Connect with us

Actualitate

EXCLUSIV/ FALSURILE SI CARACATITA DE LA I.S.J. PRAHOVA (V)

Publicat

pe

Continuam seria dezvaluirilor efectuate de profesori din Prahova in plangerile penale catre organele competente, cu o precizare esentiala: publicam, asa cum am promis – in prima faza, doar ce este scris intr-o plangere penala; in faza a doua Depertamentul de Investigatii de la Incisiv de Prahova va devoala propia investigatie, cu documente in exclusivitate care demonstreaza veridicitatea celui care a intocmit plangerea penala; in ultima faza, Incisiv de Prahova va dezvalui legaturile unui cadru de conducere din cadrul I.S.J. Prahova cu S.R.I. (D.J.I. Prahova), precum si motivul halucinant (pentru necunoscatori, dar nu si pentru noi) pentru care, instantele din Prahova au solutionat, in prima faza, acest aspect, cu TREI solutii TOTAL DIFERITE. TRIUNGHIUL BERMUDELOR DIN PRAHOVA va fi devoalat!

 

INSPECTORATUL SCOLAR JUDETEAN PRAHOVA SUBORDONEAZĂ si MINSTERUL EDUCATIEI NATIONALE

            Dupa ce director Toma Magdalena  demisionează din functie (29.06.2015), pentru că ISJ-Prahova o “urechease” pentru că NU IMI INCETASE CONTRACTUL de MUNCA, ISJ Prahova emite la 31.07.2015 :

ADRESA nr. 2225 (anexa 1, pag. 2) prin care solicita directorilor de scoala:    

  1. să inceteze de drept DOAR prin decizie unilaterală contractele de muncă pe DURATA NEDETERMINATA ale cadrelor didactice care:

– au depasit 7 ani de vechine la catedra si nu au definitivarea in invăţămȃnt; 

– au o vechime mai mică de 7 ani si au susutinut examenul de definitivare in 3 rȃnduri, dar nu au reusit să il promoveze.

Baza legală invocată de ISJ Prahova era: art. 241, alin. 6 (Legea 1. 2011), art. 11 (Metodologia  aprobata prin OMEN 4802/ 2014) si art. 3, alin. 7 (Mobilitatea cadrelor pentru 2015-2016 aprobata prin OMEN 4895/ 2014).

ISJ Prahova încalcă flagrant legea, deoarece în OMEN 4895/ 2014 se prevede la art. 5 că: ,,Eliberarea din funcţie a personalului didactic angajat în unităţi de învăţământ preuniversitar de stat se dispune de către directorul unităţii, cu aprobarea consiliului de administraţie al unităţii de învăţământ, iar la unităţile de învăţământ preuniversitar particulare de către persoana juridică angajatoare, la încetarea de drept a contractului individual de muncă, prin acordul părţilor, la solicitarea cadrului didactic, prin demisie, conform prevederilor art. 55 lit. a) şi b), art. 56 şi art. 81 din Legea nr. 53/2003, republicată, Codul muncii, cu modificările şi completările ulterioare sau ca efect al aplicării sancţiunii disciplinare, în temeiul prevederilor art. 280 alin. (2) lit. f) din Legea nr. 1/2011 cu modificările şi completările ulterioare.’’

CONCLUZIE: NUMAI IN BAZA UNEI HOTĂRĂRI a CONSILIULUI de ADMINSTRATIE al SCOLII care ESTE ORGANUL de CONDUCERE al INSTITUTIEI de INVATAMANT (art. 19, alin .1- OMEN 5115/ 2014), DIRECTORUL SCOLII POATE EMITE DECIZIA de INCETARE DE DRPET A CONTRACTULUI DE MUNCA pe DURATA NEDETERMINATA  a UNUI CADRU DIDCATIC in baza art. 23- OMEN 5115/ 2015!

ISJ Prahova numeşte pe profesorul Sandu Laura in functia de director cu incalcarea legii, deoarece aceasta nu făcea parte din Corpul Naţional de Experţi în Management Educaţional şi nu avea decȃt gradul didactic definitiv (legea prevede minim grad didactic II).

In ciuda faptului ca erau cadre didactice in institutia scolara care INDEPLINEAU ACEASTE CONDITII, ISJ PRAHOVA a numit-o pe SANDU LAURA in functia de director prin abuz, METODA UTILIZATA SI LA NUMIEREA URMATORILOR DIRECTORI: RADULESCU ANTONIO si TASICA CALINA.

Numirea ca DIRECTOR a doamnei SANDU LAURA A AVUT UN SINGUR SCOP: EXCLUDEREA MEA din SISTEMUL EDUCATIONAL, inclusiv prin FALSIFICAREA de DOCUMENTE, aspect la care ISJ PRAHOVA si Sandu Laura se PRICEP CEL MAI BINE!

Acum se poate intelege de ce prin ADRESA nr. 2225/ 31.07.2015 ISJ PRAHOVA acorda directorului drept de a da decizie de incetare de drept a contractulor de muncă, cu toate că în baza OMEN 4895/2014, art. 5 (invocate si de ISJ Prahova), DECIZIA DE INCETARE A UNUI CONTRACT DE MUNCA PE DURATA NEDETERMINATA a UNUI CADRU DIDACTIC SE FACE DUPA CE, IN PREALABIL, CONSILIUL DE ADMINISTRATIE HOTARASTE ACEST LUCRU !!!

Si, ca să inchidă cercul infracţional, ISJ PRAHOVA ORDONA MINISTERULUI EDUCATIEI SA EMITA COPIA XEROX  a ADRESEI sale nr. 2225. Ca vasal, MINISTERUL EDUCATIEI SE SUPUNE si EMITE ADRESA nr. 17656/ 05.08.2015 (anexa 2, pag 1, pct. 3.b) la COMANDA ISJ PRAHOVA! UN MINISTER DEVINE ,,SLUGA LEGISLATIVA A UNUI INSPECTORAT’’ pentru A ELIMINA UN PROFESOR din SISTEM!

Diferenta dintre Adresa nr. 2225/ 31.07.2015 a ISJ Prahova si Adresa nr. 47656/ 05.08.2015 este ca documentul inspectoratului are doar 3 pagini in timp ce documentul ministerului are 4 pagini. Pagina lipsă arată, dacă mai era nevoie, că ISJ PRAHOVA A EMIS ADRESA NR. 2225/31.07.2015 DOAR PENTRU CAZURILE DE CADRE DIDACTICE CARE AU  DEPASIT PERIOADA DE PREDARE LA CATEDRA DE 7 ANI: CAZUL MEU, FĂRA A OBTINE DEFINITIVATUL. In schimb, MINSTERUL emite două astfel de documente, atȃt pentru cazul prevăzut de ISJ-Prahova, cȃt si penrtu cazul cadrelor didactice care nu au depăsit perioada de 7 ani, insa nu au promovat examenul de definitivat. De ce ministerul emite două decizii model, iar ISJ Prahova doar una? De ce Ministerul Educaţiei preia adresa de la inspectorat?

Pentru a vedea mai în amănunt infracţiunile săvȃrsite de ISJ PRAHOVA si de director SANDU LAURA, se poate observa că la pct. 3, lit. c, din ambele adrese, este inscris faptul că lista posturilor care se vacantează ca urmare a emiterii deciziilor se inaintează către ISJ PRAHOVA! Mai trebuia ideplinită o conditie pe care Sandu Laura la INDICATIILE Inspectoratului, a ignorant-o: VACANTAREA POSTURILOR DIDACTICE SI MODALITATEA DE INCADRARE CU PERSONAL DIDACTIC, ESTE ATRIBUTUL CONSILIULUI de ADMINISTRATIE al INSTITUTIEI SCOLARE!!!

Postul de istorie nu va apărea nici la data de 29.08.2015, nici la data de 01.09.2015! Directorul Sandu Laura înaintează o astfel de listă, fără o hotărȃre a consiliului de administraţie, la data de 18.08.2015 şi nu la 08.09.2015, adică la momentul emiterii DECIZIEI de incetare a contractului meu de muncă.

Postul este ocupat de o profesoară din Dambovita, in timp ce la 09.09.2015 director Sandu Laura emite decizia de încetare a contracctului meu de muncă!  Deci, ISJ Prahova in consens cu dna Sandu întȃi dă postul de istorie la suplinire (08.09.2015), iar a doua zi IMI INCETEAZA CONTRACTUL de MUNCA prin Deczia nr. 21, in baza in baza art. 56, lit. d,  in ciuda faptului ca DIN DATA DE 02.09.2015 MAI AVEAM INCETAT O DATA CONTRACTUL DE MUNCA IN BAZA  unui art. diferit: ART. 56, LIT. B. Mai mult, in programul EDUSAL  ERAM IN CONCEDIU FARA PLATA, ASA PRECUM SUSTINE DIRECTOR SANDU LAURA FARA SA AM O CERERE SCRISA IN ACEST SENS!

Din punct de vedere adminstrativ, DIRECTOR SANDU LAURA NU RESPECTA Adresa nr. 2225/ 31.07.2015 a ISJ Prahova si nici Adresa nr. 17656/ 05.08.2015  prin care i se cerea să-mi contractual la data de 01.09.2015. Director Sandu Laura îmi incetează contractual de muncă la data de 18.08.2015, CU ACORDUL ISJ PRAHOVA! 

OMEN 4895/2015 specifică foarte clar că după incetraea contractului de muncă pe durată nedeterminată, cadrul didactic respectiv este păstrat in institutie si este incadrat cu contract de munca pe durata determinată conform  art. 3, alin. 7 din OMEN 4895/ 2014.

Aşadar, ISJ-Prahova, pentru a-şi acoperi falsurile şi infractiunile, solicită ministerului să emită note şi adrese prin care să ofere iz de corectitudine şi respectare a legislaţiei din domeniul educaţiei.

(Departamentul de Investigatii).

Actualitate

Gama de Conveioare și Lifturi Hidraulice de la SKBS România: Calitate și Performanță Garantată

Publicat

pe

conveioare romania

SKBS România se afirmă pe piața echipamentelor industriale printr-o diversificată gamă de conveioare și lifturi hidraulice, proiectate pentru a îmbunătăți eficiența operațiunilor de logistică și producție. În acest articol, vom analiza avantajele și caracteristicile acestor echipamente, explicând de ce SKBS România este partenerul de încredere pentru afacerea ta.

De ce să Alegi Gama de Conveioare și Lifturi Hidraulice de la SKBS România?

Fiabilitate și Rezistență

Produsele SKBS România sunt recunoscute pentru durabilitatea lor, fiind fabricate din materiale de înaltă calitate. Aceste echipamente sunt concepute să reziste în condiții de utilizare intensivă, garantând o funcționare pe termen lung fără probleme.

Eficiență Operațională Superioară

Gama de conveioare și lifturi hidraulice de la SKBS România este optimizată pentru performanță maximă. Datorită tehnologiei avansate, aceste echipamente permit manipularea rapidă și eficientă a materialelor, reducând timpul de operare și costurile asociate.

Adaptabilitate și Versatilitate

Indiferent de dimensiunea și tipul materialelor transportate, gama de conveioare și lifturi hidraulice oferită de SKBS România poate fi personalizată pentru a satisface nevoile specifice ale fiecărei afaceri. Aceste soluții flexibile maximizează eficiența și productivitatea.

Tipuri de Conveioare Disponibile la SKBS România

Conveioare cu Bandă

Concepute pentru transportul produselor de dimensiuni variate și forme diverse, conveioarele cu bandă oferite de SKBS România asigură o mișcare lină și continuă a materialelor. Acestea sunt ideale pentru diverse aplicații industriale.

Conveioare cu Role

Aceste conveioare sunt perfect adaptate pentru transportul produselor grele sau voluminoase. Sistemele cu role de la SKBS România sunt robuste și eficiente, capabile să manipuleze sarcini mari fără dificultăți.

Conveioare Modulare

Pentru flexibilitate maximă, conveioarele modulare sunt alegerea perfectă. Acestea permit configurarea și extinderea sistemului în funcție de cerințele specifice ale fiecărui proiect. SKBS România oferă conveioare modulare care pot fi integrate cu alte echipamente pentru soluții personalizate.

Lifturi Hidraulice de la SKBS România

Lifturi Scissor (Foarfecă)

Aceste lifturi sunt ideale pentru ridicarea și poziționarea precisă a încărcăturilor. SKBS România oferă lifturi scissor cu capacități variate de ridicare, adaptabile pentru diverse aplicații industriale.

Lifturi cu Platformă

Proiectate pentru ridicarea materialelor la diferite niveluri, lifturile cu platformă sunt echipate cu sisteme de siguranță avansate, asigurând o operare sigură și eficientă.

Lifturi Verticale

Pentru transportul materialelor pe verticală în spații limitate, lifturile verticale sunt soluția ideală. SKBS România oferă lifturi verticale fiabile și eficiente, potrivite pentru depozite și unități de producție.

De ce să Colaborezi cu SKBS România?

Expertiză și Profesionalism

Echipa de specialiști de la SKBS România, cu vastă experiență în domeniu, se angajează să ofere soluții personalizate și suport tehnic de înaltă calitate.

Tehnologie de Vârf

Utilizând tehnologii de ultimă generație, SKBS România asigură performanța și fiabilitatea echipamentelor sale. Investițiile constante în inovație permit companiei să ofere produse de top, adaptate nevoilor pieței.

Servicii Complete

SKBS România oferă nu doar echipamente de calitate, ci și servicii complete de instalare, mentenanță și suport tehnic. Astfel, fiecare client beneficiază de soluții integrate și eficiente.

Concluzie

SKBS România se remarcă prin gama sa variată de conveioare și lifturi hidraulice de înaltă performanță. Cu o combinație de fiabilitate, eficiență și flexibilitate, aceste echipamente sunt alegerea ideală pentru orice afacere care dorește să-și optimizeze operațiunile. Alegând SKBS România, investiți în calitate și profesionalism, asigurând succesul pe termen lung al afacerii dumneavoastră.

Pentru mai multe detalii despre gama de conveioare și lifturi hidraulice de la SKBS România, vizitați site-ul nostru oficial și descoperiți soluțiile adaptate nevoilor dumneavoastră.

Citeste in continuare

Actualitate

Cum să alegi o pompă de stropit de calitate? 6 criterii de luat în considerare

Publicat

pe

O pompă de stropit este esențială pentru întreținerea eficientă a grădinii sau culturilor tale, asigurând distribuția uniformă a pesticidelor, fertilizanților sau a apei. Iată care sunt principalele criterii pe care ar trebui să le iei în considerare pentru a face cea mai bună alegere!

1. Tipul pompei

Pe piață există diferite tipuri de pompe de stropit, iar printre cele mai cunoscute se numără cele cu acțiune manuală și versiunile cu acumulator. Cele dintâi sunt compacte și ușor de transportat, fiind ideale pentru grădini mici și plante de interior. Cu toate acestea, acestea pot necesita un efort fizic semnificativ, ceea ce le face mai puțin potrivite pentru suprafețe mari sau pentru persoanele cu probleme de mobilitate. Pe de altă parte, modelele cu acumulator sunt mai puternice și pot acoperi suprafețe mai mari, dar sunt, de asemenea, mai costisitoare și pot necesita întreținere specializată.

2. Capacitatea rezervorului

Acesta influențează cât de mult poate stropi pompa într-o singură încărcare, devenind astfel un factor cheie în funcționarea eficientă a sistemului de irigare. Factorii care influențează alegerea capacității rezervorului includ dimensiunea și tipul grădinii, frecvența de udare necesară și disponibilitatea apei. Dacă ai o grădină mare sau o livadă, vei avea nevoie de o pompă cu un rezervor de capacitate mare.

Un rezervor prea mic poate necesita umpleri frecvente, consumând timp prețios și creând inconveniențe. Alegerea echilibrului dintre capacitate și greutate este o altă considerație importantă. În timp ce un rezervor de capacitate mai mare poate stoca mai multă apă, acesta poate deveni dificil de transportat.

3. Materialul pompei

Plasticul, de exemplu, are avantajul de a fi mai ușor și mai ieftin comparativ cu alte materiale. Cu toate acestea, este puțin durabil decât oțelul inoxidabil sau aliajele de aluminiu. Pe de altă parte, oțelul inoxidabil este cunoscut pentru rezistența sa la coroziune și uzură. Totuși, aceste versiuni sunt mai grele.

Materialul pompei poate avea, de asemenea, un impact asupra considerațiilor de mediu și de sănătate. Unele materiale pot fi mai ecologice decât altele. De exemplu, o pompă de stropit din plastic este potrivită pentru stropirea plantelor comestibile, în timp ce un model din oțel inoxidabil este adecvat pentru utilizarea de substanțe chimice puternice.

4. Presiunea de lucru

Reprezintă forța cu care apa este împinsă prin furtunul pompei. Acesta este un parametru esențial în funcționarea și performanța pompei, având un impact direct asupra vitezei și distanței la care apa poate fi stropită. Presiunea determină viteza și distanța la care apa poate fi stropită. Pentru aplicații de stropire la distanță mare sau pentru distribuirea apei la înălțimi mai mari, va fi necesară o pompă cu o presiune de lucru mai mare.

Cu toate acestea, presiunea prea mare poate duce la irosirea apei și la deteriorarea plantelor, în timp ce o presiune prea scăzută poate duce la o udare ineficientă. Unele modele permit reglarea presiunii, oferindu-ți astfel mai multă flexibilitate în utilizare. Această caracteristică poate fi deosebit de utilă în cazul grădinilor cu plante de diferite tipuri și dimensiuni, permițându-ți să ajustezi presiunea în funcție de nevoile specifice ale fiecărei plante.

5. Ușurința în utilizare și ergonomia

Designul ergonomic al unei pompe de stropit este esențial pentru a asigura manevrabilitatea acesteia. O pompă de stropit de înaltă calitate ar trebui să vină cu un manual ce oferă instrucțiuni clare și precise despre montarea, utilizarea corectă și sigură, precum și despre întreținerea și depozitarea acesteia. Funcțiile automate sau semi-automate pot îmbunătăți semnificativ experiența utilizatorului. Acestea pot include setări prestabilite pentru diferite tipuri de irigare, un sistem de auto-curățare sau un mecanism de oprire automată.

6. Accesoriile incluse

Poți găsi pompe de stropit ce vin dotate cu duze suplimentare și alte unelte care ajută la întreținere sau îmbunătățesc funcționalitatea pompei. Accesoriile de calitate superioară vor rezista mai mult timp la uzură și vor contribui la o performanță optimă a pompei. Alegerea unei pompe de stropit care vine cu un kit complet de accesorii îți va economisi timp și efort.

 

Ținând cont de criteriile enumerate mai sus, vei putea să faci o alegere informată și să te bucuri de o grădină bine întreținută și sănătoasă. Nu uita să alegi un model de pompă de stropit care să fie calitativ!

Citeste in continuare

Actualitate

România preia conducerea grupării navale NATO SNMCMG-2 din Mediterană

Publicat

pe

De

Forţele Navale Române vor asigura pentru o perioadă de şase luni comanda grupării navale permanenta a NATO din Mediterană, de luptă contra minelor, prin comandorul Sebastian Barote, locţiitorul comandantului Divizionului 146 Nave Minare-Deminare.

Ofiţerul român se va afla la bordul Puitorului de mine şi plase 274, care va pleca joi, 20 iunie, din Portul militar Constanţa, anunţă MApN.

În perioada iulie – decembrie 2024, gruparea navală permanentă a NATO de luptă contra minelor, sub comandă românească, va executa misiuni specifice în bazinul Mării Mediterane.

La bordul navei vor fi 85 de militari români şi străini. La misiunea Standing NATO Mine Countermeasures Group Two mai participă nave din Italia, Spania şi Turcia.

Puitorul de mine şi plase „Viceamiral Constantin Bălescu”, număr de bordaj 274, a intrat în serviciul Marinei Române în 1981 şi a fost reparat ultima oară la începutul acestui an, la Şantierul Damen din Mangalia, pentru aproape 10 milioane lei.

Anul trecut, România a cumpărat două nave britanice „vânător de mine”, HMS Blyth (lansată la apă în 2000) şi HMS Pembroke (lansată la apă în 1997), la mâna a doua, pentru 150 milioane euro.

Vânătorul de mine M 270 „Sublocotenent Ion Ghiculescu”, fost HMS Blyth în Marina Regală Britanică, a intrat de anul trecut în dotarea Marinei României, urmând ca anul acesta să vină şi a doua navă. (F. Jipa).

Sursă foto: SMFN

Citeste in continuare

Aveți un PONT?

ARTEHNIS

Cel mai complet ziar de investigații dedicat cititorilor din România.
Aveți un pont despre fapte de corupție la nivel local și/sau național?
Garantăm confidențialitatea!

Scrie-ne la Whatsapp: 0735.085.503
Sau la adresa: incisiv.anticoruptie@gmail.com
Departament Investigații - Secția Anticorupție

TOP KINETO MEDICAL Ploiesti

Știri calde

Exclusiv17 ore ago

Sefa SRU de la IPJ Vaslui a incalcat de mai multe ori un text foarte clar dintr-o lege in vigoare

Abuzatoarea de la IPJ Vaslui, dezvaluie Emil Pascut de la Sindicatul Diamantul! Conduita abuziva a sefei de resurse umane de...

Exclusiv2 zile ago

„La IPJ Galati au nevoie de timp suplimentar, ca sa activeze fiecare, cate doua celule nervoase”

La Galati, exista sefi cu creier de broasca testoasa, dezvaluie cei de la Sindicatul Diamantul! Desi termenul limita de actualizare...

Exclusiv3 zile ago

Sună toaca prin toată armata

Conform promisiunilor făcute de un reprezentant al guvernului delegației protestatarilor din data de 07.06.2024 din fața Palatului Victoria, Guvernul urma...

Exclusiv3 zile ago

Hora șmecheriei/Mafia deșeurilor și statul paralel/Mafia deșeurile prin turnătorul șef reușește sa închidă firma Gentoil/Care este legătura între firma Geodis și Recop?

Returo este un mecanism sofisticat, profitabil pentru unii, complicat pentru alții, care învîrte bani și adună ambalaje. SGR Returo au...

Exclusiv3 zile ago

„Alba neagra” cu drepturile si libertatile cetatenesti/Amantlâc la o Sectie de poliţie dintr-un oras din Prahova (III)

Ziarul Incisiv de Prahova continua sa dezvaluie o investigatie complexa, in mai multe episoade, pentru a deslusi impreuna cu dumneavoastra...

Exclusiv4 zile ago

Maurul – Gerard Georgescu- și-a făcut datoria, inca o data!/Semnal de alarma privind razbunarea „Wlăduț & Volosevici” si Organigrama Politiei Locale Ploiesti

Maurul – Gerard Georgescu, pe pagina sa de socializare: „Eu am fost bucuros că Volosevici a plecat, dar bucuria a...

Exclusiv7 zile ago

Paraciosul si sifonul politistilor corupti din IPJ Prahova a facut un accident grav azi in Ploiesti/Solicitam oficial testul antidrog pentru Catalin Muresan cel din mafia deseurilor

Mureșan Catalin de la Recop Pleasa care este implicat în mafia deseurilor a accidentat pe trecerea de pietoni o persoana,...

Exclusiv7 zile ago

Cum ajunge la Vaslui, sef serviciu resurse, o incompetenta si ” sora” de incompetenta, la IPJ Braila

Cum ajunge la Vaslui, sef serviciu resurse, o incompetenta? Se numeste Sandu Monica, comisar sef, dezvaluie Emil PASCUT de la...

Exclusivo săptămână ago

„Alba neagra” cu drepturile si libertatile cetatenesti/Amantlâc la o Sectie de poliţie dintr-un oras din Prahova (II)

Comportamentul abuziv al politistilor fata de cetateni care in general respecta legea si comportamentul favorabil fata de infractori! Despre politisti corupti din...

Exclusivo săptămână ago

Mafia deșeurilor, statul paralel și politicienii

Mai multe spitale din Prahova dau contractele, la troc, unui personaj controversat Amenință șantajează sau mituiesc pe cei ce nu...

Exclusivo săptămână ago

De ce ai nevoie de sefi sa propuna cand e clar ca beneficiarii sunt personalul de conducere si consilierii de integritate?

S-a emis ordinul MAI nr. S/84/31.05.2024 pentru completarea OMAI S /7/2018 cu reglementari privind acordarea majorarii anticoruptie de 12.5% din...

Exclusivo săptămână ago

PROMO/Amantlâc la o Sectie de poliţie dintr-un oras din Prahova. Soţul înşelat a utilizat iar politia si subordonatii in scop de razbunare (I)

Comportamentul abuziv al politistilor fata de cetateni care in general respecta legea si comportamentul favorabil fata de infractori! Despre politisti corupti din...

Exclusivo săptămână ago

Coruptul putinist „Capitan la 15 ani” si un nou comportament deviant/Simte ca are politia pe urmele sale?

Reamintim ca, coruptul putinist „Capitan la 15 ani” s-a autoinvitat, acum ceva timp, la o petrecere a politistilor din activitate,...

Exclusivo săptămână ago

Sindicatul Europol face apel către conducerile armelor, să ia de URGENȚĂ toate măsurile pentru înlocuirea politistilor care se află în aceste momente în așteptare pentru predarea sacilor cu buletinele de voturi!

Tocmai s-au făcut 24 de ore de când zeci de mii de polițiști, polițiști de frontieră, jandarmi și pompieri, sunt...

Exclusivo săptămână ago

Sindicatul Diamantul a reusit declasificarea ROF-urilor IPJ. Test rapid de incompetenta

Sindicatul Diamantul a reusit declasificarea ROF-urilor IPJ. Test rapid de incompetenta la responsabilii cu aplicarea legii 544/2001.   ROF declasificat...

Partener media exclusiv

stiri actualizate Raspandacul

Parteneri

Top Articole Incisiv