EXCLUSIV/ Scandalos! Șefa DNA, Laura Kovesi, îl acoperă pe procurorul „Portocală”

2
2041

In contextul in care, in urbea noastra, falsurile sunt la loc de cinste, ilegalitatile la ordinea zilei si/sau ale institututiilor (primar care tine in functie ilegal functionari publici trimisi in judecata, functionari publici care ocupa postul ilegal, posturi obtinute prin spaga – TOTI OAMENII LUI NEGULESCU MIRCEA, etc) – trebuie sa ne mai mire FALSURILE si MINCIUNILE efectuate de D.N.A. –STRUCTURA CENTRALA PENTRU A ACOPERI FAPTELE ILEGALE ALE PROCURORULUI SAU FAVORIT, NEGULESCU MIRCEA? PE NOI, CEI DE LA INCISIV DE PRAHOVA NU NE MAI MIRA NIMIC DIN TOATE ASTEA! VA RASPUNDE CINEVA PENAL? Vom vedea…

Oficialii  DNA, conduși de Laura Codruța Kovesi, au refuzat să răspundă  în ce condiții a primit Mircea Negulescu, zis „Portocală”, ex-procurorul anticorupție de la Ploiești, 100 de buchete de flori mită. Așa cum am dezvaluit, pe 1 martie 2016, Mircea Negulescu i-a cerut șefului Serviciului de Gospodărire Urbană (SGU) Ploiești, Donald Constantin, cele o sută de buchete de flori pentru doamnele și domnișioarele care lucrau la SRI și DNA, pentru care n-a plătit niciun leu. Șocant este că DNA transmite că Marin Marcel Doru, al cărui buletin a fost folosit de „Portocală” pentru a întocmi avizul de expediție, nu ar fi fost ofițer judiciar al instituției, deși a participat la numeroase percheziții ale instituției. Reprezentanții DNA au comis un fals în acte publice!!!

Astfel, oficialii  DNA, conduși de Laura Codruța Kovesi, au refuzat să răspundă  în ce condiții a primit Mircea Negulescu, zis „Portocală”, ex-procurorul anticorupție de la Ploiești, 100 de buchete de flori mită. La o solicitare transmisă de noi, DNA București a răspuns, în câteva ore, că „solicitarea dvs. excede cadrului legal ca solicitare şi comunicare a unor informaţii de interes public, stabilit de Legea nr. 544/2001”.

Mentionam ca, Incisiv de Prahova a cerut, nici mai mult, nici mai puțin, decât ca DNA să răspundă dacă conducerea știe despre achiziționarea buchetelor de flori și dacă da să facă dovada achitării de către Mircea Negulescu a „cadourilor penale” primite de la șeful Serviciului de Gospodărire Urbană (SGU) Ploiești, Donald Constantin.

Despre cartea de identitate a ofițerului, folosită de „Portocală”, DNA a răspuns: „Totodată vă învederăm că persoana cu numele MARIN MARCEL DORU, a cărei carte de identitate aţi ataşat-o în copie solicitării, nu este şi nu a fost încadrată în funcţia de ofiţer de poliţie judiciară sau în vreo altă funcţie la Direcţia Naţională Anticorupţie – Serviciul Teritorial Ploieşti”.

Este scandalos! Subsemnatul, in calitate de Director General al ziarului online Incisiv de Prahova, l-am văzut pe ofițer cu ochii mei atunci când DNA a efectuat percheziții la foștii mei colegi din S.R.I. in ianuarie 2016, atunci cand D.N.A.-ST PLOIESTI a efectuat o perchezitie ilegala la acestia la ordinal procurorului “Portocala”. Ofiterul judiciar a fost la D.N.A. ST Ploiesti detasat de la I.P.J Dambovita si anul acesta s-a pensionat!!! Minte frumos madam Kovesi? In acte publice? DAAAA!

În plus, în presa locală au apărut fotografii și imagini cu Marin Marcel Doru. Într-una din aceste ipostaze, relatate de ziarul „Incomod”, pe 31 mai 2016, ofițerul îl escortează la sediul DNA Ploiești pe fostul consilier al primarului Andrei Chiliman, Emanoil Bocean, fost coordonator al Poliției Locale a Sectorului 1, unde urma să fie audiat de Mircea Negulescu. Scena a fost înregistrată video după ce au avut loc mai multe percheziții în București și la sediul Poliției Locale Sector 1, într-un caz în care Bocean era acuzat de fapte de corupție, într-un dosar desprins din cel al fostului primar, Andrei Chiliman.

Așa cum a dezvăluit „Incisiv de Prahova”, fostul procuror al Direcției Naționale Anticorupție (DNA) Ploiești, Mircea Negulescu, este acuzat că s-a ocupat, personal, de obținerea a o sută de buchete de flori pentru femeile din structurile teritoriale ale SRI și DNA, din județul Prahova. Mai exact, pe 1 martie 2016, „Portocală” i-a cerut șefului Serviciului de Gospodărire Urbană (SGU) Ploiești, Donald Constantin, cele o sută de buchete de flori pentru doamnele și domnișioarele care lucrau la cele două instituții, pentru care n-a plătit niciun leu. Valoarea unui buchet este estimată la circa 150 de lei. Jurnaliștii prahoveni susțin că directorul SGU a fost unul dintre denunțătorii fostului primar al Ploieștiului, Iulian Bădescu, arestat în urma unei anchete DNA.

NR 1 E

 

https://www.incisivdeprahova.ro/2017/07/24/exclusiv-procurorul-portocala-a-primit-mita-o-suta-de-buchete-de-flori-pentru-femeile-din-sri-si-dna/

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here