EXCLUSIV/Deutsche Telekom si Statul roman au decis operațiunea: „CU MÂINILE CURATE”

0
2121

Statul roman permite nemților de la Telekom, ca in numele brandului, sa se desfășoare „procesul de migrare” a sistemelor IT.

Este de notorietate, ca orice „migrare” a datelor aduce implicit o pierdere a acestora, mai ales într-un volum așa de mare, precum este al operatorilor, fostelor companii Cosmote si Romtelecom. Dar daca ești „precaut” si dibace, așa cum sunt si au reușit nemții in cazul Volkswagen GATE, poți sa obții performanta unui “chiptuning” sa pierzi prin „procesul migrării” doar ceea ce te inculpa. Si ce te poate inculpa mai mult decât urmele unor date frauduloase in format electronic? Sistemul in care sunt stocate. Si in felul acesta un sistem înlocuiește un alt sistem si devine, „CU MÂINILE CURATE”.

Este de notorietate ca Telekom Romania Communications SA își are sediul social in clădirea City GATE din Piața Presei Libere. Pe când un proces Telekom GATE?

Știrea ca operațiuni dedicate clienților pot fi afectate datorita migrării brandului Telekom, pare banala, chiar neinteresanta. In fond, clienții Telekom sunt afectați încă de când nemții de la Deutsche Telekom au preluat managementul si au crescut costurile abonamentelor, dar au diminuat calitatea serviciilor.

De altfel, modul in care companiile cu acționariat comun Deutsche Telekom si își tratează proprii angajați, arata modul in care aceștia respecta clientul, brandul Telekom. Adică, deloc. Majoritatea angajaților din aceasta multinaționala gigant nu depășesc un salariu minim garantat pe economie.

Noroc cu dl. Presedinte PSD, Liviu DRAGNEA si programul de guvernare.

In schimb, media salariala din companiile brandului Telekom este mare si se datorează celor cca. 20% eminente de top manageriale care „ușurează” cu cca. 80% bugetul de salarii.

Salariații romani sunt sclavii moderni ai multinaționalelor, in propria lor tara, încurajați sa se crediteze in fata băncilor, astfel încât, sa suporte orice atingere a demnității umane. Aceștia continua sa muncească in orice condiții, pentru copii si familiile lor, pentru un viitor mai bun, pana la momentul când se hotărăsc sa părăsească tara, sa își abandoneze copii, ca mulți dintre romani.

Salariații multinaționalelor continua sa muncească, chiar daca sunt forțați sa presteze munca si in folosul altor companii decât cele cu care au încheiat un contract de munca; continua sa muncească fără le fie plătite multele ore suplimentare efectuate sau neplata pentru munca din zilele libere de sâmbătă si/sau duminică.

Mai grav este ca Statul roman, prin reprezentanții politici, prin incapacitatea SRI si a organelor abilitate, permit multinaționalelor, precum este gigantul Deutsche Telekom, sa încalce legislația muncii si principii fundamentale ale demnității umane.

Brandul Telekom susține ca „procesele orientate către client vor fi îmbunătățite, iar inițiativa are ca scop îmbunătățirea experienței oferite clienților”, dar nu face trimitere ca in acest proces se vor transfera si date financiare sau alte documente cu regim fiscal. De altfel, salariații brandului Telekom declara o pierdere a datelor electronice din dosarul de personal, care conform H.G. 500/2011, acestea sunt stocate in format electronic.

Prevederile art. 41 din Codul muncii, respectiv a obligației legale ce revine angajatorului prin care modificările CIM se convin prin acordul parților, ori de cate ori acestea intervin, daca sunt consemnate in fals sau cu desconsiderarea legii, se pierd in „procesul de migrare” electronic.

Este posibil ca „procesul de migrare” a sistemelor IT sa se desfășoare in conformitate cu deciziile din CA, prin care sclavia moderna este supusa restructurării prin reorganizare eficienta atunci când devine inteligenta si își solicita drepturile legale, identic cum vehiculata cota prin care o mare parte a profitului se exporta inginerește si contractual secret in Germania datorat pentru uzufructul brandului Telekom in Romania. In sensul unei creșteri a c/val uzufructului de brand, este de preferat ca salariații sa fie concediați, iar cei ramași sa muncească in numele celor concediați pe aceleași salarii.

„Deutschland über alles / Germany above all”

Domnilor guvernanți, dragi ofiteri din SRI, când veți susține cu toții, la unison: ROMANIA, MAI PRESUS DE ORICE?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here