Să vă fie rușine, domnule ambasador Hans Klemm!

0
161

Hans Klem îl face pe Donald Trump antisemit, pentru că este un naționalist american și pentru că este împotriva Globalizării.
Personal, Susțin Naționalismul Economic, la fel ca Donald Trump și nu cred în „mântuirea adusă de Supranaționale, sau Multinaționale, cum le spune ambasadorul Klem. Nu sunt antisemit, dimpotrivă, cred că Holocaustul este cea mai neagră pată pe istoria omenirii, așa cum cred că Stalinismul a fost un genocid împotriva popoarelor libere.
Cred în Parteneriatul Strategic al României cu SUA, nu în parteneriatul CIA cu DNA, sunt Proamerican, cred în rolul SUA în apărarea democrației în România și în lume!
Bunicul și Străbunicul meu au fost liberali și au ocupat demnități publice. Cred în liberalismul politic și economic, ca fundament al Democrației, al Statului de Drept și al Capitalismului. Cred într-o Europă a Națiunilor, cu afirmarea și respectarea identității culturale a fiecărei Națiuni, într-un concern al unei Europe Unite. Susțin respectarea Drepturilor Omului în România, așa cum sunt ele prevăzute în Carta Drepturilor Omului, conform Declarației Universale a Drepturilor Omului, așa cum a fost ea asumată de Organizația Națiunilor Unite în anul 1948.
Cred în Națiunea Română, fundament al formării și existenței Statului Național Român, așa cum este scris în articolul nr 1 al Constituției României. In sensul acesta, declar că sunt naționalist!
A înnebunit Hans Klemm? Il atacă din România pe Donald Trump, făcându-l antisemit! Doar pentru că este numit ambasador de altă administrație!
Ne jignește pe toți cei care gândim și trăim românește. Cu o perfidie demnă de perioada inchiziției, ne face pe noi, pe cei care ne dorim firme Românești(!!!) puternice, ne face antisemiți!!!
Personal, ca unul dintre susținătorii capitalismului românesc și al înființării și promovării firmelor românești, consider că atacul lui Hans Klemm este de o ticăloșie fără de margini. Il desfid pe Hans Klemm și îl informez că voi face o scrisoare Congresului American în care voi informa despre atacul împotriva românilor de către un ambasador al Statelor Unite ale Americii!
Fac politică de 28 de ani, am participat la Revoluție de la ora 06:00 a zilei de 22 Decembrie, fac poitică de 28 de ani, când încă Ceaușescu era Președinte al RSR și când cei câțiva care protestam în fața Prefecturii din Craiova eram filmați și amenințați, dar, ca român, nu am fost niciodată jignit în felul acesta.
Cred în Libertate și Democrație și protestez public împotriva afirmațiilor lui Hans Klemm care a jignit un popor întreg, care simte și gândește românește, unul dintre cele mai tolerante popoare din lume, făcându-l antisemit.
Îi solicit domnului Hans Klemm să ceară scuze poporului român, pe care l-a jignit și l-a atacat, fără nici un fundament.
Să vă fie Rușine, domnule ambasador Hans Klemm! (Gelu Visan –P.M.P.).

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here