„Breaking news, nene! Să-mi fie rușine!”

0
343
Noul director al Serviciului Roman de Informatii, Eduard Hellvig, si directorul FBI, James Comey, fac o scurta declaratie de presa la sediul SRI din Bucuresti, marti, 3 martie 2015. (Eduard Enea)

Emisiunea „Starea nației” a fost întreruptă, joi seară, fix când Dragoș Pătraru vorbea despre acoperiții din presă.

O prezentatoare de știri a intervenit și a spus: „Revenim la Starea nației”, dar acum îl urmărim pe Klaus Iohannis care face declarații la Summitul NATO, în direct, de la Bruxelles”. Emisiunea lui Dragoș Pătraru a fost reluată după ora 23:00.

Apoi, jurnalistul a scris pe Facebook, ca reacție: „Nu ești cuminte, ți se întrerupe emisiunea pentru declarații ale lui Trump și Merkel. Breaking news, nene! Să-mi fie rușine!”.

Ziarista Oana Dobre Dimofte a făcut un comentariu după ce emisiunea lui Dragoș Pătraru a fost întreruptă.

„Dragos Patraru vs. Cosmin Prelipceanu, episodul „Rușinea”.

Pătraru avea un segment în emisiune în seara asta despre acoperiții din presă. Știți voi, subiectul care l-a deranjat atât de tare pe Cosmin.

Exact când vorbea despre acest subiect, Digi sparge emisia. Bagă declarațiile de la NATO ale lui Iohannis. Și promite că Starea Nației va fi reluată.

Dar nu, Digi nu bagă DOAR declarațiile lui Iohannis. După ce acestea se încheie, domnișoara care prezintă știrile reia TOT ce a spus Iohannis. Bagă și știre cu ce spusese Trump, în urmă cu câteva ore. Și Merkel, tot în urmă cu câteva ore. Să se calculeze cu cât scăzuse ratingul în momentul în care Starea Nației a revenit pe post. Băi, nu știu cât de acoperiți sunteți. Dar străvezii sunteți grav de tot!”, a scris Oana Dobre Dimofte pe Facebook.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here