Connect with us

Actualitate

EXCLUSIV/ ITM PRAHOVA SLUGA ISJ PRAHOVA si a DIRECTORILOR din SCOALA GIMNAZIALA ,,ANTON PANN’’, PLOIESTI?

Publicat

pe

ITM Prahova este institutia care prin atributiile sale trebuie sa vegheze asupra respectarii legislatiei muncii.

Mai exact, in conformitate cu Legea 108/1999, reactualizata,

Art. 6

(2) Inspecţia Muncii are următoarele atribuţii specifice:

 1. în domeniul relaţiilor de muncă:
 2. a) controlează aplicarea reglementărilor legale, generale şi speciale, cu privire la încheierea, executarea, modificarea, suspendarea şi încetarea contractelor individuale de muncă;
 3. b) controlează stabilirea şi acordarea drepturilor cuvenite salariaţilor ce decurg din lege, din contractul colectiv de muncă aplicabil şi din contractele individuale de muncă.

Vom analiza modul in care aceasta institutie a statului roman NU a respectat legea, mai exact o sa va demonstram cum ITM Prahova A AVIZAT CA DIRECTORII SANDU LAURA, RADULESCU ANTONIO si TASICA CALINA dimpreuna cu SECRETARELE BUNEA ELNA si GRIGORE MIRELA:                              a. SA EMITA DOCUMENTE FALSE privind CONTACTUL de MUNCA al prof. Utoiu;                                                                              b.SA INSCRIE si SA MENTINA IN APLICATIILE REVISAL ale prof. Utoiu INFORMATII NELEGALE transmise de respectivii ( anexa 1)!

 

ITM PRAHOVA A INFLUENTAT IN MOD DIRECT ACTUL de JUSTITIE in sensul in care A CONTRIBUIT CA HOTARAREA PENALA NR. 176/ 29.11.2016 din dosarul penal nr. 16735/ 281/ 2016 SA FIE FAVORABILA DIRECTORULUI SANDU LAURA  prin faptul ca NU a obligat-o:

a.SA INCETEZE prof. Utoiu  CONTRACTUL de MUNCA pe NEDETERMINATA!                                                            

    b.SA INCHEIE cu prof. Utoiu UN CONTRACT de MUNCA pe DETERMINATA, raportandu-se la Codul Muncii!

c.SA RECTIFICE TRANSMISIILEFALSE din APLICATIILE  REVISAL TRIMISE, raportandu-se la HG 500/ 2011 si HG 877/ 2016!

Astfel, Hotararea penala 176/ 281/ 2016 stabileste ca prof. Utoiu avea UN CONTRACT de MUNCA pe DURATA DETERMINATA( document care nu exista nici la nici in forma fizica) prin RAPORT per SALARIAT FALSIFICAT de director SANDU LAURA cu nr. 1634/ 19.11.2015 ( anexa 2) prin care din data de 15.05.2015 I SE MODIFICASE prof. Utoiu  CONTRACTUL de MUNCA din DURATA NEDETERMINATA in DETERMINTA dar INCEPAND CU ANUL 2012!

ERA DE DATORIA ITM PRAHOVA SA CONSTATE NEREGULILE de la pct. a, b si c  INAINTE CA INSTANTA DE JUDECATA SA SE PRONUNTE!

Dar, ITM Prahova A MENTINUT ACELE DOCUMENTE si INFORMATII FALSE TOCMAI PENTRU CA DIRECTOR SANDU LAURA SA CASTIGE PROCESUL PENAL!

In aceeasi masura au actionat si oamenii legii: inspectorul si procurorul de caz care in ciuda evidentelor clare AU ACOPERIT FAPTELE PENALE SAVARSITE DE FUNCTIONARII ITM PRAHOVA , IN FRUNTE CU INSPECTOR SEF I.D!

Si, nu in ultimul rand, vom dovedi cum ITM Prahova s-a inteles tacit cu ISJ Prahova SA MENTINA INFORMATII FALSE IN REVISAL PENTRU A FACILITA obtinerea unor sentinte favorabile IN DOSARELE CIVILE: nr. 5917/ 105/ 2015, nr. 1909/ 105/ 2016 si dosarul penal 10258/ 105/2015.

Insa asupra acestui aspect, nu vom face referire directa , pentru ca directorul Sandu a actionat la comanda ISJ Prahova; apoi, pentru ca este evidenta din ulimele documente emise de ISJ Prahova si institutia scolara CA A EXISTAT O COLABORARE ISJ PRAHOVA- ITM PRAHOVA PENTRU FALSIFICARE DOCUMENTELOR prof. Utoiu.

Si, in primul rand, nu vom intra in amanutele relatiei ITM Prahova- ISJ prahova pentru ca prof. Utoiu va inainat o plangere penala asuprea faptelor penale savarsite de aceste institutii; de aceea, nici in materialul nostrum de ieri, nu am intrat in amanunte, pentru ca si asupra acestei institutii se va inainta o plangere penala.

Prin aceste demersuri INCERCAM SA DEVOALAM CARACATITA INSTITUTIONALA AVAND IN FRUNTE ISJ PRAHOVA SECONDAT DE MINISTERUL EDUCATIEI, ITM PRAHOVA, AJOFM PRAHOVA, DIRECTORII SI SECRETARELE SCOLII  DAR SI DE OAMENI AI LEGII DIN PARCHETUL de pe langa JUDECATORIA PLOIESTI, TRIBUNALUL PRAHOVA si JUDECATORIA PLOIESTI.

1.Inca din luna august a anului 2015, prof. Utoiu a inaintat ITM Prahova sesizari cu privire la INCALCAREA LEGISLATIEI MUNCII privind INCETAREA CONTRACTULUI SAU de MUNCA.

In urma primului control al inspectorilor ITM Prahova din septembrie-octombrie 2015 se intocmeste un raport ( anexa 3) prin care:                             a. se constata ca transmiterea de catre institutia scolara a unei informatii s-a realizat cu intarziere; pentru aceasta inspectorii ITM au dat un avertisment scris;

 1. se cere directorului Sandu Laura sa rectifice erorile din Aplicatia Revisal.

Inspectorii ITM DAU AVERTISMENT SCRIS PENTRU INFRACTIUNI PENALE pentru ca NU AU VRUT IN MOD INTENTIONAT SA CONSTATE ca prof. Utoiu avea contractul de munca incetat:          

 1. a. in baza a 3 ( trei) documente emise de director Sandu Laura: Deciziile 17 si 21, respectiv transmiterea din Aplicatia Revisal din 02.09.2015
 2. b. la 3 ( trei) date calendaristice diferite( 18.08.2015. 09.09.2015 si 02.09.2015; in baza a 3 (trei) articole diferite din Codul Muncii; art. 55, lit.a; art. 56, lit. d si art 55, lit. b- Codul Muncii

Mai mult, cu toate ca atat in Aplicatia Revisal (anexa 1) cat si in inscrierea din raportul controlului ITM( anexa 3) apare ca incetarea contractului de munca s-a facut cu acordul partilor ( art.55, lit.b), inspectorii ITM Prahova CONSTATA CA NU EXISTA UN ACORD SCRIS IN ACEST SENS INCHEIAT INTRE DIRECTORUL SANDU LAURA si prof. Utoiu ( anexa 3)!

       In aceste circumstante, prof. Utoiu inainteaza plangere penala impotriva ITM Prahova pentru abuz in functie , fals matrial si uz de fals.

In Referatul din 28.02.2017 dar si in Ordonanta nr. 1620/ 15.03.2017 ( anexa 4- pag. 2 ; anexa 5)) inspectorul de politie NU OBSERVA CA SUNT IN DREPTUL prof. Utoiu privind INCETAREA CONTRACTULUI de MUNCA al prof. Utoiu:

 1. 3 DOCUMENTE DATE DIFERITE;
 2. 3 DATE DIFERITE;
 3. 3 ARTICOLE de LEGE DIFERITE.

Domnul inspector inscrie existenta Deciziei nr. 21/ 09.09.2015 de incetare a contractului de munca in baza art. 56, lit. d ( prof. Utoiu ERA CONSIDERAT PENSIONAT la 47 de ani!) care a fost inregistata cu intarziere la data de…02.09.2015 (!!!) in baza art. 55, lit.b acordul partilor fara ca acesta sa existe !!!

Domnilor procuror si inspector numarati in fraza precedenta CATE MINCIUNI si FALSURI SUNT!!!

Domnilor inspector si procuror ati facut de asa maniera SA EXONORATI atat  ITM Prahova cat si pe director Sandu Laura de SAVARSIREA de FAPTE PENALE!

In aprilie 2016, ITM Prahova controleaza iar institutia scolara si constata ca:

 1. NU S-A REALIZAT NICIO RECTIFICARE in Aplicatia REVISAL a scolii;
 2. ESTE AMENDATA SCOALA pentru transmiterea cu o zi intarziere a incetarii contractului de munca!

Este vorba de transmiterea din 02.09.2015 a incetarii contractului de munca pe durata determinata in baza art. 55, lit.b!

Domnilor inspector si procuror NU EXISTA UN CONTRACT DE MUNCA PE DURATA DETERMINATA asa ca NU AVEA CE SA INCETEZE!

Domnilor inspector si procuror NU ARE CUM SA INCETEZE PREVEDERILE UNI CONTRACT DACA ACESTA NU EXISTA!

Domnilor inspector si procuror INCETAREA ASA ZISULUI CONTRACT de MUNCA pe DURATA DETERMINATA in baza art. 55, lit. b insemna existent unui accord scris semnat intre angajator: director Sandu Laura si angajat: prof. Utoiu.

Domnilor inspector si procuror unde este acordul scris de care facem vorbire?

Acesta nu exista si totusi in Aplicatia Revisal exista!

 

La pag. 3 din Referat inspectorul noteaza ca ITM Prahova considera ca e de competenta instantelor de judecata:

 1. ,,…aspectele referitoare la incetarea contractului de munca’’
 2. ,,…reprezentantii ITM si-au desfasurat activitatea in limtele legale conform competentelor..~

FALS.

Inainte de a se adresa instantelor de judecata, ORICE ANGAJAT POATE SESIZA ITM in baza art. 6, alin. 2, lit. A- a si b din Legea 108/ 1999 sa controleze:            a. încheierea, executarea, modificarea, suspendarea şi încetarea contractelor individuale de muncă;

 1. acordarea drepturilor cuvenite salariaţilor ce decurg din lege, din contractul colectiv de muncă aplicabil şi din contractele individuale de muncă.

ITM PRAHOVA, inspectorul de polities si procurorul de caz IL TRIMIT  pe prof. Utoiu SA-SI CAUTE DREPTATEA IN JUSTITIE!

Domnilor inspector si procuror dvs. ce atributii aveti?

In domeniul legislativ, executiv, al sanatatii sau invatamantului?

Si ca totul sa fie pe deplin in FAVOAREA DIRETORULUI SANDU LAURA INSPECTORUL de CAZ TRAGE CONCLUZIA la pag.3:

,,… orice alte solicitari in cauza facute de Utoiu pot fi analizate si dispuse masuri in cadrul unui process la instant competenta.’’

Adica inspectorul si procurorul INTERZIC UNUI CETATEAN SA INAINTEZE PETITII CATRE PROCURATURA si POLITIE DACA II SUNT INCALCATE DREPTURI CONSTITUTIONALE!

Sa va explicam domnilor inspector si procuror; ITM Prahova a admis ca prof. Utoiu sa ii fie incetatat contractul de munca pe durata determinata fara sa aiba un astfel de contract si sa admita ca si la aceasta data sa existe in Aplicatia Revisal a UNOR DATE FALSE  PRIN CARE prof. respectiv:                                             a. si-a pierdut locul de munca;

b.a pierdut un proces penal;

b.nu a putut sa beneficieze de indemnizatie de concediu medical si de somaj.

 

Dvs. NU VRETI SA CONSTATATI  DOMNILOR  PROCUROR si INSPECTOR, DAR SUNT FAPTE DE DOMENIUL PENALULUI PE CARE LE-AR VEDEA SI UN ORB DE PE LUNA PENTRU CA PRIN ACELE FALSURI SUNT INCALCATE DREPTURI CONSTITUTIONALE!

In luna februarie 2017, ITM controleaza din nou Scoala Gimnaziala,, Anton Pann ‘’, Ploiesti, si elaboreaza un raport care este conform inspectorului sef I.D.:             ,, cat o teza de doctorat!’’

DOMNILOR  PROCUROR si INSPECTOR constatati in documentele dvs. ca ITM Prahova e emis documente legale!

Domnilor inspector si procuror daca asa este unde este contractul de munca pe durata determinata al prof. Utoiu?

Domnilor inspector si procuror de ce Aplicatia Revisal si la aceasta data contine date eronate?

Domnilor inspector si procuror daca actele de control ale ITM Prahova SUNT LEGALEatunci de ce cu acestea prof. Utoiu nu a putut sa beneficieze da drepturi constitutionale:ocrotirea sanatatii si protectie sociala?

Domnule procuror constatati in ordonanta emisa de dvs. ca:

,,…actul de control al ITM Prahova.’’

Domnule procuror documentul dvs. este emis la 15.03.2017 data la care EXISTAU 2 ,, ACTE DE CONTROL ALE ITM PRAHOVA, NU UNUL PRECUM INSCRIETI DSV!

Domnule procuror de ce a fost studiat si al doilea raport al ITM Prahova din februarie- aprilie 2016?

Domnule  procuror la adta cand dvs. ati emis ordonanta ITM Prahova ERA IN AL TREILEA CONTROL LA INSTITUTIA SCOLARA!

STITI DE CE?

PENTRU A SE PUNE DE ACORD CU PRIVIRE LA MODUL IN CARE TREBUIESC MENTINUTE FALSURILE IN PRIVINTA DOCUMENTELOR prof. Utoiu!

Si, mai mult: dupa ce Compartimentul Audit al ISJ Prahova isi face cunoscut Raportul  de Verificare ( februarie 2017) revine asupra lui la indicatiile ITM Prahova ca mai apoi sa din nous a revina asupra Raportului!

Scopul: a ajuta cu aceste documente pe director Sandu Laura in procesele sale, mai ales ca modificarile s-au facut la cererea…avocatului directorului sandu Laura nicidecum la cererea unei institutii abilitate.

AM facut pe parcusul acestui material ca nu vom da unele informatii si nu vom publica unele documente care ar demonstra infractiunile savarsite de AJOFM Prahova si ITM Prahova pentru ca asupra acestor institutii se vor inainta noi plangeri penale.

A inscrie in aceste materiale date privind viitoarele demersuri, a face public actele respective ar insemna sa pregatim institutiile respective pentru a se apara.

Lasma surpizele sa vina si va garantam ca vom publica tot ceea ce ne este permis in limita legii; documentele respective arata fara tagada MODUL DIRECT, INFRACTIONAL IN CARE SUB COORDONAREA ISJ PRAHOVA ATAT ITM PRAHOVA cat si AJOFM PRAHOVA AU ACTIONAT CONCERTAT IMPOTRIVA prof. Utoiu.

Si, inca un amanunt: inspector sef I.D din cadrul ITM Prahova HABAR NU ARE DE CODUL MUNCII!

Cand i s-a indicat art. 55, lit. b a trebuit sa deschida Codul Muncii!

E ca si cum in fruntea bucatareselor se afla o doamna care prepara ciorba simpla de legume dupa reteta! (Cerasela N.).

N.R. -Ne cerem scuze pentru starea documentelor. Asa au sosit pe adresa redactiei si noi nu modificam si/sau „coafam” probele. Va multumim pentru intelegere.

 

 

Actualitate

Gama de Conveioare și Lifturi Hidraulice de la SKBS România: Calitate și Performanță Garantată

Publicat

pe

conveioare romania

SKBS România se afirmă pe piața echipamentelor industriale printr-o diversificată gamă de conveioare și lifturi hidraulice, proiectate pentru a îmbunătăți eficiența operațiunilor de logistică și producție. În acest articol, vom analiza avantajele și caracteristicile acestor echipamente, explicând de ce SKBS România este partenerul de încredere pentru afacerea ta.

De ce să Alegi Gama de Conveioare și Lifturi Hidraulice de la SKBS România?

Fiabilitate și Rezistență

Produsele SKBS România sunt recunoscute pentru durabilitatea lor, fiind fabricate din materiale de înaltă calitate. Aceste echipamente sunt concepute să reziste în condiții de utilizare intensivă, garantând o funcționare pe termen lung fără probleme.

Eficiență Operațională Superioară

Gama de conveioare și lifturi hidraulice de la SKBS România este optimizată pentru performanță maximă. Datorită tehnologiei avansate, aceste echipamente permit manipularea rapidă și eficientă a materialelor, reducând timpul de operare și costurile asociate.

Adaptabilitate și Versatilitate

Indiferent de dimensiunea și tipul materialelor transportate, gama de conveioare și lifturi hidraulice oferită de SKBS România poate fi personalizată pentru a satisface nevoile specifice ale fiecărei afaceri. Aceste soluții flexibile maximizează eficiența și productivitatea.

Tipuri de Conveioare Disponibile la SKBS România

Conveioare cu Bandă

Concepute pentru transportul produselor de dimensiuni variate și forme diverse, conveioarele cu bandă oferite de SKBS România asigură o mișcare lină și continuă a materialelor. Acestea sunt ideale pentru diverse aplicații industriale.

Conveioare cu Role

Aceste conveioare sunt perfect adaptate pentru transportul produselor grele sau voluminoase. Sistemele cu role de la SKBS România sunt robuste și eficiente, capabile să manipuleze sarcini mari fără dificultăți.

Conveioare Modulare

Pentru flexibilitate maximă, conveioarele modulare sunt alegerea perfectă. Acestea permit configurarea și extinderea sistemului în funcție de cerințele specifice ale fiecărui proiect. SKBS România oferă conveioare modulare care pot fi integrate cu alte echipamente pentru soluții personalizate.

Lifturi Hidraulice de la SKBS România

Lifturi Scissor (Foarfecă)

Aceste lifturi sunt ideale pentru ridicarea și poziționarea precisă a încărcăturilor. SKBS România oferă lifturi scissor cu capacități variate de ridicare, adaptabile pentru diverse aplicații industriale.

Lifturi cu Platformă

Proiectate pentru ridicarea materialelor la diferite niveluri, lifturile cu platformă sunt echipate cu sisteme de siguranță avansate, asigurând o operare sigură și eficientă.

Lifturi Verticale

Pentru transportul materialelor pe verticală în spații limitate, lifturile verticale sunt soluția ideală. SKBS România oferă lifturi verticale fiabile și eficiente, potrivite pentru depozite și unități de producție.

De ce să Colaborezi cu SKBS România?

Expertiză și Profesionalism

Echipa de specialiști de la SKBS România, cu vastă experiență în domeniu, se angajează să ofere soluții personalizate și suport tehnic de înaltă calitate.

Tehnologie de Vârf

Utilizând tehnologii de ultimă generație, SKBS România asigură performanța și fiabilitatea echipamentelor sale. Investițiile constante în inovație permit companiei să ofere produse de top, adaptate nevoilor pieței.

Servicii Complete

SKBS România oferă nu doar echipamente de calitate, ci și servicii complete de instalare, mentenanță și suport tehnic. Astfel, fiecare client beneficiază de soluții integrate și eficiente.

Concluzie

SKBS România se remarcă prin gama sa variată de conveioare și lifturi hidraulice de înaltă performanță. Cu o combinație de fiabilitate, eficiență și flexibilitate, aceste echipamente sunt alegerea ideală pentru orice afacere care dorește să-și optimizeze operațiunile. Alegând SKBS România, investiți în calitate și profesionalism, asigurând succesul pe termen lung al afacerii dumneavoastră.

Pentru mai multe detalii despre gama de conveioare și lifturi hidraulice de la SKBS România, vizitați site-ul nostru oficial și descoperiți soluțiile adaptate nevoilor dumneavoastră.

Citeste in continuare

Actualitate

Cum să alegi o pompă de stropit de calitate? 6 criterii de luat în considerare

Publicat

pe

O pompă de stropit este esențială pentru întreținerea eficientă a grădinii sau culturilor tale, asigurând distribuția uniformă a pesticidelor, fertilizanților sau a apei. Iată care sunt principalele criterii pe care ar trebui să le iei în considerare pentru a face cea mai bună alegere!

1. Tipul pompei

Pe piață există diferite tipuri de pompe de stropit, iar printre cele mai cunoscute se numără cele cu acțiune manuală și versiunile cu acumulator. Cele dintâi sunt compacte și ușor de transportat, fiind ideale pentru grădini mici și plante de interior. Cu toate acestea, acestea pot necesita un efort fizic semnificativ, ceea ce le face mai puțin potrivite pentru suprafețe mari sau pentru persoanele cu probleme de mobilitate. Pe de altă parte, modelele cu acumulator sunt mai puternice și pot acoperi suprafețe mai mari, dar sunt, de asemenea, mai costisitoare și pot necesita întreținere specializată.

2. Capacitatea rezervorului

Acesta influențează cât de mult poate stropi pompa într-o singură încărcare, devenind astfel un factor cheie în funcționarea eficientă a sistemului de irigare. Factorii care influențează alegerea capacității rezervorului includ dimensiunea și tipul grădinii, frecvența de udare necesară și disponibilitatea apei. Dacă ai o grădină mare sau o livadă, vei avea nevoie de o pompă cu un rezervor de capacitate mare.

Un rezervor prea mic poate necesita umpleri frecvente, consumând timp prețios și creând inconveniențe. Alegerea echilibrului dintre capacitate și greutate este o altă considerație importantă. În timp ce un rezervor de capacitate mai mare poate stoca mai multă apă, acesta poate deveni dificil de transportat.

3. Materialul pompei

Plasticul, de exemplu, are avantajul de a fi mai ușor și mai ieftin comparativ cu alte materiale. Cu toate acestea, este puțin durabil decât oțelul inoxidabil sau aliajele de aluminiu. Pe de altă parte, oțelul inoxidabil este cunoscut pentru rezistența sa la coroziune și uzură. Totuși, aceste versiuni sunt mai grele.

Materialul pompei poate avea, de asemenea, un impact asupra considerațiilor de mediu și de sănătate. Unele materiale pot fi mai ecologice decât altele. De exemplu, o pompă de stropit din plastic este potrivită pentru stropirea plantelor comestibile, în timp ce un model din oțel inoxidabil este adecvat pentru utilizarea de substanțe chimice puternice.

4. Presiunea de lucru

Reprezintă forța cu care apa este împinsă prin furtunul pompei. Acesta este un parametru esențial în funcționarea și performanța pompei, având un impact direct asupra vitezei și distanței la care apa poate fi stropită. Presiunea determină viteza și distanța la care apa poate fi stropită. Pentru aplicații de stropire la distanță mare sau pentru distribuirea apei la înălțimi mai mari, va fi necesară o pompă cu o presiune de lucru mai mare.

Cu toate acestea, presiunea prea mare poate duce la irosirea apei și la deteriorarea plantelor, în timp ce o presiune prea scăzută poate duce la o udare ineficientă. Unele modele permit reglarea presiunii, oferindu-ți astfel mai multă flexibilitate în utilizare. Această caracteristică poate fi deosebit de utilă în cazul grădinilor cu plante de diferite tipuri și dimensiuni, permițându-ți să ajustezi presiunea în funcție de nevoile specifice ale fiecărei plante.

5. Ușurința în utilizare și ergonomia

Designul ergonomic al unei pompe de stropit este esențial pentru a asigura manevrabilitatea acesteia. O pompă de stropit de înaltă calitate ar trebui să vină cu un manual ce oferă instrucțiuni clare și precise despre montarea, utilizarea corectă și sigură, precum și despre întreținerea și depozitarea acesteia. Funcțiile automate sau semi-automate pot îmbunătăți semnificativ experiența utilizatorului. Acestea pot include setări prestabilite pentru diferite tipuri de irigare, un sistem de auto-curățare sau un mecanism de oprire automată.

6. Accesoriile incluse

Poți găsi pompe de stropit ce vin dotate cu duze suplimentare și alte unelte care ajută la întreținere sau îmbunătățesc funcționalitatea pompei. Accesoriile de calitate superioară vor rezista mai mult timp la uzură și vor contribui la o performanță optimă a pompei. Alegerea unei pompe de stropit care vine cu un kit complet de accesorii îți va economisi timp și efort.

 

Ținând cont de criteriile enumerate mai sus, vei putea să faci o alegere informată și să te bucuri de o grădină bine întreținută și sănătoasă. Nu uita să alegi un model de pompă de stropit care să fie calitativ!

Citeste in continuare

Actualitate

România preia conducerea grupării navale NATO SNMCMG-2 din Mediterană

Publicat

pe

De

Forţele Navale Române vor asigura pentru o perioadă de şase luni comanda grupării navale permanenta a NATO din Mediterană, de luptă contra minelor, prin comandorul Sebastian Barote, locţiitorul comandantului Divizionului 146 Nave Minare-Deminare.

Ofiţerul român se va afla la bordul Puitorului de mine şi plase 274, care va pleca joi, 20 iunie, din Portul militar Constanţa, anunţă MApN.

În perioada iulie – decembrie 2024, gruparea navală permanentă a NATO de luptă contra minelor, sub comandă românească, va executa misiuni specifice în bazinul Mării Mediterane.

La bordul navei vor fi 85 de militari români şi străini. La misiunea Standing NATO Mine Countermeasures Group Two mai participă nave din Italia, Spania şi Turcia.

Puitorul de mine şi plase „Viceamiral Constantin Bălescu”, număr de bordaj 274, a intrat în serviciul Marinei Române în 1981 şi a fost reparat ultima oară la începutul acestui an, la Şantierul Damen din Mangalia, pentru aproape 10 milioane lei.

Anul trecut, România a cumpărat două nave britanice „vânător de mine”, HMS Blyth (lansată la apă în 2000) şi HMS Pembroke (lansată la apă în 1997), la mâna a doua, pentru 150 milioane euro.

Vânătorul de mine M 270 „Sublocotenent Ion Ghiculescu”, fost HMS Blyth în Marina Regală Britanică, a intrat de anul trecut în dotarea Marinei României, urmând ca anul acesta să vină şi a doua navă. (F. Jipa).

Sursă foto: SMFN

Citeste in continuare

Aveți un PONT?

ARTEHNIS

Cel mai complet ziar de investigații dedicat cititorilor din România.
Aveți un pont despre fapte de corupție la nivel local și/sau național?
Garantăm confidențialitatea!

Scrie-ne la Whatsapp: 0735.085.503
Sau la adresa: incisiv.anticoruptie@gmail.com
Departament Investigații - Secția Anticorupție

TOP KINETO MEDICAL Ploiesti

Știri calde

Exclusiv17 ore ago

Sefa SRU de la IPJ Vaslui a incalcat de mai multe ori un text foarte clar dintr-o lege in vigoare

Abuzatoarea de la IPJ Vaslui, dezvaluie Emil Pascut de la Sindicatul Diamantul! Conduita abuziva a sefei de resurse umane de...

Exclusiv2 zile ago

„La IPJ Galati au nevoie de timp suplimentar, ca sa activeze fiecare, cate doua celule nervoase”

La Galati, exista sefi cu creier de broasca testoasa, dezvaluie cei de la Sindicatul Diamantul! Desi termenul limita de actualizare...

Exclusiv3 zile ago

Sună toaca prin toată armata

Conform promisiunilor făcute de un reprezentant al guvernului delegației protestatarilor din data de 07.06.2024 din fața Palatului Victoria, Guvernul urma...

Exclusiv3 zile ago

Hora șmecheriei/Mafia deșeurilor și statul paralel/Mafia deșeurile prin turnătorul șef reușește sa închidă firma Gentoil/Care este legătura între firma Geodis și Recop?

Returo este un mecanism sofisticat, profitabil pentru unii, complicat pentru alții, care învîrte bani și adună ambalaje. SGR Returo au...

Exclusiv3 zile ago

„Alba neagra” cu drepturile si libertatile cetatenesti/Amantlâc la o Sectie de poliţie dintr-un oras din Prahova (III)

Ziarul Incisiv de Prahova continua sa dezvaluie o investigatie complexa, in mai multe episoade, pentru a deslusi impreuna cu dumneavoastra...

Exclusiv4 zile ago

Maurul – Gerard Georgescu- și-a făcut datoria, inca o data!/Semnal de alarma privind razbunarea „Wlăduț & Volosevici” si Organigrama Politiei Locale Ploiesti

Maurul – Gerard Georgescu, pe pagina sa de socializare: „Eu am fost bucuros că Volosevici a plecat, dar bucuria a...

Exclusiv7 zile ago

Paraciosul si sifonul politistilor corupti din IPJ Prahova a facut un accident grav azi in Ploiesti/Solicitam oficial testul antidrog pentru Catalin Muresan cel din mafia deseurilor

Mureșan Catalin de la Recop Pleasa care este implicat în mafia deseurilor a accidentat pe trecerea de pietoni o persoana,...

Exclusiv7 zile ago

Cum ajunge la Vaslui, sef serviciu resurse, o incompetenta si ” sora” de incompetenta, la IPJ Braila

Cum ajunge la Vaslui, sef serviciu resurse, o incompetenta? Se numeste Sandu Monica, comisar sef, dezvaluie Emil PASCUT de la...

Exclusivo săptămână ago

„Alba neagra” cu drepturile si libertatile cetatenesti/Amantlâc la o Sectie de poliţie dintr-un oras din Prahova (II)

Comportamentul abuziv al politistilor fata de cetateni care in general respecta legea si comportamentul favorabil fata de infractori! Despre politisti corupti din...

Exclusivo săptămână ago

Mafia deșeurilor, statul paralel și politicienii

Mai multe spitale din Prahova dau contractele, la troc, unui personaj controversat Amenință șantajează sau mituiesc pe cei ce nu...

Exclusivo săptămână ago

De ce ai nevoie de sefi sa propuna cand e clar ca beneficiarii sunt personalul de conducere si consilierii de integritate?

S-a emis ordinul MAI nr. S/84/31.05.2024 pentru completarea OMAI S /7/2018 cu reglementari privind acordarea majorarii anticoruptie de 12.5% din...

Exclusivo săptămână ago

PROMO/Amantlâc la o Sectie de poliţie dintr-un oras din Prahova. Soţul înşelat a utilizat iar politia si subordonatii in scop de razbunare (I)

Comportamentul abuziv al politistilor fata de cetateni care in general respecta legea si comportamentul favorabil fata de infractori! Despre politisti corupti din...

Exclusivo săptămână ago

Coruptul putinist „Capitan la 15 ani” si un nou comportament deviant/Simte ca are politia pe urmele sale?

Reamintim ca, coruptul putinist „Capitan la 15 ani” s-a autoinvitat, acum ceva timp, la o petrecere a politistilor din activitate,...

Exclusivo săptămână ago

Sindicatul Europol face apel către conducerile armelor, să ia de URGENȚĂ toate măsurile pentru înlocuirea politistilor care se află în aceste momente în așteptare pentru predarea sacilor cu buletinele de voturi!

Tocmai s-au făcut 24 de ore de când zeci de mii de polițiști, polițiști de frontieră, jandarmi și pompieri, sunt...

Exclusivo săptămână ago

Sindicatul Diamantul a reusit declasificarea ROF-urilor IPJ. Test rapid de incompetenta

Sindicatul Diamantul a reusit declasificarea ROF-urilor IPJ. Test rapid de incompetenta la responsabilii cu aplicarea legii 544/2001.   ROF declasificat...

Partener media exclusiv

stiri actualizate Raspandacul

Parteneri

Top Articole Incisiv