MĂRTURIE ȘOC: Verdictul lui Adrian Năstase a fost SCHIMBAT/Florian Coldea implicat

0
11128

Gigi Becali a făcut dezvăluiri ezplozive joi seară la B1 TV la emisiunea lui Silviu Mănăstire. El pretinde că a aflat aceste informații de la verișoara sa decedată, Sofica Dumitrașcu, fost judecător la Înalta Curte.

La întrebarea jurnalistului Dan Andronic dacă verdictul în cazul Năstase era altul, dar a fost schimbat, Gigi Becali a răspuns afirmativ.

„A venit cineva din exterior… Nu a depins numai de Livia Stanciu. Ei au stabilit dinanite… stai domne să vedem ce verdict dau. Ei aveau scrisă deja, numai să nu se certe. Când s-a ajuns în camera de deliberare nu s-a mai recunoscut. Au schimbat verdictul care era deja scris. Era condamnare cu suspendare. A fost schimbat verdictul care fusese dat deja cu o zi înaite. Verișoara mea a spus: Băi Gigi, mi-a venit ameţeala şi nu mai vedeam. Am crezut că visez”, a spus Becali.

„Ştiu puţin mai mult, dar nu pot să dau nume. Asta mi-a spus verişoara mea. Jur cu mâna pe Biblie, pentru că asta mi-a spus ea”, a mai spus Becali conform Evenimentul Zilei.

„Înainte să moară, verişoara mea mi-a spus: băi, Gigi, vreau să mă apuc să vorbesc, să spun tot. A supărat-o un procuror. Băi Sofica, tu nu te uita la mine, că eu aşa m-am rutinat de 15-20 de ani. O să poţi să duci presiunea, că e greu. Imaginează-ţi cum vei fi chemat pe la televiziuni şi să vorbeşti. Poţi? Ea: de ce să nu pot, spun adevărul. Eu i-am spus că o să aibă presiune mare de tot”, a mai adăugat Becali.

ÎNREGISTRAREA EMISIUNII (CLICK PENTRU A VIZIONA)

În aceași discuție, Becali l-a acuzat pe Dan Andronic că nu vrea să facă nimic împotriva lui Băsescu, referindu-se la seara prezidențialelor din 2009, dorind să-i rămână loial. Jurnalistul i-a spus că poate merge oricând la detectorul de minciuni. „Merg oricând la detectorul de minciuni și îmi puteți pune această întrebare și oricare alta”.

Adrian Năstase a mărturisit recent că fostul președinte Traian Băsescu i-ar fi spus că condamnarea sa a fost decisă de fost prim adjunct la SRI, Florian Coldea.

Flux 24

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here