Connect with us

Actualitate

Profitul unei afaceri online crește dacă apelezi la servicii de marketing digital

Publicat

pe

Serviciile oferite firmelor de către o agenție de marketing digital au drept scop principal sporirea rentabilității firmelor.


Cum se poate face asta?

Prin derularea de campanii cu obiective clare referitoare la:
– c
reșterea vânzărilor;

– sporirea popularității unui produs ori serviciu;

– poziționarea unui agent economic sau a unui produs/serviciu în topul căutărilor pe motoarele online.

Sunt ținte ce se pot obține mai ușor dacă se achiziționează un pachet personalizat de servicii de marketing digital de la o agenție cu experiență în domeniu și care are reușite notorii în activitatea desfășurată.

Dezvoltarea comerțului electronic, concentrarea pe obiectivele companiilor stabilite pe termen scurt, mediu sau lung, impune a se apela de către orice firmă care vrea să reziste pe piață, să se dezvolte, la această soluție complexă de promovare pe internet.

Vânzările online vor fi mai bine optimizate și direcționate spre anumite segmente de clienți, care vor fi îndemnați ca să cumpere produsele și să acționeze în sensul de a alege platforma unui anume magazin online.

Aceștia vor putea găsi acolo un mediu performant tehnic, capabil să le ofere o experiență de shopping deosebită, un site ce are o interfață prietenoasă pentru utilizatori datorită implementării unor strategii moderne de e-commerce, specifice pentru perioada actuală.

O agenție de marketing digital sprijină companiile în încercarea lor de a afla cum gândesc clienții și oferă sugestii pertinente despre cum pot să fie aceștia orientați spre a le alege produsele și serviciile.

Având informații cât mai complete despre beneficiarii produselor și serviciilor unei firme, se pot găsi soluțiile cele mai adecvate specificului fiecăreia afaceri în parte, așa încât respectivul comerciant să își crească profitul spre maxim, să își fidelizeze clienții oferindu-le experiențe memorabile de cumpărare.

O mare problemă pentru comercianții online este reprezentată de dobândirea de trafic web. O regulă spune că nu toți userii sunt egali din punctul de vedere al unui business online.

Dobândirea traficului este importantă, dar esențial este ca acesta să fie unul de calitate.

De aceea internauții – țintă trebuie convinși prin mijloace moderne, specifice vremii actuale, ca să interacționeze cu firma respectivă, să se convertească și să cumpere produsele și serviciile brandului, iar în final să treacă de la statutul de simpli vizitatori și clienți la acela de ambasadori înfocați ai brandului.

Planurile de conversie executate în cadrul campaniilor web specifice de către specialiști au scopul de a maximiza numărul de vizitatori calificați și de a-i orienta spre un anumit site de comerț.

O agenție de marketing online bună operează cu multiple canale media precum ar fi: motoare de căutare, rețele sociale, site-uri și bloguri care au conținut valoros, așa încât compania ce apelează la asemenea servicii pot să atragă în relativ scurtă vreme mai mulți vizitatori online ce pot fi convertiți în clienți fideli.

Publicitatea s-a schimbat în prezent. O prezență vizibilă pe social media este esențială în cazul unei afaceri online, mai ales când vorbim de e-commerce. Specialiștii spun că este mai bine să nu fii prezent pe o anumită rețea, decât să îți faci în mod greșit vizibilă prezența acolo.

Multe rețele sociale există acum, fiecare ghidându-se după reguli proprii. Există mari diferențe, spre exemplu, între între Facebook și profesionistul LinkedIn.Prin utilizarea adecvată a fiecărei rețele sociale în parte, agenție de marketing digital va putea să atragă o audiență potrivită, ceea ce aduce mari beneficii companiei cliente.

E nevoie de utilizarea unor strategii care să valorifice la maxim rețelele sociale, atât din perspectivă organică cât și publicitară, pentru a atinge obiectivele stabilite de comun acord cu clienții agenției.

O agenție de marketing digital poate să vă facă o companie ca să fie prezentă în momentul corect când un consumator tocmai vrea să ia o decizie de cumpărare a unui produs sau serviciu, chiar și dacă acest lucru se petrece după un anumit interval de timp, de la momentul inițial, al primei luări de contact cu oferta de vânzare.

Cu cât este mai complex bunul ori serviciul mai scump, cu atât procesul de luare a deciziei de cumpărare este mai îndelungat. Remarketing-ul sau retargetarea se folosește pentru a identifica vizitatorii de acest gen și apoi pentru a trimite în zilele sau chiar săptămânile ce urmează mesaje adaptate etapei de vânzări în care potențialul client se află.

Conversia dezvoltată pe strategii puternice de remarketing pentru clienți cu domenii de afaceri diverse segmentează publicul în funcție de nevoile și comportamentul acestora și reglează asttfel publicitatea spre a fi adaptată fiecărui segment de consumatori în parte.

Cumpărarea inteligentă de cuvinte cheie precum și pozițiile plătite se referă la posibilitatea de a face publicitate pe motoarele de căutare cele mai accesate, precum Google sau Bing, pentru a afișa cuvinte relevante după o anumită căutare.

Iată de ce este bine a se apela la o companie la o agenție de marketing digital profesionistă, precum este LemonIce din București.

Citeste in continuare
Comenteaza si tu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Actualitate

Grecia a anunțat că prelungeşte lockdown-ul până pe 7 decembrie

Incisiv

Publicat

pe

De

Grecia a anunţat joi prelungirea „lockdown”-ului până la 7 decembrie pentru a combate al doilea val de COVID-19, întrucât „povara epidemiologică rămâne ridicată”, a declarat purtătorul de cuvânt al guvernului elen, Stelios Petsas, citat de AFP.

„Există semne incipiente de reducere a numărului de cazuri de coronavirus. Dacă acest ritm descrescător continuă, presiunea asupra sistemului public de sănătate va scădea şi putem lua în considerare un plan de revenire la o anumită normalitate”, a adăugat Stelios Petsas.

Premierul grec Kyriakos Mitsotakis a decretat acest al doilea „lockdown” pentru perioada 7- 30 noiembrie, în timp ce ţara se confruntă cu un al doilea val de coronavirus, mai virulent decât primul, în primăvară.

Pentru fiecare ieşire, locuitorii Greciei trebuie să primească undă verde de la autorităţi, prin SMS. Doar magazinele pentru nevoi esenţiale, supermarketurile şi farmaciile sunt deschise.

Pe lângă un salt al cazurilor de infecţii în ultimele săptămâni în Grecia, creşterea numărului de pacienţi în stare gravă îngrijorează îndeosebi experţii şi autorităţile.

În urmă cu o lună, ţara înregistra doar 87 de pacienţi la terapie intensivă, în timp ce numărul lor a depăşit 500 vinerea trecută. De la 667 la 20 octombrie, numărul de contaminări zilnice variază în prezent între 2.500 şi 3.000.

În ultimele zile au fost înregistrate zilnic în medie aproape 100 de decese. În total, 1.902 de decese au fost înregistrate de la începutul pandemiei în februarie în Grecia.

Purtătorul de cuvânt al guvernului a asigurat între altele că numărul de paturi la ATI a crescut de la 557 la 1.260 în câteva luni, pentru a face faţă pandemiei.

Însă 80% dintre paturile din Atena sunt deja ocupate, iar în Salonic, al doilea oraş grecesc ca mărime şi cel mai afectat de coronavirus, guvernul a fost obligat să rechiziţioneze două clinici private săptămâna trecută pentru a face faţă lipsei de paturi.

Serviciile din domeniul sănătăţii au declarat joi că unii pacienţi care suferă de COVID-19 din Salonic vor fi transferaţi la spitale din Atena.

Citeste in continuare

Actualitate

Fotografia macabră care a scandalizat opinia publică. „Pentru amintirea lui Maradona, nu mă voi odihni până nu va plăti pentru o astfel de aberație”

Incisiv

Publicat

pe

De

Seria incidentelor continuă. După haosul generat de la palatul prezidențial din Buenos Aires,  a urmat un selfie cu trupul neînsuflețit al lui Diego Maradona. Imaginea a scandalizat opinia publică.

Fotografia macabră a scandalizat opinia publică și a generat amenințări cu moartea

Bărbatul care a postat imaginea a primit ulterior amenințări cu moartea pe social media, după imaginea în care semnul pe care-l făcea cu degetul mare arată că „totul e ok”.

Cel care i-a făcut publică identitatea este prietenul și avocatul lui Diego Maradona, Matias Morla, care a promis că nu va lăsa o astfel de „aberație nepedepsită”.

Diego Molina e bărbatul care a deschis capacul sicriului, a făcut poze și le-a postat pe rețelele sociale. Molina era angajat al firmei de servicii funerare responsabilă de transportul sicriului.

„Diego Molina este ticălosul care a făcut o fotografie lângă sicriul lui Diego Maradona. Pentru amintirea prietenului meu, nu mă voi odihni până nu va plăti pentru o astfel de aberație”, a scris Matias Morla, avocatul și prietenul apropiat al lui Maradona.

Patronul de servicii funerare regretă incidentul și se așteaptă ca familia să acționeze în justiție.

„Suntem devastați. Familia a avut încredere în noi. Când ne-au sunat, ne-am simțit mândri, am știut cu ce ne confruntăm și responsabilitatea pe care o avem”.

Angajatul care a făcut pozele macabre a fost concediat, după ce a pătat memoria familiei și a zecilor de mii de fani. Ulterior, pe rețelele sociale au apărut imagini și cu alți angajați la căpătâiul lui Maradona.

 

 

 

Citeste in continuare

Actualitate

Mecanismul producerii milionului din șpăgi de la Suceava

Incisiv

Publicat

pe

De

Starea de fapt retinuta de procurorii anticoruptie după ancheta efectuată la Serviciul Permise din Suceava, este urmatoarea:

„In perioada 2018 – 2020, la nivelul Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere si Inmatriculare a Vehiculelor (S.P.C.R.P.C.I.V.) Suceava ar fi functionat o grupare infractionala in care, alaturi de politisti si functionari, au fost cooptate mai multe persoane printre care instructori auto si angajati ai Registrului Auto Roman (R.A.R.). Gruparea ar fi actionat in scopul obtinerii de sume de bani, pe doua paliere: in legatura cu sustinerea si promovarea examenelor practice pentru obtinerea permiselor de conducere si in legatura cu inmatricularea autoturismelor”, arata anchetatorii.
 

Cum se frauda examenul la „Fabrica de permise auto” de la Suceava

Modul de functionare al acestui grup s-ar fi axat in primul rand pe coordonarea si planificarea activitatii de examinare practica a candidatilor intr-o asemenea maniera incat sa asigure promovarea contra unor sume de bani cuprinse intre 300-1500 euro la traseu, 3.000-6.000 euro la examinarea teoretica.

„Concret, persoanele care nu aveau acces direct la examinatori, in cazul in care doreau sa le fie facilitata promovarea probei practice pentru un anumit candidat, trimiteau in dimineata zilei de examinare sau anterior, numele persoanelor care urmeaza sa sustina proba practica pentru permisul de conducere, insotite de o copie/fotografie a cartii de identitate.

Ulterior, un angajat al serviciului permise – S.P.C.R.P.C.I.V. Suceava centraliza datele acestor persoane si, dupa imprimarea efectiva a tabelelor cu programarea, de catre unul din sefii Serviciului, se deplasa in biroul agentilor de politie unde se desigilau plicurile in vederea identificarii atat a persoanelor cu privire la care a primit datele, cat si cu privire la identitatea lucratorului de politie care il va examina.

Dupa identificare, se lua legatura cu examinatorul caruia i-a fost repartizat candidatul. In cazul in care examinatorul se afla in aceeasi incapere, angajatul de la serviciul permise ii comunica in mod direct numele candidatului si ii facea o scurta prezentare a persoanei acestuia, oferindu-i detalii referitoare la filiera din partea careia vine, unde locuieste acesta, daca aptitudinile sale referitoare de conducerea autovehiculului sunt corespunzatoare, s.a.

In cazul in care se afla in teren, examinatorul primea datele cu privire la candidat prin mijloace de comunicare cat mai conspirate, respectiv prin intermediul diferitelor aplicatii telefonice.

Simpla mentionare a numelui unui candidat presupunea automat faptul ca acesta urma sa remita o suma de bani cu titlu de mita (care nu era standardizata, ci varia, in functie de profilul candidatului)”, se arata in raportul DNA.
 

2. In ceea ce priveste cel de-al doilea palier infractional, in legatura cu inmatricularea autoturismelor, membrii grupului urgentau/facilitau/asigurau fara programare, in schimbul unor sume de bani cuprinse intre 200-1.000 euro, omologarea/verificarea R.A.R. precum si inmatricularea provizorie si definitiva a autoturismelor.

„Practic, acestia, in timp, si-au facut chiar un „renume” in sensul ca puteau facilita cu succes omologarea/verificarea R.A.R. precum si inmatricularea provizorie si definitiva a autoturismelor, cu complicitatea unor functionari publici, contra unor sume de bani, cu atributii in ceea ce priveste aceste activitati (ingineri RAR precum si agenti de politie, respectiv, ofiteri de politie cu atributii de aprobare a documentelor din cadrul S.P.C.R.P.C.I.V. Suceava).

Urmare a acestor demersuri, omologarea/verificarea tehnica, respectiv inmatricularea autoturismelor erau realizate rapid fara a mai fi nevoie de programare, iar in unele cazuri, chiar in conditiile in care documentele nu erau complete sau nu erau in regula ori autoturismele prezentau defectiuni tehnice majore”,  transmite DNA.

Citeste in continuare

TOP KINETO MEDICAL Ploiesti

Partener special – probleme juridice

Știri calde

Exclusiv20 de ore ago

PROMO/In curand, inregistrari audio/stenograme senzationale cu un sef de institutie de forta

In curand, Incisiv de Prahova demasca fata hadra a mafiei locale. Inregistrari audio/stenograme care va arunca in “aer” o institutie...

Exclusiv20 de ore ago

Un ministru dintr-un stat membru al Uniunii Europene admite ca si-au batut joc de propria populatie si ca pandemia a fost speculata, cu pretul vietilor cetatenilor

O premiera! Pentru prima data, un ministru  dintr-un stat membru al Uniunii Europene admite ca si-au batut joc de propria...

D.N.A.2 zile ago

Sotia procurorului Negulescu Mircea confirma: in „Justitia din Prahova” dosarele sunt repartizate „dupa sufletul omului” si „cine poate, oase roade”

La data de 20.06.2020 Incisiv de Prahova publica articolul „Mafia contraataca/Solicitare oficiala catre Comisarul şef de poliţie Marian IORGA –...

Aveti un Pont3 zile ago

Institutii publice din Ploiesti afectate de Covid – 19/Noi focare de infectie printre angajatii din sectorul public/Administratia liberala in „silenzio stampa” si inexistenta

Odată ce PSD însuși a renunțat să mai tărăgăneze lucrurile, a devenit cât se poate de clar că partidele pornesc...

Exclusiv3 zile ago

Aduceti izoleta si pentru Marcel Vela/Il stiti, e baiatul ala care se lauda cu amenzi neconstitutionale de 600 de milioane de Euro de a facut Romania de batjocura in fata lumii

E baiatul ala care participa (nu a infirmat niciodata, desi l-am intrebat expres) la petrecerea dezmatatilor din guvernul Romaniei, fara...

Exclusiv4 zile ago

Ce ati facut timp de 8 luni si pret de 14 miliarde de Euro?

Secretarul de stat in Ministerul Sanatatii, Horatiu Moldovan, in martie 2020: ,,În afară de achiziţiile de ventilatoare, în România există...

Exclusiv6 zile ago

Paiata Manole a dat unda verde unei marionete de la BNR sa imprastie frica in populatia si economia Romaniei, amenintand, in plina criza economica si in recesiune deplina cu represiune financiara la adresa economiei din Romania

Nu pot decat sa constat ca turnatorul securitatii Petrov nu poate decat sa rabufneasca la adresa Presedintelui SUA, Donald Trump,...

Exclusiv1 săptămână ago

România este într-adevăr lider european, inevitabil!/Se împrumută la cele mai mari dobânzi din Uniunea Europeană

La nici două zile de când Adrian Zuckerman, ambasador de origine română al SUA în România ne asigura că ,,România...

Aveti un Pont1 săptămână ago

Legăturilor subterane între fosta „elită” DNA ST. Ploiești și judecătoarea Zamfirescu Anca Corina/Zidul de protecție creat in jurul „elitelor” de la DNA ST. Ploiești ce actioneaza ca un grup de crimă organizată

In prezentul articol ne vom referi strict la judecătoarea Zamfirescu Anca Corina si la zidul de protecție creat in jurul...

Aveti un Pont1 săptămână ago

Reamintim ca – ziarul Incisiv de Prahova a lansat o aplicatie de mobil care ofera utilizatorilor posibilitatea sa gaseasca toate stirile importante intr-un singur loc/Ne respectam pentru ca va respectam!

Pierre Auguste Renoir, înainte de a muri, a spus: „Cred că am început să înţeleg anumite lucruri” Ziarul Incisiv de...

Aveti un Pont1 săptămână ago

Exact ca foștii informatori ai Securității comuniste cocoțați încă în poziții cheie în statul român, a ales să rămână cocoțat

,,Îmi este RUȘINE pentru că m-am alăturat celor vinovați și responsabili de faptul că în anul 2020 pacienți încuiați la...

Aveti un Pont1 săptămână ago

Evadare ca-n filme la Penitenciarul Giurgiu.

La data de 30.10.2020, Incisiv de Prahova publica articolul „Protejatul Ministrului Justitiei de la conducerea Penitenciarului Giurgiu se da în...

Exclusiv2 săptămâni ago

Atenție, urmează poze care vă pot afecta emoțional- in articol!/”Ati pierdut ocazia sa taceti!/ Bagati-va dracu cuvintele’ n dos ! Macar astazi!”

Ati pierdut ocazia sa taceti ! Cu totii! Politicieni actuali, fosti, simpatizanti si aspiranti la „scaune la stat”! Pentru ca...

Exclusiv2 săptămâni ago

Să îți fie RUȘINE Nelu Tătaru – ministrul sănătății din România!

Să îți fie rușine pentru că în loc să îți ceri iertare familiilor victimelor celor pe care i-ați omorât în...

Administratie2 săptămâni ago

Reamintim ca – ziarul Incisiv de Prahova a lansat o aplicatie de mobil care ofera utilizatorilor posibilitatea sa gaseasca toate stirile importante intr-un singur loc/Ne respectam pentru ca va respectam!

Pierre Auguste Renoir, înainte de a muri, a spus: „Cred că am început să înţeleg anumite lucruri” Ziarul Incisiv de...

Partener media exclusiv

stiri actualizate Raspandacul

Parteneri

Top Articole Incisiv

error: Articolele nu se pot copia!