”Nu voi condamna oameni doar pentru că vrea DNA!”. Dezvăluiri EXPOZIVE din procesul avocatei Laura Vicol

1
2178

“Rarinca vs Livia Stanciu
Vicol vs Kovesi
Acelasi judecator investit cu solutionarea cauzelor.
Vicol, un avocat care si-a permis sa o apere pe Alina Bica.
Astazi, judecatorul investit cu solutionarea dosarului in care am fost incatusata, a fost recuzat de catre DNA pentru ca, la termenul trecut, si-a permis sa respecte legea si dea dreptul avocatilor apararii sa adreseze primii intrebari singurului martor propus in aparare.
In continuare justitia inseamna o rafuiala personala intre Kovesi si Bica.
Pana cand, domnule ministru al justitiei veti permite existenta campului tactic?
Pana cand, stimati membri CSM veti permite transformarea vietii mele in loc de joaca pentru DNA”?

Avocata Laura Vicol a tras un mare semnal de alarmă despre influența pe care procurorii DNA o au în sălile de judecată. În timpul procesului pe care îl are la Curtea de Apel Bucureşti judecătorul a fost schimbat la solicitarea procurorului DNA. Reacţia magistratului a fost dezvăluită EVZ de un martor la proces.

Un judecător a reacţionat dur faţă de cererea de revocare făcută de procurorul DNA în cazul procesului în care judeca cazul Laurei Vicol, fosta avocată a Alinei Bica, ex-şefa DIICOT, la Curtea de Apel Bucureşti: “Au ajuns judecătorii să le fie frică de DNA, să îmi cer scuze că deranjez DNA”.

Măsura  de revocare, susține avocata, ar veni în urma faptului că, în timpul procesului, judecătorul a încălcat “câmpul tactic” și și-a permis să respecte legea. Laura Vicol declara că ar fi necesară intervenția CSM și a ministrului Justiției pentru a opri astfel de tactici.

 

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here