EXCLUSIV/ SE PREFIGUREAZA UN NOU SCANDAL SEXUAL IN CADRUL MINISTERULUI AFACERILOR INTERNE, LA NIVEL INALT/SOLICITAM PUBLIC UN RASPUNS URGENT

5
5713

REDACTIA INCISIV DE PRAHOVA a intrat in posesia unor documente si informatii conform carora, Rectorul “ACADEMIEI DE POLITIE „ALEXANDRU IOAN CUZA”, COMISAR SEF DR. POLITIE, Prof. Univ. Dr. DANIEL COSTEL TORJE, a fost acuzat de hartuire sexuala impotriva unei studente de la Drept din anul III, in sesiunea din iulie a anului 2017. Raportul in cauza a fost postat pe pagina de facebook al M.A.I. de prietenul victimei, student anul IV in anul 2017.

De asemena detinem date verificate prin cel putin trei surse prin care confirma incidentul din “ACADEMIA DE POLITIE „ALEXANDRU IOAN CUZA”si care  ne-au specificat faptul ca, prietenul victimei (in anul 2017 student anul IV) a vrut sa il “bata pe rectorul Academiei ce s-a inchis in birou”.
Pentru verificarea situatiei de fapt, Redactia Incisiv de Prahova a solicitat OFICIAL  (prin adresa nr 56/12.01.2018, un  raspuns de la MINISTERUL AFACERILOR INTERNE si de la MINISTRUL AFACERILOR INTERNE sa confirme sau sa infirme daca COMISARUL SEF DR. POLITIE, Prof. Univ. Dr. DANIEL COSTEL TORJE, a fost cercetat penal si/sau modalitatea de „musamalizare” al RAPORTULUI in cauza. (Cerasela N.).

Catre,

1. Ministerul Afacerilor Interne

2. MINISTRULUI AFACERILOR INTERNE

 

In baza Legii nr. 544/2001 privind accesul liber la informatii de interes public, va rugam sa verificati si sa ne comunicati, pana la data de 15.01.2018, orele 15.00 (in vederea finalizarii si publicarii unei anchete), daca Rectorul “ACADEMIEI DE POLITIE „ALEXANDRU IOAN CUZA”, COMISAR SEF DR. POLITIE, Prof. Univ. Dr. DANIEL COSTEL TORJE, a fost acuzat de hartuire sexuala impotriva unei studente de la Drept din anul III, in sesiunea din iulie a anului 2017 si cum a fost finalizat RAPORTUL, precum si motivele care au dus la clasarea acestuia.

Mentionam ca, redactia Incisiv de Prahova se afla in posesia unei copii a Raportului in cauza care a fost postat pe pagina de facebook al M.A.I. de prietenul victimei, student anul IV in anul 2017.

Va rugam a ne comunica raspunsul, in regim de urgenta, in format electronic la adresa de e-mail incisivprahova@gmail.com.

Ziarul „Incisiv de Prahova”

Director General,

Ec. Adrian Radu

RECTOR

5 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here