Connect with us

Actualitate

SRI, spart de masoni!

Publicat

pe

Pe cand dezvaluiam descinderea fostului vicepresedinte american Joe Biden la Bucuresti pentru decaparea chinezofilului Victor Ponta, anuntam in premiera si ruptura totala dintre George Maior si Florian Coldea, cuplul care pe atunci nu doar ca se afla de aproape un deceniu la conducerea SRI, dar parea si cel mai sudat din intreaga societate romaneasca. Si tocmai eforturile logistice deosebite facute pentru a dezminti apoi, pe orice cal, aceasta ruptura demonstrau ca intre cei doi capi ai Serviciului Roman de Informatii se produsese un declic care avea sa duca, in cele din urma, inclusiv la destramarea binomului si a delimitarii influentelor „fratii” din sistem.

George Maior adora sa fie „baiatul bun” al sistemului…

Iar „declicul” a fost reprezentat de decizia generalului Coldea de a-si marca, pe langa campurile tactice din Justitie, si teritoriul traditional controlat de George Maior, indeobste prin „managementul combinator” al lui „domn profesor” Vasile Dincu. Pentru ca, sub protectia tacita a lui George Maior, diversele loje masonice specializate sau formate exclusiv din oameni din sistem, fie ei politisti, ofiteri de informatii, procurori sau alti inalti demnitari ai statului roman ajunsesera un adevarat „magnet” pentru cei care astfel sperau sa se puna la adapost de „prigoana” anticoruptie. Numai ca, fara a avea o intelegere prealabila in acest sens, jocul lui Maior si Coldea de-a politistul bun si politistul rau nu avea cum sa nu sfarseasca urat cel putin pentru unul din cei doi.

Garda veche din SRI, divizata de loje

Pentru ca, in timp ce George Maior facea pe impaciuitorul, Coldea a decis sa actioneze decisiv pentru a-si declara definitiv hegemonia in sistem, incercand sa-i strice „staborul” lui Dincu. Astfel ca unii dintre „fratiori” s-au trezit, stupefiati, azvarliti direct in malaxorul Justitiei ! Si cu toate ca in rechizitorii nu aveau cum sa apara legaturile mai mult sau mai putin oculte dintre noile „tinte in miscare” ale luptei anticoruptie, una puternic sprijinita logistic si informativ de catre SRI-ul la butoanele operative ale caruia se afla tocmai generalul Coldea, „maioristilor” nu le-a fost greu sa priceapa de cine sunt vanati. Numai ca riposta, desi nu a fost prea rapida, se dovedeste inca una extrem de dureroasa pentru ambitiosul general Coldea, oamenii acestuia din sistem fiind acum „executati” unul cate unul, sub diverse pretexte si –n dosare diferite…

”Falanga masonica ”…

Coldea a vrut sa le strice ritualul…

In urma cu nu chiar atat de multi ani, numarul adeptilor masoneriei din randul „sistemului” a explodat pur si simplu. Desi, cu tot statutul de organizatie de utilitate publica acordat de catre Adrian Nastase pe sfarsitul mandatului sau, serviciile secrete si in mod special structurile de contrainformatii ar fi trebuit sa stea, fie si neoficial, cu ochii pe acest fenomen. Iata insa ca apar informatii ca tocmai o anume parte a sistemului a initiat si sprijinit in mare taina aceasta masiva operatiune de racolare fara precedent.

Vasile Dincu, un „mabasador” neoficial in teritoriu

Si cu toate ca era clar ca  atragerea a noi membri in randurile masoneriei dintre angajati ai institutiilor de forta este o sabie cu doua taisuri, operatiunea s-a desfasurat cu un succes incredibil in prima sa faza. Astfel ca in sistem ajunsese deja sa se vorbeasca despre „blestemul” ca, daca aveai ghinionul sa intri pe „culoarul” vreunei astfel loje specializate, nici Bunul Dumnezeu nu te-ar mai fi putut scapa ! De altfel, se pare ca tocmai aceasta gaselnita este cea care l-a si incantat, intr-o prima faza, pe generalul Coldea si pe adeptii acestuia din sistem. Numai ca, observand influenta crescanda a „falangei masonice”, Florian Coldea a decis probabil sa actioneze pana ce nu este prea tarziu pentru a putea ramane la butoanele sistemului si a nu fi indepartat de catre „fratiori”…

”Staborul” lui Dincu…

Iar nervii lui Coldea au fost intinsi la maxim mai ales atunci cand unii dintre cei „insemnati” pentru a fi exemple care sa le bage mintile in cap celor care ar mai fi putut deturna operatiunea de preluare a intregii Puteri din Romania de catre structurile statului paralel au inceput sa scape printre degetele institutiilor de forta. Ce-i drept, si acestia ajungeau sa fie judecati, dar una era sa ajungi la „staborul” lui Dincu si alta sa nimeresti in fata „completului negru” de la Curtea Suprema… Iar cum tot mai multi dintre „clientii” SRI si ai partenerilor mai mult sau mai putin institutionali ai serviciului secret ajunsesera sa se indrepte catre George Maior, vazut deja de multi drept solutia de compromis care ar fi putut readuce linistea de dinainte de declansarea isteriei anticoruptie, frustrarea lui Coldea a fost cu atat mai mare. Insa cum nu putea da cartile pe fata si sa-l „zgaltaie” direct pe Dincu, afrontul fiind atunci prea greu de suportat pentru Maior, generalul Coldea si aliatii acestuia au inceput sa-i toace pe unii dintre apropiatii „grupului de la Cluj”, preferand astfel sa bata saua ca sa priceapa si iapa…

Ramase in adormire…?

Si cu toate ca pana la castigarea razboiului fratricid din SRI este cale lunga inca, pe zi ce trece devine tot mai clar ca gruparea Maior inregistreaza repetate victorii de etapa. Si nu este vorba aici atat despre ejectarea lui Coldea din organigrama oficiala a SRI-ului, cat mai ales despre problemele „innodate” si fara de sfarsit pe care oamenii ramasi loiali fostului prim-adjunct au inceput sa le aiba pe banda rulanta. Iar cum Eduard Hellvig incearca, la randul sau, nu doar sa se tina departe de conflictul dintre Maior si Coldea, dar si sa traga maxim de profit pentru a-si securiza astfel pozitia, „fratiorii” din cauza carora s-a rupt „lantul de iubire” par sa fi intrat, cel putin deocamdata, intr-o inselatoare adormire…(Catalin Tache).

 

 

Actualitate

Actrița, cîntăreața și topmodelul Ramona Bădescu, cea mai cunoscută româncă din Italia, s-a înscris în partidul lui George Simion.

Publicat

pe

De

(Preluare Inpolitics):

Aceasta a spus că a venit alături de AUR pentru a depune toată iubirea sa pentru țară și pentru românii din diaspora, care au nevoie de sprijin.
„Trăiesc de 33 de ani la Roma, departe de țară, dar întotdeauna am fost aici cu gândul. Întotdeauna sângele meu a fost sânge de româncă. De fiecare dată am luptat pentru dreptatea românilor. De multe ori am fost priviți cu răutate, cu prejudecăți. De multe ori am primit amenințări cu moartea. De multe ori românii erau un popor despre care nu se știa. Acum știu, pentru că noi ne-am câștigat o identitate, identitatea românească. Acum luptăm și luptăm uniți”, a afirmat Ramona Bădescu, potrivit unui comunicat al AUR.

Citeste in continuare

Actualitate

Primărița din Cîmpulung, userista Elena Lasconi, și-a anunțat oficial disponibilitatea pentru a candida la prezidențialele de anul viitor și de a deveni prima femeie președinte a României

Publicat

pe

De

(Preluare Inpolitics):

”Eu îmi doresc să unesc poporul” a spus Elena Lasconi într-un interviu pentru Antena 3.

”Eu nu m-am gîndit nicio secundă la chestia asta, oricum mi se pare o pălărie prea mare. Dar eu am intrat (în politică, probabil n.n.) ca să fac bine pentru țară. Și dacă aș ști că aș putea să schimb în bine țara, aș face orice. Deci aș face orice pentru asta, inclusiv aș candida la prezidențiale. Așa, sună frumos, visăm frumos… să fiu prima femeie președinte a României” a spus ea.

O declarație interesantă a fost cea potrivit căreia ”o să fie din ce în ce mai urîte atacurile și deja am semnale, știu ce urmează să se pregătească, alte mizerii”.

Citeste in continuare

Actualitate

Caracteristicile cheie ale frigiderelor destinate camerelor de hotel

Publicat

pe

În era turismului modern, confortul oferit de camerele de hotel este esențial. Unul dintre elementele care contribuie la această experiență este frigiderul. În mobilarea camerei de hotel, valoarea minibarului este inestimabilă. Clienții apreciază atât faptul că au băuturi răcoritoare la rece, cât și funcționalitatea unui astfel de produs pentru depozitarea corectă a medicamentelor sau cosmeticelor. Experiența generală este îmbunătățită pentru fiecare client în parte de existența unui frigider destinat camerelor de hotel, cu un nivel de zgomot redus.

Explicăm în continuare care sunt caracteristicile cheie ale frigiderelor destinate camerelor de hotel, aspecte necesare pentru ca afacerea ta să fie prosperă.

Tipuri de frigidere perfecte pentru o cameră de hotel

Frigiderele pentru camera de hotel mini pot fi ideale, au suficient spațiu pentru depozitarea alimentelor necesare pentru o scurtă ședere. Pe de altă parte, camerele mai mari pot beneficia de frigidere pe măsură, care pot oferi mai mult spațiu de stocare și opțiuni suplimentare, precum compartimente separate pentru băuturi sau congelator. Dimensiunea frigiderului poate influența confortul și satisfacția oaspeților, oferindu-le posibilitatea de a-și păstra alimentele și băuturile preferate în mod convenabil în cameră.

Un alt aspect important de luat în considerare este tipul de frigidere în funcție de design și caracteristici. Pentru camerele de hotel frigiderele cu uși de sticlă pot fi o opțiune atractivă. Acestea pot crea o atmosferă plăcută și pot permite oaspeților să vadă ce conțin înainte de a deschide ușa. Pe de altă parte, pentru camerele de hotel standard frigiderele cu ușă clasică pot fi mai potrivite, oferind funcționalitatea necesară la un cost redus. Caracteristici suplimentare, cum ar fi dispozitivul de gheață sau opțiunile de răcire rapidă, pot adăuga un plus de confort și rafinament pentru oaspeți.

Frigiderul ales pentru o cameră de hotel trebuie să se integreze armonios cu restul mobilierului și decorului. Aspectul trebuie să fie luat în considerare în funcție de dimensiune, formă, culoare și stil, pentru a se potrivi esteticii camerei. În special în camerele de hotel mai mici, un design compact și modern este un plus, creând o atmosferă plăcută și spațioasă. Există un astfel de produs care întrunește toate aceste calități, un minibar frigider hotel de 40 litri, alb, cu raft de sticlă și ușă reversibilă.

Eficiență energetică

Eficiența energetică este un aspect crucial la achiziția frigiderelor pentru camerele de hotel. Un aparat eficient din punct de vedere energetic nu doar că reduce costurile de operare, ci contribuie și la protejarea mediului. Este recomandată alegerea unui model cu o clasificare energetică bună, pentru a minimiza consumul de energie și a reduce impactul asupra mediului.

Mentenanță și durabilitate

Frigiderele destinate camerelor de hotel sunt produse care au o durată de viață mare, mai ales dacă sunt întreținute corespunzător și funcționează corect. Este important ca aparatul să fie durabil și să necesite o întreținere minimă. Materialele rezistente la uzură și coroziune, cum ar fi oțelul inoxidabil, pot crește durabilitatea frigiderului. De asemenea, este recomandat ca acesta să aibă o funcție de auto-dezghețare, pentru a reduce necesitatea întreținerii frecvente.

Caracteristici suplimentare

Funcționalitatea și caracteristicile suplimentare pot fi luate în considerare în funcție de nevoile hotelului și ale oaspeților săi. De exemplu, pot fi avute în vedere beneficii suplimentare la achiziție, prezența unor compartimente speciale pentru băuturi sau alimente, reglarea temperaturii, sistemul de răcire sau nivelul de zgomot produs. Unele frigidere vin chiar și cu funcții precum afișajul digital sau controlul temperaturii, care pot fi utile pentru oaspeți, în special pentru cei care au nevoie să păstreze la anumite temperaturi unele medicamente sau produse cosmetice.

Când discutăm despre nivelul de zgomot produs de un frigider, trebuie să ținem cont de confortul oaspeților, în special în timpul nopții. Este important să alegem un tip de frigider care să asigure liniștea și confortul în camera de hotel. Există diferite niveluri de zgomot, iar un frigider cu nivel redus de zgomot precum un minibar hotel absorbție 40 Eco, de 38 de litri, cu nivel de zgomot 0 db, poate fi preferat pentru a nu deranja somnul oaspeților.

În concluzie, alegerea unui frigider destinat unei camere de hotel trebuie să fie un proces bine gândit și informat. Factorii-cheie precum tipul de frigider, designul, eficiența energetică, întreținerea și durabilitatea sunt esențiali pentru a asigura confortul și satisfacția oaspeților. Nu uitați, alegerea corectă a frigiderului poate face diferența în experiența oaspeților!

Citeste in continuare

Aveți un PONT?

ARTEHNIS

Cel mai complet ziar de investigații dedicat cititorilor din România.
Aveți un pont despre fapte de corupție la nivel local și/sau național?
Garantăm confidențialitatea!

Scrie-ne la Whatsapp: 0735.085.503
Sau la adresa: incisiv.anticoruptie@gmail.com
Departament Investigații - Secția Anticorupție

TOP KINETO MEDICAL Ploiesti

Știri calde

Exclusiv3 ore ago

Reeditarea mafiei lui „Portocala”/Noi detalii despre actuala mafie a procurorului ”Portocală” ies la iveală!(I)

„Jurnalistul” de șantaje Catalin Stavri, purtătorul de cuvânt pe afaceri murdare al primarului Volosevici/DOCUMENTE/Inregistrari audio (IV) Boși, locotenenți, soldați: Mafia...

Exclusiv14 ore ago

SANTAJELE MAFIEI CU AUTORITATI ale statului roman/Grupul de crima financiar – organizata locala cu sprijinul politistilor corupti si cu sprijinul parchetelor si instantelor/Documente si inregistrari audio, in exclusivitate/Azi, orele 13.00

Noua mafie a lui Portocală, prejudicii de milioane de euro! Noi detalii despre mafia procurorului ”Portocală” ies la iveală! Contractele...

Exclusiv14 ore ago

Demersul studenților de la Academia de Poliție „A. I. Cuza”- continuă!!!

În urma ultimului incident declanșat de focarul de toxiinfecție alimentară ce a durat mai bine de 10 zile, timp în...

Exclusiv2 zile ago

Cel mai mare secret al Mafiei din adevarata „mafie a gunoaielor din Prahova” va fi deconspirat, luni, 04.12.2023, orele 13.00/Politisti corupti cu functie de conducere din MAI si I.P.J. Prahova – complici la santajele gruparii de criminalitate economico-financiar organizata pe care o acopera in acest judet/DOCUMENTE SI INREGISTRARI AUDIO –  IN EXCXLUSIVITATE

Articol pentru cititori dar, in special, O SCRISOARE DESCHISA pentru: Ministrul Afacerilor Interne, Cătălin Predoiu precum si pentru si/sau in...

Exclusiv2 zile ago

Mai poti sa respecti un grad de chestor, cand vezi ca un necunoscut e facut chestor, la 34 ani?

Purtatorul de vorbe al IGPR a fost avansat la gradul de chestor, la 34 ani. Nascut in ’89, cu Academia...

Exclusiv2 zile ago

Nici în 2023, cei care conduc MAI nu au fost capabili să creeze un sistem de recrutare la județul de înscriere/Incompetența a ucis un polițist la Constanța

Remus, un tânăr de 22 de ani, din Vâlcea, care a absolvit Școala de Agenți de Poliție Câmpina, promoție 2023,...

Exclusiv5 zile ago

Caracatita BUZATU si Justitia Sa Privata: TRIBUNALUL VASLUI, ultima veriga de lupta impotriva coruptiei generalizate, inainte de Consiliul JAI

Dupa acuzele aduse de la nivelul conducerii aliantei Nord-Atlantice, prin pozitia ferm si autoritar exprimata de secretarul general adjunct NATO,...

Exclusiv5 zile ago

VICTORIE ZDROBITOARE ÎN INSTANȚĂ, A POLIȚISTULUI CĂNĂRĂU ÎMPOTRIVA POLIȚIEI NEAMȚ. FIȘE DE EVALUARE ANULATE DE JUDECĂTORI pe bandă rulantă

Unul dintre cei mai cunoscuți (și cei mai hărțuiți) polițiști din Neamț, lider al Sindicatului Europol, Ioan Cănărău, a obținut...

Exclusiv6 zile ago

Putem discuta despre managementul defectuos în ceea ce privește planificarea polițiștilor în serviciu și de tronsoane de drumuri naționale neacoperite

Polițiștii giurgiuveni au protestat ieri pentru a opta oară în fața sediului IPJ Giurgiu față de decizia de modificare a...

Exclusivo săptămână ago

Consiliul de administrație și Senatul Academiei de Poliție “A. I. Cuza” au luat decizia: Academia de Poliție “A. I. Cuza” a fost închisă până la finalul anului

Academia de Poliție “A. I. Cuza” a fost închisă până la finalul anului, dezvaluie cei de la sindicatul Europol. După...

Exclusivo săptămână ago

Gruparea de crima organizata locala acoperita de mafia din IPJ Prahova si de la varful MAI a fost devoalata pana si de avocati, in instanta

Ploiești: „Jurnalist” de șantaje, purtătorul de cuvânt pe afaceri murdare al primarului Volosevici/Inregistrari audio (IV) Ticăloșie deghizată în bune intenții!/Masca...

Exclusivo săptămână ago

Care este asemănarea dintre un penitenciar și Academia de Poliție „A. I. Cuza”?/Umilințe, nerespectarea stimei de sine, înjosire și căprărie pana si pentru studentele din Academie

Întrebare de Radio Erevan: Care este asemănarea dintre un penitenciar și Academia de Poliție „A. I. Cuza”? Răspuns corect: paturile...

Exclusiv2 săptămâni ago

Ploiești: „Jurnalistul” de șantaje Catalin Stavri, purtătorul de cuvânt pe afaceri murdare al primarului Volosevici/Inregistrari audio (III)

Boși, locotenenți, soldați: Mafia din interiorul Poliției Române, filiala Prahova Poluarea și corupția au fost mereu în topul problemelor din...

Exclusiv2 săptămâni ago

Un pericol zilnic la sănătatea studenților și angajaților de la Academiei de Poliție „A. I. Cuza” din București

Dacă aceste imagini vi se par că seamănă cu secvențele de Gaza, pe care le-am văzut în ultimele săptămâni la...

Exclusiv2 săptămâni ago

DOCUMENTE PARCHET/Ploiești: „Jurnalist” de șantaje, purtătorul de cuvânt pe afaceri murdare al primarului Volosevici/Inregistrari audio (II)

Boși, locotenenți, soldați: Mafia din interiorul Poliției Române, filiala Prahova Poluarea și corupția au fost mereu în topul problemelor din...

Partener media exclusiv

stiri actualizate Raspandacul

Parteneri

Top Articole Incisiv