Connect with us

Diverse

5 intrebari pe care sa le pui unei agentii SEO inainte de a incepe colaborarea

Publicat

pe

Te-ai hotarat sa apelezi la serviciile unei agentii SEO? Felicitari! Tocmai ai facut primul pas catre cresterea business-ului tau online! Insa de aici incolo incepe treaba mai dificila. Cum alegi o agentie SEO profesionista si cum te feresti de cele care promit marea cu sarea insa nu ofera rezultate concrete? Citeste mai departe si afla ce intrebari sa adresezi unei agentii SEO, pentru a te convinge de profesionalismul, experienta si seriozitatea sa:

1) Cat de repede veti obtine pentru site-ul nostru pozitii de top in Google?

Optimizarea SEO este un proces de durata medie si lunga, care necesita in primul rand o strategie solida, fundamentata pe nevoile de business ale clientului. O agentie SEO profesionista nu iti va da niciodata un raspuns de genul „In x luni va vom aduce site-ul pe prima pagina in Google”, ci mai intai va realiza un audit SEO pentru a identifica punctele forte si punctele slabe ale business-ului tau, pe baza caruia va dezvolta o strategie de cuvinte cheie. Asadar, in urma elaborarii unei strategii de optimizare SEO solide, agentia iti va putea comunica cu aproximatie ce se poate face in privinta pozitiilor site-ului tau in Google si in cat timp va reusi asta. Fereste-te de agentii SEO care au o reteta universala pentru orice tip de business, deoarece pot face mai mult rau decat bine site-ului si vizibilitatii sale in mediul online.

2) Cum ne veti comunica rezultatele?

O agentie SEO profesionista realizeaza rapoarte lunare pentru clientii sai. Pentru a monitoriza permanent rezultatele si a aduce imbunatatiri strategiei, agentia SEO are nevoie de acces la site-ul tau, si la contul tau de Google Analytics si Google Search Console. De aceea, este foarte important sa alegi o agentie in care poti avea incredere. Mai ales la inceputul colaborarii, o agentie SEO serioasa va avea nevoie sa faca anumite modificari on page site-ului tau, pentru care, bineinteles, iti va cere aprobare.

3) Ne puteti da cateva exemple de fosti clienti si rezultatele pe care le-ati obtinut cu acestia?

A cauta o agentie SEO seamana foarte mult cu shoppingul. In mod natural, iti doresti sa iei o decizie finala abia dupa ce te-ai informat in legatura cu performantele acesteia. Iar pentru asta ai nevoie de dovezi concrete, nu vorbe in vant. O agentie SEO profesionista nu va ezita sa iti dea cateva exemple de clienti mai mari cu care a colaborat si rezultatele pe care le-a obtinut pentru acestia.

4) Care sunt, mai exact, sarcinile voastre de zi cu zi in munca de SEO?

Exceptand auditul, care se realizeaza o singura data la inceputul colaborarii, munca de zi cu zi depusa de o agentie SEO consta in:

– optimizare on-page: continutul paginilor, meta tagurile, headingurile, ALT-textul si denumirea imaginilor, structura URL-urilor;

– optimizare off-page: content marketing (prin intermediul articolelor de blog, comunicatelor de presa, advertorialelor), obtinerea de backlinkuri de calitate, optimizarea postarilor in Social Media.

– monitorizarea indicatorilor cei mai importanti pentru strategia SEO: evolutia traficului organic, evolutia pozitiilor site-ului in Google, ratele de conversie, etc.

5) Ne puteti garanta ca vom ajunge pe primul loc in Google?

Daca raspunsul la aceasta intrebare este „da”, cel mai recomandat este sa alegi o alta agentie SEO cu care sa lucrezi. Nimeni nu poate garanta prima pozitie in Google, din mai multe motive: in primul rand, nicio agentie SEO nu cunoaste cu exactitate algoritmii Google; in al doilea rand, nimeni nu stie cum se vor schimba algoritmii Google de-a lungul timpului; in al treilea rand, penalizarile pot aparea de oriunde (pot fi automate, cauzate de un anumit algoritm al Google, sau manuale). In schimb, o agentie SEO profesionista iti poate garanta cresterea semnificativa a traficului pe termen lung.

Diverse

SAINT-GOBAIN ROMÂNIA DĂ STARTUL UNEI NOI EDIȚII A COMPETIȚIEI „SAINT-GOBAIN NATIONAL TROPHY”

Publicat

pe

De

Saint-Gobain România dă startul unei noi ediții a „Saint-Gobain National Trophy”, o competiție adresată constructorilor, arhitecților și fațadierilor din România care sunt încurajați să înscrie în concurs proiectele de excepție realizate începând cu anul 2020 și care vor fi finalizate până la 31 decembrie 2024. 

Saint-Gobain National Trophy Romania este un eveniment unic, o şansă de afirmare a excelenţei în domeniul construcţiilor, cu recunoaştere în rândul comunităţii de specialişti în construcţii din România şi o rampă de lansare spre evenimentele internaţionale Saint-Gobain Gypsum International Trophy și Saint-Gobain Glass International Event.

În acest concurs se pot înscrie toate companiile care au construit sau au în curs de construire o clădire la a cărei realizare s-au folosit soluţii Saint-Gobain, respectiv: pereţi de compartimentare şi tencuieli uscate, plafoane false fixe şi demontabile, canale de desfumare, ventilaţie, protecţii la foc ale structurilor metalice, şape flotante, lucrări de tencuieli şi gleturi, vitraje etc. Înscrierea în concurs este gratuită.

Durata concursului și criterii de evaluare

Proiectele pot fi înscrise până la data de 31 octombrie 2024, câștigătorii urmând a fi anunțați în luna decembrie. Aceștia vor fi desemnați de către un juriu de specialitate care va evalua proiectele pe baza unor criterii specifice: excelenţă în execuţie, utilizarea soluţiilor Saint-Gobain, sustenabilitate, calitatea prezentării.

Etapa locală include proiecte realizate atât cu produse din portofoliul Saint-Gobain Construction Products Romania, cât și cu cele din portofoliul Saint-Gobain Glass. Lucrările ce utilizează exclusiv soluții Saint-Gobain Glass vor fi jurizate după criterii de evaluare specifice, în timp ce acelea care combină soluții din ambele portofolii vor fi evaluate conform criteriilor standard, menționate în regulamentul concursului.

Categorii 

Participanții vor putea înscrie proiectele în una dintre cele șapte categorii distincte: Rezidențial, Cultură, Educație și timp liber, Afaceri și instituții, Fațade, Plafoane, Inovație, Soluții pe bază de sticlă. Fiecare categorie este evaluată pe criterii specifice, cu accent pe sustenabilitate și inovație.

„Saint-Gobain National Trophy valorifică inovația și creativitatea din sectorul construcțiilor. Această competiție nu este doar despre proiecte; este despre a inspira și a seta noi standarde de excelență. Prin această inițiativă, ne reafirmăm angajamentul de a susține dezvoltarea durabilă și sustenabilă, dar și de a recunoaște meritele celor care aduc valoare comunității prin munca lor.” (Ovidiu Păscuțiu, CEO Saint-Gobain România).

Proiectele desemnate câștigătoare la ediția locală anterioară pot fi vizualizate aici.

Pentru mai multe informații despre acest concurs, participanții pot accesa site-ul web www.saint-gobain.ro.

Despre Saint-Gobain

Lider mondial în domeniul soluțiilor ușoare și sustenabile pentru construcții, Saint-Gobain proiectează, produce și distribuie materiale și servicii pentru piețele industriale și de construcții. Soluțiile sale integrate pentru renovarea clădirilor publice și private, pentru construcțiile ușoare și decarbonizarea construcțiilor și a industriei sunt dezvoltate printr-un proces continuu de inovare și oferă durabilitate și performanță. Angajamentul Grupului este ghidat de scopul său, „MAKING THE WORLD A BETTER HOME”.

Vânzări de 47,9 miliarde EUR în 2023 la nivel global

160,000 de angajați care activează în 76 de țări

Un Grup angajat să atingă neutralitatea emisiilor de carbon până în 2050

În România, Saint-Gobain furnizează produse și soluții din gamele Abrasives, Glass, Saint-Gobain Prime Glass Working, Sekurit, ISOVER, PAM, Rigips, Weber, Duraziv şi Chryso, cumulând aproximativ 2000 de angajați în 14 situri industriale situate în Brăneşti, Călăraşi, Ploieşti, Satu-Mare, Turda, Suceava, Vălenii de Munte, Popești Leordeni şi Ariceştii Rahtivani. Pentru mai multe informații despre Grupul Saint-Gobain în România, vizitați www.saint-gobain.ro.

Citeste in continuare

Diverse

Cum să fii precaut în mediul online

Publicat

pe

De

Precauția este cel mai de ajutor prieten când vine vorba de felul în care ne raportăm la experiența noastră pe internet. Cel mai important element al unui comportament precaut este să fim informați despre riscuri și să facem o treabă cât mai bună în a le evita. O astfel de atitudine are la bază ideea de securitate cibernetică.

1Deși acest tip de securitate este o întreagă ramură a industriei tehnologiei, fiecare persoană poate recurge la anumiți pași pentru a se proteja. Din păcate, internetul este plin de intruși cu diferite interese care îți pun în pericol securitatea datelor personale. Și, în cazul în care folosești modalități de plată online, poți înregistra pierderi financiare.

Adevărul este că orice interacțiune cu internetul merită precauție. Așadar, permite-ne să te ajutăm prin intermediul acestui articol și să-ți oferim câteva sfaturi esențiale despre securitate pe internet!

Ai grijă la lucrurile la care dai click

Această practică este baza care stă la fundamentul unei experiențe sigure pe internet. Dacă ești interesat să aderi la ideea de securitate web, trebuie să fii precaut pe ce dai click.

În România, cultura pirateriei pe internet este încă în floare, iar site-urile de acest fel sunt accesate și de persoane care nu știu să folosească programe precum extensiile de browser care blochează reclame. În plus, mai există și situația în care unele site-uri legitime sunt clonate de infractorii internetului.

Așadar, trebuie să ai grijă la site-urile pe care le accesezi și să încerci să rămâi pe platformele legitime. De exemplu, dacă ești un amator al jocurilor de noroc, încearcă să accesezi doar cazinouri licențiate și verificate.

În plus, nu uita nici regula de bază: nu da click pe reclamele care îți apar pe site-uri, mai ales dacă se declanșează automat. În anumite cazuri, vei da de anunțuri care îți spun că ai câștigat ceva, cu oferte exagerat de bune, sau știri incredibile. Evită să interacționezi cu ele!

Dacă un site îți cere datele personale, fii extra precaut

În anumite situații, site-ul pe care-l accesezi oferă anumite servicii în schimbul înregistrării unui cont. Această situație este complet normală și este o practică prezentă în toată lumea. Totuși, nu toate site-urile care cer asta sunt de încredere. Deși nu fac ceva cu adevărat ilegal, acestea pot avea termeni dezavantajoși.

Deși poate părea o pierdere de timp, ce trebuie să faci este să citești politica de gestionare a datelor, inclusiv cea de „cookies”. Limbajul este puțin greoi, dar elementele care te interesează cu adevărat sunt cele în care se discută gestionarea datelor tale cu caracter personal. Trebuie să te asiguri că site-ul se angajează în a nu oferi aceste informații decât autorităților (în cazuri extreme).

Mai mult, protecția datelor oferite pentru crearea unui cont depinde și de folosirea de parole sigure. Sfatul nostru este să folosești parole cât mai complexe, dar pe care să poți să le ții minte. Dacă preferi să ți le notezi undeva, pot să faci asta atât în format fizic, cât și cibernetic. Nu uita să folosești o parolă diferită pentru fiecare site sau platformă!

Folosește un program anti-virus

Această modalitate este ceva mai complicată deoarece eficiența sa maximă este contra-cost. Un program de tip software antivirus este un mod foarte eficient de a bloca foarte rapid și necruțător majoritatea pericolelor cibernetice.

Acestea funcționează în fundal și fac tot posibilul să te protejeze de atacurile anumitor programe care să încerce să-ți acceseze informațiile sau să-ți infecteze dispozitivul. Mai mult, acestea fac și scanări constante pentru a se asigura că dispozitivul tău funcționează în parametri normali din punct de vedere al securității.

Singura problemă a acestei măsuri de securitate este faptul că majoritatea programelor bune de antivirus necesită o licență destul de costisitoare. Planurile anuale te pot ajuta să economisești destui bani, dar necesită o plată imediată destul de mare. Dacă știi că folosești destul de mult internetul și îți permiți financiar, ar trebui să recurgi la un antivirus!

Asigură-te că ai rezerve ale datelor tale

În anumite situații, problemele cauzate de atacuri cibernetice sunt inevitabile. O neatenție sau scăpare poate duce la fel de fel de probleme, dar asta nu înseamnă capăt de lume. Dacă trebuie să-ți resetezi dispozitivul, atunci ai ieșit destul de bine din această situație.

Singura mare problemă ar fi pierderea datelor, inclusiv fișiere precum fotografii, filmări, facturi, sau alte astfel de fișiere. Pentru a te asigura că nu le folosești, încearcă să ții copii de orice fel. Poți folosi metode tradiționale precum transferul pe stick-uri USB, sau folosirea serviciilor de cloud precum Google Drive, Dropbox și multe altele!

Concluzie

După cum am văzut în acest articol, metodele de prevenire a situațiilor cibernetice neplăcute pot fi implementate într-un mod rezonabil. Deși unele servicii te pot costa, acesta au și potențialul de a te proteja cum se cuvine. Fii cu adevărat precaut atunci când vrei să accesezi internetul și serviciile sale!

 

Citeste in continuare

Diverse

Fundatie fara beton gata intr-o zi si gata refolosibila

Publicat

pe

De

Întreaga lume e în mişcare. Bineînţeles că ştiam asta încă de la faimosul “Eppur şi muove”, dar totuşi parcă ritmul accelerat al ultimilor ani l-ar face până şi pe Galileo Galilei să-şi abată atenţia de la rotaţia Pământului la haosul care are loc pe acesta.

Pandemie, războaie, cutremure, fenomene meteo extreme, calamităţi, criza energiei, inflaţie, toate au un efect devastator asupra calităţii vieţii noastre. Chiar dacă vă număraţi printre fericiţii care nu au suferit pierderi obiective în urma acestor evenimente, cu siguranţă una dintre nevoile umane de bază v-au fost afectate.

După nevoile fiziologice, Maslow a considerat că securitatea este următoarea nevoie ca şi importantă. Şi cine îl poate contrazice? Pentru a putea supravieţui avem nevoie să ne simţim în siguranţă, iar locul unde avem cel mai des acest sentiment este acasă.

Acasă, locul unde petrecem cel mai mult timp, unde sunt persoanele cele mai dragi, unde ne creştem copiii, unde avem cele mai de preţ obiecte, unde lucrăm, unde trăim, aici, mai mult ca oriunde altundeva trebuie să avem sentimentul că nimic rău nu ni se poate întâmpla.

Ei bine acest lucru nu a fost niciodată mai tangibil! Noile tehnologii din domeniul construcţiilor au ca scop principal siguranţa ta, atât fizică cât şi financiară. Trendul de a ridica construcţii sigure şi durabile la standarde NZEB a ajuns de curând şi în România.

Construcţia pe piloni metalici, testată în Europa în ultimii ani, se extinde şi la nivelul ţării noastre atât în domeniul locuinţelor cât şi a lucrărilor de mai mare anvergură: infrastructură, centre comerciale, spaţii de depozitare, poduri, etc.

Pentru că tot ce începe bine se termină la fel, experţii trag un semnal de alarmă asupra importanţei pe care o are fundaţia: “În timpul construirii unei case, una dintre cele mai importante părţi ale procesului este construirea unei fundaţii solide şi eficiente energetic. Din păcate, mulţi beneficiari care aleg să construiască o fundaţie neeficientă energetic, executată cu neglijenţă, se confruntă cu o serie de probleme. Printre acestea se numără costurile ridicate pentru încălzirea sau răcirea locuinţei, disconfortul termic în timpul sezonului rece sau cald, probleme cu umiditatea şi chiar apariţia de boli respiratorii cauzate de o ventilaţie deficitară.”

Comparativ cu metodele convenţionale, şuruburile de fundaţie oferă o multitudine de avantaje: instalare rapidă, minimă perturbare a terenului, capacitate mare de încărcare şi versatilitate în diferite tipuri de sol, fundaţii fără vibraţii, fără turnare de beton şi deci fără timp de uscare, timp mic de montare, se poate monta şi în condiţii meteo nefavorabile (îngheţ), fără întreţinere şi cu o durată lungă de viaţă. Mai mult, acestea sunt o alegere eco-friendly, fiind reutilizabile şi reciclabile.

Fie că sunteţi un profesionist în domeniul construcţiilor sau un entuziast DIY, micropiloţii metalici înşurubaţi vin în întâmpinarea nevoilor dumneavoastră cu soluţii personalizate. De la proiecte rezidenţiale, până la infrastructură şi instalaţii industriale, şuruburile reprezintă fundaţia solidă pe care v-aţi dorit-o mereu.

Veţi fi surprinşi de modul în care şuruburile de fundaţie pot revoluţiona proiectele dumneavoastră de construcţie şi contribui la un viitor mai sustenabil.

Nu lăsaţi tradiţia să vă împiedice progresul – alegeţi şuruburile de fundaţie pentru o construcţie rapidă, eficientă şi respectuoasă faţă de mediul înconjurător. Dacă vă sperie ideea de a porni în una dintre cele mai mari aventuri ale vieţii tale şi anume construcţia viitoarei locuinţe, află că nu trebuie să fii singur. O echipă de profesionişti îţi poate fi alături de la creionarea planului până la şampania de la finalul lucrărilor.

Citeste in continuare

Aveți un PONT?

ARTEHNIS

Cel mai complet ziar de investigații dedicat cititorilor din România.
Aveți un pont despre fapte de corupție la nivel local și/sau național?
Garantăm confidențialitatea!

Scrie-ne la Whatsapp: 0735.085.503
Sau la adresa: incisiv.anticoruptie@gmail.com
Departament Investigații - Secția Anticorupție

TOP KINETO MEDICAL Ploiesti

Știri calde

Exclusiv21 de ore ago

Polițiștii cu familii monoparentale pot refuza, în mod legal , planificarea și munca în ture de noapte

Polițiștii cu familii monoparentale pot refuza munca de noapte ! Modificarea codului muncii Din 31 mai 2024, persoanele singure din...

Exclusiv21 de ore ago

Romaqua Group da in judecata sistemul RetuRO, considerandu-l nefunctional si profitabil doar pentru unii

Cel mai mare producator de bauturi din Romania, Romaqua Group, a cerut in instanta anularea Sistemului Garanție- Returnare RetuRo. Directorul...

Diverse4 zile ago

Fundatie fara beton gata intr-o zi si gata refolosibila

Întreaga lume e în mişcare. Bineînţeles că ştiam asta încă de la faimosul “Eppur şi muove”, dar totuşi parcă ritmul...

Exclusiv5 zile ago

Practici santajiste ale unor sefi de IPJ impotriva sindicatului, prin folosirea art.304 Cod Penal

A venit momentul sa dezvaluim si sa detaliem, pentru prima oara, practici santajiste reale carora sunt supusi uneori, reprezentantii sindicatului,...

Exclusiv6 zile ago

Sefa SRU de la IPJ Vaslui a incalcat de mai multe ori un text foarte clar dintr-o lege in vigoare

Abuzatoarea de la IPJ Vaslui, dezvaluie Emil Pascut de la Sindicatul Diamantul! Conduita abuziva a sefei de resurse umane de...

Exclusiv7 zile ago

„La IPJ Galati au nevoie de timp suplimentar, ca sa activeze fiecare, cate doua celule nervoase”

La Galati, exista sefi cu creier de broasca testoasa, dezvaluie cei de la Sindicatul Diamantul! Desi termenul limita de actualizare...

Exclusivo săptămână ago

Hora șmecheriei/Mafia deșeurilor și statul paralel/Mafia deșeurile prin turnătorul șef reușește sa închidă firma Gentoil/Care este legătura între firma Geodis și Recop?

Returo este un mecanism sofisticat, profitabil pentru unii, complicat pentru alții, care învîrte bani și adună ambalaje. SGR Returo au...

Exclusivo săptămână ago

„Alba neagra” cu drepturile si libertatile cetatenesti/Amantlâc la o Sectie de poliţie dintr-un oras din Prahova (III)

Ziarul Incisiv de Prahova continua sa dezvaluie o investigatie complexa, in mai multe episoade, pentru a deslusi impreuna cu dumneavoastra...

Exclusivo săptămână ago

Maurul – Gerard Georgescu- și-a făcut datoria, inca o data!/Semnal de alarma privind razbunarea „Wlăduț & Volosevici” si Organigrama Politiei Locale Ploiesti

Maurul – Gerard Georgescu, pe pagina sa de socializare: „Eu am fost bucuros că Volosevici a plecat, dar bucuria a...

Exclusiv2 săptămâni ago

Paraciosul si sifonul politistilor corupti din IPJ Prahova a facut un accident grav azi in Ploiesti/Solicitam oficial testul antidrog pentru Catalin Muresan cel din mafia deseurilor

Mureșan Catalin de la Recop Pleasa care este implicat în mafia deseurilor a accidentat pe trecerea de pietoni o persoana,...

Exclusiv2 săptămâni ago

Cum ajunge la Vaslui, sef serviciu resurse, o incompetenta si ” sora” de incompetenta, la IPJ Braila

Cum ajunge la Vaslui, sef serviciu resurse, o incompetenta? Se numeste Sandu Monica, comisar sef, dezvaluie Emil PASCUT de la...

Exclusiv2 săptămâni ago

„Alba neagra” cu drepturile si libertatile cetatenesti/Amantlâc la o Sectie de poliţie dintr-un oras din Prahova (II)

Comportamentul abuziv al politistilor fata de cetateni care in general respecta legea si comportamentul favorabil fata de infractori! Despre politisti corupti din...

Exclusiv2 săptămâni ago

Mafia deșeurilor, statul paralel și politicienii

Mai multe spitale din Prahova dau contractele, la troc, unui personaj controversat Amenință șantajează sau mituiesc pe cei ce nu...

Exclusiv2 săptămâni ago

De ce ai nevoie de sefi sa propuna cand e clar ca beneficiarii sunt personalul de conducere si consilierii de integritate?

S-a emis ordinul MAI nr. S/84/31.05.2024 pentru completarea OMAI S /7/2018 cu reglementari privind acordarea majorarii anticoruptie de 12.5% din...

Exclusiv2 săptămâni ago

PROMO/Amantlâc la o Sectie de poliţie dintr-un oras din Prahova. Soţul înşelat a utilizat iar politia si subordonatii in scop de razbunare (I)

Comportamentul abuziv al politistilor fata de cetateni care in general respecta legea si comportamentul favorabil fata de infractori! Despre politisti corupti din...

Partener media exclusiv

stiri actualizate Raspandacul

Parteneri

Top Articole Incisiv