Connect with us

Actualitate

“Câteva exemple de corupție: Holzindustrie Schwighofer-păduri, Bechtel, Strabag, EADS, Microsoft, alături de mulți alții, vă las pe dumneavoastră să continuați”

Incisiv

Publicat

pe

“Globalizarea.Distrugerea capitalului românesc și preluarea economiei de către Supranaționale.
Când am trecut de la Socialism la Capitalism, am crezut că intrăm într-o societate perfectă. Nicidecum, dar alta mai bună nu s-a descoperit. Am și intrat într-un moment prost, ca Puiul de Gostat la tăiat: Momentul în care Supranaționalele se bat cu Economiile Naționale și cu Democrația.
Un conflict între Capitalismul Globalizării și Democrație. Bătălia este de vreo treizeci de ani, este extrem de dură și a cuprins toate țările, fie ele democratice sau nu, tot Mapamondul: Din China și India pânâ în America și Europa, inclusiv Rusia.
E vorba doar de profit și de bani, iar națiunile, cu ideile lor „învechite”, le stau în cale. Vestita „Globalizare”, Dușmanul Democrației.
Gândiți-vă cum a căzut România, care credea că intră într-un club Select, se uita la Occident ca la Tărâmul Promis, fix în mijlocul acestui Megaconflict, în bătălia pentru bani. Mulți. Pentru a se extinde, Supranaționalele au nevoie de teren proaspăt și de forță de muncă ieftină. „Democrația e un moft”.Multe dintre ele au cifra de afaceri mult peste PIB-ul României.
Pentru a se extinde, Supranaționalele au nevoie de Roboței, nu de oameni care gândesc. Casă, masă, economie de consum, cumperi tot de la ele, plimbare, excursii și somn. Ideile de: „Istorie”, „Națiune” sunt „perimate”. Nu au nevoie de politicieni care gândesc, ci de „Macroni”, semitâmpiței. De aceea se și implică în toate alegerile, inclusiv în România, mai ales după ce s-au ars cu Trump. Nici lui nu-i e bine.
Venit din bezna comunistă Politicianul și privatul român s-a trezit că este proprietar pe o „industrie de fiare vechi” ( așa i s-a spus), și le-a vândut-o ca atare.
Să ne înțelegem: Procesul de Globalizare a României nu a fost deloc întâmplător, a fost o condiție a primirii noastre în „Clubul Select”. Nu puteai vinde dacă nu existau cumpărători, pe de-o parte, și nu-ți puteai permite să spui „Nu” pe de altă parte.
Spargerea sistemului energetic în bucăți și privatizarea unei părți importante și celelalte privatizări au fost rodul consultanței occidentale. Privatizarea, neoliberalismul a fost o condiție a occidentalizării noastre. Asta nu-i scuză cu nimic pe politicienii care au făcut asta, doritori de câștig în timp scurt.
Am devenit piață de consum: i-am invitat să-și facă Hipermarketuri în care să-și vândă produsele la noi acasă, pe banii noștri și profitul lor. Ne-am distrus agricultura și irigațiile pentru a le putea vinde ieftin terenurile, peste trei milioane de hectare. Le-am dat și pădurile, sistemul energetic (sufletul unei economii) și resursele. Le-am dat aproape tot; după care muncim la ei, în țară sau afară, pe salariile lor. Iar pe cei câțiva capitaliști români care au rămas, i-am băgat în pușcării pentru că sunt „corupți”, iar noi ne ” Luptăm cu corupții”, nu? Păi bine, bine, dar de ce nu i-am condamnat la locul de muncă, să dea banii înapoi și să nu dea oamenii afară? Răspuns:
Pentru că trebuiau eliminați capitaliștii români.
De când ne „Luptăm” noi, așa, cu corupția, nici un-dar niciunul- dintre capitaliștii străini nu a fost anchetat, judecat, ce să mai zic de condamnat. Iar corupția generată de ei este de zeci de ori mai mare decât a noastră. Câteva exemple de corupție: Holzindustrie Schwighofer-păduri, Bechtel,Strabag, EADS, Microsoft, alături de mulți alții, vă las pe dumneavoastră să continuați.
Ei cu banii și profitul, românii cu pușcăria, pentru că sunt corupți, nu”?(Gelu Visan –P.M.P.)

Citeste in continuare
Comenteaza si tu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Actualitate

ING Bank România ocupă prima poziţie în topul internațional Digital Excellence Monitor 2020, la categoria Financiar

Incisiv

Publicat

pe

De

La finalul lunii septembrie au fost făcute publice rezultatele studiului Digital Excellence Monitor 2020 realizat de WUA, lider internațional în compararea experienței digitale, care ajută companiile să vândă mai mult online îmbunătățind experiența digitală a clienților lor. Cercetarea a fost făcută de agenţia de research în perioada iulie 2019 – iulie 2020 în 10 țări şi a implicat peste 20.000 de utilizatori.

La categoria Financiar, ING Bank România ocupă prima poziţie în topul Digital Excellence Monitor 2020 la două secţiuni. Conform studiului, website-ul ing.ro  oferă cea mai bună experiență digitală clienților, atât pe Desktop (obţinând un scor de 74 de puncte din 100), cât și Mobile (73 din 100). Criteriile luate în considerare pentru a determina scorul care defineşte experienţa digitală a clienţilor au fost brand-ul, look & feel și oferta pentru fiecare secţiune în parte.

Au fost luate în calcul şase experienţe, de la administrarea contului curent şi a celui de economii până la ipoteci şi investment banking. La categoria Financiar, au participat companii din şase ţări (Austria, Cehia, Germania, Spania, Olanda, România) şi a fost analizată performanţa a 135 de website-uri şi pe desktop, și pe smartphone.

Clienții ING preferă mediul virtual, 96% dintre interacţiunile lor cu banca fiind digitale. De anul trecut, majoritatea utilizatorilor accesează ing.ro de pe dispozitive mobile (70% smartphone şi tablete față de 30% desktop în prezent), acesta fiind motivul pentru care eforturile de optimizare a experienței mobile pe ing.ro reprezintă o prioritate pentru bancă.

Cele mai populare pagini de pe site sunt acelea dedicate creditelor personale și, mai recent, ipotecilor. Totodată, în special în perioada sărbătorilor, utilizatorii sunt foarte interesați de ratele de schimb valutar. Procentele sunt diferite pentru varianta de desktop, cea mai mare parte a traficului fiind pentru produsele de creditare: card de credit și credit personal. Conform studiului, utilizatorii interacționează cel mai mult cu simulatoarele pentru credite de pe site-ul ING față de alte bănci din România.

Citeste in continuare

Actualitate

Mohammad Murad dă vina pe Ludovic Orban pentru scandalul în care a fost implicat la alegerile locale: „Este o comandă!”

Incisiv

Publicat

pe

De

Omul de afaceri Mohammad Murad, fost candidat la Primăria Mangalia, a explicat, exclusivitate pentru Antena 3, cu privire la scandalul în care a fost implicat duminică, pe 27 septembrie, în ziua alegerilor locale.

Mohammad Murad a pierdut cursa pentru Primăria Mangalia, candidatul fiind implicat într-un scandal uriaș. A fost deschis un dosar penal în cazul în care este implicat miliardarul Mohammad Murad, după ce un apropiat al său a fost depistat cu maşina plină de bani.

Sunt acuzaţii de încercare de corupere a alegătorilor, pe care candidatul la Primăria Mangalia le neagă și chiar face acuzații grave la adresa premierului Ludovic Orban.

„Până duminică au fost două încercări cu dosare. Primul a fost cu pachete care au fost date înainte de campanie, nefondate. Chiar este un abuz din partea celor care au încercat să îmi strice mie imaginea. Al doilea, cu niște promisiuni electorale care sunt foarte legale. Am primit de la BEC după două zile că sunt legale și că cei de la poliție erau obligați să le înapoieze. Toate sunt niște încercări foarte clare pentru mine. Nu am luptat cu actualul primar, am luptat direct cu persoane sus puse, mă refer aici la domnul Orban care a dat direcții, să nu iasă Murad. Eu nu înțeleg!

Acest lucru arată foarte clar că există o problemă majoră în România. Nu suntem lăsați ca oameni de afaceri să intrăm în politică. Nu am vrut să intru în politică, am vrut în administrație, era cu totul altceva (…) A fost foarte clar că este o comandă din partea PNL. Ludovic Orban ştia de această situaţie din Mangalia. (…) Astea sunt abuzuri marca personală a lui Orban”, spus el.

Afaceristul a oferit explicaţii despre suma de bani pe care poliţiştii au găsit-o în maşina unui membru al staff-ului său de campanie.

„Banii aveau un precontract să cumpere o maşină. Eu nu ştiam nimic de acest lucru, încât proprietarul trebuia să plece în Germania luni dimineaţa. Aşa am înţeles de la colegul meu. Habar n-aveam că sunt bani (…) Nu există nicio dovadă că banii au legătură cu mita (…) Toate sunt făcături ca să câştige actualul primar.

Este trist pentru Mangalia, nu doar pentru mine. E trist să se întâmple aşa în România şi acest lucru garantează clar că nicio investiţie în România nu poate să fie garantată, nu de noi, oameni de afaceri, de anumite instituţii care trebuie să ne apere într-un fel sau altul. (…) Este o făcătură cap coadă. Se vede foarte clar că mafia din Mangalia continuă și în aceste momente. Nu îmi este teamă. Eu știu foarte bine că sunt curat și nu am avut probleme cu legea, de 30 de ani. Nu știam că în politică așa se fac lucrurile”, a spus Mohammad Murad, în exclusivitate la Antena 3.

În timpul campaniei electorale, Mohammad Murada fost acuzat de inducerea în eroare a alegătorilor. Liberalii au formulat plângere la poliție după ce candidatul independent a distribuit pliante care imită vechile carnete CEC inscripționate cu suma de 10.000 de lei

Poliția din orașul Mangalia a deschis un dosar penal pe numele lui Mohammad Murad, candidat independent sprijinit de PSD la Primăria Mangalia, pe 22 septembrie.

Dosarul a fost deschis pentru coruperea şi inducerea în eroare a alegătorilor, după ce organizaţia locală a PNL a formulat plângere în acest sens atât către biroul electoral, cât şi la poliţie, a declarat, pentru Agerpres, Dana Constantinescu, secretar general al partidului.

Citeste in continuare

Actualitate

Decret de decorare semnat de Preşedintele României, Klaus Iohannis

Incisiv

Publicat

pe

De

Preşedintele României, Klaus Iohannis, a semnat marţi, 29 septembrie a.c., decretul de decorare a domnului Rusu Bogdan, comandant de navă.

Astfel, în semn de apreciere pentru profesionalismul şi curajul manifestate în cadrul operaţiunii solitare de salvare a patru marinari aflaţi pe un velier în Golful Mexic, în timpul furtunii tropicale Sally, precum şi pentru înalta sa ţinută morală, Preşedintele Klaus Iohannis a conferit Ordinul „Virtutea Maritimă” în grad de Cavaler, cu însemn pentru civili, domnului Rusu Bogdan, comandant de navă.

Citeste in continuare

Parteneri


Harmony Beauty Salon Ploiesti

Salon HARMONY, str Cantacuzino din Ploiești (intersecția Moș Craciun )
Servicii oferite :
- micropigmentare sprâncene
-extensii gene
- coafor
-unghii gel
-Cosmetica / tratamente cosmetice
- sala Fitness pt femei
FACEBOOK: https://www.facebook.com/Harmony-Beauty-Salon-278929815636909/

Partener special – probleme juridice

Știri calde

Aveti un Pont14 ore ago

Rată de pozitivare de 20,6% în România. Cea mai mare vreodată?

Dumneavoastra, cititorii mei, știți că am renunțat din luna mai să mai încerc vreo abordare științitică a evoluției cazurilor de...

Actualitate4 zile ago

Votează Bogdan Toader- Președintele Consiliului Județean Prahova! Poziția 4 pe buletinul de vot!Votează Alianța pentru Prahova!

Votează Bogdan Toader- Președintele Consiliului Județean Prahova! Poziția 4 pe buletinul de vot!Votează Alianța pentru Prahova!

Actualitate4 zile ago

COMUNICAT/APEL AL PARTIDEI ROMILOR PRO-EUROPA SUCURSALA PRAHOVA: VOTATI BOGDAN TOADER LA CONSILIUL JUDETEAN PRAHOVA, VOTATI CANDIDATII PSD

APEL AL PARTIDEI ROMILOR PRO-EUROPA SUCURSALA PRAHOVA: VOTATI BOGDAN TOADER LA CONSILIUL JUDETEAN, VOTATI CANDIDATII PSD „Apel catre comunitățile de...

Diverse4 zile ago

Abuzurile PNL la Filipestii de Padure/Intimidari cu Politia Locala Filipestii de Padure pentru a stopa campania si distribuirea ziarului Incisiv de Prahova si/sau ale unor alte materiale de campanie

Primarul suspendat al Primariei Filipestii de Padure si trimis in judecata pentru fapte de coruptie, Morarescu Costel, cel cu falsuri,...

Actualitate4 zile ago

Editia print a ziarului Incisiv de Prahova blocata la distribuire in judetul Prahova/Cine este baronul de Calarasi Iulian Dumitrescu?/INFRACTIUNI PE BANDA RULANTA

In conformitate cu TOATE prevederile legale in materie, redactia Incisiv de Prahova a editat si tiparit un numar de 150.000...

Exclusiv5 zile ago

Candidatul la Primaria Blejoi – Preşedintele Organizaţiei Blejoi a Partidului Prahova în Actiune, Stelian Aurel Grigore – cercetat penal in 3 dosare pentru savarsirea mai multor infractiuni dar si pentru fraudarea bugetului local al comunei Blejoi

Candidatul la Primaria Blejoi – Preşedintele Organizaţiei Blejoi a Partidului Prahova în Actiune, Stelian Aurel Grigore, cercetat penal in 3...

Actualitate6 zile ago

Iulian Dumitrescu fuge de confruntarea cu Bogdan Toader

Invitația la dezbaterea electorală dintre Bogdan Toader și Iulian Dumitrescu, lansată de jurnalistul Marius Visarion, a fost acceptată cu promptitudine...

Actualitate6 zile ago

Liberalii din Consiliul Județean sabotează proiectele pentru prahoveni, la îndemnul șefului lor de la Călărași, Iulian Dumitrescu!

Prin neprezentarea la ultima ședință, programată pentru astăzi, consilierii județeni PNL demonstrează că investițiile la Spitalul Județean și la Universitatea...

Actualitate6 zile ago

SONDAJ/Incisiv de Prahova a avut din nou dreptate/Bogdan Toader castiga alegerile (fiind cu 8% procente peste senatorul din Calarasi)

Cum vor vota prahovenii pentru Consiliul Judetean: Bogdan Toader castiga alegerile! Cu ceva timp in urma, Incisiv de Prahova a...

Actualitate6 zile ago

Abuz în serviciu al directorului PNL-ist, Constantin Oprea, de la Sucursala Ploiești a Poștei Române, din disperarea că șeful lui, pe linie de partid, Iulian Dumitrescu, va pierde alegerile pentru Consiliul Județean Prahova.

Le e frică să nu afle prahovenii cine e cu adevărat. Poșta Română Prahova, condusă de penelistul Constantin Oprea, se...

Anchete6 zile ago

Senatorul Stefan Radu Oprea: PNL-iștilor, de ce vă este frică nu scăpați!/Bogdan Toader va fi în continuare Președintele Consiliului Județean Prahova

PNL-iștii prahoveni, angajați pe funcții mari la Poșta Română, execută cu supușenie ordinul lui Iulian Dumitrescu. Acestuia îi este frică...

Aveti un Pont6 zile ago

Model de administratie liberala/Interesele absconse ale candidatului PNL- Mihai Viorica care vrea sa puna mana pe Primaria Aricestii Rahtivani/DOCUMENTE (IV)

„Increngatura” de interese „sentimentale” si economice duc intotdeauna la sifonarea banului public, cam aceasta este pe scurt modelul de administratie...

Aveti un Pont1 săptămână ago

Model de administratie liberala/GROAPA DE GUNOI DIN ARICESTII RAHTIVANI/(III)/Provocare publica privitor la acest subiect

Avand in vedere reactiile cu privire la serialul dezvaluirilor noastre „Model de administratie liberala/INCENDIU LA GROAPA DE GUNOI DIN ARICESTII...

Exclusiv2 săptămâni ago

Votează Bogdan Toader- Președintele Consiliului Județean Prahova! Poziția 4 pe buletinul de vot!Votează Alianța pentru Prahova!

Votează Bogdan Toader- Președintele Consiliului Județean Prahova! Poziția 4 pe buletinul de vot!Votează Alianța pentru Prahova!  

Aveti un Pont2 săptămâni ago

Model de administratie liberala- Filipestii de Padure – Prahova/Falsuri, abuzuri, delapidari, distractii la mare si nu numai, totul pe banii publici/Clanul Sportivilor (I)

Cu toate ca”Regina” PNL Prahova „plange” si asta o face de obicei atunci cand eclozeaza mai multe si apare lupta...

Partener media exclusiv

stiri actualizate Raspandacul

Top Articole Incisiv