EXCLUSIV/ CARACATITA SI SARABANDA FALSURILOR DE LA I.S.J. PRAHOVA/DOCUMENTE/FRAUDE GROSOLANE

0
1014

Usor, usor, incepe sa iasa la suprafata caracatita falsurilor de la I.S.J. Prahova. Va prezentam alte date halucinante dintr-o plangere penala:

“Ma numesc Utoiu Florin si pana la data de 01.09.2015 am fost profesor la Scoala Gimnaziala ,,Anton Pann”, Ploiesti de unde am fost  exclus prin FALSIFICAREA DE DOCUMENTE DE CATRE EX-DIRECTOR SANDU LAURA insa la COMANDA EXPRESA A INSPECTORATULUI SCOLAR mai precis a insp. Iancu Tudor si juristului Manaila Paula sub semnatura autorizata a insp. gen. Angelescu Nicolae.                    .

In continuare voi prezenta DOCUMENTUL  FALSIFICAT:

  1. CONTRACTUL MEU DE MUNCA

Conform anexei 1 aveam un contract de munca pe durata nedeterminata cu nr. 75/ 01.09.2005, care trebuia conform legii sa fie unul in posesia mea, unul in posesia angajatorului. 

La data de01.09.2015 prin Decizia nr. 21/09.09.2015 a directorului Sandu Laura (se poate observa contradictia dintre data incetarii contractului si ziua emiterii deciziei de incetare) MI-A INCETAT CONTRACTUL DE MUNCA PE DURATA DETERMINATA, contract care nu exista in forma sa fizica, semnat in limba romana, in conformitate cu art. 82- Codul Muncii.

Faptul ca NICIODATA NU AM DETINUT UN CONTRACT DE MUNCA PE DETERMINATA este demonstrate la lit. b si la ultimul paragraf din ADRESA NR. 1853/ 07.112.2016 a directorului Radulescu Aurelian (anexa 2).

La aceeasi data: 07.12.2016, mi-a fost eliberat si CONTRACTUL DE MUNCA SINGURUL AFLAT IN INSTITUTIE: anexa 3.

LA UN AN SI JUMATATE DE LA INCETAREA CONTRACTULUI MEU DE MUNCA AM PUTUT SA OBTIN DE LA DIRECTORUL INSTITUTIEI un exemplar al acestui document AFLAT IN CUSTODIA ANGAJATORLUI, CARE ESTE INSA FALSIFICAT IN MOD GROSOLAN DE EX-DIRECTOR SANDU LAURA.

De fapt, director Sandu Laura a facut mentiunea olografa post- factum de la anexa 3, pag. 4 in vechiul meu contract de munca pe perioada nedeterminata: ,,Pe data de 1.09.2015 prezentul contract inceteaza in temeiul art. 56, lit.i din Legea 53/ 2003- Codul Muncii, in urma indeplinirii procedurii legale.’’

Director Sandu Laura FALSIFICA UN CONTRACT DE MUNCA PE DURATA NEDETERMINATA pe care IL INCETEAZA ca FIIND UN CONTRACT DE MUNCA PE DURATA DETERMINATA, in conformitate cu art. 56, lit. i- Codul Muncii!!!

Modalitatea de FALSIFICARE ESTE DESCRISA la pag. 1, pct. b din Adresa nr. 3265/ 14.02.2017 a ITM Prahova (anexa 4), unde se arata ca  ,,transformarea’’/falsificarea contractului de munca din durata nedeterminata in perioada determinata s-a facut:

,,FARA CA ACEASTA (TRANSFORMAREA) SA AIBA UN TEMEI LEGAL.’’

Institutiile statului roman stiau despre acest fals material insa nu au actionat in niciun sens adica sa ceara directorului scolii anularea sa, in baza art. 57,alin.6 – Codul Muncii.

De asemenea, trebuiau sa anunte fara intarziere ORGANELE COMPETENTE ASUPRA FALSIFICARII UNUI DOCUMENT ATAT DE IMPORTANT: CONTRACTUL DE MUNCA:

  1. INSPECTORATUL SCOLAR  si  MINISTERUL EDUCATIEI CUNOSTEAU CA DIRECTORUL  SANDU LAURA A FALSIFICAT  DOCUMENTE INSA NU A FACUT NIMIC PENTRU A-L CORECTA SAU INDEPARTA (anexa 5 si 6).

Dupa controlul efectuat de Compartimentul Audit din cadrul inspectoratului s-a emis Raportul de Verificare nr. 326/ 06.02.2017 (anexa 7) in care se arata foarte clar, IN DOUA RANDURI, LA PAG 2 CA NU AM AVUT NICIODATA UN CONTRACT DE MUNCA PE DURATA DETERMINATA!

DACA ISJ PRAHOVA STIA CA NU AM AVUT UN CONTRACT DE MUNCA PE PERIOADA DETERMINATA SI TOTUSI PROTEJATA SA, DIRECTOAREA SANDU LAURA, A EMIS O DECIZIE DE INCETARE A CONTRACTULUI DE MUNCA PE DURATA DETERMINATA, ADICA A EMIS DECIZIE DE INCETARE A UNUI ACT CARE NU EXISTA, DE CE NU A LUAT MASURI PENTRU A SE INTRA IN LEGALITATE?

Raspunsul este simplu: pentru ca tocmai inspectoratul ceruse dir. Sandu Laura sa dea această decizie. La randul sau, director Sandu Laura pentru ca a numita directoare fara a avea studiile si pregatirea necesara postului trebuia sa ofere inspectoratului catedra de istorie.

PENTRU A-I MULTUMI DIRECTORULUI SANDU LAURA PENTRU AJUTORUL ACORDAT IN A MA INDEPARTA DIN SISTEM, IN URMA SCANDALURILOR, INSPECTORATUL O RETRAGE STRATEGIC PE DOAMNA SANDU LAURA DIN POZITIA DE DIRECTOR DIN SCOALA GIMNZ. ,,ANTON PANN’’, PLOIESTI, SI O DETASEAZA LA UN LOC MAI CALDUT, MAI OCROTIT: SCOALA GIMN. ,,HENRI BERTHELOT’’, PLOIESTI.  Aceasta este politica inspectoratului: minti, fraudezi, falsifici esti plasat unde trebuie; nu este singurul exemplu.

La fel se intampla si in cazul actualei directoare: TASICA CALINA care prin frauda : INCALCAREA OMEN 5080/2016  a fost numita de catre inspectorat in functie (decembrie 2016) si pentru ca ,,adus servicii inspectoratului’’ in a emite documente FALSE, ,,A CASTIGAT’’ ,,AJUTATA’’ de inspectorat concursul de director de la Scoala Gimnaziala ,, Anton Pann’’, Ploiesti (iulie 2017).

Este evidenta frauda de la examenul de director din Scoala Gimnz. ,,Anton Pann’’, Ploiesti mai ales ca LEGEA: INTERZICE MEMBRILOR COMISEI DACA EI SUNT DIN CADRUL INSPECTORATULUI SA PARTICIPE LA EXAMEN FARA A DA O DECLARATIE DIN CARE SA REZULTE CA SUNT IN CONFLICT CU VREU CANDIDAT.

Daca un alt director prelua functia ACESTA AR FI ARATAT CLAR:

– CUM AU DISPARUT DOCUMENTE CARE AU STAT LA BAZA ANCHETEI PROCURATURII IN DOSARUL 9743/ 2015 si NU NUMAI;

– CUM AU FOST SI SUNT FALSIFICATE SI LA ACEASTA DATA (!!!) ACTE ALE INSTITUTIEI CARE VOR FI INAINTATE ORGANELOR DE JUSTITIE.

  1. ITM PRAHOVA care in ciuda faptului ca emite adresa de la anexa 4, dupa luna aprilie 2016, nu a dat nicio sanctiune pecuniara scolii privind Aplicatiile Revisal si contractul de munca falsificat, in conform cu HG 500/ 2011 actualizata prin HG 877/ 2016.

Mai mult, ERA VORBA DE INFRACTIUNEA DE FALS IN ACTE PE CARE TREBUIA IN BAZA art. 19 din   Legea 108/1999 (organizarea si functionarea Inspectiei Muncii), republicata:

lit.n) să sesizeze organele de urmărire penală cu privire la cazurile sau la situaţiile de încălcare a dispoziţiilor legale în domeniu, când există indicii de săvârşire a unei infracţiuni.

 In ciuda faptului ca asupra acestui aspect am inaintat sesizari ITM Prahova (anexa 8) si Ministerului Muncii (anexa 9), AM PRIMIT RASPUNSUL ITM PRAHOVA care la pag. 3, pct. 4 din Adresa nr. 8317/../ 08.05.2015 arata ca la pana la acea data: ,,nu s-au identificat fapte de natura penala’’.

IN PERCEPTIA ITM PRAHOVA FALSUL MATERIAL IN INSCRISURI OFICIALE si UZUL DE FALS IN CONTRACTUL MEU DE MUNCA, FAPTE SAVARSITE DE DIRECTOR SANDU LAURA  NU SUNT FAPTE DE NATURA PENALA CU TOATE CA  NCP LA ART  320 SI 323 LE INDICA A FI FAPTE DE NATURA PENALA!

nr 4 j

nr 4 g

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here