Connect with us

Actualitate

EXCLUSIV/ “PORTOCALE” de Constanta

Incisiv

Publicat

pe

Ca am ajuns tara procurorilor nu mai este o noutate. Ca sunt cercetati abuziv cetatenii acestei tari, iar nu mai este o noutate. Cazuri gen “Portocala” sunt peste tot. Ca avem impuse de catre procurori fata de cei cercetati fel de fel de interdictii aberante, iar nu mai este o noutate. Dar, sa interzici unei sotii (concubine) sa ia legatura cu sotul (concubinul) cu care traia impreuna si cu care are un copil impreuna de crescut este o mare ABJECTIE.

Ce se intampla oare cand cei cercetati abuziv se indreapta cu plangeri penale impotriva procurorilor?

Simplu,  judecatorii “plimba” dosarele de la o unitate la alta pentru a acoperi faptele penale ale acestora.

Va relatam un caz disperat, expus intr-un MEMORIU ajuns la redactia Incisiv de Prahova impreuna cu toate probele din dosarul de urmarire penala, speta pe care vom mai reveni.

 

Subsemnatul Dimoftache Răzvan_____, formulez prezentul

 

MEMORIU

 

 

Prin care va aduc la cunostinta urmatoarele aspecte ce fac obiectul dosarului 3034/118/2016, care la acest moment se afla in faza de fond la Tribunalul Constanta:

 

  • Control 2013 – SC Sladum SRL

In data de 13.03.2013 s-au prezentat la sediul SC Sladum SRL reprezentantii Garzii Financiare, ca urmare a primirii unei notificari din partea DSVSA Constanta cu privire la faptul ca societatii Sladum SRL i s-a emis ordonanta de inchidere,dar ca aceasta functioneaza in continuare.  Facem precizarea ca Ordonanta de inchidere nu a fost comunicata pe nicio cale reprezentantilor societatii si nu am inteles nici pana la acest moment cum a fost posibil ca societatea sa primeasca autorizatia de functionare sanitar-veterinara in toamna anului 2012, iar in martie 2013 s-a constatat ca acesta nu indeplineste conditiile de functionare.

In acea seara li s-au alaturat in efectuarea controlului si reprezentanti din cadrul IPJ Constanta, la sfarsitul controlului aplicand sigilii pentru intreg sediul societatii, motivand ca nu s-a putut efectua verificarea marfii (acest lucru nefiind posibil intrucat ne aflam in afara orelor de program, iar gestionarul care detinea cheia nu se afla in unitate).

A doua zi reprezentantii acelorasi institutii, dar si din cadrul altor institutii cu abilitati de control, s-au prezentat cu mandat de perchezitie domiciliara, facand astfel  posibila verificarea atat a marfii, cat si a documentelor existente in incinta unitatii. Precizam ca modul de efectuare a perchezitiei a fost total necorespunzator, exemplificam in acest sens modul in care un inspector din cadrul IPJ, gasind o geanta de laptop situata sub un birou, acesta a verificat continutul acesteia sub acel birou si nu a ridicat-o in loc vizibil cum ar fi fost normal, in acest sens va putem pune la dispozitie inregistrarile audio-video de pe sistemul de monitorizare existent in acel moment in unitate, din care se poate trage concluzia ca politistul a plasat o proba in acea geanta.

Precizam ca toate bunurile ridicate in cadrul acelei perchezitii se afla in posesia autoritatilor si la acest moment, desi in acest sens nu s-au instituit niciun fel de documente de punere sub sechestru.

Din cauza acestui control, societatea a suferit un prejudiciu foarte mare, nereusind ulterior sa mai faca fata cheltuielilor, incheindu-si in scurt timp activitatea.

Mentionam ca printre bunurile ridicate la aceasta perchezitie se afla si un hard extern ce continea multe iregistrari audio-video cu privire la fapte de coruptie ale unor persoane cu functii importante in Judetul Constanta.

Despre continutul acestuia s-a aflat in timp foarte scurt, inainte de efectuarea perchezitiei informatice, lucru pe care il putem dovedi printr-o inregistrare.

Perchezitia informatica a avut loc in luna iunie 2013, iar din acel moment, din cauza inregistrarilor descoperite pe hard toate activitatile de control au fost brusc intrerupte, luandu-se legatura in mod direct cu Dimoftache Razvan caruia i s-a propus intelegerea ca daca nu va dezvalui continutul acelor inregistrari acesta va fi lasat in pace.

Acest lucru s-a intamplat pana in toamna anului 2015, cand Dimoftache Razvan a reinceput sa fie citat spre audiere in diferite dosare, unele dintre ele datand chiar din anii 2007-2009, dar si dosarul din 2013. Surprins de aceasta situatie, a incercat sa ia legatura cu persoanele care i-au propus intelegerea din 2013, acestia foarte greu acceptand o intrevedere, iar cand au fost intrebati ce se intampla, a primit raspunsul “a disparut tot ce era de noi, a ramas doar ce e rau de tine”. Dimoftache Razvan in acel moment le-a dat replica “dar voi nu va ganditi ca am copii?”, lucru care nu i-a interest intrucat intelegerile erau déjà facute la nivel inalt.

 

  • Denunt DNA Central 03.12.2015

Urmare a acestor lucruri Dimoftache Razvan a depus un denunt la DNA Central Bucuresti pe data de 05.12.2015 cu privire la fapte de coruptie savarsite de diversi magistrati si persoane cu functii din Municipiul Constanta (Anexa 1).

Primul pas facut de acestia ca urmare a  “picarii intelegerii” a fost efectuarea unui control amanuntit de catre reprezentantii IPJ Constanta si DSVSA Constanta la cele doua magazine apartinand SC All Plus Consulting SRL, firma pe care Dimoftache isi desfasura activitatea la acel moment, in data de 16.12.2016. Desi controlul a fost desfasurat pe parcursul a 8-9 ore, singurele nereguli constate au fost unele minore, pentru care s-au si aplicat contraventiile aferente.

In perioada ce a urmat la sediul Parchetului de pe langa Curtea de Apel Constanta se desfasurau activitati intense in ceea ce priveste cauza lui Dimoftache, incercandu-se cu orice prêt retinerea acestuia pentru multiple motive.

 

  • Perchezitii domiciliare 10.02.2016

Aceasta retinere s-a concretizat la data de 10.02.2017, cand au fost efectuate perchezitii domiciliare la punctele de lucru apartinand SC All Plus Consulting SRL (2magazine de carne), la domiciliile din cartile de indentitate ale lui Dimoftache Razvan si Calota Daniela, la domiciliul inchiriat de catre acestia doi, fara forme legale, in care locuiau efectiv si la doua puncte de lucru ale SC All Plus Consulting SRL. La aceste perchezitii, desi efectuate in dosar de evaziune fiscala, erau vizate nu documentele gasite la locatii, ci instrumente si aparate de inregistrare si stocare audio-video, acest lucru fiind datorat de faptul ca Razvan Dimoftache le-a pus in vedere ca mai detine copii dupa inregistrarile gasite pe hardul din  2013.

Precizam ca in ziua de 10.02.2017 ne-am aflat in custodia politiei incepand cu ora 06:00 si pana la aducerea noastra la Parchetul de pe langa Curtea de Apel Constanta, acest lucru intamplandu-se in jurul orelor 20:00 , cand pentru Calota Daniela s-a instituit masura controlului judiciar, iar pentru Dimoftache Razvan s-a instituit masura arestului preventiv. Precizez ca in acest interval nu am avut voie sa ne sunam copilul in varsta de 6 ani care se afla plecat din localitate la acel moment, nici sa luam legatura cu alte persoane, pe motiv ca nu ne permite “sefa” in persoana procurorului general adjunct din cadrul PCA Constanta Adina Florea, de asemenea nu ni s-a permis participarea la perchezitiile desfasurate in incinta magazinelor, desi acest lucru era solicitat de catre cei care desfasurau acolo perchezitia, intrucat neexistand un reprezentant legal in incinta magazinelor, le era foarte greu sa asocieze documentele cu marfa, lucru care de altfel a si fost interpretat ca marfa nu ar fi fost insotita de documente de provenienta , ca urmare intreaga marfa a fost distrusa, desi 80% din aceasta fusese achizitionata cu o zi inainte, respectiv pe 09.02.2016 (aspect dovedibil prin compararea valorilor facturilor de achizitie din 09.02.2016 si valoarea inventarului efectuat la momentul controlului).

Putem astfel sa tragem concluzia ca de la bun inceput s-a urmarit scopul de a ne ingradi dreptul la aparare inca din primul moment, intrucat nu avem cunostinta nici pana la acest moment de modul in care s-au desfasurat perchezitiile domiciliare la cele doua puncte de lucru ale SC All Plus Consulting, motiv pentru care, probabil se mentine si la acest moment masura preventiva a controlului judiciar, pentru a nu putea lua legatura si pentru a nu putea primi lamuriri de la persoanele, respectiv angajatii care au participat la aceste perchezitii si care au fost denumiti in procesele verbale ca fiind “reprezetanti legali”, fara sa existe o notificare sau vreo imputernicire emisa de catre administratorul societatii.

Despre Calota Daniela facem precizarea ca a fost dusa la sediul PCA Constanta ca urmare a emiterii unui mandat de aducere in calitate de martor, desi in prealabil aceasta nu mai fusese vreodata citata la aceasta institutie, urmand ulterior sa i se schimbe incadrarea in suspect , apoi in inculpat in decursul unei ore. Nedumerita fiind de toate cele intamplate aceasta avand in cadrul SC All Plus Consulting SRL doar calitatea de sef de magazin, angajata cu contract de munca, aceasta i-a adresat procuroarei Adina Florea intrebarea fireasca in asemenea situatii “ce s-a intamplat si cum am ajuns in aceasta situatie?” raspunsul ferm al acesteia fiind “PENTRU CA POT!!!”.

Un aspect neclar pentru noi si la acest moment este acela in care s-a dispus emiterea unui mandat de perchezitie la adresa unde locuiam propriuzis, fara forme legale, întrucât nu ni s-a adus la cunostinta ca am fi fost monitorizati in vreun fel anterior datei efectuarii perchezitiei, intrebandu-ne evident in acest caz daca a existat o baza legala in emiterea acestuia.

De asemenea, cu privire la efectuarea perchezitiilor la cele doua puncte de lucru ale SC All Plus Consulting SRL, facem precizarea ca s-a intrat in aceste spatii si ulterior expirarii mandatuelor de perchezitie, lucru pe care il putem dovedi.

Precizam ca la momentul efectuarii perchezitiei domiciliare mi-a fost ridicata contravaloarea salariului pe care il primisem in seara anterioara, acest lucru afectandu-ma foarte tare intrucat aveam in intretinere un copil minor in varsta de doar 6 ani, aflandu-ma ulterior in imposibilitatea asigurarii strictului necesar supravietuirii.

Odata cu emiterea Ordonantei de instituire a controlului judiciar (Anexa 2 si 3 ) mi s-au adus la cunostinta cateva restrictii cum ar fi:

–                     Obligatia de a nu parasi limita Judetului Constanta;

–                     Obligatia de a nu lua legatura cu presa, desi era normal sa formulam un punct de vedere asupra celor relatate in presa indelung;

–                     Obligatia de a nu presta servicii in domeniul alimentar in calitate de angajat ori administrator al vreunei societati – lucru care incalca dreptul la munca, acesta fiind domeniul in care lucrasem in ultimii ani si la care ma pricepeam cel mai bine;

–                     Obligatia de a nu lua legatura cu Dimoftache Razvan, desi aveam cu acesta o relatie de aproape 3 ani, locuiam impreuna de mai bine de 2 ani si cresteam impreuna copilul minor.

Totodata facem precizarea ca mi s-a interzis accesul la cele doua magazine, periclitandu-mi astfel intreaga viata, intrucat m-am vazut in imposibilitatea de a ma intretine atat pe mine, cat si pe copil, si mai mult, in imposibilitatea de a imi angaja un avocat care sa ma reprezinte.

 

  • Aspecte generale

In perioada ce a urmat am fost abordata de diverse persoane, printre care si lucratori din cadrul IPJ Constanta, dar si avocati pe care intre timp Dimoftache Razvan i-a angajat pentru a ne apara interesele amandurora, intrucat nu ne aflam in conflict de interese, dar toate aceste persoane ma indrumau sa ma indepartez de Dimoftache Razvan daca vreau sa imi pot creste copilul linistita si sa inteleg ca doar asa imi va fi bine. Refuzand sa aleg drumul pe care acestia mi-l arătau, mi s-a adus la cunostinta in data de 04.04.2016 extinderea urmarii penale impotriva mea. Atunci a fost o ultima incercare a acestora de a ma atrage de partea lor, intelegand ca din acel moment voi fi tratata in consecință, asa cum mi s-a explicat anterior.

Dorim sa facem precizarea ca Dimoftache Razvan s-a aflat in arest preventiv timp de 7 zile, incepand cu data de 10.02.2016, timp in care avocatul ales a incercat sa ia legatura cu acesta, asa cum era normal si procedural, insa i s-a spus de catre lucrătorii IPJ Constanta ca acest lucru nu este posibil, intrucat procurorul Adina Florea a emis pe numele lui Dimoftache Razvan o dispozitie de izolare totala timp de 10 zile.

Un alt aspect important este faptul ca toti avocatii pe care i-a angajat Dimoftache Razvan pentru a ne reprezenta, s-au retras din dosar intr-un timp foarte scurt, acestia motivand ca isi doresc sa mai poata profesa meseria de avocat si in continuare, acest lucru fiind posibil doar daca inceteaza colaborarea cu acesta, iar acest lucru il putem demonstra cu inregistrari.

Ca urmare a acestor incercari esuate, Dimoftache Razvan a apelat la avocati din Bucuresti pentru a nu fi lipsit de aparare. Acestia odata angajati au constatat o multitudine de nereguli in intocmirea dosarului, au incercat studierea acestuia, reusind cu greu acest lucru, fiindu-le aprobata o cerere in acest sens in data de 04.05.2016, dar in mod surprinzător acestia au fost citati de urgenta de catre Tribunalul Constanța in data de 09.05.2016, intrucat se incheiase faza de urmarire penala, peste noapte, si urma sa ni se inainteze rechizitoriul. Acestia au fost realmente surprinsi de acest lucru si mai mult decat atat, odata cu primirea rechizitorului au constatat ca desi cu 3 zile inainte li se aprobasera cererea de studiu al dosarului care era format din 69 de volume la acel.moment, au constatat la Instanta ca dosarul era format din 330 de volume! (Anexa 4 – Rechizitoriul Dosar 3034/118/2016)

Facem precizarea ca aceasta “graba” de trimitere a dosarului in instantă a fost datorata faptului ca s-a depus o cerere de mutare a cauzei la un alt parchet catre PICCJ, aceasta cerere ramanand fara obiect.

Dorim sa va facem cunoscut faptul ca am cerut intoarcerea cauzei la parchet in faza de camera preliminara depunand in acest sens un memoriu de cereri si exceptii invocand 216 motive in acest sens, memoriu pe care il anexam la prezenta (Anexa 5).

De amenea in faza de contestatie la camera preliminara am depus o cerere de stramutare a dosarului, stramutare care s-a judecatat la ICCJ invocand in sensul motivarii acesteia 62 de considerente, dar care din pacate s-a respins (Anexa 6).

Dosarul a avut in faza de urmarire penala numarul 45/P/2016, acest dosar fiind format in urma reunirii tuturor dosarelor emise pe numele lui Razvan Dimoftache in perioada 2007 – 2016, de catre Adina Florea, chiar daca o parte dintre acestea nu intrau in competenta acesteia si chiar daca unele fapte ce faceau obiectul acestora erau prescrise. Ulterior dosarul 45/P/2012 a fost disjuns si trimis in instanta sub numerele 3034/118/2016 – Tribunalul Constanta, 348/36/2016 – Curtea de Apel Constanta, 14963/212/2016 – Judecatoria Constanta, 23071/212/2016 – Judecatoria Constanta, ramanand o parte si la Parchetul Curtii de Apel Constanta, dar si la DNA Constanta.

Dorim sa facem precizarea ca toate aceste dosare reunite la dosarul 45/P/2016, faceau obiectul solicitarii, respectiv acordarii unor “spagi” catre Adina Florea, cu scopul de fi lasat in pace Dimoftache Razvan, motiv pentru care acesta a formulat mai multe denunturi la DNA Central si DNA Constanta.

Dosarul 348/36/2016 – viza in mod direct denuntul lui Dimoftache Razvan cu privire la fapte de coruptie retinute in sarcina Adinei Florea, dar procurorul de caz de la DNA Constanta a considerat de cuviinta sa ii trimita in judecata pe Dimoftache Razvan si fostul procuror Balaican Vasile, pentru trafic de influenta si nu pentru faptele denuntate de catre Dimoftache Razvan (Anexa 7 – rechizitoriu dosar 348/36/2016).

Asupra faptelor denuntate pentru Adina Florea s-a dispus clasarea, considerand necesar ulterior acesteia sa facem o noua plangere penala impotriva Adinei Florea si a altor magistrati, dar si un Memoriu catre DNA Central (plangere pe care o regasiti in Anexa 8, iar memoriul in Anexa 9), plangere care a fost directionata de catre ICCJ spre “justa” solutionare la PCA Constanta, unde este cercetata Adina Florea, in calitate de prim procuror adjunct al acestei institutii de catre, probabil, subordonatii ei.

Odata ajunse dosarele in instanta, am constatat ca asupra noastra planeaza eticheta de “vinovati”, acest lucru fiind resimtit la fiecare sedinta de judecata atat prin atitudinea judecatorilor cat si prin faptul ca toate cererile depuse pana la acest moment ne-au fost respinse, desi acestea erau sustinute de temeiuri legale.

Exista chiar si cereri depuse la sedintele din noiembrie si decembrie 2016, care nu au fost inca discutate.

Din cei 168 de martori existenti in dosarul 3034/118/2016, desi am solicitat reaudierea acestora din motive foarte bine determinate, nu ni s-a aprobat decat reaudierea a 20 dintre acestia. Reaudiere care in viziunea noastra nu se desfasoara conform procedurilor legale, aceasta fiind restrictionata de catre judecatorul de caz, in sensul in  care aceasta le-a interzis martorilor sa raspunda la majoritatea intrebarilor formulate in aparare, desi acestea aveau clara legatura cu cauza. In sustinerea acestor lucruri am solicitat copie dupa inregistrarile sedintelor, pentru a putea formula ulterior cerere de recuzare a judecatorului de caz, dar si pentru a formula o noua cerere de stramutare a cauzei (Anexa 10 – cerere de administrare probe in aparare – dosarul 3034/118/2016).

Dorim sa va facem cunoscut si aspectul mediatizarii excesive si mincioase in ceea ce priveste cauza noastra, ajungand astfel in situatia de a fi nevoiti sa cautam explicatii pentru comercializarea de carne veche de 40 de ani, lucru care de altfel a fost infirmat si de catre autoritati, dar tinut acest lucru in umbra, intrucat dorinta de impact major asupra populatiei a fost si este mult mai mare decat cea a aflarii adevarului.

Un alt aspect in acest sens este acela ca ne-am vazut in situatia in care ni s-a refuzat cu vehement formularea vreunui punct de vedere si mai mult s-a mentionat mincinos ca “nu am fost de gasit” sau “nu am dorit sa formulam vreun punct de vedere”.

De asemenea in faza de urmarire penala si chiar si in cea a camerei preliminare, deciziile instantei in dosarul care ne viza, le aflam din presa, comunicarea acestora catre noi, cei implicati direct in dosar, facandu-se dupa cateva zile. Mai grav este si faptul ca sedintele la faza de urmarire penala erau tinute in camera de consiliu si deci erau secrete, dar se pare ca regulile si legile nu sunt valabile si aplicabile si in cazul nostru.

Urmare a tuturor acestor aspect aratate anterior, am ajuns in situatia de a nu ne mai permite angajarea unor avocati competenti, care sa faca fata volumului mare al dosarului, cheltuind pana la acest moment toate resursele financiare cu avocatii angajati pana la data de 31.12.2016, iar apararea efectuata de catre avocatii din oficiu, este mai mult decat una formala, unul dintre acestia facand chiar si precizarea “am fost ales de judecator, nu de tine!”, atunci cand am insistat asupra unor aspect ce doream a fi prezentate in apararea noastra.

In aceste conditii solicitam sprijin in sustinerea si in apararea nostra, sa putem prezenta probe, in temeiul legii, din dorinta de a beneficia de un proces echitabil asa cum prevede legea, iar acest lucru este posibil doar cu ajutorul unor avocati bine pregatiti, dar si bine intentionati, dar pe care nu ne putem permite sa ii angajam la acest moment cu resursele financiare existente.

Facem precizarea ca in ultimele luni familia noastra, formata din doi adulti, un copil in varsta de 7 ani si inca  unul pe drum, se intretine dintr-un singur salariu de 1300 lei obtinut de Dimoftache Daniela, intrucat Dimoftache Razvan se afla in imposibillitatea de a se angaja, atat din pricina imaginii negative create asupra sa, dar si din cauza faptului ca trebuie sa se prezinte frecvent la termenele de judecata din dosarele existente pe rol la acest moment, acesta fiind obligat sa se prezinte de fiecare data cand este citat din cauza controlului judiciar.

Salariul mic obtinut de Dimoftache Daniela se datoreaza si faptului ca a fost nevoita sa se multumeasca “cu ce a gasit” , acest lucru fiind ingradit, asa cum am precizat si mai sus si prin prisma controlului judiciar, cu privire la domeniul in care aceasta se poate angaja.

Tot in acest sens, facem precizarea ca, desi are calificarea si experienta necasara si in unitati turistice si hoteliere, acest lucru nu se poate concretiza in gasirea unui loc de munca in acest domeniu, motivul fiind unul de natura psihologica, intrucat in vara anului 2016 a fost victima unei talharii si tentative de omor, la locul de munca pe care il avea la acel moment, si anume la receptia unui hotel. Precizam ca acel eveniment face obiectul unui dosar de talharie, doar prin prisma faptului ca agresorul, necunoscut si la acest moment, a luat telefonul acesteia, alte lucruri de valoare din incinta receptiei si a hotelului neinteresandu-l pe acesta, nici chiar sumele de bani existente la acel moment la casieria receptiei hotelului, acest lucru intarindu-ne convingerea ca evenimentul nu a fost unul intamplator, ci a avut scopul unui avertisment cu privire la evenimentele petrecute in ultima perioada, in referire in special la denunturile formulate de Dimoftache Razvan, acesta fiind chiar avertizat sa circule cu atentie sporita pe strada.

Un aspect foarte important, pe care nu intamplator l-am lasat la final, este acela ca intreaga “poveste” a pornit cu mai bine de 12 ani in urma, de la o sectie de prelucrare peste pe care Dimoftache Razvan o detinea la acel moment si pe care , in contextul declinului financiar al activitatii societatii, a fost nevoit sa o scoata la vanzare. Un potential client pe numele lui Pantelimon Marin, acceptand termenii si conditiile contractuale, a achitat un avans din contravaloarea cladirii, luandu-si in scris, notarial, angajamentul ca daca la data precizata in contract nu va achita diferenta, acesta va pierde avansul. Acest lucru din nefericire s-a intamplat, acesta nerespanctandu-si angajamentul luat. Urmare a acestui fapt, neacceptand ulterior conditiile initiale a apelat la Cristian Deliorga, care detinea la acel moment functia de prim procuror al Parchetului de pe langa Tribunalul Constanta si la scurt timp obtinand functia de Vicepresedinte al CSM, cu scopul de a-l santaja pe Razvan Dimoftache si de a-l convinge sa ii predea cladirea, chiar daca acesta nu a achitat-o. Ulterior, prin terte persoane, acesta (Cristian Deliorga) a vrut sa stie care este contraoferta lui Razvan Dimoftache, intrucat acesta luase pe capul lui de la Pantelimon Marin suma de 20.000 euro. Acesta intrigat de cele intamplate si mai ales de abordarea lui Cristian Deliorga, tinand cont de relatiile de prietenie existente intre ei pana la acel moment a refuzat cu vehementa emiterea unei contraoferte, acest lucru ducand la “crearea” unui dosar pentru inselaciune pe numele lui Dimoftache Razvan, prin intermediul procuroarei Adina Florea, ramasa in locul acestuia la plecarea lui la CSM. Acest dosar s-a finalizat cu o condamnare cu suspendare a lui Dimoftache Razvan, lucru care i-a nemultumit pe cei doi, Cristian Deliorga si Adina Florea, lucru ce a dus la preluarea tutor dosarelor deschise pe numele lui Dimoftache Razvan de catre Adina Florea spre cercetare, chiar daca intrau sau nu in competenta acesteia.

In incheiere dorim sa facem precizarea ca cele punctate mai sus, reprezinta doar o parte din elementele care ne fac victime ale abuzurilor comise de reprezentanti ai statului, de pe urma carora suferim si la acest moment, intrucat dorim sa va prezentam pe scurt o prima relatare, dezvoltarea urmand sa o facem daca am reusit totusi sa va atragem atentia asupra cazului nostru.

Cu deosebit respect,

Razvan Dimoftache

Precizez ca acest memoriu este formulat in numele meu si al sotiei mele, dar pentru ca aceasta are interdictia de a lua legatura cu presa, am fost nevoit sa vi-l trimit fara a fi semnat si de catre aceasta, dar nu am inlaturat si evenimetele care o privesc si pe ea, pentru a va putea forma o idée cat mai corecta cu privire la situatia in care ne aflam.

Redactia Incisiv de Prahova

 

Citeste in continuare
Publicitate
1 Comentariu

1 Comment

  1. Vasile Dumitru

    septembrie 4, 2017 at 8:48 am

    Denuntul pentru domnul Dimoftache Ravan a fost depus de Cabinet de avocat ”Vasile Dumitru” ! E vident ca la nivelul Curitii de Apel Constanta si a Parchetului de pe langa aceasta s-a format un ”concubinaj” a se vedea un procuror Adina, Valentin, Nita, Subtirelu, Ciocoiu, Draghici, … Ce sa mai zice, avem dovezi clare ca actul de justitie este negociabil. Daca s-ar face pe bune un examen psihologic ar fi exclusi din magistratura. Nu-i tarziu pentru ca puterea divina contabilizeaza, si platile se vor face la timpul potrivit cand le va fi lumea mai draga ! Asteptam modificarile privind legile justitiei. Avem si judecatori si procurori cinstiti insa din pacate, acestia sunt sufocati de magistratii care nu s-au mai pregatit si se bazeaza doar pe anumte combinatii, nu mai au respect pentru aceasta profesie nobila!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Actualitate

EXCLUSIV/Sirul nelegiuirilor efectuate de fosta conducere a SRI ARAD, oameni cheie din administratie si ofițeri DGA/Episodul III

Incisiv

Publicat

pe

De

In numerele trecute am DEZVALUIT DESPRE NELEGIURILE LUI  Radu Nicolae Stoian si motivul/motivele pentru care acesta a fost adus asistent judiciar la Tribunalul Arad sub președinția Silviei Nadaban la cererea lui Otto Szep, vicepreședintele Tribunalului si cu recomandarea lui Caius Lăzărescu si a nasului acestuia, Bradin Flavius-Virgiuliu, actualmente purtător de cuvânt al Tribunalului Arad.

https://www.incisivdeprahova.ro/2018/08/17/exclusivsirul-nelegiuirilor-de-la-arad-care-sunt-implicati-judecatori-fosta-conducere-sri-local-oameni-cheie-din-administratie-si-ofiteri-dgaepisodul-ii/

https://www.incisivdeprahova.ro/2018/08/16/exclusiv-droguri-inscenari-acoperiti-justitiei-si-abuzuri-ale-conducerii-sri-arad/

Înainte de a continua seria dezvăluirilor noastre despre încrengătură infracțională de la Arad formată din magistrați, ofițeri SRI, DGA si nu numai, oameni din administrația publică și ANAF, precizam ca  s-a elucidat misterul pentru care presa din Arad tace, nu stie nimic, nici usturoi nu a mâncat, si nici gura nu ii miroase.

Sa începem cu ce mai mare ziar local, Aradon. „Specialista ” în justitie, politie si coruptie este Ioana Costas.

Aceasta “gagica” (de prost “gust”) si-a inceput stagiul de profesionalizare în patul polițistului Virgil.

Stagiul blond și Ioana l-a costat pe polițist căsnicia dar nu va îngrijorați, doar temporar!

Căci, după finalizarea studiilor blonde jurnalististice, fostul polițist s-a reîntors la nevasta (Pentru a nu avea “scandal” in instanta si “tupeu”, Incisiv de Prahova va dezvalui, in curnand, si “cateva” inregistrari video/audio cu blonda curvistina)!

Blonda si-a mărit si ea orizontul caci, a incercat, va vom dezvălui daca a si reusit în episoadele următoare, sa-si continue „stagiile de perfecționare” profesională cu procurori DNA Timisoara.

Blonda Costas este verișoara avocatului Costas din Baronul Arad, avocat care isi reprezinta Baronul Arad în litigiile generate de infracțiunile si abuzurile actilualei conduceri astfel încât avem explicația …

Explicația pentru care presa din Arad nu le vede ci, dimpotrivă, daca cineva îndrăznește să nu facă parte din cloaca și eventual sa-si faca si datoria dezvăluind infracțiunile comise de aceștia devine brusc ținta a „jurnalistei” Ioana. Vom mai vorbi despre aceasta “stea” (porno, in opinia noastra si a probelor pe care le avem), a jurnalismului arădean, în episoadele următoare, dar sa trecem la următorul ziar local, Special Arad, care si-a adjudecat rolul de ziarul SJI Arad ( n.r. SRI ARAD), mai ales în vremea lui Daescu, Guran si a inca activului Toma. “Are” ca misiune promovarea intereselor secu’ Arad, rescrierea realității conform informațiilor, chiar dacă în unele cazuri false ale SJI Arad si apărarea cu orice preț a surselor SRI, inclusiv de răspunderea penală. Printre aceste surse care trebuie aparate sunt si avocați și magistrați din Arad. Apreciem ca ar trebui ca conducerea nationala a SRI (alooo, Hellvig, chiar primesti informatii de la Sectorul M?)  să ia măsuri pentru a readuce SJI-ul local la rolul său legal, dar,…. daca nu o va face, vom reveni, FOARTE  curând, cu nume și prenume.

Un alt jurnalist de „mare caracter” este Lucian Valeriu de la Critic Arad.

Dumnealui intelege jurnalismul asa: realitatea e cea descrisă de cel de ma plătește. Nu de alta, dar sa nu ajung sa -mi fur din magazine băutură ca bunul meu prieten, un alt jurnalist arădeanen, de calibru mondial, Dacia Don.

Dl Lucian are si o ibovnica care lucrează ca jurist la o instituție si pentru a nu încalcă legea scriind si articole le scrie sub pseudonym! Pam, pam! Vom reveni inclusiv cu sumele percepute în unele cazuri de jurnaliști aradeni. Nu doar de la Critic Arad, cat si de la Special Arad! Chiar vom reveni pentru ca Edurad Hellving sa taie in “carne vie”! Ce s-a intamlat la SRI Arad (la SRI-ul lui Coldea), NU POATE RAMANE FARA URMARI PENALE! ! (Cerasela N.).

 

Citeste in continuare

Actualitate

EXCLUSIV/”DIAMANITNII” NU MAI VOR SĂ FIE „ZEN”? AU PRELUAT FRÂIELE SINDICATULUI PENSIONARII PĂSCUȚ ȘI ȘERBĂNESCU?

Incisiv

Publicat

pe

De

Pare incredibil dar, ultimile postări ale celor de la sindicatul „Diamantul” ( o organizație pe care o considerăm ilegală) încep să devină, iar, „incisive”… Măi să fie? Chiar așa, renunțați la „restart” și la poziția „preș” impusă de Nedelcu&co? Ați început să „loviți stăpânul și slugile-i obediente”?

Nu, nici pe departe… „diamantinii joacă dublu” și vă induc în eroare, căci au observat bine că Voicu Mihai Marius (șeful D.G.P.M.B.) e foarte bine „înțepenit în scaun”… doar a servit și continuă să servească pe toată „lumea bună”, așa-i? iar atunci când nu-l poți „dărâma” pe „marele licurici” pe căile Legii, te guduri și încerci să mârâi la trepădușii acestuia… o demonstrează postarea de pe grupul Spr Diamantul din 14.08.2018 orele 1009: „Prezenta dispoziție fiind semnată de către Seful SRU TUDOR IONELA, Șeful Juridic EDUARD JINGAN. Cum era de așteptat această dispoziție aparent legală și bine făcută a fost bagată la mapa domnului director general MARIUS VOICU. După perioada mai sus indicată în care  , membrul nostru de sindicat a lucrat în toate zilele, vine și marele anunț făcut că în această perioadă el a beneficiat de concediu paternal prin muncă. O glumă bună pentru mulți dar prost facută așa cum ne-am tot obișnuit.
Cum a fost posibil să beneficieze de concediu paternal prin muncă? Vă răspunde sindicatul dragi colegi : în timp ce  a facut 2 (două) rapoarte și a bătut la ușile celor de la SRU pentru a grabi lucrurile și punând presiune pe ei. Intrând în criză de timp au antedatat disoziția și nu au comunicat la timp beneficiarului de dreptul sau . Tot ce aveau de făcut era să-i de un telefon și să-i spună să stea acasă lângă copil.

Pentru ca apoi, postacul Șerbănescu să încheie patetic mesajul: „Am bolduit membru nostru de sindicat pentru a sublinia faptul că nouă ne pasă de oameni, iar polițiștii indiferent de unde sunt, ei formează o familie. Atunci când ne umilești membrul de sindicat, nu respecți sindicatul, te iei de unul, te lupți cu toți.
Motto-ul sindicatului va fi : TOȚI PENTRU UNUL ȘI UNUL PENTRU TOȚI. Cu deosebita considerație , pentru cititori, Marin Serbanescu

Numai că acest demers ESTE ILEGAL, un demers disperat al diamantinilor de a stopa „scurgerea de membrii” (conform surselor noastre). Pensionarul Șerbănescu nu are drept de semnătură în numele membrilor și pentru aceștia, conform actualului statut al organizației „Diamantul”. Șerbănescu e doar un pensionar angajat ilegal în această organizație, exact ca și Păscuț, de incompatibliul Nedelcu Cătălin (individ înscris în 2 organizații sindicale, ulterior a dobândit și funcția de împuternicit șef Birou Investigații Sindicale ca și recompensă pentru „tăcerea sindicaliștilor zgomotoși”).

Mai mult, pentru ședința din 30 iunie 2018, diamantinii se lăudau că își aleg un nou secretar general[1] în locul pensionarului Șerbănescu, fapt care nu s-a mai întâmplat… de ce ați indus membrii și societatea în eroare, măi „juriștilor” și „cinstiților”?

Așa că, îi avertizăm public pe cei din DGPMB că adresa semnată de pensionarul Șerbănescu Marin și înregistrată sub nr-ul 1661MS din 16.07.2018 este semnată de o persoană necompetentă… un demers ilegal, ce evidențiază disperarea diamantină!

Apoi, „cinstiții diamantini” revin la vechea lor problemă cu angajații M.A.I. „consilieri juridici”.

Însă și aici este un joc:

Jocul pensionarului Păscuț care nu și-a dobândit adeverința de „consilier juridic” de la M.A.I. (potrivit unor surse din interiorul organizației).

Redacția Incisiv de Prahova vă reamintește că a întreprins demersuri legale pentru eliminarea acelor falși consilieri juridici din M.A.I. dar și magistratură (https://www.incisivdeprahova.ro/2018/08/11/exclusivnoaptea-mintii-politistii-consilieri-juridici-detin-aviz-al-politiei-judiciare-conditiile-care-acestia-nu-solutioneaza-dosare-penale/; https://www.incisivdeprahova.ro/2018/08/05/exclusivpervertirea-profesiilor-juridice-de-catre-ministerul-afacerilor-internecum-ajung-falsii-juristi-sa-detina-statutul-de-magistrat/; https://www.incisivdeprahova.ro/2018/08/12/exclusivziarul-incisiv-de-prahova-se-implica-activ-eliminarea-din-magistratura-si-avocatura-falsilor-juristi-emisi-de-m-acoperitii-din-justitie/)

Știu diamantinii să facă demersuri legitime, legale, așa cum face ziarul Incisiv de Prahova? Nu prea credem… lor le place „bălăcăreala feisbucală” sperând astfel să-și mențină vechii membrii cotizanți și, eventual, să atragă noi „prostani” cotizanți. Ei nu vor schimbarea/reformarea sistemului, din păcate… cam nimeni nu dorește această schimbare căci sunt interese mari la mijloc… interese personale ale majorității sindicaliștilor din M.A.I.( Cerasela N.).

N.R. Actualul șef al D.G.P.M.B., Voicu Marius, a transformat Direcția Generală de Poliție a capitalei într-o „fortăreață a crimei organizate” unde niciun angajat „nu suflă”… altfel, este cercetat, diagnosticat cu afecțiuni psihice și medicale grave… îndepărtat/eliminat. Nedelcu&co sunt niște fricoși dar și niște însetați de funcții și alte beneficii (prime, medalii etc. nemeritate) pe care le pot oține foarte ușor prin „tăcere sindicală”. Așa că, de ce să se pună rău cu șefii când pot obține beneficii personale, inclusiv „sprijin managerial pentru atragerea de noi membrii cotizanți?

Păscuț l-a idolatrizat pe șeful sindicatului ProLex, Vasile Lincu. Era fascinat de modul în care Vasile Lincu conduce „cu o mână de fier” acest sindicat și că a reușit să îl transforme „într-o afacere profitabilă de familie”… o organizație în care „nimeni nu suflă ci doar produce”. Care „suflă, e zburat”, fără nicio remușcare. Iar „Diamantul” actual este o organizație „nonprofit”, în care ești pedepsit dacă „miști în front” căci actualii „lideri” și pensionarii Păscuț și Șerbănescu care o conduc din umbră au nevoie de bani… cât mai mulți bani pentru a se îmbogăți (dacă se poate, într-un timp cât mai scurt). Deschideți ochii!

[1] Cod COR 1114: Conducatorii si alti functionari superiori din organizatiile specializate determina, formuleaza si coordoneaza direct implementarea politicilor organizatiilor specializate, cum ar fi organizatiile politice, sindicatele, patronatele, asociatiile de comert si industrie, organizatiile umanitare si de caritate sau asociatiile sportive, si reprezinta si actioneaza in numele acestor organizatii.

 

Citeste in continuare

Actualitate

EXPLOZIV/ Confruntare intre serviciile de spionaj

Incisiv

Publicat

pe

De

Cu ceva vreme in urma dezvaluiam prezenta unor grupuri de ”ultras” germani care bantuiau pe langa Piata Victoriei pozand totul, mai ceva ca turistii japonezi. Iar cum strania ”excursie” organizata avea loc in plina desfasurare a Campionatului Mondial insistam asupra ”ratacirii” fanilor germani care, in loc sa ajunga sa-si sustina echipa in Rusia, nimerisera tocmai la Bucuresti. Lasand insa gluma la o parte, iata ca avertismentul privind aceasta stranie prezenta a fost perceput diferit de catre structurile romanesti informative.

Iohannis simte rasuflarea lui Ciolos in spate

Astfel ca in timp ce unele au incercat sa-si ia masuri de prevedere fara precedent pentru ca ”turistii” sa nu poata deturna chiar cu totul manifestarile deja ”traditionale” din Piata Victoriei, adica exact locul pe unde bantuiau tinerii ”turisti” germani in urma cu doar cateva saptamani, altele au preferat sa faca doar ce stiu ele mai bine, sa fileze. Insa cum veridicitatea informatiilor privind posibilitatea ca BND-ul german sa-si bage coada din nou in evenimentele de la Bucuresti pare sa fi fost girata inclusiv de catre structurile specializate ale partenerilor strategici ai Romaniei, unii lideri de servicii de la noi, care poate probabil ar fi imbratisat idea unui non-combat nu au putut sa mai onoreze acest ”blat”, cel putin nu la vedere. Oricum, cert este ca din cate reiese din informatiile de ultima ora intrate in posesia noastra, la aceasta ora consilierii germani din umbra care s-au intors la butoanele lui Klaus Iohannis il preseaza pe acesta sa recurga la orice strategie, oricat de ”intrusiva”, numai sa incerce sa declanseze o data provocarea ”marii emotii nationale” prin care unii incearca inca sa mai schimbe regimul politic romanesc. Iar prezenta ”omuletilor verzi” ai BND-ului german la Bucuresti, puternic ”legendata” de cealalta parte a sistemului este pusa pe seama misiunii acestora de a sustine razboiul hibrid declansat de catre ”neamtul” de la Cotroceni contra actualei Puteri politice din Romania.

Singura grija a lui Dragnea, s-o tina pe Dancila in silenzio stampa

Ceea ce ar arata disperarea ultimilor adepti ai statului paralel, care stiu foarte bine ca se afla intr-o criza de timp tot mai descurajanta. Mai ales ca de la Bruxelles si nu doar, lui Klaus Iohannis i se arata tot mai fatis ”pisica” lui Dacian Ciolos. Cel care, la randul sau beneficiaza, dupa cum bine se stie la varful sistemului de ”expertiza” DGSE-ului francez, la consultanta pe aceasta filiera incercand sa contribuie tot mai disperati si unii sefi de structuri precum generalul Marian Hapau. Pentru ca, dupa ce usile americane i s-au cam inchis in nas dupa dezvaluirea noastra privind ”escapada” moscovita din tinerete, acesta incearca acum sa relanseze legaturile DGIA, pe persoana fizica, tot cu serviciile franceze. Astfel ca, impins de la spate chiar de catre proprii sai ”omuleti verzi”, Klaus Iohannis este obligat sa ”inventeze” o ”emotie nationala”, cel tarziu pana la sfarsitul lui octombrie, cand ”marele sef” isi va prelua postul cu scopul declarat de a  declansa ”deratizarea” serviciilor. Si nu este in niciun caz vorba de viitorul ambasador american, asta pentru a pastra misterul cu privire la identitatea omului de la care se asteapta spulberarea ultimelor ramasite ale statului paralel din Romania… Drept urmare, prins intre ”ciocanul” Dragnea si ”nicovala” Ciolos, Iohannis este pe deplin constient ca in luna septembrie isi poate juca ultima carte pentru a se putea impune pe plan extern ca si potential garant al stabilitatii Romaniei, tocmai in preajma preluarii Presedintiei Uniunii Europene.

Confruntare intre serviciile de spionaj

Desi ”motorul” economic franco-german al Uniunii Europene pare unul de monolit, cel putin la nivelul declarativ al liderilor celor doua state, din punct de vedere al intereselor pragmatice cu o miza financiara pur si simplu uriasa lucrurile stau cu totul altfel. Astfel ca serviciile de spionaj ale celor doua tari se afla de ceva vreme intr-o confruntare surda, pentru a-si impune suprematia asupra ”pietelor emergente”. Dintre care Romania este, cu siguranta, printre cele mai profitabile, din moment ce vanzarile colosilor occidentali din tara noastra au ajuns sa sustina de ani buni activitatea ”companiilor mama” din Franta sau Germania. Iar ”confruntarea titanilor” devine una cu atat mai acerba cu cat la mijloc este de acum si ”potul cel mare” al miliardelor de euro puse la dispozitie de bugetul Romaniei pentru inzestrarea Armatei. Si pentru a cunoaste mai bine forta celor doua structuri este suficient sa amintim ca Serviciul Federal de Intelligence al Germaniei, numit pe scurt BND este agentia de informatii externe a tarii, fondata inca dinainte de al doilea razboi mondial pentru a spiona strategiile si planurile combatantilor.

Se fac ample verificari pentru identificarea eventualilor mercenari straini din Piata Victoriei

Considerat in prezent unul dintre cele mai bogate si bine dotate servicii secrete din lume, cu tehnologii de ultima ora, BND are drept principale obiective asumate oficial contracararea atacurilor la adresa securitatii nationale si supravegherea spionajului extern, fiind insa recunoscut pentru implicarea sa majora in sprijinirea intereselor economice ale Germaniei peste hotare. La randul sau, Directia Generala pentru Securitate Externa –DGSE este principala agentie de informatii a Frantei, avand mii de agenti infiltrati in toata lumea. Ca un specific aparte al agentiei, DGSE colaboreaza foarte strans si cu serviciul de securitate interna al Frantei, avand atributii oficiale si in acest sens. Iar la fel ca si in cazul BND-ului german, si DGSE-ul francez este recunoscut pe plan intern pentru ”lobby”-ul insistent efectuat pentru promovarea companiilor franceze si a intereselor economice ale Parisului in toata lumea.

Identificarea ”mercenarilor”!

De remarcat si ca Presedintia Romaniei nu priveste deloc cu ochi buni incercarea de revenire cu orice pret a lui Dacian Ciolos in prim-planul vietii politice de la noi, fostul premier tehnocrat fiind suspectat ca ”joaca murdar” si pune o presiune apasatoare pe un Klaus Iohannis oricum depasit vadit de isteria dezbinarii tarii tocmai in plin an centenar.

”Fratia” franco-germana, doar de fatada

Astfel ca, de parca nu ar fi fost de ajuns ca se dovedeste incapabil de a gasi inca ”ac de cojocul” guvernarii pesediste, Iohannis mai are de suportat si respiratia lui Ciolos, pe care o simte tot mai pregnant in ceafa. Mai ales ca putinii consilieri romani pe probleme de Securitate ramasi loiali lui Iohannis nu se codesc sa arate cu degetul tot spre tabara pro-franceza a lui Dacian Ciolos ca fiind cea din spatele deconspirarii activitatii ”omuletilor verzi” germani. Iar  o astfel de ruptura majora care macina Opozitia si care opune un Klaus Iohannis sprijinit de BND-ul german unui Dacian Ciolos agreat de catre DGSE-ul francez desigur ca nu-i poate veni decat manusa liderului pesedist Liviu Dragnea. Numai ca, atata timp cat Viorica Dancila va fi obligata sa iasa din silenzio stampa impus premierului, chiar ca oricand se poate produce un efect de bumerang care sa loveasca in plin imaginea actualei coalitii de guvernare. Oricum, ca un amanunt de ultima ora, partea de sistem care sprijina actuala Putere politica a trecut la identificarea eventualilor ”mercenari” prezenti la evenimentele violente din Piata Victoriei, inclusiv structurile de specialitate ale Ministerului de Interne fiind chestionate neoficial, dar ostentativ, daca nu cumva au fost remarcati manifestanti cu accent strain. Si cu toate ca este greu de crezut ca servicii precum BND sau DGSE ar fi facut astfel de gafe care prin care sa-si puna in dificultate oamenii, acest contraatac reprezinta un nou mijloc de presiune informativa asupra lui Klaus Iohannis. Cel care, cu un Liviu Dragnea transformat in unica ”tinta in miscare” a mandatului sau prezidential ar risca enorm acum daca ar mai deschide un nou front si impotriva lui Dacian Ciolos, mai ales ca este inca atat de departe sa castige razboiul cu actuala coalitie de guvernare.( Catalin Tache).

 

 

 

Citeste in continuare

Parteneri

Știri calde

Actualitate12 ore ago

EXCLUSIV/Sirul nelegiuirilor efectuate de fosta conducere a SRI ARAD, oameni cheie din administratie si ofițeri DGA/Episodul III

In numerele trecute am DEZVALUIT DESPRE NELEGIURILE LUI  Radu Nicolae Stoian si motivul/motivele pentru care acesta a fost adus asistent...

Actualitate12 ore ago

EXCLUSIV/”DIAMANITNII” NU MAI VOR SĂ FIE „ZEN”? AU PRELUAT FRÂIELE SINDICATULUI PENSIONARII PĂSCUȚ ȘI ȘERBĂNESCU?

Pare incredibil dar, ultimile postări ale celor de la sindicatul „Diamantul” ( o organizație pe care o considerăm ilegală) încep...

Actualitate12 ore ago

EXPLOZIV/ Confruntare intre serviciile de spionaj

Cu ceva vreme in urma dezvaluiam prezenta unor grupuri de ”ultras” germani care bantuiau pe langa Piata Victoriei pozand totul,...

Actualitate1 zi ago

EXCLUSIV/Eduard Hellvig – Florian Coldea = 1-0!

In numarul trecut am publicat teoria, în opinia noastră, credibilă a analistului politic Cosmin Gusa. Sa ne oprim un pic...

Actualitate2 zile ago

EXCLUSIV/POLIȚIȘTII DIN CARTON CONTRAATACĂ ÎN DETRIMENTUL LEGII ȘI AL POLIȚIȘTILOR ȘI MILITARILOR DIN STRADĂ, RESPECTIV DIN FRONTIERĂ

Din păcate, în toată istoria „democrată” a României nu au fost întâlnite cazuri în care Armata, structurile de ordine pubică...

Actualitate2 zile ago

EXCLUSIV/ACUZATII GRAVE CU DOVEZI/CSM a MINTIT IN PROBLEMA DENUNTARII SI DECLASIFICARII PROTOCOALELOR DINTRE CSM SI SRI

Dupa publicarea de catre Incisiv de Prahova a articolului “EXPLOZIV/Planul pentru 10 august a fost făcut la Scroviștea și coordonat...

Actualitate2 zile ago

EXPLOZIV/Planul pentru 10 august a fost făcut la Scroviștea și coordonat de Coldea, în sprijinul lui Dragnea

Cozmin Gușă susține că intervenția în forța a jandarmilor la protestul din 10 august este rezultatul unui plan coordonat de...

Actualitate2 zile ago

EXCLUSIV/BATAIA DE JOC/PARCHETUL MILITAR MUSAMALIZEAZA DOSARUL

Nu incercam sa luam apararea cuiva, nu dorim sa vorbim despre legalitatea sau ilegalitatea protestului, nu vorbim despre cine este...

Actualitate2 zile ago

EXCLUSIV/POLIȚISTUL VLĂDILĂ FLORIAN DIN M.A.I. SUSȚINE CĂ ÎNCĂ LUCREAZĂ ÎN CADRUL IPJ IALOMIȚA ȘI „SE AMUZĂ” … NOI NU!

În data de 17 august 2018 a fost scris și publicat articolul: EXCLUSIV/MAFIA DIAMANTINULUI NEDELCU CĂTĂLIN ȘI CAMORRA CU EPOLEȚI...

Actualitate2 zile ago

EXCLUSIV/MINISTERUL AFACERILOR INTERNE RECUNOȘTE CĂ EMITE NORME INTERNE CARE ÎNCALCĂ LEGEA. D.G.P.M.B. SE SACUNDE…

Instituția M.A.I. este un colos antic, nereformat și care refuză să se reformeze. Fuga de răspundere a funcționarilor, necunoașterea Legii,...

Actualitate4 zile ago

EXCLUSIV/Sirul nelegiuirilor de la Arad în care sunt implicați judecători, fosta conducere a SRI local, oameni cheie din administratie si ofițeri DGA/Episodul II

In numarul trecut am ramas la dezvaluirile despre Radu Nicolae Stoian si motivul/motivele pt care acesta a fost adus asistent...

Actualitate4 zile ago

EXCLUSIV/MAFIA DIAMANTINULUI NEDELCU CĂTĂLIN ȘI CAMORRA CU EPOLEȚI DIN MINISTERUL AFACERILOR INTERNE, POLIȚIE

Din păcate, oamenii se mișcă greu… cu frică iar informațiile ne parvin cu întârziere însă, sperăm noi (Redacția Incisiv de...

Actualitate4 zile ago

EXPLOZIV/”Frustrarea procurorului Bogdan Pirlog fata de politisti si jandarmi vine si din faptul ca acesta a fost expulzat din cadrul misiunii EUPOL si nu a fost decorat”

Gasiti mai jos doua scrisori din 2013 trimise autoritatilor romane de Karl Ake Roghe, comandatul EUPOL din Afganistan, in care...

Actualitate4 zile ago

Anticoruptia ancheteaza, mai nou, cum au ajuns caii lui Nutu Camataru la defilarea de 1 Decembrie 2011

Dupa plecarea Luarei Codruta Kovesi si dupa ce ofiterii SRI nu mai au nicio calitate in anchetele anticoruptie, procurorii DNA...

Actualitate4 zile ago

Ce nu se vede din cauza mitingului diasporei: marele esec al lui Iohannis

COMENTARIU DE BOGDAN TIBERIU IACOB (PRELUARE INPOLITICS.RO): De o săptămînă încoace nu mai prididesc discuțiile despre mitingul violent al diasporei,...

Top Articole Incisiv