultatea de Inginerie Mecanică și Electrică sunt scoase la concurs, în total, 202 locuri fără taxă și 312 cu taxă, separat fiind disponibile alte două locuri pentru candidații de etnie romă, alte cinci locuri pentru cei proveniți din mediul rural, două locuri pentru cei proveniți din sistemul de protecție socială, dar și două locuri pentru românii de pretutindeni– ambele fără plata taxei de școlarizare, unul dintre viitorii studenți admiși la Inginerie Mecanică, specializarea Utilaje petroliere și chimie, urmând să beneficieze și de bursă. La această facultate, cele mai multe locuri – 51 fără taxă și 35cu taxă – sunt la Inginerie mecanică, specializarea Utilaje petroliere și petrochimie, învățământ cu frecvență. La Facultatea de Științe Economice, în total sunt anunțate 262 de locuri fără taxă și 404 cu taxă, separat fiind scoase la concurs și două locuri pentru cei de etnie romă și 5 locuri pentru absolvenții din licee situate în mediul rural. Cele mai multe locuri – 48 fără taxă și 26 cu taxă – sunt la Cibernetică, Statistică și Informatică Economică, specializarea Informatică Economică. La Facultatea de Tehnologia Petrolului și Petrochimie, în total sunt 116 locuri fără taxă și 171 cu taxă, dar și două locuri pentru cei de etnie romă, patru pentru absolvenții de licee situate în mediul rural, dar și două locuri pentru românii de pretutindeni- ambele fără plata taxei de școlarizare, unul dintre studenții admiși la Inginerie Chimică, specializarea Prelucrarea Petrolului și Petrochimie având asigurată și bursa. La această facultate, cele mai multe locuri – 34 fără taxă și 36 cu taxă – sunt la Inginerie Chimică, specializarea Prelucrarea Petrolului și Petrochimie. La Facultatea de Ingineria Petrolului și Gazelor sunt anunțate 124 de locuri fără taxă și 138 cu taxă, și distinct alte trei locuri pentru tineri de etnie romă, cinci locuri pentru absolvenții de licee situate în mediul rural, două locuri pentru cei proveniți din sistemul de protecție socială și trei locuri pentru românii de pretutindeni, în ultimul caz doi dintre candidații admiși în domeniul Mine, Petrol și Gaze urmând să aibă asigurată și bursa. La această facultate, cele mai multe locuri – 70 fără taxă și 24 cu taxă – sunt în domeniul Mine, Petrol și Gaze, specializarea Inginerie de petrol și gaze. La Facultatea de Litere și Științe, în total sunt scoase la concurs 205 locuri fără taxă și 326 cu taxă, iar separat sunt două locuri pentru cei de etnie romă, cinci locuri pentru absolvenți de licee din mediul rural și două locuri pentru absolvenții din sistemul de protecție socială. De asemenea, pentru românii de pretutindeni este prevăzut un loc distinct, fără plata studiilor și cu asigurarea bursei, la Limbă și Literatură, specializarea Limba și Literatura română- Limba și Literatura Engleză, domeniu și specializare unde sunt prevăzute de altfel, în noul an universitar, și cele mai multe locuri – 43 fără taxă și 104 cu taxă – ale acestei facultăți.
La studiile universitare de master, înscrierea candidaţilor este programată în perioada 13–19 iulie a.c. În vederea admiterii, pentru cei care vor opta pentru Facultatea de Științe Economice, de exemplu, candidații vor susține un test tip grilă pe platforma electronică sau un eseu transmis în format electronic, în cazul acelora care și-au ales Facultatea de Litere și Științe, pe 20 iulie fiind anunțată afișarea primului set de liste cu candidaţii admişi pe locuri fără taxă, cu taxă şi în aşteptare. Pentru master, la Facultatea de Științe Economice sunt în total 70 de locuri fără taxă și 278 cu taxă, la Facultatea de Litere și Științe – 67 de locuri fără taxă și 233 cu taxă, la Facultatea de Tehnologia Petrolului și Petrochimie – 46 de locuri fără taxă și 151 cu taxă, la Facultatea de Ingineria Petrolului și Gazelor – 66 de locuri fără taxă și 231 fără taxă, iar Facultatea de Inginerie Mecanică și Electrică – 78 de locuri fără taxă și 169 cu taxă.

Sursa articolului

Citeste in continuare

TOP KINETO MEDICAL Ploiesti

Partener special – probleme juridice

Știri calde

Exclusiv6 ore ago

Depresie, anxietate si atacuri de panica dupa arestarea primarul comunei Ciorani inculpat în dosarul de fraudă electorală/Protagonistii din dosarele similare documentate la nivelul judetului Prahova – au intrat in „vrie”

„Fraudarea alegerilor locale de la Ciorani nu este nici macar o stire/noutate/Profesionalismul celor din IPJ Prahova care au documentat astfel...

D.N.A.6 ore ago

Dan Barna, co-președinte USR PLUS, este anchetat de DNA/Șeful DNA stă cu potențialul suspect în tribună, la fotbal, cu invitație pe nașpa

Dan Barna, co-președinte USR PLUS, este anchetat de DNA. Șeful DNA stă cu potențialul suspect în tribună, la fotbal, cu...

Exclusiv1 zi ago

Prin PNRR-ul lor de cioace, incredintari directe si sifonari ale banului public, fundamentarea la misto a cheltuirii banului public a fost devoalata pe deplin de Comisia Europeana

Daca ei fundamenteaza la misto PNRR-ul (asa cum arata Comisia Europeana), va inchipuiti cum fundamenteaza si inventeaza ordonantarea cheltuielilor din...

Exclusiv2 zile ago

,,Dă dreapta” și ,,dă stânga”/Despre cei născuți din lup și care conduc Romania și AZI, la 73 de ani de la naționalizare

S-au implinit 73 de ani de la nationalizare. Am scris in urma cu 4 ani un articol, mertia sa il...

Exclusiv4 zile ago

O sa iasa Ghinea acum sa-i faca pe aia de la Bruxelles psd-isti ca nu-s in stare sa inteleaga profunzimea gandirii guvernului Citu!

S-a ales prafu’ si de PNRR! Ne-am batut singuri joc de noi! O sa iasa Ghinea acum sa-i faca pe...

Exclusiv5 zile ago

Adevarata fata/imagine a IPJ Prahova este data de profesionisti/Felicitari COMISARULUI ŞEF DE POLIŢIE MARIAN IORGA pentru profesionistii adusi in institutie si numirile efectuate/Document

La data de 12.08.2020, Incisiv de Prahova publica articolul „Serviciul pentru Intervenții și Acțiuni Speciale din cadrul IPJ Prahova s-a...

Exclusiv5 zile ago

Fraudarea alegerilor locale de la Ciorani nu este nici macar o stire/noutate/Profesionalismul celor din IPJ Prahova care au documentat astfel de fraudari in peste 16 localitati din Prahova

“Cu ocazia alegerilor locale din data de 27.09.2020, membrii secţiilor de votare din comuna Ciorani au falsificat procesele verbale de...

Exclusiv5 zile ago

Astept in curand ca acelasi grup de comunicare strategica sa raporteze in zilele urmatoare in jur de 3-4 decese dar si eventual 7-8 invieri

Pe cand reinvierile la grupul de comunicare strategica? Privind cifrele de ieri, in care grupul de comunicare strategica a raportat...

Exclusiv6 zile ago

Ministrul rezist Claudiu Nasui dar si autoritatile publice in drept trebuie sa evalueze si sa analizeze informatiile in cauza avand in vedere relevanta publica a pozitiei executive a doamnei Alina Prahoveanu detinuta actualmente in cadrul Societatii Nationale a Sarii SA

Revenim cu date despre noul director general interimar al Societatii Nationale a Sarii SA – Salrom, doamna Alina Prahoveanu, unul...

Exclusiv1 săptămână ago

Atentat la siguranta nationala/Claudiu Nasui – ministrul #rezist MEAT – si noul CA Salrom dau cu flit Premierului Florin Citu si PNL-ului

Actiunile lui Claudiu Nasui – ministrul MEAT – si ale CA Salrom ce au ca efect destabilizarea uneia dintre puținele...

Exclusiv1 săptămână ago

Una dintre firmele care sunt anchetate de Consiliul Concurenței pentru „licitații trucate la MAI” obtine un contract prin incredintare directa, de la Primaria Floresti/Prahova, chiar in ziua anuntului privind anchetarea sa

Numarul de licitatii trucate sesizate Consiliului Concurentei este in crestere, iar institutia risca sa nu mai faca fata investigatiilor Care...

Exclusiv1 săptămână ago

Comunicat de presa a celor de la ECO BURN care infioara sistemele de siguranta nationala/Asemănările izbitoare între regulile mafiei care a actionat la asasinatul cu bombă de la Arad si incercarea de asasinat a ECO BURN SRL

Societatea ECO BURN S.R.L. nu a fost niciodată amendată pentru poluarea mediului, ci din motive organizatorice sau administrative, asta indiferent...

Exclusiv1 săptămână ago

EXCLUSIV/Sindicatele clocotesc, Claudiu Nasui – ministrul #rezist (USR) MEAT – se scufunda/la un pas de remaniere!

Actiunile lui Claudiu Nasui – ministrul MEAT – ce au ca efect destabilizarea uneia dintre puținele companii profitabile lăsate la...

Exclusiv2 săptămâni ago

De fapt, pretextand PNRR-ul, vor sa va taie voua, cei activi acum, pensiile cu 50%.

 Cum? Calculul este simplu: daca majoreaza varsta de pensionare la 70 de ani (multi dintre voi, nespecialii, vor munci pana...

Exclusiv2 săptămâni ago

Eco Burn SRL se confrunta, pe lângă incendiile produse de maini criminale …si cu atacuri (fake news) ale unor stiri false

Va redam, fara sa comentam, un comunicat de presa a celor de ECO Burn, privind atacuri (fake news) ale unor...

Partener media exclusiv

stiri actualizate Raspandacul

Parteneri

Top Articole Incisiv

error: Articolele nu se pot copia!