Ce vedeti mai jos e un proces pe bune din America/ Justitia din Romania nu isi va reveni pana nu se instituie o raspundere eficienta a magistratilor

0
404

Vedeti cum se comporta judecatorul. Asta e o instanta de „small claims”, cum ii spune aici, unde oamenii au amenzi ori sume mici de platit si se pot reprezenta singuri. Dar nu suma e importanta, ci atitudinea judecatorului. Comparati-l pe acest judecator cu tortionarii in roba din Romania. Am fost sa asist la niste sedinte de judecata in Romania si m-am ingrozit de atitudinea dispretuitoare a judecatorilor. In America cineva ajunge judecator cand e la final de cariera si are suficienta maturitate si echilibru sa poata judeca drept. In Romania, in schimb, se ajunge judecator la 20 si ceva de ani, nu au nici o experienta de viata, motiv pentru care si dau condamnari in ani grei pentru nimicuri, de parca un om ar trai mii de ani.

Justitia din Romania nu isi va reveni pana nu se instituie o raspundere eficienta a magistratilor. Cine nu e abuziv nu are de ce sa se teama, nu? (Chris Terhes, presedintele Romanian Community Coalition, cunoscuta in Romania si sub numele de „Coalitia romanilor pentru combaterea coruptiei”).

Judecătorul a restabilit dreptatea, luând în considerare toate…

Judecătorul a restabilit dreptatea, luând în considerare toate circumstanțele din viața acestei femei.Dă "Like" paginii Perfect Media – descoperă dragostea de viață și de azi vei primi zilnic cele mai frumoase istorii!

Posted by Perfect Media – descoperă dragostea de viață on 11 Noiembrie 2017

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here