Connect with us

Actualitate

EXCLUSIV/ FALSURILE SI CARACATITA DE LA I.S.J. PRAHOVA/SENTINTE CONTRADICTORII DOAR IN “REPUBLICA DE LA PLOIESTI”

Publicat

pe

Continuam seria dezvaluirilor efectuate de profesori din Prahova in plangerile penale catre organele competente, cu o precizare esentiala: publicam, asa cum am promis – in prima faza, doar ce este scris intr-o plangere penala; in faza a doua Departamentul de Investigatii de la Incisiv de Prahova va devoala aceasta investigatie, cu documente in exclusivitate care demonstreaza veridicitatea celui care a intocmit plangerea penala; in ultima faza, Incisiv de Prahova va dezvalui legaturile unui cadru de conducere din cadrul I.S.J. Prahova cu S.R.I.(D.J.I. Prahova), precum si motivul halucinant (pentru necunoscatori, dar nu si pentru noi) pentru care, instantele din Prahova au solutionat, in prima faza, acest aspect, cu TREI solutii TOTAL DIFERITE. TRIUNGHIUL BERMUDELOR DIN PRAHOVA va fi devoalat!După cum am promis, incepem să devoalăm cum se emit unele sentinte la Judecătoria Ploieşti si unele ordonanţe de la PARCHETUL de pe lȃngă JUDECATORIA PLOIESTI cȃnd lupti impotriva UNEI TRIADE: ISJ PRAHOVA-ITM PRAHOVA-AJOFM PRAHOVA.

După cum am promis, incepem să devoalăm cum se emit unele sentinte la Judecătoria Ploieşti si unele ordonanţe la PARCHETUL de pe lȃngă JUDECATORIA PLOIESTI cȃnd lupti impotriva UNEI TRIADE: ISJ PRAHOVA-ITM PRAHOVA-AJOFM PRAHOVA.

Domnul profesor a depus in septembrie 2015 o plȃngere penală impotriva directorului Sandu Laura pentru abuz in serviciu, fals material in inscrisuri oficiale. Procurorul de caz NU A CHEMAT MĂCAR O DATĂ PARTEA VĂTĂMATĂ PENTRU A PUTEA SĂ-SI VADĂ DOSARUL.

DE CE, DOMNULE PROCUROR, DERANJA UN PROFESOR CU STUDII DOCTORALE IN ,,CAPELA” PROCURATURII?

In schimb, directorul Sandu Laura a putut să dea declaraţii in faţa procurorului şi să vadă dosarul propriu-zis.

Procurorul de caz va emite: ORDONANTA nr. 9743/ 08.03.2016, care este o SFIDARE LA ADRESA LEGII pentru că în finalul ei se înscrie:

,,…că  SUSPECTA SANDU LAURA SANDU A EMIS CELE DOUĂ DECIZII (de incetarea a contractului de muncă pe durată nedeterminată si determinată) FĂRĂ A RESPECTA PREVEDERILE LEGALE, DAR ACESTEA NU AU AVUT NICIUN EFECT ASUPRA SITUATIEI PERSOANEI VATAMATE DIN MOMENT DE ACESTA AVEA UN CONTRACT DE MUNCĂ PE DURATĂ DETERMINATĂ. (anexa 1)”

Domnule Procuror, dacă aţi constatat că deciziile suspectei Sandu Laura NU RESPECTA CADRUL LEGAL de ce nu le-aţi anulat?

Domnule Procuror, un contract de muncă pe durată determinată/ nedeterminată TREBUIE SĂ EXISTE FIZIC, IN FORMĂ SCRISĂ, IN LIMBA ROMÂNĂ, SEMNAT LA INITIATIVA ANGAJATORULUI (SUSPECTEI), conform CODULUI MUNCII: art. 16, 17 si 82 !!!

Domnule Procuror, unde este acel contract  pe durată determinată a cărei existenţă o invocaţi?

Domnule Procuror, înseamnă că un cadru didactic, prof. Uţoiu Florin, a funcţionat într-o institutţie public – o şcoală – la negru, fără contract de muncă, cu ştiinta dvs!

Domnule Procuror, aţi avut în faţa dvs documente ale  AJOFM, ITM, CAS- Prahova, prin care se arăta foarte clar că un om nu a avut contract de muncă pe durată determinată si că deciziile suspectei Sandu Laura au avut efect negativ asupra angajatului!

Domnule Procuror, de ce n-ati studiat şi acele documente??? Lipsa unui contract de muncă pe durată determinată, deciziile nelegale şi nelegitime au avut efecte asupra profesorului care nu a putut să beneficieze de drepturi constituţionale (art. 34 şi 41) precum ocrotirea sănătăţii si protecţia socială!

Domnule Procuror, acestea sunt drepturi recunoscute în toate ţările civilizate şi sunt acordate pe baza cetăţeniei la  spaţiul respectiv!

Domnule Procuror, suspecta Sandu Laura are voie să încalce aceste drepturi  ale unui om cu bunăvoinţa dvs?                                       

Domnule Procuror, suntem în ţara lui Iancu şi a inspectoratului în faţa cărora se stă drepti? Sau în faţa unor acovaţi se ia această poziţie supusă???                                          

Faptul că un amărȃt de profesor nu a avut bani pentru plata unui avocat care să îi susţină cauza la parchet deoarece ”INTANGIBILA SUSPECTA SANDU” I-A EMIS NUMAI ACTE PRIN CARE I SE INTERZICEAU DREPTURI LEGALE, INSEAMNĂ CĂ SE INVENTEAZĂ SOLUTII PE BAZĂ DE DOCUMENTE FALSE???

Domnule Procuror, cine vă dă dreptul  să treceţi cu vederea aceste observaţii ale unor instituţii ale statului specializate în domeniile lor???

Domnule Procuror, poate o să afirmati că suspecta invocă faptul că aveam un contract de muncă pe durată determinată aducȃnd ca argument RAPORTUL REVISAL nr. 1654/ 19.11.2015 (Ordonanta 9743/ 08.03.2016-anexa 2a).

PRIN FAPTUL CĂ SUSTINETI CĂ PRIN  RAPORTUL REVISAL AL SCOLII  NR. nr. 1654/ 19.11.2015 (anexa 2b) S-A MODIFICAT CONTRACTUL DE MUNCĂ, DEMONSTRATI INCĂ O DATĂ CĂ:                                          

  1. habar nu aveţi de lege: aplicaţia REVISAL NU ESTE UN ACT JURIDIC CUM II DĂ TENTA SUSPECTA SANDU LAURA, CI ESTE O SIMPLĂ TRANSMITERE DE INFORMATII.

Dacă transmiterea datelor precum modificarea de contract, respective, încetarea de contract nu este insoţită şi de documentul legal (contract de muncă pe durată determinată, act adiţional, informaţia făcută de SUSPECTA SANDU LAURA E NULA!

Domnule Procuror, întrebaţi orice expert sau contabil şi veţi vedea că vă va rȃde în nas, dacă-i spuneţi că aţi dat ordonanţa pe baza unui extras din REVISAL de la nivelul şcolii, legȃnd acest extras de existenţa unui contract de muncă pe durată determinată, IAR ACESTA NU EXISTA FIZIC!!!

DOMNUL PROCUROR TRANSMITEREA UNOR DATE IN REVISAL TREBUIE PRECEDATĂ DE EXISTENTA ACTULUI JURIDIC CARE SĂ SUSTINĂ ACEA TRANSMITERE!!!

Dacă e aşa, de ce nu i-aţi cerut suspectei Sandu Laura şi contractual de muncă pe durată determinată aşa cum susţine extrasul falsificat din REVISAL?

Suspecta Sandu transmitea prin document, la data de 16.11.2015, că din data de 15.05.2015, CAND NU ERA DIRECTOR, fostul angajat avea un contract de muncă pe periadă determinată dar acest contract din 2015 ar fi existat încă din 2012!

Că este fals o demonstrază Adresa 1104/ 18.08.2015 (anexa 3) a suspectei SANDU LAURA, care înscrie că în august 2015 profesorul era încadrat pe durată nedeterminată!!!

Domnule Procuror, unde e logica? SUSPECTA INSCRIE CA profesorul avea un contract de muncă pe durată la data de 15.05.2015, dar în data de 18.08.2015 avea contract de muncă pe durată nedeterminată! E de domeniul ,,EXPERIMENTULUI PHILADELPHIA” ceea ce a făcut suspecta Sandu Laura! Cum aţi putut să reţineţi un REVISAL FABRICAT, ADICA FALSIFICAT IN SCOALA DE SUSPECTA, iar ADRESA NR.1104/ 18.08.2015 SĂ NU O BAGATI IN SEAMNĂ???

De ce, domnule procurer, pe fostul director, TOMA MAGDALENA, N-ATI CHEMAT-O SĂ O AUDIATI???

VĂ SPUN EU, DOMNULE PROCUROR?

PENTRU CĂ TREBUIA ,,SCĂPAT” INSPECTORATUL ŞCOLAR!              Asupra acestei teme vom reveni şi o să demonstrăm cum directoare  este vinovată, iar cei care au pus-o pe aceasta să semneze un act sunt icoane!!!

Aşa e în ROMANIA?

De ce n-aţi cerut documente de la instituţie cu toate că aţi fost avertizat de profesorul Uţoiu că dna Sandu falsifică acte, asa cum au făcut şi directorii RADULESCU SI TASICA?

 

A fost în control cineva de la Sectia 4 de Poliţie, dar în alt caz. SUBCOMISAR NICOLAE! Atȃt subliniem acum: DEZATRU !           

Revenim:

DOMNULE PROCUROR UNDE ESTE LOGICA: ORI exista CIM pe durată determinată din 15.05.2015 din 2012? Nu se observă foarte clar  că suspecta Sandu Laura a fost povăţuită de ISJ PRAHOVA, PRIN JURISTA MĂNĂILĂ PAULA (MENTIONATA IN ORDONANTA) SĂ FACĂ ACESTE FALSURI???

 

  1. ATI FOST TOTAL IMPARTIAL!!!

DOMNULE PROCUROR, vi s-a pus la dispozitie APLICATIA REVISAL A INSTITUTIEI ABILITATE: ITM PRAHOVA (anexa 4) care arată la pozitia 3 că PROFESORUL UTOIU FLORIN AVEA UN CONTRACT DE MUNCA PE DURATĂ DETERMINATĂ DIN DATA DE 21.08.2015 dar INCEPÂND cu data de 15.05.2015!!!

CÂTE DOCUMENTE FALSE MAI TREBUIA SĂ EMITĂ SUSPECTA PENTRU A I SE IMPUTA MĂCAR BATJOCURA LA CARE A FOST SUSPUS un om, LA FAPTUL CA N-A AVUT DE MUNCĂ UN AN pentru că nimeni nu l-a angajat cu actele EMISE DE ,,PROTEJATA’’ INSTITUTIILOR, SANDU LAURA!                                     

Si UN ELEV de clasa a-X-a dacă se uită, vede FOARTE CLAR CEEA CE DVS. N-ATI VRUT SĂ OBESRVATI:                                                     MODIFICAREA CONTRACTULUI DE MUNCĂ ARE LOC LA DATA DE 15.05.2015 DAR INCEPAND CU ANUL 2012 (anexa 2)!!!

Iată bătaia de joc administrată unui cadru didactic de către un procuror chemat să infăptuiască justitia!!!

După ce îi este transmis aceast documnent, partea vătămanată va face plȃngere la prim procuror  impotriva ORDONANTEI NR. 9743/ 2016.                                Halucinant: prim procurorul da dreptate ,,inferiorului”, doar nu avea CUM SA VADA NEREGULILE  SI FALSURILE FACUTE DE SUSPECTA?

IN DEFINITIV, SUSPECTA ERA DIR. DE SCOALA SUSTINUTA DE IANCU DIN INSPECTORAT iar PROF. UTOIU UN NIMENI!!!

Prin Ordonanta nr. 270/II/2/2016, domnul prim procuror invoca PREZUMTIA DE NEVINOVATIE  a SUSPECTEI SANDU LAURA !!!

 Domnul Prim-Procuror, dacă e  fecioară după cum o desemnaţi şi pictaţi, uitaţi-vă pe documente CAS PRAHOVA, AJOFM PRAHOVA SI ITM PRAHOVA CARE SE PUTEAU INCADRA  LA:                  

ART. 318 CCP

(3) Procurorul poate dispune, după consultarea suspectului sau a inculpatului, ca acesta să îndeplinească una sau mai multe dintre următoarele obligaţii:

  1. a) să înlăture consecinţele faptei penale sau să repare paguba produsă ori să convină cu partea civilă o modalitate de reparare a acesteia;

SI ASTA PENTRU CA L-A PREJUDICIAT PE PROF. UTOIU FLORIN INCALCANDU-I DREPTUL DE A PRIMI INDEMNIZATIE DE CONCEDIU MEDICAL SI DE SOMAJ !

NU V-A INTERESAT, DOMNULE PRIM PROCUROR,  DACĂ UN OM ARE CE SĂ MĂNACE SAU CU CE SA ISI PLĂTEASCĂ UTILITĂTILE UN AN DE ZILE.

Sentinta penala nr. 176/29.11.2016 VA FI TRIUMFUL ANTILEGII, AL BATJOCURII ADMINSTRATE DE UN JUDECATOR (CULMEA FEMEIE).

(Departamentul de Investigatii)

[pdf-embedder url=”https://www.incisivdeprahova.ro/wp-content/uploads/2017/08/anexa-3.pdf” title=”anexa 3″]

Actualitate

Gama de Conveioare și Lifturi Hidraulice de la SKBS România: Calitate și Performanță Garantată

Publicat

pe

conveioare romania

SKBS România se afirmă pe piața echipamentelor industriale printr-o diversificată gamă de conveioare și lifturi hidraulice, proiectate pentru a îmbunătăți eficiența operațiunilor de logistică și producție. În acest articol, vom analiza avantajele și caracteristicile acestor echipamente, explicând de ce SKBS România este partenerul de încredere pentru afacerea ta.

De ce să Alegi Gama de Conveioare și Lifturi Hidraulice de la SKBS România?

Fiabilitate și Rezistență

Produsele SKBS România sunt recunoscute pentru durabilitatea lor, fiind fabricate din materiale de înaltă calitate. Aceste echipamente sunt concepute să reziste în condiții de utilizare intensivă, garantând o funcționare pe termen lung fără probleme.

Eficiență Operațională Superioară

Gama de conveioare și lifturi hidraulice de la SKBS România este optimizată pentru performanță maximă. Datorită tehnologiei avansate, aceste echipamente permit manipularea rapidă și eficientă a materialelor, reducând timpul de operare și costurile asociate.

Adaptabilitate și Versatilitate

Indiferent de dimensiunea și tipul materialelor transportate, gama de conveioare și lifturi hidraulice oferită de SKBS România poate fi personalizată pentru a satisface nevoile specifice ale fiecărei afaceri. Aceste soluții flexibile maximizează eficiența și productivitatea.

Tipuri de Conveioare Disponibile la SKBS România

Conveioare cu Bandă

Concepute pentru transportul produselor de dimensiuni variate și forme diverse, conveioarele cu bandă oferite de SKBS România asigură o mișcare lină și continuă a materialelor. Acestea sunt ideale pentru diverse aplicații industriale.

Conveioare cu Role

Aceste conveioare sunt perfect adaptate pentru transportul produselor grele sau voluminoase. Sistemele cu role de la SKBS România sunt robuste și eficiente, capabile să manipuleze sarcini mari fără dificultăți.

Conveioare Modulare

Pentru flexibilitate maximă, conveioarele modulare sunt alegerea perfectă. Acestea permit configurarea și extinderea sistemului în funcție de cerințele specifice ale fiecărui proiect. SKBS România oferă conveioare modulare care pot fi integrate cu alte echipamente pentru soluții personalizate.

Lifturi Hidraulice de la SKBS România

Lifturi Scissor (Foarfecă)

Aceste lifturi sunt ideale pentru ridicarea și poziționarea precisă a încărcăturilor. SKBS România oferă lifturi scissor cu capacități variate de ridicare, adaptabile pentru diverse aplicații industriale.

Lifturi cu Platformă

Proiectate pentru ridicarea materialelor la diferite niveluri, lifturile cu platformă sunt echipate cu sisteme de siguranță avansate, asigurând o operare sigură și eficientă.

Lifturi Verticale

Pentru transportul materialelor pe verticală în spații limitate, lifturile verticale sunt soluția ideală. SKBS România oferă lifturi verticale fiabile și eficiente, potrivite pentru depozite și unități de producție.

De ce să Colaborezi cu SKBS România?

Expertiză și Profesionalism

Echipa de specialiști de la SKBS România, cu vastă experiență în domeniu, se angajează să ofere soluții personalizate și suport tehnic de înaltă calitate.

Tehnologie de Vârf

Utilizând tehnologii de ultimă generație, SKBS România asigură performanța și fiabilitatea echipamentelor sale. Investițiile constante în inovație permit companiei să ofere produse de top, adaptate nevoilor pieței.

Servicii Complete

SKBS România oferă nu doar echipamente de calitate, ci și servicii complete de instalare, mentenanță și suport tehnic. Astfel, fiecare client beneficiază de soluții integrate și eficiente.

Concluzie

SKBS România se remarcă prin gama sa variată de conveioare și lifturi hidraulice de înaltă performanță. Cu o combinație de fiabilitate, eficiență și flexibilitate, aceste echipamente sunt alegerea ideală pentru orice afacere care dorește să-și optimizeze operațiunile. Alegând SKBS România, investiți în calitate și profesionalism, asigurând succesul pe termen lung al afacerii dumneavoastră.

Pentru mai multe detalii despre gama de conveioare și lifturi hidraulice de la SKBS România, vizitați site-ul nostru oficial și descoperiți soluțiile adaptate nevoilor dumneavoastră.

Citeste in continuare

Actualitate

Cum să alegi o pompă de stropit de calitate? 6 criterii de luat în considerare

Publicat

pe

O pompă de stropit este esențială pentru întreținerea eficientă a grădinii sau culturilor tale, asigurând distribuția uniformă a pesticidelor, fertilizanților sau a apei. Iată care sunt principalele criterii pe care ar trebui să le iei în considerare pentru a face cea mai bună alegere!

1. Tipul pompei

Pe piață există diferite tipuri de pompe de stropit, iar printre cele mai cunoscute se numără cele cu acțiune manuală și versiunile cu acumulator. Cele dintâi sunt compacte și ușor de transportat, fiind ideale pentru grădini mici și plante de interior. Cu toate acestea, acestea pot necesita un efort fizic semnificativ, ceea ce le face mai puțin potrivite pentru suprafețe mari sau pentru persoanele cu probleme de mobilitate. Pe de altă parte, modelele cu acumulator sunt mai puternice și pot acoperi suprafețe mai mari, dar sunt, de asemenea, mai costisitoare și pot necesita întreținere specializată.

2. Capacitatea rezervorului

Acesta influențează cât de mult poate stropi pompa într-o singură încărcare, devenind astfel un factor cheie în funcționarea eficientă a sistemului de irigare. Factorii care influențează alegerea capacității rezervorului includ dimensiunea și tipul grădinii, frecvența de udare necesară și disponibilitatea apei. Dacă ai o grădină mare sau o livadă, vei avea nevoie de o pompă cu un rezervor de capacitate mare.

Un rezervor prea mic poate necesita umpleri frecvente, consumând timp prețios și creând inconveniențe. Alegerea echilibrului dintre capacitate și greutate este o altă considerație importantă. În timp ce un rezervor de capacitate mai mare poate stoca mai multă apă, acesta poate deveni dificil de transportat.

3. Materialul pompei

Plasticul, de exemplu, are avantajul de a fi mai ușor și mai ieftin comparativ cu alte materiale. Cu toate acestea, este puțin durabil decât oțelul inoxidabil sau aliajele de aluminiu. Pe de altă parte, oțelul inoxidabil este cunoscut pentru rezistența sa la coroziune și uzură. Totuși, aceste versiuni sunt mai grele.

Materialul pompei poate avea, de asemenea, un impact asupra considerațiilor de mediu și de sănătate. Unele materiale pot fi mai ecologice decât altele. De exemplu, o pompă de stropit din plastic este potrivită pentru stropirea plantelor comestibile, în timp ce un model din oțel inoxidabil este adecvat pentru utilizarea de substanțe chimice puternice.

4. Presiunea de lucru

Reprezintă forța cu care apa este împinsă prin furtunul pompei. Acesta este un parametru esențial în funcționarea și performanța pompei, având un impact direct asupra vitezei și distanței la care apa poate fi stropită. Presiunea determină viteza și distanța la care apa poate fi stropită. Pentru aplicații de stropire la distanță mare sau pentru distribuirea apei la înălțimi mai mari, va fi necesară o pompă cu o presiune de lucru mai mare.

Cu toate acestea, presiunea prea mare poate duce la irosirea apei și la deteriorarea plantelor, în timp ce o presiune prea scăzută poate duce la o udare ineficientă. Unele modele permit reglarea presiunii, oferindu-ți astfel mai multă flexibilitate în utilizare. Această caracteristică poate fi deosebit de utilă în cazul grădinilor cu plante de diferite tipuri și dimensiuni, permițându-ți să ajustezi presiunea în funcție de nevoile specifice ale fiecărei plante.

5. Ușurința în utilizare și ergonomia

Designul ergonomic al unei pompe de stropit este esențial pentru a asigura manevrabilitatea acesteia. O pompă de stropit de înaltă calitate ar trebui să vină cu un manual ce oferă instrucțiuni clare și precise despre montarea, utilizarea corectă și sigură, precum și despre întreținerea și depozitarea acesteia. Funcțiile automate sau semi-automate pot îmbunătăți semnificativ experiența utilizatorului. Acestea pot include setări prestabilite pentru diferite tipuri de irigare, un sistem de auto-curățare sau un mecanism de oprire automată.

6. Accesoriile incluse

Poți găsi pompe de stropit ce vin dotate cu duze suplimentare și alte unelte care ajută la întreținere sau îmbunătățesc funcționalitatea pompei. Accesoriile de calitate superioară vor rezista mai mult timp la uzură și vor contribui la o performanță optimă a pompei. Alegerea unei pompe de stropit care vine cu un kit complet de accesorii îți va economisi timp și efort.

 

Ținând cont de criteriile enumerate mai sus, vei putea să faci o alegere informată și să te bucuri de o grădină bine întreținută și sănătoasă. Nu uita să alegi un model de pompă de stropit care să fie calitativ!

Citeste in continuare

Actualitate

România preia conducerea grupării navale NATO SNMCMG-2 din Mediterană

Publicat

pe

De

Forţele Navale Române vor asigura pentru o perioadă de şase luni comanda grupării navale permanenta a NATO din Mediterană, de luptă contra minelor, prin comandorul Sebastian Barote, locţiitorul comandantului Divizionului 146 Nave Minare-Deminare.

Ofiţerul român se va afla la bordul Puitorului de mine şi plase 274, care va pleca joi, 20 iunie, din Portul militar Constanţa, anunţă MApN.

În perioada iulie – decembrie 2024, gruparea navală permanentă a NATO de luptă contra minelor, sub comandă românească, va executa misiuni specifice în bazinul Mării Mediterane.

La bordul navei vor fi 85 de militari români şi străini. La misiunea Standing NATO Mine Countermeasures Group Two mai participă nave din Italia, Spania şi Turcia.

Puitorul de mine şi plase „Viceamiral Constantin Bălescu”, număr de bordaj 274, a intrat în serviciul Marinei Române în 1981 şi a fost reparat ultima oară la începutul acestui an, la Şantierul Damen din Mangalia, pentru aproape 10 milioane lei.

Anul trecut, România a cumpărat două nave britanice „vânător de mine”, HMS Blyth (lansată la apă în 2000) şi HMS Pembroke (lansată la apă în 1997), la mâna a doua, pentru 150 milioane euro.

Vânătorul de mine M 270 „Sublocotenent Ion Ghiculescu”, fost HMS Blyth în Marina Regală Britanică, a intrat de anul trecut în dotarea Marinei României, urmând ca anul acesta să vină şi a doua navă. (F. Jipa).

Sursă foto: SMFN

Citeste in continuare

Aveți un PONT?

ARTEHNIS

Cel mai complet ziar de investigații dedicat cititorilor din România.
Aveți un pont despre fapte de corupție la nivel local și/sau național?
Garantăm confidențialitatea!

Scrie-ne la Whatsapp: 0735.085.503
Sau la adresa: incisiv.anticoruptie@gmail.com
Departament Investigații - Secția Anticorupție

TOP KINETO MEDICAL Ploiesti

Știri calde

Exclusiv15 ore ago

Sefa SRU de la IPJ Vaslui a incalcat de mai multe ori un text foarte clar dintr-o lege in vigoare

Abuzatoarea de la IPJ Vaslui, dezvaluie Emil Pascut de la Sindicatul Diamantul! Conduita abuziva a sefei de resurse umane de...

Exclusiv2 zile ago

„La IPJ Galati au nevoie de timp suplimentar, ca sa activeze fiecare, cate doua celule nervoase”

La Galati, exista sefi cu creier de broasca testoasa, dezvaluie cei de la Sindicatul Diamantul! Desi termenul limita de actualizare...

Exclusiv2 zile ago

Sună toaca prin toată armata

Conform promisiunilor făcute de un reprezentant al guvernului delegației protestatarilor din data de 07.06.2024 din fața Palatului Victoria, Guvernul urma...

Exclusiv3 zile ago

Hora șmecheriei/Mafia deșeurilor și statul paralel/Mafia deșeurile prin turnătorul șef reușește sa închidă firma Gentoil/Care este legătura între firma Geodis și Recop?

Returo este un mecanism sofisticat, profitabil pentru unii, complicat pentru alții, care învîrte bani și adună ambalaje. SGR Returo au...

Exclusiv3 zile ago

„Alba neagra” cu drepturile si libertatile cetatenesti/Amantlâc la o Sectie de poliţie dintr-un oras din Prahova (III)

Ziarul Incisiv de Prahova continua sa dezvaluie o investigatie complexa, in mai multe episoade, pentru a deslusi impreuna cu dumneavoastra...

Exclusiv4 zile ago

Maurul – Gerard Georgescu- și-a făcut datoria, inca o data!/Semnal de alarma privind razbunarea „Wlăduț & Volosevici” si Organigrama Politiei Locale Ploiesti

Maurul – Gerard Georgescu, pe pagina sa de socializare: „Eu am fost bucuros că Volosevici a plecat, dar bucuria a...

Exclusiv6 zile ago

Paraciosul si sifonul politistilor corupti din IPJ Prahova a facut un accident grav azi in Ploiesti/Solicitam oficial testul antidrog pentru Catalin Muresan cel din mafia deseurilor

Mureșan Catalin de la Recop Pleasa care este implicat în mafia deseurilor a accidentat pe trecerea de pietoni o persoana,...

Exclusiv7 zile ago

Cum ajunge la Vaslui, sef serviciu resurse, o incompetenta si ” sora” de incompetenta, la IPJ Braila

Cum ajunge la Vaslui, sef serviciu resurse, o incompetenta? Se numeste Sandu Monica, comisar sef, dezvaluie Emil PASCUT de la...

Exclusivo săptămână ago

„Alba neagra” cu drepturile si libertatile cetatenesti/Amantlâc la o Sectie de poliţie dintr-un oras din Prahova (II)

Comportamentul abuziv al politistilor fata de cetateni care in general respecta legea si comportamentul favorabil fata de infractori! Despre politisti corupti din...

Exclusivo săptămână ago

Mafia deșeurilor, statul paralel și politicienii

Mai multe spitale din Prahova dau contractele, la troc, unui personaj controversat Amenință șantajează sau mituiesc pe cei ce nu...

Exclusivo săptămână ago

De ce ai nevoie de sefi sa propuna cand e clar ca beneficiarii sunt personalul de conducere si consilierii de integritate?

S-a emis ordinul MAI nr. S/84/31.05.2024 pentru completarea OMAI S /7/2018 cu reglementari privind acordarea majorarii anticoruptie de 12.5% din...

Exclusivo săptămână ago

PROMO/Amantlâc la o Sectie de poliţie dintr-un oras din Prahova. Soţul înşelat a utilizat iar politia si subordonatii in scop de razbunare (I)

Comportamentul abuziv al politistilor fata de cetateni care in general respecta legea si comportamentul favorabil fata de infractori! Despre politisti corupti din...

Exclusivo săptămână ago

Coruptul putinist „Capitan la 15 ani” si un nou comportament deviant/Simte ca are politia pe urmele sale?

Reamintim ca, coruptul putinist „Capitan la 15 ani” s-a autoinvitat, acum ceva timp, la o petrecere a politistilor din activitate,...

Exclusivo săptămână ago

Sindicatul Europol face apel către conducerile armelor, să ia de URGENȚĂ toate măsurile pentru înlocuirea politistilor care se află în aceste momente în așteptare pentru predarea sacilor cu buletinele de voturi!

Tocmai s-au făcut 24 de ore de când zeci de mii de polițiști, polițiști de frontieră, jandarmi și pompieri, sunt...

Exclusivo săptămână ago

Sindicatul Diamantul a reusit declasificarea ROF-urilor IPJ. Test rapid de incompetenta

Sindicatul Diamantul a reusit declasificarea ROF-urilor IPJ. Test rapid de incompetenta la responsabilii cu aplicarea legii 544/2001.   ROF declasificat...

Partener media exclusiv

stiri actualizate Raspandacul

Parteneri

Top Articole Incisiv