Laura Codruța Koveși a luat-o razna

0
1257

Eu sunt DNA! „Ca un câine turbat!”. Laura Codruța Koveși a luat-o razna!
A apărut o știre precum că Laura Codruța Koveși ar vrea să-i supună procurorii unui test Poligraf să vadă cine „a dat din casă”. Lăsând la o parte că cel care a făcut înregistrarea ar merita o medalie din partea opiniei publice și a Statului Român, acesta a arătat mizeria puturoasă care-și varsă mirosul din modul de lucru al șefei DNA și a câtorva acoliți.
Din păcate pentru România, DNA-ul a devenit feuda unui om bolvanav de putere, cu manifestări grave de comportament. Paranoia este o boală a puterii, de care probabil Ceaușescu a suferit. Am întâlnit-o de multe ori și în România postedecembristă; Eu îmi imaginez cum procurorii DNA, de frica cărora tremură mulți, stau dârdâind de frica rezultatului, la coada camerei în care e „aparatul”, așteptând să le vină rândul la execuție; Și mi-o mai imaginez pe Laura Codruța Koveși stând lângă aparat cu pistolul în mână și glonț pe țeavă, uitându-se amenințător la fiecare din sclavii ei, nu de alta, dar atunci când a ridicat-o pe Alina Bica de pe stradă, nu s-a putut abține să nu o aștepte în capul scărilor, pentru a o umili și a-și savura fapta. Pentru că așa își tratează LCK colegii: ca pe niște sclavi.
Laura Codruța Koveși a reușit o performanță, în ceea ce mă privește: să mă facă solidar cu Procurorii DNA care sunt conduși de un Stalin în fustă, iar DNA apare ca un teren al opresiunii nu numai în exterior, ci și în interior și LCK este la fel de sănătoasă cum era și Iosif Visarionovici Stalin.
Mă gândesc foarte serios, dacă lucrul acesta se întâmplă, să mă duc la DNA și să protestez în fața instituției, așa cum i-am promis și lui Victor Ciutacu că îl voi însoți la Parchet dacă va fi călcată în picioare libertatea de exprimare a presei din România!
Doamne Ferește! Până te Lovește! Iar pe LCK, a lovit-o rău! (Gelu Visan – P.M.P.).

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here