Connect with us

Actualitate

EXCLUSIV/ CARACATITA SI SARABANDA FALSURILOR DE LA I.S.J. PRAHOVA/DOCUMENTE/FRAUDE GROSOLANE

Incisiv

Publicat

pe

Usor, usor, incepe sa iasa la suprafata caracatita falsurilor de la I.S.J. Prahova. Va prezentam alte date halucinante dintr-o plangere penala:

“Ma numesc Utoiu Florin si pana la data de 01.09.2015 am fost profesor la Scoala Gimnaziala ,,Anton Pann”, Ploiesti de unde am fost  exclus prin FALSIFICAREA DE DOCUMENTE DE CATRE EX-DIRECTOR SANDU LAURA insa la COMANDA EXPRESA A INSPECTORATULUI SCOLAR mai precis a insp. Iancu Tudor si juristului Manaila Paula sub semnatura autorizata a insp. gen. Angelescu Nicolae.                    .

In continuare voi prezenta DOCUMENTUL  FALSIFICAT:

  1. CONTRACTUL MEU DE MUNCA

Conform anexei 1 aveam un contract de munca pe durata nedeterminata cu nr. 75/ 01.09.2005, care trebuia conform legii sa fie unul in posesia mea, unul in posesia angajatorului. 

La data de01.09.2015 prin Decizia nr. 21/09.09.2015 a directorului Sandu Laura (se poate observa contradictia dintre data incetarii contractului si ziua emiterii deciziei de incetare) MI-A INCETAT CONTRACTUL DE MUNCA PE DURATA DETERMINATA, contract care nu exista in forma sa fizica, semnat in limba romana, in conformitate cu art. 82- Codul Muncii.

Faptul ca NICIODATA NU AM DETINUT UN CONTRACT DE MUNCA PE DETERMINATA este demonstrate la lit. b si la ultimul paragraf din ADRESA NR. 1853/ 07.112.2016 a directorului Radulescu Aurelian (anexa 2).

La aceeasi data: 07.12.2016, mi-a fost eliberat si CONTRACTUL DE MUNCA SINGURUL AFLAT IN INSTITUTIE: anexa 3.

LA UN AN SI JUMATATE DE LA INCETAREA CONTRACTULUI MEU DE MUNCA AM PUTUT SA OBTIN DE LA DIRECTORUL INSTITUTIEI un exemplar al acestui document AFLAT IN CUSTODIA ANGAJATORLUI, CARE ESTE INSA FALSIFICAT IN MOD GROSOLAN DE EX-DIRECTOR SANDU LAURA.

De fapt, director Sandu Laura a facut mentiunea olografa post- factum de la anexa 3, pag. 4 in vechiul meu contract de munca pe perioada nedeterminata: ,,Pe data de 1.09.2015 prezentul contract inceteaza in temeiul art. 56, lit.i din Legea 53/ 2003- Codul Muncii, in urma indeplinirii procedurii legale.’’

Director Sandu Laura FALSIFICA UN CONTRACT DE MUNCA PE DURATA NEDETERMINATA pe care IL INCETEAZA ca FIIND UN CONTRACT DE MUNCA PE DURATA DETERMINATA, in conformitate cu art. 56, lit. i- Codul Muncii!!!

Modalitatea de FALSIFICARE ESTE DESCRISA la pag. 1, pct. b din Adresa nr. 3265/ 14.02.2017 a ITM Prahova (anexa 4), unde se arata ca  ,,transformarea’’/falsificarea contractului de munca din durata nedeterminata in perioada determinata s-a facut:

,,FARA CA ACEASTA (TRANSFORMAREA) SA AIBA UN TEMEI LEGAL.’’

Institutiile statului roman stiau despre acest fals material insa nu au actionat in niciun sens adica sa ceara directorului scolii anularea sa, in baza art. 57,alin.6 – Codul Muncii.

De asemenea, trebuiau sa anunte fara intarziere ORGANELE COMPETENTE ASUPRA FALSIFICARII UNUI DOCUMENT ATAT DE IMPORTANT: CONTRACTUL DE MUNCA:

  1. INSPECTORATUL SCOLAR  si  MINISTERUL EDUCATIEI CUNOSTEAU CA DIRECTORUL  SANDU LAURA A FALSIFICAT  DOCUMENTE INSA NU A FACUT NIMIC PENTRU A-L CORECTA SAU INDEPARTA (anexa 5 si 6).

Dupa controlul efectuat de Compartimentul Audit din cadrul inspectoratului s-a emis Raportul de Verificare nr. 326/ 06.02.2017 (anexa 7) in care se arata foarte clar, IN DOUA RANDURI, LA PAG 2 CA NU AM AVUT NICIODATA UN CONTRACT DE MUNCA PE DURATA DETERMINATA!

DACA ISJ PRAHOVA STIA CA NU AM AVUT UN CONTRACT DE MUNCA PE PERIOADA DETERMINATA SI TOTUSI PROTEJATA SA, DIRECTOAREA SANDU LAURA, A EMIS O DECIZIE DE INCETARE A CONTRACTULUI DE MUNCA PE DURATA DETERMINATA, ADICA A EMIS DECIZIE DE INCETARE A UNUI ACT CARE NU EXISTA, DE CE NU A LUAT MASURI PENTRU A SE INTRA IN LEGALITATE?

Raspunsul este simplu: pentru ca tocmai inspectoratul ceruse dir. Sandu Laura sa dea această decizie. La randul sau, director Sandu Laura pentru ca a numita directoare fara a avea studiile si pregatirea necesara postului trebuia sa ofere inspectoratului catedra de istorie.

PENTRU A-I MULTUMI DIRECTORULUI SANDU LAURA PENTRU AJUTORUL ACORDAT IN A MA INDEPARTA DIN SISTEM, IN URMA SCANDALURILOR, INSPECTORATUL O RETRAGE STRATEGIC PE DOAMNA SANDU LAURA DIN POZITIA DE DIRECTOR DIN SCOALA GIMNZ. ,,ANTON PANN’’, PLOIESTI, SI O DETASEAZA LA UN LOC MAI CALDUT, MAI OCROTIT: SCOALA GIMN. ,,HENRI BERTHELOT’’, PLOIESTI.  Aceasta este politica inspectoratului: minti, fraudezi, falsifici esti plasat unde trebuie; nu este singurul exemplu.

La fel se intampla si in cazul actualei directoare: TASICA CALINA care prin frauda : INCALCAREA OMEN 5080/2016  a fost numita de catre inspectorat in functie (decembrie 2016) si pentru ca ,,adus servicii inspectoratului’’ in a emite documente FALSE, ,,A CASTIGAT’’ ,,AJUTATA’’ de inspectorat concursul de director de la Scoala Gimnaziala ,, Anton Pann’’, Ploiesti (iulie 2017).

Este evidenta frauda de la examenul de director din Scoala Gimnz. ,,Anton Pann’’, Ploiesti mai ales ca LEGEA: INTERZICE MEMBRILOR COMISEI DACA EI SUNT DIN CADRUL INSPECTORATULUI SA PARTICIPE LA EXAMEN FARA A DA O DECLARATIE DIN CARE SA REZULTE CA SUNT IN CONFLICT CU VREU CANDIDAT.

Daca un alt director prelua functia ACESTA AR FI ARATAT CLAR:

– CUM AU DISPARUT DOCUMENTE CARE AU STAT LA BAZA ANCHETEI PROCURATURII IN DOSARUL 9743/ 2015 si NU NUMAI;

– CUM AU FOST SI SUNT FALSIFICATE SI LA ACEASTA DATA (!!!) ACTE ALE INSTITUTIEI CARE VOR FI INAINTATE ORGANELOR DE JUSTITIE.

  1. ITM PRAHOVA care in ciuda faptului ca emite adresa de la anexa 4, dupa luna aprilie 2016, nu a dat nicio sanctiune pecuniara scolii privind Aplicatiile Revisal si contractul de munca falsificat, in conform cu HG 500/ 2011 actualizata prin HG 877/ 2016.

Mai mult, ERA VORBA DE INFRACTIUNEA DE FALS IN ACTE PE CARE TREBUIA IN BAZA art. 19 din   Legea 108/1999 (organizarea si functionarea Inspectiei Muncii), republicata:

lit.n) să sesizeze organele de urmărire penală cu privire la cazurile sau la situaţiile de încălcare a dispoziţiilor legale în domeniu, când există indicii de săvârşire a unei infracţiuni.

 In ciuda faptului ca asupra acestui aspect am inaintat sesizari ITM Prahova (anexa 8) si Ministerului Muncii (anexa 9), AM PRIMIT RASPUNSUL ITM PRAHOVA care la pag. 3, pct. 4 din Adresa nr. 8317/../ 08.05.2015 arata ca la pana la acea data: ,,nu s-au identificat fapte de natura penala’’.

IN PERCEPTIA ITM PRAHOVA FALSUL MATERIAL IN INSCRISURI OFICIALE si UZUL DE FALS IN CONTRACTUL MEU DE MUNCA, FAPTE SAVARSITE DE DIRECTOR SANDU LAURA  NU SUNT FAPTE DE NATURA PENALA CU TOATE CA  NCP LA ART  320 SI 323 LE INDICA A FI FAPTE DE NATURA PENALA!

nr 4 j

nr 4 g

 

 

 

Citeste in continuare
Publicitate
Comenteaza si tu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Actualitate

EXCLUSIV/Ziarul Incisiv de Prahova sesizează Comisia de Disciplină din cadrul Primăriei Ploiești cu privire la utilizarea ilegală a autospecialelor de la Poliția Locală Ploiesti de către Adrian Vaida

Incisiv

Publicat

pe

De

Tot mai mulți cetățeni din municipiul Ploiești ne-au informat că actualul șef al poliței Locale Ploiești, Adrian Vaida, utilizează autospecialele poliției locale în inters personal. Adică, în loc să facă muncă de patrulare, ordine publică, polițiștii locali fac pe „taximetriștii personali” ai lui Vaida Adrian, plimbându-l pe acesta oriunde are nevoie… pe banii noștrii (proveniți din taxele și impozitele locale), ai cetățenilor municpiului Ploiești.

Cum puteți susține public, o astfel de persoană (Vaida Adrian) într-o funcție de conducere, domnule primar Adrian Dobre? (Cerasela N.).

 

 

 

Citeste in continuare

Actualitate

MFC Ploiești – Naționala Artiștilor, sâmbătă, ora 19.00!

Incisiv

Publicat

pe

De

Deținătoarea trofeului Cupei Ligii de Minifotbal din Prahova, ediția 2018, MFC Ploiești se va reuni în vederea pregătirii noului sezon al Ligii A de Minifotbal,  sâmbătă, 21 iulie 2018, de la ora 19.00, pe terenul Academiei de Minifotbal Strejnic, cu ocazia unui meci amical împotriva Campioanei Mondiale la fotbal – Naționala Artiștilor, selecționata antrenata de ploieșteanul Daniel Chirita!

Partida va fi arbitrată de frații Piciu, Gabriel și Laurentiu acceptând fără a sta prea mult pe gânduri propunerea venită din partea lui Gabriel Georgescu. Alegerea făcută de acesta vine în urma prestației bune pe care au avut-o cei doi frați la Sibiu, atat în cadrul Cupei României, fiind remarcați și apreciați chiar de președintele Federației Romane de Minifotbal, Ioan Onicas, cât și la nivel local , acolo unde cei doi arbitrii sunt în topul celor mai apreciați cavaleri ai fluierului  !

Pentru MFC Ploiești ar fi al doilea amical de gală , după ce, înaintea sezonului 2017-2018, la București, pe terenul BSP Arena, băieții antrenați de Gabriel Georgescu au întâlnit echipa Pronostic Sportiv, ce îi avea în lot pe uefantasticii Petre Marin, Sorin Ghionea, Sorin Paraschiv, Stelian Stancu, Gigel Coman, Mirel Radoi și alte nume cunoscute din fotbalul romanesc.

Pentru Naționala Artiștilor vor evolua împotriva MFC-ului : Ghedi Kamara, Danut Lupu , Daniel Chirita, Alexandru Chirita și alți jucatori surpriza pe care organizatorii nu au vrut sa ii divulge !

 

 

Citeste in continuare

Actualitate

EXCLUSIV/ IN PLIN SCANDAL, “OMUL” PRIMARULUI PNL UTILIZEAZA MASINILE POLITIEI LOCALE IN INTERES PERSONAL/ADRIAN VAIDA VINE SI PLEACA DE LA SERVICIU PE BANII CONTRIBUABILILOR

Incisiv

Publicat

pe

De

Tocmai cand primarul Adrian Dobre si-a facut tinte din sefii de Servicii si Birouri din Politia Locala Ploiesti, hartuiti de Adrian Vaida, directorul interimar al Politiei Locale Ploiesti foloseste de cca 2 saptamani autoturismele din dotarea Politiei Locale Ploiesti în interes personal.

Astfel, autoturismele din dotarea Politiei Locale-serviciul Ordine Publica – sunt folosite de “omul” primarului Adrian Dobre pentru a fi adus la serviciu în fiecare dimineatã si dus acasã.  Acesta locuieste in zona Nord, pe langa Spitalul Judean Ploiesti, in acelasi bloc cu hartuita sa sexual, într-o zonã mai izolatã unde în mod normal autoturismele Politiei Locale Ploiesti  nu au ce sã caute. Si Dobre se plange de ineficienta serviciilor care isi fac treaba si inchide ochii la utilizarea banilor publici in mod fraudulos. Alti sefi de institutii au fost destituiti IMEDIAT pentru aceste abuzuri, dar asta s-a petrecut in administratii adevarate, cu primari adevarati. Nu este prima data cand Adrian Dobre demonstreaza ca nu ii pasa de banul public, mai mult….isi bate joc de el! (Cerasela N.).

Citeste in continuare

Parteneri

Știri calde

Actualitate8 ore ago

EXCLUSIV/Ziarul Incisiv de Prahova sesizează Comisia de Disciplină din cadrul Primăriei Ploiești cu privire la utilizarea ilegală a autospecialelor de la Poliția Locală Ploiesti de către Adrian Vaida

Tot mai mulți cetățeni din municipiul Ploiești ne-au informat că actualul șef al poliței Locale Ploiești, Adrian Vaida, utilizează autospecialele...

Actualitate13 ore ago

MFC Ploiești – Naționala Artiștilor, sâmbătă, ora 19.00!

Deținătoarea trofeului Cupei Ligii de Minifotbal din Prahova, ediția 2018, MFC Ploiești se va reuni în vederea pregătirii noului sezon...

Actualitate14 ore ago

EXCLUSIV/ IN PLIN SCANDAL, “OMUL” PRIMARULUI PNL UTILIZEAZA MASINILE POLITIEI LOCALE IN INTERES PERSONAL/ADRIAN VAIDA VINE SI PLEACA DE LA SERVICIU PE BANII CONTRIBUABILILOR

Tocmai cand primarul Adrian Dobre si-a facut tinte din sefii de Servicii si Birouri din Politia Locala Ploiesti, hartuiti de...

Actualitate14 ore ago

EXPLOZIV/”Culoar” la frontiera/Ponta si Oprea, protocol secret cu Patriarhul!

Iata ca in timp ce ramasitele binomului si-o iau tot mai vartos cu ranga in dinti din toate pozitiile, nu...

Actualitate14 ore ago

EXCLUSIV/PROPAGANDA „DIAMANTINĂ” NU ARE SUPORT ÎN DECIZIA CURȚII CONSTITUȚIONALE NR.794/2016!

Credem că v-ați convins cu toții, ieri, după apariția lui Păscuț la știrile postului România TV că sindicatul „Diamantul” nu...

Actualitate14 ore ago

EXPLOZIV/ACTUALITATEA PRAHOVEANA SI PH-ONLINE CONFIRMA DEZVALUIRILE ZIARULUI INCISIV DE PRAHOVA

In Actualitatea Prahoveana, sub semnatura jurnalistului Sebastian IGNAT, am descoperit  un articol foarte bun, bine documentat: “De ce tine neaparata...

Actualitate14 ore ago

EXCLUSIV/CAT DE DISPERAT SI PROST SA FII SA DAI INTERVIURI FAKE NEWS LA TELEVIZIUNEA DE CASA? ADRIAN VAIDA SI MINCIUNILE SALE

Intrat in gura majoritatii presei locale pentru actiunile sale dezaxate de la comanda Politiei Locale Ploiesti si/sau pentru actiunile de...

Actualitate14 ore ago

Coabitare în secret

Atât instituția prezidențială, cât și Guvernul dau dovadă de o transparență neobișnuită. Curat europeană. S-au întâlnit circa 40 de minute...

Actualitate14 ore ago

”Nazista” de la Cotroceni si revolutia sexuala

COMENTARIU DE BOGDAN TIBERIU IACOB PRELUARE INPOLITICS.RO: În 2011, un studiu realizat de consilierul prezidențial Sebastian Lăzăroiu făcea furori, acesta...

Actualitate14 ore ago

De cand a venit Iohannis, „noul” PNL a facut opozitie la PSD prin servicii si parchete

V-am spus de cateva luni ca Sica Mandolina e praf si a distrus PNL-ul, in interiorul partidului fiind o tensiune...

Actualitate2 zile ago

EXCLUSIV/PRIMARUL ADRIAN DOBRE INTRE AROGANTA SI O CRASA NECUNOASTERE A LEGII/IN ATENTIA VICEPRIMARULUI CRISTIAN GANEA

Aflam de la colegii din presa prahoveana ca, Adrian Dobre isi continua aberatiile si cu aroganta isi etaleaza crasa necunoastere...

Actualitate2 zile ago

EXCLUSIV/FERIȚI-VĂ DE „LIDERII DIAMANTINI”! SUNT DUPLICITARI!

Cu o veselie neînchipuită, Păscuț și Nedelcu&co (pensionarul Păscuț conduce SPR „Diamantul” prin intrermediul „marionetei polițiste” Nedelcu Cătălin) postează în...

Actualitate2 zile ago

EXPLOZIV/”Francezii”, indulciti cu elicoptere!/”Smen” cu contractele de inarmare in sedinta de Guvern!

Iata ca desi totul era pregatit pentru trecerea prin sedinta de guvern de marti, pe repede inainte, a hotararii ministrului...

Actualitate2 zile ago

EXPLOZIV/”Fac eu acum denunț … public … chemați cetățenii români martori … ei vor spune adevărul: vor sau nu să li se fure gazele moca”

Toată presa vuiește că vine uraganul Karina. Mâine, cu o falcă în cer și una în pământ, în regim de...

Actualitate2 zile ago

WERNER CEL INCET

A trecut peste o luna de cand CSM a avizat propunerea de numire la sefia DIICOT a procurorului Felix Oliver...

Top Articole Incisiv