#SRIDNAGate/ Fostul adjunct al lui Florian Coldea, decorat de CIA, CUTREMURĂ Binomul: STĂPÂNIRE prin ÎMBOGĂȚIRE!/ Acoperiții din Justiție, Presă, Politică, Afaceri și firmele acoperite ale SRI. Coldea a ordonat arestări în prezența mea!

0
3216

 Sunt pregătit să prezint modul în care s-a acaparat Puterea în această țară în beneficiile acestei Mafii: Acoperiții din Justiție, Presă, Politică, Afaceri și firmele acoperite ale SRI. Coldea a ordonat arestări în prezența mea!

Rechizitoriile DNA erau făcute de ofițeri SRI, bravii procurori de la DNA le luau și le contrasemnau și mai apoi le trimiteau în instanță, unde se creau culoarele necesare. Se trimiteau bilețele către judecători anume desemnați care erau santajați sau în relații cu unii din SRI. Au fost foarte multe abuzuri. Florian Coldea avea un braț armat în Justiție cu DNA și Kovesi, a declarat luni seară la România Tv fostul colonel SRI, Daniel Dragomir, care a fost adjunctul fostului șef operativ al SRI, generalul Florian Coldea, la Brigada Anti Terorism.

Dragomir a fost decorat cu cea mai înaltă distincție de președintele României pentru rolul jucat în eliberarea jurnaliștilor români în Irak. El a fos decorat și de CIA. Este specialist în lumea arabă.

Dragomir a vorbit de Deep State, Statul Paralel, care și-ar avea originile în întâlnirea din sufrageria lui Gabriel Oprea în noaptea alegerilor prezidențiale din 2009, conform Flux 24.

Generalul Florian Coldea a ordonat arestări în prezența mea. Din 2009 oameni de afaceri, politicieni, jurnaliști, au fost interceptați pe mandate de securitate națională diferite timp de 5 ani cerute de SRI. Aceste mandate au fost transmise de fostul șef al Parchetului General, doamna Kovesi. Sunt pregătit să prezint modul în care s-a acaparat Puterea în această țară în beneficiile acestei Mafii. O mafie are de obicei reguli, această clică nu a respectat nimic , a dezvăluit Daniel Dragomir.

Firme românești au fost falimentate, unele au fost preluate de Statul Paralel, a precizat Dragomir.

O firmă privată nu are nicio șansă la o licitație cu o firmă SRI. Sunt firme, oameni de afaceri care au fost împinși pe marginea prăpastiei pentru interesul unei clici. Scopul era STĂPÂNIRE prin ÎMBOGĂȚIRE!, a mai afirmat Dragomir.

Firme acoperite ale SRI sunt în toate domeniile, inclusiv și în turism. Au fost folosiți bani din aceste firme sub conducerea dlui Coldea, a susținut fostul colonel SRI.

Daniel Dragomir care a fost șef în Direcția Antiterorism a dezvăluit că NICIODATĂ nu a văzut sau avizat vreun mandat de securitate națională pentru un cetățean român

În martie 2014, Laura Codruța Kovesi în calitate de șefă a DNA a cerut aceste mandate și interceptări pe care le-a folosit apoi să facă dosare. Niciodată înainte Procurorul General Kovesi nu a transmis respectivele interceptări la DNA. , a mai spus fostul colonel SRI.

SRI s-a implicat în toate domeniile: afaceri, media până la plecarea mea din 2013 când i-am spus aceste lucruri domnului Coldea. Se derulau lucruri care depășeau activitatea legală. Era vorba de setea de control, de setea de putere, în care exista foare mult interes personal. Au foat acoperite aproape toate domeniile, inclusiv turism, a precizat Dragomir.

Am văzut jurnaliști și politicieni intrând sau ieșind din biroul lui Florian Coldea, a mai spus acesta.

Colonelul Dragomir a susținut că au existat 3 zone de abuzuri: acoperiții din media unde existau interese mari în mass media, implicaarea în politică prin acoperiți și implicarea în câmpul tactic din Justiție.

Cer o comisie parlamentară care să facă lumină în aceste cazuri. Într-o astfel de comisie voi putea depune mărturie fiind derogat de la secretul profesional. Pot fi obținute date extrem de concrete, a mai spus colonelul SRI în rezervă.

Daniel Dragomir a demisionat din SRI în 2013. Apoi a fost arestat în 2 dosare, printre care Black Cube.

Despre dosarul Black Cube, Dragomir a spus: Dosarul Black Cube instrumentat de DIICOT se referă la suspiciuni de corupție la adresa șefei DNA. Acuzații de spionaj nu se regăsesc în dosar. (Ec Adrian Radu).

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here