Connect with us

Administratie

Mai au acesti oameni si alt merit, alta ratiune de-a juca vrun rol in viata statului decat pe acela ca s-au intamplat sa fie romani?

Incisiv

Publicat

pe

Articol de fond fara titlu publicat in Timpul, 3 august 1879 de Mihai Eminescu

Caracterul obstesc al luptelor din viata publica a romanilor e ca in mare parte nu sint lupte de idei, ci de persoane, ca cei mai multi, in deplina necunostinta de ceea ce combat, dau intr-un principiu oarecare c-o orbire si c-un curaj demn de-o cauza mai buna, condamna ceea ce nu cunosc, batjocoresc ceea ce nu vor sa cerceteze, trezindu-se prea tirziu c-au fost indusi in eroare de ambitiile vreunei gaste si ca a lovit intr-o tinta pe care ar fi respectat-o daca si-ar fi dat osteneala de-a o privi mai de aproape.
Daca un om e la noi intr-adevar atat de nefericit sa profeseze o serie de idei, nu o lista de persoane, e in pericol de a-si vedea ideile intoarse si rasucite de adversarii lui, pretinsi politici, dupa placul acestora, va vedea tragandu-se din ele concluzii nemaiauzite, cari lui nici prin minte i-au trecut vreodata, si in fine se va vedea citat inaintea opiniei publice dupa soapte, dupa calomnii acreditate prin repetarea papagaliceasca din partea celor usori, nu insa in virtutea unor enuntari sau fapte determinate, cari pentru toata lumea raman aceleasi. Caci in aceste discutii nu e cestiunea de-a afla adevarul, ci din contra de-a acredita un neadevar, nu de logica, ci de eristica; cestiunea e de a taxa pe adversar de ceea ce vrei sa-l taxezi, potriveasca-se epitetul sau nu. Aparenta tine locul adevarului, induplecarea locul convingerii.

Unei asemenea maniere de-a vedea avem noi a multumi titlul de reactionari.

In zadar am protesta, in zadar am cere sa ni se probeze o singura tendinta reactionara in intelesul adevarat al cuvantului, adica tendenta de-a ne-ntoarce la teocratia si feudalismul evului mediu, in zadar am dovedi ca nici prin vis nu ne-a trecut de-a fi ceea ce ni se imputa ca voim a fi si ca faptele noastre toate sunt contrarii acelei asertiuni gratuite, adversarii nostri, daca n-au minte au cel putin o gura, o gura ce pare a-si fi arogat pe seama-si atributiunile tuturor celorlalte calitati intelectuale pe care natura obicinuieste a le darui oamenilor. Daca nu voiesti sa crezi fara a cerceta, daca nu juri ca frazele apocaliptice, plivite de discursurile revolutiilor franceze, sunt adevaruri absolute, nu meriti a sedea alaturi de unicii nationalisti, unicii romani, unicii patrioti, cari se bucura de privilegiul de-a fi monopolizat pe seama lor toate ideile mari si frumoase. Ei singuri au dreptul de-a face parada cu patriotismul lor, caci daca n-ar face macar atat, ar sti sau ar putea sa faca altceva mai folositor?

Daca cineva se uita la teapa obicinuita a rosiilor, la Mihailesti, Pătărlăgeni, Fundesti etc., se intreaba cu drept cuvant: mai au acesti oameni si alt merit, alta ratiune de-a juca vrun rol in viata statului decat pe acela ca s-au intamplat sa fie romani? Cam de contra banda de romani, nu-i vorba, dar la aceasta se reduce toata indreptatirea lor de-a figura in viata publica a statului. Iata carui soi de oameni avem a multumi epitetul de reactionari, iata oamenii experimentelor carora avem a multumi trista stare in care tara a ajuns astazi. (M. Eminescu, Opere, vol. X, ed. 1989).

 

Citeste in continuare
Publicitate
Comenteaza si tu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Actualitate

EXCLUSIV/Procurorul Negulescu Mircea a aruncat “pisica moarta” si urat mirositoare in curtea SRI/Informaţii cu caracter de fake news ale celor de la Q Magazine?

Incisiv

Publicat

pe

De

În cursul zilei de 23 mai 2018, pe site-ul www.qmagazine.ro, în articolul cu titlul „Exclusiv Q Magazine. Surse din Parchetul General: Procurorul Mircea Negulescu este martor sub acoperire și a scris deja 50 de pagini devastatoare despre Laura Codruța Kovesi”, semnat de doamna Floriana Jucan, au fost prezentate o serie de informații referitoare la pretinse presiuni exercitate de domnul Augustin Lazăr, procurorul general al Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție, asupra doamnei procuror Elena Iordache, care instrumentează un dosar aflat pe rolul Secției de urmărire penală și criminalistică….Aceleași surse din Parchetul General, au declarat pentru Q Magazine că în timp ce Lucian Onea, șeful DNA Ploiești a fost deja pus sub acuzare, ceea ce a determinat demisia acestuia luni seara, procurorul Mircea Negulescu a devenit martor sub acoperire, colaborează cu procurorul de caz și a scris deja 50 de pagini în care o denunță pe Laura Codruța Kovesi”.
Cum a devenit anticorupția un mare fake news?
Sau, mai bine zis, ceea ce a fost prezentat pe site-ul www.qmagazine.ro este oare un fake news?
Raspunsul competent al ziarului Incisiv de Prahova este ca…partial da, partial nu, in proportie de 50%!
Din sursele noastre judiciare a reiesit ca, Negulescu Mircea a inaintat catre Parchetul General un set de 50 de pagini dar, in niciun caz privitor la un denunt impotriva cuiva, si…mai ales la adresa lui Codruta Kovesi.
Negulescu Mircea a inaintat un fel de “MEMORIU” devastator (care poate fi asimilat ca un denunt, dar nu asta a fost intentia acestuia).
Deci, pana aici, cei de la site-ul www.qmagazine.ro nu au gresit in nici un fel si NU se poate considera ca facand parte dintr-un fake news (ca o paranteza, la cat cunoastem noi pe acesti jurnalisti nici nu si-ar fi permis un asemenea demers sau/si o altfel de “combinatie” cum gandesc “cunoscatorii din sisteme”).
Informatia lor a fost exacta dar incompleta!
Lucrurile sunt mult mai grave, dezvaluirile acestuia – efectiv – aruncand in aer relatiile déjà stricate dintre DNA si SRI, si…trimite peste gard “pisica moarta si urat mirositoare” EXCLUSIV in curtea conducerii SRI.
Astfel, Negulescu Mircea in cele 50 de pagini relateaza in mod detaliat fiecare caz lucrat de acesta si da nume si prenume si indicatii concrete pe fiecare caz care au ordonat practice ilegalitatile!
Astfel, in opinia fostului procuror DNA-ST Ploiesti, actiunile sale au fost strict in baza ordinelor primite de la SRI, de la divesrse persoane din conducerea SRI, in baza PROTOCOLULUI DE COLABORARE dintre aceste institutii!!!
Mai mult, acesta precizeaza in cele 50 de pagini ca, a actionat la aceste ordine avand convingerea “inoculata” de acesti sefi din SRI ca actioneaza pentru si in sprijinul sigurantei NATIONALE!!!
In acest “Memoriu” (caci, denunt nu poate fi numit –poate de aceea a avut si reactia prompta ca nu a facut denunt), Negulescu Mircea precizeaza fiecare sef din SRI care ar fi intervenit pe un anume caz, si solicitarile efectuate de acesta, chiar ilegale pe care le-a dus la indeplinire conform celor expuse mai sus.
Totodata, Negulescu Mircea precizeaza exact ilegalitatea care a fost pus sa o comita si ordinul dat de sefii SRI, pe fiecare caz.
Deocamdata, Incisiv de Prahova poate devoala faptul ca, in aceste interventii apar actuali sefi de la Centru SRI (loctiitori SRI) dar si fosti sefi din Prahova si/sau fosti sefi din conducerea SRI.
Astfel spus, acest “MEMORIU” este cu mult mai devastator decat o simpla plangere/denunt impotriva lui Kovesi care arunca practic in aer principalul serviciu de informatii al Romaniei.
Acum deduceti dumneavoastra cine si cum a amenintat sau cine si cum a facut presiuni asupra procurorului de caz care a avut “tupeul deontologic” sa ii puna sub acuzare pe Lucica si subalternul sau, ‘Portocala”.
Vom reveni cu amanunte incendiare, cu numele sefilor din SRI implicate in cazurile “administrate” de procurorul Negulescu Mircea. (Cerasela N.).
N.R. – Pentru “cunoscatorii” din sistem care probabil asteapta un raspuns prompt cu privire la incercarea de intimidare/arestare a ofiterilor SRI, Gulianu Florian (fost procuror si sef in SRI Prahova), Florea Daniel (fost sef SRI Prahova si alte 4 judete pe contrainformativ) si S.P (fost ofiter superior la Antitero SRI Prahova) – primii doi cu plangeri penale impotriva conducerii SRI, plangeri efectuate cand se aflau in postura de ofiteri activi- le putem raspunde ca acesta a precizat in acest “memoriu” faptul ca, ordinul a venit de la un sef din SRI Prahova cu precizarea ca acesta este purtatorul “ordinului” dat expres de Florian Coldea.

Citeste in continuare

Actualitate

EXCLUSIV/ ADRIAN VAIDA, DIRECTORUL INTERIMAR AL POLITIEI LOCALE, PLOIESTI “INCORSETAT” DE ORGANELE DE CERCETARE PENALA IN MAI MULTE PLANGERI PENALE A INEBUNIT EFECTIV DE TOT

Incisiv

Publicat

pe

De

Dupa ce Fapt Divers a confirmat dezvaluirile noastre privind implicarea lui Adrian Vaida in denunturi mincinoase si in constrangerea unor subordonati de a efectua denunturi mincinoase si/sau declaratii mincinoase impotriva fostului director al acestei institutii, Toader Cristinel (aspecte constatate in instanta), aflam ca reputatul hartuitor de renume national (deocamdata), Adrian Vaida, este martor si intr-un alt proces penal aflat pe rolul Tribunalului Prahova.
Cu respectul pe care il arata de ceva timp fata de instante/lege/organe de cercetare penala, Adrian Vaida a refuzat sa se prezinte la citatiile Onoratei Instante iar judecatorul a fost obligat de lege sa il citeze cu mandat! Deci, un director dintr-o institutie coordonata de asa-zisul primar Adrian Dobre va fi adus in fata instantei – pe data de 07.06.2018 – cu “mascatii”!
Mai mult, la Politia Locala Ploiesti, ședințele saptamanale obligatorii nu s-au mai convocat de cava timp de catre directorul interimar hartuitor de teama liderului sindicatului PRO LEX, Florea Daniel si de teama că vor răbufni anumite nemulțumiri privind comportamentul de vataf-mosier al hartuitorului care ameninta functionari publici din subordine ca ii da afara, CA O REACTIE DE RAZBUNARE la plangerile penale efectuate de catre acestia.
Sunt vizati de razbunarea mosierului Florea Daniel si Neagu Tomina, politisti locali care au avut curajul sa denunte ilegalitatile acestui vataf organelor de cercetare penala.

Iata ce ne declara in data de 21.09.2017, Florea Daniel care este vizat de razbunarea mosierului care a inceput de ceva timp, in timpul serviciului si pe bani publici sa il urmareasca pe acesta pentru a ii fabrica probe si a il trimite in fata Comisiei de Disciplina (aceea care judeca dupa HCL-uri ale unor spitale): “Azi, 21.09.2017, am depus la Parchetul de pe lângă Judecătoria Ploiești o plângere penală, înregistrată cu numărul 8. Menționez că nu aveam cunoștință despre conținutul denunțurilor sau al declarațiilor făcute de unii colegi din cadrul Poliției Locale Ploiești în cursul anului 2015, deși zvonuri existau în cadrul instituției.
Până la studierea in detaliu a probelor pe care dumneavoastră le-ați publicat, am crezut că este o glumă, o farsă, sens în care nu am luat în serios ca fiind posibile astfel de demersuri, mai ales că respectivii s-au purtat față de mine normal în toată această perioadă de timp (cu excepția domnului Vaida Adrian, directorul adjunct al instituției, dar acest lucru este mai puțin important pentru opinia publică).
În același context, țin să aduc la cunoștința opiniei publice, inclusiv dumneavoastră, ceea ce am punctat și în cadrul plângerii și anume faptul că voi demonstra organelor judiciare că sunt ținta unor atacuri nefirești, răutăcioase, generate probabil de faptul că am avut o poziție în cadrul Serviciului Român de Informații, iar după ce mi s-a retras certificatul ORNISS, printr-un concurs de împrejurări nedorite de subsemnatul, în anul 2014 am ajuns să concurez pe postul de șef Birou Evidența Persoanelor cu alte 11 persoane, deranjând probabil alte persoane din cadrul Poliției Locale Ploiești, care doreau ocuparea postului menționat.
Deși, conform cunoștințelor mele este singurul concurs la care s-au înscris un număr așa de mare de candidați, probabil că cei care aveau drept scop să mă denigreze, au ales ca prin această metodă să își satisfacă anumite interese, necunoscute de mine, până în prezent.
Precizez că, în urma probei scrise, am trecut în faza a doua a concursului – proba interviului – două persoane, așa cum rezultă și din procesul verbal încheiat de comisie, diferența făcând-o, probabil, faptul că proveneam dintr-un sistem instituțional care dovedea o pregătire profesională mult superioară celorlalți concurenți.
Întrucât sunt singurul șef din această instituție care a avut atâția contracandidați la ocuparea concursului, precum si unicul care a trecut împreună cu alt contracandidat examinarea scrisă, mă întreb, retoric ce e drept – ”nu cumva examenul era aranjat pentru două persoane, cărora denunțătorii sa ne fi înmânat subiectele de concurs?!”, așa cum s-au ”turnat între ei”, încercând să convingă autoritățile judiciare că au procedat, ”susținându-se reciproc” pentru ocuparea unor posturi de conducere.
Având în vedere cele afirmate mai sus, vă rog să publicați punctul meu de vedere, așa cum este formulat de subsemnatul”.

Referitor la cazul politistei Tomina Neagu, lucrurile sunt mult mai urate si mai complicate. Astfel, dupa ce aceasta a fost martora in doua dosare penale impotriva lui Adrian Vaida (unul in care era acuzat de hartuire sexuala si altul pentru inducerea in eroare a organelor de cercetare penala), aceasta a fost hartuita permanent, urmarita pe bani publici (cu masina institutiei) pentru a incerca sa i se insceneze ceva si a fi eliminate cu ajutorul vasalilor din Comisia de Disciplina.
Saptamanile trecute, presa din Prahova a dezvaluit ilegalitatile grave savarsite la nivelul Politiei Locale Ploiesti, confirmand in totalitate dezvaluirile noastre de cca 2 ani de zile.
EXCLUSIV/PLANGERE PENALA PE NUMELE ASA-ZISULUI PRIMAR

EXCLUSIV! Șefi din Poliția Locală Ploiești, reclamați la DIICOT pentru constituire de grup infracțional organizat! FOTO-DOCUMENTE

Trei șefi din Poliția Locală Ploiești au fost reclamați la DIICOT

EXCLUSIV/ESCROCHERII SI MINCIUNI MARCA „ADRIAN DOBRE”/PLANGERE PENALA PE NUMELE ASA-ZISULUI PRIMAR


EXCLUSIV! Șefi din Poliția Locală Ploiești, reclamați la DIICOT pentru constituire de grup infracțional organizat! FOTO-DOCUMENTE

Iata ca, pana ce organele de cercetare penala vor lua masurile legale care se impun, ANFP a concluzionat ca, ADRIAN VAIDA, DIRECTOR GENERAL INTERIMAR (OMUL LUI ADRIAN DOBRE), PITARIU PAULA MARIA, DIRECTOR GENERAL ADJUNCT trebuie introdusi in Comisia de Disciplina a Primariei Ploiesti.
De asemenea, ilustra non-valoare Mocanu Gabriela Isabela, sef Serviciu Resurse Umane Juridic Contracte Proceduri (care a obtinut postul prin spaga si frauda) va fi introdusa in Comisia de Disciplina pentru faptele savarsite.
Concret, in aceasta institutie se joaca POKER cu datele personale ale angajatilor si nu numai (terti), prin accesarea ilegala a bazei de date din sistemul informatic integrat (SII si /sau din dosarul de la personal). Poliţia Locală Ploieşti interoghează baza de date de la un terminal hardware instalat în sediul său, în incinta Dispeceratului (încăpere cu acces restricţionat), după alte reguli de securitate decât cele instituite la nivelul bazei naţionale, in mod ilegal (deoarece contine aceleasi date cu caracter personal doar ca baza de date nu este actualizata). Terminalul (calculatorul) este (ar trebui!) auditat local (şi nu de serverul MAI-DEPABD), baza de date fiind accesată prin utilizarea unei „duble-chei”. Pe cale de consecinţă, „dubla-cheie” nu este sesizată la serverul bazei naţionale de date.
Mentionam ca, in aceeasi masura au fost accesate si datele persoanle ale directorului general al ziarului Incisiv de Prahova, in mod ilegal, plangerea penala aflandu-se pe rolul DIICOT –ST Ploiesti.

Reamintim ca, Adrian Vaida a mai fost dovedit o data ca acesta a hartuit-o pe politista Tomina Neagu care a fost sanctionat de Comisia de Disciplina din cadrul Primariei Ploiesti, anterior ca ANFP si aceasta sa il mai introduca inca o data in aceasta comisie de disciplina care inca nu s-a reunit, in mod bizar de atata timp si anterior ca aceasta sa depuna plangere penala la DIICOT impotriva acestuia (planegerea penala la DIICOT se refera la accesarea bazei de date iar plangerea catre Comisia de Disciplina a Primariei Ploiesti se refera la aceesarea ilegala a dosarului personal si profesional conform art 12 alin 2 din HG nr 432/2004.
Vai(de)el !
(Cerasela N).

Citeste in continuare

Actualitate

EXCLUSIV/MINISTERUL „AFACERIȘTILOR” INTERNI A SIMȚIT „MIROSUL DE CĂTUȘE” ȘI FACE TOT POSIBILUL SĂ-ȘI ASCUNDĂ ILEGALITĂȚILE CU AVIZUL „PRIETENILOR SINDICALIȘTI”

Incisiv

Publicat

pe

De

În data de 15 mai 2018, M.A.I. posta pompos pe sitte-ul instituției comunicatul referitor la modificarea statutului polițistului propusă de instituție prin ordonanță de urgență (cu încălcarea art. 73, 115 alin.(6),130 și 131 Constituție) susținându-se în acest comunicat, cităm: „De asemenea, în urma consultărilor cu sindicatele reprezentative din Poliție a fost conturat cadrul normativ pentru modificarea reglementărilor care facilitau polițiștilor încetarea raporturilor de serviciu, inclusiv în jurul vârstei de 40 de ani, prevăzute în actuala legislație.”
Așadar, potrivit comunicatului M.A.I., „treaba era deja aranjată” în interior, încă dinaintea publicării pe sitte-ul isntituției a proiectului de oug, „prietenii sindicaliști” dându-și girul, încă odată, pentru modificarea neconstituțională a Legii nr.360/2002 prin care „infractorii cu epoleți” din birourile structurilor suport ale M.A.I. și Poliției își „legitimează” abuzurile și ilegalitățile.
La data de 22 mai 2018, Ziarul Incisiv de Prahova a solicitat public M.A.I.-ului să fie invitat la dezbaterile organizate pe marginea proiectului de oug privind modificarea statutului polițistului (dialog social și transparență decizională): https://www.incisivdeprahova.ro/2018/05/22/exclusivreprezentantii-ilegali-ai-ministerului-afaceristilor-interni-sunt-disperati-sa-legitimeze-ilegalitatile-si-ilegalistii-cu-epoleti-din-m-si-politie-doar-pentru-aceia-ca/. Bineânțeles că Ziarul nu a fost invitat la „ședința de dialog social din 29 mai 2018”… „stricăm ploile mafiei cu epoleți și ale sindicaliștilor reprezentativi”… oare cu ce „șpăguțe” i-or fii „momit” oficialii M.A.I.-ului pe „reprezentativi”?
În concluzie, ilegaliștii și infractorii care conduc M.A.I.-ul https://www.incisivdeprahova.ro/2018/05/24/exclusivadevaratii-infractori-care-conduc-ministerul-afaceristilor-interni/ împreună cu „prietenii sindicaliști”, le-au „tras țeapă”, încă odată, atât polițiștilor români cât: și cetățenilor, instituțiilor, ONG-urilor dovedind aceștia nu doar că fac front comun pentru a-și proteja abuzurile și interesele de grup criminal organizat ci și faptul că mint cu nerușinare atât angajații proprii (polițiști români) cât și opinia publică („Afară-i vopsit gardul, înăuntru-i leopardul” – zicală românească).

N.R.: Vă reamintim că Ministerul Public (PLÎCCJ) menține, în continuare, ilegal avizele de poliție judiciară pentru șefi-polițiști deși acest aviz se acordă doar „lucrătorului-polițist” (executant): https://www.incisivdeprahova.ro/2018/05/07/exclusivsolicitam-ministerului-public-daca-ex-inspectorul-general-al-g-p-r-despescu-bogdan-si-voicu-marius-detin-avize-emise-de-p-l-c-c-j-de-lucratoriseficonducatorilideri/. Așadar, deși legea nr.364/2004 privind Poliția Judiciară nu prevede acordarea avizului șefilor respectiv odată cu publicarea Deciziei CCR nr.172/2016 PLÎCCJ trebuia să retragă, de urgență aceste avize, PLÎCCJ nu a retras avizele acestor „jmecherași” lăsându-i pe șefii ilegali să dețină, în continuare, controlul și monopolul asupra dosarelor poliției judiciare (protecția poliției și a parchetului „infractorilor sensibili” fiind astfel asigurată).
Așadar, în loc ca procurorii (Ministerul Public) să conducă, real, Poliția Judiciară (conform art.131 Constituție), aceștia primesc și execută întocmai ordinele ministrului „afaceriștilor” interni: avizează orice necompetent din M.A.I. să dețină „aviz de poliție judiciară” pentru ca necompetentul să imixtioneze în dosarele sensibile aflate pe rolul parchetelor respectiv polițiștilor din Poliția Judiciară.(Irinel I.).


Citeste in continuare

Parteneri

Știri calde

Actualitate3 ore ago

EXCLUSIV/Procurorul Negulescu Mircea a aruncat “pisica moarta” si urat mirositoare in curtea SRI/Informaţii cu caracter de fake news ale celor de la Q Magazine?

În cursul zilei de 23 mai 2018, pe site-ul www.qmagazine.ro, în articolul cu titlul „Exclusiv Q Magazine. Surse din Parchetul...

Actualitate19 ore ago

EXCLUSIV/ ADRIAN VAIDA, DIRECTORUL INTERIMAR AL POLITIEI LOCALE, PLOIESTI “INCORSETAT” DE ORGANELE DE CERCETARE PENALA IN MAI MULTE PLANGERI PENALE A INEBUNIT EFECTIV DE TOT

Dupa ce Fapt Divers a confirmat dezvaluirile noastre privind implicarea lui Adrian Vaida in denunturi mincinoase si in constrangerea unor...

Actualitate19 ore ago

EXCLUSIV/MINISTERUL „AFACERIȘTILOR” INTERNI A SIMȚIT „MIROSUL DE CĂTUȘE” ȘI FACE TOT POSIBILUL SĂ-ȘI ASCUNDĂ ILEGALITĂȚILE CU AVIZUL „PRIETENILOR SINDICALIȘTI”

În data de 15 mai 2018, M.A.I. posta pompos pe sitte-ul instituției comunicatul referitor la modificarea statutului polițistului propusă de...

Actualitate19 ore ago

Lovitura de pedeapsă

Este domnul Tudorel Toader ministrul Justiției? Are el, în această calitate, obligația de a apăra statul român? A devenit public...

Actualitate2 zile ago

EXCLUSIV/FAPT DIVERS CONFIRMA INCA O DEZVALUIRE MARCA “INCISIV DE PRAHOVA”/ Au fost determinați să facă denunțurile mincinoase de către Adrian Vaida, actualul director interimar al Poliției Locale Ploiești, martor-denunțător în dosar și de către Carmen Gheorghe, directorul suspendat al aceleieași instituții ploieștene

Lovitura de teatru in procesul fostului sef al Politiei Locale Ploiesti, Cristinel Toader!, este articolul publicat de Fapt Divers care...

Actualitate2 zile ago

EXCLUSIV/ Calitatea nelegala de autoritate nationala in domeniul interceptarilor comunicatiilor a SRI

Constat cu surprindere ca in continuare MP-DIICOT -DNA justifica cooperarea cu SRI doar prin faptul ca Serviciul a pus in...

Actualitate2 zile ago

EXCLUSIV/ADEVĂRAȚII „INFRACTORI” CARE CONDUC MINISTERUL „AFACERIȘTILOR” INTERNI

În data de 17 aprilie 2018, Ziarul Incisiv de Prahova solicita public Ministerului Afacerilor Interne și ministrei Carmen Dan informații...

Actualitate2 zile ago

EXPLOZIV/Razboi 5G intre miliardarii SRI!

Cu putina vreme inainte de fuga controlata a lui Sebastian Ghita din tara dezvaluiam ca „binomul” se va rupe cu...

Actualitate2 zile ago

De ce nu o va denunta Negulescu pe Kovesi

COMENTARIU DE CONTELE DE SAINT GERMAIN (PRELUARE BLOG): Sunt aproape convins că știrea pe surse care a împânzit NET-ul, cum...

Actualitate2 zile ago

PNL se îngroapă singur/ In viziunea PNL, Israelul este transformat din amic în inamic

În urmă cu mai multe zile, atunci când Ludovic Orban a anunțat depunerea faimoasei plângeri penale împotriva premierului Dăncilă, am...

Actualitate2 zile ago

Presa israeliana face misto de Orban: a citit prea multe carti cu spioni

COMENTARIU DE BOGDAN TIBERIU IACOB PRELUARE INPOLITICS.RO: Scandalul denunțului penal depus de liderul PNL împotriva premierului a ajuns și în...

Actualitate3 zile ago

EXCLUSIV/ Influenta de tip intelligence in sesizarea lui Ludovic Orban

Sper sa se incheie batutul apei in piua pe subiectul sesizarii lui Ludovic Orban, intrucat sunt subiecte mult mai relevante...

Actualitate3 zile ago

EXPLOZIV/Postaci pe U.M. 0319 Bucuresti – STS/Postacii SSI isi omoara timpul pe facebook/”Capcane” pe siguranta nationala

Situatia pare sa fi scapat cu totul de sub control in sistem, acolo unde lupta purtata pentru pastrarea sau preluarea...

Actualitate3 zile ago

ATAC LA PROCUROR

 Elena Iordache din PICCJ, procuroarea care a inceput urmarirea penala impotriva paraditorilor Lucian Onea si Mircea Negulescu, este supusa unor...

Actualitate3 zile ago

Seful Colegiului SRI, afirmatii-soc: Eminescu, platit de mosieri sa scrie impotriva modernizarii Romaniei

COMENTARIU DE BOGDAN TIBERIU IACOB PRELUARE INPOLITICS.RO: Iulian Fota, directorul Colegiului National de Informații, fost consilier prezidențial pe probleme de...

Top Articole Incisiv