EXCLUSIV/ Noi probe prin care oamenii/cetatenii Romaniei au cazut victime ale abuzului magistratilor sub control S.R.I., in campul tactic…

0
246

Va prezentam noi probe ale abuzului “Binomului” sustinut de judecatori I.C.C.J. prin emiterea de mandate pe securitate nationala in 2010 si puse in „valoare” in 2014 de procurori in dosare penale ale D.N.A. ST Bacau cu sprijinul interesat al DNA Central.

Aceste probe ar trebui sa miste pe ministrul Justitiei in demararea unei anchete la Parchetul general si DNA pe subiectul acestei practici in care omenii/cetatenii Romaniei cad victime ale abuzului magistratilor sub control SRI in campul tactic….

Din aceste documente reiese modul in care procurorii colaborau strans cu S.R.I. si in anul 2015 cand Eduard Hellvig era director S.R.I., alaturi de Coldea si Dumbrava. Hilar dar adevarat pentru justitia romaneasca. Ministrul justitiei Tudorel Toader oare nu observa abuzurile de drept ale institutiilor aflate in coordonarea sa adica MP/DNA. pentru a demara o ancheta penala serioasa? (Cerasela N.).

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here