Inca o dezvaluire a celor de la Incisiv de Prahova se confirma, sac/ Revansa lui Coldea/Premierul desemnat, Tudose, ESTE OFIȚER SRI!

0
237

Patrick Andre de Hillerin, actual director al unui ziar din Tulcea și fost angajat la Cațavencii, reacționează pe Facebook, confirmand dezvaluirile noastre din 16 iunie 2017 –  cand am publicat articolul : EXCUSIV/ Lucrari “doctoranzi” de la A.N.I. (S.R.I.) – IV/ “Pentru cunoscatori”/ Mihai Tudose, Ministrul Economiei (pana acum doua zile).

“Mă enervez. Nu pressone, citată copios, a dat primele indicii despre neregulile din CV-ul lui Tudose și din declarația lui de avere. Ci eu. E OK, sun obișnuit să nu fiu citat. Mai ales că acuzațiile mele sunt mai complete și mai grave.
Mai mult, eu merg mai departe și susțin, în continuare, fără teamă de dezmințirile ANI MV sau ale lui Tudose, că desemnatul premier a avut grad în SRI. Cel puțin locotenent-colonel.
Cei care mă știu, fie și de la distanță, ca ziarist, de 27 de ani sau de mai puțin, știu că nu difuzez informații false.
Nu sunt nici teoretician al conspirației, iar articolele mele stau dovadă că ceea ce am scris, chiar dacă a fost, uneori, cu luni sau ani înainte ca informația să devină mainstream, a fost adevărat.
Așa că, insist: Premierul României, în cazul în care va fi Tudose, este ofițer SRI.
Mulțumesc”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here